|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3301 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część III
Cytat:
Koszty przesyłki oczywiście podzielimy, ale będzie to około 20-30$ czyli 90zł. Myślę, że spokojnie znajdzie się 10 osóbek bo moi znajomi też są chetnie, więc nawet te 9zł to nie jest dużo. Paczka przyszłaby do domu, a ja mogę się zająć dalej rozsyłaniem do Was ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3302 |
Zadomowienie
|
Juz myslalam ze w k09 nie dobije do 25 a tu wpadlo mi troche wiekszych zamowien i bede miec calkiem ladne drugie zamowienie. A z k10 juz 135 zeta - ale zamawiac bede chyba tylko raz bo wyjezdzam (no chyba zeby ciotka nabrala ochoty na rzeczy za 50 zeta)
|
![]() ![]() |
![]() |
#3303 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny w jaki sposób moge przeczytać całe posty ,które mi się wyświetliły przy przeszukiwaniu wątku?? Bo wyświetalają mi się fragmenty postów, a nie wiem cos zorbić, żeby się całe wyswietliły
![]()
#3304 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3305 | |||||||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Szanowna Konsultantko, W odpowiedzi na Pani zapytanie informujemy, że faktura z dnia 12.07 została zaliczona do kampanii 09/2007, gdyż w Pani okręgu kampania 08/2007 obowiązywała do 11.07.2007. Tym samym łączna wartość sprzedaży z kampanii 08/2007 po odliczeniu zwrotu wyniosła 1181,60 zł. Do przyznania opustu 30% zabrakło 18,40 zł.Proponujemy dopisanie produktu z katalogu 08/2007 o wartości około 19,00 zł w celu uzupełnienia kwoty zamówienia. Da nam to możliwość skorygowania opustu. Jeśli takie rozwiązanie jest dla Pani satysfakcjonujące prosimy o podanie numeru produktu, który chciałaby Pani otrzymać. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Przyznajcie sie dziewczyny, często tak dobijacie zamówienie? I dużo? ![]() Cytat:
Cytat:
Ale za to fajne mają rzeczy do zębów... Eh.. Nie ma to jak sie przykryć Elwisem ![]() A o takim lusterku "trzystronnym" to marzyłam od dawna ![]() No i fajnie że mają podział pojedyńczych cieni na metaliczne, matowe... Cytat:
Cytat:
|
|||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3306 |
Zakorzenienie
|
to i może ja bym sie skusiła na coś?
jak bedziecie wiedziały coś odnośnie katalogu z którego mozna zamawiać to prosze o link ![]() jakie piękne sypkie róże mają ![]() ![]() widze tez jakąś dodatkową wersję Surreal - Surreal Garden - napewno piękne muszą byc. mam nadzieje że u nas tez będą wg mnie buty to już przesada - przecież trzeba zmierzyć: ja np. przeważnie mam nr 36, ale mam też obcasy nr 35, albo jakieś innne buty nr 37 - poza tym mam wąską stope więc kupowanie "w ciemno" odpada. Str 99 - co za okropieństwo ![]() Naturalsy - ciekawe owszem, ale na moją skóre napewno by działały jak polskie ![]() Fajne sa za to te pomadki z duchami ![]() ![]() Nie podoba mi sie takie wpychanie wszystkiego - bizuteria, buty, staniki, ręczniki ... nie ważne co, byle wcisnąć i sie zbogacić. Żałosne. Avon to firma kosmetyczna wiec to powinni sprzedawać, a nie z katalogu robić drozszą wersję sklepów "wszystko za 4 złote" w których, tak jak w avonie amerykańskim można kupić wszystko
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2007-07-27 o 23:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#3307 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny jestem poprostu załamana! Nie przyszła ani torebka Irlande dla mnie alni naszyjnik Bellana dla mnie alni kącik wspomnien. Avon od jakiegos czasu wkurza mnie tymi brakami. A na allegro nie chce kupowac avonu skoro jestem konsultantka.
Nie wiecie moze co mi doradzic w sprawie tych braków?? Bardzo liczylam na ta Irlande bo mialam ja miec na slub w te sobote do kuzynki a tak to co ja teraz znajde w tydzien?? Moze jakiegos maila wysmaruje albo coś . Pomocy
![]() |
#3308 |
Zakorzenienie
|
smaruj smaruj tego maila, lucia
![]() ![]()
#3309 |
Doncia
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3310 |
Doncia
|
Napisane przez madzik87
ja mam poytanie, czy skarpetki z planet spa sa juz dostapne?? bo skladam zamowienie jeszcze raz z K9 i wychodzi mi na 45 zł, a czekam na 2 pary skarpetek, to czy będę musiała płaćić za przesyłkę czy te skarpetki mi doliczą do nowej fakturki? I co będzie jak dalej będzie ich brakować, będę musiała zapłacić za paczkę te 10 zł czy wystarczy mi to zamówienie na 45 zł żeby nie płacić? ... ale braki z poprzedniego zamówienia nie wliczją sie do bieźącego, wiec musisz miec na 50zl teraz aby nie placić 10 zl |
![]() ![]() |
![]() |
#3311 |
Zakorzenienie
|
ja sie zastanawiam nad kącikiem wspomniem do k10
Zestaw (Trwały tusz do kresek Perfect Wear Evening Black, Komplet biżuterii Stationed Rhinestone, Tropikalny scrub do rąk z brązowym cukrem) o wartości 121,70 zł w cenie specjalnej 29,90 zł netto. Nr zestawu – 50849 szczegolnie zalezy mi na eyelinerze, nie pasuje mi natomiast scrub do rąk bo juz mam i nie znam tej bizuterii ![]()
![]() |
#3312 |
Zakorzenienie
|
A ja dumam nad zamówieniem z kat. 10 i chyba.... nie wezmę nic
![]() ![]() ![]() Bardziej mnie kuszą nowości innych firm(wszystko przez "nowości kosmetyczne" ![]() ![]() ![]() Poza tym dowiedziałam sie, ze moja znajoma pracuje w Krakowskim SP i teraz bede tam baaardzo czesto zaglądać ![]() A żeby nie robić offtopa, to zgadzam się z Hosenką, że amerykański Avon za dużo różnych pierdułek pakuje w katalogi(biżu, ciuchy), zresztą pisałam już o tym wcześniej ![]() ![]()
#3313 |
Zadomowienie
|
Heyka Avonki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3314 |
Konto usunięte
|
dzien dobryy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3315 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3316 |
Raczkowanie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4868545]A co do terminu III biorę sobie:
-szampon papaja i kiwi -korektor antybakteryjny ![]() Nic jeszcze nie uczuliło mnie z Avonu ![]() ![]() I off: Dostałam się na pwsz w Elblągu ![]() ![]() Moje gratulacje i wszystkim dzielnym studentka gratuluje dostania sie na studia i życze powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3317 |
Raczkowanie
|
Ostatnio w gazecie wyczytałam swietny sposób na gładkie stopy:wieczorem wmasowac wiekszą ilosc kremu do stóp,owinąć stopy folią spożywczą i zalożyc skarpetki i połozyc sie spac,efekt jest naprawdę super na poczatku troszkę dziwnie(nie polecam chodzenia bo sie stopa slizga) ale szybko mozna sie przyzwyczaic a co najważniejsze naprawde działa.wczoraj zrobiłam tak z ta kuracją parafinową i tez jest super.Naprawdę polecam
|
![]() ![]() |
![]() |
#3318 |
Raczkowanie
|
Wczoraj kupiłam Avanti i wiecie co jest tam pokazane że jest kwiatowa mgiełka zapachowa pur blanca blush z avonu,nie widzialam takiej mgiełki w katalogu chyba że cos przeoczyłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3319 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() EDIT: Mam: http://www.avon.de/PRSuite/buying/sh...subCatID=CAT34 Ma różową zatyczkę ![]()
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2007-07-28 o 08:51 Powód: edit |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3320 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Jak juz bedziesz wiedziec ktory kat jest aktualny u nich to daj znac |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3321 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tak na przyszłość Basienko proszę, żebyś używała opcji edytuj ![]()
![]() |
#3322 |
Raczkowanie
|
No wiec dzis rano wysmarowałam takiego oto maila do avonu. Wiem ze odpowiadają w dni robocze ale mam czas. Oby tylko poskutkowało
A mail wyglądała tak: Ostatnio złożyłam zamówienie na II termin katalogu 9/2007. W internecie obejrzałam potem podgląd faktury i co widzę? Że nie dość, że nie przyjdzie kącik wspomnień co jeszcze można wytłumaczyć ofertą do wyczerpania zapasów to nie dostanę także torebki Irlande ani naszyjnika Bellana! Klientka będzie bardzo zawiedziona ponieważ miała mieć torebkę na ślub córki, a ja znów będę musiała się tłumaczyć z braków. Dostawę będę mieć w poniedziałek więc jak klientka ma znaleźć coś odpowiedniego do soboty? Jest mi strasznie wstyd kolejny raz tłumacząc, że nie otrzyma wymarzonej biżuterii czy torebki bo "produkcja zakończona". Co ja mam jej teraz powiedzieć? Że avon to firma zawodząca swoje klientki?
#3323 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3324 |
Raczkowanie
|
dziewczynki wiem ze juz byla o tym mowa ale nie pamietam ...jaka jest odp
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3325 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
A scrub do rąk jest fajny - będziesz miała najwyżej na prezent ![]() 20% opustu, tak jak zwykle i możesz kopazywać klientką. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3326 |
Raczkowanie
|
Ja_MoNko kochana ja wiedziałam ze tego moze nie byc ale klientka nie bardzo. Ale pomyśl,czy Ciebie by nie wkurzyło gdyby nie przyszło ci 70% zamowienia? Bo torebka naszyjnik i Kącik Wspomnień to nie wszystko co ma nie przyjść!
#3327 |
Zakorzenienie
|
A więc tak
![]() Rozmawiałam dzisiaj przez telefon z tą babeczką, i poinformowała mnie, że przesyłka idzie od 2 do 3 tygodni. Napisała do tej konsultantki z USA informacje do kiedy trzeba składać zamówienia i jak tylko otrzyma wiadomość, to da mi znać. Jeśli chodzi o katalog to albo ten http://youravon.com/static/catalog/2007/19/en/p1.html?ba=null albo strona www.avon.com ![]() Załatwię to przez allegro, w sensie, że wystawi aukcję prywatną na kosmetyki z USA, tak żeby wszystko było zarejestrowane ![]() A jeśli chodzi o wysyłkę ze Stanów to trzeba liczyć coś tak koło 90zł (ale jestem pewna, że dużo osóbek się na coś skusi, ode mnie jest już kilka chętnych osób, więc przesyłka ze Stanów też nie będzie droga). Jeśli będziecie zainteresowana to proszę o kontakt na Gadu - 1507930 (jestem na niewidocznym) ![]() Mail też sprawdzam co chwilę, ale łatwiej się doiogadać na GG ![]()
![]() |
#3328 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziewczyn ten Stylista to jaki nie przychodzi? Czarny? A co do paletki to ona jets niby ostatni raz ale nie do wyczerpania zapasó, więc ją mogą jescze dorobić i przysłać! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3329 | |||
Zakorzenienie
|
hm, twój numer sobie zapisałam bo jednak mnie to interesuje
![]() ale mam kilka pytań bo nieprecyzyjnie napisałaś: Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Sorki że tyle pytań ale uważam że jak załatwiać coś takiego to trzeba konkretnie. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3330 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:23.