|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Żony 2011 część X
widać Maciuś zadowolony
|
|
|
|
#4502 |
|
Zakorzenienie
|
też tak sądzę
---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------
|
|
|
|
#4503 |
|
Zakorzenienie
|
dołączam
|
|
|
|
#4504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hihi ale wyborażam sobie ile się trzeba nacudować żeby dziecku dać jakiś lek![]() DELL ooo to fajnie,że się zajęli Maciusiem ![]() Monitko o mamooo tosz to pałac a nie hotel! A te ogrody jak labirynt-no rewelka Szczeny opadają Już sobie Ciebie tam wyobrażam Cykaj fotki będę z jęzorem paczeć i się ślinić Hihi Fajnie tak Zawsze to coś innego niż dom Mogę mogę z Wami...??? Chyba ciśnienie leci No ale nic. Cza spiąć poślady i piec ciastka!Swoją drogą mój P ma jutro wolne to może mi robić sałatki
|
|
|
|
|
#4505 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co chwile jest wex madzię bo MUSZĘ to, albo musze tamto. Weź pomóż bo nie chce jeść/spać/przebrać się Cytat:
To u nas podobnie ze zmianą pieluchy trzeba śpiewac, skakać, chowac się za kocem, wsadzać coś do rąk itp ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Zupek w sumie to wcale nie je, no ale jak ma czerwone gardło to nie męczę jej- pije więcej mleka. U nas tez pogoda do bani |
||
|
|
|
#4506 |
|
Zakorzenienie
|
Obiecywałam,obiecywałam a zdjeć nie pokazałam.
Światła nie było na zdjęć wcale ;/ No ale pokazuję Tu czapeczkę dla kolezanki I_K a w klubie zaraz będa foty większej czapy na modelce
|
|
|
|
#4507 |
|
Zakorzenienie
|
Takaya boska czapa
Witam się i spadam już
|
#4508 |
|
Zakorzenienie
|
Takaya ekstra
a dałabyś rade mi to jutro wysłać paczkomatem? w piątek bym miała ![]() jak co to ja mam konto, wszystko opłacę, ty tylko wydrukujesz karteczkę i wsadzisz
|
|
|
|
#4509 | |
|
Zakorzenienie
|
wolałabym żeby po stażu też się poukładało
u lekarza, w pociągu i na placu zabaw ![]() Cytat:
![]() tak pisałyście o tych lekarzach kuzynowi urodziło się chore dziecko w lutym, no tragedia ![]() a lekarze i szpital momentami bez komentarza co wyprawiali ![]() nie dość że człowiek ma takie zmartwienie na głowie to jeszcze dobijają swoją niekompetencją ![]() (Dell to ta moja rodzinka z twoich okolic...) |
|
|
|
|
#4510 |
|
Zakorzenienie
|
Mam auto
W gazie, bard z o ekonomiczne. Modelem się nie będę chwalić bo przy Waszych nie ma czym ale tak się ciesze, ze musiałam si ę pochwalić Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4511 |
|
Zakorzenienie
|
Passion pochwal się
ja też muszę sobie sprawić jakieś tanie autko w gazie..
|
|
|
|
#4512 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki Tai
Dell fajnie że babcia tak ładnie zajęła się dzieckiem My dziś byliśmy na szczepieniu, P nawet się nie skrzywił ja już byłam przygotowana na jakieś szarpanie a on grzecznie usiadł i tyle ![]() ładnie dał się też osłuchać ale wcześniej wszystko mu zademonstrowałam ![]() dostał od pani lizaka, powiedział że 'doble!' i po stresie ![]() Monita, P pił czasem soki, sama robiłam mu z winogron czy z marchewki, jabłka i buraka, nie kupowałam tych specjalnych dla dzieci bo dla mnie cena zawrotna ![]() A teraz przeważnie pije wodę a na śniadania herbatkę i jak jest od czasu do czasu jakiś sok w domu i mały woła to też daje wie również co to jest kubuś i sok w kartoniku nie ma tego u nas na co dzień ale jak od kogoś dostanie to mu nie wyrywam ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- Passion super no pochwal się! my się cieszymy razem z tobą! ja nie mam domu i co mam powiedzieć
|
|
|
|
#4513 |
|
Zakorzenienie
|
O mamooo jestem. Upiekłam paluszki ciastka i powiem Wam-mam dość! Idę zaraz cycki pokroić a potem strzelę sobie piling i maseczkę ha!
Jutro muszę ogarnąć chałupę i zrobić sałatki. Że nie wspomnę o paznokciach ![]() Passion fajnie,że masz autko Jak z gazem to oszczędne będzie ![]() Takaya jaka faaajniutka ![]() Odebrałam już wyniki z glukozy. Wszystko w normie. Nawet nie wiem czy nie za mały... A i pytałam się szefowej dziś o tą kasę. Okazało się,że wypłacają mi średnią z roku. A przecież w maju była podwyżka i stąd niższa kwota. Więc wszystko wiem ![]() Hmmm gdzie jest Ewka? |
|
|
|
#4514 |
|
Zakorzenienie
|
Passion, suuuuper! Nic nie pisałaś, że szukacie czegoś dla Ciebie. Weź się pochwal, nie bądź taka! Zobacz, ja wcale nie mam
![]() IK, dzięki, właśnie o takie domowe mi chodziło. A jaką herbatkę mu dajesz? Jakąś owocową? Asia, super, że cukier ok. I matko! Namęczysz się przed tym ślubem.... Powodzenia i pamiętaj, zdrowie najważniejsze! Właśnie, też dziś myślałam, co się z Ewcią stało, że jej nie ma?
|
#4515 |
|
Zakorzenienie
|
Monitko heh no tak z tym,że nikt tego za mnie nie zrobi... Jutro chociaż P mi pomoże przy sałatkach ale sprzątanie na mojej głowie...
Wy o autach a ja to dopiero mam żelazko
|
|
|
|
#4516 |
|
Zakorzenienie
|
Monita pisałam ze będziemy potrzebować. I że mam nadzieje, ze sponsor się znjdzie
Sok domowej roboty możesz rozcienczyc wod a. Seicento ![]() Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4517 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę,że się znalazł
A jaki kolor, że tak po damsku spytam
|
#4518 |
|
Zakorzenienie
|
Pasion Passion torba z głowy! Mnie ostatnio Sejcio na A2 ostro wyprzedził
I_K pewnie nie dam rady Chyba,że można nadawać o każdej godzinie. Ojcu popsół się samochód i D pożycza mu nasz. Miał dziś odebrać a okaząło się, że przynajmniej do końca tyg |
|
|
|
#4519 |
|
Zakorzenienie
|
Takaya do paczkomatu możesz o każdej porze dnia i nocy.
U Ewki ok. Remontują się i wszystkie kable odlaczone. Wiecie. Dla mnie to nie jest źle auto. Ale przy Waszych wypadam blado:p Srebrny Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4520 |
|
Zakorzenienie
|
Passion, jak mówiłam, ja wcale nie mam! I najważniejsze, aby jeździł! Srebrny ładny
Widzę, że Takaya bardziej konkretne pytania zadała.... To może to moje nie damskie tylko blondynkowe ![]() ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Dobrze, że u Ewci dobrze!
|
#4521 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
wyślij pocztą jak będziesz miała czas Passion fajnie ja tam nie mam nic do seicento ale miał ktoś pomysła żeby do takiego chucherka jeszcze wrzucać gaz
Edytowane przez I_K Czas edycji: 2014-10-22 o 21:23 |
||
|
|
|
#4522 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa no i dziś zauwazyłam, że szły jej w sumie wszystkie 2ki na raz
Magdalena powita roczek z kompletem 8 zębów |
|
|
|
#4523 |
|
Zakorzenienie
|
Takaya tez t a ka pojem m ość.
Wiecie, za 16 zł robi się ok 100 km wyjdzie w praniu.IK powiem Ci ze duuuzo ich jest Monita tez się nie znam. Kolor mogłam wybr a c Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4524 |
|
Zakorzenienie
|
To maleńko, super!
Słyszałyście, że u nas ta pilęgniarka chora na ebolę wyzdrowiała!
|
#4525 |
|
Zakorzenienie
|
Wow. Normalnie cud!
Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4526 |
|
Zakorzenienie
|
Passion spodnie dla Pszczoły leżą
Nie mam skąd wypróć ściągacza aby pasował kolorystycznie. Mam brązową bluzę do recyklingu ale ma za wąski, tu potrzebny szeroki ![]() W wolnym czasie weź centymetr i zmierz ile M ma w pasie to jak będe szyła jeanszy to od razu walnę dwie pary, wykroju dużo poprawiac nie musze bo rozmiar ten sam tylko szczuplejszy
|
|
|
|
#4527 |
|
Zakorzenienie
|
Cudownie dla niej i rodziny. No i dzięki temu Hiszpania jakoś z twarzą wyjdzie z tej całej sytuacji...
|
#4529 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak to przy naszych my mamy jedno i 12 letnie ![]() jakiś poślizg mieliście? ja na ostatnim byłam jakoś w czerwcu ![]() też zawsze wcześniej Jaśkowi tłumaczę i pięknie mi pokazuje co pan doktor będzie robił albo jak ostatnio że buzię otworzy u pani dentystki a potem jak przychodzi co do czego to jest lipa ![]() ciekawa jestem co będzie w piątek u okulisty a ja z nim nie idę niestety ![]() Cytat:
![]() no średnią liczą, nie wpadłam na to żeby ci napisać bo myślałam że wiesz
|
||
|
|
|
#4530 |
|
Zakorzenienie
|
Marzy mi się uszycie bluzy dla M z tiulowym serduszkiem, albo białą pikowaną gwiadką
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:54.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Jak z gazem to oszczędne będzie 

my mamy jedno i 12 letnie