|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXIV
No wlasnie ja odkad odstawilam lutke tez nie grzebie, a to juz ze dwa mc temu bylo... A i tak wtedy raczej jej nie dotykalam ale nie przypominam sobie zeby byla taka rozpulchniona :-( nie wiem co robic, gina na miejscu nie mam, boje sie. Nie panikuje ale jestem zmartwiona :-(
|
|
|
|
#2942 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXIV
|
|
|
|
#2943 |
|
Zakorzenienie
|
Beta wygląda super.
Niestety nie pomoge nie macałam szyjki w ciąży.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
#2944 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
endometrium 10,5 mm więc jest super! od wczoraj biorę dupka, bo plamienia wyglądają na niedomogę progesteronową...Cytat:
![]() Cytat:
![]() szaaalejesz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
wydaje mi się o bezsensu na tym poziomie bety...
|
|
#2945 |
|
Zakorzenienie
|
Co z tym robieniem i powtarzaniem bety jest nie tak? To co w tej sytuacji powinno sie robic?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2946 |
|
Zakorzenienie
|
uffff, już mi Perse na wyrodność wjechała
![]() rodzić ![]() piękna, duża, tłuściutka ![]() czapa boska ale w zajefajnym kolorze nie wierzę w samo-macanko. nie mam punktu odniesienia. jak stosowałam kalendarzyk, to też był dla mnie abstrakt. ![]() i super. u mnie niedomoga tez się tak objawiała. Byłam u gina. Z dzidziusiem wszystko OK. Niestety szyjka ma 1,7 cm. Jutro powtórzenie czystości pochwy, we wtorek szpital i szycie. Bosko
|
|
#2947 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dobrze że z maleństwem ok. Ja podam na pysk. Za dużo dzisiaj wrażeń. Najbardziej ostatnio męczą mnie zakupy. Staram się ogarnąć jak najwięcej w jak najkrótszym czasie. (wpadłam do reserved kupić coś kobiecego, ładnego... Kupiłam dresy Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- Rena kciuki!!!! ![]() Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#2948 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2949 |
|
Zadomowienie
|
Kapcie sa Tymka.
( wiec nie wiem czy kolor zajefajny Moje te drugie, z tylu. Rena za ten cykl, tak?
Edytowane przez Kubek29 Czas edycji: 2014-10-08 o 20:06 |
|
|
|
#2950 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2951 |
|
Zadomowienie
|
Jejjjj. Pani, teraz doczytalam
myślałam, ze moze tym razem bedzie inaczej. Heh.To podchodzi pod niewydolnosc cieśniowo szyjkowa? Jaka miałas dlugosc szyjki na poczatku, mierzył Ci? Kciuki w takim razie za szew, fajnie ze udało sie wychwycić i zadziałacie. Bedzie dobrze! ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Pozniej to wazne jest usg. (Wcześciej zreszta tez. Nie wiem czemu ta beta u nas na forum taka jakas... rozreklamowana jest). Przyrosty srosty. ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- Hope, nie dotykaj sobie wiecej szyjki ![]() Kiedy masz wizytę u gina? Kiedys miałas ostatnia? Mówiła cos o szyjce? |
|
|
|
#2952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie zauważyłam Twoich model - babciowy. kolor Tymka wciąz czadowy. Twoje - mega babciowe ![]() kulturalne 2,5 cm (to zapamiętałam, wcześniejszych nie pamietam).
|
|
|
#2953 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam podobny stosunek do tych norm i ram bety, teraz ogolnie kazdy przyklada do tego tak ogromna wage, ale trudno sie dziwic, ja tez chcialam sie milo zaskakiwac gdy odbieralam jej wyniki. A kiedy mi nie rosla jak ksiazki pisaly to z kolei poszukiwalam pocieszenia w podobnych przypadkach i tez wtedy znalazlam ich bardzo duzo. Pewnien profesor nawet nie chcial ogladac moich przyrostow, powiedzial ze to nie jest wyrocznia. Tylko te kobity coraz bardziej oczytane, swiadome, i przez to zestresowane procentami Ja kochana wizyte mialam dopiero tydzien temu, no ale jutro pojedziemy tam, bo skoro nie wiadomo to trzeba sprawdzic, ewentualnie sie uspokoic a nie siedziec jak na szpilkach do nastepnej wizyty... Bardzo chce siebie i meza przekonac, ze to nic nie znaczylo i odetchnac. |
|
|
|
|
#2954 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak długo w szpitalu? Cytat:
wydawało mi się, że teraz chodzi o to, żeby sprawdzić czy ona w ogóle cokolwiek rośnie, bo na usg nic nie ma przy braku zarodka też normalnie rośnie beta zgłupiałam już Cytat:
|
|||
|
|
|
#2955 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lubię takie babciowe ![]() Kciuki zawsze - choć cykl dziwaczny i na nic nie liczę... Cytat:
|
|
#2956 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
||
|
|
|
#2957 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super! a jak Domiś z dziadkiem się dogaduje? [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;48445691]Berbie, dzięki!! Super ten blog Już mi się kilka zabaw spodobało, m.in. ta wstążeczka w puszce i butelki ciepły zimny [/QUOTE]cieszę się, że ci się podoba Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2958 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wolałabym chociaż do piątku zaczekać Szew?... Będzie dobrze Przyłączam się do wniosku Cytat:
|
|
#2959 |
|
Zakorzenienie
|
Perse, ja bym się cieszyła gdyby J. bawił się sam. Niestety on najczęściej potrzebuje towarzystwa i złości się jak muszę robić coś innego niż zabawa z nim. A już zakupy z nim to ostatnio masakra, wózek stał się jakimś dziwnym dodatkiem do spacerów. Wsadzenie go w wózek, dojechanie do sklepu, zakupy i powrót to nie lada wyczyn i rzadko udaje się bez histerii. Ostatnio nawet kasjerka powiedziała ludziom w kolejce, że najpierw obsłuży panią z płaczącym dzieckiem i poprosiła nas bliżej
|
|
|
|
#2960 |
|
Zakorzenienie
|
filusiek widziałam w gazetce carrefour rowerek biegowy w promocji, chyba po 59 zł.
kundzia a jak tam powró do pracy? jak zdrowie Tosi? pani nie widać kto siedzi w brzuszku? Ola czy Olek? hope jak kwestie budowy domku?
|
#2961 | |
|
Zakorzenienie
|
poprzednio od wtorku do piątku. babcia przyjedzie także będzie się cieszył...pracujesz nad wcześniejszym terminem ![]() Cytat:
![]() skrzyżowało nóżki doktorek Oli też wypatrywał
|
|
|
#2962 |
|
Zakorzenienie
|
Monia jest ok:
http://www.countdowntopregnancy.com/...calculator.php |
|
|
|
#2963 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2964 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Sytuacji współczuję, choć przyznam szczerze, że nie znam. Artek pod tym względem jest grzeczniutki. Czasami się denerwuje w kolejce i wyrywa bramki blokujące ).Pani - No to co, leżing? Babcia będzie do końca ciąży?
|
|
|
|
|
#2965 | |
|
Zakorzenienie
|
witam
Cytat:
Bardzo dobrze sie dogaduja Domis placze jak dziadek ma juz wychodzic![]() Wysłane z mojego GT-S5830i
|
|
|
|
#2966 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja dałam 350 plus srebrny łańcuszek (kosztował 150) ---------- Dopisano o 06:18 ---------- Poprzedni post napisano o 06:10 ---------- ale wynik PANI - współczuję wczoraj byłam na wizycie i mi się szyjka rozwiera - za tydzień idę na kontrolę, jak dalej będzie się skracać i rozwierać to ma być szew na czym to polega? to boli? usypiają? boje się, bo nie wiem na czym to polega na razie mam tydzień leżeć i luteina dopochwowo plus asmag Edytowane przez 201704210903 Czas edycji: 2014-10-09 o 06:21 |
|
|
|
|
#2967 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pewno wszystko jest dobrze ale dobrze, że jedziecie, koniecznie daj znać! Cytat:
dobrze, że jest kontrola i działanie ![]() ![]() Cytat:
Kochana leż, odpoczywaj będzie dobrze
|
|
#2968 |
|
Konto usunięte
|
Pani dobrze, że reagują szybko.
Hope jak tam? Mleb kciuki za szyjkę. Jojla jak nastrój? Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka
|
|
|
|
#2969 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Byłam wczoraj na zebvraniu. Niestey nasza wychowawczyni powiedziała że nie ma pewności kto go popchnął i nie przejęła się tym wcale. A to stało się 2 dni temu więc chyba nie ma problemu w ustaleniu sprawcy, szczególnie że Kuba mówi kto go popchnął i trzeba tylko potwierdzenia np od innych dzieci. Jednak szkoła umyła ręce, nie wykazali żadnego zainteresowania! Reniu no to kciuki!!!! I czekamy na testowanie!
|
|
|
#2970 |
|
Zakorzenienie
|
Kolejny piękny dzień a zatem pranie już się pierze
A ja mam takie pytanie w co ja będę miała ubrać dziecko na wyjście ze szpitala?? Monika powtórz betę i zobaczysz czy rośnie, chociaż już na tym etapie to chyba dużo wolniej... Kubek kapcioszki fajowe i czapa również Pani, Melbi za Wasze szyjki.... trzymamy...a czy później Paniczko musisz leżakować non stop?? Berbie jak dla mnie to Igor może się już rodzić chociaż wolę wytrzymać jeszcze ze 2 tyg aby ciąża była donoszona ten remont to jak dla mnie to już gotowe prawie jest, jeszcze listwy, drzwi i oświetlenie ale to już mamy wszystko w domu tylko schodzi przy montażu....szafy są i ciuchy poukładane ...w miarę bo jakoś sił mi brakuje na dobre się za Nie zabrać jeszcze do złożenia nasze łóżko i 2 szafki. Tylko nie mamy stelaża do łóżka więc nam się nie spieszy bo i tak kupimy go we wtorek a do wtorku to już chyba łóżko będzie złożone no i jeszcze malowanie łóżeczka ale to już luzik bo i tak Igor będzie spał na początku w kołysce Gryzia jak sie czujesz?? Rena
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:18.

Jak po monicie?
endometrium 10,5 mm więc jest super! od wczoraj biorę dupka, bo plamienia wyglądają na niedomogę progesteronową...

Trochę to dziwne...

wolałabym chociaż do piątku zaczekać 
).
Tzn na razie jest duże peknięcie w połowie zęba, ząb boli, ale póki co się trzyma. Ale dentystka powiedziała że pewnie przy jakims nagryzieniu ten ząb odpadnie i trzeba bedzie zrobic koronkę! U 11- latka. Masakra. Uważam że rodzice tej dziewczynki powinni nam zwrócic koszty koronki- jeśli będzie konieczna.