|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 | |
|
and cigarettes
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz.20
Cytat:
Jest tam chyba taki wątek do zgłaszania się... (?)Edit: A, widzę, że i tam byłaś się dziwić.
|
|
|
|
|
#3182 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3183 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
Co za snobizm.
|
|
#3184 |
|
Konto usunięte
|
No nie wiem, ja wychodzę z zalożenia, że urodzone dziecko to człowiek, a nie kara za grzechy i jak człowiek powinno być traktowane. Ciąża (aborcja też) to poważna sprawa i nie powinna być traktowana jak kara. Jak ktoś jest głupi, to ani 10 ciąż ani 10 aborcji go tego nie oduczy, taka prawda.
Nie mam zielonego pojęcia skąd bierze się przekonanie, że aborcja jest poważniejsza od ciąży i porodu (no bo tak ewidentnie jest skoro do aborcji trzeba spełniać 13980123 kryteriów, ale chodzić w ciąży, rodzic i dziecko oddawać to spoko, no problem) |
|
|
|
#3185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak sie zastanawialam po prostu na jakiej zasadzie to dziala, bo zdziwienie mnie dusi
|
|
#3186 |
|
Konto usunięte
|
chomiki to trauma mojego dzieciństwa, one są takie puchate i milusie A TU TAKIE COŚ :O
|
|
|
|
#3187 | |||
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- No shit, Sherlock...
|
|
#3188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nie kpij, prosze. |
|
|
|
|
#3189 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Torebki w Lidlu były w najprostszych wzorach niewiele tylko tańsze od torebek w cenach promocyjnych. No ale w ... lidlu, to... wstyd.Od tego czasu czas potraktować swoje torby jak robocze i do noszenia ziemniaków |
|
|
|
|
#3191 |
|
Zadomowienie
|
mi się zawsze wydawało- nie wiem skąd poprawcie mnie jak się mylę, że na moderatorów nie ma chętnych.
|
|
|
|
#3192 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
[/QUOTE]Niedopowiedzenia, o rany, myślałam, że pisząc "dziewczyny z budula" masz na myśli dziewczyny z bidula, czyli z domu dziecka ("u" potraktowałam jako literówkę, bo leży tuż obok "i" ["budula"-"bidula"]). Jamestown chyba też tak jak ja zrozumiała Twój post. (?) |
|
|
|
|
#3193 |
|
Zadomowienie
|
A ja kupuje w lidlu -uwielbiam ich czekolady i kawę, za ciepłego corissanta "można mnie pokroić" - co do torebek -mi się podobały, ale nie ukrywam że powyżej 100 zł za torebkę nie dam-choćby nie wiem jakie logo miała.
|
|
|
|
#3194 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
- I jeszcze, pani Bożenko, ze dwa kilo ziemniaków, to knedli narobię, śliwki w sezonie w końcu! - Już daję, już, pani złota, ino po zrywkę sięgnę - A dzieeee, jaką zrywkę, tu mie pani syp, to ino łiczen, to co sie pani złociutka będzie certolić!
Fanpage z moimi rysunkami, które pewnie już gdzieś widziałaś w internecie, tylko nie wiedziałaś, że to moje. Edytowane przez cholernarejestracja Czas edycji: 2014-10-17 o 18:30 |
|
|
|
|
#3195 |
|
Konto usunięte
|
Po dzisiejszej rozmowie kwalifikacyjnej jestem zmieszana, załamana i wkurzona.
Już nie wiem czy to ja jestem taka kiepska czy o ta rozmowa była przeprowadzona ujowo. Proste stanowisko biurowe, sekretariat fotograficznej szkoły prywatnej. A pytali mnie tylko o moje zainteresowania i to bardzo szczegółowo, normalnie form tych pytań przypominała pytania egzaminacyjne na studiach. Zainteresowania te nie mają nic wspólnego z pracą na tym stanowisku ale zostałam przemaglowana jakby miały. Nie wystarczyło im, że w ogóle jakieś mam? ![]() O poprzedniej pracy, która wiąże się z dokładnie tym samym stanowiskiem tylko w szkole o innym profilu spytali jedynie kto obecnie zarządza tą szkołą ![]() Potem, dali mi zadania, jedno chemiczne, drugie w miarę ok bo list do znalezionej w sieci firmy z zapytaniem w sprawie związanej ze szkołą, oraz trzecie: wyszukanie jakiejś firmy, która hurtowo sprzedaje konkretny odczynnik chemiczny. Firm takich jest kilka na świecie, nie ma ich w Polsce. Nikt nie rozwiązał tego zadania. Bo albo nikt nic nie znalazł albo tylko firmy detaliczne (brzmi banalnie, znam angielski, z google też sobie radzę a jednak było ciężko). Ok, chcieli sprawdzić w ten sposób czy znamy angielski i potrafimy wyszukiwać informacje w sieci. No ale po cholerę, skoro na tym stanowisku nie jest to w naszych kompetencjach? Tzn. wychodzę z założenia, że to oni powinni wiedzieć gdzie co kupić i jakiej firmy bo to oni zajmuj a się fotografią tak szczegółowo, nie ja. Ja mogę na ich polecenie napisać o danej firmy i zamówić wskazany produkt, ale go nie znajdę sama bo się nie znam na tych ich odczynnikach do wywoływania negatywów. I to zadanie chemiczne - to ja zgłaszałam się do laboratorium czy do sekretariatu szkoły? To ja mam wiedzieć gdzie jakiś specjalistyczny odczynnik kupić na świecie hurtowo czy dopilnować by słuchacze zapłacili wszystkie raty (przykładowo)? Powiedzcie mi, czy to ja jestem do dupy, czy to mnie i resztę młodych ludzi ubiegających się o to stanowisko potraktowali do dupy? No wkurzyło mnie to bardzo. Tym bardziej, że pracowałam już w takim miejscu i nie pytali mnie o takie rzeczy a pracę dostałam i wywiązywałam się z niej dobrze. |
|
|
|
#3196 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- Cytat:
|
|
|
#3197 |
|
❤ bee happy ❤
|
|
|
#3198 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;48568531]Niedopowiedzenia, o rany, myślałam, że pisząc "dziewczyny z budula" masz na myśli dziewczyny z bidula, czyli z domu dziecka ("u" potraktowałam jako literówkę, bo leży tuż obok "i" ["budula"-"bidula"]). Jamestown chyba też tak jak ja zrozumiała Twój post. (?)[/QUOTE]
O nie Absolutnie mi o to nie chodziło U mnie na budowlankę mówi się budul. Okropnie wyszło
|
|
#3199 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3200 |
|
Konto usunięte
|
Kretka, kretka!!hop hop
dziwię się, oj dziwię sobie, ale wygrałaś ![]() poszukiwanie hodowli z moim Sfinxem przerwał mi PanPoncjusz, który wszedł sobie do domu i pozostał...wyobraź sobie moje zdziwienie-wychodzę z kuchni, a w domu kot leży ![]() oficjalnie was zapoznam-kretka, PanPoncjusz-PanPoncjusz, Kretka ![]() czekam, aż przyjdzie jego bratosiostra, która od kilku dni przychodzi nam rozgrzebywać śmietnik ze śmieciami "jedzeniowymi" p/s ogłoszenia rozwieszone, mam nadzieję na brak odezwy...koty pojawiły się z przyjazdem naszego sąsiada Niemca, który przyjeżdża 3-4 razy do roku....mam niecną nadzieję, że je tu porzucił |
|
|
|
#3201 |
|
Konto usunięte
|
pomylilas watki
|
|
|
|
#3202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3203 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
*koleś nie ma auta, prawka, nawet roweru nie ma*** ***facet żyje na koszt rodziców, bo" ja mam bogatych rodziców i nie muszę się w pracy szmacic" rzekł mi facet lat 35 skończone**** ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- nie pomylilam:P napisałam, że się dziwię:P kiedyś na tym wątku przez 3 strony z kretką o "moim"sfinxie gadałam no i się dziwię, bo kretka wygrała damn it |
|
|
|
|
#3204 | |
|
Konto usunięte
|
Kurczę, no mam nadzieję. Bo bardzo się poczułam źle po tym. Jakbym była debilem i nie nadawała się nawet do nieco bardziej wymagającej roboty skoro czegos takiego nie potrafię. List napisałam bo to nic trudnego ale kto wie czy im się dobór słów spodoba
Zadania chemicznego nie zrobiłam, choć próbowałam. Zadanie z wyszukiwaniem hurtowni to tak jak pisałam, chyba nikt tego nie znalazł, a na pewno nikt kto był przede mną a byłam przedostatnia.---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- Cytat:
Brzmiało jak treść kociego wątku, tym bardziej że Kretka tam się udziela chyba nawet codziennie a tutaj jej chyba dawno nie było albo ja ślepa jestem.
|
|
|
|
|
#3205 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
to moja pierwsza wizyta na tym "numerku" wątku..to spadam na kocie , dzięki
|
|
|
|
|
#3206 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3207 | |
|
Konto usunięte
|
Trasa Łazienkowska, ograniczenie do 80, więc wiadomo, że lewy pas to minimum stówą jedzie. I na tymże pasie niebieskie coś, co się wlecze, hamuje w najmniej spodziewanych momentach, tarasuje, utrudnia, stwarza zagrożenie. Myślę "pijany" i wykręcam numer na policję. Czekam na połączenie drugi tydzień, zapamiętuję w międzyczasie numery, kiedy niebieskie coś postanowiło zjechać na prawo. Oczywiście bez kierunkowskazu, bo po co, żarówki trzeba oszczędzać. Przejeżdżam obok niego a ten męski narząd rozrodczy, jedzie i pisze, kurna, smsy!!!
Ale zdziwić się chciałam, że nie udało mi się dodzwonić na policję. Cytat:
Ja wiem, że moderatorki muszą być grzeczne, oraz, że admini i inni moderatorzy muszą się zgodzić. Ale czy są jakieś inne kryteria to nie wiem. Pisałam kiedyś do aniołka, że na Dom pojawia się multum reklam i ja chętnie to ogarnę. I że zdaję sobie sprawę, że otrzymywałam żółte, ale co było to nie jest i ogólnie będę ważyć słowa (słowa się waży, a nie warzy, prawda?). No ale wtedy były wakacje, modki na urlopach. A po wakacjach Sublime przywaliła mi punktem za niestosowanie się do zakazu rozmawiania o punktach, więc sprawa poszła się walić całkowicie
|
|
|
|
|
#3208 |
|
Konto usunięte
|
To mówisz, że nawet z jednym punktem na koncie nie ma się szans? Są tu takie?
|
|
|
|
#3209 |
|
Konto usunięte
|
Z jednym to nie wiem, ale ze świeżym to raczej dupa
|
|
|
|
#3210 |
|
and cigarettes
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:45.

lidlu, to... wstyd.

[/QUOTE]

to moja pierwsza wizyta na tym "numerku" wątku..to spadam na kocie