Mamusie lutowe 2015 - cz. 3 - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-29, 08:29   #2221
IncognitoNick
Zadomowienie

Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 3

Asia - a jak pisałam, że ta glukoza nie jest taka zła to nikt mi nie wierzył Tylko kłucie trochę gorsze, no ale też da się przeżyć.

Mlebi - mi się wydaje, że Twój TŻ jest troszkę zazdrosny No bo Ty leżysz, jeszcze wszyscy pytają jak się czujesz, a On co? Nieboże jeszcze musi pranie robić Tak jak któraś z dziewczyn pisała, może po prostu nie rozumie powagi sytuacji. Czy w szpitalu lekarz mu wyjaśnił na czym polega problem, czy rozmawiał tylko z Tobą? Jeśli nie, to poszukaj może w internecie jakiś rzetelnych wypowiedzi lekarza, czym grozi skrócenie szyjki, jak są zalecenia (leżeć, leżeć, leżeć!) - niech to sobie przetrawi.

Mój M czasem też nie "nadąża". Jak mi wyszedł wysoki cukier na czczo, to od razu, zanim jeszcze lekarz się za to zabrał, wprowadziłam modyfikację jedzenia, załatwiłam sobie glukometr, robiłam pomiary. Mąż też mi narzekał: przesadzam, po co się tyle kłuję itd. Ja w tym czasie, olewając Jego uwagi, unormowałam sobie (mniej-więcej) cukry. Potem jak pogadał z ginem, poczytał o cukrach w ciąży, to sam przyznał, że miałam rację i podziękował za opiekę na dzieciaczkiem. Tak to już jest z facetami
IncognitoNick jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-29, 08:30   #2222
MaamaaZuzi
Wtajemniczenie

Jak ja się ciesze że ja nie muszę leżeć. U mnie było by dokładnie to samo. Krew by mnie zalewała jak M pranie wiesza. Dlatego wszystko co się da to już robię sama. (np mycie szafy i szafek w środku) M by na pewno mówił że nie trzeba. A codzienne obowiązki były by trudne do przetrwania tym bardziej z Zuzikiem.
Mi mógł by pomóc ewentualnie tata, i na pewno byśmy się przeprowadzili do niego gdyby coś się działo. Po porodzie chyba też tam się przeprowadzimy, tak bardzo wczoraj chciał Powiedział że będzie nam gotował i sprzątał a ja będę mogła odpoczywać i dziewczynkami się zajmować, po Zuzie mam blizutko od taty, jak Madzia będzie spała będę mogła sąsiadkę na chwilkę zawołać, same plusy

Ja dziękuje za rozpakowanie za 2 miesiące o nie nie ale 2 miesiące + 3 dni już mogę, byle by nie w tym roku
Stary 2014-10-29, 08:32   #2223
201704210903
Konto usunięte

Kano dobrze że już w domu
No tz jest zazdrosny bo wczoraj powiedział że też by se chciał leżeć i cały dzień na forum siedzieć.
Mam nadzieję że wczorajsze nerwy nie zaszkodziły szyjce

Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
201704210903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-29, 08:35   #2224
Asia1105
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez IncognitoNick Pokaż wiadomość
Asia - a jak pisałam, że ta glukoza nie jest taka zła to nikt mi nie wierzył Tylko kłucie trochę gorsze, no ale też da się przeżyć.

Mlebi - mi się wydaje, że Twój TŻ jest troszkę zazdrosny No bo Ty leżysz, jeszcze wszyscy pytają jak się czujesz, a On co? Nieboże jeszcze musi pranie robić Tak jak któraś z dziewczyn pisała, może po prostu nie rozumie powagi sytuacji. Czy w szpitalu lekarz mu wyjaśnił na czym polega problem, czy rozmawiał tylko z Tobą? Jeśli nie, to poszukaj może w internecie jakiś rzetelnych wypowiedzi lekarza, czym grozi skrócenie szyjki, jak są zalecenia (leżeć, leżeć, leżeć!) - niech to sobie przetrawi.

Mój M czasem też nie "nadąża". Jak mi wyszedł wysoki cukier na czczo, to od razu, zanim jeszcze lekarz się za to zabrał, wprowadziłam modyfikację jedzenia, załatwiłam sobie glukometr, robiłam pomiary. Mąż też mi narzekał: przesadzam, po co się tyle kłuję itd. Ja w tym czasie, olewając Jego uwagi, unormowałam sobie (mniej-więcej) cukry. Potem jak pogadał z ginem, poczytał o cukrach w ciąży, to sam przyznał, że miałam rację i podziękował za opiekę na dzieciaczkiem. Tak to już jest z facetami
Kłucie też spoko, fajne młode pielęgniarki nic nie czuć nic nie boli

---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ----------

Olcia kciuki za wizytę

Kano na pewno już limit wyczerpany

Idę na 2 kłucie. Ale zleciało
Asia1105 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-29, 08:37   #2225
IncognitoNick
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Asia1105 Pokaż wiadomość
Kłucie też spoko, fajne młode pielęgniarki nic nie czuć nic nie boli
Asia, nie chwal tak, bo jak Twój TŻ przeczyta to też będzie zazdrosny: Ty sobie tak słodko spędzasz czas przy smacznym drinku i muzyczce, a On pewnie w pracy! Ehh, Ci nasi faceci
IncognitoNick jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-29, 08:47   #2226
Lubcia
Zadomowienie

Dzieńdoberek dziewuszki
U nas zapowiada się śliczny dzionek
Cytat:
Napisane przez emdzik Pokaż wiadomość
Nie moge spac od 4 sie juz mecze... moje dziecko od wczoraj jest jakies za aktywne, wczesniej kilka razy dziennie ją czulam a teraz ona chyba w ogole nie spi..
A to co teraz tam robi to az nie wiem jak nazwac, doslownie boje sie az brzucha dotknac bo tak caly czas podskakuje.
Ja chyba jednak wole te subtelne i delikatne kopniaki...
Ja też dziś nie mogłam spać, rano odprawiłam męża do pracy a potem nie mogłam usnać a mój kruszyna w brzuchu też mi dawała ostre kopniaki że już nie śpi.
Cytat:
Napisane przez Alunia79 Pokaż wiadomość
Dzieńdoberek Poczytałam was, a teraz zapie... na te zapomniane badania :p
Idź śmiało
Cytat:
Napisane przez Mlebidakin Pokaż wiadomość
Mnie bolą plecy na górze.
Tz ma pretensje że sama prania nie robię tylko czekam na niego. Jak ją staram się jak najwięcej leżeć a i tak muszę wstawać robić sobie posiłki lub mierzyć cukier. On jest chyba nienormalny. Powiedziałam mu że teraz będę dzwonić do jego mamy żeby przyszła pranie zrobić.

Ci mężowie nasi to chyba się z choinki pourywali ja na twoim miejscy przez kilka dni bym nie prała niech pierze sam albo u mamusi. Ty naprawdę musisz się oszczędzać czy on tego nie rozumie
Cytat:
Napisane przez Tutti1234 Pokaż wiadomość
Ale wy szalejecie z pisaniem, przepraszam nie odniose sie bo juz nie pamietam co ktora pisała.

Ja obudziłam sie o 3 mała tak słodko delikatnie kopała ah.

Kupiłam wczoraj ten balsam babydrem fajnie nawilza ale ten zapach jakis dziwny, no ale najwazniejsze ze juz skora dzisiaj lepsza jest.

to moje łupy wczorajsze, zdjecia z tel robione i nie moge na kompie obrocic.
Ten w gwiadki jest juz troszke wiekszy wiec bedzie pewnie na poczatek wiosny (to taki materiał jak na bluzy)

----------

No i kupiłam sobie buty na zime w 1 sklepie do jakiego weszłam a moj tż myslał ze juz do domu pojedziemy hahahah 7 lat razem a on zdziwiony ze ja jeszcze chce do rosmana, biedronki i 2 lumpków hahaha
Super ciuszki mój też się wczoraj zdziwił bo pojechaliśmy do korony a podrodze jeszcze do apteki, rosmana, biedrony, zatankować i tak zleciało popołudnie
Cytat:
Napisane przez maladT Pokaż wiadomość
witam i ja... znowu jadłam śledzia... a na to kanapke z miodem normalnie jak mi brzuch nie eksploduje to bedzie super... ale takie dobre to było
Ale masz smaki śledź i miód gratuluje ja jednego i drugiego do ust nie wkładam
Cytat:
Niedługo będą mamy lipcowe :p

