|
|
#511 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIV
Cytat:
Nie no, na osobności, po lekcji, ewidentnie należy zwrócić uwagę. Bo na forum klasy może się odbić czkawką
|
|
|
|
|
#512 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ważne, żeby nauczycielka miała "klasę" wówczas to lepiej dla każdego.Ale to wiesz w MOIM świecie fair play. A są światy z nawiedzonymi ludźmi, dumą, złośliwością, jednak w takiej szkole chyba nie ma taka wieś i buractwo miejsca. Co na to ekspert Teżu? Pewnie widzi sens dania znać, sam by chciał wiedzieć. Czy chce oszczędzić córę i przymknąć oko. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-10-07 o 20:35 |
|
|
|
|
#514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jedna podziękuje i się zawstydzi jak się ją poprawi, inna uzna to za podważenie autorytetu i poczuje się sprowokowana do wojny ja bym się wstrzymała do kolejnej wtopy
|
|
#515 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#516 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#517 |
|
Zakorzenienie
|
w sumie, to można jeszcze dida wysłać z argumentem w ręku (uznanym), żeby przed/po lekcji, nie przy klasie, zapytał n-la czemu ma błąd zaznaczony i jaka forma jest poprawna...
|
#518 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Dawno dawno temu (czyli jak ja chodziłam do szkoły) poprawiła mi nauczycielka "kramnice" na "kamienice". I o swoim błędzie nie wie do dziś,a wszyscy moi znajomi od 30 lat mają ubaw
![]() A poza tym,chyba się gdzieś udam na zmniejszenie żołądka... nabyłam 60 dkg żołądków indyczych z zamiarem przyrządzenia w sosie chrzanowym. Ocaliłam trzy sztuki i w sumie nie wiem,po co,bo dalej jestem głodna
|
#519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() te indycze ![]() zjedz spokojnie, jeszcze się popsują przez noc a ja miałam gdzieś jedno piwo... tylko gdzie....?
|
|
#520 |
|
Wpisz tu zomzing
|
joł
|
|
|
|
#521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale to się równa z tym że nauczycielka potwierdzi co zaznaczyła, czyli nie ma co zeby did udawał głupa. Serio. |
|
|
|
|
#522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak dla mnie to mogła się zwyczajnie pomylić.
|
|
#523 | |||||||
|
Mother of Cats
|
Mój M. tam kupuje zawsze jak jest w Bielsku. Ale wiem też ze spróbowania
(Już nie jestem wege - wcinam ryby). I to są jedyne wędliny, od których nie robi mi się niedobrze, nie śmierdzą itp. Przy czym: próbowanie było dosłownym próbowaniem - niedawno wmusiłam w siebie większy kawałek mięsa i to odchorowałam (dosłownie; problemy z pokarmowym układem w obie strony, że tak rzeknę). Cytat:
Co do jodu - sądzę, że warto byłoby się przebadać na wszystko, skoro człowiek się sypie, tylko kogo na to stać? ![]() Oj, jest coś lepszego - bieszczadzkie połoniny jesienią Ale żaden Ci się nie podoba? Przecież spory wybór mają. Nawet skóry bodajże krowie są ![]() Cytat:
![]() Zamiennik o wiele dalej falujących Bieszczad ![]() ![]() Cytat:
A tamta akcja przypomniała im, że jedzą ciało jakiegoś stworzenia.I żeby nie było: nie mówię, że jedzenie mięsa jest złe czy że mięsożercy są źli. Tylko uważam, że skoro już się je mięso, to trzeba sobie zdawać sprawę, skąd ono się wzięło na talerzu. I wpływać, na ile się tylko da, na to, żeby zwierzęta rzeźne miały dobre życie oraz jak najmniej strachu i bólu przed śmiercią. Cytat:
), dam znać za miesiąc, czy coś się zmieniło.---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Cytat:
![]() Wyskocz w wolny dzień choćby do Ojcowa - tam też powinno być już pięknie. ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Cytat:
![]() Polly, a jesteś pewna, że chodziło o Mao, a nie o innego wielkiego brata? Swoją drogą, scena ze szczurem z tej książki do dziś śni mi się w koszmarach, brrrr. Cytat:
W ramach skojarzeń: kiedyś w tekście o Twierdzy Kraków urzędniczka poprawiała mi "dzieła" na "działa"
Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2014-10-07 o 21:51 |
|||||||
|
|
|
#524 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż nie, taki błąd to imo nie pomyłka Ja, jako nauczyciel, zawsze wolałam znać swój błąd, bo to miało sens, unikałam wtopek na przyszłość, czyż to nie oczywiste? wręcz mi przysługę tacy uczniowie by zrobili. Fakt że zdarzył się tylko jeden mnie smuci, bo zakładam, że więcej wtopek musiało pójść w eter. To banalnie brzmi, ale człowiek serio uczy się całe życie. Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-10-07 o 21:48 |
||
|
|
|
#525 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Ale, ale, chyba sama wezmę się za literaturę chińską i japońską, czemu jeszcze tego nie zrobiłam? |
|
|
|
|
#526 | |||||||
|
Panaroja
|
snad pieczenia placeka ze śliwekami
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
2.na dyżurze w szpitalu nie robią diagnostyki i nie diagnozują , tylko udzielają pomocy doraźnie . Nie mogą inaczej , dlatego odsyłają na diagnostykę do przychodni . Dyżur jest od doraźnego udzielenia pomocy , leczenie na trwałe albo na oddziale albo w przychodni . Objawy niespecyficzne - bóle brzucha , mdłości , rozmaite zaburzenia gastryczno-jelitowe , nieustępujące po żadnym leczeniu i długo się ciągnące . ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
2. czarnou w czaszeczki ![]() Cytat:
2.polecałabym z ołowiem , bardziej sycący ![]() 3.a doopha roooośnie ...Cytat:
?
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||||
|
|
|
#527 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() Cytat:
jak za ubogo to weś kup pare metrów koronki z metra i owiń fantazyjnie , i poprzypinaj tu i ówdzie różowe wielkie kokardy , będzie akurat na guowę to może zwykła biała czapeczkę niemowlęcą typu budka , taką najklasyczniejszą klasykę? witaj w klubie Gryksia mi nie cytnęło - suknia zaiste piękna , ale tam był taki beżowy garniturek z kamizelką , czarnymi guzikami , muchą i kaszkietem na guowie - i na to taki obfiiiity rzyyyyyg zupą jarzynową podczas uroczystości
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#528 |
|
Zakorzenienie
|
to może fosfor, jak mają świecić same a nie odbijać światło
|
#529 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
TZ chciał jej wydrukowac foto tablicy cmentarnej ![]() Cytat:
bohaterowie mieli czerwone ksiązeczki.. ale tak sobie mysle..moze ja pomiesszałam 2 ksiazki? ze jedna była o mao a w drugiek kwiatki podsłuchiwały ..to by miało jakis swój pokrętny sens ,a fogle musze rok 1984 przezytac..bo nie wiem czy czytalam
|
|
|
#530 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
no tak , kojfnął w 1976 Cytat:
Cytat:
2. 3.głupi był , że powiedział czego się najbardziej boi ad sinupret wypadu wuosów - w ramach poszukiwań ogólnego dobrostanu zaczęłam pić pokrzywę parzoną , może na wuosy tesz pomoże i oprócz tego zaczęłam stosować maskę TianDe z żeńszeniem i od wczoraj łykam cynk , no i zobaczym .---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------
|||
|
|
|
#531 |
|
grozi wypollizowaniem
|
no to tym bardziej powinna sprawdzic, pozatym to nazwa włąsna jednago a najbardziej znanych cmentarzy, wiec powinna znac, z po trzecie jesli przez s-to co to jest brzysek?
|
|
#532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No toż jednak myślisz po mojemu - albo wóz albo. Brawa dla Teża, jest jeszcze lepszy niż myślałam Tzn ma ten sam tok rozumowania co ja, kawa na ławę, fakty itp. Nigdy bym dziecka w gierki nie ustawiała, w udawanie że a co Pani powie Piękna sukienka na szafie po prawej - ta czarna w kratkę Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-10-07 o 23:41 |
|
|
|
|
#533 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Uwielbiam zwyczajnie podsmażone, a później gotowane we własnym sosie do miękkości ![]() A Bieszczady nadal jeszcze takie dzikie? Od jakichś 30 lat chyba już nie ![]() Cytat:
![]() I jak tu nie wierzyć w jakiś ogólnoświatowy spisek farmaceutyczno-medyczny? Serca przeszczepiamy, ludzi w probówkach hodujemy, wycinamy nowotwory mózgu, a zwykła, głupia trzustka okazuje się być nie do przejścia ![]() Cytat:
Edit: ja od zawsze też myślałem, że jest Pęksowe-Brzysko!
Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2014-10-08 o 01:18 |
|||
|
|
|
#534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tak na fali owego nastroju się zastanawiałam, skoro bym usłyszała uczciwą diagnozę, bez bagatelizowania, ściemniania etc, tylko że tak czy owak idę do piasku, kwestia roku, jak ktoś da dwóch, to nie wiem, czy bym chciała się "leczyć". No bo w jakim celu? Żeby pseudo żyć tylko po to żeby się leczyć? No litooości. Podkreślam - NIE WIEM. Docierają do mnie newsy o rewolucyjnym leku na raka piersi, noremalnie hit wszechświata, przełom w medycynie - ja a końcówka newsa brzmi może przedłużyć życie aż do 5 lat To ma być przełom? WTF? Lek? To ma być lek na raka? Skoro nie leczy? Dżisas. Rozumiem, że można potrzebować czasu, ale na bogów, nie tak winno to być formułowane, tosz to naginanie faktów - triumf medycyny w walce z rakiem piersi - struchlałąm, z radości. Czy ja do kurki nędzy, źle pojmuję triumf? Czy dla kogoś kto teoretycznie zna datę ważności swego życia to triumf?I wiem co tu jutro (dziś) przeczytam - tak Rejcz, 5 lat to triumf. Uwierz. No ale na bogów dla mnie triumf = zwycięstwo, pokonanie ergo wyleczenie owym rewolucyjnym lekiem raka, a nawet jeśli wyleczenie można sobie między bajki włożyć, to chociaż przedłużenie życia o bardziej znaczący szmat czasu żeby nazwać to triumfem. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-10-08 o 01:51 |
|
|
|
|
#535 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ale ja zawsze bliski byłem Konwickiemu i jego "Ciało mamy zwierzęce, ale aspiracje boskie"
|
|
|
|
|
#536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aż by się chciało zapytać serio???????? W sesnie, na moją logikę jak ktoś na dyżurze coś niepokojącego podejrzewa/ stwierdza pwoinien sru natentychmiast na oddział mnie skierować windą kurde na piętro etc. ? No co musiałoby się stać żeby mnie na oddział wysłali? Nie żebym pragła, tylko chodzi mi o kuriozum sytuacji, przerażające, że co, u kolesia podejrzewają zawał, dają mu acard i mówią panie idź pan się zapisz do kardiologa? ????????????? ![]() :conf used:![]() Koszmar. Myśmy wrócili wtedy cali w strachu i z poczuciem ulgi zarazem, zmieszani. Ulga, że mi lepiej, a strach, że co jeśli zaraz będzie gorzej i już nie żdążymy nigdzie, bo nie ma na kim polegać w razie gdy się pogorszy, bo nikt nie wie, bo się nie chciał do kur dwy nędzy dowiedzieć co mi dolega, więc jakim kur dwa cudem ma mi na tym jepanym dyżurze pomóc skoro nie wie na co, bo mu nie zależy wiedzieć, bo nie ma prawa diagnozować. ![]() Czy ja źle dedukuję?
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-10-08 o 02:08 |
|
|
|
|
#537 |
|
To ja :)
|
Dzień dobry... Jak to -już rano?? Po co? Spać...
|
#538 | |
|
Zakorzenienie
|
i u mnie cisza
Cytat:
|
|
#539 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#540 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Joł baru snad maski na włosach i sprzątania po montażu nowej półki zawalającej mieszkanie
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- Cytat:
2 Niestety ale za to towarzystwo doborowe 3 Z tym co zakupię nie ma szans http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/pr...662/#/90230657 ---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Cytat:
albo wcierka jantar a do ustnie silica ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Prawda ---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Cytat:
2 Dywagacje na ten temat co byśmy zrobili słysząc diagnozę są bezsensowne ... Bo taka informacja jest tak szokująca i stresogenna że trudno przewidzieć jak ktoś się zachowa lub co sobie będzie myślał... 3 5 lat to nie zwycięstwo ale może dla człowieka który umiera to dużo...Iiii jeszcze jest szansa że w ciągu tych 5 lat wynajdą nowy lek ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Cytat:
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-10-08 o 10:02 |
||||||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:24.

wówczas to lepiej dla każdego.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

(Już nie jestem wege - wcinam ryby). I to są jedyne wędliny, od których nie robi mi się niedobrze, nie śmierdzą itp.
A tamta akcja przypomniała im, że jedzą ciało jakiegoś stworzenia.

To ma być przełom?
Aż by się chciało zapytać serio???????? W sesnie, na moją logikę jak ktoś na dyżurze coś niepokojącego podejrzewa/ stwierdza pwoinien sru natentychmiast na oddział mnie skierować windą kurde na piętro etc. ? No co musiałoby się stać żeby mnie na oddział wysłali? Nie żebym pragła, tylko chodzi mi o kuriozum sytuacji, przerażające, że co, u kolesia podejrzewają zawał, dają mu acard i mówią panie idź pan się zapisz do kardiologa? ?????????????