Marcowe Mamy 2015 cz. 2 - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-12, 16:46   #3601
crystal25
Zakorzenienie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 2

Cytat:
Napisane przez Michiru Pokaż wiadomość
dzięki, dzięki my trochę już pokupowaliśmy i dla noworodka i dla dziecka 6msc, bo czasem trafiamy po prostu na okazje i z nich korzystamy, bo potem może się już nie trafić. ale też trzeba pomyśleć, gdzie to wszystko upchać na mieszkaniu 40metrowym z pewnością będzie ciekawie
dlatego my ostroznie z zakupami tylko najwazniejsze i praktyczne ( 50 m ) zawsze mozna pojsc i dokupic cale szczescie moje kosmetyki zmiescily sie do szafki w lazience
My takie wieksze zakupy to pod koniec listopada myslelismy nad zakupem wiekszosci ubranek, w grudniu moze lozeczko, materac, i wszystko co do lozeczka... w styczniu wozek i tak powoli do marca i sie nazbiera wszystko
teraz myslimy nad mieszkaniem zeby bylo wszystko co jest potrzebne bo jak narazie siedze na podlodze w tej chwili
crystal25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-12, 16:57   #3602
Michiru
Zakorzenienie

chodź, dam Ci chociaż pufę
Michiru jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-12, 17:03   #3603
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
chodź, dam Ci chociaż pufę
dziekuje
Stary 2014-10-12, 17:45   #3604
smv
Zakorzenienie

Witajcie ja już od wczoraj 17 tydzień i naprawdę wyczerpuje ruchów chociaż położna mówi że ok 20tyg poczuje więc mam się nie nastawiac.
Dziś mój humor jest lepszy rano se poryczalam i wygarbnelam TŻ swoje żale i mi lżej.
Dziś byłam na rybach z mężem bratem i 4 letnia chrześnicą. Potem obiad u mamy wizyta u teściów i padam na twarz. Fajny dzień ogólnie. Maż obiad robi na jutro więc jutro jestem zwolniona z gotowania uff.
Dziś boli mnie cały dzień Jajnik ble.. A jutro poniedziałek którego jakoś nie znoszę...
W zabobony niby nie wierze bo tez mam mnóstwo wypryskow na buzi i nigdy chyba tyle nie miałam ale czy to na dziewczynę czy chłopaka... Któż to wie?
Stary 2014-10-12, 18:11   #3605
BettyBoob
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anyolek Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny w niedzielne popołudnie
Cały niemal ranek spędziłam na internetowym poszukiwaniu ubranek ciążowch, niestety w dalszym ciągu bezowocnym Potem upiekłam babeczki, a za chwilę będę się zabierać za obiadek
Powiem Wam też, że coraz częściej mnie wysypuje na twarzy, wcześniej moja cera nie była może idealna, ale na takie wysypy raczej nie narzekałam... Słyszałam, że problemy z cera w ciąży mogą zwiastować dziewczynkę, ale jakoś ciężko mi w to uwierzyć... A jakie Wy macie podejście do takich przesądów? Wierzycie, czy raczej traktujecie je z przmrużeniem oka? Dodatkowo wypadają mi włosy, bardziej niż przed ciążą, ale w mojej diecie witamin nie powinno brakować, codziennie zajadam się owocami i warzywami no i przyjmuję suplementy... Spytałam położnej, czy mogę stosować wcierkę na bazie alkoholu, to wiecie jaką dostałam odpowiedź? Że muszę zapytać FRYZJERKI...
Niestety mi też cera się pogorszyła. Chociaż wydaje mi się, że powoli się normuje. Włosy mam jakieś takie gorsze ;/ Cienkie i oklapnięte. Płci jeszcze nie znamy, bo dziecko się tak układa, że gin nie ma pewności.
BettyBoob jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-12, 18:51   #3606
ojustyna
Zadomowienie

cześć wszystkim mamusiom
pierwsze o co zapytam to czy przyjmiecie jeszcze jednego grubaska?
ojustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-12, 18:52   #3607
ewka5891
Zakorzenienie

Lightbulb Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 2

Hej

U mnie leniwa niedziela, pierwszy raz dzisiaj płakałam bez powodu. Hormony to straszna niewiadoma
Mam nadzieje, ze jutro bedzie juz lepiej

Synek

"Wędrówką jedną życie jest człowieka..."
ewka5891 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-10-12, 18:58   #3608
MaMusKA29
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ojustyna Pokaż wiadomość
cześć wszystkim mamusiom
Witaj, jasne że przyjmiemy im nas więcej tym lepiej

Ja dzisiaj byłam na zakupach i obkupiłam siebie i córkę i kupiliśmy ten narożnik który wam pokazywałam jestem zadowolona mój mąż też, chyba ma taki dobry humor po wczorajszym meczu.Od dzisiaj synek jest coraz bardziej aktywny czuję już delikatne kopniaczki fajne uczucie już zapominałam jak to było za pierwszym razem Idę umyć małą i sama się kładę więc dobranoc mamuśki
MaMusKA29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-12, 19:11   #3609
Alunia79
Wtajemniczenie

Dziewczyny wrzucajcie fotki zdobyczy uwielbiam oglądać! Nie wierzcie w to gadanie o cerze i płci.. Moja koleżanka w pracy strasznie wypryszczona a ma synka. Ja za to podobno wyładniałam, cera extra, włosy rosną mdga szybko i nic nie wypada a dziewczynka zamieszkuje pod moim serduszkiem. Płakać z byle głupoty też mi się zdarza.. eh..
Witam nową, przyszłą mamę

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ----------

Zobaczcie lumpek internetowy, ale jakie fajne ciuszki
http://ubranet.pl/134-ubranka-dla-dzieci
Alunia79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-12, 19:23   #3610
niunia_ona
Zakorzenienie

Hej Wam. Nie pisałam bo weekend z tz dlatego wiadomo. Został nam tydzień do wizyty. Ale już niedługo szkoda ze pewnie bez usg. Jutro zaczynamy 21 tydzień. Kurcze za 19 tygodni poród zaczynamy się powoli bać he he he. Głowa w sobotę mnie bolała istna masakra jeść aż nie szło. Za to wieczorem minęło i nadrobilam to kolacja frytki setek wiejski 250 gr. Dziś już niebo lepiej.

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
niunia_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-12, 19:30   #3611
ojustyna
Zadomowienie

oj jak dobrze że tu jestem kobietki, zaczynam mieć nadzieje że to jednak będzie moja upragniona dziewczyneczka wszyscy wokół wmawiają że syn bo urody nie zabrał a nawet wręcz odwrotnie. Gadanie ciotek klotek mnie iście denerwuje, a przecież to wręcz niewskazane. i do tego brzuszek dosyć nisko, ale już zaczynam widzieć że wędruje ku górze. USG dopiero 30 i oby sie mój maluszek pięknie się zaprezentował i pokazał co tam ma

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-12, 19:32   #3612
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
cześć wszystkim mamusiom
Witamy xd

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-10-12, 19:37   #3613
luzna25
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ewka5891 Pokaż wiadomość
Hej

U mnie leniwa niedziela, pierwszy raz dzisiaj płakałam bez powodu. Hormony to straszna niewiadoma
Mam nadzieje, ze jutro bedzie juz lepiej
Hehe ja się dzisiaj popłakałam jak oglądałam "Kobieta na krańcu świata" Ah te hormony :P
Radek- ur. 23 luty 2015 o godz. 10:24

luzna25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-12, 19:42   #3614
EdithS
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez luzna25 Pokaż wiadomość
Hehe ja się dzisiaj popłakałam jak oglądałam "Kobieta na krańcu świata" Ah te hormony :P
widziałaś ten odcinek o albinosach? Ja też płakałam
mnie coś pobolewa głowa już 3 dzień
EdithS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-12, 19:55   #3615
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
Witajcie ja już od wczoraj 17 tydzień i naprawdę wyczerpuje ruchów chociaż położna mówi że ok 20tyg poczuje więc mam się nie nastawiac.
Dziś mój humor jest lepszy rano se poryczalam i wygarbnelam TŻ swoje żale i mi lżej.
Dziś byłam na rybach z mężem bratem i 4 letnia chrześnicą. Potem obiad u mamy wizyta u teściów i padam na twarz. Fajny dzień ogólnie. Maż obiad robi na jutro więc jutro jestem zwolniona z gotowania uff.
Dziś boli mnie cały dzień Jajnik ble.. A jutro poniedziałek którego jakoś nie znoszę...
W zabobony niby nie wierze bo tez mam mnóstwo wypryskow na buzi i nigdy chyba tyle nie miałam ale czy to na dziewczynę czy chłopaka... Któż to wie?
Ja mam prawie 21 tydzień i ruchy ciężko mi stwierdzić wiec bez obaw. Mam nadzieje ze w końcu je odróżnie.

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-10-12, 19:56   #3616
Michiru
Zakorzenienie

Cytat:
cześć wszystkim mamusiom
a tam grubaska witaj

Cytat:
Napisane przez Alunia79
Dziewczyny wrzucajcie fotki zdobyczy uwielbiam oglądać!
z chęcią, bo już trochę tego mam, ale niestety to czego w tym momencie w domu nie mam to aparat, albo choć kabel do tel i kompa, żeby powrzucać

ja dziś poczułam 2 słabe kopniaczki albo bardziej puknięcia, jak się rano przytuliłam do TŻta fajnie, że bobasy coraz bardziej aktywne

TŻ na nocce w pracy, więc czeka mnie ciężka noc zresztą jutro też.

u mnie koniec 16tc

Edytowane przez Michiru
Czas edycji: 2014-10-12 o 19:58
Stary 2014-10-12, 20:15   #3617
ojustyna
Zadomowienie

u mnie już 19 tc i pomimo czucia od 16 tc bobaska jak tam fika puka i smyra mame to czekam na takiego kopniaczka żebym wyraźnie pod ręką poczuła a najlepiej na oczy zobaczyła zarys malusiej stópki na brzuszku, a ja taka niecierpliwa jestem. Wiem że bubcia jeszcze malutka a ja i tak już się zamartwiam że może za mało aktywna i silna jak to u was jest? czujecie te wypychaie kopniakiem po dłonią? tż się ze mnie śmieje a ja jak to baba w ciąży panikuje
Stary 2014-10-12, 20:18   #3618
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie już 19 tc i pomimo czucia od 16 tc bobaska jak tam fika puka i smyra mame to czekam na takiego kopniaczka żebym wyraźnie pod ręką poczuła a najlepiej na oczy zobaczyła zarys malusiej stópki na brzuszku, a ja taka niecierpliwa jestem. Wiem że bubcia jeszcze malutka a ja i tak już się zamartwiam że może za mało aktywna i silna jak to u was jest? czujecie te wypychaie kopniakiem po dłonią? tż się ze mnie śmieje a ja jak to baba w ciąży panikuje
Ja mam tylko wypychanie brzucha z różnych stron. Bicia brzucha nie czuje . Czasem cos na dole mnie jakby dotyka ale nie wiem kurcze ciężko stwierdzić.

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-10-12, 20:21   #3619
marcia45
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mkluke Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ale ja Wam zazdroszczę, że czujecie już ruchy... Ja kończę 18 tydzień i nic a może nie umiem tego odczytać...
Ja też nie czuje, już zaczynam się tym martwić.

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
Potwierdzam, ze to nie mit.... ex kobieta mojego TZ urodzila pod koniec 7 miesiaca corke, a w dniu w ktorym rodzila, robila awanture o cos mojemu TZ i TZ mowi ze mocno sie zdenerwowala....

Ja bylam dzis w ikei, kupilam sciereczki kuchenne i storczyka pieknego, apoza tym rozgladalismy sie za meblami, i naroznikiem bo w tym tygodniu musimy cos znalesc
Milych plotek!!! ja tutaj nikogo nie mam oprocz mojego Tz...

---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ----------

ja jeszcze nic nie moge powiedziec.. ze czuje a zaczelam 18 tydzien w piatek

---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ----------

zakup udany
jest ikonka cytuj i na nia klikasz jesli chcesz zacytowac dana osobe. i otwiera sie okienko i w nim piszesz pod tym co cytujesz
Ja bym chyba zwariowała bez przyjaciółki, z którą mogłabym wyskoczyć na kawę.

Michru wózka z fotelikiem razem nosić nie będziesz, więc kogo to pbchpdzi. A jak cenowo udało Wam się sporo utargować?

My byliśmy z TŻ oglądać wózki przy okazji zakupów w Świecie Dziecka. Z kojarzonych przeze mnie z wątku były xlandery i qunny mod. Mi się spodobał jeden polskiej firmy, ale już nie pamiętam. Mam zdjęcie na telefonie. I kupiliśmy dla malucha skarpetki i spodenki na studencką zniżkę w hm.

My sie będziemy musieli pomieścić w czwórkę(bo z kotem) na 46 metrach. A szybko nie zmienimy, bo dopiero co kupione, jeszcze aktu nie mamy.

Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam

7.7.2012 godz 17
7.3.2015 moje druga miłość

Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
marcia45 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-12, 20:27   #3620
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marcia45 Pokaż wiadomość
Ja też nie czuje, już zaczynam się tym martwić.

Ja bym chyba zwariowała bez przyjaciółki, z którą mogłabym wyskoczyć na kawę.

Michru wózka z fotelikiem razem nosić nie będziesz, więc kogo to pbchpdzi. A jak cenowo udało Wam się sporo utargować?

My byliśmy z TŻ oglądać wózki przy okazji zakupów w Świecie Dziecka. Z kojarzonych przeze mnie z wątku były xlandery i qunny mod. Mi się spodobał jeden polskiej firmy, ale już nie pamiętam. Mam zdjęcie na telefonie. I kupiliśmy dla malucha skarpetki i spodenki na studencką zniżkę w hm.

My sie będziemy musieli pomieścić w czwórkę(bo z kotem) na 46 metrach. A szybko nie zmienimy, bo dopiero co kupione, jeszcze aktu nie mamy.
My będziemy mieć mieszkanie 49.5 metra ciasno ale własne najważniejsze że razem na swoim.

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-10-12, 20:34   #3621
Michiru
Zakorzenienie

Cytat:
u jak to u was jest? czujecie te wypychaie kopniakiem po dłonią? tż się ze mnie śmieje a ja jak to baba w ciąży panikuje
wydaje mi się, że 19tc to jeszcze za wcześnie, by spodziewać, że coś wyczujesz pod ręką. malec jest jeszcze zbyt mały. ja ruchy dziecka od czasu do czasu czuję, ale nigdy w tym momencie akurat nie mam ręki na brzuchu. dziś pytałam TŻta czy te 2 puknięcia (a one w moim odczuciu były dość wyraźne) jakoś poczuł, bo byłam wtedy do niego przytulona to stwierdził, że nic nie czuł.

Cytat:
Napisane przez marcia45
no wiesz, dziewczynka w niebieskim?? :P udało nam się zamknąć w 600

Cytat:
Napisane przez marcia45
a my w 5 na 41 metrach, bo mamy kota i psa. plus jest taki, że z racji wynajmowania jest to sytuacja przejściowa, więc się nie przejmujemy. sam kot wiele miesjca nie zajmuje, więc nie ma co się przejmować

Edytowane przez Michiru
Czas edycji: 2014-10-12 o 20:43
Stary 2014-10-12, 20:42   #3622
mon9
Zakorzenienie

Co myślicie o pobieraniu krwi pepowinowej i przechowywaniu jej w banku krwi? Powiem wam ze zaciekawił mnie ten temat, bedziemy nad tym myślec
mon9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-12, 20:45   #3623
ojustyna
Zadomowienie

Cytat:
wydaje mi się, że 19tc to jeszcze za wcześnie, by spodziewać, że coś wyczujesz pod ręką.
oby rzeczywiście tak było, to siostra cioteczna nagadała że czuła już w 18tc i jedyne wytłumaczenie to takie że to chodzący szkieletor a u mnie dzidzia musi dodatkowo przekopać się przez tłuszczyk

odnośnie wagi to sporo wam przybyło? jak wasze brzuszki? nisko czy wysoko? ja to jeszcze tydzień czy dwa temu wyglądałam jakbym sporo przytyłą, dopiero teraz wędruje ku górze i ładnie się zaokrągla, nareszcie
Stary 2014-10-12, 20:52   #3624
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
oby rzeczywiście tak było, to siostra cioteczna nagadała że czuła już w 18tc i jedyne wytłumaczenie to takie że to chodzący szkieletor a u mnie dzidzia musi dodatkowo przekopać się przez tłuszczyk

odnośnie wagi to sporo wam przybyło? jak wasze brzuszki? nisko czy wysoko? ja to jeszcze tydzień czy dwa temu wyglądałam jakbym sporo przytyłą, dopiero teraz wędruje ku górze i ładnie się zaokrągla, nareszcie
ja przytyłam 2.3 kg , także nie jest tragicznie.
ja też mam tłuszczyk także też sobie tak tłumaczę,
mam znajomą jest w ciąży tydzień prędzej a ma o wiele większy brzuch niż ja , także niema co się martwić, każda z nas inaczej odczuwa i w innym czasie ruchy dziecka, myślę bez obaw

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-10-12, 20:52   #3625
Alunia79
Wtajemniczenie

Cytat:
wydaje mi się, że 19tc to jeszcze za wcześnie, by spodziewać, że coś wyczujesz pod ręką. malec jest jeszcze zbyt mały. ja ruchy dziecka od czasu do czasu czuję, ale nigdy w tym momencie akurat nie mam ręki na brzuchu. dziś pytałam TŻta czy te 2 puknięcia (a one w moim odczuciu były dość wyraźne) jakoś poczuł, bo byłam wtedy do niego przytulona to stwierdził, że nic nie czuł.

no wiesz, dziewczynka w niebieskim?? :P udało nam się zamknąć w 600

a my w 5 na 41 metrach, bo mamy kota i psa. plus jest taki, że z racji wynajmowania jest to sytuacja przejściowa, więc się nie przejmujemy. sam kot wiele miesjca nie zajmuje, więc nie ma co się przejmować
Też myślę, że to za wcześnie. U mnie już 21 leci, ruchy czuję od 13 ale na ręce jeszcze nie poczułam. Zawsze jak kopie i przyłożę rękę to przestje. Czuję jak się przemieszcza (to akurat mało przyjemne) i wypycha w niektórych miejscach (i to jest czasem bolesne).
Alunia79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-12, 20:58   #3626
aneta_s13
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez colds Pokaż wiadomość

15pazdziernika mam wizyte
W moje urodziny Szczęśliwy dzień

Ja dzis znów wygrzebałam kilka drobiazgów w tkmaxx
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1010490_937964746217288_4875593389086779884_n.jpg (68,1 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 10678817_937964692883960_2989087991220673709_n.jpg (76,6 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 10686909_937964716217291_9055982373093039578_n.jpg (87,4 KB, 22 załadowań)
aneta_s13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-12, 21:00   #3627
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
cześć wszystkim mamusiom
witaj
Stary 2014-10-12, 21:00   #3628
Michiru
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mon9
Co myślicie o pobieraniu krwi pepowinowej i przechowywaniu jej w banku krwi? Powiem wam ze zaciekawił mnie ten temat, bedziemy nad tym myślec
jakbym miała na to kasę to może

Cytat:
odnośnie wagi to sporo wam przybyło? jak wasze brzuszki? nisko czy wysoko?
w moim przypadku to ciężko mówić o brzuszku jakimkolwiek. widać niewielką wypukłość zaraz ponizej pępka, szczególnie jak leżę, ale tak to nic. zresztą do dziś przytyłam niecałe 2kg w porównaniu z wagą sprzed ciąży, na samym początku schudłam.

Edytowane przez Michiru
Czas edycji: 2014-10-12 o 21:07
Stary 2014-10-12, 21:02   #3629
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aneta_s13 Pokaż wiadomość
W moje urodziny Szczęśliwy dzień

Ja dzis znów wygrzebałam kilka drobiazgów w tkmaxx
urocze

---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

Cytat:
Napisane przez Alunia79 Pokaż wiadomość
Też myślę, że to za wcześnie. U mnie już 21 leci, ruchy czuję od 13 ale na ręce jeszcze nie poczułam. Zawsze jak kopie i przyłożę rękę to przestje. Czuję jak się przemieszcza (to akurat mało przyjemne) i wypycha w niektórych miejscach (i to jest czasem bolesne).
mam to wypychanie też , brzuch robi się twardy w różnych miejscach ale typowych kopniaków nie ma czekam ciągle ^

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-10-12, 21:06   #3630
meganka18
Rozeznanie

Hej mamusie
My jeszcze w szpitalu jesteśmy ale mysle ze jutro najpóźniej w czwartek wyjdziemy . Sikam juz mniej ale i tak dosc często - dziecko jest bardzo nisko wiec uciska na pecherz ... Próbowałam nawet nogi na łóżku trzymać ale nie przesunie sie malec )

Widziałam dzis bardzo fajny wozek
bebetto holand
http://opinie.wozki-dla-dzieci.com/w...ednim-modelem/

Ma bardzo dobre opinie - ktoś moze sie nad nim zastanawia ? Cena jak na wozek z tak dobrymi opiniami w rankingu nawet przystępna !

Co myślicie ?

Buziaki

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
meganka18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości