![]() |
#571 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 3
ja czasami piję smakowe warka radler ale to, co ma 0.0%, bo są dwie wersje
![]() Dzisiaj cały dzień mam takie spięcia brzucha. Wzięłam nospę, ale mi po tym nie przeszło, więc to raczej nie ma nic wspólnego ze skurczami ![]() ![]() rosiek o czym miałaś bloga? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#572 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#573 |
Wtajemniczenie
|
Dopiero co wczoraj pisałyśmy o niesprawiedliwości matki tej co w 26tc pijana... Tyle niesprawiedliwości na tym świecie... Jak wiecie, jak na początku pisałam, że piszę jeszcze na wątku lutowych mam jako, że mam 2 terminy i dziś jedna z "mam" przyszła się pożegnać...
![]() ![]() Gdzie jest sprawiedliwość?? ja się pytam! jest mi straszmie smutno i przykro ![]() Bo takie to chodzi po tym świecie, chleje, łajdaczy się, bierze narkotyki i ma wszystko w dupie. Nie interesuje jej los dziecka które nosi i te dzieci później się rodzą pokrzywdzone przez los... ![]() Przepraszam, że wam się tu wyżalam ale nie daje mi to spokoju. |
![]() ![]() |
![]() |
#574 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() najbardziej z tego, że nie udało się uratować dzieci... To niesprawiedliwe i strasznie mi smutno ![]() dziś oglądałam program o klinikach w Stanach i tam pokazywali dzieci urodzone w 24 tygodniu, podtrzymane przy życiu i normalnie funkcjonujące do dziś. Przeżyły dzięki sprzętom w tych klinikach. U nas w Polsce pewnie nie byłoby na to szans, z tym sprzętem.
![]() |
#575 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Niedawno któraś z dziewczyn wrzucała ten filmik co kobieta właśnie takiego wcześniaczka urodziła i można? można tylko u nas cholera trzeba być personą albo mieć portfel wypchany... Przeszczepy cuda na kiju a dzieci nie mogą uratować... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#576 |
Zadomowienie
|
Hej, witam się w 20t 1d
![]() Dziś rozmawiałam przez tel z mamą i śmialiśmy się potem z Tż, bo my na razie staramy się nie szaleć z zakupami i mamy tylko kilka rzeczy. Zresztą nie wiemy jeszcze jaka płeć malucha. A mama dzwoni i mi mówi, że była na zakupach dziś i kupiła kołdrę i poduszkę do łóżeczka, podkłady pod prześcieradło, prześcieradło, odbijak na łóżeczko, komplet pościeli w misie i ręczniki z kapturkiem ![]() ![]() ![]() Ja też mam takie spięcia od czasu do czasu. Może to sprawa malucha, ale na wszelki wypadek staram się zrelaksować i nie przemęczać jak tak mam.
#577 |
Zakorzenienie
|
wylicytowałam sobie to krzesełko, co Alunia79 Jedyne 10,50zł
![]() ![]() Troszkę przypomina mi stokke tripp trapp ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#578 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Lillkaa Takie są babcie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#579 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() A kawkę, jak już pisałam, piję. Jedną albo dwie filiżanki dziennie, ale ostatnio mam mniejszą ochotę. Nouvelle Tak, jak piszesz, po większej aktywności brzuch może więcej się spinać, u mnie niestety wystarczy kilka minut stania :/ Ale uważaj na siebie i obserwuj! U mnie też No-spa w pewnym momencie już nie pomagała, a skurcze się nasilały. Mam nadzieję, że będzie ok ![]() Alunia Baaardzo mi przykro ;( ;( Aniołkom jest już teraz lepiej, ale tragedia Rodziców jest niewyobrażalna ![]() Córeczka moich znajomych, o której pisałam, niestety nie podjęła próby samodzielnego oddychania i ciągle jest pod respiratorem... Mam nadzieję, że będzie coraz lepiej... Mnie niestety od czwartku boli głowa, a do tego od leżenia już drętwieje mi tyłek ![]() ![]() Edytowane przez Uliczkaz Czas edycji: 2014-10-25 o 20:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#580 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#581 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Jasne, że dam znać jak przyjdzie. Bo wygląda tak samo jak to, które widziałam u mojej koleżanki, ale okaże się czy na pewno dopiero jak przyjdzie. W poniedziałek powinno być. ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Myślałam, że już doszłam do siebie po tej informacji ale jednak nie. Co chwilę płaczę... ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#582 |
Wtajemniczenie
|
Alunia79 - to straszne, rzeczywiście nie ma "bezpiecznego czasu"... Ale trzeba być codziennie dobrej myśli.
Wczoraj miałam wizytę u lekarza, niestety tym razem sama. Pan doktor nagrał specjalnie dla męża film z USG ![]() ![]() Od 3 tygodni mam bóle w pachwinie, do tego stopnia że mam problem z przekręceniem się na drugi bok w łóżku i wstaniem z niego. Powiedziałam lekarzowi o tym, okazało się, że coś uciska na tętnice. Mam obserwować nogę, czy nie będzie się z nią coś działo, żeby nie doszło do zakrzepu. A jak coś zacznie się dziać, pędzić do niego, albo do szpitala. A dzisiaj poszalałam z mamą i byłyśmy na zakupach. Załączam zdjęcia. Mam też fotkę 3D z USG, nawet coś widać ![]() ![]()
#583 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Z jakiego sklepu jest to granatowe body w serduszka? przesłodkie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#584 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A to granatowe body jest ze Smyka, w 5-cio paku sprzedawane.
![]() |
#585 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
I aktualnie o to właśnie najbardziej się boję - żeby mój synek nie zechciał pojawić się na tym świecie zbyt wcześnie :/ A skurcze też mam, i moim zdaniem NoSpa w ogóle działa na nie słabo. U mnie lepiej działają duże dawki magnezu (za zgodą lekarza). Ale i tak mam gorsze i lepsze dni.
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#586 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry. U mnie znowu pada... a wczoraj takie slonko fajne bylo ale zimno strasznie! Juz chyba cieplych dni nie bedzie, w koncu zaraz listopad...
Oby zima nam szybko minela ![]() Chwale sie pierwszymi zakupami: kocyk i podusia do wozka. Milego dnia ![]()
Każdemu własna kupa ładnie pachnie, ale nie daj się zwieść ![]() Marcelek moj caly swiat ![]() ![]() ![]() Laura 39/40 tp 9.03.2015 Edytowane przez olasia Czas edycji: 2014-10-26 o 06:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#587 |
Zadomowienie
|
Dwa razy napisalam to samo:/
Każdemu własna kupa ładnie pachnie, ale nie daj się zwieść ![]() Marcelek moj caly swiat ![]() ![]() ![]() Laura 39/40 tp 9.03.2015 Edytowane przez olasia Czas edycji: 2014-10-26 o 06:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#588 |
Zakorzenienie
|
Ja tez sie witam... Po wiadomości Alunii79 nie mogę sobie miejsca znaleźć... Myślę ciągle o tych dziesiątkach i rodzicach ;(
Aż sama jakichś skurczy dostalam wzielam nospe wiec mam nadzieje że miną. W Stanach szpitale sa extra wyposażone ale też mają inne pieniądze... Nasze szpitale ciągle zadłużone w NFZcie ... A tam każdy płaci za pobyt w szpitalu grubą kasę.. Moja kuzynka była 3 dni w szpitalu i dostali rachunek 800$ więc szpital ma się za co utrzymać Ja obiad robię od rana. Dziś lasagne z mięsem mielony szpinakiem cukinia marchewka pieczarkami i papryka +sos beszamelowy. Miłego dnia kobiety
38/40 ![]() ![]() Edytowane przez smv Czas edycji: 2014-10-26 o 07:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#589 |
Zadomowienie
|
Nouvelle z brzuchem mam tak bardzo często po pracy - to przemeczenie. Przechodzi jak uda mi się zasnąć.
Olasia jak kupywałam kocyk na chrzciny wybrałam ten sam wzór ![]() Crystal Ty jesteś fanką sówek? Ale fajny kocyk widziałam w ulotce smyka, chciałam Wam pokazać, ale nie ma na stronie. Ala la millou ale szary z tyłu z przodu kropki szare i zółte na białym tle i sówki. I koszt 69,90 więc chyba za tani na la millou. Muszę się przejść i obbadać na żywo, bo nie ma napisane jaki wymiar.
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam ![]() 7.7.2012 godz 17 ![]() 7.3.2015 moje druga miłość ![]() Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
![]() ![]() |
![]() |
#590 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#591 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Ehhh... ja wczoraj też nospę łykałam, miałam ostatnio parę stresujących informacji i przeżyć w życiu i się skończyło wczoraj bólem brzucha, piersi, nie mogłam się ułożyć na łóżku. W nocy jakoś przeszło, ale dziś po śniadaniu boli mnie żołądek, więc gdzieś jeszcze te nerwy wychodzą... Cytat:
Mnie tez boli pachwina, ale po lewej stronie i jest to ból znośny, ale lepiej tez powiem lekarzowi, jak pójdę 4.11. Zaraz jedziemy na targi Happy Baby, mam nadzieję, że namówię TŻ na zakupy przy stosiku La Millou ![]() ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#592 |
Wtajemniczenie
|
Witam się niedzielnie podczas śniadanka. Wstałam dziś opuchnięta jak bokser, który szedł z ringu. Jeszcze mam taki niepokój, ale trzeba wziąć się w garść dla swojego szkraba.
|
![]() ![]() |
![]() |
#593 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny w nowej części
![]() ![]() ![]() ![]() Lecę doczytywać wątek przy kawałku piernika i ince ![]()
#594 |
Rozeznanie
|
Taka dzisiaj długa niedziela, a ja spałam do oporu
![]() Tak się zastanawiałam, robicie już dużo zakupów ubrankowych. Przed założeniem maluszkowi będziecie je wszystkie prać, czy zakładacie, że jak nowe to nie ma potrzeby? |
![]() ![]() |
![]() |
#595 |
Zadomowienie
|
Witam Was i niedzielę z bólem głowy. Wczoraj objadłam się dosłownie wszystkim na chrzcinach Mikołajka (a ja chciałam mieć Mikołajka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() martunka88Wszystko prać w dzidziowym proszku, żeby nie miało uczulenia i podrażnień ![]() Edytowane przez ojustyna Czas edycji: 2014-10-26 o 09:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#596 | ||
Zadomowienie
|
Witajcie ;*
u mnie szaro buro . Nie ma słoneczka, ale trudno takie już uroki brrrr jesieni ![]() Wczoraj dostałam od Tż ![]() ![]() dla mnie za drogo! za torebkę dac 149zł! która zaraz sie zajedzie.... ( poczekam na przeceny) wiecie kiedy zaczna się w H&M? a buty!!!! TRAGEDIA! nie mój gust ! szok! w zadnym sklepie nic nie było bym mogła stanąć i przymierzyć! i kupiłam tylko mydło w rossmanie... ;/ tak poszalałam! ![]() Tz właśnie rozpala w piecu bo zimnoooo. Kąpiemy się i do rodziców na obiadek ![]() będą placki po węgiersku omomomom ![]() Cytat:
![]() Dobrze, ze bierzesz tabsy na tą tarczycę, teraz już powinno być OK ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja z Tż też miała ciche dni! szło oszaleć, sam wyciągnął rękę ![]() ![]() U Was pewnie zaraz sobie dacie buziaczka i minie zzłość ![]()
![]() |
#597 |
Zadomowienie
|
Witam Was również niedzielnie
![]() To cudowne, że dziś w nocy zmienił się czas, bo można było pospać dłużej, a zawsze lepiej widzieć godz. 10 na zegarku gdy się wstaje, niż 11 ![]() Ja wczoraj również pokłóciłam się z TŻ, a bardziej on strzelił focha i poszedł sobie dwa piętra niżej oglądać meczyk. Pierwszą część przeryczałam, ale najpierw musiałam coś z nerwów rozwalić (jakoś pod rękę trafiła mi reklamówka zakupów dopiero co przyniesionych, którą to sprytnie uderzyłam o glebę z całym impetem. Maślanka pięknie się rozwaliła na całą siatę i wybrudziła wszystko, co w niej było ![]() A z czego ten jego foch? Bo już dostaję białej gorączki przez jego palenie. Plan był taki, że gdy zajdę w ciążę - rzuca. I coś mu nie wyszło, więc obietnica jest do urodzenia dzidzi- jak się nie uda, będzie miał piekło. Kto jest spod znaku skorpiona ten wie, jak lubimy się mścić i wojować;> Kochany jest jak nikt, ale tego jednego zdzierżyć nie mogę.. ![]() Zastanawiam się czemu musicie łykać nospę. Aż tak Was boli...? Pytam z totalnej ciekawości, bo jesteście w bardziej zaawansowanej ciąży o jakieś 2-3 tygodnie, więc może i mnie to czeka. smv wyczytałam, że wczoraj rozpoczęłaś 19 tydzień - gratulacje! Zmień podpis, bo jest się w końcu czym chwalić ![]()
![]() |
#598 |
Wtajemniczenie
|
Martunka
Trzeba wszystko wyprać. Ja kupuję ciuszki tez w lumpku a jak wiadomo, jak i tam tak i w sklepie nie wiadomo kto ich dotykał i co miał na rękach. Także ja piorę w zwykłym proszku tak jak nam a w styczniu zamierzam wyprać w dzieciowym i poprasować. Lesyeux Mam tak samo, zawsze mi na mnie kasy szkoda. Eh. |
![]() ![]() |
![]() |
#599 | ||
Wtajemniczenie
|
Aaaa przesłodkie
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#600 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:29.