Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXIV - Strona 102 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-10, 10:24   #3031
Kucyk_Truskawkowy
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXIV

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość

każdy ma gorszy dzień. mnie się też nie zawsze chce. jak T. nie chciał współpracować, to robilismy króciutkie sesyjki za to częściej.
Tylko kurcze u nas krótkie sesje nie mają sensu, bo musze go najpierw porządnie rozciągnać zanim zacznę prawidłowe wzorce pokazywać. Więc te 15 minut to rozciąganie, kolejne 15 ćwiczenia. A on po 5 miewa dość.

Też mi się wydaje że szew lepszy. Na patologii noworodka wmawiano mi że to przez krążek infekcja małego. Tylko że wody plodowe były jałowe i szyjka też. Sama nie wiem...

Wadera kciuki!!! Będę czekać na wieści!!

Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka
Kucyk_Truskawkowy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-10, 10:50   #3032
jojla
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXIV

Cytat:
już?! kciukasy

Cytat:
Napisane przez BERBIE Pokaż wiadomość
już będzie dobrze!

Cytat:
Napisane przez Wika28 Pokaż wiadomość
Dziękujemy za modlitwy, kciuki i dobre myśli - Mała się ładnie wybudziła, ale jest jeszcze na OIOM-ie. Wszyscy mamy nadzieję, że to już koniec szpitalnych udręk
oby to już był koniec wizyt w szpitalach za Małą

Cytat:
Napisane przez Wika28 Pokaż wiadomość
będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez Kucyk_Truskawkowy Pokaż wiadomość
Jojla kciuki, kciuki. Na pewno będzie ok.

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
u nas tak tż "załatwiał" jak coś było nie tak. w praktyce bał się cokolwiek powiedzieć, albo mówił tak pokrętnie, że sama bym nie zrozumiała. efekt taki, że jak po roku ja zaczęłam mówić dosadnie, bo aluzje częściej nie działały, tak teściowa jest obrażona i od kilku miesięcy nie odwiedza J. bo albo będzie tak jak ona chce albo nie będzie wcale kontaktu. ale zawsze tak było... jak nie zaprosiliśmy nikogo od razu po powrocie ze szpitala, teściowa całej swojej rodzinie opowiedziała jak utrudniam jej kontakt z wnukiem (a do szpitala wpadła w pierwszej sobie po cc wiedząc, że nie chcę żadnych odwiedzin w szpitalu), jak nakupiła grubych welurowych ciuchów na upały, do tego drogich, których J. nie miał na sobie (może raz na chłodniejszy wieczór) i tż zwrócił na to uwagę to się obraziła i powiedziała, że więcej żadnego ubranka nie kupi, i tak o wszystko. jeśli J. spał jak przyjechali były pretensje bo przecież oni czekają a my śpimy (zdarzyło mi się przysnąć z nim), jak siedziałam z nimi w pokoju to źle bo kontroluję, jak wykorzystywałam ten czas na sprzątanie, pranie, itp. domowe obowiązki to okazywało się, że olewam teściów, itd, itp.
już po tym jak się t. obraziła (swoją drogą do tej pory nikt nie wie o co konkretnie, za co, na kogo) postanowiłam, że jeśli J. będzie miał rodzeństwo, będzie tak jak my chcemy, jak ustalimy z tż, nie będę ulegać bo i tak wychodzę na tą złą i utrudniającą wszystko.
Kucyk, to są trudne dylematy, jak się zachować, jak zwrócić uwagę, bo niby rodzina, ale ze swoją jednak dużo łatwiej, zwłaszcza jak teściowie są jacy są, ale z drugiej strony nie można dać sobie wejść na głowę bo jak się okazuje w rezultacie wszyscy widzą, że coś nie gra i nikt nie jest zadowolony.
współczuję teściowej...

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;48466372]A na mnie się dzisiaj obraziła chyba moja mama. Zadzwoniła i po raz enty się dowiedziałam, że jestem złą matką, bo daję dziecku słoiki, bo nie chce mi się gotować obiadów. Jako remedium na jego niejadkowanie chciała mu za to kupić kaszkę czekoladową, jak odmówiłam, to się pożegnała i wieczorem nie odebrała już mojego telefonu...
Jeszcze dodam, że rano dostałam telefoniczny ochrzan, bo mam za dużo mebli w mieszkaniu i przyznałam się, że się wczoraj Artur walnął o stół (prawda jest taka, że był wieczorem zmęczony i mu głowa poleciała), więc oczywiście znowu źle, bo mam za dużo rzeczy i dziecko nie ma gdzie chodzić.
Ale ja już się zwyczajnie do tego przyzwyczaiłam.
Zawsze tak było, zawsze byłam krytykowana, piątka minus - czemu nie piątka itd. Tylko dopiero w pewnym momencie życia, najczęściej za późno na podniesienie samooceny, człowiek zaczyna pojmować, że tak naprawdę NIE jest najgorszy.
Dlatego ja się będę starała jak najwięcej chwalić Artka...[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez Mlebidakin Pokaż wiadomość
Jola już trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez wadera4 Pokaż wiadomość
Dziewczyny wyszoruję się i jadę
Jeju teraz zaczynam się bać
!!!! będzie dobrze! i czekamy na wieści

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-10, 12:08   #3033
zebrawpaski
Zakorzenienie

wederka- kciukam- do walizki zapakuj koniecznie wodę niegazowaną- najlepiej z dziubkiem, żeby łatwiej się piło i wazelinę/pomadkę ochronną na usta-- bez tych dwóch gadżetów nie dałabym rady w szpitalu wytrzymać...reszta to dodatki

---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

pani- Babcia dotarła, dzisiaj idziesz do "krawca"?

fiolusiek- Kasia większość czasu spędza u Dziadków- jutro przyjeżdża i mam nadzieję, że już na dłużej zostanie- od poniedziałku mam rehabilitację (40km w jedną stronę) i będziemy chyba obie dziewczynki zabierać....
wobec Tosi troskliwa aż za bardzo, chce ją nosić.... i wciąż nie rozumie dlaczego ona nie chce jej przybić "żółwika"

---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ----------

zmykam do kuchni póki Toffi śpi
zupę z dyni robię z grzankami i ciasto chciałam orzechowe zrobić żeby zmiękło do jutra czy do niedzieli bo chyba będziemy mieć gości
a potem trzeba dom przeorganizować na powrót starszej- pochować wiele rzeczy (aparat, pilot, elektroniczny termometr) bo przy niej na wierzchu trzymanie takich akcesoriów to spisanie ich na straty...

fiol- Kasi Tz-et kupił pluszowego psa a dziadki zrobiły mu budę z kartonu- Kasia ponoć chętnie spędza czas u dziadków przy budzie na środku kuchni...opiekując pluszaka

---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------

czy przy kp można znieczulenie do zęba przy borowaniu?

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
zebrawpaski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-10, 12:49   #3034
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zebrawpaski Pokaż wiadomość

babcia przyjedzie (o ile przyjedzie) w poniedziałek, we wtorek szpital.

Cytat:

można. tylko trzeba zgłosić, że kp. dostaniesz specjalne. ale nie wszyscy dentyści mają - lepiej wcześniej zadzwonić.

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-10, 13:59   #3035
rena5
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Berbi 2 dni się cieszyłam zwolnieniem. Chodziłam po sklepach i na spacery i na ćwiczenia a teraz leże i zastanawiam się co robić żeby czas szybciej leciał.
filmy oglądaj ekino .tv nawet najnowsze są

Cytat:
Napisane przez dwakolory1 Pokaż wiadomość
Przeleżałam wczoraj całe popołudnie pod kołderką. A dziś w pracy znowu się męczę. Przydałoby się kilka dni zwolnienia, ale tyle mam roboty
no to się nie zastanawiaj i bierz l4 - zdrowie tylko jedno!

Cytat:
jak to słodko brzmi

Mateuszek -> cuda się zdarzają
rena5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-10, 14:23   #3036
h0pe
Wtajemniczenie

GG do h0pe

Cytat:
nie płakusiaj zleci . buziaki i czekam !

Cytat:
Przeleżałam wczoraj całe popołudnie pod kołderką. A dziś w pracy znowu się męczę. Przydałoby się kilka dni zwolnienia, ale tyle mam roboty
no i dobrze. Dzisiaj też poleżakuj, a najlepiej się kimnij

BERBIE pytałaś skarbie o to jak budowa, a ja nie zacytowałam sobie na zaś a potem zapomnialam, sorki. U nas już parter wymurowany, strop stał teraz 2 tyg i podobno jutro mają przyjść robotniki i ruszać z murowaniem poddasza. Mam ogromną nadzieję, że uda nam się przykryć w tym roku, zdążyć przed zimą. Fundusze strasznie kulawo po tym jak się okazało że rodzice mi nie pomogą, ale bierzemy pożyczkę, swoje auto sprzedałam i liczę na to że się powiedzie, daj Boże
h0pe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-10, 14:26   #3037
iza243
Zakorzenienie

Cytat:

Nie wiem właśnie, trzeba będzie chyba uda zacisnąć i przeczekać do soboty

Nieraz trzeba krzyknąć i dosadniej wyrazić emocje. Sama to zauważam po 2 latach życia z teściami. Są naprawdę w porządku, troskliwi itd. ale ten tego, z ich higieną... no nie wiem jak to będzie... Mam nadzieję, że nie lubią memłać w ustach małych rączek

Też dobre

Bedzie dobrze

Cytat:
wederka- kciukam- do walizki zapakuj koniecznie wodę niegazowaną- najlepiej z dziubkiem, żeby łatwiej się piło i wazelinę/pomadkę ochronną na usta-- bez tych dwóch gadżetów nie dałabym rady w szpitalu wytrzymać...reszta to dodatki

---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

fiolusiek- Kasia większość czasu spędza u Dziadków- jutro przyjeżdża i mam nadzieję, że już na dłużej zostanie- od poniedziałku mam rehabilitację (40km w jedną stronę) i będziemy chyba obie dziewczynki zabierać....
wobec Tosi troskliwa aż za bardzo, chce ją nosić.... i wciąż nie rozumie dlaczego ona nie chce jej przybić "żółwika"

---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ----------

zupę z dyni robię z grzankami i ciasto chciałam orzechowe zrobić żeby zmiękło do jutra czy do niedzieli bo chyba będziemy mieć gości
a potem trzeba dom przeorganizować na powrót starszej- pochować wiele rzeczy (aparat, pilot, elektroniczny termometr) bo przy niej na wierzchu trzymanie takich akcesoriów to spisanie ich na straty...

fiol- Kasi Tz-et kupił pluszowego psa a dziadki zrobiły mu budę z kartonu- Kasia ponoć chętnie spędza czas u dziadków przy budzie na środku kuchni...opiekując pluszaka

---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------

Tak mozna znieczulenie.

Ja jestem wsciekła bo wymyslili ze od poniedziałku mam isc na delegacje do miasta obok.Raz ze mialabym ciezko z dojazdem musialabym jechac 2 autobusami ktore sie nie zgrywaja.Dwa ze zajełoby mi to duzo wieceh czasu a przecież wymieniamy sie z tztem zmianami.Gadałam z kierowniczką mówie jej to wszystko ze mam małe dziecko,to powiedziała ze jak dzis nie zadzwonia z kadr to mam przyjsc normalnie tutaj.

Wysłane z mojego GT-S5830i

Wysłane z mojego GT-S5830i

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-10, 14:29   #3038
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f
Konto usunięte

Waderka czekamy

U mnie dzisiaj w pracy masakra. Za ścianą remontują dla nas lokal i od rana wiercą. Nie idzie między sobą rozmawiać, a co dopiero z klientami...

Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-10, 14:33   #3039
h0pe
Wtajemniczenie

GG do h0pe

Mlebiś może weź się za robótki ręczne ?
Stary 2014-10-10, 14:45   #3040
201704210903
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez h0pe Pokaż wiadomość
Mlebiś może weź się za robótki ręczne ?
Chyba zacznę szydelkowac

Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2

---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ----------

Rena dzięki za namiary na filmy
Jak plamienia ?

201704210903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-10, 15:12   #3041
zebrawpaski
Zakorzenienie

Cytat:
babcia przyjedzie (o ile przyjedzie) w poniedziałek, we wtorek szpital.

można. tylko trzeba zgłosić, że kp. dostaniesz specjalne. ale nie wszyscy dentyści mają - lepiej wcześniej zadzwonić.
nie wiem czemu wydawało mi się, że dzisiaj idziesz do szpitala na szew...

dobrze wiedzieć o tym znieczuleniu
tak do mnie dzwonią wcześniej bo potwierdzają wizytę czy aktualne dla pacjenta więc zapytam- na razie martwię się, że się wizyta jednak odwlecze bo pokryje się z terminem rehabilitacji, a ząb boli.....
Torres marudny przy chorobie?

Gryzia- wyremontują i dostaniesz nowy apartament w pracy

hope- trzymam kciuki aby mury pięły się do góry

iza- życzę aby obeszło się bez zmian....

nie bądźcie takie i zdradźcie co polecacie na sflaczałą skórę na brzuchu i rozstępy...coś co mogę stosować przy kp...

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
Stary 2014-10-10, 15:48   #3042
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Torres marudny przy chorobie?
, znudzony i wkurzony, że nie idziemy na huśtawki. a pogoda jak malowanie...

Waderka, jest łączność??? jak Ci tam?

Stary 2014-10-10, 15:55   #3043
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Dziewczyny, jakie znacie piosenki z motywem o-o-o (oprócz Mniej niż zero:P)?

Od wczoraj non stop śpiewamy:
P: Szczotko szczotko hej szczoteczko o-o-o!
A: a-a-a-a-a-a!!!

ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-10, 16:11   #3044
h0pe
Wtajemniczenie

GG do h0pe

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;48473975]
A: a-a-a-a-a-a!!! [/QUOTE]
Stary 2014-10-10, 17:01   #3045
201704210903
Konto usunięte

Ale wkoło jest wesoło. Chyba taka piosenka jest

Stary 2014-10-10, 18:36   #3046
dwakolory1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
DwaKolory -Przypomniało mi się..Odnośnie chrztu. Fajnie jest dostać coś co dziecko będzie miało pamiątkę jakąś biblie czy obrazek. Wiadomo, że kasa i tak się szybko rozpłynie.
Zamówiłam taką pamiątkową książkę ze zdjęciem. O taką http://allegro.pl/show_item.php?item=4632403237
Koszt prawie 100 zł, wzięłam opcję ze zdjęciem, na papoerze czerpanym, zapachową. Wzór nr CKB8- tą z białymi kwiatami, w skórze. Myślę że to lepsze niż zwykła kartka.

17.02.2013 r. [*]- 10 tc
15.11.2013 r.[*]- Ania 16tc

dwakolory1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-10, 18:38   #3047
Konto usunięte

Dwakolory super pamiątka

Nie wyrabiam na zakrętach w pracy. Renia - czekam na ten remont jak na zbawienie, bo będą też 2 nowe Dziewczyny. Oczywiście zanim się wyszkolą to trochę czasu minie, ale później będę miała dużo lżej w pracy

d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-10, 18:57   #3048
iza243
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;48473975]Dziewczyny, jakie znacie piosenki z motywem o-o-o (oprócz Mniej niż zero:P)?

[/QUOTE]

Cytat:
Zamówiłam taką pamiątkową książkę ze zdjęciem. O taką http://allegro.pl/show_item.php?item=4632403237
Koszt prawie 100 zł, wzięłam opcję ze zdjęciem, na papoerze czerpanym, zapachową. Wzór nr CKB8- tą z białymi kwiatami, w skórze. Myślę że to lepsze niż zwykła kartka.
Piękna pamiątka

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-10, 20:35   #3049
Luna0
Zakorzenienie

Cytat:
, znudzony i wkurzony, że nie idziemy na huśtawki. a pogoda jak malowanie...
Mój to samo. Byłam u sąsiada i ubrałam mu buty, jak wróciłam do domu to był taki ryk że musiałam jednak wyjść z nim chociaż na 15 minut
.
Ja mam dość, on ma mnie bardzo dość... ciągle krzyczy, płacze o wszystko. Jutro TŻ ma urodziny, a Kamil idzie na noc do babci. Uff, pierwszy raz chyba nie będę tęsknić (aż tak bardzo )

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-10, 20:49   #3050
rena5
Zakorzenienie

Cytat:
Rena dzięki za namiary na filmy
Jak plamienia ?
Dziś dużo mniej...minimalnie na papierze, ale wkładka czysta więc chyba to jednak braki w progesteronie...

Mateuszek -> cuda się zdarzają
rena5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-10, 21:07   #3051
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

stresuję się jutrem
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-10, 21:19   #3052
Konto usunięte

Monia trzymam kciuki. O której wizyta?

Stary 2014-10-10, 21:21   #3053
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;48478047]monia trzymam kciuki. O której wizyta?

Wysłane z mojego xperia l za pomocą tapatalka [/quote]

9.30.....
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-10, 21:26   #3054
Konto usunięte

To czekamy na wieści!

Stary 2014-10-10, 21:28   #3055
h0pe
Wtajemniczenie

GG do h0pe

Moniś wszystko bedzie jak trzeba :-*
Stary 2014-10-10, 22:00   #3056
BERBIE
Zakorzenienie

Cytat:
Berbi 2 dni się cieszyłam zwolnieniem. Chodziłam po sklepach i na spacery i na ćwiczenia a teraz leże i zastanawiam się co robić żeby czas szybciej leciał.
czytać, jakieś hand made
Cytat:
BERBIE pytałaś skarbie o to jak budowa, a ja nie zacytowałam sobie na zaś a potem zapomnialam, sorki. U nas już parter wymurowany, strop stał teraz 2 tyg i podobno jutro mają przyjść robotniki i ruszać z murowaniem poddasza. Mam ogromną nadzieję, że uda nam się przykryć w tym roku, zdążyć przed zimą. Fundusze strasznie kulawo po tym jak się okazało że rodzice mi nie pomogą, ale bierzemy pożyczkę, swoje auto sprzedałam i liczę na to że się powiedzie, daj Boże
no i super, że robota idzie żeby wam starczyło kaski
Cytat:
stresuję się jutrem
dobrze, że rano wizyta. nie bedziesz musiała długo siedzieć na szpilkach.
Będzie dobrze

zeberko pytałaś co na obwisłą skórę na brzuchu. ja polecam majtki uciskowe lub pas.
Stary 2014-10-10, 22:30   #3057
fiolusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny a czy taki rozpuszczalny magnez pilyscie w ciazy? Kupilam taki bo mam juz dosyc lykania tabsow, ale w koncu nie wiem czy mozna taki
Ja brałam tylko tabletki zwykłe. A co do szyjki to tez miałam miekka, jak jest twarda to tez źle, wiec sama juz nie wiem jaka ma byc
Cytat:
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;48473975]Dziewczyny, jakie znacie piosenki z motywem o-o-o (oprócz Mniej niż zero:P)?

[/QUOTE]

Cytat:
stresuję się jutrem
Spokojnie, musi byc dobrze

Zeberko A musicie zabierac Kasie na rehabilitacje?
A co do brzucha to kiedys był popobno fajny zel z Eveline chwalony na KWC. Ja nic nie robie, bo i tak wiem, ze tylko cud by mi pomógł.

Waderko
Trzymamy za Was kciuki

Wczoraj zmarł ojciec kolegi z pracy TŻta i idzie jutro na pogrzeb. Kolejny raz muszę przekładać zakupy na kolejny tydzień, zawsze coś się musi wydarzyć. Mam nadzieję, że ostatni raz je przekładam.
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-10, 23:51   #3058
zebrawpaski
Zakorzenienie

BERBIE- możesz wstawić jakiś link tego pasa?

fioluś- zobaczymy po pierwszym dniu- czy Tz-et wysiedzi na parkingu pod szpitalem z dwoma córkamii czy one z nim wytrzymają
Teoretycznie nie musimy Kasi zabierać ale w praktyce wiąże się to z tym, że znowu musiałaby jechać do Dziadków. Chciałabym aby do listopada była już cały czas przy nas bo Tz-et ma wolne i odrobił się z wszelkimi polowymi pracami. Jak w listopadzie wróci do pracy to Kasia co 3 dni będzie jeździć do moich Rodziców- przynajmniej na początku....
Ten balsam z Eveline fajny (mam go nawet) ale chyba nie wolno go używać przy kp....

monika- będziesz moją pierwszą myślą o poranku, bardzo pozytywną myślą
a wiesz, że moja mało mówiąca Kasia nauczyła się u Dziadków mówić "Monika"?
My nie mamy w rodzinie ani wśród znajomych nikogo o tym imieniu...ale powiedziała coś podobnie brzmiącego- Babcia podchwyciła i kazała jej powtarzać. super słodko wymawia to imię.
Powiedziałam Kasi, że jak będzie mieć jeszcze jedną siostrzyczkę to będzie Monika

Luna- to się Wam miły wieczór jutro szykuje

---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ----------

ciekawe kiedy pojawi się info, że jest już małe wederzątko

---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ----------

Perse- cały dzień usiłuję przypomnieć sobie jakąś piosenkę z motywem "o-o-o-o" ale nic nie mogę wymyślić...

pani- a Ty czasem nie pamiętasz lub nie masz gdzieś zapisanej nazwy specyfiku na pociążowy brzuch o którym kiedyś pisała maksikola?
wiem, ze to drogaśne było coś chyba ok 100zł i że się brzuch smarowało a potem folią owijało

chyba powinnam się przestać łudzić, ze mi się brzuch bez ćwiczeń zmieni chociaż trochę

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA

Edytowane przez zebrawpaski
Czas edycji: 2014-10-10 o 23:47
Stary 2014-10-11, 07:13   #3059
201704210903
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez rena5 Pokaż wiadomość
Dziś dużo mniej...minimalnie na papierze, ale wkładka czysta więc chyba to jednak braki w progesteronie...
mam nadzieję, że leki na to poradzą

---------- Dopisano o 07:13 ---------- Poprzedni post napisano o 07:08 ----------

Cytat:
stresuję się jutrem
kciuki
Stary 2014-10-11, 07:37   #3060
pani22ka
Zakorzenienie

Monika, trzymam kciuki!!! i odzywaj się szybko!

Cytat:
Powiedziałam Kasi, że jak będzie mieć jeszcze jedną siostrzyczkę to będzie Monika

Cytat:
pani- a Ty czasem nie pamiętasz lub nie masz gdzieś zapisanej nazwy specyfiku na pociążowy brzuch o którym kiedyś pisała maksikola?
wiem, ze to drogaśne było coś chyba ok 100zł i że się brzuch smarowało a potem folią owijało

Cytat:
chyba powinnam się przestać łudzić, ze mi się brzuch bez ćwiczeń zmieni chociaż trochę
dopiero urodziłaś. na bank się jeszcze trochę sam zmieni daj mu szansę.
a potem... no ja w cuda nie wierzę

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości