Firmę Ziaja uwielbiamy, wszystkie kosmetyki znamy :) - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-18, 14:47   #2221
Jeannee
Zakorzenienie

Dot.: Firmę Ziaja uwielbiamy, wszystkie kosmetyki znamy :)

[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;48576335]No raczej Boję się, bardzo, bo nie chcę nikogo zawieść, chcę to zdać, dać z siebie wszystko, ale boję się, że znowu zrobię jakiś głupi błąd

Kochana, wiesz jak się nie znam na zakupach on-line. Ja lubię buszować po sklepach, tych realnych A zakupy przez internet-dla mnie kosmos. Jestem technologicznie nieogarnięta

Mówiłam Wam, że wczoraj poszłam z przyjaciółką na zwiady do Pepco? Mówię Wam, ja normalnie mam już tam taaaaaaaaką listę-świeczki(a więc i jakieś szkła na nie), kubek(mam dwa, ale co tam, kubków u mnie nigdy dosyć. Lubię kubki. Lubię je kupować. Lubię je mieć.), koszyczki do kosmetyków(właśnie robię porządki w moich zbiorach i takie koszyczki są mi potrzebne ) i inne tego typu pierdoły. Tylko kasy ni ma[/QUOTE]
Będzie dobrze z tym prawkiem! Ja w Ciebie wierzę

Pepco jest super i wciąga, bo "tylko 2 zł więc wezmę "

A nie myślałaś o tym, żeby sobie dorabiać na parę godzin tygodniowo? Zawsze jakiś grosz by wpadł
Stary 2014-10-18, 16:39   #2222
princess18
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Abisans Pokaż wiadomość
Serio?

Wybacz moją sklerozę, ale ja mam taki talent, że chwilami zapominam jaki jest dzień tygodnia, co ja robię lub też co miałam zrobić w tej chwili

Ja się boję, że mi łuk nie wyjdzie tak dobrze jak za pierwszym razem-zawsze mam problem z oceną czy już wjechałam tyłem do koperty czy nie, bo na kursach często albo mi wystawał przód albo waliłam w tylną tyczkę

Kochane, wie któraś z Was może gdzie można znaleźć ten olejek? Napaliłam się na niego, bo mi się zachciało testować nowe sposoby pielęgnacji mojej upierdliwej, trudnej cery Ziaja pomaga, owszem(wiecie, że wszystko do pielęgnacji twarzy, z wyjątkiem mydełka Himalayi, mam z Ziai? ), ale mam ochotę na jakiś objaw luksusu i nowości
Może w sklepach zielarskich poszukaj? tam jest dużo olejków
Ps. Kupiłam olejek do mycia twarzy/ciała z Ziaji (seria Zielona Oliwka) )
princess18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-18, 16:40   #2223
daydreaming_
Zakorzenienie

Siemka Dopiero teraz dorwałam się komputera, bo rano pojechałam na zawody i teraz dotarłam do domu. Tyle nauki przede mną, a tak mi się nie chce dzisiaj

Cytat:
Napisane przez iza89 Pokaż wiadomość
Witajcie

Ja też dzisiaj mam dzień sprzątania, a potem lecę na urodziny

Co do filmu "Bogowie" byłam wczoraj i gorąco polecam. Warto obejrzeć Tomasz Kot jest mistrzem! Podziwiam go!
Czyli jednak muszę się wybrać na ten film. Przed chwilą w tv widziałam zapowiedź filmu na podstawie książki Sparksa, a ja lubię takie pierdoły, więc się też pewnie wybiorę

[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;48576335]Mówiłam Wam, że wczoraj poszłam z przyjaciółką na zwiady do Pepco? Mówię Wam, ja normalnie mam już tam taaaaaaaaką listę-świeczki(a więc i jakieś szkła na nie), kubek(mam dwa, ale co tam, kubków u mnie nigdy dosyć. Lubię kubki. Lubię je kupować. Lubię je mieć.), koszyczki do kosmetyków(właśnie robię porządki w moich zbiorach i takie koszyczki są mi potrzebne ) i inne tego typu pierdoły. Tylko kasy ni ma[/QUOTE]
Ja w Pepco ostatnio nabyłam lampkę na stolik, a teraz czekam na kubki (też uwielbiam kubki ) świąteczne, bo ten z tamtego roku mi się potłukł, a bardzo go lubiłam

daydreaming_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-18, 16:57   #2224
Jeannee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez princess18 Pokaż wiadomość
Zadowolona jesteś z tego olejku?

---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ----------

Cytat:
Napisane przez daydreaming_ Pokaż wiadomość
Siemka Dopiero teraz dorwałam się komputera, bo rano pojechałam na zawody i teraz dotarłam do domu. Tyle nauki przede mną, a tak mi się nie chce dzisiaj

Czyli jednak muszę się wybrać na ten film. Przed chwilą w tv widziałam zapowiedź filmu na podstawie książki Sparksa, a ja lubię takie pierdoły, więc się też pewnie wybiorę

Ja w Pepco ostatnio nabyłam lampkę na stolik, a teraz czekam na kubki (też uwielbiam kubki ) świąteczne, bo ten z tamtego roku mi się potłukł, a bardzo go lubiłam
Heeeej!

Też się muszę na Bogowie wybrać A wczoraj masę ludzi w kinie było, walili stadami normalnie. Serio
Stary 2014-10-18, 17:10   #2225
201612060923
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Jeannee Pokaż wiadomość
Będzie dobrze z tym prawkiem! Ja w Ciebie wierzę

Pepco jest super i wciąga, bo "tylko 2 zł więc wezmę "

A nie myślałaś o tym, żeby sobie dorabiać na parę godzin tygodniowo? Zawsze jakiś grosz by wpadł
Wiesz, do dzisiaj głupawo się czuję, że oblałam w tak łatwym mieście

Mówię Wam-ja normalnie wchodząc do Pepco czuję maniactwo wystroju wnętrz-lubię takie pierdółki dekoracyjne. Dzisiaj znowu grzebałam w moich zbiorach i muszę kupić:
-byle jaki zmywacz-przydałoby się poczyścić szyjki buteleczek od lakierów, ostatnio to robiłam dosyć dawno(dlaczego najpierw napisałam łatwo?), a szkoda mi na to dobrego zmywacza
-trzy małe koszyczki plastikowe-jeden na saszetki(maseczki, jakieś saszetkowe peelingi), drugi na maszynki(mam wkłady, brat kiedyś zwiózł ich cały karton, trochę ich przygarnęłam i teraz mi się to wałęsa po szufladzie w łazience), trzeci na płatki-nie umiem ich trzymać w oryginalnym opakowaniu, lubię jak są luzem na wyciągnięcie ręki,
-dekoracyjny koszyczek/pudełko na lakiery. To białe pudło po hurtowo kupionych jogurtach z mleczarni działa mi na moje nerwy poczucia estetyki

W moim mieście w Lidlu podobno szukają kasjerów wśród młodych, ale wiem, że raczej się tam nie załapię

Cytat:
Hmmmm, ciekawe czy u mnie takowe znajdę?

Ja z serii Liście Zielonej Oliwki kupię pewnie ten płyn do demakijażu-jak już kupię ten tusz z Lovely, to przydałoby się coś do jego zmycia i wciąż zastanawiam się nad tym kremem-szukam czegoś na dzień, a SPF20 na sezon jesień/zima bardzo mnie zachęca

Cytat:
Kubki świąteczne? Moja siostra dzisiaj w Lidlu widziała bombki

Będzie karpatka I dupa rośnie radośnie!
201612060923 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-18, 17:26   #2226
daydreaming_
Zakorzenienie

[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;48578262]Kubki świąteczne? Moja siostra dzisiaj w Lidlu widziała bombki

Będzie karpatka I dupa rośnie radośnie![/QUOTE]
W Lidlu są bomboniery i ciastka na święta
Zjadłabym coś słodkiego

Stary 2014-10-18, 17:41   #2227
florence244
Zakorzenienie

Cytat:

Ja uwielbiam Sparksa, mój TŻ chciał mnie dziś zabrać właśnie na ten film do kina, ale tak się źle czuję, że odpuścił jak mnie zobaczył...nie mówiąc juz o tym, że to On mnie zaraził
Drugie przeziębienie w przeciągu 3 tygodni
florence244 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-18, 18:14   #2228
201612060923
Konto usunięte

Cytat:
W Lidlu są bomboniery i ciastka na święta
Zjadłabym coś słodkiego
Ja od jakiś dwóch tygodni na kolację jem kaszę mannę na mleku z miodem i cynamonen A na moją wyczekiwaną karpatkę muszę poczekać jeszcze z godzinę albo dwie

Pamiętam jak będąc w pierwszej gimnazjum(to chyba był 2009 rok) śnieg spadł dokładnie 14 października

Cytat:
Napisane przez florence244 Pokaż wiadomość
Ja uwielbiam Sparksa, mój TŻ chciał mnie dziś zabrać właśnie na ten film do kina, ale tak się źle czuję, że odpuścił jak mnie zobaczył...nie mówiąc juz o tym, że to On mnie zaraził
Kochany facet

Edytowane przez 201612060923
Czas edycji: 2014-10-18 o 18:15
Stary 2014-10-18, 19:06   #2229
daydreaming_
Zakorzenienie

[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;48579020]Ja od jakiś dwóch tygodni na kolację jem kaszę mannę na mleku z miodem i cynamonen A na moją wyczekiwaną karpatkę muszę poczekać jeszcze z godzinę albo dwie[/QUOTE]
Ja w tym tygodniu odkryłam omlety/naleśniki bananowe (2 jajka zmieszać z rozciapcianym bananem + troszkę proszku do pieczenia i na patelnię) i się zakochałam
Idę sobie coś zrobić do jedzenia z tego wszystkiego

Stary 2014-10-18, 19:57   #2230
princess18
Zadomowienie

Cytat:
Zadowolona jesteś z tego olejku?
Spoko jest faktycznie olejek, ma delikatny zapach, zadowolona jestem z działania (mimo, że użyłam raz), trochę natłuszcza.
Stary 2014-10-18, 20:49   #2231
201612060923
Konto usunięte

Nie zgadniecie co sobie oglądnęłam w TV

Siostra robi masę do karpatki-od ponad 1,5 roku nie próbowałam budyniu robionego z cukrem, zawsze jadłam(i lubiłam) tylko bez cukru. Moje kubki smakowe przeżyły szok w zetknięciu się z tą ilością słodyczy
Stary 2014-10-18, 20:55   #2232
florence244
Zakorzenienie

[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;48579020]

Kochany facet[/QUOTE]

Ja to on się tłumaczy, nie mogł się powstrzymać przed zbliżaniem się do mnie
Stary 2014-10-19, 11:38   #2233
Jeannee
Zakorzenienie

Dzień dobry
Piękna, słoneczna niedziela dzisiaj...
Spałam dziś do 10.00 i TŻ przyniósł mi śniadanko do łózka plus słodkości Uwielbiam weekendy, bo jak mamy wolne, to on zawsze mi robi śniadanka do łóżka I wymyśla różne kształty bułek czy sera- serduszka, gwiazdki Normalnie się czuję jak księżniczka
Także poranek zaliczam do udanych. Teraz skończyłam prasować. A jak Wasz poranek?

[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;48578262] Wiesz, do dzisiaj głupawo się czuję, że oblałam w tak łatwym mieście

Mówię Wam-ja normalnie wchodząc do Pepco czuję maniactwo wystroju wnętrz-lubię takie pierdółki dekoracyjne. Dzisiaj znowu grzebałam w moich zbiorach i muszę kupić:
-byle jaki zmywacz-przydałoby się poczyścić szyjki buteleczek od lakierów, ostatnio to robiłam dosyć dawno(dlaczego najpierw napisałam łatwo?), a szkoda mi na to dobrego zmywacza
-trzy małe koszyczki plastikowe-jeden na saszetki(maseczki, jakieś saszetkowe peelingi), drugi na maszynki(mam wkłady, brat kiedyś zwiózł ich cały karton, trochę ich przygarnęłam i teraz mi się to wałęsa po szufladzie w łazience), trzeci na płatki-nie umiem ich trzymać w oryginalnym opakowaniu, lubię jak są luzem na wyciągnięcie ręki,
-dekoracyjny koszyczek/pudełko na lakiery. To białe pudło po hurtowo kupionych jogurtach z mleczarni działa mi na moje nerwy poczucia estetyki

W moim mieście w Lidlu podobno szukają kasjerów wśród młodych, ale wiem, że raczej się tam nie załapię

Hmmmm, ciekawe czy u mnie takowe znajdę?

Ja z serii Liście Zielonej Oliwki kupię pewnie ten płyn do demakijażu-jak już kupię ten tusz z Lovely, to przydałoby się coś do jego zmycia i wciąż zastanawiam się nad tym kremem-szukam czegoś na dzień, a SPF20 na sezon jesień/zima bardzo mnie zachęca

Kubki świąteczne? Moja siostra dzisiaj w Lidlu widziała bombki

Będzie karpatka I dupa rośnie radośnie![/QUOTE]

Jak zmywacz to tylko Isana zielona

Białe pudło po jogurtach w mleczarni- hahahahahahahah!!!!!!!!!! !!!! Powiedz że je czymś obkleiłaś!!!!!! Padnę....
Moja szwagierka ma fajne pudełko na płatki kosmetyczne, tzn taką tubę jak chipsy Pringles Nie wiem gdzie kupiła, ale naprawdę fajne A pudełka wszędzie w sumie znajdziesz.

Ja nie przepadam za karpatkami

Cytat:
Ojejku, ale Ty chorujesz Wylecz się porządnie, żebyś zastrzyków nie miała w dupsko jak w zeszłym roku
To było boskie- nie miałam nic, żadnego kaszlu, kataru, gorączki, rozbicia, tylko żółtą wydzielinę z gardła... Poszłam po antybiotyk, nie pomógł. Wróciłam na kontrolę- zaawansowane zapalenie płuc i jak nie wezmę zastrzyków TERAZ, ZARAZ, NATYCHMIAT to do szpitala będę musiała iść I miałam na 7 dni zastrzyki.... Takie to są teraz ukryte zapalenia płuc Zaznaczam, że naprawdę czułam się świetnie, normalnie chodziłam do pracy, na miasto... Ale ile przepłakałam z tymi zastrzykami Mam chyba kilka tygodni życia mniej przez to

[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;48580558]Nie zgadniecie co sobie oglądnęłam w TV

[/QUOTE]

Co oglądnęłaś w TV?
Stary 2014-10-19, 11:47   #2234
daydreaming_
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry
Spałam dziś do 10.00 i TŻ przyniósł mi śniadanko do łózka plus słodkości Uwielbiam weekendy, bo jak mamy wolne, to on zawsze mi robi śniadanka do łóżka I wymyśla różne kształty bułek czy sera- serduszka, gwiazdki Normalnie się czuję jak księżniczka
Także poranek zaliczam do udanych. Teraz skończyłam prasować. A jak Wasz poranek?
Spałam do 11, a teraz siedzę z pastą Manuka na buźce Zaraz biorę się do robienia czegokolwiek na ten tydzień, żebym potem nie zarywała nocy przed jakimiś ważnymi ćwiczeniami.

Stary 2014-10-19, 11:53   #2235
Jeannee
Zakorzenienie

Cytat:
Spałam do 11, a teraz siedzę z pastą Manuka na buźce Zaraz biorę się do robienia czegokolwiek na ten tydzień, żebym potem nie zarywała nocy przed jakimiś ważnymi ćwiczeniami.
Pobiłaś moją godziną spania!

Oooo, pasta Manuka, też muszę sobie zaraz zrobić oczyszczanie twarzy nią
Stary 2014-10-19, 11:55   #2236
201612060923
Konto usunięte

A ja na śniadanie zjadłam kawał karpatki I pospałam do 9

-Nie, nie obkleiłam tego pudła. Nie mam kleju ani sensownego pomysłu na nie, poza tym trzymam je w szufladzie, więc nikt nie widzi
-Mi się nie chce dłubać, aby wyławiać płatki, więc trzymam je w plastikowym koszyczku po brzoskwiniach(śmiech na wątku, part 2)
-Oglądałam powtórkę Rolnik szuka żony

Jezu, oglądałyście wczoraj prognozę pogody na ten tydzień? Lubię taką zimną, deszczową jesień, ale to oznacza jedno-koniec roweru, przesiadka do autobusu W piątek na Mazurach ma spaść podobno deszcz ze śniegiem

Pasta Manuki rano? Ja ją stosuję co 2-3 dni wieczorem jako peelingo-maseczkę, a potem nie mogę się doszukać zaskórników-bardzo fajnie oczyszcza i rozjaśnia, pod warunkiem, że nie trzymam jej zbyt długo-raz trzymałam ją swoje zwyczajowe 15-20 minut jak wlazłam pod prysznic i rano miałam kilku krostnych antygości Najlepiej działa nałożona na 5 minut

Edytowane przez 201612060923
Czas edycji: 2014-10-19 o 11:58
Stary 2014-10-19, 12:13   #2237
Jeannee
Zakorzenienie

[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;48584760]A ja na śniadanie zjadłam kawał karpatki I pospałam do 9

-Nie, nie obkleiłam tego pudła. Nie mam kleju ani sensownego pomysłu na nie, poza tym trzymam je w szufladzie, więc nikt nie widzi
-Mi się nie chce dłubać, aby wyławiać płatki, więc trzymam je w plastikowym koszyczku po brzoskwiniach(śmiech na wątku, part 2)

Jezu, oglądałyście wczoraj prognozę pogody na ten tydzień? Lubię taką zimną, deszczową jesień, ale to oznacza jedno-koniec roweru, przesiadka do autobusu W piątek na Mazurach ma spaść podobno deszcz ze śniegiem

Pasta Manuki rano? Ja ją stosuję co 2-3 dni wieczorem jako peelingo-maseczkę, a potem nie mogę się doszukać zaskórników-bardzo fajnie oczyszcza i rozjaśnia, pod warunkiem, że nie trzymam jej zbyt długo-raz trzymałam ją swoje zwyczajowe 15-20 minut jak wlazłam pod prysznic i rano miałam kilku krostnych antygości Najlepiej działa nałożona na 5 minut[/QUOTE]

Weekendowe słodkości nie tuczą!

Oooo, rolnik, a dziś kolejny odcinek. Jutro mam wolne, więc będę sobie dziś patrzeć

Okej, koszyczek po brzoskwiniach Pobijasz wszystkich na wątku! A wiesz czemu? Bo ja bym nawet na to nie wpadła żeby tak trzymać lakiery i płatki kosmetyczne!

U mnie pogoda super na ten tydzień, od 10 do 18 stopni ciepła. Także bomba! A dzisiaj jak jest cieplutko, mega! Musi być ciepło, bo ja do środy w sandałach popylam i klapkach jeszcze. Muszę wytrzymać te 3 dni, na szczęście pogoda łaskawa dla mnie Dobrze, że w pracy mam ciepło W środę zabieg, to od czwartku będę mogła w końcu botki założyć Ludzie się na mnie dziwnie patrzą, ale mam to gdzieś.

Ja też pastę Manuka nakładam na około 5 minut, nigdy dłużej, 1-2 razy w tygodniu, zazwyczaj wieczorkiem, ale nie zawsze. Często to robię przed myciem włosów. Więc jak dziś po obiedzie wezmę prysznic i włosy umyję, to przed nałożę pastę Manuka
Stary 2014-10-19, 12:14   #2238
daydreaming_
Zakorzenienie

Cytat:
Pobiłaś moją godziną spania!

Oooo, pasta Manuka, też muszę sobie zaraz zrobić oczyszczanie twarzy nią
W niedzielę zawsze śpię co takiej godziny, odsypiam cały tydzień i wczesne wstawanie.

[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;48584760]A ja na śniadanie zjadłam kawał karpatki I pospałam do 9

Pasta Manuki rano? Ja ją stosuję co 2-3 dni wieczorem jako peelingo-maseczkę, a potem nie mogę się doszukać zaskórników-bardzo fajnie oczyszcza i rozjaśnia, pod warunkiem, że nie trzymam jej zbyt długo-raz trzymałam ją swoje zwyczajowe 15-20 minut jak wlazłam pod prysznic i rano miałam kilku krostnych antygości Najlepiej działa nałożona na 5 minut[/QUOTE]
Ja się ostatnio wciągnęłam w Kto poślubi mojego syna
Prognozę oglądałam i jestem załamana. Koniec słoneczka będzie, przygotowałam sobie płaszcz w razie czego. Deszcz ze śniegiem?

Pastę w niedziele zawsze nakładam rano A w tygodniu (2/3 razy) wieczorami, bo rano to nigdy nie mam na nic czasu.

Stary 2014-10-19, 12:35   #2239
florence244
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry

Ojejku, ale Ty chorujesz Wylecz się porządnie, żebyś zastrzyków nie miała w dupsko jak w zeszłym roku
To było boskie- nie miałam nic, żadnego kaszlu, kataru, gorączki, rozbicia, tylko żółtą wydzielinę z gardła... Poszłam po antybiotyk, nie pomógł. Wróciłam na kontrolę- zaawansowane zapalenie płuc i jak nie wezmę zastrzyków TERAZ, ZARAZ, NATYCHMIAT to do szpitala będę musiała iść I miałam na 7 dni zastrzyki.... Takie to są teraz ukryte zapalenia płuc Zaznaczam, że naprawdę czułam się świetnie, normalnie chodziłam do pracy, na miasto... Ale ile przepłakałam z tymi zastrzykami Mam chyba kilka tygodni życia mniej przez to
Mmm ale Ci dobrze Też bym tak chciała
Ja pospałam dziś do 10, wypiłam dobrą herbatę (w sam raz na jesień jabłuszko-cynamon-wanilia), a potem dostałam okresu i koniec dobrego dnia, teraz czeka mnie już tylko złe sampoczucie a później nauka

Nie strasz mnie zastrzykami! Mój wrażliwy umysł by tego nie zniósł, mdlałabym pewnie za każdym razem

I słuchajcie chyba jednak będę w telewizji! W sobotę mam nagranie u siebie na uczelni, mają do nas przyjechać rodzice z dzieciaczkami 3-6miesięcznymi
Stary 2014-10-19, 12:57   #2240
Jeannee
Zakorzenienie

Cytat:
W niedzielę zawsze śpię co takiej godziny, odsypiam cały tydzień i wczesne wstawanie.

Ja się ostatnio wciągnęłam w Kto poślubi mojego syna
Prognozę oglądałam i jestem załamana. Koniec słoneczka będzie, przygotowałam sobie płaszcz w razie czego. Deszcz ze śniegiem?

Pastę w niedziele zawsze nakładam rano A w tygodniu (2/3 razy) wieczorami, bo rano to nigdy nie mam na nic czasu.
A o której wstajesz w tygodniu?
Kto poślubi mojego syna też oglądam, ale dla mnie to durnota

Gdzie wy mieszkacie, że macie deszcz ze śniegiem w prognozie? U mnie słońce tak daje, że hej!

Cytat:
Mmm ale Ci dobrze Też bym tak chciała
Ja pospałam dziś do 10, wypiłam dobrą herbatę (w sam raz na jesień jabłuszko-cynamon-wanilia), a potem dostałam okresu i koniec dobrego dnia, teraz czeka mnie już tylko złe sampoczucie a później nauka

Nie strasz mnie zastrzykami! Mój wrażliwy umysł by tego nie zniósł, mdlałabym pewnie za każdym razem

I słuchajcie chyba jednak będę w telewizji! W sobotę mam nagranie u siebie na uczelni, mają do nas przyjechać rodzice z dzieciaczkami 3-6miesięcznymi
To wrzuć potem linka jak będziesz w TV Chętnie zobaczymy!
Stary 2014-10-19, 13:04   #2241
florence244
Zakorzenienie

Cytat:

Gdzie wy mieszkacie, że macie deszcz ze śniegiem w prognozie? U mnie słońce tak daje, że hej!

To wrzuć potem linka jak będziesz w TV Chętnie zobaczymy!
Najpierw to obejrzę i zobaczę czy mogę się publicznie przyznac, że to ja
U mnie też słonko
Stary 2014-10-19, 13:05   #2242
daydreaming_
Zakorzenienie

Cytat:

Zależy od tego o której zaczynam ćwiczenia, ale najwcześniej budzę się 5:15 w czwartki, ale leżę w łóżku do 5:20 a tak to 6 albo 6:30. Nawet jak mam wstać o 8 to jest to dla mnie straszny problem, bo lubię długo spać ale staram się z tym walczyć Szkoda mi czasu jak mogę w tym czasie gdzieś pójść czy coś zrobić.

Kto poślubi mojego syna jest strasznie głupie, ale lubię się z tego pośmiać Chociaż czasami jestem zażenowana poziomem tego programu.

Ja nie mam w prognozie deszczu ze śniegiem, to Abi oglądała, że na Mazurach w piątek ma padać. U mnie w tym tygodniu ma być deszcz i spada temperatura do 10 chyba

Stary 2014-10-19, 13:18   #2243
201612060923
Konto usunięte

Cytat:
Weekendowe słodkości nie tuczą!

Okej, koszyczek po brzoskwiniach Pobijasz wszystkich na wątku! A wiesz czemu? Bo ja bym nawet na to nie wpadła żeby tak trzymać lakiery i płatki kosmetyczne!
Mnie utuczy chyba wszystko, niestety

Tak, ja mistrz Na razie się spisują, a teraz zacznę powoli kompletować ,,profesjonalne" sposoby przechowywania

Cytat:
Jaki miks, piłabym

Cytat:
Ja na Mazowszu, ale moja mama ma manię oglądania prognozy pogody, więc zawsze jestem na bieżąco z meteorologiczną sytuacją w całym kraju

Cytat:
U mnie też słonko
Oj tam, Ty zawsze możesz się pokazać publicznie

I u mnie świeci
Stary 2014-10-19, 13:47   #2244
Jeannee
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie też słonko
Spoko, na pewno będzie super! A w jakiej telewizji ma to być?

Cytat:
Zależy od tego o której zaczynam ćwiczenia, ale najwcześniej budzę się 5:15 w czwartki, ale leżę w łóżku do 5:20 a tak to 6 albo 6:30. Nawet jak mam wstać o 8 to jest to dla mnie straszny problem, bo lubię długo spać ale staram się z tym walczyć Szkoda mi czasu jak mogę w tym czasie gdzieś pójść czy coś zrobić.

Kto poślubi mojego syna jest strasznie głupie, ale lubię się z tego pośmiać Chociaż czasami jestem zażenowana poziomem tego programu.

Ja nie mam w prognozie deszczu ze śniegiem, to Abi oglądała, że na Mazurach w piątek ma padać. U mnie w tym tygodniu ma być deszcz i spada temperatura do 10 chyba
No to rzeczywiście szybko wstajesz Ja wstaję do pracy 7.00-7.15, a jak mam wolne to wstaję o 8.00, czasem leżę do 8.30 i jestem zawsze wyspana Ale 5.00, 6.00 Horrror! TŻ wstaję o 5.00, ja mu tylko współczuję i przekręcam się na drugi bok

Aaaaa.... Deszcz jest okropny, mój humor zawsze wynosi -100

A słoneczko!

[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;48585610]Mnie utuczy chyba wszystko, niestety

Tak, ja mistrz Na razie się spisują, a teraz zacznę powoli kompletować ,,profesjonalne" sposoby przechowywania

Jaki miks, piłabym

Ja na Mazowszu, ale moja mama ma manię oglądania prognozy pogody, więc zawsze jestem na bieżąco z meteorologiczną sytuacją w całym kraju

I u mnie świeci[/QUOTE]

A proszę Cię! Ja wyznaję zasadę, że wolę mieć parę kg więcej a być szczęśliwą, niż sobie ciągle czegoś odmawiać (nie mylić z obżeraniem się). Co to za życie bez słodkości? Żadne!

Ja prognozy nie oglądam, bo i tak się nie sprawdza. Szkoda mi czasu. Poza tym na pogodę nie mamy żadnego wpływu to nie ma sensu się tym zadręczać

Abi, a zdradzisz chociaż o której godzinie masz egzamin na prawko?
Stary 2014-10-19, 15:17   #2245
florence244
Zakorzenienie

[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;48585610]

Jaki miks, piłabym

I u mnie świeci[/QUOTE]

Ten miks to herbatka Dilmaha Polecam, jest pycha

Haha, no nie wiem

Cytat:
Spoko, na pewno będzie super! A w jakiej telewizji ma to być?

TVP1 z tego co mi wiadomo, nie wiem tylko ile potrwa im sklejanie tego programu. Wiem, że tego dnia co my nagrywamy, w TV będzie leciał filmik tyflopedagogiki też z naszej uczelni...tylko, że tragicznie rano...ok. 5-6 ranoxD
Stary 2014-10-19, 16:04   #2246
201612060923
Konto usunięte

Cytat:
A proszę Cię! Ja wyznaję zasadę, że wolę mieć parę kg więcej a być szczęśliwą, niż sobie ciągle czegoś odmawiać (nie mylić z obżeraniem się). Co to za życie bez słodkości? Żadne!

Dla mnie słodycze wszelkiej maści jawią się jako Bomba Kaloryczna Po Zjedzeniu Której Na Pewno Pójdzie W Brzuch Albo W Inne Niechciane Miejsce. Jak zjem kawałek ciasta to potem przez dwa dni mam wyrzuty sumienia i wizje większej ilości kilosów na wadze

Egzamin mam o 11.15

Cytat:
Ten miks to herbatka Dilmaha Polecam, jest pycha
Poszukam, wydaje mi się idealna na chłodne wieczory Gdzie ją kupujesz?
Stary 2014-10-19, 16:05   #2247
wiolusia00
Zakorzenienie

Dziewczyny, czy ja dobrze widzialam, ze jest krem BB z ziaji ;>?
wiolusia00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-19, 16:18   #2248
florence244
Zakorzenienie

[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;48587087]Dla mnie słodycze wszelkiej maści jawią się jako Bomba Kaloryczna Po Zjedzeniu Której Na Pewno Pójdzie W Brzuch Albo W Inne Niechciane Miejsce. Jak zjem kawałek ciasta to potem przez dwa dni mam wyrzuty sumienia i wizje większej ilości kilosów na wadze

Egzamin mam o 11.15

Poszukam, wydaje mi się idealna na chłodne wieczory Gdzie ją kupujesz?[/QUOTE]

Będę trzymać kciuki przez wszystkie dni tygodnia o tej godz

Kupiłam w osiedlowym sklepie, który mam pod blokiem, ale widziałam też w Hebe, w Carrefoure

---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ----------

Cytat:
Napisane przez wiolusia00 Pokaż wiadomość
Są i to już całkiem długo.
Wrzucałam kiedyś zdjęcia porównujące kolor najjasniejszy Ziaji z innym BB, na forum Ziaji.
Stary 2014-10-19, 17:15   #2249
princess18
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wiolusia00 Pokaż wiadomość
Tak, dobrze widziałaś. Są dwa warianty-jeden jaśniejszy, drugi ciemny. Kolorówka strasznie ciemna (podobne odcienie jak fluidy Nuno). Jest jeszcze krem CC.
Dżini-zazdroszcze Tż
Stary 2014-10-19, 18:14   #2250
201612060923
Konto usunięte

Cytat:
Tak, dobrze widziałaś. Są dwa warianty-jeden jaśniejszy, drugi ciemny. Kolorówka strasznie ciemna (podobne odcienie jak fluidy Nuno). Jest jeszcze krem CC.
Dżini-zazdroszcze Tż
Ten krem CC mnie ciekawi. Ciekawe czy ma filtr jakiś

Ktoś nam podrzucił rudą kotkę. Nie całkiem malutką, troszkę podrośniętą. Jest urocza i śliczna Ciekawe czy u nas zostanie? Mam nadzieję, że tak
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości