Wszystko o Avonie - Część III - Strona 111 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-07-27, 21:50   #3301
martusiawilczek
Zakorzenienie

GG do martusiawilczek
Dot.: Wszystko o Avonie - Część III

Cytat:
Napisane przez gothika Pokaż wiadomość
i mnie coś tam by zaciekawiło, ale uważam że to ryzykowne. Nie wiadomo czy wogóle kogoś znajdziecie; jezeli znajdziecie to czy będzie to uczciwa osoba; później trzebaby było sie umówić gdzieś na odbiór paczki. A na końcu jedna osoba by musiał to porozsyłać. Trochę zachodu
znalazłam osobę która handluje właśnie kosmetykami z AVONU z USA. Czekam na dokładniejsze informacje odnośnie terminu składania zamówień, formy płatności to znaczy na pewno przelew na konto w pln oraz aktualnego katalogu.
Koszty przesyłki oczywiście podzielimy, ale będzie to około 20-30$ czyli 90zł. Myślę, że spokojnie znajdzie się 10 osóbek bo moi znajomi też są chetnie, więc nawet te 9zł to nie jest dużo.
Paczka przyszłaby do domu, a ja mogę się zająć dalej rozsyłaniem do Was i tak sierpień mam wolny, więc dla mnie to nie problem
martusiawilczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-27, 21:59   #3302
MagdaP
Zadomowienie

Juz myslalam ze w k09 nie dobije do 25 a tu wpadlo mi troche wiekszych zamowien i bede miec calkiem ladne drugie zamowienie. A z k10 juz 135 zeta - ale zamawiac bede chyba tylko raz bo wyjezdzam (no chyba zeby ciotka nabrala ochoty na rzeczy za 50 zeta)
MagdaP jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-27, 22:03   #3303
aniamik
Raczkowanie

Dziewczyny w jaki sposób moge przeczytać całe posty ,które mi się wyświetliły przy przeszukiwaniu wątku?? Bo wyświetalają mi się fragmenty postów, a nie wiem cos zorbić, żeby się całe wyswietliły
aniamik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-27, 22:24   #3304
justynka333
Wtajemniczenie

GG do justynka333

Cytat:
Napisane przez martusiawilczek Pokaż wiadomość
Mam dla Was dobrą wiadomość
Znalazłam osobę która może nam zamówić kosmetyki z katalogu USA.
Czekam tylko na odpowiedź który katalog jest teraz aktualny, i jeśli będziecie zainteresowane to proszę o kontakt na GG - mój numer 1507930 (jestem na niewidocznym) bądź też na maila - martusiawilczek@tlen.pl
Koszty wysyłki oczywiście zostaną ustalone, jak będzie wiadomo jaka waga będzie paczuszki, i podzielimy je na osoby, które będą czymś zainteresowane.
Póki co czekam na wiadomość odnośnie katalogu z którego mogłybyśmy zamawiać oraz dokładniejsze informacje, co jak i kiedy
O ja jestem zainteresowana tylko gdzie mogę zobaczyć ten katalog??
justynka333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-27, 23:03   #3305
Ja_MoNa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ja_MoNa Pokaż wiadomość
czy ktoś jeszcze zamawiał i nie dostał?
ostatnio miałam opust 30% ale zrobiłąm zwrot, potem zakupy w sklepie. Okazało sie potem że gdybym zakupy zrobia dzień wcześniej mialabym te 30% na jeszcze jedną kampanie a tak to brakło mi 10 zł :/
Jej, ale jestem zadowolona - Avon mi odpisał:

Szanowna Konsultantko,

W odpowiedzi na Pani zapytanie informujemy, że faktura z dnia 12.07 została
zaliczona do kampanii 09/2007, gdyż w Pani okręgu kampania 08/2007
obowiązywała do 11.07.2007. Tym samym łączna wartość sprzedaży z kampanii
08/2007 po odliczeniu zwrotu wyniosła 1181,60 zł. Do przyznania opustu 30%
zabrakło 18,40 zł.Proponujemy dopisanie produktu z katalogu 08/2007 o
wartości około 19,00 zł w celu uzupełnienia kwoty zamówienia. Da nam to
możliwość skorygowania opustu. Jeśli takie rozwiązanie jest dla Pani
satysfakcjonujące prosimy o podanie numeru produktu, który chciałaby Pani
otrzymać.

Cytat:
Napisane przez MaT Pokaż wiadomość

na Twoim miejscu bym nie ryzykowała, bo jak nadal tych skarpetek nie będzie, to na bank doliczą Ci za małą paczkę
czemu mają nie doliczyć? Przecież to z ich winy brak.

Cytat:
Napisane przez madzik87 Pokaż wiadomość
dzięki za odpowiedź, wkurza mnie troche avon tym że mają coś od początku katalogu w brakach a w nowym K10 dalej dają na promocji a pewnie znowu nie będzie :/
A co z tą bransoletką Ocean Breeze, miał ją ktoś? bo na zdjęciu wygląda troche dziwnie i nie wiem czy zamawiać
No ale katalogi są drukowane dużo wcześniej i nie wiedzą tak dokladnie czy coś jescze będzie czy już raczej nie.

Cytat:
a właśnie ja mam nowy pomysł na zwrócenie uwagi kientek na promocje, pisze po katalogach i zaginam strony, dla każdej przygotowuje katalog wg. jej upodobań, mam nadzieję że to się sprawdzi. Zobaczymy jak będę zbierała zamówienia
No ja też pisze, czasami sie sprawdza

Cytat:
Napisane przez illusija Pokaż wiadomość
Ja opracowuję katalog dla jednej klientki. Ona w ogóle nie ma zielonego pojęcia o kosmetykach więc jej zaznaczam opisanymi żółtymi karteczkami co ciekawsze pozycje. Np. krem z wysokim filtrem, krem ze średnim filtrem, ten kolor błyszczyka jest naturalny itp.
Chyba zacznę też opisywać dla drugiej ale jeszcze niespecjalnie znam jej upodobania (ona sama też ich raczej nie zna bo też zaczyna dopiero przygodę z kosmetykami).
Trzecia klientka to kupuje w Avonie od lat więc zna się na rzeczy, a teściowej nic nie wklejam bo ona ma baaardzo mało kasy i nie chcę zeby się poczuła naciskana. Ona już się martwi, co będzie jak nic nie zamówi, że mi będzie przykro... chyba w ogóle jej nie będę dawać katalogów. Głupia sytuacja wychodzi...
To zaproponuj teściowej swój opust! Nie głupio Ci tak kase od rodziny ciągnąć i zarabiac na niej? Zaproponuj jej ten opust co i Ty masz, powiedź, że możesz dawać jej np 2 katalogi żeby też dała znajomym, ona z Twoim opustem zarobi sobie na znajomych na swoje kosmetyki a Tobie zawsez powiększy to kwote zamówienia i wyjdziecie obydwie na plus.

Cytat:
czyli te wszystkie rzeczy są już wycofane i na 100% ich nie dostanę ani teraz ani w następnej paczce?
I jak to będzie jeśli to zamówię to wartość zamównia będzie większa, większy opust i nawet jesli tak naprawde na fakturze mam 20 zł do zapłacenia ( bo np. zamówię tylko jeden produkt a reszty nie będzie ) to nie doliczą mi za przesyłkę?
Jeszcze się w tym tochę gubie :P

Jakby ktoś mógł napisać numerkich tych produktów które są na 100% wycofane, bo niestety nie mam katalogu K9 ze sobą
z góry dzięki
Jasne możesz nawet dobić 35%.
Przyznajcie sie dziewczyny, często tak dobijacie zamówienie? I dużo?

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
perfumy LBD i właściwie tyle.

Cytat:
ok to ja już ostatni raz Was męczę moim problemem , obiecuję
to mogę np. zamówić 3x tusz styliste i żel do z PS za 17,90, wtedy zamówienie wychodzi za 53,60 i nie będę wtedy płacić za paczkę jeśli przyjdzie tak naprawde tylko ten żel i prezenty z PS?
Bo chodzi o to że do tych prezentów brakuje mi czegoś za 6 zł a mam kilka rzeczy do zamówienia tylko wolałabym je przełożyć na K10 bo jak narazie kiepsko mi idzie z tym katalogiem.
myślicie ze zamówienie 3x stylisty jest dobrym pomysłem?
ja na Twoim miejscu zamówiłaym jedną torebke Islande.

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
Ale chodzilo o to ze ciekawe kiedy Z Ameryki(a Anglia- dla mnie jeden pies) do nas do katalogu przyjdzie taka fajna bizuteria ubrania i bielizna?
Oby jak najpóźniej (czyt. nigdy)
Ale za to fajne mają rzeczy do zębów...
Eh.. Nie ma to jak sie przykryć Elwisem
A o takim lusterku "trzystronnym" to marzyłam od dawna
No i fajnie że mają podział pojedyńczych cieni na metaliczne, matowe...

Cytat:
Napisane przez aniamik Pokaż wiadomość
Dziewczyny w jaki sposób moge przeczytać całe posty ,które mi się wyświetliły przy przeszukiwaniu wątku?? Bo wyświetalają mi się fragmenty postów, a nie wiem cos zorbić, żeby się całe wyswietliły
w tej ramce gdzie jest kawałek posta jest też (nad postem) temat. Klikasz po prostu na ten temat. Ale na ten w ramce a nie ten nad.

Cytat:
Cytat:
a możesz też napisać że przy zamówieniu na np 50 zł jakaś wybrana (wybrane - żeby klientki też mogły wybrać) przez Ciebie rzecz połowe albo np 70% taniej - wtedy coś zroższego mogą wybrać
chyba lekka przesada, przecież wyszłoby na to, że dziewczyna dostaje produkt gratis, bo konsultantka oferuje coś poniżej swojego opustu
nie, nie o to chodzi. I tak jak konsultantka daje gratis to płaci za niego - powiedzmy 5 zł. A tak zaproponuje coś za np 12 zł że klientka może kupić za 5 zł. Wtedy ma 2 zł opustu na przykład i te 5 zł tak zapłacia klientka ma możliwość dostania taniej czegoś droższego niż zupełnie gratis coś małego.
Ja_MoNa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-27, 23:09   #3306
Hosenka*
Zakorzenienie

to i może ja bym sie skusiła na coś?
jak bedziecie wiedziały coś odnośnie katalogu z którego mozna zamawiać to prosze o link

jakie piękne sypkie róże mają i ile kolorów sypkiego pudru - mógłby być też u nas taki wybór

widze tez jakąś dodatkową wersję Surreal - Surreal Garden - napewno piękne muszą byc. mam nadzieje że u nas tez będą

wg mnie buty to już przesada - przecież trzeba zmierzyć: ja np. przeważnie mam nr 36, ale mam też obcasy nr 35, albo jakieś innne buty nr 37 - poza tym mam wąską stope więc kupowanie "w ciemno" odpada.

Str 99 - co za okropieństwo

Naturalsy - ciekawe owszem, ale na moją skóre napewno by działały jak polskie

Fajne sa za to te pomadki z duchami - Wie ktoś co to jest "butterscotch"? (edycja: już wiem to poprostu toffi)

Nie podoba mi sie takie wpychanie wszystkiego - bizuteria, buty, staniki, ręczniki ... nie ważne co, byle wcisnąć i sie zbogacić. Żałosne. Avon to firma kosmetyczna wiec to powinni sprzedawać, a nie z katalogu robić drozszą wersję sklepów "wszystko za 4 złote" w których, tak jak w avonie amerykańskim można kupić wszystko

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2007-07-27 o 23:34
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-27, 23:41   #3307
lucia4444
Raczkowanie

Dziewczyny jestem poprostu załamana! Nie przyszła ani torebka Irlande dla mnie alni naszyjnik Bellana dla mnie alni kącik wspomnien. Avon od jakiegos czasu wkurza mnie tymi brakami. A na allegro nie chce kupowac avonu skoro jestem konsultantka.

Nie wiecie moze co mi doradzic w sprawie tych braków?? Bardzo liczylam na ta Irlande bo mialam ja miec na slub w te sobote do kuzynki a tak to co ja teraz znajde w tydzien?? Moze jakiegos maila wysmaruje albo coś . Pomocy

lucia4444 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-27, 23:47   #3308
pAtiŚ
Zakorzenienie

smaruj smaruj tego maila, lucia

pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-28, 04:45   #3309
dwi071
Doncia

Cytat:
Napisane przez pAtiŚ Pokaż wiadomość
akurat jak dla mnie to iced chamink jest fajniutki

ja też wzięłam je tylko dlatego, a zastanawiałam się właśnie między icy nude a pink icing i postawiłam na icy nude, no nic
ja mam ice nude i jest super, bardziej beżowy ale tez jasniutki
dwi071 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-28, 04:59   #3310
dwi071
Doncia

Napisane przez madzik87
ja mam poytanie, czy skarpetki z planet spa sa juz dostapne?? bo skladam zamowienie jeszcze raz z K9 i wychodzi mi na 45 zł, a czekam na 2 pary skarpetek, to czy będę musiała płaćić za przesyłkę czy te skarpetki mi doliczą do nowej fakturki? I co będzie jak dalej będzie ich brakować, będę musiała zapłacić za paczkę te 10 zł czy wystarczy mi to zamówienie na 45 zł żeby nie płacić?

... ale braki z poprzedniego zamówienia nie wliczją sie do bieźącego, wiec musisz miec na 50zl teraz aby nie placić 10 zl
dwi071 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-28, 05:02   #3311
kootek_mamrotek
Zakorzenienie

GG do kootek_mamrotek

ja sie zastanawiam nad kącikiem wspomniem do k10
Zestaw (Trwały tusz do kresek Perfect Wear Evening Black, Komplet biżuterii Stationed Rhinestone, Tropikalny scrub do rąk z brązowym cukrem) o wartości 121,70 zł w cenie specjalnej 29,90 zł netto. Nr zestawu – 50849

szczegolnie zalezy mi na eyelinerze, nie pasuje mi natomiast scrub do rąk bo juz mam i nie znam tej bizuterii

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-07-28, 06:37   #3312
isa666
Zakorzenienie

A ja dumam nad zamówieniem z kat. 10 i chyba.... nie wezmę nic Pierwszy raz nic mi się nie spodobało, chyba chora jestem
Bardziej mnie kuszą nowości innych firm(wszystko przez "nowości kosmetyczne" ) i Avon jakoś zszedł na 2 plan, trochę chyba już mi się znudził
Poza tym dowiedziałam sie, ze moja znajoma pracuje w Krakowskim SP i teraz bede tam baaardzo czesto zaglądać

A żeby nie robić offtopa, to zgadzam się z Hosenką, że amerykański Avon za dużo różnych pierdułek pakuje w katalogi(biżu, ciuchy), zresztą pisałam już o tym wcześniej Mnie się taka polityka nie podoba
Stary 2007-07-28, 07:41   #3313
violisia
Zadomowienie

Heyka Avonki Mam pytanko(prosze sie nei śmiać) otóż zamówienie z 2 terminu z k10 miałam na 477 zł chyba.. i zniźke 20% ale teraz z tego samego katalogu ciotka chce zamówic na ponad 50 zł.. i wtedy dobije do 25% ale jak on koryguja fakturke? i czy zeby zlozyc zamówienie na te 50 zł, to czy musze miec uregulowana platność z 2 terminu? (przepraszam jak sie takie pyt pojawilo, ale ja nie znalazlam odpowiedzi.) bede wdzięczna za odp Pozdrawiam
violisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-28, 07:44   #3314
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8
Konto usunięte

dzien dobryy
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-28, 07:49   #3315
margo80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez violisia Pokaż wiadomość
Heyka Avonki Mam pytanko(prosze sie nei śmiać) otóż zamówienie z 2 terminu z k10 miałam na 477 zł chyba.. i zniźke 20% ale teraz z tego samego katalogu ciotka chce zamówic na ponad 50 zł.. i wtedy dobije do 25% ale jak on koryguja fakturke? i czy zeby zlozyc zamówienie na te 50 zł, to czy musze miec uregulowana platność z 2 terminu? (przepraszam jak sie takie pyt pojawilo, ale ja nie znalazlam odpowiedzi.) bede wdzięczna za odp Pozdrawiam
nie będą ci korygować, tylko w momencie gdy dobijasz do 25%, automatycznie dane zamówienie liczą ci już z wyższym opustem, jak i kolejną kampanię. a wpłatą się nie przejmuj - jeśli oczywiście nie minął jej termin

Ewcia
Przemek
margo80 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-07-28, 08:26   #3316
Basienka27
Raczkowanie

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4868545]A co do terminu III biorę sobie:
-szampon papaja i kiwi
-korektor antybakteryjny

Nic jeszcze nie uczuliło mnie z Avonu Największy bubel to antyperspirat w sztyfcie a tak poza tym, to nie narzekam

I off:
Dostałam się na pwsz w Elblągu Wybrałam ekonomię - przedsiębiorczość gospodarczą. Ale się cieszę
[/QUOTE]
Moje gratulacje i wszystkim dzielnym studentka gratuluje dostania sie na studia i życze powodzenia
Basienka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-28, 08:39   #3317
Basienka27
Raczkowanie

Ostatnio w gazecie wyczytałam swietny sposób na gładkie stopy:wieczorem wmasowac wiekszą ilosc kremu do stóp,owinąć stopy folią spożywczą i zalożyc skarpetki i połozyc sie spac,efekt jest naprawdę super na poczatku troszkę dziwnie(nie polecam chodzenia bo sie stopa slizga) ale szybko mozna sie przyzwyczaic a co najważniejsze naprawde działa.wczoraj zrobiłam tak z ta kuracją parafinową i tez jest super.Naprawdę polecam
Stary 2007-07-28, 08:42   #3318
Basienka27
Raczkowanie

Wczoraj kupiłam Avanti i wiecie co jest tam pokazane że jest kwiatowa mgiełka zapachowa pur blanca blush z avonu,nie widzialam takiej mgiełki w katalogu chyba że cos przeoczyłam.
Stary 2007-07-28, 08:46   #3319
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Basienka27 Pokaż wiadomość
Wczoraj kupiłam Avanti i wiecie co jest tam pokazane że jest kwiatowa mgiełka zapachowa pur blanca blush z avonu,nie widzialam takiej mgiełki w katalogu chyba że cos przeoczyłam.
Tą Pur Blankę Blush widziałam chyba w niemieckim Avonie Zaraz poszukam

EDIT: Mam: http://www.avon.de/PRSuite/buying/sh...subCatID=CAT34
Ma różową zatyczkę

Edytowane przez isa666
Czas edycji: 2007-07-28 o 08:51 Powód: edit
isa666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-28, 08:50   #3320
Amaretta
Rozeznanie

GG do Amaretta

Cytat:
znalazłam osobę która handluje właśnie kosmetykami z AVONU z USA. Czekam na dokładniejsze informacje odnośnie terminu składania zamówień, formy płatności to znaczy na pewno przelew na konto w pln oraz aktualnego katalogu.
Koszty przesyłki oczywiście podzielimy, ale będzie to około 20-30$ czyli 90zł. Myślę, że spokojnie znajdzie się 10 osóbek bo moi znajomi też są chetnie, więc nawet te 9zł to nie jest dużo.
Paczka przyszłaby do domu, a ja mogę się zająć dalej rozsyłaniem do Was i tak sierpień mam wolny, więc dla mnie to nie problem
Najlepiej jakby mozna bylo zamowic z dwoch kat, bo zawsze to wiekszy wybor. I latwiej trafic ze to co nas interesuje bedzie w promocji. Wiesz chodzi mi o to zebysmy mogly zamowic rownoczesnie np na 3 termin kampani A i 1 termin kampani B - wiadomo trzeba bedzie troszke dluzej poczekac na pake, ale to nic.
Jak juz bedziesz wiedziec ktory kat jest aktualny u nich to daj znac
Amaretta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-28, 08:58   #3321
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Basienka27 Pokaż wiadomość
Ostatnio w gazecie wyczytałam swietny sposób na gładkie stopy:wieczorem wmasowac wiekszą ilosc kremu do stóp,owinąć stopy folią spożywczą i zalożyc skarpetki i połozyc sie spac,efekt jest naprawdę super na poczatku troszkę dziwnie(nie polecam chodzenia bo sie stopa slizga) ale szybko mozna sie przyzwyczaic a co najważniejsze naprawde działa.wczoraj zrobiłam tak z ta kuracją parafinową i tez jest super.Naprawdę polecam
o, a ja się zastanawiałam jak używać tej kuracji parafinowej, w co owijać stopy i ręce, a teraz już wiem - folią spożywczą

a tak na przyszłość Basienko proszę, żebyś używała opcji edytuj

pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-28, 09:25   #3322
lucia4444
Raczkowanie

No wiec dzis rano wysmarowałam takiego oto maila do avonu. Wiem ze odpowiadają w dni robocze ale mam czas. Oby tylko poskutkowało
A mail wyglądała tak:

Ostatnio złożyłam zamówienie na II termin katalogu 9/2007. W internecie obejrzałam potem podgląd faktury i co widzę? Że nie dość, że nie przyjdzie kącik wspomnień co jeszcze można wytłumaczyć ofertą do wyczerpania zapasów to nie dostanę także torebki Irlande ani naszyjnika Bellana! Klientka będzie bardzo zawiedziona ponieważ miała mieć torebkę na ślub córki, a ja znów będę musiała się tłumaczyć z braków. Dostawę będę mieć w poniedziałek więc jak klientka ma znaleźć coś odpowiedniego do soboty? Jest mi strasznie wstyd kolejny raz tłumacząc, że nie otrzyma wymarzonej biżuterii czy torebki bo "produkcja zakończona". Co ja mam jej teraz powiedzieć? Że avon to firma zawodząca swoje klientki?

Stary 2007-07-28, 09:28   #3323
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez violisia Pokaż wiadomość
Jak to "korygują"? nic nie korygują. Jak złożysz to zamówienie za ponad 50zł to naliczą Ci już większy upust (tylko na to zamówienie, wcześniejsze zostaje z takim upustem jaki mu przysługuje czyli 20%) i przejdzie on na nastęny katalog.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2007-07-28, 09:29   #3324
milena87_1987
Raczkowanie

dziewczynki wiem ze juz byla o tym mowa ale nie pamietam ...jaka jest odp ta oferta do katalogu na bizu -to jest na nia upust? czy nie to dla konsultantek tylko?
milena87_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-28, 09:45   #3325
Ja_MoNa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lucia4444 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jestem poprostu załamana! Nie przyszła ani torebka Irlande dla mnie alni naszyjnik Bellana dla mnie alni kącik wspomnien. Avon od jakiegos czasu wkurza mnie tymi brakami. A na allegro nie chce kupowac avonu skoro jestem konsultantka.

Nie wiecie moze co mi doradzic w sprawie tych braków?? Bardzo liczylam na ta Irlande bo mialam ja miec na slub w te sobote do kuzynki a tak to co ja teraz znajde w tydzien?? Moze jakiegos maila wysmaruje albo coś . Pomocy
Ale przecież torebka Irlande była do wyczerpania zamasów, tak samo jak kącik wskomnień. Więc nie możesz mieć żadnych pretensji, co więcej zamawiając miałaś być przygotowana na brak tej rzeczy.

Cytat:
Napisane przez kootek_mamrotek Pokaż wiadomość
ja sie zastanawiam nad kącikiem wspomniem do k10
Zestaw (Trwały tusz do kresek Perfect Wear Evening Black, Komplet biżuterii Stationed Rhinestone, Tropikalny scrub do rąk z brązowym cukrem) o wartości 121,70 zł w cenie specjalnej 29,90 zł netto. Nr zestawu – 50849

szczegolnie zalezy mi na eyelinerze, nie pasuje mi natomiast scrub do rąk bo juz mam i nie znam tej bizuterii
biżu -->http://allegro.pl/item219055390_avon...hinestone.html

A scrub do rąk jest fajny - będziesz miała najwyżej na prezent

Cytat:
Napisane przez milena87_1987 Pokaż wiadomość
dziewczynki wiem ze juz byla o tym mowa ale nie pamietam ...jaka jest odp ta oferta do katalogu na bizu -to jest na nia upust? czy nie to dla konsultantek tylko?
20% opustu, tak jak zwykle i możesz kopazywać klientką.
Stary 2007-07-28, 09:53   #3326
lucia4444
Raczkowanie

Ja_MoNko kochana ja wiedziałam ze tego moze nie byc ale klientka nie bardzo. Ale pomyśl,czy Ciebie by nie wkurzyło gdyby nie przyszło ci 70% zamowienia? Bo torebka naszyjnik i Kącik Wspomnień to nie wszystko co ma nie przyjść!

Stary 2007-07-28, 09:57   #3327
martusiawilczek
Zakorzenienie

GG do martusiawilczek

A więc tak
Rozmawiałam dzisiaj przez telefon z tą babeczką, i poinformowała mnie, że przesyłka idzie od 2 do 3 tygodni.
Napisała do tej konsultantki z USA informacje do kiedy trzeba składać zamówienia i jak tylko otrzyma wiadomość, to da mi znać.
Jeśli chodzi o katalog to albo ten http://youravon.com/static/catalog/2007/19/en/p1.html?ba=null

albo strona www.avon.com

Załatwię to przez allegro, w sensie, że wystawi aukcję prywatną na kosmetyki z USA, tak żeby wszystko było zarejestrowane pieniążki jej wpłacamy w złotówkach ona się martwi o resztę. Jak paczuszka przyjdzie to ja mogę Wam porozsyłać, myślę, że to już będą sprawy groszowe z wysyłką.
A jeśli chodzi o wysyłkę ze Stanów to trzeba liczyć coś tak koło 90zł (ale jestem pewna, że dużo osóbek się na coś skusi, ode mnie jest już kilka chętnych osób, więc przesyłka ze Stanów też nie będzie droga).

Jeśli będziecie zainteresowana to proszę o kontakt na Gadu - 1507930 (jestem na niewidocznym)
Mail też sprawdzam co chwilę, ale łatwiej się doiogadać na GG

REKLAMA
Stary 2007-07-28, 09:59   #3328
Ja_MoNa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lucia4444 Pokaż wiadomość
Ja_MoNko kochana ja wiedziałam ze tego moze nie byc ale klientka nie bardzo. Ale pomyśl,czy Ciebie by nie wkurzyło gdyby nie przyszło ci 70% zamowienia? Bo torebka naszyjnik i Kącik Wspomnień to nie wszystko co ma nie przyjść!
No to prawda, wkurzyło by mnie to. Na przyszłość poprostu zaznacz klientce jak będzie zamawiać że nie na pewno to będzie. A teraz - trudno - zamów na allegro i sprzedaj po cenie katalogowej - przynajmniej klientka będzie wiedziała, że zrobiłas wszystko aby miała tą torebkę.

Dziewczyn ten Stylista to jaki nie przychodzi? Czarny?
A co do paletki to ona jets niby ostatni raz ale nie do wyczerpania zapasó, więc ją mogą jescze dorobić i przysłać!
Stary 2007-07-28, 10:09   #3329
gothika
Zakorzenienie

GG do gothika

hm, twój numer sobie zapisałam bo jednak mnie to interesuje

ale mam kilka pytań bo nieprecyzyjnie napisałaś:

Cytat:
[SIZE=3]A więc tak
Rozmawiałam dzisiaj przez telefon z tą babeczką, i poinformowała mnie, że przesyłka idzie od 2 do 3 tygodni.
z jaką babeczką? bo pisałas tylko o jakiejś konsultantce w stanach, więc się pytam jaka to jeszcze inna babeczka ma pośredniczyć?

Cytat:
Napisała do tej konsultantki z USA informacje do kiedy trzeba składać zamówienia i jak tylko otrzyma wiadomość, to da mi znać.
Jeśli chodzi o katalog to albo ten http://youravon.com/static/catalog/2007/19/en/p1.html?ba=null

albo strona www.avon.com
Czyli katalog haloowenowy jest teraz aktualny? A na stronie avonu co niby ma być? http://www.pl.avon.com/PRSuite/home/home.jspKatalog z Ameryki?

Cytat:
Załatwię to przez allegro, w sensie, że wystawi aukcję prywatną na kosmetyki z USA, tak żeby wszystko było zarejestrowane pieniążki jej wpłacamy w złotówkach ona się martwi o resztę. Jak paczuszka przyjdzie to ja mogę Wam porozsyłać, myślę, że to już będą sprawy groszowe z wysyłką.

czyli ta konsultanka wystawi aukcję na alegro?

Sorki że tyle pytań ale uważam że jak załatwiać coś takiego to trzeba konkretnie.
gothika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-28, 10:13   #3330
kootek_mamrotek
Zakorzenienie

GG do kootek_mamrotek

Cytat:
Napisane przez Ja_MoNa Pokaż wiadomość
a ma może ktoś tą biżuterie? bo skan nawet ładnie sie prezentuje

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości