Gwiazdy dalej spamują, dietują i ćwiczą- jeszcze niejeden spadek zaliczą! cz. XXI:) - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-24, 17:34   #1561
katiennn
Zakorzenienie

GG do katiennn
Dot.: Gwiazdy dalej spamują, dietują i ćwiczą- jeszcze niejeden spadek zaliczą! cz. X

byłam dzisiaj po to cudo na syfki w aptece i nie było pani powiedziała, że to jest tylko na zamówienie też tak miałyście? ale w sumie to taka mała apteka była, osiedlowa. może w MS gdzieś dorwę.

katiennn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-24, 17:47   #1562
magda_lena40
Zakorzenienie

Dot.: Gwiazdy dalej spamują, dietują i ćwiczą- jeszcze niejeden spadek zaliczą! cz. X

Hero
Znasz? http://nie-tylko-trawa.blog.pl/2013/...owe-weganskie/

Cytat:
Napisane przez katiennn Pokaż wiadomość
Madzia ja dałam radę bez żadnego upadku Ty też dasz tylko koniecznie weź ze sobą kogoś, kto potrafi dobrze jeździć ja miałam dobrego nauczyciela
co to za nauczyciel? przystojny?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ----------

Zaraz tu zakwitneeee albo zasne

Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia.
Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie.
Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności.
Ale często wątpię.
Bardzo często.

magda_lena40 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-24, 17:56   #1563
natalkaa7522
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arnama Pokaż wiadomość
Ja mam takie małe widzi mi się w tych kwestiach

Fajnie że się udała
Z nerwami jest ciężko. Sama kiedyś nad tym nie panowałam. Trochę z wiekiem, ale przede wszystkim moja przyjaciółka mi wytłumaczyła wiele spraw. Kiedy ja się gorączkowałam ona tylko mi mówiła; "ale po co?", "No i niech sobie zrobi/powie", albo że coś jest Jego sprawą i po co ja się o to martwię. Duuuużo mi to dało i teraz mam o wiele luźniejsze podejście do wielu spraw. Zrozumiałam że to że się wkurzę, nawrzeszczę nic nie da tak na prawdę, tylko mnie zaszkodzi. Czasem oczywiście jeszcze się zdarza (tj wtedy w sobotę, co Wam pisałam,przed "weselem" dziadków ) ale w porównaniu do kiedyś to jest niebo a ziemia
Ja tak mam dalej Właśnie przed chwilą zrobiłam TŻ akcje, niby o nic ale dla mnie o coś. Rzuciłam telefonem i niech idzie do tych swoich kolegów.
Stary 2014-10-24, 18:10   #1564
katiennn
Zakorzenienie

GG do katiennn

Madzia ten sam, o którym kiedyś pisałam w klubie...

natalka co jest? co TŻ przeskrobał?

katiennn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-24, 18:19   #1565
agulaaaa
Zakorzenienie

Natalka o co poszło ?
agulaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-24, 18:35   #1566
StupidAlice
Czekoladoholik

Melduje 10 km bieg

---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ----------

Cytat:
Napisane przez natalkaa7522 Pokaż wiadomość
Ja tak mam dalej Właśnie przed chwilą zrobiłam TŻ akcje, niby o nic ale dla mnie o coś. Rzuciłam telefonem i niech idzie do tych swoich kolegów.
Akcja typu "Woli iść na piwo z kumplami niż pogadać, pobyć z Tobą"?

Margaret Chase Smith
63,5 kg
U
28.08.2014 - 55 kg
28.08.2015 - 54,9 kg
28.08.2016 - 55,2 kg
28.08.2017 - 52,6 kg
StupidAlice jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-24, 18:37   #1567
natalkaa7522
Zakorzenienie

Cytat:

Kurcze dobre wieści pracowe płyną, może pójdzie po kablach i do mnie też ktoś zadzwoni
Chyba idzie bo ja dostałam propozycje pracy w sklepie dziecięcym
Stary 2014-10-24, 18:39   #1568
StupidAlice
Czekoladoholik

Cytat:
byłam dzisiaj po to cudo na syfki w aptece i nie było pani powiedziała, że to jest tylko na zamówienie też tak miałyście? ale w sumie to taka mała apteka była, osiedlowa. może w MS gdzieś dorwę.
U mnie w mieście było tylko w jednej aptece i to za prawie 60 zł więc zamówiłam przez internet i razem z przesyłką wyszło około 40-42 zł, to może tak poszukaj?

---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ----------

Cytat:
To świetnie miła i przyjemna praca u ciebie czy T?

Margaret Chase Smith
63,5 kg
U
28.08.2014 - 55 kg
28.08.2015 - 54,9 kg
28.08.2016 - 55,2 kg
28.08.2017 - 52,6 kg
Stary 2014-10-24, 18:41   #1569
agulaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez StupidAlice Pokaż wiadomość
Melduje 10 km bieg :-
extra

ja po niedzieli wybieram się po bluzę do biegania, bo nie mam nic na taką zimnicę a w decathlonie coś jest promocja
Stary 2014-10-24, 18:45   #1570
natalkaa7522
Zakorzenienie

Cytat:
Madzia ten sam, o którym kiedyś pisałam w klubie...

natalka co jest? co TŻ przeskrobał?
Cytat:
Napisane przez agulaaaa Pokaż wiadomość
Natalka o co poszło ?
Cytat:
Melduje 10 km bieg

---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ----------

Akcja typu "Woli iść na piwo z kumplami niż pogadać, pobyć z Tobą"?

Ogólnie dzisiaj mało gadaiśmy bo ja byłam w urzedzie pracy (ahh jak oni się tam spiesza, yaaay, 2h facet rejestrował 2 osoby przede mną) potem jechałam, przesiadki do domu itd. Dopiero zadzwoniłam do niego o 15 a potem poszłam sprzątać sobie dom żeby jutro nie. I on dzisiaj gra w LOLa z kolegami bo ćwiczą do turnieju (gra internetowa tak btw) i muszą się komunikować a ja ich nie lubię ogólnie. Wczoraj tez grali i tak ogólnie teraz będzie. I powiedziałam mu że zadzwonię o 20 do niego bo ja sypiam jak dziecko a może powinnam powiedziec jak Sikorka i zasypiam w ciągu minuty (serio ) i o 22 to pewnie będe już spać. A on że nie bo oni dzisiaj chcą z nimi długo grać, ze ja go ograniczam, ze on potrzebuje chwil dla siebie, że jego inni koledzy nie gadają cały dzień ze swoimi dziewczynami. I się wkurzyłam strasznie i przykro mi się zrobiło i powiedziałam mu zeby sobie grał nawet do tej 1szej w nocy (bo tak mówił) i mam to już w dupie, że jak chce mieć jak jego koledzy to będzie miał. A jeszcze dawniej mówił ze ja mu wystarczam i olał ogólnie tych żałosnych kolegów chociaż namawiałam go żeby tak nie robił bo mi to nie przeszkadza. I strasznie mnie wkurzył tym że jego koledzy mają inaczej blablabla.

Chyba jestem jak jeu

Edytowane przez natalkaa7522
Czas edycji: 2014-10-24 o 18:46
natalkaa7522 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-24, 18:48   #1571
tulipan1994
Zakorzenienie

Wróciłam od dentysty, lecę na fitness i później przyjedzie TŻ stęskniłam się za nim Miłego wieczoru Chudzinki
tulipan1994 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-24, 19:08   #1572
StupidAlice
Czekoladoholik

Cytat:
extra

ja po niedzieli wybieram się po bluzę do biegania, bo nie mam nic na taką zimnicę a w decathlonie coś jest promocja

A upatrzyłaś coś konkretnego?

---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ----------

Cytat:
Ogólnie dzisiaj mało gadaiśmy bo ja byłam w urzedzie pracy (ahh jak oni się tam spiesza, yaaay, 2h facet rejestrował 2 osoby przede mną) potem jechałam, przesiadki do domu itd. Dopiero zadzwoniłam do niego o 15 a potem poszłam sprzątać sobie dom żeby jutro nie. I on dzisiaj gra w LOLa z kolegami bo ćwiczą do turnieju (gra internetowa tak btw) i muszą się komunikować a ja ich nie lubię ogólnie. Wczoraj tez grali i tak ogólnie teraz będzie. I powiedziałam mu że zadzwonię o 20 do niego bo ja sypiam jak dziecko a może powinnam powiedziec jak Sikorka i zasypiam w ciągu minuty (serio ) i o 22 to pewnie będe już spać. A on że nie bo oni dzisiaj chcą z nimi długo grać, ze ja go ograniczam, ze on potrzebuje chwil dla siebie, że jego inni koledzy nie gadają cały dzień ze swoimi dziewczynami. I się wkurzyłam strasznie i przykro mi się zrobiło i powiedziałam mu zeby sobie grał nawet do tej 1szej w nocy (bo tak mówił) i mam to już w dupie, że jak chce mieć jak jego koledzy to będzie miał. A jeszcze dawniej mówił ze ja mu wystarczam i olał ogólnie tych żałosnych kolegów chociaż namawiałam go żeby tak nie robił bo mi to nie przeszkadza. I strasznie mnie wkurzył tym że jego koledzy mają inaczej blablabla.

Chyba jestem jak jeu
Umów się ze znajomymi, koleżankami na jakieś winko niech wie, że nie siedzisz w domu i z utęsknieniem czekasz na telefon.

Margaret Chase Smith
63,5 kg
U
28.08.2014 - 55 kg
28.08.2015 - 54,9 kg
28.08.2016 - 55,2 kg
28.08.2017 - 52,6 kg
Stary 2014-10-24, 19:14   #1573
agulaaaa
Zakorzenienie

Cytat:

A upatrzyłaś coś konkretnego?

---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ----------

Umów się ze znajomymi, koleżankami na jakieś winko niech wie, że nie siedzisz w domu i z utęsknieniem czekasz na telefon.
wiesz co widziałam coś w promocji za 30 zł, ciekawe, jak w rzeczywistości, dlatego oblukam na miejscu

Natalka dokładnie, idź na miasto, albo powiedz, że na imprezę gdzieś się wybierasz, ja bym się zdenerwowała na takie coś i to bardzo, dlatego nie dziwię się, ze tak zareagowałaś
Stary 2014-10-24, 19:46   #1574
natalkaa7522
Zakorzenienie

Cytat:

Ale on wie dobrze że ja nie będę czekać na telefon. Telefon wyłączyłam, mam zamiar go włączyć jutro rano, niech dzisiaj będzie jak ten wolny ptak i ma ten swój czas dla siebie, i dont care.

W ogóle zaraz Wam chyba się trochę pożalę w klubie

---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ----------

Cytat:

Natalka dokładnie, idź na miasto, albo powiedz, że na imprezę gdzieś się wybierasz, ja bym się zdenerwowała na takie coś i to bardzo, dlatego nie dziwię się, ze tak zareagowałaś
Jutro idę do kumpeli, tak ogólnie to moi znajomi wszyscy wyjechali do Krakowa i zostałam sama tutaj.. Miałam ostatnio jechać do jednej, mojej najnajnajlepszej (jak wracałam od T.) ale miałam straszne opóźnienia (3h) i wolałam na pewniaka wrócić do domu.

---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ----------

Macie http://vod.pl/filmy-dokumentalne/zro...rubasa/jf0tr#0 Film dokumentalny o trenerze personalnym który aby zrozumieć swoich otyłych klientów postanowił jeść wszystko przez 6 miesięcy i przytyć i potem pokazać że da się schudnąć nawet jak się jest bardzo otyłym
Stary 2014-10-24, 19:59   #1575
Grapefrutka
Zakorzenienie

siema wieczornie

melduje wyzwania
dobrze że jutro rest
i idę nadrabiać
motivation dust on you.
Now go and move your ass!
This sh.it is expensive!
Grapefrutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-24, 20:47   #1576
magda_lena40
Zakorzenienie

Alice

Endo zwiększyła mi lekko dawkę o pół tabletki żeby zejść z tsh poniżej 2. Fajna babeczka, konkretna taka. Powiedziała, że u mnie te tabsy to głównie dlatego, że nie biorę anty a jestem w wieku rozrodczym, a różnie to w życiu bywa i w razie gdyby w ciąże zaszła (), to ten mój stary wynik byłby dla dziecka za duży, a przy ciąży poszedłby jeszcze do góry, a dziecko na początku nie ma swojej tarczycy i bierze wszystko od matki no i wtedy jemu byłoby mało, powiedziała, że "mogłoby mieć problemy ze zdaniem matury" no i w ogóle ciąża wtedy mogłaby być zagrożona czy coś. Następna wizyta miała być za pół roku, a babeczka w rejestracji - no to w lipcu, tak prawie pół roku będzie no faktycznie już współczuję tym, którzy będą się próbować dostać za miesiąc-dwa, chyba na 2016 dostana termin

Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia.
Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie.
Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności.
Ale często wątpię.
Bardzo często.

magda_lena40 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-24, 20:56   #1577
BlankaSz
Zakorzenienie

Wyobrazcie sobie, ze Tz znajomy zaprosił mnie do znajomych na fb. (Widziałam go 2 razy w życiu, na urodzinach) i ów znajomy napisał, gdy zaproszenie przyjelam. Wypytywał czy nadal jestem z Tz. Myślę Ty ciulu, nie Twoja brocha.
Suma sumarum wymyślił blahy powód by do mnie napisać. Sprawa sprzed 3 lat gdy mieli z Tz coś załatwiać.
Faceci są dziwni. Bez kitu. Jak sie poznaliśmy robił do mnie maslane oczy. A Tz przecież był nieopodal. Teraz po 2 latach jak sie nie widzieliśmy nagle znów mnie podrywa. Myśląc, ze Tz zostawił mnie biedna, samotna w PL a sam pojechał do UK. Co moze chciał sie mna zaopiekować? I zerznac?
Masakra. Najpierw trochę byłam ciekawa czemu sie odezwał. A jak go przejrzalam napisałam, ze przecież w UK jesteśmy razem bo nie moglo byc inaczej. Ucielam temat a on chyba poczuł, ze nic nie wskora i juz nic nie pisze. I dobrze. Po co sie denerwować. Jeszcze mi zaszkodzi

Dobra. Nalalam całą wannę wody. I duzo pianki zrobiłam. Wskakuje. Należy mi sie

cel II 70 kg
_________________________ _________

Bo taki ktoś w życiu zdarza się tylko raz!
24.08.2012

30.07.2014r początek biegania i walki z samą sobą!

Edytowane przez BlankaSz
Czas edycji: 2014-10-24 o 20:59
BlankaSz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-24, 21:01   #1578
Grapefrutka
Zakorzenienie

Ewelina życze wytrwałości
Cytat:
Napisane przez jeu Pokaż wiadomość
na mnie tylko pieklo czeka spotkamy sie Grapuś
doborowe towarzystwo będzie
tylko pytanie czy piekło to wytrzyma
Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
zachowujesz się już jak mężatka

Cytat:
Napisane przez magda_lena40 Pokaż wiadomość
Melduje się z wykładu, już dawno po treningu paliiilo dzisiaj w udach a jutro od lata ulotki jak będą zakwasy to będzie wesoło

A dzisiaj endo mam
i
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;48654499]Melduję 2.23km biegu, nie dałam rady więcej bo mnie kolka złapała [/QUOTE]

Cytat:
uwaga uwaga, MM stwierdził, że wizaż jest gorszy niż rzucanie jego spodni na podłogę i chce żebym zrobiła sobie weekendowy odwyk to będzie ciężkie
że jak?? nie podoba mi się takie stawianie sprawy no chyba że będziecie mieć inne zajęcie cały weekend :dabelek:
Cytat:
Napisane przez agila negra Pokaż wiadomość
Poćwiczone Czas się ogarniać.

Cytat:
Napisane przez nonetheless Pokaż wiadomość
Przezylam ten tydzien to i przezyje kolejny. I mozecie byc dumne bo opuscilam w tym tygodniu UWAGA: tylko jedna godzine
motivation dust on you.
This sh.it is expensive!
Stary 2014-10-24, 21:02   #1579
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez majka5908 Pokaż wiadomość
Musze się pochwalić
Dostałam przed chwilą zaproszenie na rozmowe w sprawie pracy na stanowisko kierownika sklepu
Nie wiem czy mam iść, bo jak tylko mamie powiedziałam to usłyszałam, że mnie yebie
mocne
Cytat:
Napisane przez anulciak85 Pokaż wiadomość
Zadzwonili z Auchan. Jutro o 13 mam rozmowę na dział ser i nabiał.

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;48658795]I 60 min hula hop melduję [/QUOTE]

Cytat:
melduję 40 min z Mel B włosy umyte, zaraz paznokcie, obiad powoli się robi

Cytat:
Melduje 10 km bieg

się naklaskałam
i wszystkie potrzebujące mocno
i zapomniałam napisać że jak coś Wam czosnkiem zalatuje to ode mnie
motivation dust on you.
This sh.it is expensive!
Stary 2014-10-24, 21:11   #1580
natalkaa7522
Zakorzenienie

Zostawiłam Wam coś w klubie
Stary 2014-10-24, 21:24   #1581
BlankaSz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Grapefrutka Pokaż wiadomość
mocne

się naklaskałam
i wszystkie potrzebujące mocno
i zapomniałam napisać że jak coś Wam czosnkiem zalatuje to ode mnie
U nas w mieszkaniu też czymś zalatuje ale to nie od Ciebie

Nie wiemy od czego to tak. Pomylam co było podejrzane, lodówkę, kosz na śmieci i szafke z warzywami a tu nadal śmierdzi jakby wchodziło sie do obory

A w ogóle to czego czosnkowego pojadlas?

cel II 70 kg

24.08.2012

Edytowane przez BlankaSz
Czas edycji: 2014-10-24 o 21:27
Stary 2014-10-24, 21:27   #1582
arnama
Zakorzenienie

Witam wieczorkowo

Nie ma dobrych wymówek, są tylko słabi ludzie.

arnama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-24, 21:28   #1583
BlankaSz
Zakorzenienie

Cytat:
Witam wieczorkowo
Siemson

cel II 70 kg

24.08.2012

Stary 2014-10-24, 21:35   #1584
agulaaaa
Zakorzenienie

hej hej a ja się szykuję na imprezę
z moją ekipą
Stary 2014-10-24, 21:39   #1585
jeu
Zakorzenienie

melduję się
pochodziliśmy sporo, głównie Rynek, a potem jeszcze na szybko wieczorem Ostrów zajęciem na dziś było szukanie krasnali widzieliśmy ok 40 (z 300 ), ale bydlaki są nieźle poukrywane niemniej jednak, sporo frajdy przy tym było ale musiałam zainwestować w czapkę i rekawiczki bo ZIMNOOO było okropnie ale jutro ma już być cieplej

melduję też pierogarnię (boże, jakie pyszne pierogi ), wzięlam z kurczakiem, ryżem, warzywami po chińsku i sos czosnkowy, a wieczorem poszliśmy do pijalni wedla wpadła czekolada i deser ale tak poza tym to niewiele jadłam, więc chyba wyjdzie na zero

a teraz piszę do Was, bo MM w kiblu i korzystam nadrobię później, jak już pójdzie spać, bo inaczej pewnie pogoni mnie z
Stary 2014-10-24, 21:42   #1586
arnama
Zakorzenienie

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;48658795]I 60 min hula hop melduję [/QUOTE]

Cytat:
w takim klimacie to zupełnie inne picie lepiej wchodzi
Atoakuratracja,łebmocniej szy

Cytat:
A co do Sylwka to ja już ostatnio miałam postanowienie, że żadnych imprez z tej okazji i generalnie nie obchodze tego dnia, bo po nim chyba zawsze, od gimnazjum licząc, były różne jazdy w mojej ekipie. No i w zeszłym roku jednak się spotkaliśmy w kilka osób, tak na bardzo spokojnie, pogadalismy, w coś tam pogralismy i tyle, a i tak coś się stało niefajnego. No to mówię nie, w tym roku siedzę w domu, a moje kumple, jak ktoś przy nich chociaż wspomni na ten temat to od razu reagują źle no ale wyszło tak, że moja druga ekipa chciała wynająć gdzieś domek no i jadę jednak z nimi miały być góry ale nas właścicielka domku wyojała i w końcu do Jury jedziemy. Mam złe przeczucia no ale żyje nadzieją, że w końcu los się odwróci i to będzie świetny wyjazd

A co się działo złego??

Cytat:
także u mnie pewnie wyjdzie domówka ze znajomymi, jak co roku
My już przerabialiśmy i sale dla młodych, i sale dla starych i w tym roku pewnie też domówka- tak chyba najlepiej Po ostatniej TŻ był zazdrosny jak diabli

Cytat:
Napisane przez BlankaSz Pokaż wiadomość
Jeu, co do liczenia do 10. W chwili wkuwienia po prostu sie wkuwiasz. Nie masz w głowie myśli by liczyć i sie uspokoić. Akcja. Reakcja. Jesteś impulsywna jak i ja. Taki charakter. Możesz spróbować bardziej sie nie nakrecac. Bo robisz to podświadomie a to juz za dużo

Też tak kiedyś myślałam,a teraz czasem na mnie działa Jak zaczynam liczyć to szybko się śmieje sama z siebie

Cytat:
Melduje 10 km bieg

Cytat:
I co? Przyjmiesz?

Kurna chodź do mnie, chodź

Cytat:

Chyba jestem jak jeu
O takie coś toi ja bym się wkurzyła, z resztą jak byłna delegacji to w jeden wieczór przerwał rozmowę zemną żeby z kolegami grilla robić, to też focha rzuciłam

Cytat:

Macie http://vod.pl/filmy-dokumentalne/zro...rubasa/jf0tr#0 Film dokumentalny o trenerze personalnym który aby zrozumieć swoich otyłych klientów postanowił jeść wszystko przez 6 miesięcy i przytyć i potem pokazać że da się schudnąć nawet jak się jest bardzo otyłym
O,mam co oglądać na dziś wieczór,dzięki

Nie ma dobrych wymówek, są tylko słabi ludzie.

arnama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-24, 21:47   #1587
heroine86
Zakorzenienie

Ja też się witam i cardio melduję

Cytat:
Właśnie 40min szukałam syna bo nie wrócił ze szkoły po lekcjach...serce miałam w gardła...i mimo że się z nim nie dogaduje.... Myślałam że umrę. .
O kurde... też bym pewnie miała gulę w gardle dzisiaj rano przeczytałam coś tragicznego na stronie hmm... powiedzmy "mojego powiatu" i serce mi stanęło na moment... boszeee, jaka ja gooopia czasem jestem dopasowuję pewne sytuacje i osoby do jakiejś tragedii i sobie coś wkręcam

Cytat:
Napisane przez nonetheless Pokaż wiadomość
Przezylam ten tydzien to i przezyje kolejny. I mozecie byc dumne bo opuscilam w tym tygodniu UWAGA: tylko jedna godzine
No szał ciał gratki

Cytat:
Dobra umęczyłam, napisałam LM i wysłałam kilka CV
Najlepsza oferta: Asystent Sprzedawca do Salonu Protetyki Słuchu
ale oferowali m.in zdobycie zawodu protetyka słuchu, więc może być ciekawie, coś nowego
Ooo ciekawe stanowisko fajnie by było jakby się odezwali

Cytat:
a ja kocham góry, parę godzin mam, nigdy w zimie nie byłam.. nawet nart na nogach nie miałam co roku sobie obiecuję, że się nauczę jeździć, czas tej zimy słowa zmienić w czyn
Też nie miałam nart nigdy na nogach w sumie to niespecjalnie mnie ciągnie nawet :P za to na łyżwach bym chciała umieć jeździć co roku planuję się nauczyć i z roku na rok coraz starsza jestem i pewnie mniej skoordynowana
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-24, 21:50   #1588
natalkaa7522
Zakorzenienie

Cytat:
I co? Przyjmiesz?

Kurna chodź do mnie, chodź

O takie coś toi ja bym się wkurzyła, z resztą jak byłna delegacji to w jeden wieczór przerwał rozmowę zemną żeby z kolegami grilla robić, to też focha rzuciłam

O,mam co oglądać na dziś wieczór,dzięki
Żle się wyraziłam - mam rozmowe, sory

Czyli jestem normalna

Ale masakra, on nawet w 1szy dzień niby powrotu do ćwiczeń podjadał pizze..
Stary 2014-10-24, 21:51   #1589
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlankaSz Pokaż wiadomość
U nas w mieszkaniu też czymś zalatuje ale to nie od Ciebie

Nie wiemy od czego to tak. Pomylam co było podejrzane, lodówkę, kosz na śmieci i szafke z warzywami a tu nadal śmierdzi jakby wchodziło sie do obory

A w ogóle to czego czosnkowego pojadlas?
a z zewnątrz Ci nie ciągnie? u nas farmy dookoła miejscowości i jak mają zrzut na pola to wali niemiłosiernie :rzygam:
jadłam chlebek z czosnkiem,pasztetem i pomidorem
Cytat:
melduję się
pochodziliśmy sporo, głównie Rynek, a potem jeszcze na szybko wieczorem Ostrów zajęciem na dziś było szukanie krasnali widzieliśmy ok 40 (z 300 ), ale bydlaki są nieźle poukrywane niemniej jednak, sporo frajdy przy tym było ale musiałam zainwestować w czapkę i rekawiczki bo ZIMNOOO było okropnie ale jutro ma już być cieplej

melduję też pierogarnię (boże, jakie pyszne pierogi ), wzięlam z kurczakiem, ryżem, warzywami po chińsku i sos czosnkowy, a wieczorem poszliśmy do pijalni wedla wpadła czekolada i deser ale tak poza tym to niewiele jadłam, więc chyba wyjdzie na zero

a teraz piszę do Was, bo MM w kiblu i korzystam nadrobię później, jak już pójdzie spać, bo inaczej pewnie pogoni mnie z
dzień aktywny, dzień udany
to uśpij go szybko i nadrabiaj
Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Ja też się witam i cardio melduję

O kurde... też bym pewnie miała gulę w gardle dzisiaj rano przeczytałam coś tragicznego na stronie hmm... powiedzmy "mojego powiatu" i serce mi stanęło na moment... boszeee, jaka ja gooopia czasem jestem dopasowuję pewne sytuacje i osoby do jakiejś tragedii i sobie coś wkręcam
za cardio
też tak mam, od razu najczarniejsze scenariusze widzę
motivation dust on you.
This sh.it is expensive!
Stary 2014-10-24, 21:51   #1590
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez majka5908 Pokaż wiadomość
Musze się pochwalić
Dostałam przed chwilą zaproszenie na rozmowe w sprawie pracy na stanowisko kierownika sklepu
Nie wiem czy mam iść, bo jak tylko mamie powiedziałam to usłyszałam, że mnie yebie
Świetna wiadomość trzymam kciuki a mamą się nie przejmuj

Cytat:
Zadzwonili z Auchan. Jutro o 13 mam rozmowę na dział ser i nabiał.
Widzę, że teraz lawina rozmów kwalifikacyjnych super

Cytat:
Normalnie tam jesz? I nic się nie dzieje?
Ano normalnie i właśnie dziwne, że nic mi nie jest trochę brzuch boli, ale to raczej z przejedzenia no i jest wzdęty... a tak to żadnych rewolucji, nie ogarniam
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości