|
|
#991 |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar LIV
Wydaje mi się, że nie chciałby zgłębiać tej wiedzy żeby nie oszaleć
|
|
|
|
#992 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#993 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pomału staję na nogi i zaczęłam jeść coś poza herbatą z lipy i rumiankiem. ale 2 noce pociłam sie jak mysz
|
|
#995 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#996 |
|
Zakorzenienie
|
boszsz... jeszcze lepiej...
![]() jednak zawsze uważałam, że z natury jestem kothem...
|
#997 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#998 |
|
Wtajemniczenie
|
Miłego wieczoru całemu Baru
|
|
#999 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1000 |
|
BAN stały
|
Betty, to Ty może do weterynarza się lepiej udaj?
![]()
|
|
|
|
#1001 |
|
Zakorzenienie
|
to niegłupia myśl...
![]() chociaż przed chwilą planowałam do pediatry się przepisać
|
#1002 |
|
BAN stały
|
Zieloniak ---> :d
Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2014-10-15 o 19:40 Powód: zieloniak się popuł :/ |
|
|
|
#1003 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Zaczelam Was nadrabiac, ale poczytalam wasze opowiesci o boreliozie i zgonach i mi sie odechcialo... Jakby kto nie pamietal to moje dziecko ja mialo w zeszlym roku
Odpuszczam lepiej dalsze czytanie.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1004 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki. Skusisz się ? Cytat:
Ale stare, i pewnie znane. Choć ja mam niezmienny odlot. Może psychologia ma na to wyjaśnienia. Że takie a takie receptory działają najsilniej etc. Może u niektórych tak, u innych siak. Cytat:
![]() Opcja - pozbywam się suchej karmy z chaty i żywimy się na mieście (bo przeż robale ) dziwnie mi sie wydaje jednak pozytywna ![]() Cytat:
Jestę okropnością, można mnie zakopać, nie mam Belle (choć dałąbym głowę że kiedyś współzakupowałam) a 2 sample Opium klasyka. Nie no czas chyba na listę Ale misie taaaaaaaaaaaaak nie chceeeeeeeeeeeeeeeeeeee. 2. Płatków owsianych już nie kupuję 4. Eeeeee nie uwolnię, jestę minimalistą - pozbywam się. Prawie nic nie chcę. Cytat:
a w Inglocie nie mieli? Pięęęęęęęęęęęęęekny jest ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Cytat:
To jednak całkiem inna historia, babki ok 60 lat. Także czytaj spokojnie, no może poza jednym zgonem w wypadku, ale można ominąć ![]() Niestety, bar to bar, nie tylko miłe historie. Zostań mimo wszytko.Chyba, że masz nastrój nieprzysiadalny, no to rozumiem, wówczas warto unikać takich tematów
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-10-15 o 21:54 |
||||||
|
|
|
#1005 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
, no i wqiekszosc zwiedzala za zasadzie patrzenia, wejs,popatrzec,pstryknac słitfocie na fejsika i pomknac dalej. choczdaje sobie sprawe ze dla osob postronnych nie widac ze sie słucha lub wącha,wiec moge sie mylicCytat:
ad2-poprosze o elektromuze ad3-ja to sobie przemyslalam tak- na moje odczucie to jest tak ze człowiek na codzien ma najwiecej bodźców wzrokowych na których sie swiadomi skupia i dlatego trudno jest człowiekowi zapodac cos co go wzrokowo powali. a skupieniesie na samym zapachu i dzwieku jest niecodzienne dla zwyklego zjadacza chleba i dlatego bardziej zaskakujace, odkrywcze... a patrzac najpardziej skupiamy sie na patzreniu-wtedy ten zapach i dzwiek schodzi na dalszy plan, wyłaczajac wzrok skupiamy sie na wechu i dzwieku i efekt jest wiekszy chyab namotałam ciut... ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- bede miec puder co robi fotoszopa po mordzie szkoda ze nie ma pudru co robi fotoszopa po calosci czlowieka
|
|
|
#1006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No nie ma sensu słąć miliona dźwięków hałasu, najpierw sobie testnij na yt. Proponuję zacząć od Explosions in the Sky. utwór Your hand in mine. Potem Magic Hours. Poza tym autorzy to np: Amon Tobin Bonobo Cinematic Orchestra Boards of Canada - polecam Dayvan Cowboy - jako idealny przykłąd Twojego miksu dźwięk i obraz. Z dołujących polecam Ataxia w roli głównej z Frusciante, ale to naprawdę trzeba lubieć sie umęczać God is an Astronaut Już nieelektronicznie Morphine – do seksu I nie tylko Take me with you, Empty box Niestety większość kawałków danego wykonawcy jest łudząco podobna, dlatego nie słucham ich płytami, wybieram sobie coś, co mnie wybiera i sobie puszczam 2. Zapewne w ten sposób mózg u nas działą, choć pewnie istnieje rozwinięcie, choćby dlatego, że jest wyodrębnionych wiele nazwijmy to roboczo podtypów mózgowych, w zależności, które cechy lewej tudzież prawej półkuli są u kogoś bardziej aktywne. Są ludzie bardziej zależni od pola, i bardziej neizależni od pola, też cechuje ich wiele istotnych szczegółów, to wszystko jest głębsze, ale Twoje uzasadnienie ma sens. Nic nie zamotałaś. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-10-15 o 23:12 |
|
|
|
|
#1007 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1008 | |
|
Zadomowienie
|
Cześć
Znad rozlazłości i jesiennej nadrefleksyjności egzystencjalnej ![]() Przeleciałam pobieżnie, ale mi się nie chcę pisać (mała strata ). Cytat:
Ponieważ, jak wspomniałam, mi się nie chcę pisać, podsumuję tylko, że moje wrażenia są dość podobne Chyba najbardziej spodobał mi się Bass; nie powiem, chętnie bym przygarnęła Generalnie, nie doznałam takiego zachwytu jak przy Brueghelu, ale to ciekawe doświadczenie; zwłaszcza, gdy muzyka w ciemności przenikała aż do trzewi ![]() A odnośnie twarzy jak po Photoshopie i dziesiątek cieni do powiek, mogę polecić tę stronę http://www.meowcosmetics.com/index.htm (no i jeśli komuś nie przeszkadza, że trzeba zamawiać z Hameryki; chyba nawet mają teraz darmową wysyłkę). |
|
|
|
|
#1009 |
|
Nindżopesz
|
No właśnie, zawsze Mac
W Inglocie chyba nii ma ale brakuje mi strny ze wszystkimi możliwymi swatchami a nie tak wszędzie wycinkowo.Polly, podobno puder wysłali. TŻtu zablokowali 138,06 zeta ale jeszcze nie pobrali więc czekam ze zwrotem bo może coś się zmieni. Z muzyki elektronicznej ostatnio spodobały mi się dwa kawałki na krzyż: https://www.youtube.com/watch?v=NjZUYACEmec https://www.youtube.com/watch?v=pewRDWTjfR0 |
|
|
|
#1010 |
|
BAN stały
|
Drugi!
Machnę znad kawy i śniadania (choć uwzględniając mój rytm dobowy, to raczej późna kolacja jest Poza tym spałem jakieś 3 godz., rozmyślania przed snem nie są dobre
|
|
|
|
#1011 |
|
Zakorzenienie
|
czecia
![]() Chyba wreszcie skataloguję moje sample i odlewki. Bo za dużo mi się zdaje że mam Kiedyś miałam listę, ale nieaktualna jak widac
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-10-16 o 09:16 |
|
|
|
#1012 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Czwarta (nic nie warta)
|
#1013 |
|
Wtajemniczenie
|
soto za puder co robi fotoszopa
też cbcę annabelle mi robi tylko połowicznego piąta bez rymu widzę że pogoda wpływa na nastrój we Baru
|
#1014 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Podobno NARS Highliting czy jakoś tak, Stazja wklejała ze dwie strony temu.
Względem pogody i nastroju to właśnie dyskutuję ze znajomym o śmierci i sensie życia. Bardzo ad rem, niezależnie od pogody. We wtorek się dowiedziałam, ze mój A. ma nawrót nowotworu i do końca miesiąca ma mieć kolejną operację ![]()
|
#1015 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dzięki bo nie doczytałam wyguglałam ten NARS - ale to się świeci jak choinka Stazja - to się tak błyszczy bardzo na tfarzy czy tylko na fotach?
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2014-10-16 o 10:01 |
|
|
|
|
#1016 |
|
niecnotliwa dziewica
|
A mnie się właśnie ciśnienie podniosło
http://bialystok.gazeta.pl/bialystok...,16811034.html
|
#1017 | |
|
BAN stały
|
A daj spokój, dlatego też wymianek nie uskuteczniam - po pierwsze nie wiem, co tak naprawdę mam na stanie, a po drugie fragrantikowej listy mi się aktualizować nie chce
![]() Piąta, co chce do trójkąta? Cytat:
|
|
|
|
|
#1018 | |
|
Nindżopesz
|
Margot
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1019 |
|
niecnotliwa dziewica
|
|
#1020 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:02.

rzygantus dalej niż widziantus

Odpuszczam lepiej dalsze czytanie.

? 

Jestę okropnością, można mnie zakopać, nie mam Belle (choć dałąbym głowę że kiedyś współzakupowałam) a 2 sample Opium klasyka.
Nie no czas chyba na listę 
Poza tym spałem jakieś 3 godz., rozmyślania przed snem nie są dobre
dzięki bo nie doczytałam
jak choinka