![]() |
#4261 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 36 831
|
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg
Moonik, ojj wybacz, mialam odpisac i zapomnialam
![]() wrzuce popoludniu przepis na bloga, bo notka siê ju¿ pisze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4262 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dotka pamiêtam ¿e kiedy¶ pisa³a¶ ¿e biegasz (marszobiegi?), jak w jesieñ u Ciebie z tym? ![]() Amelca87 witamy ![]() U mnie waga 72,4 kg, czyli praktycznie bez zmian, no ale nie ma siê co dziwiæ niestety ![]() Mi³ego dnia dziewczyny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4263 |
Zakorzenienie
|
Teraz ju¿ nie biegam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4264 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 960
|
U mnie waga 97,5 kg (ale nie by³am w toalecie jeszcze :p)
Jupppi, pol kilo bo pol kilo ale I tak cieszy ![]() Od wtorku jestem z siebie taka dumna ze szok!!!! Tylko mam straszne k³opoty w domu z siostra, na prawdê nie umiem sobie z ni± poradziæ, serwuje mi takie atrakcje ze nied³ugo na 100% wróci mi nerwica ![]()
Edytowane przez MonnieB Czas edycji: 2014-10-10 o 11:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4265 | ||||||||
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 83
|
Dziewczêta, u mnie mizeria...
I na wadze (90,1) i tak w ogóle (mam kryzys, chce mi siê s³odkiego, OB£ÊDNIE!) Co do pierwszego - ok, jest @, wiêc na brak spadku wagi nic nie poradzê, ale drugi punkt doprowadza mnie do szaleñstwa...!!! Nosi mnie co¶ okropnie...! ![]() ![]() ![]() Chyba pora najwy¿sza nadrobiæ zaleg³o¶ci w postowaniu, bo do tej pory czasu brakowa³o ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Przy okazji - ma która¶ z was wypróbowany przepis na zkwas chlebowy? Cytat:
Czasem tak jest, ¿e ludzie samotni wymy¶laj± przeró¿ne historie, by kogo¶ choæ na chwilê sob± zainteresowaæ. Pewnie psycholog móg³by co¶ wiêcej tu powiedzieæ. Ale ¿yczê powodzenia w poszukiwaniu pracy - g³owa do góry! Cytat:
Cytat:
Chyba nikt nie ma gotowej recepty na wychowanie dzieci, metod± prób i b³êdów musisz wypróbowaæ na swoim dziecku, co na niego dzia³a. Cytat:
![]() Dziewczyno, g³owa do góry ![]() ![]()
![]() |
#4266 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 513
|
75,9kg:/
|
![]() ![]() |
![]() |
#4268 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 54
|
Cytat:
![]() Teraz wa¿ne dla mnie jest ¿eby waga zaczê³a spadaæ ![]() ![]() Dzi¶ moje menu: 1. ¦niadanie :Jogurt naturalny , pomarañcza , pokrzywa z imbirem (napar). 2.Sok wyciskany marchew i pomarañcza 3. Makaron pe³noziarnisty z tuñczykiem z wody i szpinakiem 4.Owsianka z jagodami i borówkami na mleku 0.5% Do tego dwie kawy na mleku o%. No i dzi¶ 3 dzieñ bez energetyka i s³odyczy...dla mnie to na prawdê du¿y postêp. ![]() Dzi¶ to tyle bêdzie bo teraz mykam na si³ownie .Dzi¶ zumba mix i si³ownia ok 1.5 godziny. Dziêkuje za Mi³e przyjêcie mnie do Waszego grona ![]() ---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- Waga 80 kg ![]()
![]() |
#4269 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Polecam te¿ bardzo HIITy i 30 day shred Jillian ![]() Cytat:
![]() Ja u¿ywam 1-2 ³y¿eczki dziennie - zale¿y czy pijê 1 czy dwie kawy i nic mi nie jest. Amelca, strasznie ubogie to Twoje menu, bardzo malutko kalorii ![]() Poza tym owsianka to raczej do posi³ku I lub II, nie popo³udniu. Posi³ek II (sok), to ¿aden posi³ek ![]() Szamam wla¶nie zupê z soczewicy, pyszna ![]() A w poniedzia³ek zrobiê zupê z zielonego groszku ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4270 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 463
|
Cytat:
@Monnie: S³uchaj siê Womenki. Nie wchodzi siê dwa razy do tej samej rzeki. Nie wracaj uwagi na skomplenia. Zajmij siê i swoj± depresj± ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4271 | ||
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 820
|
Cytat:
To znaczy, nie mam nic przeciwko próbowaniu nowych rzeczy, choæ s± i takie, których próbowaæ nie zamierzam ![]() Problemem s± dla mnie jedynie pomys³y na ¶niadania, bo wiêkszo¶æ z tych zdrowych pomys³ów to co¶, czego nie lubiê, poza tym rano nie mam si³y, ochoty i czasu nic wymy¶laæ. Cytat:
Jak zd±¿ysz rano, zanim wstawiê ostateczn± wersjê tabelki to tak, ale nie chcê ¿eby z tego teraz powsta³ taki ¶mietnik, ¿e teraz ka¿dy nie mo¿e, zapomni, ta poda w niedzielê, kto¶ we wtorek itd. Na pocz±tku ustali³y¶my pi±tki to i tego siê trzymajmy. W sobotê wstawiam ostateczn± wersjê, jak kto¶ nie zd±¿y to czeka do nastêpnego pi±tku.
![]() |
#4272 |
Zakorzenienie
|
Nie chodzi³o mi o przekonywanie siê do mleka, tylko do rzeczy, które daj± nam korzy¶ci, jak ró¿ne warzywa etc
![]() Co do tabelki - hmm, jesli to problem, to poczekam nastêpny tydzieñ, po prostu zapyta³am, bo w zesz³ym tygodniu du¿o dziewczyn podawa³o w sobotê, w tym te¿ jedna o to prosi³a, wiêc pomy¶la³am, ¿e i ja mogê. Co do ¶niadañ, to pisa³a¶, ¿e pasuje Ci jaglanka? Jesli tak, to fajnie, bo jaglankê mo¿na je¶æ na miliard sposobów ![]() Ja np. czêsto przygotowujê sobie ¶niadanie wieczorem, bo lubiê jak rano tylko robiê kawê, ogarniam siê i wychodzê z domu ![]() Je¶li bezsenno¶æ to problem typowo psychiczny, to jasne, ¿e zio³owe tabletki nic nie dadz±, tutaj potrzeba wtedy pomocy specjalisty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4273 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Tak jak mówi³am, nie ma problemu, je¶li zd±¿ysz przed tym jak wstawiê ostateczn± wersjê ![]() Podkre¶lam tylko, ¿e nie chcê znowu ba³aganu, bo kto¶ siê ju¿ tu kiedy¶ k³óci³, ¿e wa¿y siê w poniedzia³ki i w poniedzia³ki bêdzie podawaæ wagê, bo tak jest wygodniej. I ta osoba nie da³a siê przekonaæ, ¿e mo¿e siê wa¿yæ w poniedzia³ki i podawaæ w tym samym tygodniu w pi±tek wagê z poniedzia³ku i robiæ tak co tydzieñ, bo koniecznie trzeba by³o zmieniæ zasady pod Ni±. I tworzy³y siê niepotrzebne dyskusje, k³ótnie i niefajna atmosfera. Dlatego chcê, ¿eby by³o jasno powiedziane - pewnie, ¿e mo¿na zrobiæ czasem dla kogo¶ wyj±tek, ka¿da z nas ma jakie¶ ¿ycie, nie siedzimy 24/7 na wiza¿u ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- Pierwsza wersja tabelki ju¿ jest. Mam wra¿enie, ¿e wa¿ê 300kg wiêcej, spó¼nia mi siê @ i chodzê taka napuchniêta jak w 9 miesi±cu ci±¿y ![]()
![]() |
#4274 | |
Zakorzenienie
|
Nie wrócê do swojego exa, wiem ¿e podjê³am dobr± decyzjê, ale serio... nudno mi. Nie jestem zbytnio towarzyska i np. Dzisiaj siedzê w domu caly dzien, nudzê siê i popijam bia³e winko. Nawet je¶æ mi siê nie chce, juz od wtorku tak mam.
![]() ![]() |
![]() |
#4275 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
![]()
Wa¿ê 75 cel 55
mam nadzieje ze sie uda ale niemam jad³ospisu chodzê do szko³y wiec niemam kiedy za bardzo je¶æ pomo¿ecie u³o¿yæ jadlospis dodam ze mam 14 lat |
![]() ![]() |
![]() |
#4276 | ||||||
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 627
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
. Edytowane przez michalova Czas edycji: 2014-10-10 o 23:01 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4277 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 117
|
Hej dziewczyny.
Moja waga bez zmian 96 kg Jestem po kolejnym zastrzyku kwasu hialuronowego w kolano.Poprawa znikoma, ale za to znika mi z portfela coraz wiêcej pieniêdzy. Zastanawiam siê czy jest sens ratowaæ te kolana... mo¿e ból ju¿ nigdy nie minie....? Chodzê na spacery, trochê je¿d¿ê na rowerze, ale to za ma³o bo waga stoi. Sama ju¿ nie wiem... Szkoda gadaæ: / Mi³ego, ciep³ego weekendu Wam ¿yczê ![]()
#4278 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mo¿e trzeba zmieniæ lekarza, skoro efektów nie ma i szukaæ jakiego¶ innego rozwi±zania? ---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() A na studiach nie masz kogo¶ fajnego, z kim by¶ mog³a wyj¶æ?? Albo jakich¶ zajêæ dodatkowych? ![]() Ja z kolei jestem bardzo towarzyska, tzn. uwielbiam przebywaæ z lud¼mi, ale odk±d jestem t³usta to mam ochotê siê zamkn±æ w pokoju i nie wychodziæ, tak¿e moje kontakty towarzyskie cierpi± bardzo ![]() ---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ---------- Czemu od jutra? Czy¿by¶ mia³a jakie¶ grzeszne dni? ![]() Dawaj jad³ospisy i tak ![]() ---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ---------- Cytat:
Dobrze Ci ju¿ michalova napisa³a. Nie jedz s³odyczy, nie jedz fast foodów, nie pij gazowanych napojów, kupnych soków, w zasadzie nie pij nic oprócz wody i herbaty, chyba, ¿e wyciskasz w domu sok. Jedz normalne obiady, pamiêtaj o ¶niadaniach, do szko³y bierz kanapki i owoce. Nie stosuj tabletek, nie stosuj g³odówek, bo to przynosi wiêcej szkody ni¿ po¿ytku. I du¿o siê ruszaj - ¿adnych zwolnieñ z wfu, znajd¼ sport, który lubisz i go uprawiaj, chod¼ na spacery.
![]() |
#4279 |
Wtajemniczenie
|
Melonade kochana, od jutra wracam z opisywaniem tu swoich jadlospisów, bo kilka dni mnie w domu nie by³o i ciê¿ko z czasem ¿eby wszystko tu napisaæ. Dzisiaj wieczorem wróci³am i bêdê mia³a na Was wiêcej czasu
![]() ![]() Urz±dzamy libacjê przez internet? Wchodzê w to :P dawno nie wysz³am zaszaleæ ze znajomymi. Jako¶ ³atwiej mi by³o utrzymywaæ kontakty gdy byli¶my jeszcze w szkole (mimo ¿e ka¿dy w innej). Teraz siê porozje¿d¿alismy, czê¶æ ju¿ ma dzieci wiêc ciê¿ko siê zgadaæ, czê¶æ za granic± i przyje¿d¿aj± raz, góra dwa razy w roku. Oj, têskni mi siê za czasami liceum (nie mogê uwierzyæ ¿e to piszê, przecie¿ jeszcze niedawno marzy³am tylko o tym by skoñczyæ ju¿ szko³ê :P ). I Melonade - wcale NIE JESTE¦ T£USTA! ! Zapamiêtaj to proszê ![]()
. Edytowane przez michalova Czas edycji: 2014-10-10 o 23:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#4280 | |
Zakorzenienie
|
No to super - pijemy na wiza¿u juppi :p
![]() ![]() |
![]() |
#4281 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale trochê wina siê mo¿na napiæ ![]() Oj, jestem, jestem, niestety ![]() ---------- Dopisano o 01:28 ---------- Poprzedni post napisano o 01:27 ---------- Do czego to dosz³o - odchudzaæ siê maj±, a wiza¿owe imprezy planuj± ![]() ---------- Dopisano o 01:32 ---------- Poprzedni post napisano o 01:28 ---------- 1992MaDziuLeK ![]()
![]() |
#4282 |
Wtajemniczenie
|
Moja dzisiejsza waga : 68,4 kg .
![]()
#4283 | |
Zakorzenienie
|
A ja stanê³am dzisiaj na wagê juz z rana i równie¿ mam niespodziankê :p 96,5. Ale to poprawia humor
![]() ![]() (To nie do tabelki, tak siê chwalê :p)
![]() ![]() |
![]() |
#4284 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 2 237
|
Hej dziewczyny, no to jestem najlepsza;( z ¿alem zawiadamiam ze moja waga wzros³a o 3 kilo;( z 81 na 84 szlag mnie trafi! zawsze jak wraca T¯ to puszczam pasa , kawki srawki ,mleczko ,smietanka cookies srukies i OOOO.....co za tym idzie od czerwca prawie stoje w miejscu! KONIEC !
Wypowiadam wojnê! do 15grudnia jak nie bêdê wa¿y³a 74kilo to wypisuje sie z w±tku! i prosze mnie wyrzucic MELONADE ![]() wagi 84kg no plus ze jutro T¯ jedzie spowrotem i bedê mog³a siê zabrac za spasione dupsko! Muszê na sylwestra wygl±dac dobrze bo do cholery idê na bal Hollywood ![]() ![]() z pozdrowieniami. |
![]() ![]() |
![]() |
#4285 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4286 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4287 | ||
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 2 237
|
Cytat:
![]() Malinka ty juz chudzina z waga 66kilo ![]() ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4288 |
Zakorzenienie
|
Ojj znam to! Za mn± 14-16kg, zale¿nie od wagi, bo strasznie mi siê waha ostatnio. Przede mn± jeszcze 7-15kg* i muszê siê mega zmobilizowaæ, bo przez tê przerwê w diecie, mega sobie odpu¶ci³am.
Z jednej strony siê ciesze, bo juz jestem na pó³metku, albo nawet i dalej, je¶li bym za³o¿y³a, ¿e te 7kg mi wystarczy, a z drugiej jak pomy¶lê, ¿e jeszcze tyyyyyle przede mn±, to a¿ mam zw±tpienie ![]() Poza tym, czasem mam z³e dni i patrz±c w lusto nie widzê ró¿nicy miêdzy teraz, a wag± o te kilkana¶ci kg wy¿sz±. To g³upie, ale to siedzi w³a¶nie w g³owie :/ *waga docelowa zale¿y od tego, w którym momencie bêdê siê dobrze czu³a. Mo¿e to byæ 60kg a mo¿e byæ 69. Raczej sk³aniam siê ku wadze ok. 68-64kg, bo mam do¶æ du¿y biust, szerokie biodra i np. mniej ni¿ 60kg nie mogê wa¿yæ, bo bêdê wygl±daæ na zag³odzon± ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4289 | ||||||
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 009
|
Cytat:
Cytat:
¶pieszê dzisiaj do was z wielkimi i radosnymi wie¶ciami dla mnie !! jest stadek o równy kilogram !!!!!! by³o 103,6 a teraz 102,6 mo¿e to tylko kilogram ale jak popatrzycie w moj± tabelkê to zrozumiecie z czego siê cieszê ![]() ![]() ![]() ja oczywi¶cie jestem za zasad± pi±tkow± ¿eby nie by³o ba³aganu. Nie mam na studenckiej stancji wagi, ale w czwartki wieczorem jadê do domu (pi±tki wolne) i w pi±tek siê wa¿ê. Teraz wyj±tkowo zosta³am ze wzglêdu na ma³± imprezê. Jak mi zmieni± plan to sobie skombinujê wagê na stancjê :P Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
kiedy¶ na TLC lecia³ program "salon sukien ¶lubnych". Lubi³am bardzo to ogl±daæ z siostr±. W jednym odcinku do salonu przysz³a przepiêkna szczup³a dziewczyna. Mówiê wam, wygl±da³a ¶wietnie, mia³a ¶liczn± twarzyczkê... zaczê³a opowiadaæ, ¿e jaki¶ czas temu sporo schud³a, by³y pokazane jej zdjêcia i ró¿nica naprawdê ogromna (to by³o co¶ chyba ko³o 40-50 kg). No i szuka³a sukienki na swój ¶lub, mierzy³a i.... ¿adnej nie kupi³a. Serce mi siê rozrywa³o jak ona sta³a w piêknej bia³ej sukni, wygl±da³a zjawiskowo, jak ¶liczna ksiê¿niczka a sta³a i p³aka³a bo mówi³a, ze nadal czuje siê t³u¶ciochem i siê sobie nie podoba w ¿adnej sukni. Wysz³a z salonu z pustymi rêkami ![]()
Bella Edytowane przez Bella2212 Czas edycji: 2014-10-11 o 09:58 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4290 |
Wtajemniczenie
|
Super, ca³y kilogram w dó³. Gratulujê
![]() ![]() I ja te¿ jestem za pi±tkami, teraz mia³am wyj±tkow± sytuacjê i raczej nie powinna siê powtórzyæ ![]() ![]() Dotka, u Ciebie te¿ piêkny spadek. 16 kg - brawo!! Na pewno ró¿nice widaæ, ale ju¿ dobrze nie pamiêtasz siebie z tymi dodatkowymi kilogramami i dlatego masz takie wra¿enie. ![]()
. Edytowane przez michalova Czas edycji: 2014-10-11 o 09:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:01.