|
|
#1411 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIV
Cytat:
![]() a tak fogle to ciągle zapominam na odchudzanie polecam te nieszczęsne otręby+siemie+suszone japko+suszona śliwka+jagoda goji + ewent inne ziarna z kefirem i wyciąg z karczocha 3x2tab dziennie
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2014-10-20 o 15:43 |
|
|
|
|
#1412 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm szkoda, że już chuopin nadał dziś przesył do Cię, bo bym dosypała Ci Inglota HD - żółciutkiego. Świeci się, ale tak jakby na twarzy nie widać, a ja porzasta więc świecidła bym nie zniosła. Cudem nie jest, ponownie nie kupię
![]() Aha, i przepraszam, ale nie uprzedziałam chuopa o prio i nadał ekonomem
|
|
|
|
#1413 | |
|
BAN stały
|
U mnie na zmianę słońce i chmurzyska
![]() Przez Ciebie torebki przeglądam na allegro Znalazłem Korsy po 99zł Cytat:
![]() --- Idę ziemniaki obrać |
|
|
|
|
#1414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o bosze stworzyłam potwora, Gryx z torepkom tego to nawet Jacyków by nie wymyślił nie no wiem, dla Mam szukasz ![]() otóż nie, jem w miarę normalnie, tylko jeden lub rzadko dwa posiłki zastępuję tym kefirem (i to niewielką ilością, tak z pół kubka, czyli przegryzka taka bardziej to jest) no i 3 x 2 cynarexu
|
|
|
#1415 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Gdy się odchudzałem onegdaj (dawno temu i nieprawda ), na kolację często jadłem jogurt naturalny z wkrojonym jabłkiem i płatkami owsianymi/otrębami
|
|||
|
|
|
#1416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad2. piłam przez kilka tyg., na czczo, japkowy ofkors, nie schudłam
|
|
|
#1417 | ||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Cytat:
![]() Przyjedź zimą powąchać powietrze
|
||
|
|
|
#1418 | ||||
|
Zakorzenienie
|
]
Cytat:
![]() U mnie robi wlasnie taki efekt porcelanowej powłoczki odbijającej światlo ![]() Może faktycznie za dużo dałaś Ja sypę doslownie odrobinę na wieczko( tak z ziarenko groszku), miziam pedzel ( duży do pudru), zdmuchuję nadmiar i na paszczę, leko stęplując tym pędzlem, a potem delikatnie rozcieram. Pory schowane, pysk porcelanowy, gladziutki ![]() Az specjalnie sę wypindrzyłam kilka minut temu przez Ciebie ![]() Cytat:
Się boję na dluższą metę to praktykować jednak ![]() Cytat:
![]() 2. Bez podśmiechujek proszę, bo wychodzę na starą pudernicę ![]() Ja psikam zwykłą wodą z kranu. Ale u nas jest dobra. Jak żródlana Na mineralne podklady super, pieknie się wtedy stapiają ze skóra Na zwykle pudry nie próbowałam , ale pewnie też zniknie efekt pudrowości i lepiej się wtopi Cytat:
Jak przez kilka dni sie zagapię i zapomnę o siemieniu albo nie mam bo zapominam kpić, to od razu brzuch mi wywala. A po siemieniu deska
|
||||
|
|
|
#1419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mejkap jest dobry ad2. no właśnie ja się nie odchudzam, znaczy zaprzestałam tych bezsensownych praktyk zniechęcona wieloletnim porażkami , dołożyłam tylko te ziarna i samo poszło ale bebzon mam mniejszy i szpara się powiększa . Serio to siemię musi dobrze robić zgubiłam grzebajdło lodówkowe
|
|
|
#1420 | ||||
|
Mother of Cats
|
A propos supli: łykam to i owo (żelazo, B12, D, omega3, magnez), piję karnie pokrzywę i drogi Baru, chyba triumf! Włos zaczął mi się trzymać głowy!
![]() Cytat:
Cytat:
A próbowałaś mieszać olej z żelem hialuronowym albo dodawać olej do zwykłego kremu napaszczowego? Może jeden z tych sposobów się u Ciebie sprawdzi ![]() Cytat:
Cytat:
2. o bosz Daj znać, jak sprawy się goją 3. Najwidoczniej potrzebuje organizm sił na regenerację - IMO śpij więc, jeśli tylko możesz. Szczotkowanie na sucho to ok. 5 min. Nie demonizujcie ![]() Co mi przypomina, że powinnam pouskuteczniać, bo się za chwilę zmienię w jeden wielki cellulit |
||||
|
|
|
#1421 |
|
Zakorzenienie
|
co nie
właśnie zmieniłam chęć posiadania, ruski później, a teraz kupię rokitnikowy amba, grzebajdła niet
|
|
#1422 | ||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Cytat:
![]() Szczęściara - zazdroszczę! |
||
|
|
|
#1423 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama wiem co to znaczy, gubię połowę włsoów, 2 razy w roku, od lat 10 już. Prześwity, łyse placki no koszmar, koszmar. Ale u mnie to hormonalne. Nie łykam nic i nagle same z siebie jakiś tydzień temu przestały wyłazić. Także ja cały czas obstawiam teorię hormonalną związaną z porami roku, kiedy to organizm produkuje nadmiernie testo. Wiadomo że taski cynk żelazo i wit z grupy B są sprzymierzeńcami włosów i skóry, no wszystkiego, więc nie zaszkodzą. 2. Wiem, już go chyba piętnasty raz wklejam i o nim trąbię ale póki co był ignorowany Kocham go za zapach, naturalny, ma kolor mocno żółty i należy do tłustszych ale ja z tłustą cerą używam spokojnie bez dramy. Także z dla mnie ![]() 3. Ale ja z tym szczotkowaniem dramatyzuję celowo, z przymrużeniem oka Ja wiem, że to akurat nie trwa wieki, chodziło o przerys, że gdyby zebrać wszystkie możliwości dbania o siebie to doby by brakło Cytat:
Tym razem ja powiem szczęściara, zazdroszczę. Mnie nic nie upiększa. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-10-20 o 18:24 |
||
|
|
|
#1424 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mnie się wbił w pamięć, ten rokitnikowy i brzozowy właśnie
|
||
|
|
|
#1425 | |||||||
|
Panaroja
|
snad kawusi
![]() Cytat:
![]() 2.alesz wiem , że dla innych nie furda , mówiłam wyłącznie o sytuacji kiedy coś pomaga , a jak pomaga to mi wsi ryba dlaczemu , grunt że pomogło widać jestem istotą zbyt mało wyrafinowaną umysłowo ![]() Cytat:
ja nie mogę wychodzić bez mejkapu i prawdę mówiąc zwisa mi czy wyglądam w nim staro czy nie - grunt że jestem zadowolona Cytat:
![]() Cytat:
2.czemu nikt nie odważył się wygłosić słowa prawdy - z wiekiem następuje mumifikacja po prostu ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Redzia - paszczę odszarza jeszcze takieło http://www.magiczne-indie.pl/maseczk...100g-hesh.html nie tylko w sensie dosłownym bo po nałożeniu ma się warstwę barwy tartych buraczków na ryju ale się potem skóra robi dużo lepsza , gładsza i zdrowszy ma koloryt . Tylko oszyfiście trzeba pamiętać żeby jej regularnie używać ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- A , i jesycye betam podkad y royđwietlacyem ![]() znaczy miało być bełtam podkład z rozświetlaczem przed nałożeniem i dobrze wygląda - jest promienniej na ryju ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||||
|
|
|
#1426 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1427 | ||
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- a z Koraną miałaś do czynienia? do nabycia w sklepach z miodem głównie ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- na zmniejszenie rozszerzonych porów, czyli małych blizenek ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1428 |
|
BAN stały
|
Flo, popa jaka zrzyna z modelu Hamilton, bezczele!
|
|
|
|
#1429 | ||||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
2. i co? Bo nie wiem czy brać ![]() Cytat:
![]() 2. też się nabijałam. Pjedyńcze czynności ok, ale w sumie - nie do przejścia dla mnie. Cytat:
2. to jest porcja na jeden raz? 3. u mnie odpada bo sypkie i nie bardzo to widzę. Popieram - działa na czoło i nos, nie działa na okolice ust
|
||||
|
|
|
#1430 | |
|
Zakorzenienie
|
A co to takiego
![]() Cytat:
Podejrzewam,że jak byś była wogle bez tapety, tylko rzęsy tuszem pociągnięte, też by nie widział roznicy ![]() Pyknij sobie na polowę twarzy,a na drugą nie i się wgapiaj wtedy ![]() 2. Prrrr szalona ![]() W środę planuje test |
|
|
|
|
#1431 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Spróbuję jeszcze jutro bo też mam w planach Kunsztowny Makijaż i Wyjście Między Ludzi
|
|
|
|
|
#1432 |
|
grozi wypollizowaniem
|
redzia-a weź ty sie sfotografuj w tym puderze
, ciekawam czy na zdjeciach ujrzysz efekt?
|
|
#1433 |
|
BAN stały
|
Śpicie czy ćwiczycie mejkapy?
|
|
|
|
#1434 |
|
grozi wypollizowaniem
|
weź mi lepiej torepke znajdx zamiast zadawac gupie pytanie
|
|
#1435 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1436 |
|
grozi wypollizowaniem
|
|
|
#1437 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Zaraz będę go jeszcze raz testować. Póki co macham spod kremu pod oczy 40+
|
|
|
|
|
#1438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie sezonowe wypadanie wreszcie nieco zmalało A po intensywnym olejowaniu i maskowaniu kłaki nawet odzyskały blask w miarę niezły (foto) Dent popatrzył, pomacał i powiedział, że mam marmoladę zamiast dziąsła i szyć się tego nijak nie da, mam przyjść w czwartek, to może trochę stwardnieje. I na pożegnanie mnie "pocieszył", że po tak dużej i poważnej ranie, to się będzie goić kilka tygodni
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-10-21 o 09:31 |
|
|
|
|
#1439 |
|
BAN stały
|
Znad kawy i śniadania
Zęby to jednak wynalazek diabła jest
|
|
|
|
#1440 |
|
Zakorzenienie
|
snad pobrania krwi, ciekawe jakie będą wyniki
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:20.

No ale ja mówię o makijażu mineralnym.

Znalazłem Korsy po 99zł
tego to nawet Jacyków by nie wymyślił

Sama wiem co to znaczy, gubię połowę włsoów, 2 razy w roku, od lat 10 już.
Mnie się wbił w pamięć, ten rokitnikowy i brzozowy właśnie