Allegro - atrakcje cenowe "kup teraz" cz. XII - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-23, 22:50   #2491
Weridiana1986
Zadomowienie

Dot.: Allegro - atrakcje cenowe "kup teraz" cz. XII

Też mam tą pierwszą w obserwowanych

Druga świetna

Trzecia też!

Czwarta z tymi kwadracikami odpada jak dla mnie - modelka mnie odstrasza nie wygląda to na niej za dobrze

Ostatnia ładna ale to ta z odstającymi kieszeniami - mierzyłaś kiedyś taką? Nie każdy dobrze się w niej czuje. Ona dosyć mocno pogrubia i w zimie czułabym się jakbym sobie zapasy tłuszczu na tyłku zrobiła :P

Edytowane przez Weridiana1986
Czas edycji: 2014-10-23 o 22:52
Weridiana1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-23, 22:57   #2492
aneczka87874
Wtajemniczenie

GG do aneczka87874

Cytat:
Napisane przez Weridiana1986 Pokaż wiadomość
Też mam tą pierwszą w obserwowanych

Druga świetna

Trzecia też!

Czwarta z tymi kwadracikami odpada jak dla mnie - modelka mnie odstrasza nie wygląda to na niej za dobrze

Ostatnia ładna ale to ta z odstającymi kieszeniami - mierzyłaś kiedyś taką? Nie każdy dobrze się w niej czuje. Ona dosyć mocno pogrubia i w zimie czułabym się jakbym sobie zapasy tłuszczu na tyłku zrobiła :P
No to mamy te same typy z tym że mi się podoba ta w której występuje ta modeleczka
Mam taką sukienkę letnią właśnie z tymi kieszeniami i super się w niej czuję ,generalnie wydaje mi się że dobrze wygląda na "biodrzastych " .Ta pani na zdjęciach też nie należy do szczupluteńkich i wygląda bardzo dobrze A Ty jesteś mniejsza ode mnie więc zapasy tłuszczu to Ci się mogą na mózgu zrobić

edit:
a ta pierwsza i druga to nie są te same?

Edytowane przez aneczka87874
Czas edycji: 2014-10-23 o 23:00
aneczka87874 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-24, 07:51   #2493
sherlook
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lusja Pokaż wiadomość
Dokładnie : ehem:

Wchodzę na wątek, chcę zobaczyć czy wyhaczyłyście jakieś atrakcje, a tu 5 stron offtopu o ciąży/wymianie jednej kurtki. Serio mnie to nie interesuje... To wątek modowy, o allegro na litość boską
Cytat:
Napisane przez biedronka91 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny!
O co chodzi z tym rabatem? Cofnęłam się kilka wątków wstecz ale szczerze mówiąc wyjątkowo nie były na temat (jakieś ciąże i buty, eee.. ), więc niestety nie znalazłam informacji. Pomocy!
Szczerze mówiąc już powoli mam tego dość. Od kiedy dziewczyny stwierdziły, że nie powinno się tu pisać o ciąży żadna z dziewczyn nawet słowem o niej nie wspomniała, a tu ciągłe wypominania (Chyba, że liczyć wymianę zdań, dotyczącą tego, że o niej się nie pisze) Już każdy wie, że to off top. Koniec tematu.

Poza tym wymiana kurtki/płaszcza oraz zakup butów dotyczą tematu. Dzięki temu inni dowiedzieli się, że Metka sprzedaje kurtki z innym składem niż ma podane na aukcji, a ModoMania wystawia coś czego nie ma, zresztą tak samo jak Metka i inni sprzedający. A także, że wymiany/zwroty są utrudnione. Dla mnie te informacje są istotne i wiem, że zanim coś kupię u nich to się zastanowię.

To samo dotyczy Kobylnicy i innych sprzedających. Ale spoko nauczona doświadczeniem nie będę wypowiadała się na temat tego jak przebiegały moje zakupy, czy był problem z wymianą, kolorem, składem, zwrotem pieniędzy. Będę tylko podawała linki.

A co do rabatu/bonu allegro to po pierwsze istnieje coś takiego jak wyszukiwarka. Temat był wałkowany przez kilkanaście stron. Wystarczy wpisać i poszukać. A poza tym innych mogą nie interesować zakupy z rabatem, nie ma co robić off topów.

Sorki, że się uniosłam, ale już nie mogłam wytrzymać.

Cytat:
Napisane przez Nemme Pokaż wiadomość
Hej, kupowała z was może któraś ten płaszcz albo od tego użytkownika i może coś powiedzieć? Widzę, że ma same prawie pozytywne komentarze, ale zawsze się zastanawiam, czy to dobrze wydać na allegro 200 zł ^^ Poza tym widzę, że czeka sie na realizację około 20 dni, więc pewnie skądś sprowadzają, jakieś Chiny pewnie?

http://allegro.pl/modny-plaszczyk-do...?source=mo_poc
Ja bym go nie kupiła. Nie podali składu, to chińszczyzna, pewnie przyjdzie coś badziewnego, za 200zł możesz dostać szmatkę i nie wiadomo, czy nie zaginie gdzieś po drodze. Lepiej poszukaj czegoś co idzie z Polski.
sherlook jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-24, 08:35   #2494
biedronka91
Zakorzenienie

Cytat:
Ale masz wymagania też bym chętnie jakąś fajną kupiła

Buty nie na temat? Zabijcie mnie niektóre to chyba na siłę szukają problemu żeby zabłysnąć. I jeśli cofnęłaś się o kilka stron i dobrnęłaś do tematów ciążowych, a o rabatach nic nie znalazłaś to ja nie wiem jak ty szukałaś.
Nie będę się kłócić i odnosić się do Twoich słów. Temat kłótni miał związek z butami i ciążą z tego co udało mi się zauważyć (nie mam czasu na śledzenie całej konwersacji, która była wyraźnie OT).
Twoja wiadomość była bardzo na temat mojego pytania, dziękuję..

Ojej, widzę, że ten wątek jest bardzo emocjonalny. Nie będę odnosić się do każdej wiadomości, które i tak mają ten sam cel, wyraźnie dać mi do zrozumienia, że zrobiłam ogromny błąd odzywając się w tej sprawie.
Przepraszam najmocniej, to ostatni mój post w tym wątku. Dobrze, będę szukać, faktycznie kogo może obchodzić rabat w tym wątku.. Udanych zakupów, pozdrawiam.

Edytowane przez biedronka91
Czas edycji: 2014-10-24 o 08:39
biedronka91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-24, 09:27   #2495
dziuba85
Zakorzenienie

Wg mnie - trzeba wezwać moda albo admina.
Bo ten wątek zaczyna się robić - plotkowym

Sorry dziewczyny, ale inne też wrzucają linki i chcą się czegoś dowiedzieć. A tu ciągłe jakieś "pspapsiółkowe" rozmówki.

Córcia 21.04.2018 <3

dziuba85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-24, 09:59   #2496
aneczka87874
Wtajemniczenie

GG do aneczka87874

Sorki ,ale przyjęłyśmy do wiadomości to że robimy off top i poprostu przestałyśmy to robić,ale co chwilkę wchodzi ktoś kto musi wrzucić swoje 3 grosze,na temat wydawało się już omówiony i zamknięty.....
W ten sposób nigdy wątek nie będzie wątkiem o allegro, osoby którym przeszkadzało nasze plotkowanie same teraz sieją off top.

Nie możemy się już poprostu zamknąć i pisać na temat ???
Stary 2014-10-24, 10:30   #2497
Weridiana1986
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aneczka87874 Pokaż wiadomość
Sorki ,ale przyjęłyśmy do wiadomości to że robimy off top i poprostu przestałyśmy to robić,ale co chwilkę wchodzi ktoś kto musi wrzucić swoje 3 grosze,na temat wydawało się już omówiony i zamknięty.....
W ten sposób nigdy wątek nie będzie wątkiem o allegro, osoby którym przeszkadzało nasze plotkowanie same teraz sieją off top.

Nie możemy się już poprostu zamknąć i pisać na temat ???
No dokładnie. Nie rozumiem jak to jest, że najpierw narzekacie, stękacie, że piszemy nie na temat, a potem ciągle do tego same wracacie zamiast dać już temu spokój tworząc kolejny off-top! Do nas dotarło, że wam to przeszkadza, co więcej uszanowałyśmy to, przestałyśmy też cokolwiek wspominać na ten "drażliwy" temat . Wy z kolei niby takie oburzone off-topem, a same ciągle do tego wracacie pomimo naszych próśb aby już nie robić tutaj zamieszania i po prostu zacząć normalnie pisać. Tak samo jak nasze wcześniejsze, tak teraz wasze zachowanie zaczyna się robić irytujące i również off-topowe :

Cytat:
A teraz nie kłóćmy się - Wam nerwy nie pomogą, a mi już dwa razy

AMEN
Cytat:
Dobra baby wrzucamy na luz ,nie kłóćmy się a poprostu treści nie związane z tematem piszmy na szaro czy biało czy jak tam i już
Cytat:
I naprawdę dajcie już spokój, a nie dopisujcie kolejnych postów, bo mi i innym zarzucacie pisanie nie na temat, po czym same ciągniecie wątek.
Myślę, że tak samo jak wątek nie służy do pisania o ciąży tak samo i do wymyślania niestworzonych historii i prowokowania do kolejnych postów niezgodnych z tematyką.

Tak więc prośba - milczymy od tej pory, bo niby wszystkim to przeszkadza, a każda do tego ciągle wraca zamiast zamknąć temat
Niby wszystkie urażone, obrażone ale jak chcemy żeby temat ucichnął i chcemy żeby już było dobrze, to co chwilę wyskakuje kolejna zbulwersowana księżniczka oburzona wcześniejszym off-topem ale o dziwo nie zauważająca, że sama w tej chwili go robi.

Naprawdę zależy Wam na tym żeby kłótnia ciągnęła się dalej ? Bo przepraszam ale tak to wygląda. Ja, że tak powiem wyraziłam skruchę i przestałam słowem odzywać się na ten temat. Dlaczego więc nie potraficie już przestać drążyć i prowokujecie do kłótni?

Jeśli chodzi o wymiany ubrań, o pisanie o butach - dziewczyny bądźcie poważne. To wątek MODOWY! Więc co jest nie tak w pisaniu o butach do licha? Już nie róbcie na siłę afery. Mamy sobie tutaj pomagać - a więc robimy to przedstawiając nasze zmagania ze sprzedającymi, przestrzegając jak to wygląda z wymiarami, wyglądem, składem, kontaktem ze sprzedającym. Opisując niezgodność przedmiotów.. Naprawdę chciałybyście czekać 2 tyg. na kurtkę? Naprawdę chciałybyście dostać inny towar niż w opisie? Bo nie rozumiem czego się teraz czepiacie.

Czy nie możemy się zachowywać jak dorosłe kobiety? Bo to co się teraz tutaj dzieje to dziecinada. I jeśli tak dalej pójdzie to rzeczywiście każdemu posypią się jakieś blokady czy ostrzeżenia - naprawdę wam to potrzebne?

Czas edycji: 2014-10-24 o 10:59
Stary 2014-10-24, 10:40   #2498
masija
Zakorzenienie

aneczka, Weridiana, sherlook - a otóż to Ja przeczytałam, przyjęłam do wiadomości, że kogoś wkurzyło wspomnienie 2 razy 'o bijącym sercu'(straszne, wiem) - nie komentowałam.
Ale teraz same dziewczyny non stop wyciągają i prowokują.
Dajcie sobie trochę na wstrzymanie. Ja się nie odzywam na off topowe tematy,Weridiana też. (aż do teraz).
Nie ma co wzywać moda bo wątek fajny. Tylko trzeba poszanowania z obu stron a nie z jednej.
Tyle ode mnie.

EOT.
_________________________ ____________________

Zamówiłam płaszcz-mam nadzieję, że będzie w nast. tygodniu
Jak tylko dostanę, dam znać co i jak.

Na oku mam :
http://allegro.pl/m316-jesien-wloski...726629216.html jasny beż
http://allegro.pl/modne-trendy-prost...666608715.html
http://allegro.pl/jp-ciepla-melanzow...687630884.html i przez Was ta kiecka mnie korci

masija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-24, 11:06   #2499
CleoOo
Wtajemniczenie

ma któraś z Was tą kurteczke? zastanawiam się nad nią http://allegro.pl/f-a-84k-kurtka-jen...694883830.html
CleoOo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-24, 11:13   #2500
iceina
Zadomowienie

Dziewczyny, dajcie już spokój z tym czepianiem się. O ciążach już rozmów nie ma, jeśli będą to na pewno na szaro, więc chyba nie będzie nikomu to przeszkadzało. A co do rozmów o wymianach kurtek, itd. to chyba dobrze że takie są? Dzięki temu inne dziewczyny wiedzą na jakich sprzedających uważać/jacy są ok. Gdyby np. nie ostatnia nasza o rozmowa o płaszczach z paskiem i bez paska od Metki, to pewnie dużo osób zamawiałoby jeszcze ten z paskiem bo myślałyby pewnie, że skład ma taki jak ten bez paska. O kolor też nie powinno być pytań, ja nie powinnam ostatnio zdjęć płaszcza wrzucać m.in., no a chyba kilka osób na tym skorzystało? Sama się cieszę jak mogę pooglądać real zdjęcia na kimś i poczytać wrażenia z zakupu/wymiany/reklamacji.

Masija, świetny ten płaszcz jest! Już kiedyś na niego polowałam jak pojawił się w ich e-sklepie.

Jak znajdę jakąś fajną ciepłą jesienną sukienkę, to dam znać też chciałabym tak maxa za 60 zł. I długości minimum 85 cm. A kolory najlepiej jakiś melanżowy szary, butelkowy zielony, granatowy bordową fajną rozkloszowaną już mam taką z długim rękawem. Teraz przydałaby mi się taka najlepiej z rękawem 3/4. Wygodniej założyć na nią sweterek.

Cleo
, ona dopiero niedawno się u nich pojawiła, więc pewnie jeszcze mało osób by miało ją

Edytowane przez iceina
Czas edycji: 2014-10-24 o 11:14
iceina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-24, 11:22   #2501
CleoOo
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez iceina Pokaż wiadomość
Dziewczyny, dajcie już spokój z tym czepianiem się. O ciążach już rozmów nie ma, jeśli będą to na pewno na szaro, więc chyba nie będzie nikomu to przeszkadzało. A co do rozmów o wymianach kurtek, itd. to chyba dobrze że takie są? Dzięki temu inne dziewczyny wiedzą na jakich sprzedających uważać/jacy są ok. Gdyby np. nie ostatnia nasza o rozmowa o płaszczach z paskiem i bez paska od Metki, to pewnie dużo osób zamawiałoby jeszcze ten z paskiem bo myślałyby pewnie, że skład ma taki jak ten bez paska. O kolor też nie powinno być pytań, ja nie powinnam ostatnio zdjęć płaszcza wrzucać m.in., no a chyba kilka osób na tym skorzystało? Sama się cieszę jak mogę pooglądać real zdjęcia na kimś i poczytać wrażenia z zakupu/wymiany/reklamacji.

Masija, świetny ten płaszcz jest! Już kiedyś na niego polowałam jak pojawił się w ich e-sklepie.

Jak znajdę jakąś fajną ciepłą jesienną sukienkę, to dam znać też chciałabym tak maxa za 60 zł. I długości minimum 85 cm. A kolory najlepiej jakiś melanżowy szary, butelkowy zielony, granatowy bordową fajną rozkloszowaną już mam taką z długim rękawem. Teraz przydałaby mi się taka najlepiej z rękawem 3/4. Wygodniej założyć na nią sweterek.

Cleo
, ona dopiero niedawno się u nich pojawiła, więc pewnie jeszcze mało osób by miało ją
ja kupiłam fajną sukienke ostatnio w h&m, z kuponem wyszło 60zł http://www.hm.com/pl/product/46887?a...rticle=46887-A a właśnie takiej na jesień
szukałam ja nadal poszukuje ocieplanej kurtki za pupe... mam nadzieje że wkońcu znajde
CleoOo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-24, 11:34   #2502
iceina
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez CleoOo Pokaż wiadomość
ja kupiłam fajną sukienke ostatnio w h&m, z kuponem wyszło 60zł http://www.hm.com/pl/product/46887?a...rticle=46887-A a właśnie takiej na jesień
szukałam ja nadal poszukuje ocieplanej kurtki za pupe... mam nadzieje że wkońcu znajde
Dziękuję Ci bardzo przejdę się w weekend do galerii i zajrzę do h&m, może coś będzie pasowało
Rok temu kupiłam świetną kurtkę za pupę, czarną, z naturalnego puchu i pierza, ma obszerny kołnierz, pod rękawkiem ściągacz, na dole te sznureczki do ściskania, ma porządny materiał taki śliski z wierzchu bardziej i mięsisty ale matowy, jest mi w niej naprawdę cieplutko jedyna jej wada to ta, że nie posiada kaptura, ale ja lubię nosić czapki i kominy więc dla mnie to akurat nie problem i o dziwo jest taliowana kupiłam ją w c&a, kosztowała ok. 3 stów, ale załapałam się akurat na -30%/-35% więc całkiem fajna cena wyszła za taką porządną kurtkę jakbym spotkała podobną na all to podzielę się linkiem. Może w tym roku w c&a też ją mają.
W tym roku dokupiłam sobie tylko ten płaszczyk z all, bo stary już mi się wysłużył
Stary 2014-10-24, 11:36   #2503
maroonia
Rozeznanie

hej, czy ktos zamawiał ten naszyjnik "zarowy" od tego sprzedawcy? http://allegro.pl/naszyjnik-kolia-kr...716686811.html
maroonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-24, 11:38   #2504
zonawymarzona
Rozeznanie

Moje drogie, czy któraś z Was kupiła ten sweterek? Podoba mi się, ale sprzedawca ma sporo negatywów i się waham czy sweterek będzie taki jak na zdjęciu
http://allegro.pl/ekskluzywny-sweter...700565110.html
zonawymarzona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-24, 11:57   #2505
masija
Zakorzenienie

Cytat:

Cleo
Cieszę się, że się podoba
A możesz powiedzieć czy bordową kupowałaś na allegro?

Stary 2014-10-24, 11:58   #2506
dziuba85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CleoOo Pokaż wiadomość

Ale ładna.
Czy na dziewczynę o szerszych biodrach będzie dobra?

Córcia 21.04.2018 <3

Stary 2014-10-24, 12:07   #2507
Weridiana1986
Zadomowienie

Cytat:
A co do rozmów o wymianach kurtek, itd. to chyba dobrze że takie są? Dzięki temu inne dziewczyny wiedzą na jakich sprzedających uważać/jacy są ok. Gdyby np. nie ostatnia nasza o rozmowa o płaszczach z paskiem i bez paska od Metki, to pewnie dużo osób zamawiałoby jeszcze ten z paskiem bo myślałyby pewnie, że skład ma taki jak ten bez paska. O kolor też nie powinno być pytań, ja nie powinnam ostatnio zdjęć płaszcza wrzucać m.in., no a chyba kilka osób na tym skorzystało? Sama się cieszę jak mogę pooglądać real zdjęcia na kimś i poczytać wrażenia z zakupu/wymiany/reklamacji.
Jestem tego samego zdania. Gdybyśmy miały wrzucać tylko i wyłącznie linki to wątek nie miałby sensu - przynajmniej dla mnie i widzę, że nie tylko. Cały, że tak powiem urok wątku, polega właśnie na tym, że możemy sobie wrzucić zdjęcia, możemy ocenić jak ubranie wygląda na kimś, ocenić je pod kątem zgodności z opisem, możemy ocenić sprzedającego i albo go odradzić albo polecić. Gdybyśmy się miały sztywno trzymać zasady - link i to wszystko - to tak naprawdę 99% postów byłoby nie na temat, bo nie wolno byłoby nawet choćby o słynne kupony rabatowe pytać.. a przecież to tylko ułatwia nam życie i wiele z nas z tego skorzystało. No i jaki sens miałoby jedynie wrzucenie linka i napisanie KUPIŁAM.. Nie popadajmy ze skrajności w skrajność.

Czas edycji: 2014-10-24 o 12:43
Stary 2014-10-24, 12:14   #2508
masija
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dziuba85 Pokaż wiadomość
Ale ładna.
Czy na dziewczynę o szerszych biodrach będzie dobra?
A szerokie tzn?

http://allegro.pl/elegancka-sukienka...697064514.html ta moim zdaniem jest śliczna, wzór 1-ale za krótka!
Napisałam do sprzedającego czy będzie miał dłuższą / większą

Stary 2014-10-24, 12:46   #2509
iceina
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez masija Pokaż wiadomość
Cieszę się, że się podoba
A możesz powiedzieć czy bordową kupowałaś na allegro?
Bordową rozkloszowaną uszyła mi teściowa w prezencie o butelkową albo granatową albo szarą ciemną już jej głowy zawracałam chciałabym teraz taką prostą na dole.

Cytat:
http://allegro.pl/elegancka-sukienka...697064514.html ta moim zdaniem jest śliczna, wzór 1-ale za krótka!
Kurcze, ona jest świetna! jeszcze TA u tego sprzedającego jest fajna. Tylko czy nie byłyby za duże na mnie. Muszę pomierzyć swoje sukienki i porównać no i ta bluzeczka też wygląda ładnie

Edytowane przez iceina
Czas edycji: 2014-10-24 o 12:48
Stary 2014-10-24, 13:09   #2510
aneczka87874
Wtajemniczenie

GG do aneczka87874

Cytat:
Napisane przez zonawymarzona Pokaż wiadomość
Moje drogie, czy któraś z Was kupiła ten sweterek? Podoba mi się, ale sprzedawca ma sporo negatywów i się waham czy sweterek będzie taki jak na zdjęciu
http://allegro.pl/ekskluzywny-sweter...700565110.html
Ja nie kupowałam ,ale patrząc na komentarze to chyba bym nie kupiła od nich nic

Cytat:

Kurcze, ona jest świetna! jeszcze TA u tego sprzedającego jest fajna. Tylko czy nie byłyby za duże na mnie. Muszę pomierzyć swoje sukienki i porównać no i ta bluzeczka też wygląda ładnie
Oooo fajna ta sukienaszka ,a do czarnych rajtów i kaloszy by pasowała? czy tak raczej bardziej na elegancko?

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ----------

Aha
Kupiłam tydzień temu w piątek te bluzki ,drugą i trzecią
http://allegro.pl/bluzka-damska-asym...717317836.html

a dziś pytam czy zostały wysłane,gościu odpisał że nie bo nie mają na stanie i czekają na dostawę,to po cholere wystawili znowu aukcję z tymi bluzkami skoro ich nie ma? W razie czego przestrzegam.Sugerowałam się tym,że mają prawie same pozytywy,ale jak weszłam w komentarze się okazalo że mają pełno neg i neutrali ale unieważnionych .................
Podałam numer konta i napisali ze kasa została zwrócona ,zobaczymy.........
Stary 2014-10-24, 13:23   #2511
dziuba85
Zakorzenienie

Cytat:
A szerokie tzn?

Tak 104cm

Córcia 21.04.2018 <3

Stary 2014-10-24, 13:36   #2512
Weridiana1986
Zadomowienie

Cytat:
Oooo fajna ta sukienaszka ,a do czarnych rajtów i kaloszy by pasowała? czy tak raczej bardziej na elegancko?

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ----------

Aha
Kupiłam tydzień temu w piątek te bluzki ,drugą i trzecią
http://allegro.pl/bluzka-damska-asym...717317836.html

a dziś pytam czy zostały wysłane,gościu odpisał że nie bo nie mają na stanie i czekają na dostawę,to po cholere wystawili znowu aukcję z tymi bluzkami skoro ich nie ma? W razie czego przestrzegam.Sugerowałam się tym,że mają prawie same pozytywy,ale jak weszłam w komentarze się okazalo że mają pełno neg i neutrali ale unieważnionych .................
Podałam numer konta i napisali ze kasa została zwrócona ,zobaczymy.........
Ci sprzedający są jacyś nienormalni! I jak widać jest co raz więcej takich sytuacji, bo jesteś już którąś z rzędu osobą, która informuje o takim zdarzeniu. Trzeba ich zgłaszać niech allegro coś z tym zrobi.. Co do sukienki - ja uważam, że do takich fajnych dopasowanych kaloszy, pasować będzie praktycznie każda prócz wieczorowych ja mam kalosze te "decathlonowe" i są tak ładnie dopasowane do nogi, że z wszystkim fajnie wyglądają - lepiej niż jakiekolwiek kozaki

Czas edycji: 2014-10-24 o 13:38
Stary 2014-10-24, 14:12   #2513
Temperament
Zadomowienie

Czy widział ktoś te kalosze stacjonarnie?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg c3e020f55ca429c310b70dcc06414425.jpg (20,7 KB, 16 załadowań)
Temperament jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-24, 14:13   #2514
dddw0
Przyczajenie

Dziewczyny, czy gdzies jest wątek, gdzie sa wklejane same fotki z zakupów z allegro? Wchodzisz, widzisz rzecz i link i klikasz

O ile czytałam o tej Kobylnicy tyle postów, to chyba widziałam tylko dwa zdjęcia. Wiem, że nie ma co liczyć na rzeczy identyczne jak na fotce, ale może i tak niektóre wyglądają jakoś w miarę :P jest gdzieś oddzielny wątek?
dddw0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-24, 14:25   #2515
sherlook
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dddw0 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy gdzies jest wątek, gdzie sa wklejane same fotki z zakupów z allegro? Wchodzisz, widzisz rzecz i link i klikasz

O ile czytałam o tej Kobylnicy tyle postów, to chyba widziałam tylko dwa zdjęcia. Wiem, że nie ma co liczyć na rzeczy identyczne jak na fotce, ale może i tak niektóre wyglądają jakoś w miarę :P jest gdzieś oddzielny wątek?
Wydaje mi się, że nie ma takiego wątku. Kiedyś widziałam taki, ale tylko z ciuchami japan style sprowadzanymi z zagranicy. I nawet nie wiem czy to na wizażu było.

Tutaj nie ma fotek z Kobylnicy, bo my raczej od nich nic nie kupujemy. Pamiętam, że ktoś (nie pamiętam kto) zamówił, kiedyś sukienkę i przyszła cienka szmatka, która strasznie prześwitywała. Może nawet fotka była.

Jak ich rzeczy są tanie i nie denerwuje cię długie czekanie na towar i zwrot pieniędzy, jeśli byś chciała oddać towar, to możesz zaryzykować i u nich zamówić. W końcu mają też pozytywy, więc niektórzy ludzie są zadowoleni z zakupów u nich.

Edytowane przez sherlook
Czas edycji: 2014-10-24 o 14:26
sherlook jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-24, 14:26   #2516
Weridiana1986
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dddw0 Pokaż wiadomość

Zdjęć rzeczy z Kobylnicy nikt nie wrzuca bo nikt od nich nie kupuje. Jeżeli widzisz ilość ich kont i na każdym liczbę neutrali i negatywów i nadal wierzysz, że mają fajne ubrania, to zamów i pochwal się jeśli będzie czym my nie wrzucamy samych zdjęć i linków, bo opisujemy tutaj całą transakcję (jakość ubrań, czas oczekiwania, kontakt ze sprzedającym) - co Ci po zdjęciu i linku jesli nikt się nie wypowie na ten temat i dostaniesz szmatkę, która jedynie na zdjęciu wygląda dobrze.. albo jeśli będziesz czekała 2tyg. na wysyłkę, bo okaże się, że kolejny sprzedający nie ma danego ciucha na stanie. W aukcjach też masz zdjęcia.. - a jednak im nie wierzysz

Zastanawiam się nad tą narzutką - do czarnych rurek i koszuli byłaby chyba ok.. tania jest tylko ciekawe jak z jakością :

http://allegro.pl/luzny-kardigan-nar...703762454.html

Czas edycji: 2014-10-24 o 14:44
Stary 2014-10-24, 14:54   #2517
aneczka87874
Wtajemniczenie

GG do aneczka87874

Cytat:
Napisane przez Temperament Pokaż wiadomość
Czy widział ktoś te kalosze stacjonarnie?
Widziałam stacjonarnie u siebie w domu bo je zamówiłam Są super Jak masz jakieś pytania odnośnie tych kaloszy to pytaj

---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ----------

Cytat:
Co do sukienki - ja uważam, że do takich fajnych dopasowanych kaloszy, pasować będzie praktycznie każda prócz wieczorowych ja mam kalosze te "decathlonowe" i są tak ładnie dopasowane do nogi, że z wszystkim fajnie wyglądają - lepiej niż jakiekolwiek kozaki
Mam takie z zamkami ,wyżej zdjęcie wklejone Identyczne.
Są włąśnie fajnie dopasowane,dostałąm dziś podkolanówki i fajnie to wygląda ,jeszcze specjalnie założyłąm tą sukienkę letnią ala bombka,z tymi kieszeniami i fajnie pasuje taki fason
Stary 2014-10-24, 15:51   #2518
aneczka87874
Wtajemniczenie

GG do aneczka87874

Wrzucam zdjęcia bluzek ,ja jestem zadowolona
http://allegro.pl/m295-nowosc-baweln...635529046.html
Wiadomo,można je sobie jakoś tam po swojemu ułożyć,na jedno ramię opuścić,na oba ramiona itp
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20141024_153139.jpg (62,2 KB, 129 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20141024_153153.jpg (69,9 KB, 79 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20141024_153322.jpg (60,6 KB, 97 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20141024_153444.jpg (52,5 KB, 59 załadowań)

Edytowane przez aneczka87874
Czas edycji: 2014-10-24 o 15:53
Stary 2014-10-24, 15:56   #2519
Weridiana1986
Zadomowienie

Cytat:
Wrzucam zdjęcia bluzek ,ja jestem zadowolona
http://allegro.pl/m295-nowosc-baweln...635529046.html
Wiadomo,można je sobie jakoś tam po swojemu ułożyć,na jedno ramię opuścić,na oba ramiona itp

Super, mi to się zawsze wydaje, że blondynkom wszystko pasuje
Stary 2014-10-24, 15:59   #2520
aneczka87874
Wtajemniczenie

GG do aneczka87874

Cytat:

Super, mi to się zawsze wydaje, że blondynkom wszystko pasuje
Dziękuję
hahaha to źle Ci się wydaje
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości