|
|
#2791 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część VI :-)
Zaraz zobaze
dzieki
|
|
#2792 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Sweet, na Twoim blogu, na zdjęciach jest taka fajowa dwupiętrowa suszarka, gdzie kupiłaś?
|
|
|
|
|
#2793 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hahaha, już sobie wyobrażam Cytat:
aaaa, ogladalam już wcześniej ten odcinek! wlasnie dziwiłam się, co ona tak wyje, ale każdy jest inny, ma inne wyobrażenie bolu oj nie znosze takich telefonow! jak się czuje? jak slon czy wieloryb i tyle. Cytat:
każdy ma jakiś upatrzony termin, ale i tak się nie wstrzelimy Cytat:
mnie tez swędzi brzuch, chyba się jeszcze rozciąga... upsss! ale smaruje się i przechodzi.Cytat:
a zabawki? Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
tez mamy z lwem
|
|
|
#2794 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny albo mam takie wrażenie, albo Wy wszystkie będziecie miały porody rodzinne?
z TZtami? kurcze... zastanawiam się czy coś ze mną nie tak, że nie chciałabym tam swojego męża... prędzej zastanawiam się nad moją szwagierko-przyjaciółką
|
|
|
|
#2795 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
byla jakas akcja sprzątanie i akurat były takie fajne
|
|
#2796 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz wiele dziewczyn rodzi z tż-tami ale nie wszystkie. Nie ma przecież takiej konieczności. Każda para wybiera co dla niej lepsze.
|
|
|
|
#2797 | |
|
Zadomowienie
|
Gratulacje kolejnych tygodni
Cytat:
jestem ciekawa jak ja będe reagować na ten ból...
|
|
#2798 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, nawet moja lekarka go pochwaliła ze to najbardziej rozsądna decyzja , ona nie jest za tym ze facei wszystko widza bo sa wzrokowcami ale zawsze to jednego "świadomego" świadka mniej nie?
|
|
#2799 |
|
Zadomowienie
|
Idę powolutku ogarnąć troche mieszkanie ... nie moge leżeć w syfie
Oczywiście TŻ już dzownił z pytaniem czy leże wczoraj kochany umył mi okna i firanki powiesił Ostatnio mam bark weny na obiady... a za co się wezme to jakoś mi nie wychodzi... co dziś robicie ?? inspiracji poszukuje
|
#2800 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
polozna tez mi mowila ze kobiety lepiej rodzą same daja wiecej z siebie, mniej sie uzalaja.---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2801 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak się nie ruszę to znowu zasnę przez tą pogodę...
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2802 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kotleciki wołowe robi na grilu elektrycznym do tego świeże warzywa i buła odpikana tez na grillu mmmm pycha i szybko
|
|
#2803 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie dziś pomidorówka
|
|
|
|
#2804 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam gulasz z kaszą i ogórkami małosolnymi
![]() Jak usunąć to Wizaz.pl z avatarka????
|
#2805 | |
|
Wtajemniczenie
|
Marta, chcesz wózek w domu trzymać cały czas? ja też nie krzyczałam przy porodzie, tylko tak pojękiwałam i buczałam (chyba).
Cytat:
Wiele kobiet decyduje się też na obecność przy porodzie innej bliskiej kobiety, ale dla mnie to my teraz z TZ tworzymy rodzinę i jego chcę mieć obok. Każda kobieta decyduje jak chce. Dla mnie tylko bez sensu jest usprawiedliwianie TŻ, że on taki biedny, napatrzy się na krew, krocze, może i inne wydzieliny jej organizmu i twarz swojej kobiety bardzo niewyjściową. biedaczek, jeszcze moze się zrazi, a ja też nie chcę na to patrzeć, ale nie mam wyjścia, potem jeszcze ten obrzydliwy połóg. Moim zdaniem to kolejny etap w naszym związku, przekraczamy kolejne bariery razem, ale to ma nas właśnie zbliżyć, a nie rozdzielać. Mój kolega jakiś czas temu uszkodził kregosłup, przez dłuższy czas nie kontrolował zwieraczy, żona robiła przy nim wszystko, takze wycierała osrany tyłek i myła, mam nadzieję, że jeśli coś takiego któreś z nas spotka, to drugie nie odwróci się i nie wyjdzie, bo się brzydzi, bo nie przywykło do takich widoków, bo zawsze wychodziło do tej pory w trudnych momentach. Dobra, juz nie smęcę, idę po owsiankę z truskawkami.
|
|
#2806 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
mnie wiele rzeczy przeraża ale najbardziej takie ktore dotyczą nas troje, nie to czy damy radę z niemowlakiem to jakos wydaje mi sie naturalne, ale to jak sobie to ułożymy w 3 to mnie zastanawia... a dzisiaj sie własnie wybieramy do kina
|
|||
|
|
|
#2807 |
|
Rozeznanie
|
witam sie i ja w taki deszczowy dzien
i po co ja wczoraj te okna mylam jak wszystko juz zachlastaneKasia,podajmy sobie rece za wage.. ja pelna optymizmu obstawiam max 74 dzis z rana wchodze a tam 76Z ta położną to świetna sprawa,ja będę miała tą moją koleżąnkę za free i w związku z tym robię się o wiele spokojniejsza, szefowa cipa..sorki,za slowa ale co ma wspolnego Twoja corcia z jej dzieckiem..?chyba przedawkowala i takie glupoty Ci wypisuje.. alekaz..wystrój kibelka świetny ale ja bym nie umiała narobić mikołajowi na nogi siobhanto tylko 10 dni..u mnie różnica na prawie 3 tygodnie wychodziła,jakiego ja stresa miałam,ale na 1 i 2 prenatalnych wychodzilo,ze z bobkiem wszystko ok więc sie nie nakręcam..nie biore żadnej innej opcji pod uwagę chorowitkom zdrówka życze ja ide malować kuchhnie z mamą..stwierdziłysmy,że lepiej teraz ogarną największy burdel i potem na spokojnie juz do chrzcin i świąt..a zawsze u nas w Wigilię jeszcze sie remonty konczą.. Mój bobek też dziś ruchliwy ale ani mu się śni wychodzić..już sobie dałam na wstrzymanie..owszem fajnie,jakby Franus mnie zaskoczył w najbliższych dniach ale sie nie nakręcam..każda pora i dzień bedzie idealny.. dziś tak wypiał noge,ze udało mi się go za stopke dotknąć ale zaraz uciekł..bosieeeee jaka ona malutkacałą noc odciągałam pokarm laktatorem..i było go tak dużo,że tż wlewał je do kartonika po mleku z biedronki wizytującym dziś powodzenia
|
#2808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wlasnie tata dzwonil ze jest kupiec na moje auto. I dzis chyba sprzedamy ciekawe ile bedziemy szukac nowego. A tu kurde teraz bez auta ciezko bo mam sie oszczedzac a autem duzo wygodniej gdzies podjechac
|
|
|
#2809 |
|
Rozeznanie
|
Odnoszę się do Waszych postów z wczoraj.
Któraś z Was pytała o nawilżacze powietrza - my mamy ten: http://www.rozsądnie.pl/product-pol-...FfMZtAodukgAxQ i jest bardzo fajny. Można ustawić poziom nawilżenia, sam się wyłącza, no i nie działa jakoś super głośno. Teraz przed zimą muszę go jeszcze potraktować jakimś ACE, żeby zabić wszystkie roztocza, czy inne dziady. Czytałam kiedyś, że właśnie w taki sposób się oczyszcza i odkamienia te sprzęty. Z tym nawilżaczem na kaloryfer to rzeczywiście raczej siedlisko grzybów. Co do tych laktatorów, to już kiedyś pisałam, że zaraz do szpitala T. przyniósł mi z lovi ręczny, ale myślałam, że przy nim zrezygnuję z karmienia w ogóle, a potem po dwóch miesiącach zainwestowałam w medelę mini electronic i to był najlepszy zakup w moim życiu - z reguły wieczorem, po karmieniu dawałam M. jeszcze odciągnięte mleko i miałam pewność, że jest najedzona porządnie ![]() dziś pogoda do bani więc wczoraj rzutem na taśmę udał się ten piknik w przedszkolu M. było uroczo, zwłaszcza kiedy występowały maluchy, spróbuję Wam to w klubie wrzucić ;-) w nocy znów od 3 do 5 nie spałam no i to by było na tyle z mojej regeneracji po wczorajszym dniu, który mnie tak wyczerpał, że hej! aha, przyszła do mnie paczka z gemini - w ramach gratisów dostałam dwie próbki maski keratynowej do włosów i purelan mały, więc przynajmniej tyle. któraś zaczyna rodzić? coś się dzieje? spokój i cisza przed burzą ;-) |
|
|
|
#2810 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2811 |
|
Zakorzenienie
|
Wyslalam TŻ do sklepu z lista bo chce zrobić zapiekaniec z brokulami i jak byk pisze mała kostka boczku wędzonego a ten kostkę masła kupił,wszystko było oprócz boczku-chyba on ma budyń ciazowy
Od rana mam twardy brzuch
|
#2812 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2813 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobra, ja też idę coś ogarnąć, chociaż nie wiem co, bo wczoraj wszystko posprzątałam z małżem... może poprasuję...
Komputer to prawdziwy złodziej czasu
|
#2814 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja mam dziś krokiety z kapustą i grzybami..i barszczyk.. Frau a ja dostalam dla chlopaka różową zawieszkę do smoczka Kasiawszystkie Twoje avatarki prawie przypominają Ciebie tak myśle teraz o tym odejściu wód i któraś pisała,ze raczej w nocy sie to dzieje a dziś mi się przypomniało,ze BeataMarcina wspomniała,ze jej ok 10 odeszły..hmmm..czyli jak to jest?
[B][COLOR="Red"]Szczęścia nie można kupić, ale można je sobie urodzić /[I][FONT="Palatino Linotype"] 11.11.2014.r Nasze szczęście-Franuś Edytowane przez esti87 Czas edycji: 2014-10-22 o 11:22 |
|
|
|
|
#2815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O Beatce wiem, doczytalam . Jeszcze raz gratuluje No Nadusi rzadko sie odbija, choc dzis rano....jak chlopu bylam z niej dumna
|
|
|
|
|
#2816 |
|
Zadomowienie
|
Hejka
![]() Gratuluję nowych tygodni ![]() Powodzenia na dzisiejszych badaniach bo widzę ze szturmujecie laby Jak czytam o Waszych skurczach to aż mam ciarki i pełne gacie.... normalnie co raz bardziej wymiękam i sram ogniem ze strachu !!!!! Boziu obudziłam się o 10:15 i aż mam wyrzuty sumienia jak czytam o Waszej bezsenności....Wczoraj sie naprasowałam jak debił. Chyba wycie gniazda mi się znowu włączyło bo prasowałam do obiadu i po obiedzie do "Na Wspólnej". I to JA, ta która nie cierpi prasować ![]() Pierwsza tura na stojąco a druga juz na siedząco i nie wiem o której bym skończyła gdyby nie seriale Ale tym samym połowe mam za sobą W ogóle to wczoraj miałam Dzień Cudownych Nowin Z rana kumpela z poprzedniej pracy pochwaliła się, ze jest w 13tc a na wieczór zadzwoniła kumpela z obecnej pracy i mówi, że test ma pozytyw I tym samym cały dzień płakałam ze szczęścia co sobie przypomniałam ta ciąża mnie rozpierdziela Idę Was doczytać zanim zaczne prasować bo potem znowu będę miała 30str do nadrobienia GADUŁY !!!!!!!
|
#2817 | |||
|
Zadomowienie
|
O mielonych też dawno nie robiłam
Cytat:
Tż musi po składniki jechać Cytat:
![]() Mój tż już mnie widział w najbardziej intymnych sytuacjach w życiu więc się w ogole siebie nie wstydzimy... nie wyobrażam sobie porodu bez niego ale pępowiny przecinac nie chce ![]() Wydaje mi się że to wszystko od charakterów ludzi zależy... Cytat:
---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Frau - fajne gratisy !! ja dostałam psińco ![]() Esti - chyba nie ma reguły, nie znasz dnia ani godziny kiedy wody odejdą
|
|
#2818 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to kostka i to kostka, to tluste i to tluste, to ze zwierzątka i to ze zwierzątka tylko wielkość zwierzątek sie różni ![]() Esti dobrze, ze nie kupił 5l masła bo byś chyba nawet chleb polewać 5 L masła to chyba ilośc przemysłowa poza tym jest cos takiego?????
|
|
#2819 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2820 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja siedze nad ta krostka Jasia i sprawdzam co chwila. Masakra
A ja sobie wymyslilam tak. Z Jaskiem termin miałam 27 i ur w ndz 17. Teraz mam termin 26 to urodze 16 i to tez wypada chyba ndz ![]() A malz od 17 ma zaplanowany urlop to juz bedzie wiadomo w firmie ze go nie bedzie. No sytuacja idealna ![]() No i dp tego 16 to moze zdaze ogarnac wszystko ![]() Byleby ospa nie wyszła bo wtedy kolejne 2 tyg w domu i msc nieobecności w przedszkolu ![]() ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Zanet jechalysmy wszystkie na jednym wozku a teraz taka przepasc miedzy nami. . Ty juz znad cyca, w domku, goisz sie, wszystko czego my sie obawiamy masz za soba.... ale fajnie ![]() Moj tez nie odbijal i kladlam go na boku w razie czego
Jaś 17.07.2011 Zuzia 28.11.2014 Edytowane przez ela_86 Czas edycji: 2014-10-22 o 11:43 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:27.

dzieki

tż ogarnia sprawę z lekami, ale mamusia to mamusia
ale smaruje się i przechodzi.
prędzej zastanawiam się nad moją szwagierko-przyjaciółką