Scent Bar LIV - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-20, 15:42   #1411
Florens
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar LIV

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Był puder, który u mnie faktycznie fotoszopował pory - Hide a Pore Green Tea Minerals. Nie miał połysku, nie nadawał koloru, po prostu był tak jakby drobniutko zmielony i bardzo delikatny. Aż se chyba kupię

---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ----------

1. na mnie nie patrz, reszta świata chwali
2. nie mam pojęcia, ja dostałam od nietopsza takie cuś: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...-thermale.html a kiedyś używałam chyba hydrolatu zmieszanego z przegotowaną albo i samej przegotowanej... Ale kiedyś szybko mi się znudziło a teraz jak tak pacze na efekt to lepiej używać. Zresztą Stazja kiedyś mówiła, że też się czymś psika po wyszpachlowaniu więc jak widać ekspertka poleca No ale ja mówię o makijażu mineralnym.
aaaa no tak, nic to, wypróbuję na szpachel

a tak fogle to ciągle zapominam na odchudzanie polecam te nieszczęsne otręby+siemie+suszone japko+suszona śliwka+jagoda goji + ewent inne ziarna z kefirem i wyciąg z karczocha 3x2tab dziennie

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017

Edytowane przez Florens
Czas edycji: 2014-10-20 o 15:43
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-20, 15:42   #1412
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Także tego... no ale nadal kusi mnie jakiś puder cud
Hmm szkoda, że już chuopin nadał dziś przesył do Cię, bo bym dosypała Ci Inglota HD - żółciutkiego. Świeci się, ale tak jakby na twarzy nie widać, a ja porzasta więc świecidła bym nie zniosła. Cudem nie jest, ponownie nie kupię ale byś se testła przynajmniej dla celów poznawczych

Aha, i przepraszam, ale nie uprzedziałam chuopa o prio i nadał ekonomem
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-20, 16:11   #1413
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
i dobry
pogoda się paskudzi buuuuuuu
U mnie na zmianę słońce i chmurzyska

Przez Ciebie torebki przeglądam na allegro Znalazłem Korsy po 99zł
Cytat:
a tak fogle to ciągle zapominam na odchudzanie polecam te nieszczęsne otręby+siemie+suszone japko+suszona śliwka+jagoda goji + ewent inne ziarna z kefirem i wyciąg z karczocha 3x2tab dziennie
I oprócz tego już nic więcej, jak rosumię

---

Idę ziemniaki obrać
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-20, 16:29   #1414
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
U mnie na zmianę słońce i chmurzyska

Przez Ciebie torebki przeglądam na allegro Znalazłem Korsy po 99zł

o bosze stworzyłam potwora, Gryx z torepkom tego to nawet Jacyków by nie wymyślił

nie no wiem, dla Mam szukasz

Cytat:
I oprócz tego już nic więcej, jak rosumię
otóż nie, jem w miarę normalnie, tylko jeden lub rzadko dwa posiłki zastępuję tym kefirem (i to niewielką ilością, tak z pół kubka, czyli przegryzka taka bardziej to jest) no i 3 x 2 cynarexu

28.05.2010
Stary 2014-10-20, 16:36   #1415
gryx82
BAN stały

Cytat:

o bosze stworzyłam potwora, Gryx z torepkom tego to nawet Jacyków by nie wymyślił

Cytat:
nie no wiem, dla Mam szukasz
Znając moje "zdecydowanie", daję sobie jakieś 5 lat jeszcze
Cytat:
otóż nie, jem w miarę normalnie, tylko jeden lub rzadko dwa posiłki zastępuję tym kefirem (i to niewielką ilością, tak z pół kubka, czyli przegryzka taka bardziej to jest) no i 3 x 2 cynarexu
To nie gópie Gdy się odchudzałem onegdaj (dawno temu i nieprawda ), na kolację często jadłem jogurt naturalny z wkrojonym jabłkiem i płatkami owsianymi/otrębami Podobno woda z octem też cuda działa
Stary 2014-10-20, 16:58   #1416
Florens
Zakorzenienie

Cytat:

Znając moje "zdecydowanie", daję sobie jakieś 5 lat jeszcze

To nie gópie Gdy się odchudzałem onegdaj (dawno temu i nieprawda ), na kolację często jadłem jogurt naturalny z wkrojonym jabłkiem i płatkami owsianymi/otrębami Podobno woda z octem też cuda działa
ad1. to tak jak ja

ad2. piłam przez kilka tyg., na czczo, japkowy ofkors, nie schudłam ale wyleczyłam się ze zgagi/nadkwasoty

28.05.2010
Stary 2014-10-20, 17:12   #1417
aileenn
Mother of Cats

Cytat:
snad/spod męża używającego oleju bynajmniej nie silnikowego
serio kazał se naolejować włosy , normalnie widziała żaba jak konia kują i sama płetwy podstawia

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
ad sinipret -moje dziecie powiedzialo swoje pierwsze słowa
bawół , help i onion
Co mu zrobiliście, że po obcemu od małego gada?

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Kocham Krakow, moglabym tam mieszkac
Przyjedź zimą powąchać powietrze

aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-20, 17:14   #1418
anastazjaaa2
Zakorzenienie

]

Cytat:
Dla zainteresowanych ad Nars: zrobiłam kunsztowną tapetę, zapodałam ciutkę Narsa i nic. Zapodałam ciut więcej i... zepsułam Zrobiło się zbyt pudrowo. Zapsikałam więc wodą termalną i ujdzie ale mogłoby być o tę jedną warstwę mniej. Hmmm.
Ogólnie to matuje ale nie chamsko, w zmarchy nie włazi, pory może i rzeczywiście są mniej widoczne - te na nosie, bo te na policzkach, które się rozciągają przy uśmiechaniu, wyglądają po upudrowaniu gorzej.
Może ja mam do niego za suchą paszczę/delikutaśną skórę i to już jest za dużo warstw? Bo normalnie nie używam już pudru po podkładzie.
W ogóle wyobrażałam sobie inny efekt - że to będzie jakby porcelanowa powłoczka odbijająca trochę światło, taaa
Weż mnie nie zalamuj

U mnie robi wlasnie taki efekt porcelanowej powłoczki odbijającej światlo
Może faktycznie za dużo dałaś
Ja sypę doslownie odrobinę na wieczko( tak z ziarenko groszku), miziam pedzel ( duży do pudru), zdmuchuję nadmiar i na paszczę, leko stęplując tym pędzlem, a potem delikatnie rozcieram.
Pory schowane, pysk porcelanowy, gladziutki

Az specjalnie sę wypindrzyłam kilka minut temu przez Ciebie
Cytat:
zmartwiłaś mnie tym Narsem bo też liczę na cut
a patent z wodą muszę w końcu wypróbować, płyn a fitomedu się nada? czy tam inny hydrolat?

a mi mejkap nie paskudzi cery , zdarza mi się nawet czasem nie zmyć na noc

i dobry
pogoda się paskudzi buuuuuuu
Kilka razy spałam w mejkapie...no i na drugi dzień mialam za☠☠☠iaszczy pysk, lepszy niz po codziennym zmywaniu, kremowaniu, ścieraniu...nie mam pojecia dla czego.
Się boję na dluższą metę to praktykować jednak
Cytat:
Był puder, który u mnie faktycznie fotoszopował pory - Hide a Pore Green Tea Minerals. Nie miał połysku, nie nadawał koloru, po prostu był tak jakby drobniutko zmielony i bardzo delikatny. Aż se chyba kupię

Zresztą Stazja kiedyś mówiła, że też się czymś psika po wyszpachlowaniu więc jak widać ekspertka poleca No ale ja mówię o makijażu mineralnym.
1. O, to faktycznie niezłe było...mam gdzieś próbke to sbie przetestuję i przypomnę dla czego nie kupilam pelnego wymiaru...

2. Bez podśmiechujek proszę, bo wychodzę na starą pudernicę
Ja psikam zwykłą wodą z kranu. Ale u nas jest dobra. Jak żródlana Na mineralne podklady super, pieknie się wtedy stapiają ze skóra
Na zwykle pudry nie próbowałam , ale pewnie też zniknie efekt pudrowości i lepiej się wtopi
Cytat:
aaaa no tak, nic to, wypróbuję na szpachel

Bo otręby/płatki owsiane wspomagają odchudzanie. I jeszce siemię lniane robi plaski brzuch. Można dosypać do jogurtu/owsianki ziarenka cale.

Jak przez kilka dni sie zagapię i zapomnę o siemieniu albo nie mam bo zapominam kpić, to od razu brzuch mi wywala. A po siemieniu deska
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-20, 17:26   #1419
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
]

Kilka razy spałam w mejkapie...no i na drugi dzień mialam za☠☠☠iaszczy pysk, lepszy niz po codziennym zmywaniu, kremowaniu, ścieraniu...nie mam pojecia dla czego.
Się boję na dluższą metę to praktykować jednak

Bo otręby/płatki owsiane wspomagają odchudzanie. I jeszce siemię lniane robi plaski brzuch. Można dosypać do jogurtu/owsianki ziarenka cale.

Jak przez kilka dni sie zagapię i zapomnę o siemieniu albo nie mam bo zapominam kpić, to od razu brzuch mi wywala. A po siemieniu deska
ad1. a widzisz mejkap jest dobry

ad2. no właśnie ja się nie odchudzam, znaczy zaprzestałam tych bezsensownych praktyk zniechęcona wieloletnim porażkami , dołożyłam tylko te ziarna i samo poszło , nie żeby spektakularnie jakoś ale bebzon mam mniejszy i szpara się powiększa . Serio to siemię musi dobrze robić

zgubiłam grzebajdło lodówkowe

28.05.2010
Stary 2014-10-20, 17:31   #1420
aileenn
Mother of Cats

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
Dlatego ja dorzucam jeszcze suplementację
A propos supli: łykam to i owo (żelazo, B12, D, omega3, magnez), piję karnie pokrzywę i drogi Baru, chyba triumf! Włos zaczął mi się trzymać głowy! Jeszcze nie jest idealnie, ale wczoraj rozczesałam się po myciu, spojrzałam na urobek i... od dobrych kilku (jak nie kilkunastu) m-cy nie bylo tak mało. Fikam z radości

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Póki czegoś nowego nie znajdę trzymam się Sanbios http://www.sanbios.pl/42,krem-z-rokitnikiem.html
Jaki on ma ładny skład! Zapisałam, będę polować.

Cytat:
1 No właśnie u mnie coś nie tak z tymi olejkami nzbyłam olejek z avokado
i smaruję się nim po nałożenku kremu i mam wrażenie że skóra jes mniej nawilżona niż jak posmaruję się samym kremem.
Primo, nie każdy olej każdemu będzie pasować. Secundo, niektórym oleje solo po prostu nie służą.
A próbowałaś mieszać olej z żelem hialuronowym albo dodawać olej do zwykłego kremu napaszczowego? Może jeden z tych sposobów się u Ciebie sprawdzi

Cytat:
zreszta tz mi przypomniał ze to nie sa pierwsze słowa, pierwszym słowem było
Lem
nom wiadomo..dziecko polonisty

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
znad tartej marchewki z jabłkiem (bida, jak chrupac nie można)
I wyrwanych podczas snu szwów po pracy prosto do denta znów
A po tych stanach zapalnych i antybiotyku jestem tak osłabiona, że śpię po 11-12 godzin na dobę
1. + sok z cytryny, + miód?
2. o bosz Daj znać, jak sprawy się goją
3. Najwidoczniej potrzebuje organizm sił na regenerację - IMO śpij więc, jeśli tylko możesz.

Cytat:
2. co nie? Szczotkowanie ciała na sucho, na mokro
Szczotkowanie na sucho to ok. 5 min. Nie demonizujcie
Co mi przypomina, że powinnam pouskuteczniać, bo się za chwilę zmienię w jeden wielki cellulit

Stary 2014-10-20, 17:36   #1421
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość

co nie właśnie zmieniłam chęć posiadania, ruski później, a teraz kupię rokitnikowy

amba, grzebajdła niet

28.05.2010
Stary 2014-10-20, 17:39   #1422
aileenn
Mother of Cats

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Muszę się gdzieś podzielić dobrą wieścią, choć to niby taki drobiazg: od kosztów sądowych mnie zwolnili
Wcale nie drobiazg. A zresztą, gdyby nawet: grunt, że cieszy

Cytat:
W ogóle wyobrażałam sobie inny efekt - że to będzie jakby porcelanowa powłoczka odbijająca trochę światło, taaa
Ja mam tak po BB - zielonym Lioele Dollish. Pięknieję w oczach

Cytat:
a mi mejkap nie paskudzi cery , zdarza mi się nawet czasem nie zmyć na noc
Szczęściara - zazdroszczę!

Stary 2014-10-20, 18:22   #1423
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
A propos supli: łykam to i owo (żelazo, B12, D, omega3, magnez), piję karnie pokrzywę i drogi Baru, chyba triumf! Włos zaczął mi się trzymać głowy! Jeszcze nie jest idealnie, ale wczoraj rozczesałam się po myciu, spojrzałam na urobek i... od dobrych kilku (jak nie kilkunastu) m-cy nie bylo tak mało. Fikam z radości

Szczotkowanie na sucho to ok. 5 min. Nie demonizujcie
Co mi przypomina, że powinnam pouskuteczniać, bo się za chwilę zmienię w jeden wielki cellulit
1. To Sama wiem co to znaczy, gubię połowę włsoów, 2 razy w roku, od lat 10 już. Prześwity, łyse placki no koszmar, koszmar. Ale u mnie to hormonalne. Nie łykam nic i nagle same z siebie jakiś tydzień temu przestały wyłazić. Także ja cały czas obstawiam teorię hormonalną związaną z porami roku, kiedy to organizm produkuje nadmiernie testo.

Wiadomo że taski cynk żelazo i wit z grupy B są sprzymierzeńcami włosów i skóry, no wszystkiego, więc nie zaszkodzą.

2. Wiem, już go chyba piętnasty raz wklejam i o nim trąbię ale póki co był ignorowany Kocham go za zapach, naturalny, ma kolor mocno żółty i należy do tłustszych ale ja z tłustą cerą używam spokojnie bez dramy. Także z dla mnie a dla kogoś może być za tłustry, za żółty i śmierdzieć

3. Ale ja z tym szczotkowaniem dramatyzuję celowo, z przymrużeniem oka Ja wiem, że to akurat nie trwa wieki, chodziło o przerys, że gdyby zebrać wszystkie możliwości dbania o siebie to doby by brakło

Cytat:
co nie właśnie zmieniłam chęć posiadania, ruski później, a teraz kupię rokitnikowy
Ciekawa jestem czy będzie Ci odpowiadal zapachem i koegzystencją, bo nie należy się spodziewać cudów, ja nim się nawilżam, natłuszczam ot tyle.

Cytat:
Ja mam tak po BB - zielonym Lioele Dollish. Pięknieję w oczach
Tym razem ja powiem szczęściara, zazdroszczę. Mnie nic nie upiększa.

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2014-10-20 o 18:24
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-20, 19:01   #1424
gryx82
BAN stały

Cytat:
ad2. piłam przez kilka tyg., na czczo, japkowy ofkors, nie schudłam ale wyleczyłam się ze zgagi/nadkwasoty
O! Czyli i tak in plus w sumie
Cytat:
Przyjedź zimą powąchać powietrze

Cytat:
2. Wiem, już go chyba piętnasty raz wklejam i o nim trąbię ale póki co był ignorowany
Wcale nie był Mnie się wbił w pamięć, ten rokitnikowy i brzozowy właśnie
Stary 2014-10-20, 19:47   #1425
Parabelka
Panaroja

snad kawusi
Cytat:
no włąśnie w zelu - i jakie miał stężenie, pewnie wysokie, jak aloesowe żele. Jest mega silną substancją to pewne. A krem to nie żel

Dla innych nie furda, bo kupują bez wiedzy i potem wielki bulwers że krem za 700 zł nie zlikwidował zmarszczek, pryszczy, blizna etc Abo zdziwko Polly że jej liszaj po kremie ze złotem wyszedł. No sorrrry, dzisiaj można sprawdzić każdy skład,w dedykowanych temu serwisach online, zweryfikować z grubsza co jest czym i logiczny wniosek wysnuć. Po jednym i drugim takim doświadczeniu wyrabia się nawyk.
1.może i tak
2.alesz wiem , że dla innych nie furda , mówiłam wyłącznie o sytuacji kiedy coś pomaga , a jak pomaga to mi wsi ryba dlaczemu , grunt że pomogło widać jestem istotą zbyt mało wyrafinowaną umysłowo

Cytat:
Bywa, wiem co masz na myśli.

Jest mejkap i mejkap.

Dopasować trzeba do wieku, czyli rozumieć czym jest dobry mejkap w danym wieku u danej osoby.

Dla mojej Mamy 58 lat, to korektor pod oczy, henna brwi i rzęs plus szminka w odciniu jej ust ale wyraźniejsza.

Bron bosze podkład i puder O to chodzi, nie zawsze mejkap musi oznaczać wszystkei elementy. Niektórym pomaga róż. Niektórym tylko usta, niektórym podkład, ale nie na całej twarzy. Chodzi o miejsca strategiczne, minimum środków maksimum efektu.
ba , są sytuacje że bez maziania całego ryja wyjść do ludzi nie można , zwłaszcza jak się pracuje z bezpośrednim kontakcie twarzą w twarz i musi się wyglądać po ludzku ja nie mogę wychodzić bez mejkapu i prawdę mówiąc zwisa mi czy wyglądam w nim staro czy nie - grunt że jestem zadowolona
Cytat:

ad sinipret -moje dziecie powiedzialo swoje pierwsze słowa
bawół , help i onion

Cytat:

1 A nie linkowałaś wcześniej evelajna 30 +? Bo już nie wiem którego nabywać...
2 Po kremowaniu wygląda lepiej ponieważ jest nawodniona i natłuszczona ...A im człowiek starszy tym skóra szybciej sięodwadnia
1.a możliwe - ale one som dobre i ten i ten , a zanabywasz zgodnie z życzeniem znaczy dla wieku plus 10
2.czemu nikt nie odważył się wygłosić słowa prawdy - z wiekiem następuje mumifikacja po prostu
Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
znad tartej marchewki z jabłkiem (bida, jak chrupac nie można)
I wyrwanych podczas snu szwów po pracy prosto do denta znów
A po tych stanach zapalnych i antybiotyku jestem tak osłabiona, że śpię po 11-12 godzin na dobę

Cytat:
- owijanie ud folią, wszelkie mazidła na tyłek, cycki, dekolt, twarz, pod oczy, peeling całego ciała, kąpiele w soli morskiej/błocie, naprzemienne prysznice, depilacja po całości
- malowanie paznokci (a takiego wała), naklejanie na nie diamencików lub bógwieczego, dbanie o skórki, piłowanie
- szorowanie pięt, nakładanie kremów, ogarnianie pazurów u stóp
Osiem godz roboty dziennie jak nic
do tego 8 godzin snu , superzdrowa dieta śródziemnomorska ze szmerami bajerami którą ktoś musi upichcić , co najmniej godzinny seans z trenerką fszystkich polek , potem masaż odpreżający , odmładzający , rehabilitacyjny , a potem jeszcze koniecznie wytworne i kulturalne życie towarzyskie , a jeżeli sięma rodzinę to fogle jeden dzień powinien trwać z 72 godziny najmarniej bo się wyrobić nie można

Cytat:
moze sprobuj podejsc do tego po gombowiczowsku- jak nie upiększa jak upiększa? skoro tak wszyscu mowio to na pewno upiekszył
i to jest kluczowe podejście do wszystkich upiększających zabiegów - wewnętrzne przekonanie o zewnętrznym pięknie skutkuje wzrostem tegoż piękna z powodu promieniującego z wewnątrz zachwyconego ducha

Redzia
- paszczę odszarza jeszcze takieło http://www.magiczne-indie.pl/maseczk...100g-hesh.html nie tylko w sensie dosłownym bo po nałożeniu ma się warstwę barwy tartych buraczków na ryju ale się potem skóra robi dużo lepsza , gładsza i zdrowszy ma koloryt . Tylko oszyfiście trzeba pamiętać żeby jej regularnie używać

---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ----------

A , i jesycye betam podkad y royđwietlacyem

znaczy miało być bełtam podkład z rozświetlaczem przed nałożeniem i dobrze wygląda - jest promienniej na ryju

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-20, 19:56   #1426
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
A , i jesycye betam podkad y royđwietlacyem

Stary 2014-10-20, 20:31   #1427
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
Jak moje Cud Serum nie zadziała to poszukam. Ale coś mi nie pasuje - który to składnik niby rozjaśnia? Bo skoro na blizny to chyba ma rozjaśniać? Wyciąg z cebuli?
raczej spłycać i uelastyczniać głównie

---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ----------

Cytat:
Ja lubię kremy z miodem (ja wszystko lubię z miodem)...
a z Koraną miałaś do czynienia? do nabycia w sklepach z miodem głównie

---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ----------

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość
ale to na zmniejszenie wybielenie na co?
na zmniejszenie rozszerzonych porów, czyli małych blizenek

---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ----------

Cytat:
nie mam pojęcia, ja dostałam od nietopsza takie cuś: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...-thermale.html a kiedyś używałam chyba hydrolatu zmieszanego z przegotowaną albo i samej przegotowanej... Ale kiedyś szybko mi się znudziło a teraz jak tak pacze na efekt to lepiej używać. Zresztą Stazja kiedyś mówiła, że też się czymś psika po wyszpachlowaniu więc jak widać ekspertka poleca No ale ja mówię o makijażu mineralnym.
kto nie próbował - nie napalać się, bywa, że nie działa

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-20, 20:55   #1428
gryx82
BAN stały

Flo, popa jaka zrzyna z modelu Hamilton, bezczele!
Stary 2014-10-20, 21:11   #1429
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Hmm szkoda, że już chuopin nadał dziś przesył do Cię, bo bym dosypała Ci Inglota HD - żółciutkiego. Świeci się, ale tak jakby na twarzy nie widać, a ja porzasta więc świecidła bym nie zniosła. Cudem nie jest, ponownie nie kupię ale byś se testła przynajmniej dla celów poznawczych

Aha, i przepraszam, ale nie uprzedziałam chuopa o prio i nadał ekonomem
1 i 2. nie szkodzi, dzięki O tym Inglocie czytałam ale oglądając swatche nie byłam zachwycona. Podaj nr kąta

Cytat:
U mnie robi wlasnie taki efekt porcelanowej powłoczki odbijającej światlo (...)
Az specjalnie sę wypindrzyłam kilka minut temu przez Ciebie

1. O, to faktycznie niezłe było...mam gdzieś próbke to sbie przetestuję i przypomnę dla czego nie kupilam pelnego wymiaru...
1. i Testowałam na oczach kolegi, też nie widział różnicy ale oświetlenie było kijowe. Dałam ociupinkę, ot puder.
2. i co? Bo nie wiem czy brać

Cytat:
Wiem, już go chyba piętnasty raz wklejam i o nim trąbię ale póki co był ignorowany

2. Ale ja z tym szczotkowaniem dramatyzuję celowo, z przymrużeniem oka Ja wiem, że to akurat nie trwa wieki, chodziło o przerys, że gdyby zebrać wszystkie możliwości dbania o siebie to doby by brakło
1. dodałam go do ulubinych zakładek
2. też się nabijałam. Pjedyńcze czynności ok, ale w sumie - nie do przejścia dla mnie.

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
do tego 8 godzin snu , superzdrowa dieta śródziemnomorska ze szmerami bajerami którą ktoś musi upichcić , co najmniej godzinny seans z trenerką fszystkich polek , potem masaż odpreżający , odmładzający , rehabilitacyjny , a potem jeszcze koniecznie wytworne i kulturalne życie towarzyskie , a jeżeli sięma rodzinę to fogle jeden dzień powinien trwać z 72 godziny najmarniej bo się wyrobić nie można

Redzia - paszczę odszarza jeszcze takieło http://www.magiczne-indie.pl/maseczk...100g-hesh.html nie tylko w sensie dosłownym bo po nałożeniu ma się warstwę barwy tartych buraczków na ryju ale się potem skóra robi dużo lepsza , gładsza i zdrowszy ma koloryt . Tylko oszyfiście trzeba pamiętać żeby jej regularnie używać

znaczy miało być bełtam podkład z rozświetlaczem przed nałożeniem i dobrze wygląda - jest promienniej na ryju
1. ba, nie inaczej
2. to jest porcja na jeden raz?
3. u mnie odpada bo sypkie i nie bardzo to widzę.

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
kto nie próbował - nie napalać się, bywa, że nie działa
Popieram - działa na czoło i nos, nie działa na okolice ust

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-20, 21:44   #1430
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:

zgubiłam grzebajdło lodówkowe
A co to takiego

Cytat:

1. i Testowałam na oczach kolegi, też nie widział różnicy ale oświetlenie było kijowe. Dałam ociupinkę, ot puder.
2. i co? Bo nie wiem czy brać

1. Nie no
Podejrzewam,że jak byś była wogle bez tapety, tylko rzęsy tuszem pociągnięte, też by nie widział roznicy
Pyknij sobie na polowę twarzy,a na drugą nie i się wgapiaj wtedy

2. Prrrr szalona
W środę planuje test
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-20, 21:49   #1431
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Podejrzewam,że jak byś była wogle bez tapety, tylko rzęsy tuszem pociągnięte, też by nie widział roznicy
Pyknij sobie na polowę twarzy,a na drugą nie i się wgapiaj wtedy
Może i tak
Spróbuję jeszcze jutro bo też mam w planach Kunsztowny Makijaż i Wyjście Między Ludzi

Stary 2014-10-20, 22:34   #1432
Polly_
grozi wypollizowaniem

redzia-a weź ty sie sfotografuj w tym puderze , ciekawam czy na zdjeciach ujrzysz efekt?
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-20, 23:54   #1433
gryx82
BAN stały

Śpicie czy ćwiczycie mejkapy?
Stary 2014-10-21, 00:07   #1434
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Śpicie czy ćwiczycie mejkapy?
weź mi lepiej torepke znajdx zamiast zadawac gupie pytanie
Stary 2014-10-21, 00:35   #1435
gryx82
BAN stały

Cytat:
weź mi lepiej torepke znajdx zamiast zadawac gupie pytanie

---

Nie ma nic dla Ciebie, przykro mi
Stary 2014-10-21, 01:05   #1436
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

---

Nie ma nic dla Ciebie, przykro mi

tak myslałam
Stary 2014-10-21, 09:26   #1437
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
redzia-a weź ty sie sfotografuj w tym puderze , ciekawam czy na zdjeciach ujrzysz efekt?
Ale nie będę musiała podsyłać Ci fotek?
Zaraz będę go jeszcze raz testować.

Póki co macham spod kremu pod oczy 40+

Stary 2014-10-21, 09:26   #1438
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
1. To Sama wiem co to znaczy, gubię połowę włsoów, 2 razy w roku, od lat 10 już. Prześwity, łyse placki no koszmar, koszmar. Ale u mnie to hormonalne. Nie łykam nic i nagle same z siebie jakiś tydzień temu przestały wyłazić. Także ja cały czas obstawiam teorię hormonalną związaną z porami roku, kiedy to organizm produkuje nadmiernie testo.

u mnie sezonowe wypadanie wreszcie nieco zmalało
A po intensywnym olejowaniu i maskowaniu kłaki nawet odzyskały blask w miarę niezły (foto)

znad kolejnego opakowania antybiotyku. To cholerstwo chce mnie wykończyć nawet po wyrwaniu
Dent popatrzył, pomacał i powiedział, że mam marmoladę zamiast dziąsła i szyć się tego nijak nie da, mam przyjść w czwartek, to może trochę stwardnieje. I na pożegnanie mnie "pocieszył", że po tak dużej i poważnej ranie, to się będzie goić kilka tygodni
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie017 (2).jpg (63,5 KB, 27 załadowań)

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2014-10-21 o 09:31
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-21, 09:35   #1439
gryx82
BAN stały

Znad kawy i śniadania

Zęby to jednak wynalazek diabła jest
Stary 2014-10-21, 09:40   #1440
Florens
Zakorzenienie

dobry

snad pobrania krwi, ciekawe jakie będą wyniki

28.05.2010
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości