|
|
#2191 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2015, cz. VI
Cytat:
na razie w grę wchodzi zostawianie stelaża na dole, branie Młodego z gondolą do domu, no bo sama nawet nie wniosę 10 kg wózka z dzieckiem + asortyment, w dodatku u nas przy bloku jest dużo schodów, a nigdzie nie ma podjazdów więc i tak się wystarczająco nanoszę
|
|
|
|
|
#2192 |
|
Rozeznanie
|
dusiolka emmaljunga jest super
|
#2193 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
synek też. Smerfetka zamówienie z all daję kup teraz to co chcę a na samym końcu wchodzę w kupione i tam możesz sobie zaznaczyć rzeczy od jednego sprzedawcy i zrobić wspólne zamówienie ![]() sen przekozacki hahaha Ma.ko chyba nie ma znaczenia czy butelki z all czy apteki co doc zkawki mam podobnie - akurat jest to fajne ale krótko - potem zaczyna mnie to irytować lekko ![]() Montanka butelki w porządku - te duże i te małe. wzięłam mleczną i niebieską. poprzednio też takie miałam i te są takie same. Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2194 | |
|
<3 <3 <3
|
Cytat:
Montanka zobaczysz szybko zleci nie ukrywam, że chcialabym już mieć Frania na rękach
|
|
#2195 | ||||||||
|
Rozeznanie
|
Dzień doberek
![]() Cytat:
tzn. maż ![]() Cytat:
![]() Cytat:
mi już od jakiegoś czasu mąż rękę podaje przy wstawaniu - to od razu szybciej idzie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
( jest to: Zestaw startowy z butelkami Natural SCD290/01)Chwalę się jak fajnie wyszła nam stara komoda z jyska koloru wenge przemalowana na jasnoszary+żółty teraz jeszcze łóżeczko i pierdółki typu literki na ścianę
|
||||||||
|
|
|
#2196 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i wezmę jedną małą póki co ![]() znalazłam też fajny laktator cenowo z Aventu i chyba jak będę wyprawkę zamawiać to odrazu też go kliknę ![]() a z tej glukozy się mega cieszę że już za mną bo mi tak dziwnie teraz w żołądku ![]() Cytat:
![]() te moje sny to mnie przerażają czasami Cytat:
![]() a ak bym chciała bo mam kilka tunik co fajnie by teraz wyglądały ale do jeansów albo dresów to średnio ![]() Cytat:
![]() muszę sobie zobaczyć jak to działa ![]() sen bym mega Cytat:
![]() każda z nas się w końcu doczeka Małych Skarbów ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- aska, komoda rewelacyjnie wyszła!
|
|
#2197 |
|
Zakorzenienie
|
Askaa fajny pomysł z tą komoda
|
#2198 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ja tez mam zamiar karmic piersią, ale nawet jakąs herbatke podać (czy na wzdecia, czy na kolki) czy na mleko jak bede musiala wyjsc z domu ![]() Cytat:
Moja też mówi, ze tyle juz mam, ze mi wystarczy (a mam moze kilka rzeczy na 56, kilka na 62 i kilka bodziaków z krótkim rękawkiem na 68/74 łącznie bedzie z 10 haha).I widze, ze moja mama to sie garnie do kupowania, to ręcznik, to kocyk, to pieluchy itp (i chce nam jeszcze kase dac poźniej), a tesciowa jakos sie nie garnie, ale ja nic od nikogo nie wymagam. ja miałąm jakiś debilny ![]() Cytat:
![]() Ja nawwet nie wiedziałąm, ze taka odmiana jest dzisiaj sie dowiedziałąm.Cytat:
![]() oj, moze na żołądek lepiej herbate niż kawe? Cytat:
![]() no ja czasem az musze wstac albo inaczej usiąść bo mnie to denerwuje wręcz. Cytat:
![]() co byśmy bez nich zrobiły hehe super wyszła ta komoda ![]() ja teraz tez jestem na etapie wybierania literek. Mam juz sprzedawc e u którego kupie, tylko nad kolorem sie zastanawiam. I girlande na okno chce jeszcze i kule zamiast lampki ![]() pisałam na raty, bo teściowa skonczyła akurat okna myc, to chwile posiedziałyśmy. Teraz juz poszła, to skonczyłam narabiać. CHyba ide na spacer póki słoneczko
|
|
#2199 |
|
Zakorzenienie
|
Brawurka strasznie wiało w nocy i nad ranem, ale teraz się troche uspokoiło, nawet na play grupie byłam na piechote.
my przez blisko rok przypinalismy wózek do barierki, Tż przed i po pracy do składał i rozkladal i chował w bagażniku. Dziś widziałam babke pomykającą z moim wózkiem To ja za około pol roku
|
|
|
|
#2200 |
|
Wtajemniczenie
|
Simonee - ja nie ograniczę cytrusów dopóki mi tak smakują. Słucham swojego organizmu i jak powie dość to wtedy się zastosuje. Do tego czasu kilka razy w tygodniu cytrusy są w mojej diecie
|
|
#2201 |
|
Zakorzenienie
|
smerfetka ostatnio wzięłam getry od tej babeczki http://allegro.pl/legginsy-ciazowe-d...695306090.html
wziełam takie z panelem bez gumy za 30zł to są fajne, ale takie za 12 wzięłam bo były tanie, to po praniu zostaną mi do chodzenia po domu tylko. Korcą mnie te co wrzucilam
|
#2202 |
|
Rozeznanie
|
dzięki dziewczyny za opinie
też mi się podoba nieskomnie powiem ![]() ma.ko ja o literki poprosiłam moją mamę - no zobaczymy co jej wyjdzie mówię do niej że każda może być z innego materiału, tylko nie różowe ![]() kurczę fajne te legginsy |
|
|
|
#2203 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Sałatka warstwowa z tuńczykiem 5 ugotowanych jaj na twardo, 1 tuńczyk rozdrobniony, 200 g startego na dużych oczkach sera, 1 drobno posiekana cebula, 8 łyżek majonezu. Rozdzielić żółtka od białek, białka zestarzeć na tarce o dużych oczkach i ułożyć na dnie salaterki, 100 g sera ułożyć na białkach, ser pokrywamy majonezem (4 łyżki). Następna warstwa to tuńczyk (odsączony), potem cebula, następnie reszta żółtego sera i majonez. Na wierzch ścieramy żółtka na tarce o drobnych oczkach (ja rozdrabniam palcami bo szybciej). ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Ja nie, ale ogolnie duzo tego nie jadam. |
|
|
|
|
#2204 |
|
Zakorzenienie
|
Szczeperka no właśnie są dwe opinie co do cytrusow ze powinno się jeść tak jak nam podpowiada organizm a inna ze powinno się bardzo ograniczyć ze względu na to że są silnie alergizujace. Ja ostatnio mam apetyt na mandarynki które mogę jeść kilogramami to samo tyczy się cytryny i grejpfrutow.
|
#2205 |
|
Wtajemniczenie
|
Brawurka no troche wiało ale teraz słonko swieci.
|
|
|
|
#2206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytrusów nie będę ograniczać, wręcz przeciwnie. Natomiast będę musiała przy kp. Edytowane przez Katerina_00 Czas edycji: 2014-10-21 o 13:27 |
|
|
|
|
#2207 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2208 |
|
Zakorzenienie
|
Elvira czyli jesz rozsądnie a ja się slinie na samą myśl o cytrusach
Edytowane przez simonee Czas edycji: 2014-10-21 o 13:29 |
|
|
|
#2209 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Miałam napisać o cebuszke, wiec pierwsza noc była dziwna, chyba musze sie przyzwyczaić. Wydaje mi sie bardzo duza, tzn z szerokości. Jak założyłam na nia nogę to była dosc wysoko. I musze wyczytać co ona ma w srodku bo nie jest to takie typowe wypełnienie poduszki, bo nie da sie za bardzo zgnieść, ale w sumie musi to byc dobre bo wlasnie opinie były takie ze nie robi sie flak bo dłuższym użytkowaniu jak z niektórych tego typu poduszek. Apropo materiału to super miękki, taki cieplutki, milusi. Ogolnie jestem zadowolona bardzo, ale tak jak pisze chyba musze sie z nia przespać jeszce pare razy zeby sie bardziej przyzwyczaić, bo nigdy nic takiego nie miałam. Czuje ze dla dzidziusia bedzie super do nauki siadania itp. Edytowane przez elvira44 Czas edycji: 2014-10-21 o 13:35 |
|
|
|
|
#2210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2211 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ale mam zamieszanie z tą komodą
Od godziny na telefonie wisze ---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- Cytat:
|
|
#2212 |
|
Zakorzenienie
|
Bajlaga co do wozkow 2w1 to zawsze mozesz kupic sama gondole:p szczerze to nie wyobrażam sobie rocznego malucha w parasolce;p akurat ten temat przerabiałam juz z kolezanka doświadczona mamusia
to parasolka i nich nadeszła po normalnej spacerówce ale bardziej na zagraniczne wyjazdu itp. Smerfetka ale miałas sen:d to raczej niemożliwe zebym urodziła 2lutego heheheh;d ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Dla mojego meza kazdy wozek jest dobry który ma skrętne i kauczukowe koła;d |
|
|
|
#2213 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2214 |
|
Zakorzenienie
|
ImageUploadedByWizaz Forum1413892942.224716.jpgImageUploadedByWizaz Forum1413893014.107895.jpg
Smerfetka taki mam sprzęt z aventu;d |
|
|
|
#2215 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam isc na spacer, ale rozbolała mnie głowa i chyba się troche położę jak małża jeszcze nie ma z pracy.
Właśnie sobie zamówiłam na all dwa staniki sportowe bezszwowe, bo normalne mi przeszkadzają ehh
|
#2216 |
|
Zakorzenienie
|
Ewka taka datę wyliczyla mi na 1wizycie gin
takze tego sie trzymam;p
|
|
|
|
#2217 |
|
<3 <3 <3
|
Za chwile się
na obiad zjadłam kebaba
|
#2218 |
|
Zakorzenienie
|
o matko, ale bym zjadła
![]() Patrzecie znalazłam jeszcze taką: http://allegro.pl/5-el-posciel-135x1...707311495.html jeszcze lepsza do marynarskiego pokoju mojego synka
|
#2219 |
|
Zakorzenienie
|
oho, coś mnie smyra pod zebrami, czyżby sie odwróciło
|
|
|
|
#2220 |
|
Zakorzenienie
|
WIecie co nie przyszedł mój fotelik CabrioFix ale to akurat dobrze- podjechali się rodzice spytać czy jest i się okazało, że dostali dzisiaj ofertę nowych kolorów na 2015 rok - jest już na stronie, wczoraj byłam i była jeszcze stara kolorystyka.
I wybierzemy z nowych kolorów - bo wszedł śliczny granat, błękitny i różowy. ALe mój mąż chce neutralny kolor na przyszłość w razie w więc pewnie ten granat lub błękitny weźmiemy Bardzo fajnie, że weszły takie kolorki
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:55.

na razie w grę wchodzi zostawianie stelaża na dole, branie Młodego z gondolą do domu, no bo sama nawet nie wniosę 10 kg wózka z dzieckiem + asortyment, w dodatku u nas przy bloku jest dużo schodów, a nigdzie nie ma podjazdów
więc i tak się wystarczająco nanoszę

wokół widzę, że spacerówki z wózków 2w1 często są wymieniane na właśnie takie, proste, szybkie w składaniu, zajmujące mało miejsca, standardowe

Przecież wyprawka musi być wyprana w płynie dla dzieci, wyprasowana i uszykowana odpowiednio wcześnej
Idę po kawkę i zabieram się za porządki w biżuterii, bo wczoraj kupiłam sobie w Biedrze takie fajne pudełeczka/organizery do biżuterii

na obiad zjadłam kebaba