Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XIX) - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-07, 10:08   #391
bokeh
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XIX)

Heeeeej ! : cmok: skonczylam na 7 stronie nie dm rady więcej nadrobić mała już się skonczyła sama bawić i zmykamy na spacer
dziękuję, że o mnie pytałyście ! mam teraz tak mało czasu kończę zdjęcia musze je oddać i terminy mnie gonią. A Hania ma etap histeriozy oraz niszczenia wszystkiego, opowiem Wam co mi zrobiła potem.

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość

Ja od rana zalatana.
Byliśmy dziś oglądać mieszkanie. Na razie nie będę nic więcej pisać żeby nie zapeszyć. Ciągle wynajmujemy kawalerke. Mam tego już dosyć i postanowiliśmy się postarać porządnie o mieszkanie. Tak mi się marzy , żeby Daria już swój pokoik miała

Poza tym zaraz idę do lekarza z Darią (kontrolnie po szpitalu) i po L4 do końca tyg.
Potem muszę jechać do pracy.

Ale nawet nie wiecie jak się cieszę że już w domu jesteśmy.
Daria spała dziś jak zabita , szczęśliwa że w swoim łóżeczku jest.

Zdziwiłam się że tak mało nadrabiania a to już nowa część jest tamtej nie nadrobię, nie ma szans.
Z urzędu miasta??? Kciuki!!!!!!

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
MaJulMi- ojej zdrówka
Silver- super,że już w domku
Deli i Debrah oby już więcej dołkow nie było
Sarah, jak chciałam kiedyś S odrobaczyć to lekarz kazał mi badania zrobić w kierunku pasożytów,sam z siebie nie dał nam tabsów

my się niestety borykamy z problemem słodyczowym,szczególnie teraz kiedy leżę, wystarczy,że chociaż na chwilę t zajmie się małym to on już coś mamle proszę błagam nic!
on jak tylko widzi babcie to wola ciuciu, ja pierdziele aż sie gotuje, ostatnio zabrałam i schowałąm powiedziałam,że absolutnie, na dziś starczy to maly się popłakał i wyszłam na jędze
my nie unikamy jak ognia ale staram się dać jak najmniej bo wiem,że uwielbia słodkie

poza tym mam ogromny problem ze spaniem, nie wiem co się dzieje ale jestem już wykończona, oby te trojki wyszły jak najszybciej

dziewczyny, a co u Bokeh?????
dziękuję za pamięć o mnie

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
założyłam dzisiaj Filipowi spodnie dresowe F&F, które dostał od mojej koleżanki w tamtym roku, rozmiar 9-12 miesięcy i takie szerokie, że może za pół roku by dobre był jakie te rozmiarówki są beznadziejne

welcome to the real world

właśnie zostały same 21 i 24; szkoda, że nie wiedziałam, to bym Ci wzięła
no my takie mamy z tesco chociaz teraz ma na sobie onesie na 92cm ! szok
Cytat:

ale dziś znów załatwiania miałam
Teraz skonczyłam ćwiczyć i padam na twarz.
Przez ten szpital miałam tydzień przerwy w ćwiczeniach i coś ciężko mi się teraz ćwiczy.

Dla mnie to jest chore , ze ludzie tak się rzucają na te rzeczy

no co Wy Przecież dużo dzieci tu na forum na stópki w tym rozmiarze. Np Hania Bokeh, albo ellmi też wczoraj pisała o tym rozmiarze
Tak my mamy aktualnie r.21, ale juz kupuje 22 nie wiedziałam, że to mały
Cytat:

Ładnie!

Dziękuję
W Rudzie Śląskiej - moim rodzinnym mieście. Tam czuję się najlepiej. Teraz mieszkam w Chorzowie i czuję się tu strasznie obco, mimo że mieszkamy tu już 3 lata

---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ----------

Ewulka, trzymam kciuki za pracę

Little, za siusiu do nocnika

Bokeh, gdzie jesteś?
tutaj kuku :P

Edytowane przez bokeh
Czas edycji: 2014-10-07 o 10:15
bokeh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-07, 10:08   #392
litllesweetangel
Lurker ;)

Neti mnie takie grupy nie motywuja Ja musze sama w sobie znalezc motywacje, wtedy udaje mi sie osiagnac cel
Co bede cwiczyc? Hmm planuje tak jak poprzednim razem sama ulozyc sobie zestaw cwiczen( mozliwe, ze doloze jakies krotkie zestawy Mel B), dostosowany do mojego chorego kolana i efektow ktore chce osiagnac. Na pewno przysiady( to w sumie caly czas), cwiczenia na uda, troche na brzuch( tutaj glownie dieta, nie konkretna, mi wystarczy ograniczyc slodycze i tluste fast foody + ostatni posilek o 18), cwiczenia na ramiona z hantelkami( tutaj juz pare sobie wybralam, polecam hantelki ja mam po 1 kg wyszlyby Cie jakies 30 zl z przesylem na allegro, a zawsze jakies obciazenie). Szukam cwiczen na plecy, na te takie walki pod stanikiem, bo mi sie zrobily . Przede wszystkim musze robic to systematycznie, co niestety teraz mi nie wychodzi.
U mnie duzy wplyw bedzie miala zmiana diety, niestety na bezrobociu za duzo sobie pofolgowalam i to widac , nie bede stosowac rygoru, zrobie tak jak poprzednio czyli w tygodniu rozsadnie, a dyspensa na weekendy, zeby za bardzo nie zwariowac Zobacze czy po miesiacu bedzie efekt. To tyle chyba poki co :P

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-07, 10:11   #393
sarah67
Zadomowienie

mo
sarah67 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-07, 10:20   #394
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
neti nie mam teraz zdjęcia ale za 3 zł wylicytowałam mu z z C&A na polarku. stan super. Jednoczęściowy, bo taki chce dla niego na pole i na sanki
kurde ale cena..wyszukaj mi też za taką? a jaki wzięłaś rozmiar dla Dadola? ja muszę jakiś poszukać bo naie mamy nic..chyba jednoczęściowy będzie lepszy. do tego mam też kurtkę tą z Lidla co teraz były ale ona za gruba nie jest i zimową puchową z HM ..starczy?
a buty jakieś macie?
Ja mam emelki botki- kupiłam nówki na licytacji za groszę. mam śniegowce z lidla i te adidasy pumy wysokie co ostatnio wrzucałam-czy na okres jesienno zimowy starczy?

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

Cytat:
Rusz dupkę!! RAZ, DWA,RAZ, DWA!!!!!
ja wczoraj ćwiczyłam, ale dziś się tak źle czuję że nie dam rady. Chyba że zrobie tylko 15 minutowy trening brzucha. Może dam radę.

U nas nocka jakaś masakra. 3 h Daria sobie urządziła.
zrób melB na brzuch..to 10 minut ale fajne
albo boczki tiffany...uwielbiam je!

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-07, 10:22   #395
hope01
Zakorzenienie

rozmiar 92.

buty mamy z Lidla 24 i śniegowce za 18 zł z Tesco r. 26 chyba

z kurtek mamy dwie zimówki z H&M

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-07, 10:23   #396
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
Neti mnie takie grupy nie motywuja Ja musze sama w sobie znalezc motywacje, wtedy udaje mi sie osiagnac cel
Co bede cwiczyc? Hmm planuje tak jak poprzednim razem sama ulozyc sobie zestaw cwiczen( mozliwe, ze doloze jakies krotkie zestawy Mel B), dostosowany do mojego chorego kolana i efektow ktore chce osiagnac. Na pewno przysiady( to w sumie caly czas), cwiczenia na uda, troche na brzuch( tutaj glownie dieta, nie konkretna, mi wystarczy ograniczyc slodycze i tluste fast foody + ostatni posilek o 18), cwiczenia na ramiona z hantelkami( tutaj juz pare sobie wybralam, polecam hantelki ja mam po 1 kg wyszlyby Cie jakies 30 zl z przesylem na allegro, a zawsze jakies obciazenie). Szukam cwiczen na plecy, na te takie walki pod stanikiem, bo mi sie zrobily . Przede wszystkim musze robic to systematycznie, co niestety teraz mi nie wychodzi.
U mnie duzy wplyw bedzie miala zmiana diety, niestety na bezrobociu za duzo sobie pofolgowalam i to widac , nie bede stosowac rygoru, zrobie tak jak poprzednio czyli w tygodniu rozsadnie, a dyspensa na weekendy, zeby za bardzo nie zwariowac Zobacze czy po miesiacu bedzie efekt. To tyle chyba poki co :P
no tak najważniejsze się zawziąć..no ja musze dziś się już ruszyć bo ja to mam jeszcze co zrzucić... ja dziś wybiorę skalpel . a co do ciężarków- robię trening rąk i pleców Melb z hantelkami 1kg. kupiłam kiedyś w decathlonie-a nawiasem mówiąc jest teraz darmowa dostawa

Czyli little-możemy się wspierać nawzajem- tak jak i reszta. Silver...Hope..Deli...Lad y...tylko że Wy wszytskie to szczupaki...i ja daleko w tyle ale może kiedys też będę taka szczupła. Na razie to jak mi zewsząd zeszło to tylko z biustu nic. Jesli kiedyś będe mieć rozmiar 38 a biust nadal nie zejdzie to będe miała niezłe melony. Teraz mam miseczkę E/F

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
Stary 2014-10-07, 10:23   #397
sarah67
Zadomowienie

moze sie uda teraz
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC06256.jpg (75,3 KB, 37 załadowań)
Stary 2014-10-07, 10:24   #398
marsi11
Zakorzenienie

Little- jaki podpis ,woow, będę Ci kibicować
na początek nie rób rewolucji bo Ci się organizm będzie buntować, wystarczy,że obetniesz z 200 kcal albo zmniejszysz porcje i pamietaj o regularności- wszytko co wkładasz do ust jest posiłkiem, jedz co 3 h i nie głoduj się
a raz w miesiacu dowal sobie kebaba a potem porządnie go wypoć
powodzenia!

neti, bez urazy ale 1 kg hantelka to gówno nie obciążenie

Bokeh, haloooooooo dziołcho tęskno tu bez Ciebie

Edytowane przez marsi11
Czas edycji: 2014-10-07 o 10:28
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-07, 10:29   #399
sarah67
Zadomowienie

.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC06258.jpg (123,2 KB, 6 załadowań)
Stary 2014-10-07, 10:31   #400
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
rozmiar 92.

my z h&m to body ostatnio 80 kupowałam ogólnie wszystko raczej 80. Chociaż ogrodniczki ostanio w h&m dorwalam na 92, tyle ze ogrnodniczki no to na szelkach sie trzymają więc luz wysztko na maxa pozaciagane i nie widać że nie jej rozmiar

aha musze kupić jej buty i nie wiem jakie ;( wszystko takie drogie a ja potrzebuje butów ktore normalnie sie ubiera a takie są tylko emele kazde inne to ubieranie na 10 minut :/ no i znalazlam wczoraj tyle ze one beda w sumie na krotka, zaraz dowali sniegiem i zostane w dup.ie
Cytat:
na początek nie rób rewolucji bo Ci się organizm będzie buntować, wystarczy,że obetniesz z 200 kcal albo zmniejszysz porcje i pamietaj o regularności- wszytko co wkładasz do ust jest posiłkiem, jedz co 3 h i nie głoduj się
powodzenia!

Bokeh, haloooooooo dziołcho tęskno tu bez Ciebie
to strasznie miłe, dziękuję

Edytowane przez bokeh
Czas edycji: 2014-10-07 o 10:30
bokeh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-07, 10:33   #401
sarah67
Zadomowienie

fotki tak jak chcialyscie, sorki ze tak osobno ale nie chca sie zaladowac dranie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC06257.jpg (104,7 KB, 8 załadowań)
Stary 2014-10-07, 10:34   #402
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość

Aha.Sarah to Ty pisałaś ze tz kupił w Lidlu kombinezon dla Nati? Bo u Was chyba wcześniej nad od przyszłego tygodnia UWAGA kombinezony zimowe, kurtki i spodnie narciarskie dla naszych maluchów.
Dzięki za info, ja na pewno kupię ( jak się uda )
Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość

coś mało Cie tu

o kurde znowu:/ zdrówka

my dzisiaj na szczepienie, także kciuki
A jakoś się tak wbić nei mogę, a i w domu nerwowo, szkoda gadać.
Cytat:
Pokaż kombinezon?ja cały czas szukam i zastanawiam się nad dwu...czy jedno częściowy. Te z Lidla fajnie wyglądają ale ciekawe czy są grube?
A na all licytowałam juz ze 3 ale przeginaja z cenami wiec odpuszczam.
Ja miałam w tamtym roku i b yłam zadowolona, całą zimę przechodziłyśmy
Cytat:
rozmiar 92.

Kurde, kurtek mam 5 a żadnych spodni i butów
Cytat:
Napisane przez sarah67 Pokaż wiadomość
moze sie uda teraz
Tak myślałam że ten bo sobie na stronie .de luknęłam.
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-07, 10:35   #403
litllesweetangel
Lurker ;)

Cytat:
Napisane przez sarah67 Pokaż wiadomość
moze sie uda teraz
taki sam bedzie niedlugo u nas Ile zaplaciliscie? Tutaj beda za 50 zl.

Cytat:
powodzenia!

Spoko, znam swoj organizm i wiem co musze, zeby widziec zadowalajace efekty :P Nie zawsze zgadza sie to z powszechnymi teoriami. Rewolucji nie zrobie, bo lubie zrec, ja nie z tych co gloduja

Co do obciazenia, ja uwazam, ze wazne, ze to obciazenie w ogole jest, a nie jak u Chodaka samo machanie lapami. Cwiczylam kiedys z ciezszymi hantlami, sztanga ale zdecydowanie lepiej na poczatek dac ten 1 kg( ja czuje w rekach po paru seriach ten 1 kg!). Za 2 miechy pomysle o ciezszych( akurat na swieta , chociaz wolalabym fajna sztange, bo to tz tez skorzysta). Pamietaj, ze nie jestesmy np Natalia Gacka, zeby sobie brac po 20-30 kg od razu

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
Stary 2014-10-07, 10:36   #404
Ultra81
Rozeznanie

Cześć dziewczyny!
Nadrobiłam po łebkach tylko, bo ostatnio mało czasu mam. Wcześniej udawało mi się podczytywać przy porannej kawie w pracy, a od zeszłego tygodnia jestem przed robotą na siłce, więc przyjeżdżam i z marszu się biorę za swoje zadania, bo jest co robić. Oby się to tylko przełożyło na wyniki finansowe
W ogóle uświadomiłam sobie, jak bardzo brakowało mi porządnego zmęczenia - od razu się lepiej czuję.

Wczoraj było mi tak smutno w związku z informacją o tym, że Anna Przybylska odeszła... Aż mi się ryczeć chciało ;(

Poza tym to u nas ok. W sobotę podpisaliśmy umowę przedwstępną dotyczącą chaty i działamy.
Młoda ma zaś fajny etap mega przytulańska - cudne to jest Robi się coraz bardziej samodzielna, ale nadal nie mówi dużo "po ludzku", także Pstryczku, Ellmi - bardzo pozytywnie Wam zazdraszczam!

Widziałam, że mamy kolejną cieżarówkę - Nomen, gratulacje!

Coś jeszcze miałam pisać, ale nie pamiętam

Buziaki i miłego dnia!
Ultra81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-07, 10:41   #405
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:

Spoko, znam swoj organizm i wiem co musze, zeby widziec zadowalajace efekty :P Nie zawsze zgadza sie to z powszechnymi teoriami. Rewolucji nie zrobie, bo lubie zrec, ja nie z tych co gloduja

Co do obciazenia, ja uwazam, ze wazne, ze to obciazenie w ogole jest, a nie jak u Chodaka samo machanie lapami. Cwiczylam kiedys z ciezszymi hantlami, sztanga ale zdecydowanie lepiej na poczatek dac ten 1 kg( ja czuje w rekach po paru seriach ten 1 kg!). Za 2 miechy pomysle o ciezszych( akurat na swieta , chociaz wolalabym fajna sztange, bo to tz tez skorzysta). Pamietaj, ze nie jestesmy np Natalia Gacka, zeby sobie brac po 20-30 kg od razu
też nie lubię się głodzić, nie ma nic gorszego niż chodzić sfrustrowanym na diecie
dobry pomysł ze sztangą, ale jak nie masz to mogą być butelki 5 l z wodą
co do niskich obciążeń to niestety jesteś w błędzie," machanie" nic nie da, absolutnie, bo to wogóle nie jest trening silowy, tylko wykonujemy nadl areobow (machanie hantlem po 200 razy )
efektowniej jest zrobić 8 machnięć w trzech seriach ale np już z 3 kg obciążeniem, wtedy mięsień się naprawdę rusza i jest z tego korzyść

zauważ,że gdybyś sobie siedziała na kanapie i machała nogą to z tego pozytku też raczej nie będziesz miała
to tak na logikę

cześć Ultra
Stary 2014-10-07, 10:50   #406
Ultra81
Rozeznanie

Cze Marsi
Ultra81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-07, 10:59   #407
litllesweetangel
Lurker ;)

Nawiazujac do odchudzania http://www.papilot.pl/ludzie/27782/O...lo-sztuki.html

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
Stary 2014-10-07, 10:59   #408
sarah67
Zadomowienie

Cytat:

Nie wiem paragon w aucie pozniej napisze ale ceny zazwyczaj jak w pl

Oj a tez ueielbiam zrec i to raczej niezdrowe jedzonko a mniansko wprost uwielbiam dzien bez mnieeeenska dniem straconym
Stary 2014-10-07, 11:08   #409
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Marsi zgadza się-ale ja na razie chce schudnąć wiec 1kg na łapę przez minutę machania zdecydowanie mi starczy. Jak juz kiedys będę rzeźbic to Napewno nie z 1kg.

---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------

Cytat:
O nieźle- nie zrozumiem tego chyba nigdy. W tej chwili po ponad 10 kg mniej widzę jak lepiej się poruszam i jestem sprawniejsza. Nie umiem sobie wyobrazić jak ciężko musi być w życiu codziennym przy takiej wadze. Masakra!

Stary 2014-10-07, 11:27   #410
sarah67
Zadomowienie

KOMBINEZON
9,99

spodnie
9,99

golfy 2 pak
4,99

czyli ceny jak w PL masakeros a nawet mniej bo jak kombinezon 50zl a nawet ciut taniej
Stary 2014-10-07, 11:57   #411
Lenova
Wtajemniczenie

Witam

Widzę, że rozmowy o dziecięcych ciuszkach Ja wczoraj odkryłam nowy szmatol i kupiłam przepiękny jesienny płaszczyk z nexta za 3,5 , jak się upierze to Wam pokażę .
Niestety nie mamy nic na zimę, ani butów ani kombinezonu ,wszystko takie drooogie ;/

Pstryczku- ten "bambo" co Blanka malowała to też pies. Mamy takiego dużego i czarnego właśnie więc nie wiem skąd Blance się szary wziął

Bokeh- wiiitaj Brakuje nam tu Ciebie . Piękne te Wasze jesienne zdjęcia ! <3

Trzymam kciuki za ćwiczące i odchudzające się dziewczyny !
Lenova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-07, 12:17   #412
misiaeel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
Heeeeej ! : cmok: skonczylam na 7 stronie nie dm rady więcej nadrobić mała już się skonczyła sama bawić i zmykamy na spacer
dziękuję, że o mnie pytałyście ! mam teraz tak mało czasu kończę zdjęcia musze je oddać i terminy mnie gonią. A Hania ma etap histeriozy oraz niszczenia wszystkiego, opowiem Wam co mi zrobiła potem.

Z urzędu miasta??? Kciuki!!!!!!

dziękuję za pamięć o mnie

no my takie mamy z tesco chociaz teraz ma na sobie onesie na 92cm ! szok

Tak my mamy aktualnie r.21, ale juz kupuje 22 nie wiedziałam, że to mały

tutaj kuku :P
no w końcu, heeeej
Cytat:
Napisane przez Ultra81 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!
Nadrobiłam po łebkach tylko, bo ostatnio mało czasu mam. Wcześniej udawało mi się podczytywać przy porannej kawie w pracy, a od zeszłego tygodnia jestem przed robotą na siłce, więc przyjeżdżam i z marszu się biorę za swoje zadania, bo jest co robić. Oby się to tylko przełożyło na wyniki finansowe
W ogóle uświadomiłam sobie, jak bardzo brakowało mi porządnego zmęczenia - od razu się lepiej czuję.

Wczoraj było mi tak smutno w związku z informacją o tym, że Anna Przybylska odeszła... Aż mi się ryczeć chciało ;(

Poza tym to u nas ok. W sobotę podpisaliśmy umowę przedwstępną dotyczącą chaty i działamy.
Młoda ma zaś fajny etap mega przytulańska - cudne to jest Robi się coraz bardziej samodzielna, ale nadal nie mówi dużo "po ludzku", także Pstryczku, Ellmi - bardzo pozytywnie Wam zazdraszczam!

Widziałam, że mamy kolejną cieżarówkę - Nomen, gratulacje!

Coś jeszcze miałam pisać, ale nie pamiętam

Buziaki i miłego dnia!
ale zazdroszczę siłki

odroczyli nam szczepienie w związku z tą ospą u mojej Mamy w klasie. na 4 tygodnie
ale za to zważyli i zmierzyli- 92cm i 12 kg

Aniołki[*][*]25.01.2012
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-07, 12:26   #413
Lenova
Wtajemniczenie

wrzucam Wam owy nextowy płaszczyk za całe 3,50
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0538.jpg (67,6 KB, 30 załadowań)
Lenova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-07, 12:31   #414
ania13.03
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
hej
rozmowa z dziś:
ja: Fifi, umawialiśmy się, że będziesz wołał, a zrobiłeś siku i masz mokre majtusie
F: Mama, psipadkiem Fifi źlobił

ale macie super, świetne uczucie to musi być

gratulacje

cuuuuudnie a TŻ co na to?

i współczuję terrorysty, mam to samo
Nie odwazyl sie zaprzeczyc

W ogole dzisiaj przynioslam jej sniadanie a ona do mnie "thank you my darling" To przedszkole mnie wykonczy

Cytat:

Wiecie co, Lila pospala wczoraj godzine w dzien, przez to na noc zasnela o 23:30 a obudzila sie przed 8 rano. Jak zyc?

Kciuki za odchudzajace sie dziewczyny

Sarah, calkiem niezle te ubranka.

Ifwka, wbijaj sie Oby sytuacja w domu szybko sie poprawila

18.01.2013 - Lili
ania13.03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-07, 12:35   #415
gojka24
Zakorzenienie

Hej

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
U nas tak samo wyglada usypianie
Tyle ze o 20, potem wstajemy i jest git.
Szkoda mi czasu na sen, wole sie porelaksowac, wczoraj do 2 czytalam ksiazke.
Dlatego wsciekam sie jak zasne z Kuba o tej 23 i to jeszcze w ubraniu
Ja w sumie też wolę poczytać książkę, ale ostatnio taka zmęczona chodzę, bakuje mi sił i słodkie za mną non stop chodzi. I jeszcze ta waga. Cukrzyca?? Mam duże sanse na nią.. Od taty strony wszyscy chorzy. Tato ma glukometr,ale boję się strzelić sobie w palec I kurde prze to ostatnio czytam jedną książkę ok 4 tyg a zawsze max tydzień...

Cytat:
nomen- jak tylko zobcyłam,że napisałaś to nawet nie musiałam czytaś dobrych wiesci- bo nosem je zwęszyłam,
gratuluacje i zostań z nami bo tu cały wątek ciężarówek
Też bym chciała do Was dołączyć, ale najpierw praca.. Czyli rodzeństwa szybko nie będzie..

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Dzień dobry wieczór

Miałam dzisiaj tak ciężki dzień psychicznie. Ciężka rozmowa z uczniem, z rodzicem również bardzo ciężka i wzruszająca. Potem mega wielki ogromny pająk na moim biurku! Dziewczyny normalnie będę pośmiewiskiem uczniów przez najbliższe 78633689 lat Jutro jadę na szkolenie do stolicy. Blanka będzie w żłobku od 6.30 do 18

Sarah zbierałam młode pędy brzozy na przełomie wiosny i lata, myłam, zasypałam cukrem i stały w słońcu w zamkniętym słoiku przez miesiąc. Syrop jak znalazł-bez żadnej chemii.

Marsi już niedługo zobaczymy czerwonego newsa

Nomen ogromne gratulacje!

Dzisiaj Mała sama układała puzzle! Kiedyś nasza szaja polecala mi. Świetnie się u nas sprawdzają.
Może uznacie mnie za nawiedzoną Ale ja już tworzę listę prezentów dla Blanki. No i listę potraw i ciast na święta
OOO to ja chętnie przyjmę przepis na jakąś pyszna, sprawdzoną sałatkę. Pomysły mi się pokończyły.

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
z mlodym lepiej wybralam sie w koncu do gina omowic sprawe tej mojej nadzerki. no i pani dala mi wybor albo wymrazanie u niej za 300zl albo juz natychmiast wypisuje mi skierowanie do szpitala (czyli chyba za darmo ) tak czy siak podziekowalam za szpital mowiac ze jestem gotowa zaplacic natychmiast milirad w gotowce byle nie lezec w szpitalu wstepnie jestem umowiona na nastepny poniedzialek
Oby udło się wymrozić. Ja kiedyś usuwałam laserowo, kupe kasy zapłaciłam i jak była tak nadal jest a nawet większa.

Cytat:
Cześć dziewczyny.
Dupa.. wczoraj nie ćwiczyłam a miałam. Proszę o mega kompa.
LITTLE jestem z Tobą i marszu m sie

Ja nie mam warunków ale też często myślimy o następnym. .

Dla mnie bardzo super!

Cześć dziewczyny-wczorajsze ćwiczenia się nie odbyły. Proszę o koooopa!

Little to ja z Tobą podejmuje wyzwanie do końca roku.
Wczoraj też podjelam wyzwanie z piciem wody bo oststnio ciężko mi to idzie. No ale ja jestem na tej grupie na fb fitmama-kula z nas tam jest. . Ale Ty chyba nie? Może się skusisz? A co zamierzasz ćwiczyć?

Popieram .

Deli gratuluję wprowadzki! Z niecierpliwością czekam na foty.
Czarna o Nomen... wpadajcie częściej.

Ja tez coraz częściej myślę o drugim ale niestety -nie mamy warunków
Silver dobrze już jest ok.. ale c teraz Tu musisz się kurować. Nie daj się zarazkom :thumbup:

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ----------

Aha.Sarah to Ty pisałaś ze tz kupił w Lidlu kombinezon dla Nati? Bo u Was chyba wcześniej nad od przyszłego tygodnia UWAGA kombinezony zimowe, kurtki i spodnie narciarskie dla naszych maluchów.
Ja czekam na damskie kurtki narciarskie, zachorowałam na taką i muszę mieć. także jakby miały się w lidlu pojawić to proszę mnie poinformowac

Kupiłam wczoraj buty. Skórzane i co najważniejsze zmieściłam się w przeznaczonej kwocie Ale zachorowałam na inne, piękne i tylko 160zł. Ale nie dość, że na obcase to jeszcze ocieplane (bo to już zimowe są) no i eleganckie. Chyba wien na co odkładać teraz. Chciałam Wam pokazać, ale na necie nigdzie nie mogę ich znaleźć.
gojka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-07, 12:50   #416
Debrah
Zakorzenienie

Cześć, ja na bieżąco ale trochę bez humoru.
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-07, 13:17   #417
ezzo
Zadomowienie

hej!
Podczytuje z ukrycia codziennie, więc jestem na bieżąco

Widziałam,że na tapecie zimowe i bożonarodzeniowe zakupy, ja też powoli się rozglądam za prezentami, bo nie lubię robić tego na ostatni moment, poza tym mam wrażenie, że nie które rzeczy dziwnie drożeją tuż przed świetami. Co do kombinezonu, to przyznam szczerze, że mieszacie mi w głowie, bo byłam nastawiona na zakup jednoczęściowego, a teraz sam juz nie wiem.

nomen gratulacje i wpadaj częściej!

ania mądra ta Twoja córeczka, to niesamowicie miłe usłyszeć cos takiego od dziecka

marsi jak dobrze, że skurcze ustały, oszczędzaj się. Jak rozmawiałaś z Leosiem, żeby uważał na Twój brzuch?

silver zdrówka!

Ja się nadal czuje paskudnie, normalnie nie mam na nic siły, jestem do niczego, nie dobrze mi przez cały dzień, a im bliżej końca dnia tym te nieprzyjemne doznania się nasilają. Ostatnio wygląda to tak, że leże w łóżku szybciej niż bąbel i czekam, aż się książe wyszumi i przyjdzie na uu. Ja w poprzedniej ciąży nie miałam, żadnych mdłości, nie odrzucało mnie od niczego, a teraz to jakiś kosmos, na sam widok/myśl kremu z dyni, który uwielbiam mi się wszystko cofa.
ezzo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-07, 13:43   #418
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Hej!

Ezzo ja miałam całą ciążę taka tulę mocno

Ania super ta Twoja mała!

Nancy gdzie jesteś ?

Debrah co się dzieje?
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-07, 13:46   #419
Debrah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Hej!

Ezzo ja miałam całą ciążę taka tulę mocno

Ania super ta Twoja mała!

Nancy gdzie jesteś ?

Debrah co się dzieje?
Jakoś w ogóle nie mogę się po tej przeprowadzce pozbierać...
Czuje się rozbita, bez swojego miejsca, bez psychicznego spokoju, nie mogę się przyzwyczaić i nie wiem ile to wszystko potrwa więc nie mam nawet do czego odliczać.
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-07, 14:38   #420
marsi11
Zakorzenienie

Debrah oby czas się nie dłużył

Ezzo, właśnie myslałam o Was i o Twoim samopoczuciu, do kiedy bedziesz karmić uu w ciąży?Ja też czulam się fatanie na początku jak w żadnej ciąży
Jesli chodzi o brzuch to proponuję kupić książeczki- fajne są te z mojego bloga, dziecko dużo zrozumie co się w brzuchu dzieje i wtedy możesz tłumaczyć

A Leoś od kilku dni chodzi, pokazuje na Tz brzuch i mówi,że tata też ma dzidzie umieramy

Gojka czy Ty chcesz w łeb dostać????????????natychm iast do lekarza na badania, im szybciej sobie zbadasz cukier tym lepiej dla Ciebie i nie bądź niepoważna proszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! no co za baba

Edytowane przez marsi11
Czas edycji: 2014-10-07 o 18:00
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości