|
|
#391 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XIX)
Heeeeej !
mała już się skonczyła sama bawić i zmykamy na spacer ![]() dziękuję, że o mnie pytałyście ! mam teraz tak mało czasu kończę zdjęcia musze je oddać i terminy mnie gonią. A Hania ma etap histeriozy oraz niszczenia wszystkiego, opowiem Wam co mi zrobiła potem.Cytat:
Cytat:
Cytat:
chociaz teraz ma na sobie onesie na 92cm ! szokCytat:
![]() Cytat:
kuku :P
Edytowane przez bokeh Czas edycji: 2014-10-07 o 10:15 |
|||||
|
|
|
#392 |
|
Lurker ;)
|
Neti mnie takie grupy nie motywuja
Ja musze sama w sobie znalezc motywacje, wtedy udaje mi sie osiagnac cel ![]() Co bede cwiczyc? Hmm planuje tak jak poprzednim razem sama ulozyc sobie zestaw cwiczen( mozliwe, ze doloze jakies krotkie zestawy Mel B), dostosowany do mojego chorego kolana i efektow ktore chce osiagnac. Na pewno przysiady( to w sumie caly czas), cwiczenia na uda, troche na brzuch( tutaj glownie dieta, nie konkretna, mi wystarczy ograniczyc slodycze i tluste fast foody + ostatni posilek o 18), cwiczenia na ramiona z hantelkami( tutaj juz pare sobie wybralam, polecam hantelki ja mam po 1 kg wyszlyby Cie jakies 30 zl z przesylem na allegro, a zawsze jakies obciazenie). Szukam cwiczen na plecy, na te takie walki pod stanikiem, bo mi sie zrobily U mnie duzy wplyw bedzie miala zmiana diety, niestety na bezrobociu za duzo sobie pofolgowalam i to widac Zobacze czy po miesiacu bedzie efekt. To tyle chyba poki co :P
|
#393 |
|
Zadomowienie
|
mo
|
|
|
|
#394 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a buty jakieś macie? Ja mam emelki botki- kupiłam nówki na licytacji za groszę. mam śniegowce z lidla i te adidasy pumy wysokie co ostatnio wrzucałam-czy na okres jesienno zimowy starczy? ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Cytat:
![]() albo boczki tiffany...uwielbiam je!
|
|
#395 |
|
Zakorzenienie
|
rozmiar 92.
buty mamy z Lidla 24 i śniegowce za 18 zł z Tesco r. 26 chyba ![]() z kurtek mamy dwie zimówki z H&M |
|
|
|
#396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czyli little-możemy się wspierać nawzajem- tak jak i reszta. Silver...Hope..Deli...Lad y...tylko że Wy wszytskie to szczupaki...i ja daleko w tyle ale może kiedys też będę taka szczupła. Na razie to jak mi zewsząd zeszło to tylko z biustu nic. Jesli kiedyś będe mieć rozmiar 38 a biust nadal nie zejdzie to będe miała niezłe melony. Teraz mam miseczkę E/F
|
|
#397 |
|
Zadomowienie
|
moze sie uda teraz
|
|
|
|
#398 |
|
Zakorzenienie
|
Little- jaki podpis ,woow, będę Ci kibicować
na początek nie rób rewolucji bo Ci się organizm będzie buntować, wystarczy,że obetniesz z 200 kcal albo zmniejszysz porcje i pamietaj o regularności- wszytko co wkładasz do ust jest posiłkiem, jedz co 3 h i nie głoduj się a raz w miesiacu dowal sobie kebaba a potem porządnie go wypoć powodzenia! neti, bez urazy ale 1 kg hantelka to gówno nie obciążenie ![]() Bokeh, haloooooooo dziołcho tęskno tu bez Ciebie Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2014-10-07 o 10:28 |
|
|
|
#399 |
|
Zadomowienie
|
.
|
|
|
|
#400 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ogólnie wszystko raczej 80. Chociaż ogrodniczki ostanio w h&m dorwalam na 92, tyle ze ogrnodniczki no to na szelkach sie trzymają więc luz wysztko na maxa pozaciagane i nie widać że nie jej rozmiar ![]() aha musze kupić jej buty i nie wiem jakie ;( wszystko takie drogie a ja potrzebuje butów ktore normalnie sie ubiera a takie są tylko emele kazde inne to ubieranie na 10 minut :/ no i znalazlam wczoraj tyle ze one beda w sumie na krotka, zaraz dowali sniegiem i zostane w dup.ieCytat:
Edytowane przez bokeh Czas edycji: 2014-10-07 o 10:30 |
||
|
|
|
#401 |
|
Zadomowienie
|
fotki tak jak chcialyscie, sorki ze tak osobno ale nie chca sie zaladowac dranie
|
|
|
|
#402 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tak myślałam że ten bo sobie na stronie .de luknęłam.
|
|
#403 | |
|
Lurker ;)
|
taki sam bedzie niedlugo u nas
Ile zaplaciliscie? Tutaj beda za 50 zl.Cytat:
![]() Co do obciazenia, ja uwazam, ze wazne, ze to obciazenie w ogole jest, a nie jak u Chodaka samo machanie lapami. Cwiczylam kiedys z ciezszymi hantlami, sztanga ale zdecydowanie lepiej na poczatek dac ten 1 kg( ja czuje w rekach po paru seriach ten 1 kg!). Za 2 miechy pomysle o ciezszych( akurat na swieta , chociaz wolalabym fajna sztange, bo to tz tez skorzysta). Pamietaj, ze nie jestesmy np Natalia Gacka, zeby sobie brac po 20-30 kg od razu
|
|
#404 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny!
Nadrobiłam po łebkach tylko, bo ostatnio mało czasu mam. Wcześniej udawało mi się podczytywać przy porannej kawie w pracy, a od zeszłego tygodnia jestem przed robotą na siłce, więc przyjeżdżam i z marszu się biorę za swoje zadania, bo jest co robić. Oby się to tylko przełożyło na wyniki finansowe ![]() W ogóle uświadomiłam sobie, jak bardzo brakowało mi porządnego zmęczenia - od razu się lepiej czuję. Wczoraj było mi tak smutno w związku z informacją o tym, że Anna Przybylska odeszła... Aż mi się ryczeć chciało ;(Poza tym to u nas ok. W sobotę podpisaliśmy umowę przedwstępną dotyczącą chaty i działamy. Młoda ma zaś fajny etap mega przytulańska - cudne to jest Widziałam, że mamy kolejną cieżarówkę - Nomen, gratulacje! Coś jeszcze miałam pisać, ale nie pamiętam Buziaki i miłego dnia! |
|
|
|
#405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobry pomysł ze sztangą, ale jak nie masz to mogą być butelki 5 l z wodą ![]() co do niskich obciążeń to niestety jesteś w błędzie," machanie" nic nie da, absolutnie, bo to wogóle nie jest trening silowy, tylko wykonujemy nadl areobow (machanie hantlem po 200 razy )efektowniej jest zrobić 8 machnięć w trzech seriach ale np już z 3 kg obciążeniem, wtedy mięsień się naprawdę rusza i jest z tego korzyść zauważ,że gdybyś sobie siedziała na kanapie i machała nogą to z tego pozytku też raczej nie będziesz miała ![]() to tak na logikę cześć Ultra |
|
|
|
|
#406 |
|
Rozeznanie
|
Cze Marsi
|
|
|
|
#407 |
|
Lurker ;)
|
Nawiazujac do odchudzania
http://www.papilot.pl/ludzie/27782/O...lo-sztuki.html
|
#408 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Oj a tez ueielbiam zrec i to raczej niezdrowe jedzonko a mniansko wprost uwielbiam dzien bez mnieeeenska dniem straconym |
|
|
|
|
#409 | |
|
Zakorzenienie
|
Marsi zgadza się-ale ja na razie chce schudnąć wiec 1kg na łapę przez minutę machania zdecydowanie mi starczy. Jak juz kiedys
będę rzeźbic to Napewno nie z 1kg.![]() ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- Cytat:
|
|
#410 |
|
Zadomowienie
|
KOMBINEZON
9,99 spodnie 9,99 golfy 2 pak 4,99 czyli ceny jak w PL masakeros a nawet mniej bo jak kombinezon 50zl a nawet ciut taniej |
|
|
|
#411 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Widzę, że rozmowy o dziecięcych ciuszkach Ja wczoraj odkryłam nowy szmatol i kupiłam przepiękny jesienny płaszczyk z nexta za 3,5 , jak się upierze to Wam pokażę .Niestety nie mamy nic na zimę, ani butów ani kombinezonu ,wszystko takie drooogie ;/ Pstryczku- ten "bambo" co Blanka malowała to też pies. Mamy takiego dużego i czarnego właśnie więc nie wiem skąd Blance się szary wziął Bokeh- wiiitaj Brakuje nam tu Ciebie . Piękne te Wasze jesienne zdjęcia ! <3Trzymam kciuki za ćwiczące i odchudzające się dziewczyny !
|
|
|
|
#412 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() odroczyli nam szczepienie w związku z tą ospą u mojej Mamy w klasie. na 4 tygodnie ale za to zważyli i zmierzyli- 92cm i 12 kg
|
|
#413 |
|
Wtajemniczenie
|
wrzucam Wam owy nextowy płaszczyk za całe 3,50
|
|
|
|
#414 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W ogole dzisiaj przynioslam jej sniadanie a ona do mnie "thank you my darling" Cytat:
![]() Wiecie co, Lila pospala wczoraj godzine w dzien, przez to na noc zasnela o 23:30 a obudzila sie przed 8 rano. Jak zyc? ![]() Kciuki za odchudzajace sie dziewczyny ![]() Sarah, calkiem niezle te ubranka. Ifwka, wbijaj sie Oby sytuacja w domu szybko sie poprawila
|
|
#415 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Cytat:
![]() I kurde prze to ostatnio czytam jedną książkę ok 4 tyg a zawsze max tydzień...Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Kupiłam wczoraj buty. Skórzane i co najważniejsze zmieściłam się w przeznaczonej kwocie |
|||||
|
|
|
#416 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć, ja na bieżąco ale trochę bez humoru.
|
|
|
|
#417 |
|
Zadomowienie
|
hej!
Podczytuje z ukrycia codziennie, więc jestem na bieżąco ![]() Widziałam,że na tapecie zimowe i bożonarodzeniowe zakupy, ja też powoli się rozglądam za prezentami, bo nie lubię robić tego na ostatni moment, poza tym mam wrażenie, że nie które rzeczy dziwnie drożeją tuż przed świetami. Co do kombinezonu, to przyznam szczerze, że mieszacie mi w głowie, bo byłam nastawiona na zakup jednoczęściowego, a teraz sam juz nie wiem. nomen gratulacje i wpadaj częściej! ania mądra ta Twoja córeczka, to niesamowicie miłe usłyszeć cos takiego od dziecka marsi jak dobrze, że skurcze ustały, oszczędzaj się. Jak rozmawiałaś z Leosiem, żeby uważał na Twój brzuch? silver zdrówka! Ja się nadal czuje paskudnie, normalnie nie mam na nic siły, jestem do niczego, nie dobrze mi przez cały dzień, a im bliżej końca dnia tym te nieprzyjemne doznania się nasilają. Ostatnio wygląda to tak, że leże w łóżku szybciej niż bąbel i czekam, aż się książe wyszumi i przyjdzie na uu. Ja w poprzedniej ciąży nie miałam, żadnych mdłości, nie odrzucało mnie od niczego, a teraz to jakiś kosmos, na sam widok/myśl kremu z dyni, który uwielbiam mi się wszystko cofa. |
|
|
|
#418 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Ezzo ja miałam całą ciążę taka tulę mocno ![]() Ania super ta Twoja mała! Nancy gdzie jesteś ? Debrah co się dzieje? |
|
|
|
#419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czuje się rozbita, bez swojego miejsca, bez psychicznego spokoju, nie mogę się przyzwyczaić i nie wiem ile to wszystko potrwa więc nie mam nawet do czego odliczać. |
|
|
|
|
#420 |
|
Zakorzenienie
|
Debrah oby czas się nie dłużył
Ezzo, właśnie myslałam o Was i o Twoim samopoczuciu, do kiedy bedziesz karmić uu w ciąży?Ja też czulam się fatanie na początku jak w żadnej ciąży Jesli chodzi o brzuch to proponuję kupić książeczki- fajne są te z mojego bloga, dziecko dużo zrozumie co się w brzuchu dzieje i wtedy możesz tłumaczyć A Leoś od kilku dni chodzi, pokazuje na Tz brzuch i mówi,że tata też ma dzidzie Gojka czy Ty chcesz w łeb dostać????????????natychm iast do lekarza na badania, im szybciej sobie zbadasz cukier tym lepiej dla Ciebie i nie bądź niepoważna proszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! no co za baba Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2014-10-07 o 18:00 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:13.

mała już się skonczyła sama bawić i zmykamy na spacer 

tamtej nie nadrobię, nie ma szans. 

Daria sobie urządziła.

22.05.2008
14.08.2011

) tak czy siak podziekowalam za szpital mowiac ze jestem gotowa zaplacic natychmiast milirad w gotowce byle nie lezec w szpitalu