Pielêgnacja loków, loczków i fal, niech siê krêc±! :) Czê¶æ XXI - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > W³osy krêcone: pielêgnacja, fryzury, inspiracje

Notka

W³osy krêcone: pielêgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z krêconymi w³osami. Rozmawiamy o stylizacji i pielêgnacji loków. Wejd¼, podziel siê do¶wiadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2014-10-16, 14:27   #541
Klaudenc
Moderator

Wiadomo¶ci: 3 203
Dot.: Pielêgnacja loków, loczków i fal, niech siê krêc±! :) Czê¶æ XXI

http://www.lidl.de/de/cien-men-haargel/p178145

zerknê³am i ¿elu te¿ opakowania zmieniaj± chyba, aczkolwiek nie wiem bo u mnie w lidlu ¿eli do w³osów nie ma.
Klaudenc jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-16, 14:35   #542
Wizazanka5000
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 245

Cytat:
Napisane przez Curly81 Poka¿ wiadomo¶æ
Wika,bardzo ³adne w³oski.

Dziewczyny jest u Was ¿el cieñ w lidlu?Pisa³yscie,¿e chyba wycofany ale nie wiem czy na pewno czy mam go szukaæ w innym sklepie bo u mnie w lidlu nigdy go nie by³o.
W innym sklepie to raczej lidlowego zelu nie znajdziesz
Wizazanka5000 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-16, 16:25   #543
wikaa24
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 639

Cytat:

Dziewczyny jest u Was ¿el cieñ w lidlu?Pisa³yscie,¿e chyba wycofany ale nie wiem czy na pewno czy mam go szukaæ w innym sklepie bo u mnie w lidlu nigdy go nie by³o.
Wycofuj±? :O
wikaa24 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-16, 16:51   #544
jakisnick
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 124

Cytat:

Ostatnio znowu siê przesz³am do Lidla i w³a¶nie ani widu, ani s³ychu
jakisnick jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-16, 17:32   #545
201708250935
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 2 503

ja juz nie wiem co ja mam robic z tymi wlosami, niewazne co na nie naloze w celu zabezpieczenia ile czy kiedy one wygladaja potwornie po wyjsciu z domu i na nastepny dzien po myciu
201708250935 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-16, 17:33   #546
zagubiona94
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 451

Moje w³osy mnie dzi¶ zaskoczy³y, po spêdzonych ponad 6h na uczelni, w trakcie których nie widzia³am siê w lustrze, mia³am wra¿enie, ¿e w³osy spuszy³y siê w siañsko, jednak gdy spojrza³am w domu w lustro zosta³am mile zaskoczona, bo w³osy nie prezentowa³y siê wcale strasznie, delikatny puszek b±d¼ co b±d¼ by³, ale to zdecydowanie lepsze ni¿ puch wygl±daj±cy jak siañsko Stwierdzam, i¿ to ca³kiem pozytywny znak Tylko grzywka ostatnio mi siê uk³adaæ nie chce, bo co rusz j± rêkoma poprawiam i... nie wygl±da

Jaki¶ czas temu, gdy mia³am rehabilitacje, Pani rehabilitantka powiedzia³a, ¿e mam takie ³adne, zdrowe i b³yszcz±ce w³osy. Ale mi siê mi³o zrobi³o A potem wróci³am do domu, a w lustrze zobaczy³am spuszone siañsko

I takie pytanko, je¿eli mam zamiar jednego dnia umyæ i wyprostowaæ w³osy, to po myciu ¿elu lepiej ju¿ nie u¿ywaæ? I czy p³ukanka z nafty mo¿e mieæ jaki¶ negatywny wp³yw na w³osy w trakcie prostowania? Mo¿e durne pytania, ale tak my¶lê i sama ju¿ zg³upia³am

A poni¿ej moje dzisiejsze faluski, jest mi³o
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg a1.jpg (43,3 KB, 47 za³adowañ)

Edytowane przez zagubiona94
Czas edycji: 2014-10-16 o 17:41
zagubiona94 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-16, 18:13   #547
Curly81
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 805

Cytat:
Napisane przez Wizazanka5000 Poka¿ wiadomo¶æ
W innym sklepie to raczej lidlowego zelu nie znajdziesz
Chodzi³o mi o inny sklep Lidla a nie inne sieci sklepów....W tym moim lidlu nigdy nie by³o tego ¿elu.

---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ----------

Cytat:
Napisane przez jakisnick Poka¿ wiadomo¶æ
Ostatnio znowu siê przesz³am do Lidla i w³a¶nie ani widu, ani s³ychu
szkoda to pewnie wycofali.

W oczekiwaniu na kolejne szczê¶cie

Edytowane przez Curly81
Czas edycji: 2014-10-16 o 18:54
Curly81 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-16, 19:00   #548
201708250935
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 2 503

Cytat:
Chodzi³o mi o inny sklep Lidla a nie inne sieci sklepów....W tym moim lidlu nigdy nie by³o tego ¿elu.

---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ----------

szkoda to pewnie wycofali.
kilka postow wyzej bylo mowione (wraz z podaniem linku) ze ten zel zmienia opakowanie
201708250935 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-16, 19:16   #549
martaakow
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 549

Cytat:
Napisane przez zagubiona94 Poka¿ wiadomo¶æ
A poni¿ej moje dzisiejsze faluski, jest mi³o
Faktycznie super wygl±daj±!
martaakow jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-16, 19:26   #550
Klaudenc
Moderator

Cytat:
Napisane przez nagomiko Poka¿ wiadomo¶æ
kilka postow wyzej bylo mowione (wraz z podaniem linku) ze ten zel zmienia opakowanie
Ja tam w±tpiê by wycofywali co¶ co sprzedaj± ju¿ wiele lat, opakowania tylko zmieniaj± wszystkiego bo od¿ywek te¿, wiêc lepiej siê przygl±daæ.

zagubiona - ¶liczne w³osy
Stary 2014-10-16, 19:26   #551
Curly81
Wtajemniczenie

Cytat:
widzia³am tego posta.. ale czy aby u nas by³o to samo co za granic±?.
Jaki¶ czas temu pisa³y¶my o Isanie do loków i kto¶ pisa³ z zagranicy,¿e u nich jest tylko zmieni³ opakowanie ale u nas nadal tego nie ma.Bardzo nad tym ubolewam bo mia³am bardzo fajne w³osy po Isanie do loków.
My¶lê jednak,¿e ¿el Cieñ jest skierowany do szerokiej ilo¶ci odbiorców a ¿el do krêconych do ograniczonej i mo¿e nie sprzedawa³ siê dobrze.Nie mam pojêcia czemu dobre kosmetyki wycofuj±.To juz staje siê nagminne.

Edytowane przez Curly81
Czas edycji: 2014-10-16 o 19:39
Stary 2014-10-16, 19:31   #552
Klaudenc
Moderator

Cytat:
widzia³am tego posta.. ale czy aby u nas by³o to samo co w Anglii?.Jaki¶ czas temu pisa³ymy o Isanie do loków i kto¶ pisa³ z zagranicy,¿e u nich jest tylko zmieni³ opakowanie ale u nas nadal tego nie ma.Bardzo nad tym ubolewaæ bo mia³am bardzo fajne w³osy po Isanie do loków.
Ale to jest niemiecka strona, a skoro w Polsce s± ju¿ nowe od¿ywki to ¿ele raczej te¿? ^^
Stary 2014-10-16, 19:32   #553
ShrinkingViolet
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 958

Cytat:
ja juz nie wiem co ja mam robic z tymi wlosami, niewazne co na nie naloze w celu zabezpieczenia ile czy kiedy one wygladaja potwornie po wyjsciu z domu i na nastepny dzien po myciu
U mnie to jest tajemnica jakim cudem koñcówki po ca³ym dniu s± nienaruszone, a aureola puchu na górze jest ogromna.
ShrinkingViolet jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-16, 19:41   #554
Immoral
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 560

To ja pisa³am jest, ale sk³ad zmieniony...

Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Immoral jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-16, 19:44   #555
Curly81
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Klaudenc Poka¿ wiadomo¶æ
Ja tam w±tpiê by wycofywali co¶ co sprzedaj± ju¿ wiele lat, opakowania tylko zmieniaj± wszystkiego bo od¿ywek te¿, wiêc lepiej siê przygl±daæ.
No w³a¶nie,w koñcu sprzedawa³ siê dobrze.Du¿o osób o nim mówi³o.

---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ----------

Cytat:
Ale to jest niemiecka strona, a skoro w Polsce s± ju¿ nowe od¿ywki to ¿ele raczej te¿? ^^
W takim razie bêdê szuka³a bo w³asnie skoñczy³a mi sie joanna mro¿±ca i czajê siê na ten ¿el cieñ.

Stary 2014-10-16, 22:17   #556
Klaudenc
Moderator

Nie ogarniam tych olei u siebie, u¿ywa³am sezamka i teraz po jakich¶ 3 olejowaniach mam taki rozmiêk³y puch jak po migda³owym i po maskach biovaxu, beee. A my¶la³am, ¿e bêdzie piêknie i cudownie. Jeszcze ten winogronowy popróbujê, metoda prób i b³êdów ;D mo¿e znajdê co¶ dla siebie, dzi¶ pacnê³am rycynowy i ten winogronowy. Zmotywowa³am siê do wcierek i rycynowego
Stary 2014-10-16, 23:39   #557
wikaa24
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 639

Cytat:
zwal na jesieñ, ja tak robiê i siê tym pocieszam

Cytat:
Napisane przez zagubiona94 Poka¿ wiadomo¶æ
Moje w³osy mnie dzi¶ zaskoczy³y, po spêdzonych ponad 6h na uczelni, w trakcie których nie widzia³am siê w lustrze, mia³am wra¿enie, ¿e w³osy spuszy³y siê w siañsko, jednak gdy spojrza³am w domu w lustro zosta³am mile zaskoczona, bo w³osy nie prezentowa³y siê wcale strasznie, delikatny puszek b±d¼ co b±d¼ by³, ale to zdecydowanie lepsze ni¿ puch wygl±daj±cy jak siañsko Stwierdzam, i¿ to ca³kiem pozytywny znak Tylko grzywka ostatnio mi siê uk³adaæ nie chce, bo co rusz j± rêkoma poprawiam i... nie wygl±da

Jaki¶ czas temu, gdy mia³am rehabilitacje, Pani rehabilitantka powiedzia³a, ¿e mam takie ³adne, zdrowe i b³yszcz±ce w³osy. Ale mi siê mi³o zrobi³o A potem wróci³am do domu, a w lustrze zobaczy³am spuszone siañsko

falki konkret
wikaa24 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-17, 00:06   #558
maniosania
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 1
GG do maniosania Send a message via Skype™ to maniosania

A ja do pielegnacji swoich lokow stosuje stare babcine metody - jajko na wzmocnienie i piwo na ladny skret bez puszenia
maniosania jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-17, 09:03   #559
paulownia
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 861

Cytat:
Nie ogarniam tych olei u siebie, u¿ywa³am sezamka i teraz po jakich¶ 3 olejowaniach mam taki rozmiêk³y puch jak po migda³owym i po maskach biovaxu, beee. A my¶la³am, ¿e bêdzie piêknie i cudownie. Jeszcze ten winogronowy popróbujê, metoda prób i b³êdów ;D mo¿e znajdê co¶ dla siebie, dzi¶ pacnê³am rycynowy i ten winogronowy. Zmotywowa³am siê do wcierek i rycynowego
Sezam, podobnie jak migdal, jest jednonienasycony, moze te ci akurat nie sluza. Sprobuj cos wielonienasyconego, winogrono wlasnie na przyklad, albo orzech wloski.
paulownia jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-17, 09:14   #560
Klaudenc
Moderator

Cytat:
Napisane przez paulownia Poka¿ wiadomo¶æ
Sezam, podobnie jak migdal, jest jednonienasycony, moze te ci akurat nie sluza. Sprobuj cos wielonienasyconego, winogrono wlasnie na przyklad, albo orzech wloski.
Orzech w³oski mia³am ale nie wiem co o nim my¶leæ, winogrono te¿ nie do koñca wiem o co chodzi. Chocia¿ jak ostatnio mia³am winogrono z rycynowym to bardzo ³adne w³osy by³y jak na moje mo¿liwo¶ci obecnie. Nawet jak spuszy³y siê na zewn±trz to po godzinie w domu znów by³y ³adne. Sama ju¿ nie wiem, chcia³abym ¿eby ju¿ znormalnia³y : (

Mam nadziejê ¿e jak zadzwoniê dzi¶ to te wyniki krwi bêd± ok.
Stary 2014-10-17, 09:21   #561
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:
Orzech w³oski mia³am ale nie wiem co o nim my¶leæ, winogrono te¿ nie do koñca wiem o co chodzi. Chocia¿ jak ostatnio mia³am winogrono z rycynowym to bardzo ³adne w³osy by³y jak na moje mo¿liwo¶ci obecnie. Nawet jak spuszy³y siê na zewn±trz to po godzinie w domu znów by³y ³adne. Sama ju¿ nie wiem, chcia³abym ¿eby ju¿ znormalnia³y : (

Mam nadziejê ¿e jak zadzwoniê dzi¶ to te wyniki krwi bêd± ok.
Jaka masz porowatosc i typ skretu?
Stary 2014-10-17, 09:33   #562
migotkaq
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 459

A ja jestem dzi¶ po pierwszym ca³onocnym olejowaniu oliw± z oliwek... Zobaczymy za kolejnym razem. I te¿ po raz pierwszy u¿y³am od¿ywkê b/s. Z ty³u w³os jest taki dziwny w dotyku, chyba za du¿o na³o¿y³am.

migotkaq jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-17, 09:58   #563
Klaudenc
Moderator

Cytat:
Jaka masz porowatosc i typ skretu?
Teraz jakas ekstra wysok± przez problemy ze zdrowiem, a loki to nie wiem - takie grube s±, nie wiem jaki to typ skrêtu ale krêca siê dosæ mocno. Aik z olejem palmowym te¿ mi nawet pasuje, w³a¶nie u¿y³am dzisiaj
Stary 2014-10-17, 10:09   #564
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:
Teraz jakas ekstra wysok± przez problemy ze zdrowiem, a loki to nie wiem - takie grube s±, nie wiem jaki to typ skrêtu ale krêca siê dosæ mocno. Aik z olejem palmowym te¿ mi nawet pasuje, w³a¶nie u¿y³am dzisiaj
Zgadne teraz, ze nie za bardzo sie lubisz z proteinami? chociaz sa wyjatki.....czytalas kiedys post Sensualitki o pielegnacji wlosow bardzo wysokoporowatych?
Stary 2014-10-17, 11:03   #565
Klaudenc
Moderator

Cytat:
Zgadne teraz, ze nie za bardzo sie lubisz z proteinami? chociaz sa wyjatki.....czytalas kiedys post Sensualitki o pielegnacji wlosow bardzo wysokoporowatych?
Na samo s³owo proteiny w³osy mi stoj± dêba. Nie, nie czyta³am ale kombinujê i mam jakie¶ pere³ki kosmetyczne, ale olej dobraæ no to graniczy z cudem.
Stary 2014-10-17, 12:15   #566
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:
Na samo s³owo proteiny w³osy mi stoj± dêba. Nie, nie czyta³am ale kombinujê i mam jakie¶ pere³ki kosmetyczne, ale olej dobraæ no to graniczy z cudem.
Ja czytalam dosc dawno temu, kiedy sama bylam dosc mocno porowata teraz mi sie obnizyla do sredniej. Nie moge go znalezc mgliscie pamietam ze gdzies byl podwieszony, ale nie pamietam juz gdzie. Jest jeden jej wpis w dzienniku regeneracji. Kojarze tylko, ze nie pasowaly jej zadne oleje i w ogole ich nie stosowala, z protein tylko jedwab jej krzywdy nie robil, ale i tak go nie uzywala, natomiast sluzyly jej wybitnie jako dodatki do masek - olej lanolinowy i mleczko migdalowe z Mazidel.
Sama mialam oba i dzialaly swietnie. No i w ogole geste, tresciwe maski z przewaga emolientow i odrobina nawilzaczy - miod, aloes. Silikony i parafina (to juz u mnie) tez sie sprawdzaja.
Stary 2014-10-17, 12:35   #567
Joanku
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 159

No i mam. Mysia kaza³a zej¶æ z protein i stawiaæ na emolienty.
Wiêc grzecznie s³ucham m±drzejszych... no i masz.
W³osy ci±gn± siê jak guma, palcami nie przeczesze, a mimo wszystko dziwnie sucho-odstaj±ce a zarazem t³uste! Stracily na objêto¶ci (choæ o dziwo skret ³adny) no co tu du¿o gadaæ przenawilzone.... ;(

Czasem to mam ochotê machn±c na krótko i jest mi tak przykro, ¿e te w³osy sa tak bardzo wymagajace zeby jakkolwiek to wygl±da³o. ...
Przy emolientach guma a przy proteinach dziwna sucho¶æ /twardo¶æ ju¿ nastêpnego dnia po myciu.
Jak ja bym chcia³a byc jedn± tych bab na ulicy co by siê olej przyda³ i porz±dna maska i bylaby laleczka.
Nie u mnie to co by³o top super jednego mycia nastêpnego jest be.
Nie dziwiê sie, ¿e ludzie my¶l± ze krêcê w³osy jak raz sa krêcone i burza a raz marne i proste.
Joanku jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-17, 12:59   #568
Klaudenc
Moderator

Cytat:
Ja czytalam dosc dawno temu, kiedy sama bylam dosc mocno porowata teraz mi sie obnizyla do sredniej. Nie moge go znalezc mgliscie pamietam ze gdzies byl podwieszony, ale nie pamietam juz gdzie. Jest jeden jej wpis w dzienniku regeneracji. Kojarze tylko, ze nie pasowaly jej zadne oleje i w ogole ich nie stosowala, z protein tylko jedwab jej krzywdy nie robil, ale i tak go nie uzywala, natomiast sluzyly jej wybitnie jako dodatki do masek - olej lanolinowy i mleczko migdalowe z Mazidel.
Sama mialam oba i dzialaly swietnie. No i w ogole geste, tresciwe maski z przewaga emolientow i odrobina nawilzaczy - miod, aloes. Silikony i parafina (to juz u mnie) tez sie sprawdzaja.
I tak tego nie kupiê bo nie mam do tego dostêpu i ju¿ nawet nie chce mi siê w te w³osy inwestowaæ. Nie widzê w tym sensu, stosowa³am ju¿ tyle dro¿szych i tañszych i nic. Mam niedobory witamin i os³abiony organizm przez stres i wszystko nawala. G³upie przeziêbienie trwa ju¿ tydzieñ, a t¿ 3 dzieñ i zdrowy. Kwestia czekania chyba bo mam wra¿enie, ze kosmetyki nic nie zmieni±, co najwy¿ej nie bêdzie a¿ takiej strzechy.
U¿ywam teraz 3 od¿ywek na zmianê, z olei to zostanê przy rycynowym by wzmocniæ wyrastaj±ce w³oski a resztê sobie raczej odpuszczê. Jeszcze wcierki tylko i bêdê trzymaæ pewnie krótkie przez ten czas. Ach lipa i jeszcze mi nic nie u³atwia by ten stres by³ mniejszy
Stary 2014-10-17, 13:01   #569
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Joanku Poka¿ wiadomo¶æ

No i mam. Mysia kaza³a zej¶æ z protein i stawiaæ na emolienty.
Wiêc grzecznie s³ucham m±drzejszych... no i masz.
W³osy ci±gn± siê jak guma, palcami nie przeczesze, a mimo wszystko dziwnie sucho-odstaj±ce a zarazem t³uste! Stracily na objêto¶ci (choæ o dziwo skret ³adny) no co tu du¿o gadaæ przenawilzone.... ;(

Czasem to mam ochotê machn±c na krótko i jest mi tak przykro, ¿e te w³osy sa tak bardzo wymagajace zeby jakkolwiek to wygl±da³o. ...
Przy emolientach guma a przy proteinach dziwna sucho¶æ /twardo¶æ ju¿ nastêpnego dnia po myciu.
Jak ja bym chcia³a byc jedn± tych bab na ulicy co by siê olej przyda³ i porz±dna maska i bylaby laleczka.
Nie u mnie to co by³o top super jednego mycia nastêpnego jest be.
Nie dziwiê sie, ¿e ludzie my¶l± ze krêcê w³osy jak raz sa krêcone i burza a raz marne i proste.
Bardzo wspolczuje ale nic niestety nie umiem poradzic. Jak juz wspominalam, zarowno pojecie przenawilzenia jak i przeproteinowania jest mi obce.
A moze program minimum? Mycie Sles i jakas lekka odzywka.
Moje fale sa ostatnio tak opanowane, ze - wstyd sie przyznac - sluzy im nawet ''klasyczna pielegnacja'' i potrafia wygladac swietnie po szamponie i odzywce GlissKur Total Repair (mam nadzieje ze mnie nikt nie zlinczuje za te herezje)
Stary 2014-10-17, 13:40   #570
Curly81
Wtajemniczenie

Moje w³osy np.maj± ró¿ne okresy i sama nie wiem od czego to zale¿y.By³ okres kiedy mog³am robiæ cuda i by³y okropne a czasami nie da³am nic poza d/s i super loki.Z pewno¶ci± szkodzi im prostownica u fryzjera i to mega mocne prostowanie ale by³y okresy kiedy nie prostowa³am i by³y paskudne.Kiedy¶ Wam poka¿ê zdjêcia z 2004 roku z wiosny i jesieni.Ta sama pielêgnacja a w³osy diametralnie ró¿ne.Wiosn± paskudne k³aki,zero loków ,siano a jesieni± cudne loczki przy tej samej pielêgnacji.Nie mam sama pojêcia dlaczego.Ostatnio przegl±da³am stare zdjêcia i w³a¶nie zauwa¿y³am t± ró¿nicê.

Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum W³osy krêcone: pielêgnacja, fryzury, inspiracje

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2015-04-13 18:22:26

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:04.

© 2000 - 2026 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.