Oj tak a my już niedługo będziemy wyglądać jak trzydrzwiowe szafy z tymi naszymi brzucholkami
Cytat:
Napisane przez Asia1105 Pokaż wiadomość
Ewek dzięki za radę co do balsamu. Maść z wit. A stosowałam zawsze zimą do rãk, ale o brzuchu nie pomyślałam. Na wieczór się posmarowałam i do teraz skóra piękna i gładka

Już wypiłam pysznego drinka glukozowego To naprawdę jest dobre Teraz pobranie o 9:40 i 10:40... Słuchamy z niunią muzyki i tak zabijamy czas
No widzisz a jak ja mówiłam, że to lubię i mi smakowało to nikt mi nie wierzył Ja mogę za każdą z was wypić ale pokłuć się nie dam

Martulka i Alunia śliczne te brzuszki wasze takie fajne malutkie, okrąglutki
http://s7.suwaczek.com/201302221561.png
Bartuś
28.01.2015
Lubcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-29, 08:47   #2227
Asia1105
Wtajemniczenie

Hmm ŻYCIE Ktoś musi pracować, żeby inny mógł pić drinki U nas to już taki układ mamy od ufff długich lat ja uwielbiam być w domu poza tym w moim zawodzie pracy brak, więc mąż nie naciska
Asia1105 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-10-29, 08:53   #2228
Kasiulka22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maciejka1987 Pokaż wiadomość
ja własnie też myślę i myślę... ale własnie jak czytam opinie o wozkach to wiele osób mówi, że w zestawach gondola super, a spacerówka gorzej... także też sama nie wiem .

Któraś z dziewczyn mówiła minusy wózków BEBETTO ... która i co mówiła?? Bo nie pamiętam, a spodobał nam się ten wózek

bym chyba udusila tż...

Wstałam i już od rana siły nie mam
Ja też nie pamiętam minusów i zamierzam kupić Silvię Bebetto, mimo wcześniejszych zapędów na Tako City Move.

Cytat:
Niedługo będą mamy lipcowe :p

Ach sentyment mnie łapie! 7 lat temu w listopadzie zrobiłam test i zostałam mamą lipcową

Melbi współczuję... tż powinien mieć teraz mega karę, bo się popisał na całego .

Ja Wam będę zdawać relację z glukozy nr 2 w przyszłym tygodniu... mamusiu może któraś pojdzie za mnie...

Jakaś niedospana dziś jestem mimo iż teoretycznie powinnam być

Od jutra zaczynamy z córą zajęcia na Judo bo strasznie chce chodzić (to takie ćwiczenia z elementami judo, więcej jest ogólnorozwojowych ćwiczeń ruchowych).

---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ----------

MamaZuzi my z Agą kupiłyśmy te materace

http://allegro.pl/materac-piankowy-d...740610973.html

Kasiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-29, 08:53   #2229
buu007
Zakorzenienie

Asia u mnie w labo nie wolno cytryny,zreszta,jakos przezyc bede musiala,ja juz raz to pilam i dla mnie to bylo okropne,ale ja jestem inna,zdecydowanie wole klocie

Ollllciaaa za wizyte

kano chyba nic sie takiego nie dzialo,ot plotkowalysmy przez 25 stron
kochana a Ty juz lepiej sie czujesz?
jej szkoda ze znow to musial byc szpital

Mlebidakin on sie prosi o zdzielenie go w leb,trzeba bylo mu powiedziec ze prosze bardzo,neich sobie lezy a Ty sobie chetnie pojdziesz z kolezankami na piwo i do pracy
on zdecydowanie nie rozumie powagi sytuacji,dobrze dziewczyny pisza,jemu sie chyba wydaje ze ty lezysz i nic nie robisz i jeszcze smiesz narzekac
bardzo przykre tylko ze ma takie podejscie
moze dziewczyny dobrze radza,wziac go do lekarza albo poszukac jakis filmikow czy wypowiedzi?

II kreseczki- 3.06.14

i juz z nami

WYMIANA

buu007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-29, 08:53   #2230
lui_89
Zadomowienie

Melbi ja też myślę, że faceci po prostu momentami nie nadążają za tym wszystkim. Mnie też coś trafia jak wracam o 21.00 z pracy ledwo żywa, a TZ siedzi przed kompem od 16.00 i sterta garów ze zlewu wypada
ale taki już uroki tych mężczyzn.

co do czytania etykiet to ja jak zaczęłam studia potrafiłam pół godziny ketchup wybierać a w końcu wogóle z niego zrezygnowałam bo mi zaden nie pasował. Teraz już mam obcykane co jest miarę ok, a poza tym jem już w miarę normalnie, nie żyję na brokułach i pomidorach jak kiedyś.

a ja wczoraj otworzyłam pod prysznicem próbkę balsamu kakaowego z Palmelsa i jak dla mnie zapach
rossmanowe rzeczy jak dla mnie najlepsze

buuu ja też glukozę piję w 27tc
lui_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-29, 08:57   #2231
201704210903
Konto usunięte

Lui a czy cytryna do glukozy nie zburzy wyników? Przecież to też są węglowodany

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-29, 08:57   #2232
logoasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Alunia79 Pokaż wiadomość
Mój wózio też ma duuużą gondolę 86cm. Taką chciałam żeby na następną zimę jeszcze w gondoli wozić malucha
nie ma bata roczne dziecko w gondoli nie wytrzyma

Cytat:
Mnie bolą plecy na górze.
Tz ma pretensje że sama prania nie robię tylko czekam na niego. Jak ją staram się jak najwięcej leżeć a i tak muszę wstawać robić sobie posiłki lub mierzyć cukier. On jest chyba nienormalny. Powiedziałam mu że teraz będę dzwonić do jego mamy żeby przyszła pranie zrobić.

nie ma sensu się denerwować. jak raz zrobi się góra prania czy zmywania czy kurz będzie walał się po podłodze to tz zrozumie powagę sytuacji
logoasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-29, 09:02   #2233
lui_89
Zadomowienie

Melbi jeśli o to chodzi to cytrynie jako owocu jest troszkę węglowodanów, chyba około 8g na standardowy owoc, ale one są przede wszytskim w miąższu, ale w samych wyciśniętym soku na 1 łyżkę masz około 0,5 g węglowodanów więc spokojnie nawet jak wciśniesz 2 łyżki to raptem będzie około 1g dodatkowych węglowodanów, czyli prawie nic
Stary 2014-10-29, 09:09   #2234
emdzik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martu_la Pokaż wiadomość

A mój brzuchol tak wygląda 25 tydzień

Ekstra śliczna piłeczka hihi

Cytat:
Jak leże na prawym boku to mnie kopie w wątrobę.
Czasem tak gwałtownie się rusza że aż mnie to przeraża. Też wolę delikatne kopanie

No mnie dosłownie to przeraziło bo się tak strasznie i szybko ruszała, że naprawdę nie wiem czy coś jej nie przeszkadzało. Juz nie wiedziałam jak leżeć bo za dużo pozycji i tak nie mam do wyboru :/

Cytat:
Napisane przez ewek000 Pokaż wiadomość
oszczędzam, aż mnie kość ogonowa boli od leżenia
Ale oszczędzaj się dalej byle chociaż do piątku i żeby była poprawa

Cytat:
Napisane przez Tutti1234 Pokaż wiadomość
Ale wy szalejecie z pisaniem, przepraszam nie odniose sie bo juz nie pamietam co ktora pisała.

Ja obudziłam sie o 3 mała tak słodko delikatnie kopała ah.

Kupiłam wczoraj ten balsam babydrem fajnie nawilza ale ten zapach jakis dziwny, no ale najwazniejsze ze juz skora dzisiaj lepsza jest.

to moje łupy wczorajsze, zdjecia z tel robione i nie moge na kompie obrocic.
Ten w gwiadki jest juz troszke wiekszy wiec bedzie pewnie na poczatek wiosny (to taki materiał jak na bluzy)

----------

No i kupiłam sobie buty na zime w 1 sklepie do jakiego weszłam a moj tż myslał ze juz do domu pojedziemy hahahah 7 lat razem a on zdziwiony ze ja jeszcze chce do rosmana, biedronki i 2 lumpków hahaha
Super ciuszki ojj jak ja lubie takie oglądać

Cytat:
Napisane przez Ollllciaaa Pokaż wiadomość
Madzia, ja na razie czuję takie delikatne kopniaki. Boję się, co będzie później. Nie strasz !
Ja straszyć Cię nie chce no każde dziecko jest inne, tylko moje też prawie cały czas było spokojne a tu od wczoraj nie wiem co się dzieje. Ja nie wiem czy ona przez chwilę poszła spać bo cały czas ją czuje

Cytat:
Napisane przez kano1003 Pokaż wiadomość
Dziewczyny nie nadrabiam, ani nawet nie zaczynam bo to jest jakieś 25 stron

Jednak bez szpitala się nie obyło. Już jest lepiej troszkę jeszcze boli, ale da się żyć

Mam nadzieję, że to już na prawdę ostatnia niespodzianka w tej ciąży!

Zda mi ktoś szybką relację co jest na tapecie bo nie potrafię się wbić?
Najważniejsze , że już dobrze. I że w domku jesteś. Teraz trzeba uważać na siebie
No jak tu się wbić.. wiesz co chwilę rozmowa o czymś innym albo tym samym więc na pewno jakoś się wbijesz...
A ze złych informacji to Ally już nie jest mamusią lutową

Cytat:
Napisane przez MaamaaZuzi Pokaż wiadomość
Jak ja się ciesze że ja nie muszę leżeć. U mnie było by dokładnie to samo. Krew by mnie zalewała jak M pranie wiesza. Dlatego wszystko co się da to już robię sama. (np mycie szafy i szafek w środku) M by na pewno mówił że nie trzeba. A codzienne obowiązki były by trudne do przetrwania tym bardziej z Zuzikiem.
Mi mógł by pomóc ewentualnie tata, i na pewno byśmy się przeprowadzili do niego gdyby coś się działo. Po porodzie chyba też tam się przeprowadzimy, tak bardzo wczoraj chciał Powiedział że będzie nam gotował i sprzątał a ja będę mogła odpoczywać i dziewczynkami się zajmować, po Zuzie mam blizutko od taty, jak Madzia będzie spała będę mogła sąsiadkę na chwilkę zawołać, same plusy

Ja dziękuje za rozpakowanie za 2 miesiące o nie nie ale 2 miesiące + 3 dni już mogę, byle by nie w tym roku
Ojj no. Mój mąż mi też dużo pomoga itp bo już często to mnie boli... tamto czy coś. Ale nie wyobrażam sobie nie móc nic robić.
A u Ciebie.. no dobry pomysł z tatą.. tym bardziej jak się zaoferował będzie Wam łatwiej

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ----------

Cytat:
Lui a czy cytryna do glukozy nie zburzy wyników? Przecież to też są węglowodany

U mnie właśnie jak u Eli też zabraniają wciskania cytryny, nawet trochę. I to 2 ginekologów też powiedziało. Może ciutke tego tam jest ale widocznie coś robi, bo tak wszędzie by na to pozwalali.

"I ślubuję Ci..." <3 10.05.2014

27.01.2015 <3
emdzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-29, 09:13   #2235
lui_89
Zadomowienie

a u mnie właśnie nie ma problemu
co lekarz to inne podejście - cytryna, miód, ciśnienie, kwas foliowy. Ważne, żeby znaleźć tego jednego i mu ufać

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-10-29, 09:15   #2236
emdzik
Zakorzenienie

Ciekawe jak Ilonka po egzaminie... napisałabym smsa ale nie chcę jej znowu gwa.łcić tymi smsami bo jeszcze kiedyś komórke przeze mnie wyłączy

27.01.2015 <3
Stary 2014-10-29, 09:15   #2237
201704210903
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez lui_89 Pokaż wiadomość
Melbi jeśli o to chodzi to cytrynie jako owocu jest troszkę węglowodanów, chyba około 8g na standardowy owoc, ale one są przede wszytskim w miąższu, ale w samych wyciśniętym soku na 1 łyżkę masz około 0,5 g węglowodanów więc spokojnie nawet jak wciśniesz 2 łyżki to raptem będzie około 1g dodatkowych węglowodanów, czyli prawie nic
Dobrze wiedzieć

Stary 2014-10-29, 09:20   #2238
emdzik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lui_89 Pokaż wiadomość
a u mnie właśnie nie ma problemu
co lekarz to inne podejście - cytryna, miód, ciśnienie, kwas foliowy. Ważne, żeby znaleźć tego jednego i mu ufać
Co racja to racja
Mi tam i tak problemu to nie sprawiło. Zwykła woda z cukrem

Moje dziecko znowu tak wariuje

27.01.2015 <3
Stary 2014-10-29, 09:23   #2239
buu007
Zakorzenienie

Cytat:
Ciekawe jak Ilonka po egzaminie... napisałabym smsa ale nie chcę jej znowu gwa.łcić tymi smsami bo jeszcze kiedyś komórke przeze mnie wyłączy

kurcze teraz czuje klocie w pochwie
i znow swedzenie
ja sie zaczynam powaznie boc,moze tam nic nie ma ale czemu ciagle cos swedzi
wezme dzis numer od lekarza kolezanki,chyba musze sie wreszcie ruszyc do innego a nie czekac na cud ze moj zmadrzeje

---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------

wlasnie,ciekawe ale ona miala dzis egzamin?
ja jakos zrozumialam ze jazdy
a nie ajzdy miala meic wczoraj chyba

II kreseczki- 3.06.14

i juz z nami

WYMIANA

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-29, 09:27   #2240
kano1003
Raczkowanie

Bardzo mi przykro z powodu Ally. Aż mi ciarki wystąpiły

No ja już lepiej się czuje. Nie mam już kolki. Tylko taki jednostajny delikatny ból prawej nerki. Ale da się żyć. Mam nadzieję, że w końcu wszystko puści. No i dodatkowo infekcja się przyplątała... swędzi piecze ehh Trudno to też zwalczę

Pokażę wam pościel jaką będę dzisiaj zamawiać http://allegro.pl/7el-posciel-licenc...737418363.html zastanawiam się tylko czy wzór nr 2 czy 4

Edytowane przez kano1003
Czas edycji: 2014-10-29 o 09:28
kano1003 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-29, 09:32   #2241
emdzik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buu007 Pokaż wiadomość

kurcze teraz czuje klocie w pochwie
i znow swedzenie
ja sie zaczynam powaznie boc,moze tam nic nie ma ale czemu ciagle cos swedzi
wezme dzis numer od lekarza kolezanki,chyba musze sie wreszcie ruszyc do innego a nie czekac na cud ze moj zmadrzeje

---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------

wlasnie,ciekawe ale ona miala dzis egzamin?
ja jakos zrozumialam ze jazdy
a nie ajzdy miala meic wczoraj chyba
Tak wczoraj miała jazdy i wizytę u gina a dzisiaj egzamin już

Mnie właśnie też od wczoraj kłuje w pipce... ale ja mam wrażenie że to przez Małą bo ona tak się wierci i skacze po całym brzuchu :/

Eh a Ty już dużo miałaś tych infekcji tez ;/ ja caly czas biore natamycyne i chyba nawet pomaga bo nie swędzi nic

27.01.2015 <3
Stary 2014-10-29, 09:38   #2242
lui_89
Zadomowienie

Cytat:

Mnie właśnie też od wczoraj kłuje w pipce... ale ja mam wrażenie że to przez Małą bo ona tak się wierci i skacze po całym brzuchu :/
widzę, że z kłuciem to nie ja jedyna
kanoo m bardziej 4 się podoba
Stary 2014-10-29, 09:39   #2243
malenstwo6
Przyczajenie

hej Mamusie. Ja nadal na telefonie
piszecie o M, mój nic nie pomagal mi w domu w pierwszej ciąży- jeszcze wtedy wykańczaliśmy dom i sie wprowadzalismy, nic do niego nie docieralo, wszystko sie zmienilo jak koleżanka moja, ktora miała termin po mnie, urodziła 2 m-ce wczesniej- rok walczyli o zdrowie dziecka ( teraz jest wszystko super) ale to dalo mu do myślenia, teraz nawet jak wraca zmęczony późno z pracy pyra czy jest cos do zrobienia i idzie kąpać i usypać synka po prostu potrzebna była terapia szokowa Oni tak maja...
a i zgadzam sie ze roczne dziecko nie wytrzyma w gondoli- mize prędzej zima sanki
ja wczoraj musiałam wracać z symen na nogach z przedszkola ok 3 km - myślałam ze nie dojde masakra tak mnie bolał dol brzucha jakby miednica - nie wiem co będzie w lutym, a jeszcze swieta przed nami.
A miałam Wam jeszcze napisać kiedy moja Łucyjka odstawia tańce w brzuchu - jak tylko uslyszy ze Fifi zbliża sie do brzucha albo gada w pobliżu - dyskotekę wtedy mam aż brzuch skacze, a ja się rozculam ... Pozdrawiam

Łucja 19 luty 2015
malenstwo6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-29, 09:50   #2244
buu007
Zakorzenienie

kano a mi nr 2
ta bardziej niebieska
ale obie ladne hehe

II kreseczki- 3.06.14

i juz z nami

WYMIANA

Stary 2014-10-29, 09:55   #2245
emdzik
Zakorzenienie

Kano ja sama nie wiem.. ale chyba bardziej nr 2...

27.01.2015 <3
Stary 2014-10-29, 09:59   #2246
kano1003
Raczkowanie

A ja sama nie wiem. Powiem mężowi żeby wybrał.
Domyślam się, że wam niekoniecznie się podobają, ale ja kocham disney'owskie motywy
Stary 2014-10-29, 10:04   #2247
buu007
Zakorzenienie

kano ja tam lubie disneyowskie wzory
teraz tylko takie rezcy moja mala sama nawet wybiera,czasem to jest wkurzajace ze chce tego batona czy ten sok bo na nim jest ten bohater

II kreseczki- 3.06.14

i juz z nami

WYMIANA

Stary 2014-10-29, 10:06   #2248
201704210903
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez buu007 Pokaż wiadomość
kano ja tam lubie disneyowskie wzory
teraz tylko takie rezcy moja mala sama nawet wybiera,czasem to jest wkurzajace ze chce tego batona czy ten sok bo na nim jest ten bohater
Producenci wiedzą co robią

Stary 2014-10-29, 10:09   #2249
wegielek
Rozeznanie

Cześć Dziewczyny
Kano cieszę się, że już lepiej
Mlebi współczuję...

Odnośnie facetów to ja wolę się za dużo nie wypowiadać...wiem z doświadczenia, że niektórzy się nie zmieniają...albo nie - w ogóle się nie zmieniają, po prostu późno ujawniają jacy są. Ale cóż, to moje własne doświadczenia. Teraz na szczęście mam mojego tz i choć też ma swoje przywary (ja zresztą też) to zawsze mogę na niego liczyć, zamiast niańczyć większe dziecko niż niemowlak (nie tylko wzrostowo).
Mój Mały uprosił mnie rano, żeby zostać w domu, więc dziś będę tylko tak dochodząco
wegielek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-29, 10:12   #2250
MaamaaZuzi
Wtajemniczenie

Marchewka mi sie 4 bardziej podoba Bardzo ładna ta pościel.

Patrze i patrze na te moje ciuszki małej i wącham delikatny ale śliczny zapach Uwielbiam
Jade z Zuzką na 13 do lekarza chyba w drodze powrotnej do lumpka wejdziemy ale coś mdli mnie dzisiaj
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości