|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2221 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Firmę Ziaja uwielbiamy, wszystkie kosmetyki znamy :)
[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;48576335]No raczej
Boję się, bardzo, bo nie chcę nikogo zawieść, chcę to zdać, dać z siebie wszystko, ale boję się, że znowu zrobię jakiś głupi błąd![]() Kochana, wiesz jak się nie znam na zakupach on-line. Ja lubię buszować po sklepach, tych realnych A zakupy przez internet-dla mnie kosmos. Jestem technologicznie nieogarniętaMówiłam Wam, że wczoraj poszłam z przyjaciółką na zwiady do Pepco? [/QUOTE]Będzie dobrze z tym prawkiem! Ja w Ciebie wierzę ![]() Pepco jest super i wciąga, bo "tylko 2 zł więc wezmę "A nie myślałaś o tym, żeby sobie dorabiać na parę godzin tygodniowo? Zawsze jakiś grosz by wpadł
|
#2222 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ps. Kupiłam olejek do mycia twarzy/ciała z Ziaji (seria Zielona Oliwka) )
|
|
|
|
|
#2223 | |
|
Zakorzenienie
|
Siemka
![]() Cytat:
![]() [1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;48576335]Mówiłam Wam, że wczoraj poszłam z przyjaciółką na zwiady do Pepco? [/QUOTE]Ja w Pepco ostatnio nabyłam lampkę na stolik, a teraz czekam na kubki (też uwielbiam kubki
|
|
|
#2224 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- Cytat:
![]() Też się muszę na Bogowie wybrać A wczoraj masę ludzi w kinie było, walili stadami normalnie. Serio
|
|
#2225 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Mówię Wam-ja normalnie wchodząc do Pepco czuję maniactwo wystroju wnętrz-lubię takie pierdółki dekoracyjne. Dzisiaj znowu grzebałam w moich zbiorach i muszę kupić: -byle jaki zmywacz-przydałoby się poczyścić szyjki buteleczek od lakierów, ostatnio to robiłam dosyć dawno(dlaczego najpierw napisałam łatwo? ), a szkoda mi na to dobrego zmywacza![]() -trzy małe koszyczki plastikowe-jeden na saszetki(maseczki, jakieś saszetkowe peelingi), drugi na maszynki(mam wkłady, brat kiedyś zwiózł ich cały karton, trochę ich przygarnęłam i teraz mi się to wałęsa po szufladzie w łazience), trzeci na płatki-nie umiem ich trzymać w oryginalnym opakowaniu, lubię jak są luzem na wyciągnięcie ręki, -dekoracyjny koszyczek/pudełko na lakiery. To białe pudło po hurtowo kupionych jogurtach z mleczarni działa mi na moje nerwy poczucia estetyki ![]() W moim mieście w Lidlu podobno szukają kasjerów wśród młodych, ale wiem, że raczej się tam nie załapię ![]() Cytat:
![]() Ja z serii Liście Zielonej Oliwki kupię pewnie ten płyn do demakijażu-jak już kupię ten tusz z Lovely, to przydałoby się coś do jego zmycia i wciąż zastanawiam się nad tym kremem-szukam czegoś na dzień, a SPF20 na sezon jesień/zima bardzo mnie zachęca Cytat:
Będzie karpatka |
|||
|
|
|
#2226 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;48578262]Kubki świąteczne?
Będzie karpatka W Lidlu są bomboniery i ciastka na święta Zjadłabym coś słodkiego
|
|
#2227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Drugie przeziębienie w przeciągu 3 tygodni
|
|
#2228 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A na moją wyczekiwaną karpatkę muszę poczekać jeszcze z godzinę albo dwiePamiętam jak będąc w pierwszej gimnazjum(to chyba był 2009 rok) śnieg spadł dokładnie 14 października Cytat:
Edytowane przez 201612060923 Czas edycji: 2014-10-18 o 18:15 |
||
|
|
|
#2229 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;48579020]Ja od jakiś dwóch tygodni na kolację jem kaszę mannę na mleku z miodem i cynamonen
A na moją wyczekiwaną karpatkę muszę poczekać jeszcze z godzinę albo dwieJa w tym tygodniu odkryłam omlety/naleśniki bananowe (2 jajka zmieszać z rozciapcianym bananem + troszkę proszku do pieczenia i na patelnię) i się zakochałam Idę sobie coś zrobić do jedzenia z tego wszystkiego
|
|
#2230 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2231 |
|
Konto usunięte
|
Nie zgadniecie co sobie oglądnęłam w TV
Siostra robi masę do karpatki-od ponad 1,5 roku nie próbowałam budyniu robionego z cukrem, zawsze jadłam(i lubiłam) tylko bez cukru. Moje kubki smakowe przeżyły szok w zetknięciu się z tą ilością słodyczy
|
|
|
|
#2232 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;48579020]
Kochany facet Ja to on się tłumaczy, nie mogł się powstrzymać przed zbliżaniem się do mnie ![]()
|
#2233 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Piękna, słoneczna niedziela dzisiaj... Spałam dziś do 10.00 i TŻ przyniósł mi śniadanko do łózka plus słodkości I wymyśla różne kształty bułek czy sera- serduszka, gwiazdki Normalnie się czuję jak księżniczka ![]() Także poranek zaliczam do udanych. Teraz skończyłam prasować. A jak Wasz poranek? ![]() [1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;48578262] ![]() Mówię Wam-ja normalnie wchodząc do Pepco czuję maniactwo wystroju wnętrz-lubię takie pierdółki dekoracyjne. Dzisiaj znowu grzebałam w moich zbiorach i muszę kupić: -byle jaki zmywacz-przydałoby się poczyścić szyjki buteleczek od lakierów, ostatnio to robiłam dosyć dawno(dlaczego najpierw napisałam łatwo? ), a szkoda mi na to dobrego zmywacza![]() -trzy małe koszyczki plastikowe-jeden na saszetki(maseczki, jakieś saszetkowe peelingi), drugi na maszynki(mam wkłady, brat kiedyś zwiózł ich cały karton, trochę ich przygarnęłam i teraz mi się to wałęsa po szufladzie w łazience), trzeci na płatki-nie umiem ich trzymać w oryginalnym opakowaniu, lubię jak są luzem na wyciągnięcie ręki, -dekoracyjny koszyczek/pudełko na lakiery. To białe pudło po hurtowo kupionych jogurtach z mleczarni działa mi na moje nerwy poczucia estetyki ![]() W moim mieście w Lidlu podobno szukają kasjerów wśród młodych, ale wiem, że raczej się tam nie załapię ![]() Hmmmm, ciekawe czy u mnie takowe znajdę? ![]() Ja z serii Liście Zielonej Oliwki kupię pewnie ten płyn do demakijażu-jak już kupię ten tusz z Lovely, to przydałoby się coś do jego zmycia i wciąż zastanawiam się nad tym kremem-szukam czegoś na dzień, a SPF20 na sezon jesień/zima bardzo mnie zachęca Kubki świąteczne? Będzie karpatka Jak zmywacz to tylko Isana zielona ![]() Białe pudło po jogurtach w mleczarni- hahahahahahahah!!!!!!!!!! !!!! ![]() Moja szwagierka ma fajne pudełko na płatki kosmetyczne, tzn taką tubę jak chipsy Pringles A pudełka wszędzie w sumie znajdziesz. Ja nie przepadam za karpatkami ![]() Cytat:
![]() To było boskie- nie miałam nic, żadnego kaszlu, kataru, gorączki, rozbicia, tylko żółtą wydzielinę z gardła... Poszłam po antybiotyk, nie pomógł. Wróciłam na kontrolę- zaawansowane zapalenie płuc i jak nie wezmę zastrzyków TERAZ, ZARAZ, NATYCHMIAT to do szpitala będę musiała iść I miałam na 7 dni zastrzyki.... Takie to są teraz ukryte zapalenia płuc Zaznaczam, że naprawdę czułam się świetnie, normalnie chodziłam do pracy, na miasto... Ale ile przepłakałam z tymi zastrzykami ![]() [1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;48580558]Nie zgadniecie co sobie oglądnęłam w TV [/QUOTE] Co oglądnęłaś w TV?
|
|
#2234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaraz biorę się do robienia czegokolwiek na ten tydzień, żebym potem nie zarywała nocy przed jakimiś ważnymi ćwiczeniami.
|
|
|
#2235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oooo, pasta Manuka, też muszę sobie zaraz zrobić oczyszczanie twarzy nią
|
|
#2236 |
|
Konto usunięte
|
A ja na śniadanie zjadłam kawał karpatki
I pospałam do 9-Nie, nie obkleiłam tego pudła. Nie mam kleju ani sensownego pomysłu na nie, poza tym trzymam je w szufladzie, więc nikt nie widzi -Mi się nie chce dłubać, aby wyławiać płatki, więc trzymam je w plastikowym koszyczku po brzoskwiniach(śmiech na wątku, part 2) -Oglądałam powtórkę Rolnik szuka żony Jezu, oglądałyście wczoraj prognozę pogody na ten tydzień? Lubię taką zimną, deszczową jesień, ale to oznacza jedno-koniec roweru, przesiadka do autobusu Pasta Manuki rano? Ja ją stosuję co 2-3 dni wieczorem jako peelingo-maseczkę, a potem nie mogę się doszukać zaskórników-bardzo fajnie oczyszcza i rozjaśnia, pod warunkiem, że nie trzymam jej zbyt długo-raz trzymałam ją swoje zwyczajowe 15-20 minut jak wlazłam pod prysznic i rano miałam kilku krostnych antygości Najlepiej działa nałożona na 5 minutEdytowane przez 201612060923 Czas edycji: 2014-10-19 o 11:58 |
|
|
|
#2237 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;48584760]A ja na śniadanie zjadłam kawał karpatki
I pospałam do 9-Nie, nie obkleiłam tego pudła. Nie mam kleju ani sensownego pomysłu na nie, poza tym trzymam je w szufladzie, więc nikt nie widzi -Mi się nie chce dłubać, aby wyławiać płatki, więc trzymam je w plastikowym koszyczku po brzoskwiniach(śmiech na wątku, part 2) -Oglądałam powtórkę Rolnik szuka żony Jezu, oglądałyście wczoraj prognozę pogody na ten tydzień? Lubię taką zimną, deszczową jesień, ale to oznacza jedno-koniec roweru, przesiadka do autobusu Pasta Manuki rano? Ja ją stosuję co 2-3 dni wieczorem jako peelingo-maseczkę, a potem nie mogę się doszukać zaskórników-bardzo fajnie oczyszcza i rozjaśnia, pod warunkiem, że nie trzymam jej zbyt długo-raz trzymałam ją swoje zwyczajowe 15-20 minut jak wlazłam pod prysznic i rano miałam kilku krostnych antygości Najlepiej działa nałożona na 5 minutWeekendowe słodkości nie tuczą! ![]() Oooo, rolnik, a dziś kolejny odcinek. Jutro mam wolne, więc będę sobie dziś patrzeć ![]() Okej, koszyczek po brzoskwiniach ![]() U mnie pogoda super na ten tydzień, od 10 do 18 stopni ciepła. Także bomba! A dzisiaj jak jest cieplutko, mega! Dobrze, że w pracy mam ciepło Ludzie się na mnie dziwnie patrzą, ale mam to gdzieś. Ja też pastę Manuka nakładam na około 5 minut, nigdy dłużej, 1-2 razy w tygodniu, zazwyczaj wieczorkiem, ale nie zawsze. Często to robię przed myciem włosów. Więc jak dziś po obiedzie wezmę prysznic i włosy umyję, to przed nałożę pastę Manuka
|
#2238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;48584760]A ja na śniadanie zjadłam kawał karpatki I pospałam do 9-Nie, nie obkleiłam tego pudła. Nie mam kleju ani sensownego pomysłu na nie, poza tym trzymam je w szufladzie, więc nikt nie widzi -Mi się nie chce dłubać, aby wyławiać płatki, więc trzymam je w plastikowym koszyczku po brzoskwiniach(śmiech na wątku, part 2) -Oglądałam powtórkę Rolnik szuka żony Jezu, oglądałyście wczoraj prognozę pogody na ten tydzień? Lubię taką zimną, deszczową jesień, ale to oznacza jedno-koniec roweru, przesiadka do autobusu Pasta Manuki rano? Ja ją stosuję co 2-3 dni wieczorem jako peelingo-maseczkę, a potem nie mogę się doszukać zaskórników-bardzo fajnie oczyszcza i rozjaśnia, pod warunkiem, że nie trzymam jej zbyt długo-raz trzymałam ją swoje zwyczajowe 15-20 minut jak wlazłam pod prysznic i rano miałam kilku krostnych antygości Najlepiej działa nałożona na 5 minutJa się ostatnio wciągnęłam w Kto poślubi mojego syna Prognozę oglądałam i jestem załamana. Koniec słoneczka będzie, przygotowałam sobie płaszcz w razie czego. Deszcz ze śniegiem? Pastę w niedziele zawsze nakładam rano
|
|
|
#2239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też bym tak chciałaJa pospałam dziś do 10, wypiłam dobrą herbatę (w sam raz na jesień jabłuszko-cynamon-wanilia), a potem dostałam okresu i koniec dobrego dnia, teraz czeka mnie już tylko złe sampoczucie a później nauka ![]() Nie strasz mnie zastrzykami! Mój wrażliwy umysł by tego nie zniósł, mdlałabym pewnie za każdym razem I słuchajcie chyba jednak będę w telewizji!
|
|
#2240 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kto poślubi mojego syna też oglądam, ale dla mnie to durnota ![]() Gdzie wy mieszkacie, że macie deszcz ze śniegiem w prognozie? Cytat:
Chętnie zobaczymy!
|
|
#2241 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie też słonko
|
|
#2242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kto poślubi mojego syna jest strasznie głupie, ale lubię się z tego pośmiać Chociaż czasami jestem zażenowana poziomem tego programu.Ja nie mam w prognozie deszczu ze śniegiem, to Abi oglądała, że na Mazurach w piątek ma padać. U mnie w tym tygodniu ma być deszcz i spada temperatura do 10 chyba
|
|
|
#2243 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Tak, ja mistrz Na razie się spisują, a teraz zacznę powoli kompletować ,,profesjonalne" sposoby przechowywania![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() I u mnie świeci |
||||
|
|
|
#2244 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w jakiej telewizji ma to być? ![]() Cytat:
![]() ![]() Aaaaa.... Deszcz jest okropny, mój humor zawsze wynosi -100 ![]() A słoneczko! [1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;48585610]Mnie utuczy chyba wszystko, niestety Tak, ja mistrz Na razie się spisują, a teraz zacznę powoli kompletować ,,profesjonalne" sposoby przechowywania![]() Jaki miks, piłabym ![]() Ja na Mazowszu, ale moja mama ma manię oglądania prognozy pogody, więc zawsze jestem na bieżąco z meteorologiczną sytuacją w całym kraju Oj tam, Ty zawsze możesz się pokazać publicznie ![]() I u mnie świeci A proszę Cię! Ja wyznaję zasadę, że wolę mieć parę kg więcej a być szczęśliwą, niż sobie ciągle czegoś odmawiać (nie mylić z obżeraniem się). Co to za życie bez słodkości? Żadne! ![]() Ja prognozy nie oglądam, bo i tak się nie sprawdza. Szkoda mi czasu. Poza tym na pogodę nie mamy żadnego wpływu to nie ma sensu się tym zadręczać ![]() Abi, a zdradzisz chociaż o której godzinie masz egzamin na prawko?
|
|
#2245 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;48585610]
Jaki miks, piłabym ![]() Oj tam, Ty zawsze możesz się pokazać publicznie ![]() I u mnie świeci Ten miks to herbatka Dilmaha Polecam, jest pycha Haha, no nie wiem ![]() TVP1 z tego co mi wiadomo, nie wiem tylko ile potrwa im sklejanie tego programu. Wiem, że tego dnia co my nagrywamy, w TV będzie leciał filmik tyflopedagogiki też z naszej uczelni...tylko, że tragicznie rano...ok. 5-6 ranoxD
|
#2246 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Egzamin mam o 11.15 ![]() Poszukam, wydaje mi się idealna na chłodne wieczory Gdzie ją kupujesz?
|
|
|
|
|
#2247 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy ja dobrze widzialam, ze jest krem BB z ziaji ;>?
|
|
|
|
#2248 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;48587087]Dla mnie słodycze wszelkiej maści jawią się jako Bomba Kaloryczna Po Zjedzeniu Której Na Pewno Pójdzie W Brzuch Albo W Inne Niechciane Miejsce. Jak zjem kawałek ciasta to potem przez dwa dni mam wyrzuty sumienia i wizje większej ilości kilosów na wadze
![]() Egzamin mam o 11.15 ![]() Poszukam, wydaje mi się idealna na chłodne wieczory Gdzie ją kupujesz? [/QUOTE]Będę trzymać kciuki przez wszystkie dni tygodnia o tej godz ![]() Kupiłam w osiedlowym sklepie, który mam pod blokiem, ale widziałam też w Hebe, w Carrefoure ![]() ---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- Są i to już całkiem długo. Wrzucałam kiedyś zdjęcia porównujące kolor najjasniejszy Ziaji z innym BB, na forum Ziaji.
|
#2249 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2250 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ktoś nam podrzucił rudą kotkę. Nie całkiem malutką, troszkę podrośniętą. Jest urocza i śliczna Ciekawe czy u nas zostanie? Mam nadzieję, że tak
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:34.

Boję się, bardzo, bo nie chcę nikogo zawieść, chcę to zdać, dać z siebie wszystko, ale boję się, że znowu zrobię jakiś głupi błąd
A zakupy przez internet-dla mnie kosmos. Jestem technologicznie nieogarnięta
[/QUOTE]
"

Takie to są teraz ukryte zapalenia płuc
Zaznaczam, że naprawdę czułam się świetnie, normalnie chodziłam do pracy, na miasto... Ale ile przepłakałam z tymi zastrzykami
I pospałam do 9