|
|
#1561 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XIX)
Oby przeszło!
U nas w nocy sporo je, trochę czytałam i niby mleko mamy nawet chroni coś tam Ale i tak mam schiza jak my tak z myciem na bakier... |
|
|
|
#1562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kasz wszystko, co wartosciowe (orzechy, migdaly, przerozne pestki), bo mam chociaz pewnosc, ze jeden pelnowartosciowy posilek bedzie zjedzony w calosci. Bo pozniej to roznie bywa... Ale dobija mnie wlasnie monotonia. Plus docinki TZ lub t., ze Kuba ciagle je to samo (albo teksty "nie znudzi mu sie to?"). Ale co mu zrobie jak w zyciu nie otworzyl buzi na widok parowki czy kanapki z serem? |
|
|
|
|
#1563 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1564 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie!
|
|
|
|
#1565 |
|
Zakorzenienie
|
Hej u nas cala noc z uu
... wymiekam...a raczej moje uu haha Czuje ze AMelka bedzie chora..... zatkany nos ma ;/ pogoda masakrejos... piec nadal d.pa ...
|
|
#1566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do jedzenia, moja je np przez dwa tygodnie dzieńw dzień płatki owsiane, jak jej się nudzą to np zmienam na kasże w sotateczności kanapka albo parówki. Bokeh lampka boska ![]() Co do mycia zębów to zwykle sobie daje umyć, czasem ona myje mi ja jej, a czesem bierze szczoteczkę i że sama, gryzie w tedy i tak naprawdę z myciem ma to niewiele wspólnego.
|
|
#1567 |
|
Zakorzenienie
|
hej, nie spimy od 5.50 tzn TZ sobie nadal smacznie spi ale mam go w d... ostatnio tak mi działa na nerwy,że nie potrafię normalnie z nim gadać
do tego wczoraj moj brat tak strasznie podniosł mi cisnienie ale o tym potem w k napisze |
|
|
|
#1568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wpakuj tz Leosia do łóżka i powiedz mu żeby obudził tatę :p
|
|
#1569 | |
|
Zakorzenienie
|
hej!
spalismy do 7.30 jejku jak sie wyspalam!mialam wstac o 6.30 jak zwykle ale swtiedzilam ze jak mam dzis na troche pozniejsza godzine to jeszcze pospie i to byl szczal w 10 ![]() Cytat:
![]() nawijko. w jakiej formie dodajesz do owsianki te dodatki? i co to za owsianka jest? jak robisz? moze bym sprobowala mlodemu zrobic... robisz to na krowim? Edytowane przez pstryczek84 Czas edycji: 2014-10-23 o 07:53 |
|
|
|
|
#1570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moj Leo owsiankę lubi tylko z owocami i miodem |
|
|
|
|
#1571 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie z rana,u nas znow leje i ciemno jak w d...upie.
Co do jedzenia,Kuba je:wedline,ser zolty,parowke,jogurt naturalny,serek wiejski i bulki. Bez zadnych polaczen np ser zje sam alebez bulki :-/ Konsystencja kaszki mu w ogole nie pasuje takze kasze czy to jaglane czy sklepowe slodkie odpadaja. ---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ---------- Za to wczoraj na ugotowanej jaglance zrobilsm ciastka i Kubie smakowaly takze na drugie sniadanie beda idealne
|
|
|
|
#1572 |
|
Zadomowienie
|
hejka
Silver, mi też się kiedyś wydawało, że Piotruś ma ząbek popsuty, ale okazało się, że tylko mu coś tam siedziało Mam nadziej, że u Daruni też tak będzie A ja woda przeszła w nocy?Nawijko, a ja bym chciała, żeby Pietrek takie śniadania chciał, u na albo kanapki czasem parówki. Placki jemy na drugie śniadanie wcześniej mu nie podchodzą ![]() Iffonka, a Ty co nie piszesz jak tam po wizycie u gina? A w ogóle mam taki pomysł- może w klubie do naszej listy dopisać kiedy zafasolkowane spodziewają się bobasów, pOźniej dopiszemy datę przyjścia na świat pociech? Bo ja to się gubię która kiedy rodzi. Malizna moja chora, antybiotyk wczoraj dostał nos i gardło zawalone. Bieda moja kochana Rozmawiałam z lekarko o niemówieniu i znów usłyszałam,, że wszystko w porządku Na logopedę niby jeszcze stanowczo za wcześnie Już sama nie wiem. Piotrek dalej tylko : "brum bru" "bam" "to to"(co to) "si" "fu" i mnóstwo po swojemu. Co do jedzenia w nocy u nas po ostawieniu uu nic w zamian nie chciał, nawet wody . i spi ładnie w swoim łóżeczku ![]() A chciał się pochwalić, że od kilku dni czuję wyraźnie maleństwo w brzuszku Buziaki dla pozostałych chorych
|
#1573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdrowka dla mlodego! ---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- podajesz taka normalna kupna? |
|
|
|
|
#1574 | |||||
|
Zakorzenienie
|
oj tam.. zdarza się
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
z k. dobry pomysł i zdrowia dla Piotrusia Jeszcze w kwestii mlekowej. U nas zazwyczaj dwa razy dziennie. Rano po wstaniu i wieczorem przed spankiem. W nocy nie je. No chyba, że konkretnie ma złe spanie, ząbki bolą, czy coś to jak nie da się ululać to tak. Ale to rzadko bardzo już. |
|||||
|
|
|
#1575 |
|
Zakorzenienie
|
heja
dziewczyny a próbowałyście odzwyczajać dzieciaki w ten sposób, że co tydzień jedna miarka mleka mniej? U nas przeszło i teraz pije samą wodę, chyba, że budzi się o 5-6 to dostaje pełną porcję mleka na śniadanie je to co w żłobku - wszystko ![]() wczoraj przetrzymaliśmy go w domu bo w środę chyrlał niesamowicie, wczoraj ani razu!!! Za to dzisiaj jak tylko weszliśmy do budynku to się tak rozkaszlał, że aż mi się głupio zrobiło, że chore dziecko do żłobka zaprowadzam, ale cholera, całą noc przespał, rano nic, na dworze nic, a w żłobku atak kaszlu ja sama kaszlę jak gruźlik moje insanity poszło się huśtać za to Pietraszko powoli się rozgaduje, po swojemu dalej, ale np wczoraj powiedział "tato d-ź" w sensie, tato chodź no i odmienia - mamo, mami, mama, mamu, tata, tato, tati, tatuuu, tam, bam, naśladuje wszystkie zwierzaki, nie ma się czym martwić prawda? Bo ja bardzo spokojnie do tematu podchodzę, mąż panikuje i się zastanawiam, czy nie za spokojna jestem bokeh slodziutka lampeczka chcę na 2 latka Pietraszka machnąć, w ogóle chcę mu zrobić urodzinki z prawdziwego zdarzenia, bo na roczek poza jedzeniem nie było za bardzo nic dla Pietrasińskiego, teraz chcę i pompony, i cotton balls zrobić, tak...dzieciowo bardziej. No i specjalny tort w kształcie autka
|
#1576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1577 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny która w Katowicach mieszka? wybuch gazu w centrum był, mam nadzieję że daleko.
Lady no ja też chciałam mu tort taki zamówić, ale t. stwierdziła że ona mu torta zamówi - dlatego, bo ją TZ z☠☠☠ał, że Oliwcii urodziny robiła, torta jej kupowała wielkiego, prezentów a Dadi odstaje. No i ona mu zamówi takiego zwykłego podobno.. Ale nie wiem czy nie zrobie tak że mu zamówię jakiś mały fajny tak na na s - co by się cieszył
|
|
|
|
#1578 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc!
lady czy choroby Piotrusia nie maja podloza w zlobkowym stresie? |
|
|
|
#1579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez sie martwie o katowiczanki
|
|
|
|
|
#1580 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Zaraz poczytam Na wieczor ma goraczke Tylko u Niej chyba lagodnewydanie bo krostek ma kila tylko wlasnie na stopkach ze 4 na dloniach okolo 10 do buzi nie da zajrzec wiec nie zagladam Dzieki za info Lekarks mowila ze 2 3 dni i ok bedzie a A w pon morfologia bo blada jest Tylko zastanawiam sie czy nie lepiej isc w czwartek???? Zeby trovhe odczekac?? Co myslicie?? Cytat:
Nie podobne to do chinczykow ze sie tak opier.... TU widzialam babylis za 132 euro Nati tez ma, TU obowiazkowa do przedszkola trzeba zakupic |
||||
|
|
|
#1581 |
|
Zakorzenienie
|
hope to Ty nie znasz tej piosenki? Toz to taki stary kawalek jak meneq ;-)
|
|
|
|
#1582 |
|
Zakorzenienie
|
Pstryniu, no tak jest bardzo ciepło, w żłobku, same wiecie, że my zimnolubni raczej
więc może to dlatego.... Od razu jak się wchodzi to aż bucha ciepłym powietrzem, okna pozamykane, wiadomo. Grzybek raczej nie bo remont był w wakacje wszystko nowiuśkie jestHope u nas też t. zamawia rok temu taki zwyklal zamówiła a w tym już powiedziałam, że jakieś auto chcemy ona ma po cenach hurtowycho coś takiego może http://www.cukierniamagda.pl/foto/ak...301_190732.jpg albo http://www.cukierniamagda.pl/foto/ak...6_IMG_0471.jpg traktora ![]() znalazłam już banery i inne cuda, ajjjjj nie mogę się doczekać już ![]() siestra mi już wpisdu pojechała do P-nia
|
#1583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzy dni zadnej roznicy nie zrobia |
|
|
|
|
#1584 |
|
Zakorzenienie
|
hope ale tą t.masz porypaną swoją drogą, nie rozumiem jak można tak różnie traktować wnuki, jeszcze ta akcja z duplo, nosz qwa, szlag by mnie na mniejscu trafił, współczuje
ale niestety to dość częsta praktyka jest.... moja przyjaciółka ma identyczną sytuację :/ nie rozumiem skąd się to bierze, najbardziej przykre że dzieci to w pewnym momencie w końcu zaczną przecież odczuwać
|
#1585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko czy u nas gdzies zrobia taki traktorek? watpie
|
|
|
|
|
#1586 |
|
Zakorzenienie
|
meneq, wątpię, od poniedzialku sam zabiera panią do sali i prowadzi
chętnie idzie, przyzwyczaił się już, jak wczoraj go nie puściliśmy to buty i kurtkę sam chciał zakładać i płakał za okno pokazywał na żłobek (z okna naszej sypialni budynek widać)
|
#1587 |
|
Zakorzenienie
|
Laski z uczelni rozwalaja mi glowe... masakra... co A tępoty
|
|
#1588 |
|
Zadomowienie
|
dzieki
![]() czyli idziemy w poniedzialek biedna moja ![]() ale bedzie plakala bo to z paluszka a Ona raczek nie lubi dawac KIJa tak to jest bostonka, mialas racje bardzo dziekuje u nas bardzo lagodne wydanie na szczescie a jak raz przeszla to moze sie ponownie zarazic?? ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- MAMY MONETĘ!!!!!! ![]() |
|
|
|
#1589 |
|
Zakorzenienie
|
O co cho im tym razem?
|
|
|
|
#1590 |
|
Zadomowienie
|
PSTRYCZKU
moj maz bedzie mial urlop i chcielibysmy do Polski, tylko nie byloby mnie na 4 albo 5 zajeciach czas trwania 4,5 godziny jedne bo przerwy sa 2 razy po 15min. Powoli bardzo idzie ta nauka, bo osoba z Afganisanu i Indii ciezko idzie gramatyka, ale gadaja ładnie, duzo wiecej np ode mnie ale do rzeczy, czy dam radę nadrobić? zal mi nie chodzic ale bardzo bym chciala do Polski, codziennie moge dzwonic bo jest jeden Polak wiec wiedzialabym co trzeba zrobic i w domu bym robila, a gdybym nie wiedziala to zawsze jakies korepetycje moglabym wykupic |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:51.

a jej mycie wygląda tak , że gryzie szczoteczkę i nic więcej...
22.05.2008
14.08.2011

:p

A ja woda przeszła w nocy?
Już sama nie wiem. Piotrek dalej tylko : "brum bru" "bam" "to to"(co to) "si" "fu" i mnóstwo po swojemu.

tylko czy u nas gdzies zrobia taki traktorek? watpie