|
|
#511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann cz. XXIV
Tak pamietam jak któraś pisała ze zmieniaja opakowanie. I dobrze bo te sa nieciekawe.
|
#512 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki Kobitki za propozycje pomadek ochronnych
jutro będe w R i którąś wybiore Jeszcze mam pytanie odnośnie podkładu..poszukuje jakiegoś na zime bardziej nawilżającego bądź rozświetlającego/ skóra mieszana, tak do 50zł jakieś propozycje?? |
|
|
|
#513 |
|
lokalna gwiazda
|
|
|
|
|
#514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Ok widze, ze nie jestes z Łodzi
|
|
#515 |
|
Zadomowienie
|
[1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;4843282 7]Czy są u was dostępne już te antyperspiranty?
http://www.rossnet.pl/Produkt/Garnie...ml,349261,4935[/QUOTE] U mnie się niestety nie sprawdza...
|
#516 |
|
Raczkowanie
|
Jak się u was sprawdzają szampony Aussie?
Ja mam ten do włosów farbowanych i nie mogę go używać. Po pierwszym razie podrażnił mi skórę głowy (swędzenie, wysypka) i przez dwa tygodnie dochodziłam do siebie. Wcześniej miałam dużą próbkę odżywki miracle moist i byłam zadowolona, ale nie nakładałam jej na skórę. |
|
|
|
#517 | |
|
Zakorzenienie
|
Ojej, a ja jej nie cierpię. Ma nieprzyjemny posmak, daje dziwne uczucie na ustach i nie nawilża jakoś szczególnie. I nie podoba mi się jak na ustach wygląda.
Moim faworytem jest masełko z Nivei ![]() Cytat:
|
|
#518 |
|
summer vibes;)
|
Racja
Te opakowania są masakrycznie brzydkie Ale przydałyby się też jakieś nowe pomadki, może bardziej trwałe i lepsze jakościowo, smak mogliby też poprawić. Ogólnie coś nowego by się przydało
|
|
|
|
#519 | |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
Cytat:
|
|
#520 | |
|
summer vibes;)
|
Cytat:
Alterra rumiankowa też jest dobraEdytowane przez Atenya Czas edycji: 2014-10-08 o 16:09 |
|
|
|
|
#521 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam dziś żel pod prysznic z Luskja z pestek dyni zobaczymy czy się sprawdzi jako tako
![]() Dokupiłam też waciki,szampon Timotei drogeocenne olejki(na wypróbowanie, szukałam czegoś z silikonem i wzięłam ten) i mydełko szare z Barwy skromne zakupy.
|
|
|
|
#522 | |
|
Czarna owca
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#523 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dziś wypłatę dostałam to kupiłam olejek do twarzy z Bielendy. Zobaczymy jak się sprawdzi
![]() Kupiłam też dyfuzor z Pachnącej Szafy o zapachy białej herbaty i mięty. Ostatecznie wylądował w łazience, bo do pokoju szukam czegoś bardziej kwiatowego, słodszego, a ten zapach jest taki zywy. Macie jakieś doświadczenie z innymi dyfuzorami? Coś polecicie? Wahałam się nad Air Wick,ale był dwa razy droższy ;p |
|
|
|
#524 |
|
Raczkowanie
|
Mam tę nową wersję Rimell Lasting Finish (czy jakoś tak) i mimo mojej niechęci do podkładów ten się sprawdził. Tylko.moją tłustą cerę muszę matować, nie ma innej opcji.
No właśnie zastanawiam się nad nim od kilku dni...mam inny podkład z rimela którego używałam latem i strasznie wkurzało mnie to że skóra po nim jest taka lepka i obawiam się że ta nowa wersja może być taka sama... ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- [QUOTE=PaulinciaKWC;484438 58]Catrice All matt plus 27zł w Łodzi lub w naturach Jutro pójde do natury i lukne na ten podkład, dzięki
|
|
|
|
#525 | |
|
Czarna owca
|
[QUOTE=Paulincia20;4844703 2]Mam tę nową wersję Rimell Lasting Finish (czy jakoś tak) i mimo mojej niechęci do podkładów ten się sprawdził. Tylko moją tłustą cerę muszę matować, nie ma innej opcji.
No właśnie zastanawiam się nad nim od kilku dni...mam inny podkład z rimela którego używałam latem i strasznie wkurzało mnie to że skóra po nim jest taka lepka i obawiam się że ta nowa wersja może być taka sama... ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#526 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, mozecie polecić jakiś żel do kąpieli, żeby wlewać go do wanny, dawał sporo piany i ładnie pachniał?
|
|
|
|
#527 |
|
Raczkowanie
|
Jak się go więcej nałoży to faktycznie bywa lepki, ale ja przy używaniu koreańskich bb wyrobiłam sobie nawyk nakładania niewielkiej ilości mazideł na twarz i wtedy nie ma tego problemu. Całkiem nieźle kryje i jest przyjemny, chociaż wolę koreańskie kremy
![]() Może sie na niego skusze jak nie znajdę nic sensowniejszego....aa może Pani w Naturze coś mi pomoże...a może lepiej nie
|
|
|
|
#528 |
|
Zakorzenienie
|
Mi bardzo się spodobał ten nowy rozświetlający Max Factor (testowałam próbki). Wiem, że ma fatalne opinie na kwc, ale wg mnie jest super-jakbym nie miała wielkiego zapasu podkładów/bb i cc to na pewno bym go kupiła. Jest gęsty, nawilżający, dobrze kryje ale nie robi maski. I daje śliczny, satynowy efekt. Może w próbkach jest co innego? Oby nie, bo na pewno go kupię gdy pozużywam te, co mam.
|
|
|
|
#529 |
|
Przyczajenie
|
Któraś z Was zakupiła juz podkład z Manhattanu z promocji? Jakie wrazenia??
|
|
|
|
#530 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mają fajną kremową konsystencję i nie wysuszają. I co chwila są w promocji
|
|
|
|
|
#531 |
|
Zakorzenienie
|
Rossmann cz. XXIV
Uroda, Melisa
![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...elikatnej.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...elikatnej.html Gorszej katastrofy niż Ziaja już mi nie zrobi, więc skłonna jestem zaryzykować. Też go lubie, jest bardzo delikatny. ![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- a dla mnie to zwykła wazelina zapachowa i nie potrafie ogarnąć tego całego szału na te pseudo masła.
Edytowane przez Asiuchal Czas edycji: 2014-10-08 o 19:54 |
|
|
|
#532 |
|
Klientka w krawacie
|
Piątka! Również i moim zdaniem to szajs. Sprawdziło mi się jedynie na nos, gdy byłam przeziębiona. A usta jak były spierzchnięte, tak są. Mam wersję malinową, która wygląda okropnie, nie wyszłabym z tym do ludzi. Taki dzidzia-różyk, który był modny 15 lat temu, tylko bez perły.
|
#533 | |
|
Czarna owca
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#534 |
|
Zakorzenienie
|
Czy znajduje się u was ten olejek?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...re.html&next=1
|
#535 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#536 |
|
Zakorzenienie
|
Jest w odzywkach w moim R juz od jakiegos czasu jest, zastanawiam sie nam nim caly czas.
|
#538 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja próbuje zdenkować to waniliowe
i codziennie przed spaniem smaruje usta.---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Cytat:
|
|
#539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#540 |
|
Konto usunięte
|
A ja to masełko do ust Nivei lubię(mam waniliowe). Używam go w domu, przed spaniem oraz przed wyjściem z domu i daje radę, bo nawilża i chroni moje usta-nawet jak rano jest bardzo zimno i śmigam na rowerze
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:27.

jutro będe w R i którąś wybiore
(tel nie da zaspokoić oczu i ciekawości
)

Ale przydałyby się też jakieś nowe pomadki, może bardziej trwałe i lepsze jakościowo, smak mogliby też poprawić. Ogólnie coś nowego by się przydało

tp