Scent Bar LIV - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-20, 10:44   #1351
neska951
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar LIV

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
No ale to dokładnie wynika z mojej wypowiedzi, krem nie ma szans zadziałąć na GŁĘBOKIE!!!!! warstwy naskórka. Ależ oczywiście, że warto sie kremować, bo jak napisałąm wyżej, [B]zewnętrzna warstwa jest[/B] NAWILŻONA, a zatem skóra staje się bardziej elastyczna, wizualnie zmarchy się wygładzają, są mniej widoczne ergo wyglądamy lepiej. Dlatego sama używam. Zzawsze wygląda się lepiej z taką skórą niż ze ściągniętą. Więc w tym względzie, powtórzę, nawilżania wierzchnich warstw naskórka, wygładzenia tychże, uelastycznienia, ochrony, natłuszczenia, skóra wygląda lepiej. Ale nie ma sensu tego samego efektu uzyskiwać za 4 setki. Bo nie będzie NIC lepiej, bo nie ma szans być. Żaden krem się nie przebije (no chyba ze z aktywnymi składnikami typu kwasy, retinoidy etc) głębiej.
Dlatego ja dorzucam jeszcze suplementację

---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

Cytat:

1.

2. Na Biochemii albo innych sklepach z półproduktami kupowany np olej z róży rdzawej, olej z dzikiej róży. Różne są.
No tak ale tej którego Ty używasz ? I kwas hialuronowy też na BU?
Mam problem ze skórą po basenie
neska951 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-20, 10:47   #1352
gryx82
BAN stały

Znad śniadania
Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Macham znad powrotu z Krakowa o 5 rano
Ostatnio też miałaś szkolenie w Krakowie, prawda?
Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Witaj w klubie. Szczerze mówiąc próbowałam jednego i drugiego i bez szału. Chyba już peeling szybciej działa
Skoro bez szału, to se głowy zawracać nie zamierzam, po problemie
Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
5 Co to jest krem VES ?
Jak ktoś ma wtyki, to zamawia krem u Ves z Poznania
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-20, 10:52   #1353
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
2. ja mam postanowienie robić peelingi regularnie najrzadziej raz na tydzień; systematycznie nakładać na gębę mleko z żelatyną, faktycznie nieźle czyści; i w dni, kiedy nie muszę "mieć fryzury" robić OCM. Bosz, jak ciężko być kobietą i znajdować czas na takie dyrdymały No ale to procentuje, teraz kiedy latałam do roboty, nijak nie pielęgnowałam paszczy i spędzałam po 10 godz w makijażu od razu wyglądałam starzej i szarzej.
Masz odpowiedź na pytanie dlaczego cera nagle wygląda gorzej...

---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

Cytat:

Jest mejkap i mejkap.

Dla mojej Mamy 58 lat, to korektor pod oczy, henna brwi i rzęs plus szminka w odciniu jej ust ale wyraźniejsza.

Bron bosze podkład i puder O to chodzi, nie zawsze mejkap musi oznaczać wszystkei elementy. Niektórym pomaga róż. Niektórym tylko usta, niektórym podkład, ale nie na całej twarzy. Chodzi o miejsca strategiczne, minimum środków maksimum efektu.

---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ----------

Nie starzej Chorzej

D
Red - jak masz suchość, to szamaj awokado i makrele. Bo każda chuuuda laska, zwłąszcza nie poniżej 18stki, ma suchość cery, no bo nie ma skąd generować nawilżenia, natłuszczenia. Parafina nie pomoże.
Mi wyszło, że jak byłam zadowolona z kremów, to zawsze miały one w sobie olej z awokado i pestek winogron. Genialny.
1 Jest mejkap mejkap
2 Dla każdego co innego moja Mama stosuje puder sypki tylko szminkę i kredkę . Bo ma takie a nie inne problemy kosmetyczne np które nie pozwalają jej na noszenie np tuszu do rzęs
Trzeba wyczuć na jakie mejkap mozna sobie pozwolić co co z tego że mój nos lepiej wygląda z podkładem ale tylko przez kilka pierwszych dni...
3 Tłuszcze sa niezbędne do prawidłowego funkcionowania organizmu, jak i witaminy, minerały, białka i węgle itp...
Stary 2014-10-20, 10:55   #1354
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

No tak ale tej którego Ty używasz ? I kwas hialuronowy też na BU?
Mam problem ze skórą po basenie
Ja używam tegoż właśnie, ale olej z róży zawiera z natury retinki, tylko, że wiadomo, zapewne skromną ilolość. Oleje, same w sobie nie nawilżają ponoć, a wręcz w efekcie mogą wysuszać.

Hialurona nie używam Też jest na BU. Na wszelkich stronach jest. ZSK, mazidła.

No po basenie to jest masakra brrrrr. Kupiłaś już coś nawilżającego?

Ja lubię kremy z miodem (ja wszystko lubię z miodem) ale Sanoflore wycofli i za drogi, ten z Soraya http://www.ekobieca.pl/product-pol-6...tJqxoCbwXw_wcB to dla mnie niepotrzebny klej do skóry, ale moja babcia sobie go chwali.

Póki czegoś nowego nie znajdę trzymam się Sanbios http://www.sanbios.pl/42,krem-z-rokitnikiem.html
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-20, 10:55   #1355
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Jak ktoś ma wtyki, to zamawia krem u Ves z Poznania
Stary 2014-10-20, 10:58   #1356
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Masz odpowiedź na pytanie dlaczego cera nagle wygląda gorzej...
Przecież nie pytam dlaczego Tylko kombinuję jak ją upiększyć nie rezygnując z tapety.

A w ogóle macham spod Pudru Cud i... jakoś mnie nie upiększył :/ Jeszcze będę testować.

---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ----------

Cytat:
A ty jesteś po 30 stce ?
Nooo... tak.
Hm, nie zrozumiałam

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-20, 11:12   #1357
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Ja używam tegoż właśnie, ale olej z róży zawiera z natury retinki, tylko, że wiadomo, zapewne skromną ilolość. Oleje, same w sobie nie nawilżają ponoć, a wręcz w efekcie mogą wysuszać.

Hialurona nie używam Też jest na BU. Na wszelkich stronach jest. ZSK, mazidła.

No po basenie to jest masakra brrrrr. Kupiłaś już coś nawilżającego?

Ja lubię kremy z miodem (ja wszystko lubię z miodem) ale Sanoflore wycofli i za drogi, ten z Soraya http://www.ekobieca.pl/product-pol-6...tJqxoCbwXw_wcB to dla mnie niepotrzebny klej do skóry, ale moja babcia sobie go chwali.

Póki czegoś nowego nie znajdę trzymam się Sanbios http://www.sanbios.pl/42,krem-z-rokitnikiem.html
1 No właśnie u mnie coś nie tak z tymi olejkami nzbyłam olejek z avokado
i smaruję się nim po nałożenku kremu i mam wrażenie że skóra jes mniej nawilżona niż jak posmaruję się samym kremem.A olejek różany bezpośrednio na skórę czy z kremem ?

2 Mam kremy lawilżające ... Ale kurteczka najbardziej mnie martwi to że okularki bardzo rozciągają skórę pod oczami . Po każdym pływaniu mam takie podkówki. Chyba czas na zmianę okularków

3 Nie używasz kwasu hialuro bo nie działa?
Stary 2014-10-20, 11:16   #1358
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

-
Ale jak to?

---

noremalnie

Cytat:
: hahaha:

podmienione!!!

Spoko luz, wszystkie na początku gadajo "poangielsku"

Piękne

Wnisokuję, pochodzi oryginalnie z Teksasu Jak krzyknie Fraaaaaaajd cziken t już masz pewość
Powtarzaj głośno - ceepan,cebula, ceeepan=ceeebula.

Na każde Help - odpowiadzasz: You need somebody, ona: help Ty: you need somebody , Ona: help, Ty: you need somebody, aż zrobi heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp

Słodziak, ucałuj

Lete bo odbywałam spontaniczną imprezkę z kuzynkami przy muzyce z lat 90tych m.in.
Tzn teraz robimy kolację

Cytat:

Już gada??

nom nawija cały czas po swojemu a jak jej czasem cos wyjdzie to mozna umrzec.
zreszta tz mi przypomniał ze to nie sa pierwsze słowa, pierwszym słowem było
Lem
nom wiadomo..dziecko polonisty
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-20, 11:17   #1359
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Przecież nie pytam dlaczego Tylko kombinuję jak ją upiększyć nie rezygnując z tapety.
Jeśli chodzi o mnie to niestety nie da się... Moją jedyną tapetą którą mogę stosować bez uszczerbku dla cery to korektor pod oczy ,puder sypki ukręcony własnoręcznie, róż i koniec ...POdobnie jak z szarą cerą ...
Dużo wody do picia i dotlenienie na świeżym powietrzu . Żaden krem tego nie poprawi niestety bo byłoby wygodniej mziaja na twarz i już...

A czy brałaś pod uwagę że może Twoja cera zareagowała na zmianę trybu życia?
Stary 2014-10-20, 11:17   #1360
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
1 No właśnie u mnie coś nie tak z tymi olejkami nzbyłam olejek z avokado
i smaruję się nim po nałożenku kremu i mam wrażenie że skóra jes mniej nawilżona niż jak posmaruję się samym kremem.A olejek różany bezpośrednio na skórę czy z kremem ?

2 Mam kremy lawilżające ... Ale kurteczka najbardziej mnie martwi to że okularki bardzo rozciągają skórę pod oczami . Po każdym pływaniu mam takie podkówki. Chyba czas na zmianę okularków

3 Nie używasz kwasu hialuro bo nie działa?
1. No ale ja mam ten awokado w składzie kremu - poczytaj skład tego Sanbios co tam siedzi

Różany uwielbiam solo, no ale się nie powinno ja robię różnie, mam totalny freestajl Jak mnie najdzie ochota.

2. Aha.

3. Bo mi nie odpowiadał Moja cera po jego stosowaniu (oczywisćie w mieszankach, bo sam wysusza) wyglądała gorzej, stwierdziłąm, zę się obejdę
Stary 2014-10-20, 11:18   #1361
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Nooo... tak.
Hm, nie zrozumiałam
Bo nie widać
Stary 2014-10-20, 11:21   #1362
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość

nom nawija cały czas po swojemu a jak jej czasem cos wyjdzie to mozna umrzec.
Lem

No tak, wiadomo. Teraz już wiadomo

Tylko czekać kiedy powie upholstery Wykusz i pierzeja Nasłuchuj
Stary 2014-10-20, 11:22   #1363
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
1. No ale ja mam ten awokado w składzie kremu - poczytaj skład tego Sanbios co tam siedzi

Różany uwielbiam solo, no ale się nie powinno ja robię różnie, mam totalny freestajl Jak mnie najdzie ochota.

3. Bo mi nie odpowiadał Moja cera po jego stosowaniu (oczywisćie w mieszankach, bo sam wysusza) wyglądała gorzej, stwierdziłąm, zę się obejdę
1 A jam mam taki 100% organic używam go do włosów jako dodatek do maski

2 To trzeba będzie spróbować On złuszcza jak ma retiny .

3 A rozumiem nie dział upiększająco
Stary 2014-10-20, 11:26   #1364
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
1 A jam mam taki 100% organic używam go do włosów jako dodatek do maski

2 To trzeba będzie spróbować On złuszcza jak ma retiny .

3 A rozumiem nie dział upiększająco
1. Też miałąm, i nie był przydatny, tusz do rzęs se nim zmywałam. Wlosów nie olejuję Nie moja bajka

2. Iiiiiiiii tam, może mikro, jakoś zauważalnie nie złuszcza

3. Nie o to chodzi, nie dawał komfortu. Ja lubię takie mazidla, po których stwierdzam boooosz jak mi dobrze, w sesnie odczucia komfortu. Na upiększenie nie liczę
Stary 2014-10-20, 11:31   #1365
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
1. Też miałąm, i nie był przydatny, tusz do rzęs se nim zmywałam. Wlosów nie olejuję Nie moja bajka

2. Iiiiiiiii tam, może mikro, jakoś zauważalnie nie złuszcza

3. Nie o to chodzi, nie dawał komfortu. Ja lubię takie mazidla, po których stwierdzam boooosz jak mi dobrze, w sesnie odczucia komfortu. Na upiększenie nie liczę
1 Ja też nie olejuję dodaję dwie krople do maski jako wzbogacenie czy jak to tam nazwać Mam wrażenie że wtedy włosy są bardziej jędrne i hmmm wygładzone

2 Aa no to super

3 A u mnie to jest 2 w jednym tzn może to moje osobiste wrażenie jak czuję że mi robi dobrze to też widzę że działa
Stary 2014-10-20, 11:39   #1366
golden_eye
Wtajemniczenie

Cytat:
Tooo teraz pytania kosmetyczne do pań po trzydziestce
- czy używacie kremów przeciwzmarszczkowych czy raczej co w ręce wpadnie?
- retinoidów, innych dziwnych rzeczy?
- kremów z wysokich półek?
Podejrzewam, że większość używa kremu Ves
poczuwam się jusz do odpowiedzi
- co wpadnie ale wpada analizowane składowo a nie pierwsze lepsze ale nie typowo zmarchowo albowiem zmarchy mam dwie, pod powiekami dolnymi i je lubieu rozpiętość od kremów + 20 do + 50 byleby miały to co uznam za ciekawe
- nie, chyba żeby zaliczyć tu tonik aspirynowy, fukadełka róziane/oczarowe albo hydrolat róziany
- nieee bo wysokie półki mają wysokie ceny
- jeszcze nie ale się zastanawiam nad zamówieniem i sobie i mamciku mojemu
Cytat:
2. ja mam postanowienie robić peelingi regularnie najrzadziej raz na tydzień; systematycznie nakładać na gębę mleko z żelatyną, faktycznie nieźle czyści;
soto na soto i fogle???

peeilng uprawiam mikrofibrą i znowuż widzę różnicę między uprawianym regularnie a jak sie zapomnę.
ciężko jest być kobietą wypadałoby cały dzień o się dbać i nie starcza czasu już na nic innego
Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch;48590796
Może zmiana pielęgnacji cuś pomoże, przynajmniej syfy ogarnęłam i zostały mi do opanowania [I
tylko[/I] przebarwienia, suchość, pory i zaskórniki
Redzia a używałaś kiedyś benzacne? ja dawno temu, na blizny i inne takie i pięknie mi schodziły równało się wszystko i teraz sobie przypomniałam, potrzebuję chyba znów czegoś takiego no chyba że wymyślili coś lepszego doustnie nie mogę bo did ale są chyba i tabsy

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość

snad/spod męża używającego oleju bynajmniej nie silnikowego
serio kazał se naolejować włosy , normalnie widziała żaba jak konia kują i sama płetwy podstawia

czytam Was i chybe se krem ruski dopaszczowy kupię, ale chwilowo niedostępny

mój mię podkradał krem fitomedowy az się skończył i biedny teraz nie ma się czym mazać oraz pozwala się czasem popsiurkać moimi dopaszczowymi mgiełkami
Cytat:

ad sinipret -moje dziecie powiedzialo swoje pierwsze słowa
bawół , help i onion

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
mhm;
najtańszy jest chyba cepan i spore tubsko
ale to na zmniejszenie wybielenie na co?
Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Macham znad powrotu z Krakowa o 5 rano
Bylam na wlasnym zawodowym szkoleniu, tylko 3 dni Kocham Krakow, moglabym tam mieszkac

Cytat:

1 A ty jesteś po 30 stce ?
2 Ja chyba nie używam używam kremów

znad zimnej kawy, zimnej kaszki, ulewy i siedmiu plag egipskich

czy jest na sali prawnik?

Edytowane przez golden_eye
Czas edycji: 2014-10-20 o 11:41
golden_eye jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-20, 11:41   #1367
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Lem

Cytat:
A czy brałaś pod uwagę że może Twoja cera zareagowała na zmianę trybu życia?
No wiadomo, niewyspanie, zmęczenie, brak powietrza (klima), tapeta. Ale nie mam możliwości tego zmienić.

Stary 2014-10-20, 11:43   #1368
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość

peeilng uprawiam mikrofibrą i znowuż widzę różnicę między uprawianym regularnie a jak sie zapomnę.
ciężko jest być kobietą
1 Ale w sensie ściereczką?

2
Stary 2014-10-20, 11:46   #1369
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
soto na soto i fogle???

ciężko jest być kobietą wypadałoby cały dzień o się dbać i nie starcza czasu już na nic innego

Redzia a używałaś kiedyś benzacne?
1. miesza się odrobinę gorącego mleka z odrobiną żelatyny i nakłada na paszczę póki ciepłe. To sobie zastyga, robi skorupo-maskę a potem się zrywa razem ze skórkami i zaskórnikami Działa ale śmierdzi i zawsze mam problem ze zrobieniem dobrej konsystencji (musi być gładka, kleista i dość gruba warstwa bo cienka tylko pęka a nie chce się ładnie zerwać).
2. otóż to, czasami podczytuję wątki, w których dziewczyny roztkliwiają się nad peelingiem całego ciała, kremami antycellulitowymi, kwasami, włosami - serio? Można na to znaleźć czas? Mnie obecnie wystarczy przyzwoita twarz i włosy, na więcej już nie mam siły, niech się tam dzieje...
3. nie Ale w sumie boję się benzacnów, cepanów, że to agresywne mazidła i jeszcze gorzej przesuszą - może niesłusznie się cykam?

Stary 2014-10-20, 11:46   #1370
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość

No, to już w trasie do Wwy. Ale miałam fajny dzień :-D I noc też z resztą... Zbliża się pora mojej normalnej pobudki w sumie.
Na warsztatach było losowanie flaszki Molvizara i otóż padło na mnie :-D Ale to tylko wisienka na torcie, bo były też fantastyczne spotkania, starzy znajomi, nowi znajomi -poznałam Piratha na przykład... Cudnie było!!! Jeśli mi się uda jechać na kolejne warsztaty, będę przeszczęśliwa. I polecam je bardzo wszystkim. Wiozę setki zdjęć do obrobienia...
A podobno nie mam Windowsa już... No chyba, że już znowu mam ;-)
gratuluję!!!!

znad tartej marchewki z jabłkiem (bida, jak chrupac nie można)
I wyrwanych podczas snu szwów po pracy prosto do denta znów
A po tych stanach zapalnych i antybiotyku jestem tak osłabiona, że śpię po 11-12 godzin na dobę

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2014-10-20 o 11:56
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-20, 11:46   #1371
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
No wiadomo, niewyspanie, zmęczenie, brak powietrza (klima), tapeta. Ale nie mam możliwości tego zmienić.
No właśnie trafiłaś w sedno nasz klimat beznadziejny... No ale na brak powietrza możesz coś zaradzić np chodzić na spacery czy biegać . Jak biegałam sińce pod oczami miały zupełnie inny kolor taki bardzij przyjazny
Ale skoro stosujesz tapetę mineralna to powinna być lepsza prawda?
Nie wiem bo nie używałam ,ale po moim pudrze samorobionym skóra jest ekstra!
Stary 2014-10-20, 12:00   #1372
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
2. otóż to, czasami podczytuję wątki, w których dziewczyny roztkliwiają się nad peelingiem całego ciała, kremami antycellulitowymi, kwasami, włosami - serio? Można na to znaleźć czas? Mnie obecnie wystarczy przyzwoita twarz i włosy, na więcej już nie mam siły, niech się tam dzieje...

3. nie Ale w sumie boję się benzacnów, cepanów, że to agresywne mazidła i jeszcze gorzej przesuszą - może niesłusznie się cykam?
2. co nie? Szczotkowanie ciała na sucho, na mokro

3. Słusznie

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość

A po tych stanach zapalnych i antybiotyku jestem tak osłabiona, że śpię po 11-12 godzin na dobę
No nie dziwne, taka inwazja an organizm, naturalne, że się chce zregenerować snem. Jak możesz wypoczywaj ile się da.

---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ----------

Cytat:

No nie dziwne, taka inwazja an organizm, naturalne, że się chce zregenerować snem. Jak możesz wypoczywaj ile się da.

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2014-10-20 o 11:53
Stary 2014-10-20, 12:05   #1373
gryx82
BAN stały

Cytat:
noremalnie
No eeej, ale didy w tym wieku nie mówią, ino wydają nieartykułowane dźwięki
Cytat:
Tylko czekać kiedy powie upholstery Wykusz i pierzeja Nasłuchuj

Albo "nie ma... nieee maaa... nieeeee maaaaa"
Cytat:
Redzia a używałaś kiedyś benzacne?
Ja używam (gdy mi się przypomni oczywiście), coś tam dziaaała, szczególnie na syfy w początkowym stadium
Cytat:
mój mię podkradał krem fitomedowy az się skończył i biedny teraz nie ma się czym mazać oraz pozwala się czasem popsiurkać moimi dopaszczowymi mgiełkami

Cytat:
... No ale na brak powietrza możesz coś zaradzić
Złóż podanie o wystawienie biurka na zewnątrz
Stary 2014-10-20, 12:06   #1374
golden_eye
Wtajemniczenie

Cytat:
1 Ale w sensie ściereczką?

2
1* nom moczę ją w psiurkaczu jakimś a ostatnio w micelu garniera i heja. kranówy unikam, mam potworny wysyp potem.

no sama powiedz:
- włosy - mycie olejowanie odżywianie suszenie modelowanie zabiegii u fryza nie wiem co jeszcze ale pewnie się znajdzie
- twarz - peelingi maseczki kremy sera filtry psiurkacze makijaże demakijaże zabiegi różne masaże i jeszcze pewnie coś o czym nie wiem a co się robi
- cycki - masaże ćwiczenia sera balsamy prysznice zimne ciepłe odpowiednie staniki itepe
- ciało ogólnie - to co i cycki tylko w większej ilości bo powierzchnia większa + ćwiczenia bo od leżenia się smukłym nie będzie
- do tego wszystkiego oszyfiście suplementacja, dieta, nawadnianie, odpowiednia ilość ruchu, snu, do tego odpowiednia dawka również odżywki dla musku czyli kino ksiażka sudoku czy inne inszości rozwijające i podtrzymujące błysk intelektualny
- do tego wszystkiego dołóż hobby bo coś człowiek robić musi z wolnym czasem albo żeby nie zwariować jak wolnego nie ma

i gdzie tu czas na cokolwiek innego? no nie ma
Stary 2014-10-20, 12:09   #1375
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Maja, biedaku, zgrzytałaś w nocy zębami?

Ad pielęgnacji - taaa, zwłaszcza szczotkowanie ciała nad miska jest arcywygodne a mleko to ja wolę wypić
Stary 2014-10-20, 12:09   #1376
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Albo "nie ma... nieee maaa... nieeeee maaaaa"

Złóż podanie o wystawienie biurka na zewnątrz

Cytat:
2. co nie? Szczotkowanie ciała na sucho, na mokro
Taa, potem 15 min przemiennego prysznicu, pół godz owijania ud folią spożywczą, aerobik i maseczka

Cytat:
No ale na brak powietrza możesz coś zaradzić np chodzić na spacery czy biegać .

Ale skoro stosujesz tapetę mineralna to powinna być lepsza prawda?
Nie wiem bo nie używałam ,ale po moim pudrze samorobionym skóra jest ekstra!
1. mogę, mam codziennie dokładnie 3 godz wolnego czasu z przyjemnością poświęcę ja na sport (godzinka biegania, dwie godz układania spuszonych włosów po bieganiu)
2. no jest lepiej, nie powiem, ale nadal szarość i marność.

Stary 2014-10-20, 12:11   #1377
gryx82
BAN stały

Cytat:
1. mogę, mam codziennie dokładnie 3 godz wolnego czasu z przyjemnością poświęcę ja na sport (godzinka biegania, dwie godz układania spuszonych włosów po bieganiu)

Majuta, doczytałem
Stary 2014-10-20, 12:14   #1378
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
no sama powiedz:
- owijanie ud folią, wszelkie mazidła na tyłek, cycki, dekolt, twarz, pod oczy, peeling całego ciała, kąpiele w soli morskiej/błocie, naprzemienne prysznice, depilacja po całości
- malowanie paznokci (a takiego wała), naklejanie na nie diamencików lub bógwieczego, dbanie o skórki, piłowanie
- szorowanie pięt, nakładanie kremów, ogarnianie pazurów u stóp
Osiem godz roboty dziennie jak nic

Stary 2014-10-20, 12:22   #1379
golden_eye
Wtajemniczenie

Cytat:
1. miesza się odrobinę gorącego mleka z odrobiną żelatyny i nakłada na paszczę póki ciepłe. To sobie zastyga, robi skorupo-maskę a potem się zrywa razem ze skórkami i zaskórnikami Działa ale śmierdzi i zawsze mam problem ze zrobieniem dobrej konsystencji (musi być gładka, kleista i dość gruba warstwa bo cienka tylko pęka a nie chce się ładnie zerwać).
1* wypróbuję na Teżu jak zadziała to potem na sobie
2* nie wiem, ja ledwo się zmuszam wieczorem do oczyszczania paszczy i kremowania a i tak niecodziennie, w ciągu dnia parę razu popsiukam buzię, czasem jantarem włosy i tyle. włosy ogólnie po macoszemu a reszta ciała - gąbka syrenka koniec pielęgnacji
3* benzacne nie jest na stałe, wysusza owszem, ale przebarwienia i blizny, mi przynajmniej i wtedy te kilka lat temu, schodziły niemal w oczach no i ograniczał trąd na buzi. zawsze jest coś kosztem czegoś przy takich specyfikach
Cytat:
gratuluję!!!!

bidoku Ty

Cytat:
po moim pudrze samorobionym skóra jest ekstra!
soto soto szczegóły

---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

Cytat:
- owijanie ud folią, wszelkie mazidła na tyłek, cycki, dekolt, twarz, pod oczy, peeling całego ciała, kąpiele w soli morskiej/błocie, naprzemienne prysznice, depilacja po całości
- malowanie paznokci (a takiego wała), naklejanie na nie diamencików lub bógwieczego, dbanie o skórki, piłowanie
- szorowanie pięt, nakładanie kremów, ogarnianie pazurów u stóp
osiem to chyba jak dokładnie wiesz co i jak robić i masz takie 3 w 1 preparaty, mi samo malowanie paznokci zajmowało godzinę, zawsze się uebałam po palcach, przypadkiem odbiłam wzorek ze swetra czy kubka na schnącym lakierze i dawaj poprawki no ogólnie koszmar lakiernictwa. a samo owijanie folią - pół godziny się owijasz, pół godziny min siedzisz w tym i przeciez niewiele więcej zrobisz bo folia ogranicza ruchy - a potem trzeba się z tego ODWINĄĆ I ZMYĆ TO POD SPODEM a o tym już nikt nie pisze a to też zajmuje czas.
to tak jak tłumaczenie moim nietopszom, że wyjazd do nich to nie tylko droga w ich stronę, ale też powrotna. no za chiny nie mogą tego zrozumieć i zapamiętać dla nich istnieje tylko droga w ich stronę, i droga ta jest kilka razy krótsza niż droga w naszą stronę od nich
Stary 2014-10-20, 12:25   #1380
gryx82
BAN stały

Cytat:
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości