Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz.20 - Strona 107 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-17, 17:18   #3181
coffee
and cigarettes

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz.20

Cytat:
Napisane przez Luba Pokaż wiadomość
Ostatnio wyjsc ze zdziwienia nie moge jak widze nowych moderatorow.
Zamykaja oczy i je losuja, czy jak?

Owszem, rozumiem, ze wybiera je administracja, bo wybory powszechne skonczylyby sie krwawo
Ale chcialbym, by wybor byl jawny i poparty argumentami (i to nie takimi, ktore by wypisywali kazdej na zasadzie "kopiuj wklej"
A to nie wystarczy napisać na technicznym "chcę być modką na plotkowym"? Jest tam chyba taki wątek do zgłaszania się... (?)

Edit: A, widzę, że i tam byłaś się dziwić.
coffee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-17, 17:18   #3182
Wizazanka5000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Demi93 Pokaż wiadomość
Wiele gatunków zwierząt także czasem zabija swoje młode żeby przetrwać (właściciele chomików pewnie wiedzą o czym mówię XD), więc metafora się broni :P

Ja pitolę, zaczęło się XD Nie wiem skąd bierze się przekonanie, że zmuszenie kogoś do porodu jest ok, jeśli nie zmuszamy go do zajmowania się tym dzieckiem. No i to nie tak, że Domy Dziecka są oazą spokoju i radości, w której wesołe dzieciaczki tylko wypatrują swych rodzin.
Jak ktos nie chce urodzic dziecka to powinien sie zabezpieczac tak, aby prawdopodobienstwo ciazy bylo jak najmniejsze. A bardzo czesto ciaza sie bierze z glupoty, z braku antykoncepcji lub nieodpowiedniego stosowania antykoncepcji

Cytat:
Napisane przez IzzieSt Pokaż wiadomość
Nie radziłabym zaczynać tego tutaj

Boże, jakie szczęście, że ja swoje chomiki trzymałam osobno i się nie rozmnożyły
Boze jak dobrze, ze zawsze mialam chomiki tylko pojedynczo. Nie wiedzialam, ze to takie bestie
Wizazanka5000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-17, 17:23   #3183
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez Karinio Pokaż wiadomość
Ktoś dobrze napisał: jeśli któraś z nich czuje się źle z promocją na torebki w lidlu to powinna udać się do psychiatry.
Co za snobizm.

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-17, 17:24   #3184
201607231707
Konto usunięte

No nie wiem, ja wychodzę z zalożenia, że urodzone dziecko to człowiek, a nie kara za grzechy i jak człowiek powinno być traktowane. Ciąża (aborcja też) to poważna sprawa i nie powinna być traktowana jak kara. Jak ktoś jest głupi, to ani 10 ciąż ani 10 aborcji go tego nie oduczy, taka prawda.
Nie mam zielonego pojęcia skąd bierze się przekonanie, że aborcja jest poważniejsza od ciąży i porodu (no bo tak ewidentnie jest skoro do aborcji trzeba spełniać 13980123 kryteriów, ale chodzić w ciąży, rodzic i dziecko oddawać to spoko, no problem)
201607231707 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-17, 17:24   #3185
Luba
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez coffee Pokaż wiadomość
A to nie wystarczy napisać na technicznym "chcę być modką na plotkowym"? Jest tam chyba taki wątek do zgłaszania się... (?)

Edit: A, widzę, że i tam byłaś się dziwić.
Bylam, bylam, ale nie po to, zeby sie zglosic
Tak sie zastanawialam po prostu na jakiej zasadzie to dziala, bo zdziwienie mnie dusi

Afazja, darmowa strona z cwiczeniami!
Luba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-17, 17:25   #3186
201607231707
Konto usunięte

chomiki to trauma mojego dzieciństwa, one są takie puchate i milusie A TU TAKIE COŚ :O
201607231707 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-17, 17:37   #3187
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez Wizazanka5000 Pokaż wiadomość
Nie wiem czy takie smieszne, bo chyba jednak jest roznica miedzy zabiciem zwierzecia, a zabiciem czlowieka.. zwlaszcza kiedy dziecko po prostu mozna urodzic i oddac do adopcji. Ale po co skoro figura po ciazy juz nie taka..
Raczej nie znajdziesz zrozumienia na tym wątku w tym temacie.

---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ----------

Cytat:
Napisane przez aer Pokaż wiadomość
Zdziwiło mnie dzisiaj parę przedstawicieli gimbazjum.

Jadę sobie kulturalnie autobusem na szoping po bułki i mleko - obok grupka gimbów. W pewnym momencie jeden z nich mówi, że za autobusem jedzie jego ojciec no to się przesiądzie. Wyskoczył na przystanku, przesiadł się do samochodu. Reszta gimbów patrzy i zaczyna się.
Chłopak wsiadł do Citroena Berlingo tego nowszego już. Gimby zaczęły się wyśmiewać, że Citroen Berlingo etc. że myślały, że jego ojciec wozi się czymś lepszym jak nowsze Audi, że tą wersję pewnie kupił zaraz po wyjściu na rynek (2008 rok) i jak można takim starym rzęchem jeździć. Jedna laska powiedziała, że nie wie czy będzie się teraz do tego chłopaka odzywać Oo.

Także drogie Panie - już nie ajfony już nie air maxy - teraz liczy się to czym jeździ rodzic, a więc jeśli macie syna, córkę, brata, siostrę, psa, kota czy chomika w gimbazjum lepiej nie pokazujcie się tam Citroenem.
Pasuje to do tego, o czym pisałam na wątku z miesiąc temu. Naprawdę nie rozumiem jak niektóre dzieci mogą być tak głupie.

---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ----------

Cytat:
Napisane przez maryanna3 Pokaż wiadomość
Usprawiedliwia mnie tylko temat odcinka-dziewczynka z 1 kl. gimnazjum przykleja sobie odstające uszy na klej modelarski żeby przypodobać się policjantowi, który przychodzi do szkoły na pogadankę o narkotykach. Policjant natomiast wymienia skutki uboczne palenia marihuany-halucynacje, trądzik, matowe włosy.....
Co????:ha haha:

---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ----------

Cytat:
Napisane przez Wizazanka5000 Pokaż wiadomość
Jak ktos nie chce urodzic dziecka to powinien sie zabezpieczac tak, aby prawdopodobienstwo ciazy bylo jak najmniejsze. A bardzo czesto ciaza sie bierze z glupoty, z braku antykoncepcji lub nieodpowiedniego stosowania antykoncepcji
No shit, Sherlock...

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-17, 17:46   #3188
Wizazanka5000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ciri15 Pokaż wiadomość
Raczej nie znajdziesz zrozumienia na tym wątku w tym temacie.

---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ----------

Pasuje to do tego, o czym pisałam na wątku z miesiąc temu. Naprawdę nie rozumiem jak niektóre dzieci mogą być tak głupie.

---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ----------

Co????:ha haha:

---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ----------

No shit, Sherlock...
Nie szukam zrozumienia, wyrazam tylko swoja opinie.
I nie kpij, prosze.
Wizazanka5000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-17, 18:13   #3189
Darkoz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maryanna3 Pokaż wiadomość
Dziwi mnie, że mój chłop ze mną wytrzymuje, skoro podniecam się takimi programami jak 'chłopaki do wzięcia' albo 'szkoła' Ale dziś przegięłam pałę, oplułam mojego TŻ ze śmiechu kiedy leciała szkoła.

Usprawiedliwia mnie tylko temat odcinka-dziewczynka z 1 kl. gimnazjum przykleja sobie odstające uszy na klej modelarski żeby przypodobać się policjantowi, który przychodzi do szkoły na pogadankę o narkotykach. Policjant natomiast wymienia skutki uboczne palenia marihuany-halucynacje, trądzik, matowe włosy.....
Telewizję oglądam okazyjnie i nie orientuję się w tych programach, ale 'Szkoła' jest super.

Cytat:

Owszem, rozumiem, ze wybiera je administracja, bo wybory powszechne skonczylyby sie krwawo
Ale chcialbym, by wybor byl jawny i poparty argumentami (i to nie takimi, ktore by wypisywali kazdej na zasadzie "kopiuj wklej"
Popieram i jestem ciekawa, co Ci góra odpisze. Wybór powinien być uargumentowany.

Darkoz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-17, 18:21   #3190
dacn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ciri15 Pokaż wiadomość
Ktoś dobrze napisał: jeśli któraś z nich czuje się źle z promocją na torebki w lidlu to powinna udać się do psychiatry.
Co za snobizm.

Torebki w Lidlu były w najprostszych wzorach niewiele tylko tańsze od torebek w cenach promocyjnych. No ale w ... lidlu, to... wstyd.

Od tego czasu czas potraktować swoje torby jak robocze i do noszenia ziemniaków
dacn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-17, 18:26   #3191
Kle_oo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Darkoz Pokaż wiadomość
Telewizję oglądam okazyjnie i nie orientuję się w tych programach, ale 'Szkoła' jest super.

Popieram i jestem ciekawa, co Ci góra odpisze. Wybór powinien być uargumentowany.
mi się zawsze wydawało- nie wiem skąd poprawcie mnie jak się mylę, że na moderatorów nie ma chętnych.
Kle_oo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-17, 18:27   #3192
6294979b07e94e60c86b4a71a35022ccf5d1d257_656d16825a5b5
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Niedopowiedzenia Pokaż wiadomość
Ja się dziwię temu jak ubierają się dziewczyny z budula Widać po nich,że jakieś niedorobione,ten wyraz twarzy nieskalany myśleniem i ta stylówa
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;48558883]Co Ty w ogole piszesz? [/QUOTE]

Cytat:
Codziennie rano mijam dziewczyny z zawodówki budowlanej. I nigdy nie widziałam jakiejś normalnie wyglądającej. Serio.
Niedopowiedzenia, o rany, myślałam, że pisząc "dziewczyny z budula" masz na myśli dziewczyny z bidula, czyli z domu dziecka ("u" potraktowałam jako literówkę, bo leży tuż obok "i" ["budula"-"bidula"]). Jamestown chyba też tak jak ja zrozumiała Twój post. (?)
6294979b07e94e60c86b4a71a35022ccf5d1d257_656d16825a5b5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-17, 18:28   #3193
Kle_oo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dacn Pokaż wiadomość

Torebki w Lidlu były w najprostszych wzorach niewiele tylko tańsze od torebek w cenach promocyjnych. No ale w ... lidlu, to... wstyd.

A ja kupuje w lidlu -uwielbiam ich czekolady i kawę, za ciepłego corissanta "można mnie pokroić" - co do torebek -mi się podobały, ale nie ukrywam że powyżej 100 zł za torebkę nie dam-choćby nie wiem jakie logo miała.
Kle_oo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-17, 18:29   #3194
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Napisane przez dacn Pokaż wiadomość

Ja to widzę oczami wyobraźni

- I jeszcze, pani Bożenko, ze dwa kilo ziemniaków, to knedli narobię, śliwki w sezonie w końcu!
- Już daję, już, pani złota, ino po zrywkę sięgnę
- A dzieeee, jaką zrywkę, tu mie pani syp, to ino łiczen, to co sie pani złociutka będzie certolić!

Edytowane przez cholernarejestracja
Czas edycji: 2014-10-17 o 18:30
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-17, 18:51   #3195
201607111004
Konto usunięte

Po dzisiejszej rozmowie kwalifikacyjnej jestem zmieszana, załamana i wkurzona.

Już nie wiem czy to ja jestem taka kiepska czy o ta rozmowa była przeprowadzona ujowo. Proste stanowisko biurowe, sekretariat fotograficznej szkoły prywatnej. A pytali mnie tylko o moje zainteresowania i to bardzo szczegółowo, normalnie form tych pytań przypominała pytania egzaminacyjne na studiach. Zainteresowania te nie mają nic wspólnego z pracą na tym stanowisku ale zostałam przemaglowana jakby miały. Nie wystarczyło im, że w ogóle jakieś mam?
O poprzedniej pracy, która wiąże się z dokładnie tym samym stanowiskiem tylko w szkole o innym profilu spytali jedynie kto obecnie zarządza tą szkołą

Potem, dali mi zadania, jedno chemiczne, drugie w miarę ok bo list do znalezionej w sieci firmy z zapytaniem w sprawie związanej ze szkołą, oraz trzecie: wyszukanie jakiejś firmy, która hurtowo sprzedaje konkretny odczynnik chemiczny. Firm takich jest kilka na świecie, nie ma ich w Polsce. Nikt nie rozwiązał tego zadania. Bo albo nikt nic nie znalazł albo tylko firmy detaliczne (brzmi banalnie, znam angielski, z google też sobie radzę a jednak było ciężko).

Ok, chcieli sprawdzić w ten sposób czy znamy angielski i potrafimy wyszukiwać informacje w sieci. No ale po cholerę, skoro na tym stanowisku nie jest to w naszych kompetencjach? Tzn. wychodzę z założenia, że to oni powinni wiedzieć gdzie co kupić i jakiej firmy bo to oni zajmuj a się fotografią tak szczegółowo, nie ja. Ja mogę na ich polecenie napisać o danej firmy i zamówić wskazany produkt, ale go nie znajdę sama bo się nie znam na tych ich odczynnikach do wywoływania negatywów.

I to zadanie chemiczne - to ja zgłaszałam się do laboratorium czy do sekretariatu szkoły?

To ja mam wiedzieć gdzie jakiś specjalistyczny odczynnik kupić na świecie hurtowo czy dopilnować by słuchacze zapłacili wszystkie raty (przykładowo)?

Powiedzcie mi, czy to ja jestem do dupy, czy to mnie i resztę młodych ludzi ubiegających się o to stanowisko potraktowali do dupy? No wkurzyło mnie to bardzo. Tym bardziej, że pracowałam już w takim miejscu i nie pytali mnie o takie rzeczy a pracę dostałam i wywiązywałam się z niej dobrze.
201607111004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-17, 19:00   #3196
Niedopowiedzenia
Zakorzenienie

Cytat:

Gdzie mogę sprawdzić,którzy są nowi?

---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ----------

Cytat:
Napisane przez Darkoz Pokaż wiadomość
O której i na jakim programie leci? Nigdy nie oglądałam,ciekawa jestem,a nie mam głosu na kompie obecnie,więc muszę w tv

Nie dbaj o markę ołówka, sprawdź czy jest zatemperowany.

Porozmawiaj z nami o Bułgarii

Od dupy strony, zapraszamy
Niedopowiedzenia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-17, 19:00   #3197
Dorotti666
❤ bee happy ❤

Cytat:
Gdzie mogę sprawdzić,którzy są nowi?
ja jestem nowa
Stary 2014-10-17, 19:02   #3198
Niedopowiedzenia
Zakorzenienie

[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;48568531]Niedopowiedzenia, o rany, myślałam, że pisząc "dziewczyny z budula" masz na myśli dziewczyny z bidula, czyli z domu dziecka ("u" potraktowałam jako literówkę, bo leży tuż obok "i" ["budula"-"bidula"]). Jamestown chyba też tak jak ja zrozumiała Twój post. (?)[/QUOTE]

O nie
Absolutnie mi o to nie chodziło
U mnie na budowlankę mówi się budul.
Okropnie wyszło

Nie dbaj o markę ołówka, sprawdź czy jest zatemperowany.

Porozmawiaj z nami o Bułgarii

Od dupy strony, zapraszamy
Niedopowiedzenia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-17, 19:03   #3199
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
O której i na jakim programie leci? Nigdy nie oglądałam,ciekawa jestem,a nie mam głosu na kompie obecnie,więc muszę w tv
TVN pon-pt, 15
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-17, 19:20   #3200
201604190934
Konto usunięte

Kretka, kretka!!hop hop
dziwię się, oj dziwię sobie, ale wygrałaś

poszukiwanie hodowli z moim Sfinxem przerwał mi PanPoncjusz, który wszedł sobie do domu i pozostał...wyobraź sobie moje zdziwienie-wychodzę z kuchni, a w domu kot leży

oficjalnie was zapoznam-kretka, PanPoncjusz-PanPoncjusz, Kretka

czekam, aż przyjdzie jego bratosiostra, która od kilku dni przychodzi nam rozgrzebywać śmietnik ze śmieciami "jedzeniowymi"

p/s ogłoszenia rozwieszone, mam nadzieję na brak odezwy...koty pojawiły się z przyjazdem naszego sąsiada Niemca, który przyjeżdża 3-4 razy do roku....mam niecną nadzieję, że je tu porzucił
201604190934 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-17, 19:26   #3201
201607111004
Konto usunięte

pomylilas watki
Stary 2014-10-17, 19:36   #3202
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SweetHusky Pokaż wiadomość
Powiedzcie mi, czy to ja jestem do dupy, czy to mnie i resztę młodych ludzi ubiegających się o to stanowisko potraktowali do dupy? No wkurzyło mnie to bardzo. Tym bardziej, że pracowałam już w takim miejscu i nie pytali mnie o takie rzeczy a pracę dostałam i wywiązywałam się z niej dobrze.
raczej oni są do doopy
Stary 2014-10-17, 19:38   #3203
201604190934
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez harleyka Pokaż wiadomość
Moj tata jezdzi peugotem. Nie dość, że bjeda to jeszcze pewnie kryptogej.
harleyka-mój tż ma przyjaciela, który uważa, że francuzy to kupa*

*koleś nie ma auta, prawka, nawet roweru nie ma***

***facet żyje na koszt rodziców, bo" ja mam bogatych rodziców i nie muszę się w pracy szmacic" rzekł mi facet lat 35 skończone****

---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ----------

Cytat:
pomylilas watki
nie pomylilam:P napisałam, że się dziwię:P

kiedyś na tym wątku przez 3 strony z kretką o "moim"sfinxie gadałam

no i się dziwię, bo kretka wygrała

damn it
Stary 2014-10-17, 19:45   #3204
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
raczej oni są do doopy
Kurczę, no mam nadzieję. Bo bardzo się poczułam źle po tym. Jakbym była debilem i nie nadawała się nawet do nieco bardziej wymagającej roboty skoro czegos takiego nie potrafię. List napisałam bo to nic trudnego ale kto wie czy im się dobór słów spodoba Zadania chemicznego nie zrobiłam, choć próbowałam. Zadanie z wyszukiwaniem hurtowni to tak jak pisałam, chyba nikt tego nie znalazł, a na pewno nikt kto był przede mną a byłam przedostatnia.

---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ----------

Cytat:
Napisane przez mjos Pokaż wiadomość

nie pomylilam:P napisałam, że się dziwię:P

kiedyś na tym wątku przez 3 strony z kretką o "moim"sfinxie gadałam

no i się dziwię, bo kretka wygrała

damn it
Oj sorki Brzmiało jak treść kociego wątku, tym bardziej że Kretka tam się udziela chyba nawet codziennie a tutaj jej chyba dawno nie było albo ja ślepa jestem.
Stary 2014-10-17, 19:54   #3205
201604190934
Konto usunięte

Cytat:
Kurczę, no mam nadzieję. Bo bardzo się poczułam źle po tym. Jakbym była debilem i nie nadawała się nawet do nieco bardziej wymagającej roboty skoro czegos takiego nie potrafię. List napisałam bo to nic trudnego ale kto wie czy im się dobór słów spodoba Zadania chemicznego nie zrobiłam, choć próbowałam. Zadanie z wyszukiwaniem hurtowni to tak jak pisałam, chyba nikt tego nie znalazł, a na pewno nikt kto był przede mną a byłam przedostatnia.

---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ----------

Oj sorki Brzmiało jak treść kociego wątku, tym bardziej że Kretka tam się udziela chyba nawet codziennie a tutaj jej chyba dawno nie było albo ja ślepa jestem.
zasmuciłaś mnie to moja pierwsza wizyta na tym "numerku" wątku..to spadam na kocie, dzięki
Stary 2014-10-17, 19:57   #3206
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mjos Pokaż wiadomość
zasmuciłaś mnie to moja pierwsza wizyta na tym "numerku" wątku..to spadam na kocie, dzięki
No właśnie powiem ci, że ten numerek coś słabo przędzie. Kretka w tamtym się na pewno sporo udzielała, tutaj jej nie widuję. Drabineczka odeszła. Reszta też coś słabiej się dziwi
Stary 2014-10-17, 19:59   #3207
201604191001
Konto usunięte

Trasa Łazienkowska, ograniczenie do 80, więc wiadomo, że lewy pas to minimum stówą jedzie. I na tymże pasie niebieskie coś, co się wlecze, hamuje w najmniej spodziewanych momentach, tarasuje, utrudnia, stwarza zagrożenie. Myślę "pijany" i wykręcam numer na policję. Czekam na połączenie drugi tydzień, zapamiętuję w międzyczasie numery, kiedy niebieskie coś postanowiło zjechać na prawo. Oczywiście bez kierunkowskazu, bo po co, żarówki trzeba oszczędzać. Przejeżdżam obok niego a ten męski narząd rozrodczy, jedzie i pisze, kurna, smsy!!!
Ale zdziwić się chciałam, że nie udało mi się dodzwonić na policję.

Cytat:

Dziwi mnie twoja odwaga co do wkładania kija w mrowisko
Ja wiem, że moderatorki muszą być grzeczne, oraz, że admini i inni moderatorzy muszą się zgodzić. Ale czy są jakieś inne kryteria to nie wiem. Pisałam kiedyś do aniołka, że na Dom pojawia się multum reklam i ja chętnie to ogarnę. I że zdaję sobie sprawę, że otrzymywałam żółte, ale co było to nie jest i ogólnie będę ważyć słowa (słowa się waży, a nie warzy, prawda?). No ale wtedy były wakacje, modki na urlopach. A po wakacjach Sublime przywaliła mi punktem za niestosowanie się do zakazu rozmawiania o punktach, więc sprawa poszła się walić całkowicie
201604191001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-17, 20:03   #3208
201607111004
Konto usunięte

To mówisz, że nawet z jednym punktem na koncie nie ma się szans? Są tu takie?
Stary 2014-10-17, 20:04   #3209
201604191001
Konto usunięte

Z jednym to nie wiem, ale ze świeżym to raczej dupa
201604191001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-17, 20:07   #3210
coffee
and cigarettes

Cytat:
Napisane przez _Judith_ Pokaż wiadomość
Z jednym to nie wiem, ale ze świeżym to raczej dupa
Pamiętam, że Klempaa miała kiedyś punkt (ten z czerwoną kartką!), a później została modką.
Czyli można. Jest dla Ciebie nadzieja.
coffee jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości