Mamusie lutowe 2015 - cz. 3 - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-21, 11:42   #691
maladT
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 3

witam i ja... rano Was czytałam ale z racji dziwnego humoru ni to jesiennego nie depresyjnego(oby to nie to) ni za 2 dni przeziebienie po powrocie ze szkoły poczytałam Was i poszłam spac.
teraz zaraz musze sie zebrac i isc na poczte. Potem zakupy bo nie wiem nawet jak moj maz dzis z pracy wroci. dobrze by było by był szybciej niz o 20 bo te zakupy to wieksza sprawa a ja dzis z samopoczuciem to jestem na bakier.

co do kosza na pieluchy to nie kupuje. bede zawijac w woreczki jednorazowe i wynosic 1 dziennie kosz. powinno starczec tym bardziej ze jakbym czuła zapaszek mocniej to moge wywalac czesciej.

Oliwka 07.02.2015
maladT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-21, 11:50   #692
karolcia8828
Raczkowanie

Przeklete gratulacje! teraz tylko zdać praktyczne i hop siup będziesz wozić się z maluszkiem Powiem Ci, że sama mam prawko już od 8 lat, ale rzadko jeżdżę, i bardzo żałuje. Urodzi się maleństwo, będzie trzeba podjechać do przychodni, a ja będę bała się wsiąść i jechać.

maladT chyba jesień daje o sobie znać... senność, jakieś humorki - norma, a jeszcze w naszym stanie, to ho ho...

A co do kosza, zamierzam zakupić dwa pojemniki z zamykanymi klapami, jeden na zużyte pieluszki, drugi na brudne ciuszki.
U mnie kosz na pieluchy to konieczność - przy wielorazówkach... Więc z początku, kiedy będę używać jednorazówek to też się przyda.

Edytowane przez karolcia8828
Czas edycji: 2014-10-21 o 11:54
karolcia8828 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-21, 11:51   #693
maciejka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez przeklete_pragnienia Pokaż wiadomość
Heeeej Jezuuu, musiałam nadrobić 5 stron! Opamiętajcie się

Melduję się po zdanym za pierwszym razie egzaminie teoretycznym na prawko

Dzisiaj od rana robiłam badania w przychodni, kupiłam glukometr i byłam u lekarza wydębić paski na nfz. I znowu trafiłam na tą starą babę co ostatnio, powiedziała, że ja nie mam cukrzycy i nie przysługuje mi refundacja pasków No a ja do niej, czy mam trzymać dietę cukrzycową.
A ona, że oczywiście, ścisłą dietę dla cukrzyków.
No to ja do niej, że to jak w końcu, jestem tym cukrzykiem czy nie.
I wypisała mi receptę na jedno opakowanie, ale mówię Wam, z jakim bólem, luuudzie

Sorry, że już się nie odniosę kto i co, za dużo tego, ale wszystko przeczytałam
Idę pod kołderkę do Tż
gratuluję egzaminu

Cytat:
Napisane przez maladT Pokaż wiadomość
witam i ja... rano Was czytałam ale z racji dziwnego humoru ni to jesiennego nie depresyjnego(oby to nie to) ni za 2 dni przeziebienie po powrocie ze szkoły poczytałam Was i poszłam spac.
teraz zaraz musze sie zebrac i isc na poczte. Potem zakupy bo nie wiem nawet jak moj maz dzis z pracy wroci. dobrze by było by był szybciej niz o 20 bo te zakupy to wieksza sprawa a ja dzis z samopoczuciem to jestem na bakier.

co do kosza na pieluchy to nie kupuje. bede zawijac w woreczki jednorazowe i wynosic 1 dziennie kosz. powinno starczec tym bardziej ze jakbym czuła zapaszek mocniej to moge wywalac czesciej.
mój wraca w tym tygodniu ok 21-22 trochę mnie to męczy, bo nic nie mogę w domu zrobić ( miał mi pudła powyciągać, bo sama nie daje rady - a bez tego nie poukładam w sypialni pościeli), na żadne zakupy jechać ani nic.. A o domowych obowiązkach zapomina...kosz do wyniesienia, lodówkę od niedzieli poziomuje, a zawiasy do szafki od miesiąca kupuje...

6.2.15

maciejka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-21, 11:53   #694
1141655
Zakorzenienie

Ilonka gratulacjeeeeeeee szczegolnie,ze teraz ta teoria ponoc trudniejsza

Ja mam prawko,ale jezdze rzadko, bo mamy jedno auto i glownie malzonek kieruje
z jakis imprez on tez wraca, bo on nie pija alkoholu,wiec nigdy po niego, ani nas odwozic nie musialam
ale uwielbiam jezdzic, najbardziej sama, czuje wtedy taka mocccccccc

http://perfekcyjniewdomu.blogspot.com/
Mój drugi, prywatny, trochę o porządkach
1141655 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-21, 12:04   #695
h0pe
Wtajemniczenie

GG do h0pe

Cytat:
Napisane przez madzik2221 Pokaż wiadomość
becnie mieszkam w uk a pochodze ze swietokrzyskiego
madziu ja też świętokrzyskie
Cytat:
Napisane przez buu007 Pokaż wiadomość
co tam u Ciebie?malo ostatnio piszesz
myszko to dlatego że nie siedzę na kompie codziennie, a jak siedzę to nie daję rady nadążyć za Wami naprawdę tempo jest zawrotne ale podczytuje dużo z tel, ale pewnie wiesz jak się z niego odpisuje kulawo :/ miałam ostatnio też dwa niepokojące zdarzenia więc żyłam na wstrzymanym oddechu. Nic nie kupuję w dalszym ciągu, my po prostu chyba ruszymy od przyszłego miesiąca z wyprawką

Cytat:
Napisane przez kano1003 Pokaż wiadomość
Hope jeśli chodzi o to mycie okien to ja tak bardziej asystowałam Obmiatałam przed myciem i myłam parapety. Resztą zajęli się rodzice Tylko że ja mam do mycia 7 okien czteroskrzydłowych podwójnych ( stary typ drewniany w przyszłym roku do wymiany)
no to cieszę się w takim razie że masz pomoc i nie przemęczałaś się
Cytat:
Napisane przez Asia1105 Pokaż wiadomość
A ja na dniach zamawiam takie łóżeczko:
http://arus.pl/lozeczko-z-szuflada-t...ika-biala.html

Aaaaaa i się chwalę, że 15 minut temu rozpoczął się remont w pokoju naszej niuni Wreszcie wziął się mąż do roboty
A ja zaraz zamawiam tapetę na jedną ze ścian, o taką:
http://etapety.pl/tapeta-bambino-201...2-p-10596.html
Ale ekscytacja Lada moment mebelki i będzie git
Dobra pędzę porobić sentymentalne zdjęcia, bo to była nasza sypialnia, ale teraz mamy ładniejszą :P
ooo jacie jakie piękne Twoj gust do mnie trafia celne Asieńka

AGA relacja z wizyty - pierwsza klasa cieszę się że wszystko oki i że pisiorek dorodny, przynajmniej nie ma już żadnych wątpliwości rośnijcie zdrowo!

ALA kochana to co ja napisałam to nie są jakieś tam górnolotne słowa że mi się "pięknie pisze" a życie swoją drogą, bo jak już wcześniej pisałam przeżyłam taką ciążę, od samego początku lekarze mówili mi że jest źle... do końca jednak wierzyłam w swoje dzieciątko i w swój organizm, że wygramy itd, co prawda nie poddałam się amniopunkcji ponieważ się jej zwyczajnie bałam, ale dobrze że ty ja zrobiłaś, bo w wypadku jeśli wszystko jest dobrze nie będziesz się denerwować do końca ciąży. Cieszę się że kruszyna daje Ci o sobie znać i nie musisz się teraz martwić. Po prostu bardzo bym chciała byś wierzyła w swoje dziecko bez względu na wynik amniopunkcji. Moja ciąża niestety nie zakończyła się szczęśliwie ale to nie odbierałoby mi wiary w swoje kolejne dziecko nawet jesli wyszłyby nieprawidłowości. Jestem zdania że zawsze trzeba dać dziecku i sobie szansę na happy end. To że ostatecznie moje dzieciątko odeszło było dla mnie ogromną tragedią, ale dużo lżej mi z faktem że ja ze swej strony zrobiłam wszystko dla niego, ile tylko było można zrobić by było dobrze, a że się nie udało - przynajmniej wszystko w zgodzie z naturalną koleją rzeczy, nie dręczą mnie wyrzuty sumienia.
Bardzo mocno wierzę że Twoja kruszyna jest zdrowa, a to co miała podwyższone to samo się wyrówna i będzie pięknie kochasz ją, to widać, i to bardzo serce raduje! mam nadzieje ze gin Was przyjmie nie dosc ze po tygodniu to jeszcze bez kolejki, bo inaczej wezmę bacika ukręcę na niego

---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

ilonka !!! gratulacje! widzialam jakie pytania teraz wymyslaja, wiec tym bardziej duze uznanie kochana!!!!
no i tym bardziej ze ci sie w ciazy takich atrakcji zachcialo i stresow pokłony mała
h0pe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-21, 12:21   #696
Panna Migotka 86
Zadomowienie

Cytat:
super! gratuluję! wiesz kiedy praktyczny?
ja mam prawko prawie 10 lat i nie wyobrażam sobie życia bez samochodu... czy to do pracy, czy na jakieś zakupy - no wolność po prostu no i potem będziesz mogła śmigać z maluchem na spacerki w jakieś fajne miejsca, nie tylko w okolicy domu
Panna Migotka 86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-21, 12:30   #697
Asia1105
Wtajemniczenie

Hope cieszę się, że Ci się podoba i trafiam i w Twój gust Potem pochwalę się całością, już nie mogę się doczekać tylko kiedy to będzie? Mąż wszystko sam chce robić po pracy... pożyjemy, zobaczymy
Asia1105 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-10-21, 12:40   #698
h0pe
Wtajemniczenie

GG do h0pe

Cytat:
Hope cieszę się, że Ci się podoba i trafiam i w Twój gust Potem pochwalę się całością, już nie mogę się doczekać tylko kiedy to będzie? Mąż wszystko sam chce robić po pracy... pożyjemy, zobaczymy
ech Kochana bardzo Wam zazdroszczę że macie możliwość stworzenia takiego przytulnego kącika dla maluszka! u nas niestety lipa, musimy jakoś zgrabnie stworzyć go w naszym jedynym pokoju bo tak to już bym brała tę tapetę :P w sumie mam ściany w takim właśnie beżowym kolorze jaki jest pomiędzy tym białym wzorem, ale kurcze żeby sieknąć tapetę to musiałabym być na 100% pewna że ten kącik będzie właśnie w tym kącie, hehehe i ze już nie będę przestawiać. Ale powiem Ci że bardzo możliwe, ze jak mnie dopadnie syndrom wicia gniazda, to w tym akcie rzucę się jednak na tę tapetę i całe to oposażenie najwyżej to my będziemy mieszkać w dziecięcym pokoju

Edytowane przez h0pe
Czas edycji: 2014-10-21 o 12:42
Stary 2014-10-21, 12:44   #699
emdzik
Zakorzenienie

Cytat:

Dzisiaj od rana robiłam badania w przychodni, kupiłam glukometr i byłam u lekarza wydębić paski na nfz. I znowu trafiłam na tą starą babę co ostatnio, powiedziała, że ja nie mam cukrzycy i nie przysługuje mi refundacja pasków No a ja do niej, czy mam trzymać dietę cukrzycową.
I wypisała mi receptę na jedno opakowanie, ale mówię Wam, z jakim bólem, luuudzie

Idę pod kołderkę do Tż
Gratuluję jeszcze raz Kochana
Kiedy praktyczny?

Co do przychodni i tej baby to jej tylko się należy... ehh ludzie są straszni. Dobrze, że w końcu chociaż to jedno opakowanie z łaską wystawiła.

Cytat:
Napisane przez maladT Pokaż wiadomość

Oj Kochana ja też mam dzisiaj jakiś nijaki humor.
Do tego przez pogodę kompletnie mi się nic nie chce.
I tak Cię podziwiam caly czas że tyle robisz!

"I ślubuję Ci..." <3 10.05.2014

27.01.2015 <3
emdzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-21, 12:47   #700
DuszonaMarchewka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mlebidakin Pokaż wiadomość
Ciekawe ile ją będę ważyć po tym szpitalu bo na pewno coś spadne na wadze. W ogóle nie jem słodkiego ale jak wyjde to sobie zażycze coś niezdrowego
Moja kluseczka w piątek miała już 650 g
To już kawal ciałka Ja nie mogę się doczekać następnej wizyty i wagi malutkiej... A Twoje śniadanie jak dla mnie okropne bleee... już niedługo. Wytrzymasz

ewek no sorry ale Ty w ciąży i masz jeszcze wysluchiwac poleceń co masz robić?? Ja kiedyś zamiotłam chodnik i miałam dość. Poza tym, mnie osobiście podobają się opadłe liście. Mają w sobie jakiś urok. Ja bym je sprzątnęła jak już wszystkie dobrze opadną a w ogrodzie dzie nie mieszkacie mają prawo leżeć i do wiosny.

dziewczynki ja też rozburzam część domu a część do remontu... póki co jestesmy na etapie rysowania planów... Może na wiosnę zaczniemy działać ostro.

Cytat:

Idę pod kołderkę do Tż
klask i: brawo za egzamin klask i:
a baba w przychodni jakaś chora
Cytat:
Napisane przez Panna Migotka 86 Pokaż wiadomość
super! gratuluję! wiesz kiedy praktyczny?
ja mam prawko prawie 10 lat i nie wyobrażam sobie życia bez samochodu... czy to do pracy, czy na jakieś zakupy - no wolność po prostu no i potem będziesz mogła śmigać z maluchem na spacerki w jakieś fajne miejsca, nie tylko w okolicy domu
Ja mam od 4 lat ale nigdy nie lubiłam jeździć samochodem. Jadę jak już muszę. Mnie jazda samochodem nudzi i denerwuje.
Stary 2014-10-21, 12:52   #701
Asia1105
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez h0pe Pokaż wiadomość
ech Kochana bardzo Wam zazdroszczę że macie możliwość stworzenia takiego przytulnego kącika dla maluszka! u nas niestety lipa, musimy jakoś zgrabnie stworzyć go w naszym jedynym pokoju bo tak to już bym brała tę tapetę :P w sumie mam ściany w takim właśnie beżowym kolorze jaki jest pomiędzy tym białym wzorem, ale kurcze żeby sieknąć tapetę to musiałabym być na 100% pewna że ten kącik będzie właśnie w tym kącie, hehehe i ze już nie będę przestawiać. Ale powiem Ci że bardzo możliwe, ze jak mnie dopadnie syndrom wicia gniazda, to w tym akcie rzucę się jednak na tę tapetę i całe to oposażenie najwyżej to my będziemy mieszkać w dziecięcym pokoju
Hehe, tak jak pisze, zawsze to Wy możecie mieszkać w dzieciowym pokoju Poza tym ta tapeta, wg mnie, aż tak dzieciowa nie jest, moim zdaniem pasuje i dla dziecka i dla Was do sypialni Jak się zdecydujesz to kupuj ją w necie, bo jest dostępna w zasadzie od ręki i o połowę tańsza niż w Castoramach itp.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-21, 12:52   #702
DuszonaMarchewka
Wtajemniczenie

Ja tez się dzisiaj czuję do dupy. Ciśnienie niby nie takie zle bo 102/81 puls 106 - czyli jak u mnie w normie ale spac mi się chce straszznie
Stary 2014-10-21, 12:58   #703
h0pe
Wtajemniczenie

GG do h0pe

Cytat:
Hehe, tak jak pisze, zawsze to Wy możecie mieszkać w dzieciowym pokoju Poza tym ta tapeta, wg mnie, aż tak dzieciowa nie jest, moim zdaniem pasuje i dla dziecka i dla Was do sypialni Jak się zdecydujesz to kupuj ją w necie, bo jest dostępna w zasadzie od ręki i o połowę tańsza niż w Castoramach itp.
a widzialas to lozeczko gdzies na zywo? wygląda na bardzo porządnie wykonane, ciekawi mnie jak ta szuflada, czy jest na porządnych prowadnicach i jak się ją użytkuje... a jak nie to poczekam na Twoją recenzję
Stary 2014-10-21, 13:11   #704
Asia1105
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez h0pe Pokaż wiadomość
a widzialas to lozeczko gdzies na zywo? wygląda na bardzo porządnie wykonane, ciekawi mnie jak ta szuflada, czy jest na porządnych prowadnicach i jak się ją użytkuje... a jak nie to poczekam na Twoją recenzję
Na żywo nie widziałam niestety Ale jak coś zawsze można oddać
Stary 2014-10-21, 13:24   #705
h0pe
Wtajemniczenie

GG do h0pe

dziewczyny czy zamawiałyście gdzieś w necie podkład? macie jakąś fajną stronę, sprzedawcę? chciałam się rzucić w końcu na coś porządniejszego ale też nie chciałabym przepłacić w douglasie czy coś w tym stylu. hmmm?
Stary 2014-10-21, 13:25   #706
emdzik
Zakorzenienie

Dziewczyny, ładne przeceny.. może któraś z Was będzie chciała z czegoś skorzystać :

http://www.smyk.com/outlet/all?produ...ySeparable=24h

27.01.2015 <3
Stary 2014-10-21, 13:31   #707
DuszonaMarchewka
Wtajemniczenie

hope ja zawsze ciapie się po rękach w rossmanie

---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ----------

Cytat:
Napisane przez emdzik Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ładne przeceny.. może któraś z Was będzie chciała z czegoś skorzystać :

http://www.smyk.com/outlet/all?produ...ySeparable=24h
fajna strona przeglądnę potem.

zrobilam zdjęcie mojego bebzola dla byłej szefowej bo chciała. Wy też chcecie?
Stary 2014-10-21, 13:33   #708
emdzik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DuszonaMarchewka Pokaż wiadomość
zrobilam zdjęcie mojego bebzola dla byłej szefowej bo chciała. Wy też chcecie?
No co to za pytanie?

27.01.2015 <3
Stary 2014-10-21, 13:37   #709
DuszonaMarchewka
Wtajemniczenie

to proszę :P idę grzać kaszanke na obiad... ja nie jem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg _DSC0016.NEF (1).jpg (104,4 KB, 32 załadowań)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-21, 13:42   #710
1141655
Zakorzenienie

Duszona ale pytanie
ja polecam ta strone http://www.justbaby.pl/category/wyprzedaz- wyprzedazowa
wszystko tanie butelki smoczki ale przesylka 18zł wiec mnie to troche zastopowalo ale kto wie

Bylam z piesem na spacerze i w almie
wiec zajadam camembert, mam tez parzonego paczka, szpinak, i inne owoce do kotajlu na pozniej

ale jak szlam to brzuchol mnie ciagnal, pies troche szarpal na smyczy ,bo co chwile jakis inny pies szedl i sie na nas rzucał grrrrrrrr

Stary 2014-10-21, 13:44   #711
emdzik
Zakorzenienie

Cytat:
to proszę :P idę grzać kaszanke na obiad... ja nie jem
Wooowww... świetny... a te Twoje cyce
Twój Tż na pewno szczęśliwy

27.01.2015 <3
Stary 2014-10-21, 13:47   #712
Asia1105
Wtajemniczenie

Aga ja właśnie wstawiłam camemberta do piekarnika

---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ----------

Duszona zgrabniutki ten Twój brzusio No i ten cyc, wow, przy Tobie, ja nie mam w ogóle zazdroszczę!
Stary 2014-10-21, 13:48   #713
DuszonaMarchewka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 1141655 Pokaż wiadomość
Duszona ale pytanie
ja polecam ta strone http://www.justbaby.pl/category/wyprzedaz- wyprzedazowa
wszystko tanie butelki smoczki ale przesylka 18zł wiec mnie to troche zastopowalo ale kto wie

Bylam z piesem na spacerze i w almie
wiec zajadam camembert, mam tez parzonego paczka, szpinak, i inne owoce do kotajlu na pozniej

ale jak szlam to brzuchol mnie ciagnal, pies troche szarpal na smyczy ,bo co chwile jakis inny pies szedl i sie na nas rzucał grrrrrrrr
Zazdroszczę koktajlu.. Ty Kochana uważaj z tym psiakiem.. Jak będzie szarpał to niech wyprowadzanie go spadnie na męża całkowicie. Teraz odpoczywaj. bo jak nie to...
Cytat:
Napisane przez emdzik Pokaż wiadomość
Wooowww... świetny... a te Twoje cyce
Twój Tż na pewno szczęśliwy
On je widzi na co dzień więc go jakoś bardzo nie ruszają.. W ogóle ostatnio jego libido jest chyba równe zeru. Jak ja go nie dopadnę to on nic. No nic! Muszę mu dac szlaban na oglądanie mnie nago. Może zatęskni???
Stary 2014-10-21, 13:48   #714
lui_89
Zadomowienie

Duszona cudny brzuchol

Aggo-di wyślę jutro te listy

Hope w pierwszej chwili myślałam że chodzi o ppodkłady poporodowe do szpitala
lui_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-21, 13:51   #715
emdzik
Zakorzenienie

Duszona jak on Cię widzi często nago to nic dziwnego że taki przyzwyczajony i go to nie rusza za dużo mu dajesz

Aga Ty camembercie Ty

27.01.2015 <3
Stary 2014-10-21, 13:55   #716
1141655
Zakorzenienie

Cytat:
Aga ja właśnie wstawiłam camemberta do piekarnika [COLOR="Silver"]
No widzisz hahaha
Cytat:
Zazdroszczę koktajlu.. Ty Kochana uważaj z tym psiakiem.. Jak będzie szarpał to niech wyprowadzanie go spadnie na męża całkowicie. Teraz odpoczywaj. bo jak nie to...
no wieeeeeeem, kurcze ale maz dzis bedzie wieczorem, pies juz piszczal pod drzwiami... wiec musialam
nastepnym razem bede wychodzila pod blok na siku i do domu
trudno
kurcze mam tez full jablek i powinnam ugotowac kompocik

Piękny masz brzuszek kochana jeju śliczny O cycu już się tu kolezanki wypowiadały,wiec podpisuje sie pod ich slowami ah ah

bejbik szaleje po camembercie

---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ----------

Hope pytalas o podklady - ja najczesciej zamawialam po prostu na allegro. wiele podkladow zamawialam kupujac probki- saszetki wychodzilo wtedy o wiele taniej, szczegolnie te gornopolkowe

Stary 2014-10-21, 13:58   #717
DuszonaMarchewka
Wtajemniczenie

moja szaleje zawsze po filizance gorącej czekolady
Madzia wiem, że chyba za dużo widzi. Kapiemy się razem, przy nim się ubieram, smaruję... od dziś szlaban definitywnie!
Aguś no jak mus to mus. Pieseł też na siku musi. Ale uważaj na siebie
Stary 2014-10-21, 14:00   #718
emdzik
Zakorzenienie

Ciekawe co tam u naszych bliźniaków... Ally się dawno nie odzywała

---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ----------

Cytat:
moja szaleje zawsze po filizance gorącej czekolady
Madzia wiem, że chyba za dużo widzi. Kapiemy się razem, przy nim się ubieram, smaruję... od dziś szlaban definitywnie!
Aguś no jak mus to mus. Pieseł też na siku musi. Ale uważaj na siebie
Aaaa widzisz... serio mu dużo dawałaś Oj oj musi być zdecydowanie mniej :P wtedy jak tylko kawałek ciałka pokażesz to się rzuci na Ciebie

A moja córa chyba jakaś leniwa dzisiaj... może 2 razy ją poczułam... chyba jej się nie chce jak mnie.

27.01.2015 <3
Stary 2014-10-21, 14:03   #719
1141655
Zakorzenienie

Gorąca czekolada mniami mniami <3

Moje ma ADHD ja już to wiem, cały dzień go czuję A teraz zajadam parzonego pączka bo idealnie komponuje sie z Camembertem Wiec pewnie bedzie imprezka w brzuchu

no wlasnie... ciekawe co z Ally

Stary 2014-10-21, 14:09   #720
DuszonaMarchewka
Wtajemniczenie

pączek i camembert hehe ja zjadłam monte a za 15 minut inka
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości