Marcowe Mamy 2015 cz. 2 - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-13, 09:30   #3691
EdithS
Zadomowienie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 2

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość

My też mamy wybrany Bady Desing Lupo Comfort

U nas od miesiąca nic, przez to moje łożysko, czuję się z tym źle bo brakuje mi czułości

W sobotę byliśmy w kinie na Bogowie fajny film, ale obok mnie siedziało starsze małżeństwo i babka cały film komentowała Wczoraj zrobiliśmy sobie wycieczkę do Torunia
Mi się też podoba Baby Design Lupo, ostatnio TŻ brykał nim po Smyku
My z kolei w piątek byliśmy w kinie i też obok nas siedzieli komentatorzy tyle że nie filmu, ale życia...dwóch chłopaków po studiach i wciąż komentowali pracę, zlecenia i kasę i takie głupie gadanie: stary, ja zarabiam tyle, że mogę w domu siedzieć... masakra, nie lubię takich ludzi
Toruń bardzo lubię, zawsze po ogarnięciu miasta i zabytków wchodziliśmy tam na przepyszne pierogi z pieca
EdithS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-13, 09:33   #3692
smv
Zakorzenienie

Witajcie z rana się opisałam i kicha nic nie wyszło ;/ mi jakoś niedobrze taki niepokój czuje wewnątrz nie wiem skąd takie coś... Jutro idę do szkoly na dzień nauczyciela mam ślubowanie z okazji zdania egz. Na nauczyciela mianowanego a ja dalej Be przeksztalconej umowy i chodzę jakąś chyba dlatego taka wnerwiona a do tego mdli mnie najchętniej bym zwymiotowala;/
Ja wózek będę mieć maxi cosi po 4cgrzesnicy w ogóle w nim nie chciała jeździć więc praktycznie nówka a ja jej go kupiłam przed urodzeniem więc wydatek mniejszy. Brat też coś mówił o łóżeczku że mi da tylko to jest takie łóżeczko na kółkach za 1200zl i duże bardzo i nie wiem co z nim zrobię bo na przełomie nowego roku przenosiny się do mieszkania po bracie męża na całe 27m ;( jesten załamana ;( bo nie wiem gdzie się zmieścić z moimi meblami + dziecko pies i zero balkonu i na 4 piętrze. Przeraża mnie to ;( ech dzisiaj chyba jakiś dół zaliczam ;(
Stary 2014-10-13, 09:35   #3693
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez EdithS Pokaż wiadomość
Mi się też podoba Baby Design Lupo, ostatnio TŻ brykał nim po Smyku
My z kolei w piątek byliśmy w kinie i też obok nas siedzieli komentatorzy tyle że nie filmu, ale życia...dwóch chłopaków po studiach i wciąż komentowali pracę, zlecenia i kasę i takie głupie gadanie: stary, ja zarabiam tyle, że mogę w domu siedzieć... masakra, nie lubię takich ludzi
Toruń bardzo lubię, zawsze po ogarnięciu miasta i zabytków wchodziliśmy tam na przepyszne pierogi z pieca
Zamiast do kina to do baru mogli iść

Ta babka tak głośno komentowała,że siostra tŻ siedziała od niej 4 miejsca i słyszała wszystko

TŻ chciał mnie zabrać na pierogi, ale ja głodna nie byłam i jakoś chęci na pierogi też
Stary 2014-10-13, 09:36   #3694
lesyeux
Zadomowienie

dzwoniłam do gin. kazała przyjechać. Powiedziała, ze lepiej spr co się tam dzieje, i nie ma co czekać do jutra.
Trzymajcie kciuki
Stary 2014-10-13, 09:38   #3695
smv
Zakorzenienie

Lesyeux będzie dobrze jedz jedz i daj znać
Stary 2014-10-13, 09:38   #3696
Lila_17
Rozeznanie

[QUOTE=crystal25;48476876]wlasnie ja tez nie lubie Ups, u mnie na kolacje fast food, dopiero sie obudzilismy z TZ a sklep wlasnie o 20 zamykaja te wieksze

---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ----------

pokaz uwielbiam rzeczy z HM ostatnio kupilam dwa body niebiesko szare w paski i spodnie do kompletu w tych kolorach czy to pol spiochy hihi

---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ----------

Ale mam nadrabiania, chyba muszę zaglądać do Was w weekend:P Pokażę, co zakupiłam, też uwielbiam rzeczy z HM:P Wiem, o których mówisz, bo je widziałam
Lila_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-13, 09:40   #3697
EdithS
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lesyeux Pokaż wiadomość
dzwoniłam do gin. kazała przyjechać. Powiedziała, ze lepiej spr co się tam dzieje, i nie ma co czekać do jutra.
Trzymajcie kciuki
jesteśmy z Tobą! Jedź, dobrze, że zadzwoniłaś czekamy na info, no i niech się Dzidziuś ładnie pokaże

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-10-13, 09:42   #3698
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Trzymajcie kciuki
Stary 2014-10-13, 09:42   #3699
kasia_adm
Rozeznanie

Witajcie dziewczyny, chyba tydzień mnie nie było tu. Przepraszam, w pracy totalne zamieszanie. Dzis nadrabiam Was powolutku. U nas ok, brzusio rośnie, maluch fika. A w czwartek wizyta, może dowiemy się czy chłopak czy dziewczynka.
kasia_adm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-13, 09:43   #3700
EdithS
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
Witajcie z rana się opisałam i kicha nic nie wyszło ;/ mi jakoś niedobrze taki niepokój czuje wewnątrz nie wiem skąd takie coś... Jutro idę do szkoly na dzień nauczyciela mam ślubowanie z okazji zdania egz. Na nauczyciela mianowanego a ja dalej Be przeksztalconej umowy i chodzę jakąś chyba dlatego taka wnerwiona a do tego mdli mnie najchętniej bym zwymiotowala;/
Ja wózek będę mieć maxi cosi po 4cgrzesnicy w ogóle w nim nie chciała jeździć więc praktycznie nówka a ja jej go kupiłam przed urodzeniem więc wydatek mniejszy. Brat też coś mówił o łóżeczku że mi da tylko to jest takie łóżeczko na kółkach za 1200zl i duże bardzo i nie wiem co z nim zrobię bo na przełomie nowego roku przenosiny się do mieszkania po bracie męża na całe 27m ;( jesten załamana ;( bo nie wiem gdzie się zmieścić z moimi meblami + dziecko pies i zero balkonu i na 4 piętrze. Przeraża mnie to ;( ech dzisiaj chyba jakiś dół zaliczam ;(
Może jutrzejszy dzień poprawi Ci humor, gratulacje z powodu zdania egzaminu no i oby umowa jutro na Ciebie czekała moja siostra miała podobną sytuację miesiąc te,u, cały miesiąc prosiła się o nową umowę w szkole, w końcu się doczekała. Ja coś wczoraj byłam niespokojna i tak mi było do płaczu też. Mnie dołuje ten temat e-boli w telewizji, boję się normalnie, bo to się tak rozprzestrzenia... życiowe tematy mnie dołują...
Ale trzymajmy się, niech nam przyświecają tylko miłe mysli ze względu na nasze Skarby
Stary 2014-10-13, 09:45   #3701
kasia_adm
Rozeznanie

Cytat:
Trzymajcie kciuki
Kciuki mocno zaciśnięte. Będzie dobrze.
A swoją drogą jaki to stres wizyty w toalecie, też tak macie?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-13, 09:50   #3702
smv
Zakorzenienie

Właśnie zwymiotowalam ;/od razu mi lzej ale już jem kanapkę z serem bo pora drugiego śniadania dla mnie.
Co do umowy to chodze od 1wrzesnia i się przypominam ciągle ale takie mam szefowe że aninjedna ani druga nic nie wie... Wrr

Edytowane przez smv
Czas edycji: 2014-10-13 o 09:52
smv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-13, 09:50   #3703
asiulek8
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez martunka88 Pokaż wiadomość
Sny przeważnie są dziwne Mi się wczoraj śniło, że urodziłam 3 mies. przed terminem i byłam zła, bo powiedziałam do Małego "dlaczego musiałeś się urodzić 27 grudnia?", ale najdziwniejsze w tym wszystkim było to, że urodził się mały jak Calineczka może 7-8cm, więc go ciągle karmiłam, żeby nadrobił te 3 mies. co już w brzuszku nie chciał siedzieć no i nosiliśmy go w torebce, bo w wózku by się zgubił
Mi dzisiaj się śniło, że wypiłam na raz (!!) dwa piwa, tak mi się chciało a smakowało mi jak nigdy, a potem chowałam po torebkach butelki, żeby TŻ nie widział... Dobrze, że to sen

Cytat:
Trzymajcie kciuki
Kciuki będą trzymane

A wczoraj byłam w Smyku, pokazać mamie jaki wózek wybraliśmy. Były też promocje na ubranka dla dzieciaczków. Już sobie wybrałam, lecę zadowolona w garści trzymając paczuszkę, dopóki na mojej drodze nie stanęła mama z wymowną miną "natychmiast mi to odłóż!!". No to jak skulony pies odłożyłam... A sama jak wpadła w regał z tiulowymi spódniczkami nie mogłam jej wyciągnąć

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-13, 09:57   #3704
EdithS
Zadomowienie

Po naszych ostatnich debatach na temat szlafroków postanowiłam taki sprawić TŻ na urodziny, ma za tydzień, ale już kupiłam i czeka schowany w szafie. TŻ nigdy nie miał szlafroka, a wieczorami lubimy sobie posiedzieć przy herbacie w piżamach, więc pomyślałam, że na zimę będzie fajny, zobaczymy jak się w nim odnajdzie najpierw myślałam, ze to będzie mało męskie, ale kupiłam mu taki fajny, nie dziadowaty

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ----------

Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
Właśnie zwymiotowalam ;/od razu mi lzej ale już jem kanapkę z serem bo pora drugiego śniadania dla mnie.
Co do umowy to chodze od 1wrzesnia i się przypominam ciągle ale takie mam szefowe że aninjedna ani druga nic nie wie... Wrr
moja siorka ostatecznie poszła powiedzieć, że potrzebuje nową umowę, bo ubiega się o kredyt w banku i na następny dzień miała telefon, że umowa czeka

---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
Mi dzisiaj się śniło, że wypiłam na raz (!!) dwa piwa, tak mi się chciało a smakowało mi jak nigdy, a potem chowałam po torebkach butelki, żeby TŻ nie widział... Dobrze, że to sen
ale miałaś sen!!!
Mi się śniło dziś, że siostry mojego byłego zrobiły u siebie w mieszkaniu pokoik dla mojego dziecka i zabrały mnie tam, żeby mi pokazać i mówiły: jak się urodzi, będziesz swoje dziecko w tym pokoju nam zostawiać. A ja w szoku, bo nie rozmawiałam z nimi od lat, zresztą nie miałam z nimi nigdy dobrych kontaktów. A one zaczęły szlochać, ze ich nie doceniam, a ja się bałam, że one są psychiczne jakieś i zaraz mnie w tym pokoju zabiją, więc udawałam, ze im dziękuję, po czym szybko uciekłam...
Stary 2014-10-13, 09:58   #3705
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość

Kciuki będą trzymane

A wczoraj byłam w Smyku, pokazać mamie jaki wózek wybraliśmy. Były też promocje na ubranka dla dzieciaczków. Już sobie wybrałam, lecę zadowolona w garści trzymając paczuszkę, dopóki na mojej drodze nie stanęła mama z wymowną miną "natychmiast mi to odłóż!!". No to jak skulony pies odłożyłam... A sama jak wpadła w regał z tiulowymi spódniczkami nie mogłam jej wyciągnąć
A czemu kazała Ci odłożyć?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-10-13, 10:07   #3706
Alunia79
Wtajemniczenie

cześć dziewczyny. Wczoraj tu byłam a dziś nadrobić nie mogę... Lecicie...
Cytat:
Napisane przez luzna25 Pokaż wiadomość
Hehe ja się dzisiaj popłakałam jak oglądałam "Kobieta na krańcu świata" Ah te hormony :P
Ja wczoraj miałam dzień płaczki, wszystko mnie rozczulało nawet jak sms pisałam do mamy..eh..

Cytat:
Napisane przez aneta_s13 Pokaż wiadomość
W moje urodziny Szczęśliwy dzień

Ja dzis znów wygrzebałam kilka drobiazgów w tkmaxx
śliczności a kiedy te urodziny? Jak już miałaś to wszystkiego naj!

Cytat:
Napisane przez meganka18 Pokaż wiadomość
Wiele z Was ma juz wybrany wozek ? Bo ja juz tego nie ogarniam na wątku )

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Ja już mam wózek, ale spokjnie nie denerwuj się Zdążysz jeszcze połazić po sklepach

Cytat:
Napisane przez Michiru Pokaż wiadomość
szary rzeczywiście jest bardzo ładny i raczej taki niebrudzący. co do ramy to kwestia, która bardziej Ci się podoba. ja bym chyba wybrała jednak srebrną, chyba mam uprzedzenia do białego
Ładny jest szary, tylko to też zależy od wózka... Ja nie mam żadnych uprzedzeń do białego i wózio mam cały bialusi

Cytat:
Napisane przez ewka5891 Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj zaczęłam 18 tydzień i jak przykładam rękę do brzucha to czuje delikatne kopniaki dziecka. Nie wiem czy to dlatego, ze to moja druga ciąża czy jak ale ciesze sie bardzo nawet moj synek miała okazje wyczuć rodzeństwo

Co do wozka, to mam jeden typ ale to nic pewnego jak juz bede sie czuła psychicznie na silach, aby kupic wozek to moze wyjdzie cos innego zależy co znajdę na gumtree
Ja! super!18 tc i te ruchy. Ja dziś pierwszy raz zobaczyłam kopniaki ale jak przyłożyłam rękę to od razu przestała kopać aż się poryczałam (znowu płaczka) ze wzruszenia

Cytat:
Napisane przez meganka18 Pokaż wiadomość
Witam was w 18 tygodniu . Czekam właśnie na obchód czy dzis wyjdziemy czy nie . Noc miałam straszna - pecherz miałam tak ściągnięty ze zasnęłam dopiero o 3 a o 6 juz pobudka z termometrem ;/

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
za 18 tc i jaknajszybszego wyjścia

Cytat:
Napisane przez ojustyna Pokaż wiadomość

i ja już sporo przytyłam, tak myślałam czy możeby poćwiczyć chociaż pośladki i uda, dzidziusiowi raczej by się nić nie stało, jak uważacie? a zapisałyście się już do szkoły rodzenia? ja się zastanawiam czy to nie za wcześnie
Myślę, że jak popatrzysz na necie to znajdziesz sporo ćwiczeń dla przyszłych mam. Ja się w sobotę wybrałam na imprezkę i nawet sobie potańczyłam, nie dałam rady wysiedzieć jak muzyczka tak fajna, to i dupcia sama chodziła... tez mam problem z szerokim podwoziem i grubymi udkami.. A brzusio mały... dxzidzia się w biodrach chowa a tak na serio to dziś kopała już nad pępkiem... wklejam jeszcze fotkę i uciekam, później będę was nadrabiać..
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg CAM01154.jpg (102,5 KB, 58 załadowań)
Alunia79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-13, 10:12   #3707
EdithS
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Alunia79 Pokaż wiadomość
Ja wczoraj miałam dzień płaczki, wszystko mnie rozczulało nawet jak sms pisałam do mamy..eh..
Ja już mam wózek, ale spokjnie nie denerwuj się Zdążysz jeszcze połazić po sklepach
Ładny jest szary, tylko to też zależy od wózka... Ja nie mam żadnych uprzedzeń do białego i wózio mam cały bialusi
Ja! super!18 tc i te ruchy. Ja dziś pierwszy raz zobaczyłam kopniaki ale jak przyłożyłam rękę to od razu przestała kopać aż się poryczałam (znowu płaczka) ze wzruszenia
Myślę, że jak popatrzysz na necie to znajdziesz sporo ćwiczeń dla przyszłych mam. Ja się w sobotę wybrałam na imprezkę i nawet sobie potańczyłam, nie dałam rady wysiedzieć jak muzyczka tak fajna, to i dupcia sama chodziła... tez mam problem z szerokim podwoziem i grubymi udkami.. A brzusio mały... dxzidzia się w biodrach chowa a tak na serio to dziś kopała już nad pępkiem... wklejam jeszcze fotkę i uciekam, później będę was nadrabiać..
ale ładny pokój w tle zdjęcia
brzusio też śliczny
ja właśnie zjadłam kawałek tortu, siorka mi zapakowała po urodzinach szwagra i mała tak ładnie kopie teraz
Stary 2014-10-13, 10:12   #3708
kasia_adm
Rozeznanie

Cytat:

brzusio fajny, a jaki cudny wózek w tle. Super
Stary 2014-10-13, 10:14   #3709
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Trzymajcie kciuki
trzymamy kciukasy!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-13, 10:16   #3710
smv
Zakorzenienie

Alusia jaki pokój ogromny! Wózek i w ogóle bialoooooo ładnie
Stary 2014-10-13, 10:25   #3711
Alunia79
Wtajemniczenie

Dziękuję bardzo No tak, bo ja mam co sprzątać. Kupiliśmy mieszkanie 120m2. Stwierdziliśmy, że jak mamy płacić kredyt 30lat to za coś porządnego

Asiunia, czemu mama kazała Ci odłożyć?

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ----------

To zdjęcie i tak takie do kitu bo mam lustro stare w toaletce, muszę je wymienić bo pełno plamek ma... A i bałagan cholera widać... nie zwróciłam uwagi..
Alunia79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-13, 10:41   #3712
luzna25
Zadomowienie

Widzę, że nie tylko ja mam jakieś abstrakcyjne sny

Alunia79 Brzuszek bardzo ładny- już widać, że taki ciążowy

Asiulek8 Czemu kazała Ci odłożyć? U mnie to jest na odwrót. Ja na razie boje się i nie chce kupować dziecięcych ciuszków, a mama ciągle stara się mnie namówić na jakieś zakupy

lesyeux bardzo dobrze, że kazała Ci przyjechać! Po co masz się denerwować do jutra. Daj znać po wizycie, co tam u maluszka

A ja jutro mam usg połówkowe i tak bardzo bym chciała usłyszeć, że dzidziuś nie ma żadnych wad genetycznych i jest zdrowy Bo płeć już znamy, więc pewnie ten lekarz potwierdzi przypuszczenia mojego lekarza prowadzącego
Radek- ur. 23 luty 2015 o godz. 10:24

luzna25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-13, 10:43   #3713
Lila_17
Rozeznanie

Udało mi się wszystko nadrobić:P Gratuluję udanych wizyt i poznanych płci
Alunia79 super piękny wózek
Ja uciekam do przedszkola siostrzyczki, bo ma urodzinki, wczoraj skończyła 4 latka i pojadłam na imprezce Zajrzę jak wrócę i postaram się wrzucić fotki moich pierwszych zakupów dla Maluszka
Lila_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-13, 10:51   #3714
asiulek8
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
A czemu kazała Ci odłożyć?
To jest tak, że ja bym zaczęła już powoli sobie kupować wszystko. Ale mama jest z tych przesądnych, co by przypadkiem nic się nie stało... Z resztą TŻ też nie chce, żebym na razie kupowała. Ale raczej dlatego, że nakupuję zbędnych rzeczy.

03.03.2015 - Jagódka

Stary 2014-10-13, 10:53   #3715
marta24171
Rozeznanie

Hej witam się w 19 tygodniu jeszcze tydzień i będzie połowa za mną

Nie odzywałam się cały weekend bo miałam gości,a naskrobałyście całkiem sporo.

Co do ruchów, to ja czuję już bardzo wyraźnie i rano i w dzień i wieczorkiem i to pod rączką. Nawet córci udało się poczuć - ale się cieszyła. A i zauważyłam że mój dzidziuś bardzo aktywny jest po śledzikach. Wyczaiłam pyszne w biedrze ze śmietanką i jabłuszkiem

Dzisiaj na obiadek zrobiłam pulpeciki, moja córka mogła by cały czas jeść kasze, sos i buraczki, a czego się nie zrobi żeby dziecko jadło to co mu smakuje.

Za tydzień mam wizytę, ale się nie mogę doczekać. Mam nadzieje że dowiemy się kto będzie bo później jedziemy na zakupy do outletu tam jest duuuuuuży smyk i chciała bym już coś kupić.

Wiecie co zauważyłam że nie mogę w ogóle leżeć na prawym boku bo od razu zaczyna mnie coś kuć, chyba dzidzia daje mi sygnał że najlepiej na lewym. Na wznak też już ciężko bo jakoś tchu po chwili brak,a szkoda bo w tej pozycji najlepiej czuje ruchy.
Stary 2014-10-13, 10:59   #3716
kasia_adm
Rozeznanie

A u mnie dziwna sprawa, bo czuję maluszka bardziej po lewej stronie, chyba tam mu wygodnie. zapytam lekarza na wizycie czy rzeczywiście tak jest ulokowany.
Stary 2014-10-13, 11:04   #3717
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziękuję bardzo No tak, bo ja mam co sprzątać. Kupiliśmy mieszkanie 120m2. Stwierdziliśmy, że jak mamy płacić kredyt 30lat to za coś porządnego

piękny I brzuszek I pokoik!
Stary 2014-10-13, 11:06   #3718
luzna25
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marta24171 Pokaż wiadomość
Co do ruchów, to ja czuję już bardzo wyraźnie i rano i w dzień i wieczorkiem i to pod rączką. Nawet córci udało się poczuć - ale się cieszyła. A i zauważyłam że mój dzidziuś bardzo aktywny jest po śledzikach.

Wiecie co zauważyłam że nie mogę w ogóle leżeć na prawym boku bo od razu zaczyna mnie coś kuć, chyba dzidzia daje mi sygnał że najlepiej na lewym. Na wznak też już ciężko bo jakoś tchu po chwili brak,a szkoda bo w tej pozycji najlepiej czuje ruchy.
Ale Ci zazdroszczę! Ja niestety jeszcze nie czuję żadnych ruchów

Ja mam tak samo ze spaniem, najlepiej mi się śpi na boku, a na wznak to znowu zaraz plecy i kość ogonowa mnie bolą :/
Radek- ur. 23 luty 2015 o godz. 10:24

luzna25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-13, 11:15   #3719
asiulek8
Wtajemniczenie

Ja staram się spać na lewym boku, w sumie na plecach nigdy nie śpię bo mi nie wygodnie, a na prawym bardzo rzadko.

Ja też już chyba czuję takie delikatne puknięcia. Wczoraj chciałam mężowi pokazać, ale jak na złość mała leżała spokojnie

03.03.2015 - Jagódka

Stary 2014-10-13, 11:20   #3720
marta24171
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez luzna25 Pokaż wiadomość
Ale Ci zazdroszczę! Ja niestety jeszcze nie czuję żadnych ruchów

Ja mam tak samo ze spaniem, najlepiej mi się śpi na boku, a na wznak to znowu zaraz plecy i kość ogonowa mnie bolą :/
Poczujesz Kochana i Ty i wszystkie które jeszcze nie czujecie. Jeszcze dzieciaczki dadzą nam popalić jak będą wchodzić pod żeberka to nie wiadomo wtedy jaką pozycję przyjąć. A brzuch wtedy jak jakiś monstrum wygląda góry, pagórki i doły, dołki.

Zmykam Kochane po córcię, po obiadku wracam do Was tylko spokojnie z pisaniem, bo znowu będę musiała nadrabiać

Edytowane przez marta24171
Czas edycji: 2014-10-13 o 11:24
marta24171 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości