![]() |
#691 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 3
witam i ja... rano Was czytałam ale z racji dziwnego humoru ni to jesiennego nie depresyjnego(oby to nie to) ni za 2 dni przeziebienie po powrocie ze szkoły poczytałam Was i poszłam spac.
teraz zaraz musze sie zebrac i isc na poczte. Potem zakupy bo nie wiem nawet jak moj maz dzis z pracy wroci. dobrze by było by był szybciej niz o 20 bo te zakupy to wieksza sprawa a ja dzis z samopoczuciem to jestem na bakier. co do kosza na pieluchy to nie kupuje. bede zawijac w woreczki jednorazowe i wynosic 1 dziennie kosz. powinno starczec tym bardziej ze jakbym czuła zapaszek mocniej to moge wywalac czesciej.
#692 |
Raczkowanie
|
Przeklete gratulacje! teraz tylko zdać praktyczne i hop siup będziesz wozić się z maluszkiem
![]() maladT chyba jesień daje o sobie znać... senność, jakieś humorki - norma, a jeszcze w naszym stanie, to ho ho... A co do kosza, zamierzam zakupić dwa pojemniki z zamykanymi klapami, jeden na zużyte pieluszki, drugi na brudne ciuszki. U mnie kosz na pieluchy to konieczność - przy wielorazówkach... Więc z początku, kiedy będę używać jednorazówek to też się przyda.
27/40 Edytowane przez karolcia8828 Czas edycji: 2014-10-21 o 11:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#693 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#694 |
Zakorzenienie
|
Ilonka gratulacjeeeeeeee szczegolnie,ze teraz ta teoria ponoc trudniejsza
![]() ![]() Ja mam prawko,ale jezdze rzadko, bo mamy jedno auto i glownie malzonek kieruje z jakis imprez on tez wraca, bo on nie pija alkoholu,wiec nigdy po niego, ani nas odwozic nie musialam ![]() ale uwielbiam jezdzic, najbardziej sama, czuje wtedy taka mocccccccc ![]()
#695 | ||
Wtajemniczenie
|
madziu ja też świętokrzyskie
![]() myszko to dlatego że nie siedzę na kompie codziennie, a jak siedzę to nie daję rady nadążyć za Wami ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() AGA relacja z wizyty - pierwsza klasa ![]() ![]() ALA kochana to co ja napisałam to nie są jakieś tam górnolotne słowa że mi się "pięknie pisze" a życie swoją drogą, bo jak już wcześniej pisałam przeżyłam taką ciążę, od samego początku lekarze mówili mi że jest źle... do końca jednak wierzyłam w swoje dzieciątko i w swój organizm, że wygramy itd, co prawda nie poddałam się amniopunkcji ponieważ się jej zwyczajnie bałam, ale dobrze że ty ja zrobiłaś, bo w wypadku jeśli wszystko jest dobrze nie będziesz się denerwować do końca ciąży. Cieszę się że kruszyna daje Ci o sobie znać i nie musisz się teraz martwić. Po prostu bardzo bym chciała byś wierzyła w swoje dziecko bez względu na wynik amniopunkcji. Moja ciąża niestety nie zakończyła się szczęśliwie ale to nie odbierałoby mi wiary w swoje kolejne dziecko nawet jesli wyszłyby nieprawidłowości. Jestem zdania że zawsze trzeba dać dziecku i sobie szansę na happy end. To że ostatecznie moje dzieciątko odeszło było dla mnie ogromną tragedią, ale dużo lżej mi z faktem że ja ze swej strony zrobiłam wszystko dla niego, ile tylko było można zrobić by było dobrze, a że się nie udało - przynajmniej wszystko w zgodzie z naturalną koleją rzeczy, nie dręczą mnie wyrzuty sumienia. Bardzo mocno wierzę że Twoja kruszyna jest zdrowa, a to co miała podwyższone to samo się wyrówna i będzie pięknie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- ![]() no i tym bardziej ze ci sie w ciazy takich atrakcji zachcialo i stresow ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#696 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja mam prawko prawie 10 lat i nie wyobrażam sobie życia bez samochodu... czy to do pracy, czy na jakieś zakupy - no wolność po prostu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#697 |
Wtajemniczenie
|
Hope cieszę się, że Ci się podoba i trafiam i w Twój gust
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#698 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Edytowane przez h0pe Czas edycji: 2014-10-21 o 12:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#699 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kiedy praktyczny? ![]() Co do przychodni i tej baby to jej ![]() Cytat:
Do tego przez pogodę kompletnie mi się nic nie chce. I tak Cię podziwiam caly czas że tyle robisz!
![]() |
#700 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ewek no sorry ale Ty w ciąży i masz jeszcze wysluchiwac poleceń co masz robić?? Ja kiedyś zamiotłam chodnik i miałam dość. Poza tym, mnie osobiście podobają się opadłe liście. Mają w sobie jakiś urok. Ja bym je sprzątnęła jak już wszystkie dobrze opadną a w ogrodzie dzie nie mieszkacie mają prawo leżeć i do wiosny. dziewczynki ja też rozburzam część domu a część do remontu... póki co jestesmy na etapie rysowania planów... Może na wiosnę zaczniemy działać ostro. Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a baba w przychodni jakaś chora ![]() Cytat:
![]() |
#701 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#702 |
Wtajemniczenie
|
Ja tez się dzisiaj czuję do dupy. Ciśnienie niby nie takie zle bo 102/81 puls 106 - czyli jak u mnie w normie ale spac mi się chce straszznie
#703 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#704 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#705 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny czy zamawiałyście gdzieś w necie podkład? macie jakąś fajną stronę, sprzedawcę? chciałam się rzucić w końcu na coś porządniejszego ale też nie chciałabym przepłacić w douglasie czy coś w tym stylu. hmmm?
|
![]() ![]() |
![]() |
#706 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ładne przeceny.. może któraś z Was będzie chciała z czegoś skorzystać
![]() http://www.smyk.com/outlet/all?produ...ySeparable=24h
#707 | |
Wtajemniczenie
|
hope ja zawsze ciapie się po rękach w rossmanie
![]() ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Cytat:
![]() ![]() zrobilam zdjęcie mojego bebzola dla byłej szefowej bo chciała. Wy też chcecie?
![]() |
#708 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#709 |
Wtajemniczenie
|
to proszę :P idę grzać kaszanke na obiad... ja nie jem
![]()
#710 |
Zakorzenienie
|
Duszona ale pytanie
![]() ja polecam ta strone http://www.justbaby.pl/category/wyprzedaz- wyprzedazowa wszystko tanie butelki smoczki ale przesylka 18zł wiec mnie to troche zastopowalo ale kto wie ![]() Bylam z piesem na spacerze i w almie wiec zajadam camembert, mam tez parzonego paczka, szpinak, i inne owoce do kotajlu na pozniej ![]() ale jak szlam to brzuchol mnie ciagnal, pies troche szarpal na smyczy ,bo co chwile jakis inny pies szedl i sie na nas rzucał grrrrrrrr
#711 |
Zakorzenienie
|
Wooowww... świetny... a te Twoje cyce
![]() Twój Tż na pewno szczęśliwy ![]()
#712 |
Wtajemniczenie
|
Aga
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- Duszona zgrabniutki ten Twój brzusio ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#713 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() On je widzi na co dzień więc go jakoś bardzo nie ruszają.. W ogóle ostatnio jego libido jest chyba równe zeru. Jak ja go nie dopadnę to on nic. No nic! Muszę mu dac szlaban na oglądanie mnie nago. Może zatęskni???
![]() |
#714 |
Zadomowienie
|
Duszona cudny brzuchol
![]() Aggo-di wyślę jutro te listy ![]() Hope w pierwszej chwili myślałam że chodzi o ppodkłady poporodowe do szpitala ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#715 |
Zakorzenienie
|
Duszona jak on Cię widzi często nago to nic dziwnego że taki przyzwyczajony i go to nie rusza
![]() ![]() Aga Ty camembercie Ty ![]()
#716 | |
Zakorzenienie
|
No widzisz
![]() ![]() Cytat:
nastepnym razem bede wychodzila pod blok na siku i do domu trudno kurcze mam tez full jablek i powinnam ugotowac kompocik ![]() Piękny masz brzuszek kochana jeju śliczny ![]() ![]() bejbik szaleje po camembercie ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- Hope pytalas o podklady - ja najczesciej zamawialam po prostu na allegro. wiele podkladow zamawialam kupujac probki- saszetki wychodzilo wtedy o wiele taniej, szczegolnie te gornopolkowe ![]()
![]() |
#717 |
Wtajemniczenie
|
moja szaleje zawsze po filizance gorącej czekolady
![]() Madzia wiem, że chyba za dużo widzi. Kapiemy się razem, przy nim się ubieram, smaruję... od dziś szlaban ![]() Aguś no jak mus to mus. Pieseł też na siku musi. Ale uważaj na siebie ![]()
#718 | |
Zakorzenienie
|
Ciekawe co tam u naszych bliźniaków... Ally się dawno nie odzywała
![]() ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- Cytat:
![]() ![]() A moja córa chyba jakaś leniwa dzisiaj... może 2 razy ją poczułam... chyba jej się nie chce jak mnie.
![]() |
#719 |
Zakorzenienie
|
Gorąca czekolada mniami mniami <3
Moje ma ADHD ja już to wiem, cały dzień go czuję ![]() ![]() ![]() no wlasnie... ciekawe co z Ally
#720 |
Wtajemniczenie
|
pączek i camembert
![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:24.