Styczniowe mamusie 2015, cz. VI - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-21, 12:38   #2191
bajlaga
Zadomowienie

Dot.: Styczniowe mamusie 2015, cz. VI

Cytat:
Napisane przez fashionaddicted Pokaż wiadomość
DLatego może za killa miesięcy całkiem zmienię zdanie na ten temat hehe
Ja mieszkam na 3 piętrze bez windy, ale jeśli będę wracać do domu po spacerze a w domu nie będzie męża to będe zostawiać stelaż przypięty na samym dole lub na pierwszym półpiętrze i on weźmie jak już wróci do domu. Innego wyjścia nie mam
Ja kupując wiedziałam,że wózka i dziecka na raz nie wniosę na to 3 piętro czy będzie ważył 13kg+dziecko czy 16+dziecko. Po prostu jestem małym słabeuszem :P
Ja się zastanawiałam nad przypinaniem wózka na razie w grę wchodzi zostawianie stelaża na dole, branie Młodego z gondolą do domu, no bo sama nawet nie wniosę 10 kg wózka z dzieckiem + asortyment, w dodatku u nas przy bloku jest dużo schodów, a nigdzie nie ma podjazdów więc i tak się wystarczająco nanoszę
bajlaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-21, 12:38   #2192
Martusia1499
Rozeznanie

dusiolka emmaljunga jest super
Stary 2014-10-21, 12:42   #2193
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bajlaga Pokaż wiadomość
a czy to prawda, żeby trzymać się jednej firmy i kupować potem większe butelki z tej samej firmy?
ja się trzymałam aventu - jak raz dostaliśmy od kogoś jakiejś innej firmy to oddałam komuś bo nie umiałam się przyzwyczaić synek też.

Smerfetka zamówienie z all daję kup teraz to co chcę a na samym końcu wchodzę w kupione i tam możesz sobie zaznaczyć rzeczy od jednego sprzedawcy i zrobić wspólne zamówienie
sen przekozacki hahaha

Ma.ko chyba nie ma znaczenia czy butelki z all czy apteki
co doc zkawki mam podobnie - akurat jest to fajne ale krótko - potem zaczyna mnie to irytować lekko

Montanka butelki w porządku - te duże i te małe. wzięłam mleczną i niebieską. poprzednio też takie miałam i te są takie same.

Cytat:
Napisane przez kleo111 Pokaż wiadomość
Zapomniałam jeszcze dodać, ze od ostatniej wizyty jest cały czas ułożony główką w dół
i oby tak został

Cytat:
fashion różne są spacerówki, aczkolwiek ja też nie wyobrażam sobie zimy z taką parasolką ... choć z drugiej strony ludzie naprawdę sobie tak radzą wokół widzę, że spacerówki z wózków 2w1 często są wymieniane na właśnie takie, proste, szybkie w składaniu, zajmujące mało miejsca, standardowe
ja szybko zmieniłam na taką spacerówkę ale to była jesień a potem w zimie raczej na sankach się woziliśmy niż w spacerówce. bardzo fajna na szybki wypad gdzieś składana mało miejsca.

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-21, 12:53   #2194
Karoloo
<3 <3 <3

Cytat:

A ja po wczorajszej wizycie u ginki jestem zadowolona Wszystko w najlepszym porządku, nasz Skarb waży już 1250 gram i mierzy ponad 30 cm (tutaj babka nie jest w stanie precyzyjnie określić, bo dziecko podkurcza nóżki). Jestem w 29 tygodniu ciąży, 28 skończony, bo lekarze liczą właśnie te skończone

Montanka zobaczysz szybko zleci nie ukrywam, że chcialabym już mieć Frania na rękach ale niech sobie w ciepełku siedzi

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3
Karoloo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-21, 13:00   #2195
askaa02
Rozeznanie

Dzień doberek ja znowu średnio wyspana po nocnym sikaniu - leżę wtedy minimum godzinę i debatuję nad własnym życiem

Cytat:
Napisane przez mmgi Pokaż wiadomość
Przynajmniej obydwie mamy się garną do pomocy Ja chyba nie będę miała umytych okien do wiosny na szczęście myłam ostatnio we wrześniu.
U mnie też, nikt nic sam nie zgłasza, troszkę mnie to boli, ale spoko, damy radę sami tzn. maż

Cytat:
Napisane przez Kinqaa Pokaż wiadomość
Chcę sałatkę z tuńczykiem! Z majonezem i żeby były kostki sera żółtego ! :P ma ktoś przepis jakis fajny?
Och narobiłaś smaka, muszę dziś wiczorem sobie taką strzelić

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
Cześć
alb, asia wieczorami to jak wstaje z kanapy, to mąz albo mi ręke podaje i ciągnie do góry, albo musi mnie odepchnąć zebym sie wybiła

[/COLOR]AA i robie małe zamówienie w smyku póki jeszcze -70% i zakochałam się w tym http://www.smyk.com/motherhood-kompl...t-niemowlaka-p
Piękna pościel
mi już od jakiegoś czasu mąż rękę podaje przy wstawaniu - to od razu szybciej idzie

Cytat:
Napisane przez ewka555 Pokaż wiadomość
hej..
pół nocy nie spałam, bo ręce mi puchną i jak się chciałam oprzeć na jednej jak wstawałam do toalety, to prawie poleciałam ;/
kurcze ja mam serdelki z palców u stóp - nie poznaje ich i trochę sie obawiam w czym ja będę chodzić zimą...

Cytat:

A ja po wczorajszej wizycie u ginki jestem zadowolona Wszystko w najlepszym porządku, nasz Skarb waży już 1250 gram i mierzy ponad 30 cm (tutaj babka nie jest w stanie precyzyjnie określić, bo dziecko podkurcza nóżki). Jestem w 29 tygodniu ciąży, 28 skończony, bo lekarze liczą właśnie te skończone
Gratki

Cytat:
Ja jedną pościel kupiłam już dawno - muszę kupić jeszcze prześcieradło.
Właśnie się zastanawiam ile ich kupić, bo mam na razie 1, chyba 3 prześcieradła wystarczą ?

Cytat:
Tż kupił mi wczoraj Hity, nie jadłam ich ohoho, kilka dooobrych lat, teraz się nimi obżeram
Za mną chodzą cukierki Dumle - i nie widzę ich nigdzie...

Cytat:
ja też wole miec wszystko na zapas, tylko z tą butelką jakoś tak nie wiem...Proszę doradźcie jaką kupić tak na wszelki wypadek - myślę o Avencie...
Ja kupiłam w dobrej cenie zestaw avent no i zobaczymy, albo sie przyda albo i nie ( jest to: Zestaw startowy z butelkami Natural SCD290/01)

Chwalę się jak fajnie wyszła nam stara komoda z jyska koloru wenge przemalowana na jasnoszary+żółty teraz jeszcze łóżeczko i pierdółki typu literki na ścianę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg komody2.jpg (62,5 KB, 53 załadowań)
askaa02 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-21, 13:06   #2196
smerfetka2808
Zakorzenienie

Cytat:
\

smerfetka
haha, super sen no i super, że glukoza już za Tobą a Ty jakie butelki kupujesz/kupiłaś? i ile?
ja biorę z Aventu te Natural i wezmę jedną małą póki co
znalazłam też fajny laktator cenowo z Aventu i chyba jak będę wyprawkę zamawiać to odrazu też go kliknę
a z tej glukozy się mega cieszę że już za mną bo mi tak dziwnie teraz w żołądku

Cytat:
Napisane przez simonee Pokaż wiadomość
Tak jak pisałam to tak zrobiłam i obudziłam się po 10, drugie śniadanie tez już zjedzone

Smerfetka ty to miałaś sen ale ja też dziś miałam kolorowo w snach
i dobrze że drzemka po śniadaniowa się udała
te moje sny to mnie przerażają czasami

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
długo wytrzymałaś bez ciążowych spodni. Ja już jedne odkładam, bo mnie gniotą. Teraz już do końca przerzucam się na getry ;D jedne fajne w pepitke widziałam
to pod żebrami wcale takie przyjemne nie jest. Czasem jak krzykne, to mąż mówi, ze odgłosy godowe wydaję
czkawka na początku to fajna, taka śmieszna, ale codziennie po kilka minut to już średnio hehe. Ale doczekasz się i Ty :P
ja już mam w koszyku zakupy za ponad 100, jeszcze chyba tą pościel zamówie i pewnie na tym nie poprzestane haha
na zgage polecam łyk mleka, mi pomaga
ja jakoś nie mogę sobie dobrać odpowiednich
a ak bym chciała bo mam kilka tunik co fajnie by teraz wyglądały ale do jeansów albo dresów to średnio

Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość

Smerfetka zamówienie z all daję kup teraz to co chcę a na samym końcu wchodzę w kupione i tam możesz sobie zaznaczyć rzeczy od jednego sprzedawcy i zrobić wspólne zamówienie
sen przekozacki hahaha
.
o dziękuję za odpowiedź
muszę sobie zobaczyć jak to działa
sen bym mega

Cytat:
Napisane przez Karoloo Pokaż wiadomość

Montanka zobaczysz szybko zleci nie ukrywam, że chcialabym już mieć Frania na rękach ale niech sobie w ciepełku siedzi
oj niech sobie siedzi do końca tam gdzie mu najlepiej
każda z nas się w końcu doczeka Małych Skarbów

---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ----------

aska, komoda rewelacyjnie wyszła!
Stary 2014-10-21, 13:08   #2197
simonee
Zakorzenienie

Askaa fajny pomysł z tą komoda
Stary 2014-10-21, 13:13   #2198
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Cytat:
Tż kupił mi wczoraj Hity, nie jadłam ich ohoho, kilka dooobrych lat, teraz się nimi obżeram
osz Ty, podziel sie

Cytat:
Napisane przez Martusia1499 Pokaż wiadomość
Hej
Wróciłam właśnie z SR, utwierdziłam się dzisiaj w przekonaniu, że super prowadząca mi się trafiła. Nic nie narzuca, nie krytykuje, szanuje wybory mam i powtarza, że jest od doradzania, wspierania i pomagania. Widać, że można do niej się zwrócić z każdym problemem
super

Cytat:
to zależy od ułożenia. mój np leży w poprzek i czuję go w dole i po bokach brzucha jak mój synek leżał główką w dół to czułam go wysoko wtedy.
ja nie wiem jak mój leży, tydzien temu na wizycie lezał główką do dołu, a wieczorem kopał po wątrobie to juz sama nie wiem hehe.

Cytat:
sprzedawca to: r_p77

ja też nie wiem czy kupować butelkę czy nie, ale jeśli mam zamiar karmić piersią to jedna jakaś w razie czego wystarczy? i co musi pisać na takiej butelce? kompletnie się na tym nie znam...
dziewczyny z mamusiowego jeszcze polecają sprzedawce HealthWorld
ja tez mam zamiar karmic piersią, ale nawet jakąs herbatke podać (czy na wzdecia, czy na kolki) czy na mleko jak bede musiala wyjsc z domu

Cytat:
Ahh kawały o teściowej chyba nie są przypadkowe, choć ja na swoją aż tak bardzo narzekać nie mogę, bo to dobra kobieta, ale chyba tylko dlatego, że nie mieszkamy razem i mi się we wszystko nie wtrąca A jeszcze jakiś czas temu mnie wkurzyła tekstem "po co ja tyle wszystkiego kupuję", przecież jest jeszcze duuuuużo czasu, a i na pewno jak ktoś będzie nas odwiedzał jak się Mały urodzi to coś przyniesie. No super, tylko od niej niestety póki co nie dostaliśmy nic, a liczyć na kogoś w styczniu? Przecież wyprawka musi być wyprana w płynie dla dzieci, wyprasowana i uszykowana odpowiednio wcześnej
wiesz skądś się te kawały biorą hihi.
Moja też mówi, ze tyle juz mam, ze mi wystarczy (a mam moze kilka rzeczy na 56, kilka na 62 i kilka bodziaków z krótkim rękawkiem na 68/74 łącznie bedzie z 10 haha).
I widze, ze moja mama to sie garnie do kupowania, to ręcznik, to kocyk, to pieluchy itp (i chce nam jeszcze kase dac poźniej), a tesciowa jakos sie nie garnie, ale ja nic od nikogo nie wymagam.

Cytat:
Smerfetka ty to miałaś sen ale ja też dziś miałam kolorowo w snach
ja miałąm jakiś debilny

Cytat:
Napisane przez Montanka Pokaż wiadomość
super pościel
Widzę, że cała Polska obsypaną wysypka bostońską.. ech, u nas też w zeszłym tyg. dzieciaki w pkolu poodpadały. Syn siedział przez to tydzień dłużej w domu, bo nie chciałam go narażać. Wczoraj też jeszcze nie poszedł, ale dziś już go posłaliśmy i nie wiem, czy dobrze, bo wolę w sumie mieć zdrowego w domu, niż chorego. Tym bardziej z taka wysypką. Tfu!! Ale musiał już iść, bo siedział 2 tyg i 1 dzień.

Ja nawwet nie wiedziałąm, ze taka odmiana jest dzisiaj sie dowiedziałąm.

Cytat:
Zapomniałam jeszcze dodać, ze od ostatniej wizyty jest cały czas ułożony główką w dół

Kurcze, ale mnie coś zołądek boli Idę po kawkę i zabieram się za porządki w biżuterii, bo wczoraj kupiłam sobie w Biedrze takie fajne pudełeczka/organizery do biżuterii
to dobrze
oj, moze na żołądek lepiej herbate niż kawe?

Cytat:
Ma.ko chyba nie ma znaczenia czy butelki z all czy apteki
co doc zkawki mam podobnie - akurat jest to fajne ale krótko - potem zaczyna mnie to irytować lekko
dzięki
no ja czasem az musze wstac albo inaczej usiąść bo mnie to denerwuje wręcz.

Cytat:
Napisane przez askaa02 Pokaż wiadomość
Piękna pościel
mi już od jakiegoś czasu mąż rękę podaje przy wstawaniu - to od razu szybciej idzie

Chwalę się jak fajnie wyszła nam stara komoda z jyska koloru wenge przemalowana na jasnoszary+żółty teraz jeszcze łóżeczko i pierdółki typu literki na ścianę

co byśmy bez nich zrobiły hehe
super wyszła ta komoda
ja teraz tez jestem na etapie wybierania literek. Mam juz sprzedawc e u którego kupie, tylko nad kolorem sie zastanawiam. I girlande na okno chce jeszcze i kule zamiast lampki

pisałam na raty, bo teściowa skonczyła akurat okna myc, to chwile posiedziałyśmy. Teraz juz poszła, to skonczyłam narabiać.
CHyba ide na spacer póki słoneczko

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-21, 13:15   #2199
Katerina_00
Zakorzenienie

GG do Katerina_00

Brawurka strasznie wiało w nocy i nad ranem, ale teraz się troche uspokoiło, nawet na play grupie byłam na piechote.

my przez blisko rok przypinalismy wózek do barierki, Tż przed i po pracy do składał i rozkladal i chował w bagażniku.

Dziś widziałam babke pomykającą z moim wózkiem w środku miała tak na oko 3,4 latka plus całkiem małe w chuście.
To ja za około pol roku
Katerina_00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-21, 13:16   #2200
Szczeperka
Wtajemniczenie

Simonee - ja nie ograniczę cytrusów dopóki mi tak smakują. Słucham swojego organizmu i jak powie dość to wtedy się zastosuje. Do tego czasu kilka razy w tygodniu cytrusy są w mojej diecie

Ignaś 11.03.2016
Szczeperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-21, 13:16   #2201
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

smerfetka ostatnio wzięłam getry od tej babeczki http://allegro.pl/legginsy-ciazowe-d...695306090.html
wziełam takie z panelem bez gumy za 30zł to są fajne, ale takie za 12 wzięłam bo były tanie, to po praniu zostaną mi do chodzenia po domu tylko. Korcą mnie te co wrzucilam

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
Stary 2014-10-21, 13:20   #2202
askaa02
Rozeznanie

dzięki dziewczyny za opinie też mi się podoba nieskomnie powiem

ma.ko ja o literki poprosiłam moją mamę - no zobaczymy co jej wyjdzie mówię do niej że każda może być z innego materiału, tylko nie różowe

kurczę fajne te legginsy
Stary 2014-10-21, 13:23   #2203
elvira44
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kinqaa Pokaż wiadomość
To jutro tak do południa bym chciała przepis ,bo kurde juz z tydzień lub dwa chodzi za mna ta sałatka

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Sorki ze dopiero teraz ale dopiero weszłam na wizaz.

Sałatka warstwowa z tuńczykiem

5 ugotowanych jaj na twardo, 1 tuńczyk rozdrobniony, 200 g startego na dużych oczkach sera, 1 drobno posiekana cebula, 8 łyżek majonezu.

Rozdzielić żółtka od białek, białka zestarzeć na tarce o dużych oczkach i ułożyć na dnie salaterki, 100 g sera ułożyć na białkach, ser pokrywamy majonezem (4 łyżki).
Następna warstwa to tuńczyk (odsączony), potem cebula, następnie reszta żółtego sera i majonez.
Na wierzch ścieramy żółtka na tarce o drobnych oczkach (ja rozdrabniam palcami bo szybciej).

---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ----------

Cytat:
Dziewczyny czy macie zamiar ograniczyć jedzenie cytrusów w 3 trymestrze?
Ja nie, ale ogolnie duzo tego nie jadam.

http://www.suwaczek.pl/cache/556b2ed503.png
elvira44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-21, 13:24   #2204
simonee
Zakorzenienie

Szczeperka no właśnie są dwe opinie co do cytrusow ze powinno się jeść tak jak nam podpowiada organizm a inna ze powinno się bardzo ograniczyć ze względu na to że są silnie alergizujace. Ja ostatnio mam apetyt na mandarynki które mogę jeść kilogramami to samo tyczy się cytryny i grejpfrutow.
Stary 2014-10-21, 13:25   #2205
elvira44
Wtajemniczenie

Brawurka no troche wiało ale teraz słonko swieci.

Stary 2014-10-21, 13:25   #2206
Katerina_00
Zakorzenienie

GG do Katerina_00

Cytat:
Napisane przez elvira44 Pokaż wiadomość
Sorki ze dopiero teraz ale dopiero weszłam na wizaz.

Sałatka warstwowa z tuńczykiem

5 ugotowanych jaj na twardo, 1 tuńczyk rozdrobniony, 200 g startego na dużych oczkach sera, 1 drobno posiekana cebula, 8 łyżek majonezu.

Rozdzielić żółtka od białek, białka zestarzeć na tarce o dużych oczkach i ułożyć na dnie salaterki, 100 g sera ułożyć na białkach, ser pokrywamy majonezem (4 łyżki).
Następna warstwa to tuńczyk (odsączony), potem cebula, następnie reszta żółtego sera i majonez.
Na wierzch ścieramy żółtka na tarce o drobnych oczkach (ja rozdrabniam palcami bo szybciej).

---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ----------

Ja nie, ale ogolnie duzo tego nie jadam.
ja znam wersje z kapusta pekinska zamiast cebuli, też dobra
Cytrusów nie będę ograniczać, wręcz przeciwnie.
Natomiast będę musiała przy kp.

Edytowane przez Katerina_00
Czas edycji: 2014-10-21 o 13:27
Stary 2014-10-21, 13:27   #2207
elvira44
Wtajemniczenie

Cytat:
Szczeperka no właśnie są dwe opinie co do cytrusow ze powinno się jeść tak jak nam podpowiada organizm a inna ze powinno się bardzo ograniczyć ze względu na to że są silnie alergizujace. Ja ostatnio mam apetyt na mandarynki które mogę jeść kilogramami to samo tyczy się cytryny i grejpfrutow.
Ja moze zjadam z 6-10 mandarynek średnio na miesiac. Niby lubię ale jakos wole truskawki, maliny i jagody bardziej wiec je zawsze kupuje.

Stary 2014-10-21, 13:27   #2208
simonee
Zakorzenienie

Elvira czyli jesz rozsądnie a ja się slinie na samą myśl o cytrusach

Edytowane przez simonee
Czas edycji: 2014-10-21 o 13:29
simonee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-21, 13:34   #2209
elvira44
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Katerina_00 Pokaż wiadomość
ja znam wersje z kapusta pekinska zamiast cebuli, też dobra
Cytrusów nie będę ograniczać, wręcz przeciwnie.
Natomiast będę musiała przy kp.
W tym moim przepisie jest napisane ze mozna cebule zastąpić porem, ale nie robiłam.

---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ----------

Miałam napisać o cebuszke, wiec pierwsza noc była dziwna, chyba musze sie przyzwyczaić. Wydaje mi sie bardzo duza, tzn z szerokości. Jak założyłam na nia nogę to była dosc wysoko. I musze wyczytać co ona ma w srodku bo nie jest to takie typowe wypełnienie poduszki, bo nie da sie za bardzo zgnieść, ale w sumie musi to byc dobre bo wlasnie opinie były takie ze nie robi sie flak bo dłuższym użytkowaniu jak z niektórych tego typu poduszek.
Apropo materiału to super miękki, taki cieplutki, milusi. Ogolnie jestem zadowolona bardzo, ale tak jak pisze chyba musze sie z nia przespać jeszce pare razy zeby sie bardziej przyzwyczaić, bo nigdy nic takiego nie miałam. Czuje ze dla dzidziusia bedzie super do nauki siadania itp.

Edytowane przez elvira44
Czas edycji: 2014-10-21 o 13:35
Stary 2014-10-21, 13:40   #2210
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Cytat:
Napisane przez elvira44 Pokaż wiadomość
W tym moim przepisie jest napisane ze mozna cebule zastąpić porem, ale nie robiłam.

---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ----------

Miałam napisać o cebuszke, wiec pierwsza noc była dziwna, chyba musze sie przyzwyczaić. Wydaje mi sie bardzo duza, tzn z szerokości. Jak założyłam na nia nogę to była dosc wysoko. I musze wyczytać co ona ma w srodku bo nie jest to takie typowe wypełnienie poduszki, bo nie da sie za bardzo zgnieść, ale w sumie musi to byc dobre bo wlasnie opinie były takie ze nie robi sie flak bo dłuższym użytkowaniu jak z niektórych tego typu poduszek.
Apropo materiału to super miękki, taki cieplutki, milusi. Ogolnie jestem zadowolona bardzo, ale tak jak pisze chyba musze sie z nia przespać jeszce pare razy zeby sie bardziej przyzwyczaić, bo nigdy nic takiego nie miałam. Czuje ze dla dzidziusia bedzie super do nauki siadania itp.
to tak jak u mnie z poduchą motherhood. Opinie super, ale musiałam nauczyć sie na niej w ogóle leżeć

Leoś 29.12.2014 
Stary 2014-10-21, 13:42   #2211
fashionaddicted
Zakorzenienie

Dziewczyny ale mam zamieszanie z tą komodą
Od godziny na telefonie wisze

---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ----------

Cytat:
Napisane przez askaa02 Pokaż wiadomość

WOW ale pięknie wyszło
Stary 2014-10-21, 14:00   #2212
dusiolka
Zakorzenienie

Bajlaga co do wozkow 2w1 to zawsze mozesz kupic sama gondole:p szczerze to nie wyobrażam sobie rocznego malucha w parasolce;p akurat ten temat przerabiałam juz z kolezanka doświadczona mamusia to parasolka i nich nadeszła po normalnej spacerówce ale bardziej na zagraniczne wyjazdu itp.

Smerfetka ale miałas sen:d to raczej niemożliwe zebym urodziła 2lutego heheheh;d

---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ----------

Dla mojego meza kazdy wozek jest dobry który ma skrętne i kauczukowe koła;d
dusiolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-21, 14:01   #2213
askaa02
Rozeznanie

Cytat:
Dziewczyny ale mam zamieszanie z tą komodą :
tylko bez nerwów proszę
Stary 2014-10-21, 14:04   #2214
dusiolka
Zakorzenienie

ImageUploadedByWizaz Forum1413892942.224716.jpgImageUploadedByWizaz Forum1413893014.107895.jpg

Smerfetka taki mam sprzęt z aventu;d
Stary 2014-10-21, 14:12   #2215
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Miałam isc na spacer, ale rozbolała mnie głowa i chyba się troche położę jak małża jeszcze nie ma z pracy.

Właśnie sobie zamówiłam na all dwa staniki sportowe bezszwowe, bo normalne mi przeszkadzają ehh

Leoś 29.12.2014 
Stary 2014-10-21, 14:16   #2216
dusiolka
Zakorzenienie

Ewka taka datę wyliczyla mi na 1wizycie gin takze tego sie trzymam;p
Stary 2014-10-21, 14:17   #2217
Karoloo
<3 <3 <3

Za chwile się na obiad zjadłam kebaba

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3
Karoloo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-21, 14:22   #2218
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Cytat:
Napisane przez Karoloo Pokaż wiadomość
Za chwile się na obiad zjadłam kebaba
o matko, ale bym zjadła

Patrzecie znalazłam jeszcze taką:
http://allegro.pl/5-el-posciel-135x1...707311495.html
jeszcze lepsza do marynarskiego pokoju mojego synka

Leoś 29.12.2014 
Stary 2014-10-21, 14:26   #2219
Katerina_00
Zakorzenienie

GG do Katerina_00

oho, coś mnie smyra pod zebrami, czyżby sie odwróciło
Stary 2014-10-21, 14:36   #2220
fashionaddicted
Zakorzenienie

WIecie co nie przyszedł mój fotelik CabrioFix ale to akurat dobrze- podjechali się rodzice spytać czy jest i się okazało, że dostali dzisiaj ofertę nowych kolorów na 2015 rok - jest już na stronie, wczoraj byłam i była jeszcze stara kolorystyka.
I wybierzemy z nowych kolorów - bo wszedł śliczny granat, błękitny i różowy. ALe mój mąż chce neutralny kolor na przyszłość w razie w więc pewnie ten granat lub błękitny weźmiemy Bardzo fajnie, że weszły takie kolorki

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości