|
|
#1861 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XIX)
Cytat:
Ja mam na dwór krem bambino ochronny. Uważam że się idealnie nadaje,bardzo go lubie nawet sama stosować,fortuny nie kosztuje a jest naprawdę świetny.
|
|
#1862 | |||
|
Zakorzenienie
|
Tak
![]() Cytat:
Tzn od jakiegos czasu juz sie za to zabieram, ale ciagle znajdowalam wymowke, zeby nie szukac. A teraz mam motywacje. Na pewno nie! U mnie wchodzi tylko w gre praca max do godz 16 :/ Cytat:
Nawet u t.sprawdzam czy maja zamkniete co jakis czas :p Cytat:
![]() ![]() DELI, padlabym!! Dobrze, ze byl TZ!! EWULKO, jak Ania? FEWCIU, witaj ponownie! Zostan juz z nami! |
|||
|
|
|
#1863 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fewciu, dziękuję , że pytasz. Z Darią lepiej. Miała dziś apetyt. Dalej stosuję u niej dietę lekkostrawną w razie czego. Była dziś qpka ale taka już bardziej normalna. Wymiotów i gorączki nie było. Uffff Biedna Blanka, a po czym poznajesz że to zapalenie spojówek?? Cytat:
współczuję
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2014-10-27 o 20:53 |
||
|
|
|
#1864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Neti o kurcze ale swinie a dostanie chociaz odprawe , a jak wam idzie nfirma piorąca sa jskies zyski? Ezzo moze czas o l4 pomyslec wiem ze ze swoja działalnością to raczej niewykonalne ale trochę bys odpoczela
|
|
#1865 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1867 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za dobre słowo.
MIKA firma piorące nie idzie wogóle w wakacje było trochę prania. ..a teraz już miesiąc nic..i tak jest ze w jednym tygodniu jest każdy dzień zajęty a potem miesiąc. .. dwa cisza. A co do odprawy dostanie dwu i pół miesięczna. A że kiepsko zarabia to nie będą to kokosy.
|
#1868 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
hej
chwaliłam się już, że w czwartek z mojego zrudziałego blondu przefarbowałam się na ciemny brąz? choć wg fryzjerki jest to jeden z jasniejszych brązów, taaa jasne nie mam zdjęcia, od razu uprzedzamCytat:
wrzuć jakiś filmik śliczne ma włoskiCytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
pewnie już się stresować zaczęłaś ale fajnie, ze się udałoCytat:
|
|
#1869 |
|
Wtajemniczenie
|
o kurdeee, NETI, co to za wiadomość
![]() ![]() : masakra!! tak mi przykro ![]() ![]() ale odprawa wam się będzie należała???dziękuję wam dziewczyny, za wszystki rady, komentarze, to takie miłe że o nas myślicie dzisiejszy dzień był duuużo lepszy niż wczorajszy, wczoraj jej się po prostu woda z pupci non stop (do 16) lała, dziś dalej kupy wodniste, ale tylko 5 i to do godziny 13 30. Ale nie mówię hop, czekam na noc bo to u nas najgorsze ostatnio. Byłyśmy u lekarza, stwierdziła że to na bank jakiś zmutowany wirus, dała jakiś lek na powstzrymanie biegunki , zaleciła probiotyki i jeśli ania będzie chciała wypiś to orsalit (ale nie chciała :P). Za to pochwaliła Anie? mnie? za picie, że mimo tak długiego stanu chorobowego dziecko nie jest odwodnione, powiedziała, żeby jechać na IP jeśli ania w przeciągu 10h nie przyjmie żadnego płynu. Ale tak jak pisałam - z tym nie mamy większego problemu, o dziwo wchodzi jej lepiej ciepła gorzka herbata, więc jej zmieniałam co godzinę kubek żeby zawsze miała świeżą. No i przed snem dostawała wodniste pleko zagęszczone kleikiem ryżowym. Wieczorem już nawet skubęła drobiowej wędlinki ze sklepu eko, mam nadzieję, że będzie już lepiej ![]() oczywiście mamy narazie szlaban na żłobek, w środę mamy iść na kontrolę (bo do żłobka potrzebuję po chorobie zaświadczenie że już zdrowa ), najwyżej zostaniemy do końca tygodnia w domu,. Chociaż egoistyczna matka na koniec bezrobocia zafundowała sobie w czwartek masaż gorącymi kamieniami, a w piątek hybrydy na dłonie - no trudno, najwyżej zrezygnuję.i tak "szczęscie w nieszczęściu" że to się dzieje w tym tygodniu, bo przecież w przyszłym ja do pracy idę
|
|
#1870 |
|
Zakorzenienie
|
Ewulka, to dobrze , że Ania chce pić
![]() Na polsacie leci "avatar". Uwielbiam ten film
|
#1871 |
|
Zadomowienie
|
Meneq
To mniamniusnie bedzie Neti Tak mi przykro Trzymam kciuki zacszybkie znalezienie pracy |
|
|
|
#1872 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam !
Cytat:
po czym poznaje? Wypływa jej ropka z oczka,taka przezroczysta,malutkie kulki ma w kącikach oczka. Ma to po mnie. Każda choroba zaczyna sie u mnie tym ;/ Cytat:
No właśnie, mowa była o legitymowaniu. U nas każdego z dowodu legitymują. Kiedyś moja mama odbierała Blanke A zapomniałam Ją wpisać do upoważnienia, to nie chcieli jej dać Małej. Dostałam wtedy telefon od Pan z informacja co się dzieje. A furtka u nas jest zamknięta, na domofon. Także nikt nie wchodzi kto kodu nie zna. Dziewczyny jak mnie gardło boli ![]() ![]() ![]() ![]() Flikam strasznie. Boję się że Mała zarazę ![]() ![]() ![]() Jeszcze miałam powiedzieć że moje dziecko wstaje przed 5
|
||
|
|
|
#1873 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja też powoli odkładam na wakcje bo w przyszłym roku już na 100% jedziemy. Blanka słodka, Olwika dopiero teraz zaczyna coś pupką kręcić. Co do kremu to miaąłam emolium tak normalny na suche policzki i właśnie teraz się rozglądnę za takim na zimę. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Jakoś ostatnio nie moge się wbić. Inna sprawa że kompletnie nie mam czasu. Teraz jak Tż ma II zmiany mama nie przyjeżdża ale jakoś sobie radzimy. Tylko że chodzę spać o północy a wstaję 4:30 Wreszcie doczekałam sie że moje dziecko samo pije mleko na noc (wiem Wasze robią to od miliona lat), z piciem nie było problemu a to mleko jakoś nie szło. Ale jakoś od tygodnia bierze sobie z komody i sama pije .Wczoraj zakupiłam w biedronce taką lampkę dla dzieci led taką krówkę, nie jest to co prawda Bokehowy królik ale jaka frajda, brała, przytulała, świeciła po zabawkach, a na koniec odłożyła na komodę i poszła spać. A i jeszcze robię wiązanki na groby no bo przecież ja to muszę sama zrobić, a jakoś nie uznajemy z mamą chryzantem, zresztą przy tej pogodzie nie wiem czy dobę by wytrzymały.
|
|
#1874 | ||||
|
Zakorzenienie
|
no! w koncu udalo mi sie zalogowac!
witam sie z -3 na termomentrze ![]() Cytat:
u nas w szkole taka piz.dziawa ze wczoraj calusienki dzien w kurce przesiedzialam![]() co do nagrywania przez panie - ja bym jednak nie prosila bo mozesz narobic im nieprzyjemnosci. jakby ktos to zauwazyl to by mialy jednym slowem &*^%$#%**^ ![]() Cytat:
po rodzicach taki zdolny tez wczoraj kupilismy ta lampke, tez krowke i tez jest SZAL! ![]() jaka, jaka? to jest typowy krem na mroz?Cytat:
Cytat:
----------- bylismy wczoraj na zakupach. kupilam w koncu jednak plaszczyk i buty. i malz kupil mi sweterek na imieniny takze jest czad! ![]() ---------- Dopisano o 07:22 ---------- Poprzedni post napisano o 07:20 ---------- ewulka, co u Was? jak nocka? ![]() nawijko - ale fart z tym zlobkiem! |
||||
|
|
|
#1875 |
|
Zakorzenienie
|
Pstryczku a nie ppomyślałam o tym
|
|
|
|
#1876 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co do dupy ciezarowka jestem, zagladam na poczekalnie a tak laski juz kupuja wyprawki łóżeczka wozki a ja nic nawet nie myślę nie mam czasu i jakoś tak nie emocjonuje sie ciąża jak z Julkiem nawet dobrze nie pamiętam kiedy mam wizyte , teraz polowkowe to moze plec poznam i cos rusze z wyprawka
|
#1877 |
|
Zakorzenienie
|
mika kochanie nie martw sie ja tez wyprawke dopiero pod koniec zaczelam kompletowac i juz bez takich emocji jak piprzednie hihi
pstryku my tez mustele do buzki uzywamy zwykly nawilzajacy jest jrszcze mocniej nawilzajacy z cold cream alr ja go nie lubie neti o kurde to kciuki jak tz nic nie znajdzke to Ty wracasz do roboty?? meneq tez jestem ciekawa tych pieluszek ale cena powala leos juz nie ma takiej dupki wymagajacej ja probowalam pieluch w kilku krajach europy mialam tez jakies tureckie i z usa i wszystko takie samo mam pytanie techniczne pisalyscie kiedys ze papierkiem lakmusowym(?) mozna sprawdzic czy to wody plodowe kurde normalnie mam wrazenie ze sie sacza gacie mam non stop mokre ale to nie zaden sluz tzn ja wogole ostatnio poce sie jak swinia az mi wstyd ale cipka raczej nie.... bylam wczoraj na spkotkaniu sluzbowym czulam ze jestem cala mokra pozylam rece ba stole patrze a tam mokre slady.niezla siara hehe Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym, ze sa miekkie, to jeszcze idealnie dopasowane i co najwazniejsze bardzo chlonne. W zasadzie dwie pieluchomajtki obojetne pampersa, dada czy babydream to jedna moony, wiec az tak nie powinno bic po kieszeni. Do lekarza dzwonilas? Na kiedy masz termin? |
|
|
|
|
#1879 |
|
Zakorzenienie
|
Ale zimnooooo. W kominku napalone. Chcę już zmienić mieszkanieeeee U nas nocka ładna Ewulka , a jak u Was???
|
#1880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie miałam pytać o Ciebie- jak się czujesz? Może wstawisz nam swojego bebzonka do k.... proszę
|
|
#1881 | ||
|
Lurker ;)
|
Cytat:
![]() U nas w zlobku kazali podpisac zgody na nagrywanie dzieci itp, panie bardzo sie zdziwily jak spytalam a gdzie moge zaznaczyc, ze nie wyrazam zgody ![]() Cytat:
Marsi podjedz moze do lekarza niech sprawdzi U Ciebie to juz nie przelewki, warto sprawdzic dla wlasnego spokoju.U nas tez piz.dzi! 1 stopien! Dobrze, ze kupilam malej te przejsciowke w pepco, akurat na taka pogode. Ja sama mialam dzis ubrana puchowke :P
|
|
#1882 |
|
Zakorzenienie
|
meneq terin cc mam na 17-19 zobaczymy w poniedziałek co gin powie bo wtedy mam wizytę
nie wiem czytam niby ze taka mokrzyca w gaciach to normalka nic po nogach na szczescie nie cieknie![]() wczoraj moj Leos miał przygodę, bidulek bawilismy sie wieczorem z TZ i malym w stary niedzwiedz mocno spi i Leos siedział po zabawie na dupce a nozki mial tak wywiniete do zewnatrz i wstał i zaczal okropnie plakac, nie moglismy go uspokoic, plakał mamisia boli ałaaa usypial ze strasznym płaczem, łzy jak grochy lały sie po policzkach a ja nie umiałm bidulkowi pomóc, obudził się w nocy jeszcze płakał na nozke, mieliśmy jechać na IP ale usnął, rano wstał i fikał jak kózka, nie mam pojęcia co to było
|
|
|
|
#1883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Julo śpi nie wiem kiedy przestawi sie na nowy czas wstaje po 5 i właśnie ok 9,30 zasypia na drzemke a nie o 12 a od jutra reha na 10 ciekawe jak bedzie funkcjonionowal
|
|
#1884 |
|
Zakorzenienie
|
marsi ciaza juz donoszona?
mika wystaw go rano na slonce. Uwierz mi, ze z przestawieniem o 7h tym sposobem nie mialam najmniejszego problemu z Yae |
|
|
|
#1885 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro spróbuję bo sniadanku na slonce wyjsc bo po 9 to juz musimy wyjezdzac
|
#1886 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
u nas dzisiaj -3 ![]() ellmi pokaż swoją metamorfozę ![]() ja od roku chcę się ściąć na krótko ale się boję ![]() ewulko jak Ania? ![]() pstryczku super zakupy ![]() marsi może Leosiowi nóżka ścierpła? Hania dostała od babci książeczkę, gdzie jest 400 naklejek. od 8 siedzimy i naklejamy
|
#1887 |
|
Zakorzenienie
|
meneq jeszcze nie dopiero za 3 dni bedzie 36 t skonczony
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1888 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny,
Wybaczycie mi, że tak nagle przestałam się odzywć?? Przepraszam, ale skończył mi się internet, telefon znowu w naprawie (będzie wojna z pusem chyba) no i nie miałam jak się odezwać do Was. U nas wszystko ok, poza tym, ze Paula ostatnio popada ze skrajnowści w skrajność. Jednego dnia mega bunt, rzucanie się po podłodze itp a drugiego tylko się przytula i buziaki daje. Pomomo wszystko kocham ją nad życie. Nadal nie wiele mówi, zdrowa Odczytałam też przed chwilą maila, że oczywiście nie dostałam pracy na pkp, ale są mną zainteresowani i jak tylko będą mieli wolny etat na stanowisko na które się nadaję to się ze mną skontaktują. Powinnam się cieszyć? Bo chyba w to nie wierzę. Choć kilka razy już wysyłałam do nich cv i zawsze dostawlałam maila, że rekrutacja się skończyła i że mnie nie chcę. To chyba tyle ode mnie. Jestem bardzo ciekawa co u naszych mam w staie błogosławionym?? Może jakieś streszczenie?? Tymczasem lecę nadrabiać
|
|
|
|
#1889 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wystaw go na pierwsze promienie. Inaczej nie ma to sensu ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Cytat:
To wypadaloby jeszcze te kilka ni poczekac |
||
|
|
|
#1890 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przestań !!!! Masz jeszcze dużo czasu. Poza tym te najważniejsze rzeczy masz. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:55.

Stawiam, ze znajdziesz szybciej niz ja
Podziele sie tynkiem z naszych scian 

nie mam zdjęcia, od razu uprzedzam
ciekawe czy jest Mustela na zime? ten byl swietny!
), najwyżej zostaniemy do końca tygodnia w domu,. Chociaż egoistyczna matka na koniec bezrobocia zafundowała sobie w czwartek masaż gorącymi kamieniami, a w piątek hybrydy na dłonie - no trudno, najwyżej zrezygnuję.
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

22.05.2008
14.08.2011