Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XIX) - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-13, 22:48   #901
pstryczek84
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XIX)

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Neti, lipa;/

Mój tzt zmienił myślenie po wykładzie u Jacka Walkiewicza i jakoś tak lepiej jest;p

dobra ide spać, bo rano trzeba do zloba mloda zawieźć i ogarnac studia;/
ale ze o co chodzi?

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ----------

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
Ulatwila i to bardzo ale jednak szkoda. Faktycznie ciężko wytłumaczyć. . Normalnie Ci jutro bzykne rysunek. .
z jednej strony doskonale rozumiem ze szkoda bo u nas tez kupa "ojcowizny" tyle ze wszystko rolne wiec to tez troche inna kategoria ale skoro to "stoi" i zadnego pozytku z tego to czego tak naprawde szkoda? jak widzicie przyszlosc tej dzialki? sory ze tak draze temat ale widze ze jest szansa dla was ogromna na wyjscie na prosta...

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-13, 22:59   #902
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
ale ze o co chodzi?

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ----------

z jednej strony doskonale rozumiem ze szkoda bo u nas tez kupa "ojcowizny" tyle ze wszystko rolne wiec to tez troche inna kategoria ale skoro to "stoi" i zadnego pozytku z tego to czego tak naprawde szkoda? jak widzicie przyszlosc tej dzialki? sory ze tak draze temat ale widze ze jest szansa dla was ogromna na wyjscie na prosta...
Myślę o czymś co zostanie dla dzieci. W tym kierunku. Pozatym no jakoś tak mam jeszcze mała nadzieje ze wygram w totka i będę mieć swój własny oddzielny i n niezalezny dom . Własne podwórko i Wszytsko w d....pie kursu mi się zachce. ...

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-13, 23:06   #903
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Myślę o czymś co zostanie dla dzieci. W tym kierunku. Pozatym no jakoś tak mam jeszcze mała nadzieje ze wygram w totka i będę mieć swój własny oddzielny i n niezalezny dom . Własne podwórko i Wszytsko w d....pie kursu mi się zachce. ...
no fakt, to jest argument ALE moglibyscie sprzedac dzialke, kupic mieszkanko i je wynajmowac. oprocz tego ze mielibyscie cos dla dzieci (mieszkanie) to jeszcze co miesiac bylaby kasa za wyajem a wy mieszkalibyscie sobie dalej tam gdzie mieszkacie. moze taka wersja?

Stary 2014-10-13, 23:30   #904
ewulkaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie no ojciec placi na mnie alimenty, tzn nie ojciec, mops fundusz alimentacyjny i dochod jest... ale kurna, boje sie ze beda sie czepiac, bo w sumie czemu mam ja wliczac, nie prowadze znia gospodatstwa;/
no ok, ojciec płaci, ale ty jesteś osobą uczącą się, czyli rodzice mają obowiązek cię utrzymywać.

Skoro nie masz zasądzonych alimentów od mamy, to tak jakbyście prowadziły wspólne gospodarstwo, a w zasadzie ty zamieszkiwała w jej gospodarstwie i ona cię utrzymuje,

Nie znam się dokładnie, tak mi powiedziała babka na studiach, poczytaj ale generalnie to logicznie brzmi!

najszczęśliwsza
Anulka 2.02.2013
ewulkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-14, 01:26   #905
elllmi
Zakorzenienie

hej

wychodzę rano do pracy, chcę wsiadać do samochodu, a tam kapeć TŻ jak jechał w niedzielę wieczorem do pracy, to widział, że auto trochę przechylone i pewnie powietrze zeszło, ale zapomniał mi powiedzieć no, to zaczął się tydzień

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
elllmi super FIfi sobie radzi pociag Duplo, ten za około 170? kolega Dadusia z piętra nad nami ma i powiem Wam że szał jest jak tam idziemy, no ale drogie to, ewentualnie myśleliśmy żeby się zrzucić z kimś, albo po prostu na 2 lata mu kupić, zobaczę czy szła trwać będzie, bo jak widzi reklamę w TV to szał pał. btw śniło mi się żeś pranie u moich rodziców ściągała, wiesz coś o tym?

nie wiem za ile dokłądnie, ale za dużo chciałabym bardzo cały taki jak reklamują (tam chyba w sumie 3 zestawy są), ale nie mam kasy

pranie?

Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość
dzisiaj mija tydzień odkąd jestem na diecie, wagi nie mam ale czuję, że jest dobrze do tego chodakowsko codziennie
i kciuki za dalszą walkę

Cytat:
Napisane przez ewulkaaa Pokaż wiadomość
co do wakacji - było naprawdę ekstra!
cieszę się, że wyjazd udany

a ta sytuacja z restauracji straszna

Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
a teraz hit moja katarynka poszla do logopedy i pani mowi chyba pomyliłeś gabinety i jutro mamy miec jakies ruchowe zajecia w zamian bo Julo nie potrzebuje terapi pani ma córkę 3 dni starsza i mowi 1/5 tego co Julek ocenila rozwoj mowy na minimum ktore ma umiec 3 latek tylko mamy kontrolowac co 3 miesiace /pol roku czy nic zlego sie nie dzieje np seplenienie miedzyzebowe a tak jest super pierwszy raz ktos tak pozytywnie sie o Julku wypowiedział
świetnie! Julek jest mistrz

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Ale się wku487487837837
Miałam dziś komisję ZUS, bo skończyła mi się decyzja na rentę socjalną..
masakra takie osoby powinny pracować w miejscach, gdzie nie mają bezpośredniego kontaktu z innymi; niektórzy nie nadają się do pracy z ludźmi

Cytat:
Napisane przez sarah67 Pokaż wiadomość
dostalam dofinansowanie
nie moge uwierzyc

Cytat:
Zapisalam młodą ;> oficjalnie szukam job.

Poszłam z młodą na sale na chwilkę, A. mnie nie odstępowała, dzieci do niej do biegły- słodkie to było. Później poszłam opłacić to wszyskto i A. poszła do dzieci, jak już po nią szłam, to ona sobie przypmniała że mnie nie ma, biedulka, jak płakała ale 'ciocia' ją wzięła na ręce, ale i tak było mamuuuuuuś...-ostatnio tak mówi i tatuś ech, bije się z myślami.
będzie dobrze
masz przykład na naszym wątku

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-14, 07:03   #906
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
Nie, t. nic nie powiedziała ze nie bedzie się zajmować A. ja poprostu nie będę zostawiać komuś dziecka i ten ktoś będzie mi wielką łaskę robić. Ostatnio t. zrobiła mi awanturę że się spóźniliśmy z tztem, bo ona ma "swoje sprawy" czyt. bawienie się z drugim wnukiem, w ogole ostatnio przeginała. No i nie bede się prosić. Wiecie, może jak to czytacie śmiesznie to brzmi, ale nie widziałyście tej akcji, w ogóle ostatnio wielka łaska, tak więc nie i kropka. Myślałam, że dziadkowie z chęcią będą zostawać z dziadkami ale nie. Najlepiej ma Askaadopcje, ona ma złotych rodziców;p

Co do pracy, ja będę musiała kończyć o 16.30 no i nie wiem co ze studiami? mam indywidualne... codziennie szkola 2 h czwartki 6h nie wiem :/ ale jakoś może coś znajde? jakies call center ;p
Ja Cię doskonale rozumiem, z tym ze u mnie to chodiz o mamę. Strasznie dużo nam pomogła ale odkąd tego gościa poznała to jest tragedia: źle ziemnaiki gotujemy /ryż/kaszę, zły olej kupujemy, ogórki jemy teraz zamiast na zimę trzymać, czasem sos z torebki, non stop nas ucisza jak seriale ogląda a taką głośność ma ustawioną że w całym domu słychać. Do tego doszedł remont kuchni.... Już myślałam że się rozwiedziemy z Tż bo tylko kłótnie non stop. Od tego tygodnia próbujemy bez jej pomocy, tzn co drugi tydzień jak Tż wypada druga zmiana. Jeżdżę na 6 do pracy, wychodze 15 min wcześniej żeby on zdążył na 15 do pracy. Drugio dzień dopieor a ja juz padam na pyszczek.
Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
A weź moja mama się teraz o "ojcowiznę" sądzi i proceuje, a dokłądnie o podział.
Cytat:
No dokłądnie właśne to własne.

Jesteśmy z Oliwką na etapie bicia zwłaszcza mnie oczywiście po twarzy najczęśćiej.
Jak regujecie jak dziecko np rzuci coś i zostawi, np na spacerze: rzuci miśka i idzie dalej. Wy się wracacie czy wracacie dziecko??
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-14, 07:43   #907
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ifwka Pokaż wiadomość

A weź moja mama się teraz o "ojcowiznę" sądzi i proceuje, a dokłądnie o podział.
a daj spokoj, nawet nic nie mow... tez mamy w tym temacie pewne ,,niemile'' doswiadczenia
-----------

kubson wstal dzis razem ze mna, o 6.30

Stary 2014-10-14, 08:17   #908
hope01
Zakorzenienie

elllmi pojedynczy zestaw około 170, jest też taki już konkretny za 400

Iwfka generalnie na spacerze się nie zdarza. bardziej w sklepie z wózka coś wywali picie, czy bułkę, jak chce z niego wyjść. no to robi to właśnie po to żeby wyjść więc ja podnoszę i już nie daję

---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ----------

ej od nowego roku będzie można w rossmanie kupować przez internet

---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ----------

widziałam ostatnio w rossmanie i się zastanawiałam nad kupnem tego wszak Dadi bardziej chce jak tata http://www.kosmeland.pl/index.php/ho...-pisuar-nocnik

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-14, 08:32   #909
ezzo
Zadomowienie

Ellmi hope podlinkujcir prosze te pociągi o których rozmawiacie? Bo dziadki chca cos zakupić na święta, ten zestaw można stopniowo rozbudowywać czy trzeba sie od razu zdecydować ?

Dzien dobry
Nadaje live z bieżni

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
ezzo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-14, 09:03   #910
misiaeel
Wtajemniczenie

hej

wszystkiego najlepszego dla naszego Grona Pedagogicznego

Ifwka ja się pytam czy zapomniała o lali czy co Ona mówi, że już nie chce i leci dalej, więc biorę i targam ze sobą zazwyczaj 3 lalki, 2 kucyki itd

hope skąd wiesz o rossie?

Hanie cos w ucho ugryzło, tak drapała, że Jej się paskudna rana zrobiła

Aniołki[*][*]25.01.2012
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-14, 09:07   #911
hope01
Zakorzenienie

ezzo http://allegro.pl/lego-duplo-10507-m...661445652.html do tego możesz dokupywać tory (~80zł) http://allegro.pl/lego-duplo-pociag-...657270516.html i inne zestawy łączyć. Jest też taki większy za 400 zł http://allegro.pl/sklep-lego-duplo-1...687699002.html, ale na tego to jeszcze nie ocipiałam

misiael http://sklep.rossnet.pl/ w łodzkim już można po nowym roku w całej Polsce

Stary 2014-10-14, 09:13   #912
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Hope używek warto szukać z duplo

WOlne mam sama w domu!
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-14, 09:15   #913
Debrah
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;48516908]Hope używek warto szukać z duplo

WOlne mam sama w domu![/QUOTE]
Prawie jak wakacje, co? i pewnie.jest TAK BARDZO cicho: brzydal:
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-14, 09:19   #914
hope01
Zakorzenienie

a no fakt, najlepszego !

Stary 2014-10-14, 09:26   #915
bokeh
Zakorzenienie

Najlepszego belfrki !
Stary 2014-10-14, 09:32   #916
misiaeel
Wtajemniczenie

Cytat:
ezzo http://allegro.pl/lego-duplo-10507-m...661445652.html do tego możesz dokupywać tory (~80zł) http://allegro.pl/lego-duplo-pociag-...657270516.html i inne zestawy łączyć. Jest też taki większy za 400 zł http://allegro.pl/sklep-lego-duplo-1...687699002.html, ale na tego to jeszcze nie ocipiałam

misiael http://sklep.rossnet.pl/ w łodzkim już można po nowym roku w całej Polsce
widziałam te pociągi na reklamie. Tż się w tyłku zapaliło, że kupimy Hani. w sumie czemu nie bo Ona lubi pociagi. tylko, żeby to troche tańsze było

Aniołki[*][*]25.01.2012
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-14, 09:37   #917
s i l v e r
Zakorzenienie

Hej.
Nie wiem kompletnie co u Was. Nie miałam ostatnio na nic czasu Ale teraz będzie już lepiej. Dziś mam nockę więc może przez dzień coś nadrobię. A od przyszłego tygodnia mam 2 tyg urlopu

U nas wszystko ok jakby ktoś był ciekawy

miłego dnia
Stary 2014-10-14, 10:15   #918
iffonka7
Zadomowienie

Silver to super ze masz ten urlop w końcu odpoczniesz.

Ciekawa jestem jak to będzie z tym rossmannem online.

Dziewczyny ze śląska możecie podać mi jakis namiar na dobry szpital albo gdzie wy rodzilyscie mam na myśli okolice Katowic i Chorzowa. Bo wybieramy się na weekend i mam schizy ze znaczne rodzic i nie będę wiedziec gdzie szybko jechać?
Stary 2014-10-14, 10:18   #919
ewulkaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie no ojciec placi na mnie alimenty, tzn nie ojciec, mops fundusz alimentacyjny i dochod jest... ale kurna, boje sie ze beda sie czepiac, bo w sumie czemu mam ja wliczac, nie prowadze znia gospodatstwa;/
Cytat:
Napisane przez iffonka7 Pokaż wiadomość

Dziewczyny ze śląska możecie podać mi jakis namiar na dobry szpital albo gdzie wy rodzilyscie mam na myśli okolice Katowic i Chorzowa. Bo wybieramy się na weekend i mam schizy ze znaczne rodzic i nie będę wiedziec gdzie szybko jechać?
ja rodziłam w Gliwicach, nie było źle, ale jeśli miałabym następny raz rodzić zdecydowałabym się na Pyskowice.

Ponoć w Bytomiu też jest dobrze, ale to chyba Lady powinna coś na ten temat powiedzieć ;>

A Katowic i Chorzowa nie znam, ale tutaj Bokeh, Silver i Szaja coś powinny poradzić.

najszczęśliwsza
Anulka 2.02.2013
Stary 2014-10-14, 10:25   #920
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewulkaaa Pokaż wiadomość
witam się i melduję, że jesteśmy już w domu. Wróciliśmy wczoraj w nocy, dziś dzień zupełnie rozbity przez to, Ania dalej nie śpi więc lecę się wykąpać i do wyrka razem z nią. Więcej relacji zdam jutro mam nadzieję

ps. rozmowa została przesunięta, trzeci etap rekrutacji w środę
Trzymam kciuki za jutro

Piękne fotki z wakacji macie

Nie wiem jak się zabrać za te nadrabianie. Przecież nie będę się cofać o 20 str do tyłu nadrobię tylko trochę

---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ----------

Cytat:

No w końcu odpocznę

A co do zakupów online w rossie to pierwsze słyszę skąd takie info macie? Może ja do tyłu jestem

iffonka, ja rodziłam w Rudzie Śląskiej na Goduli. Tam gdzie Szaja, Lady i Szklanka. Było ok
Stary 2014-10-14, 10:28   #921
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Hej.
Nie wiem kompletnie co u Was. Nie miałam ostatnio na nic czasu Ale teraz będzie już lepiej. Dziś mam nockę więc może przez dzień coś nadrobię. A od przyszłego tygodnia mam 2 tyg urlopu

U nas wszystko ok jakby ktoś był ciekawy

miłego dnia
Znowu masz urlop skąd tyle ? hah nie żebym Ci zalowala ale ostatnio też mialas 2 tyg ? Odpoczywaj !!!

Cytat:

Kurcze, ja rodzilam w prywatnym tzn tak jakbyś chciała z akcja jechac to trzeba chyba płacić a to kiedy masz TP?! No a szpital to na ligocie,w rudzie sl, bytomia nie polecają. Ale moze sie coś zmieniło. W Katowicach jeszcze chyba na rabiborskiej no i bonifraci a to by Ci musiała chyba szklanka powiedzieć co i jak lub laurka
Stary 2014-10-14, 10:35   #922
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:

Łał! Nie wiedziałam o tym. Fajnie

---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
Znowu masz urlop skąd tyle ? hah nie żebym Ci zalowala ale ostatnio też mialas 2 tyg ? Odpoczywaj !!!

ostatnio też miałam dwa tyg Tyle mi się tego urlopu nazbierało. Miałam zaległe jak byłam w ciąży i na macierzyńskim. Potem jeszcze się okazało że mam już 26 dni urlopu a nie 20 i znowu mi doszły dodatkowe dni

---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ----------

Cytat:

Kurcze, ja rodzilam w prywatnym tzn tak jakbyś chciała z akcja jechac to trzeba chyba płacić a to kiedy masz TP?! No a szpital to na ligocie,w rudzie sl, bytomia nie polecają. Ale moze sie coś zmieniło. W Katowicach jeszcze chyba na rabiborskiej no i bonifraci a to by Ci musiała chyba szklanka powiedzieć co i jak lub laurka
Przecież ja , Lady, Szaja i Szklanka w R. Sl rodziłyśmy
Stary 2014-10-14, 10:40   #923
LadyWhisper
Zakorzenienie

Nie nie nie absolutnie NIE Bytom!!!!!

Ruda Sl. Godula

Nie wiem jak wam to powiedziec..... Wstalismy o 10.20 Noc z przygodami co prawda, no ale zasnal o 19.40

Sent from my Lumia 625 using Tapatalk

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-14, 10:47   #924
gojka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość

Jaka mnie zmotywowała jakoś do odwózkowaniai dzisiaj byliśmy w przychodni na nóżkach z przychodni też na nóżkach wracaliśmy Piotruś grzecznie za rączkę szedł aż w szoku byłam bo po ostatnich chorobach bardzo osłabiony i na dworze ciągle na rączki chciał potem wsadziłam do nosidła (już była pora jego drzemki) i fru na plecy i zaliczyliśmy sklepów paręzasnął w sekundę dosłownie
My też już wózka nie używamy, na początku Paulinka biegała, uciekała i wogle a teraz piękie chodzi za rączkę. Czasem brakuje mi wózka, ale mieszkamy na 2 piętrze. Obecnie trzymam wózek na balkonie u sąsiada na parterze. (Mamy tak, że aby wejśc do mieszkania trzeba wejść na wspólny balkon i dopiero z niego do mieszka, wspomniany sąsiad mieszka sam na parterze, drzwi między klatką a balkonem na noc zamyka) Teraz fajnie, bo w każdej chwili wózek biorę, ale zimą będzie namarznięty i małej już w niego nie wsadzę, a z 2 piętra 20kg wózka+ dziecko nie jestem w stanie, szkoda mi kręgosłupa. Dlatego podjeliśmy decyzję, że wózka nie używamy, stoi tak na wszelki wypadek jeszcze u sąsiada. Ale 2 godzinny spacer nózkami dajemy radę Także jest coraz lepiej. No i jak dziecko po takim spacerze pięknie zasypia

Ściągnełam sobie wczoraj hybrydy z paznokci u stóp. Niczym nie maluje ich narazie, niech sobie odpoczą po wiośnie i lecie. I tak mi dziwnie, łyso normalnie, Zawsze mam paznokcie u stóp pomalowane, ale zawsze robiłam to zwykłym lakierem, a w tym roku przerzuciłam sie na hybrydy. Rewelka poprostu, ściągałam je tylko dlatego, że paznokcie już za długie były i musiałam opiłować. A zwykły lakier co chwila odpryskiwał albo coś się z nim działo. Znacie może jakąś fajną odżywkę do paznokci, ale taką którą po hybrydzie bym mogła stosować? Słynna eveline 8w1 mi nie służy, no i nie można po hybrydach jej. Strasznie rozdwajają mi się paznokcie po niej. Marsi, Ty chyba hybrydy sobie robisz, może znasz coś?
gojka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-14, 10:49   #925
ewulkaaa
Wtajemniczenie

Cytat:

mi z Bonifratami kojarzy się tylko Lilcia https://www.facebook.com/lilkazbonifratrow?fref=ts

---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

Cytat:
Nie nie nie absolutnie NIE Bytom!!!!!

Ruda Sl. Godula

Nie wiem jak wam to powiedziec..... Wstalismy o 10.20 Noc z przygodami co prawda, no ale zasnal o 19.40

nie chodzicie do żłobka? ;>

najszczęśliwsza
Anulka 2.02.2013
Stary 2014-10-14, 10:54   #926
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Niestety pi dwóch tygodniach przerwy na chorobę zeszłym tygodniu ćwiczyłam tylko 3 dni. Bo przyszła ta cholera....@:banghead::ro lleyes:
A pierwszy i drugi dzień mam najgorzej. Dziś się biorę po czad leci a kg nie. A założenie mam do Świąt czyli za ponad 2 miesiące musze mieć przynajmniej 5kg mniej. ...
A TY szykuj się do rozmowy ...a później przyłączaj się do mnie i lecimy -juz nie ma przebacz.
Ja miałam teraz 2 tyg przerwy zaczęło się od tego że Daria w szpitalu była. Potem ja przeziębiona. Potem ciągle w pracy byłaam. W niedzielę byłam biegać 4 km. Nogi mnie bolą do dziś. Wczoraj zrobiłam Chodaka ale tylko 15 min na brzuch. Dziś poćwiczę coś ale jutro będę po nocce więc raczej nie. Na urlopie wezme się za siebie.

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

Cytat:
Okejos...
Dziewczyny druga bramka dla nas ? Czy to możliwe?
Przypominam że wygraliśmy z mistrzami świata. ..

P.s w biedrze wygraliśmy BON NA 10 zł

ja chyba miałam 8 zdrapek i w każdej spróbuj ponownie
Stary 2014-10-14, 11:00   #927
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Iffonka, szpital w Rudzie - cudo. I porodówka, i po.

Bokeh, jak na Łubinową pojedziesz z akcją to przyjmą, nie mogą odmówić, nie płaci się, oni kontrakt z nfz mają. Aczkolwiek jeśli jest pełne obłożenie to mogą odesłać.
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-14, 11:10   #928
nafiyqa
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;48518424]Iffonka, szpital w Rudzie - cudo. I porodówka, i po.

Bokeh, jak na Łubinową pojedziesz z akcją to przyjmą, nie mogą odmówić, nie płaci się, oni kontrakt z nfz mają. Aczkolwiek jeśli jest pełne obłożenie to mogą odesłać.[/QUOTE]

I sie wydalo - BOKEH w ciazy

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-14, 11:18   #929
marsi11
Zakorzenienie

wszystkiego naj kochane w dniu Waszego święta

Gojka, ja robię hybrydy u stop od dwoch lat nieprzerwanie, u rąk mam żele też non stop, teraz dopiero przed porodem będę ściągać

ale mialam schiza, wczoraj coś się stało u nas na ulicy z kanalizacją, walilo na dworze i w domu tak,że robiło mi się momentami slabo
no i wtedy zaczął się dramat bo przestałam czuć ruchy, myślałam,ze pewnie to przez ten smród przecież to gazy itp i że na pewno przez to nie czuje maleńkiej, awarie usunięto a ja do drugiej w nocy odchodziłam od zmysłów, dopiero zaczełam konkretnie szturchać malutką to poczułam kopniaki
ech już chciałabym urodzić
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-14, 11:27   #930
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość
Ifwka ja się pytam czy zapomniała o lali czy co Ona mówi, że już nie chce i leci dalej, więc biorę i targam ze sobą zazwyczaj 3 lalki, 2 kucyki itd

hope skąd wiesz o rossie?

Hanie cos w ucho ugryzło, tak drapała, że Jej się paskudna rana zrobiła
Dzięki dziewczyny za odpowiedź, chodzii mi o taka np sytuację, wchodzimy do domu a ona czapkę z głowy i sru na ziemie, najpierw ją wołam proszę, a jak nie reaguje to biorę ją za rękę i idziemy po tą czapkę.
Cytat:

Nie grzesz nawet...

Oli jest z Tż na basenie, pierwszy raz, ciekawe jak im tam ??
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości