Styczniowe mamusie 2015, cz. VI - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-31, 10:00   #4201
bajlaga
Zadomowienie

Dot.: Styczniowe mamusie 2015, cz. VI

Hejka ale mam kiepski nastrój
za wizyty ! pięknie się czyta jak dzieciaczki przybierają na wadze i rosną

lilijka
Ty pracoholiku
no i niezłe jaja, że nie widać jaj ! Ale u Teji też tak było, a potem jednak się odnalazły ale dwie córeczki to też cudownie, najważniejsze, żeby dzieci były zdrowe i szczęśliwe, cóż więcej...

dusiolka mi tusz 2000 calorie też nie przypasował teraz używam Eveline srebrny Volumix Fiberlast razem z Volume Celebrities, z początku takie połączenie tworzyło na moich prostych, rzadkich, krótkich rzęsach niezłą mieszankę, a teraz mi się rzęsy przyzwyczajają do tuszy czy co
mam do Ciebie pytanie, gdybyś mogła odpowiedzieć:
lekarz przepisał mi Calcium gluconicum 3 tabl. dziennie, po jednej i Aspar 3 tabletki dziennie po jednej. Czy to są okej dawki? okropnie nie lubię przyjmować tabletek i mam wrażenie, że strasznie dużo tego, a na opakowaniu to dopiero są dawki podane, aż się przestraszyłam ile tego można przyjmować

Kinqaa następna wizyta 13.11, chyba zaczyna się coraz częstsze chodzenie do lekarza

miałyście robione badanie GBS, na obecność paciorkowca?

Edytowane przez bajlaga
Czas edycji: 2014-10-31 o 10:02
bajlaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-31, 10:01   #4202
Ewka:D:D
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lilijka3 Pokaż wiadomość
Po wizycie czwartkowej. Maleństwo leży główką w dół (co dla mnie jest jakąś anomalią, bo przez moją bliznę ruch jest niemożliwy, a jednak się udało). Szacowana waga ok. 1300-1350g. Wymiary ok., chociaż usłyszałam, że nóżki ma długie. Mam odpoczywać – brać nospę, bo kłucia są trochę niebezpieczne i wysłano mnie już na L4 (wychodzi ze mnie pracoholik bo chciałam jeszcze popracować ). Dostałam też zakaz biegania po grobach. Lekarz widzi też opcję porodu SN, ale nie daje gwarancji. Dostałam skierowanie na kolejne badania. Waga -0,6kg
I gwóźdź programu, mój chłopczyk zrobił się dziewczynką Lekarz stwierdził, że nie widzi jajek. Czyli czekam do rozwiązania, bo to bez sensu teraz iść na usg i potwierdzać płeć poza tym znowu mogę usłyszeć coś innego. Do takiego wniosku doszłam z mężem. Już się przyzwyczaiłam, bo z córką od początku nie było wiadomo.
Tak więc dziewczyny, robię zakłady: kto na jaką płeć stawia Jakieś propozycje
to dzidzia zrobila psikusa

Ostatnio pisałam i pytałam was się o termometr poszłam po polecany przez was bezdotykowy a wyszlam z apteki z termometrem Rossmax HA500 podobno bardzo dobry a tańszy około 95 zł

W aptece też Pani bardzo mi polecała staniki do karmienia firmy BabyOno przetestowane przez jej corke

Czy zaczynacie juz prac ciuszki maluszka czy czekacie jeszcze z tym na pozniej?

Ewka:D:D jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-31, 10:09   #4203
heffitka84
Zadomowienie

Z wysokiej półki YSL Volume Effet Faux Cils - faktycznie daje efekt sztucznych teatralnych rzęs
Z średniej półki - Max Factor Masterpiece Max i L'oreal Volume Million Lashes.
Poza tym dusiolka ważne jest też jakie masz naturalne rzęsy - moje są długie ale dość rzadkie i jasne

heffitka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-31, 10:09   #4204
dusiolka
Zakorzenienie

Bajlaga mozesz spokojnie łykać ka tez nie lubie brac tabl ale w ciazy to normalnie zażywam jak starsza pani;p

Ja nie piorę jeszcze. Mysle ze dopiero w grudniu to nastąpi to tylko w sumie jeden dzien
dusiolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-31, 10:09   #4205
bajlaga
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ewka:D:D Pokaż wiadomość

Ostatnio pisałam i pytałam was się o termometr poszłam po polecany przez was bezdotykowy a wyszlam z apteki z termometrem Rossmax HA500 podobno bardzo dobry a tańszy około 95 zł

W aptece też Pani bardzo mi polecała staniki do karmienia firmy BabyOno przetestowane przez jej corke

Oj chciałabym już prać i prasować ale niestety muszę z tym poczekać

a ten termometr Rossmax - czytałam o nim i zapisałam nazwę wcześniej, na dzień dzisiejszy planuję zakup właśnie tego termometru
Stary 2014-10-31, 10:11   #4206
dusiolka
Zakorzenienie

Teraz kupie sobie jakis ze średniej Polki ale po porodzie sprawie sobie prezent 😍

---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

Lubie efekt teatralnych rzęs
Stary 2014-10-31, 10:12   #4207
Katerina_00
Zakorzenienie

GG do Katerina_00

Cytat:
Napisane przez heffitka84 Pokaż wiadomość
Z wysokiej półki YSL Volume Effet Faux Cils - faktycznie daje efekt sztucznych teatralnych rzęs
Właśnie ten poleciła mi klientka, miała super rzesy i spytałam, jaki tusz uzywa.

tak ciuszki mam juz poprane i poprasowanie

Lilijkacale numer
Katerina_00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-31, 10:15   #4208
heffitka84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Katerina_00 Pokaż wiadomość
Właśnie ten poleciła mi klientka, miała super rzesy i spytałam, jaki tusz uzywa.

tak ciuszki mam juz poprane i poprasowanie

Lilijkacale numer
Ten tusz ma jedną, ale poważną wadę - dość szybko wysycha, chyba już po 2 miesiącach

Ja Masterpiece Maxem uzyskuje teatralny efekt - po prostu tuszuję z 10 razy A on nie skleja więc można tak warstwowo nakładać przynajmniej mi wychodzi
Stary 2014-10-31, 10:16   #4209
Eirene1987
Zakorzenienie

hej dziś rekord - nie śpimy od...1.50 synek tak kaszlał jakby miał płuca wypluć. od tej 1.50... rano pojechałam z nim do pediatry na oskrzelach lekkie świsty i charczenia ale na pewno zeszłoby na płuca. dlatego mamy antybiotyk mocniejsze inhalacje i mocniejszy syrop na suchy kaszel.

na dodatek dowiedzieliśmy się dziś że u synka w przedszkolu jakieś dziecko ma glisty i znów musimy odrobaczyć go profilaktycznie i cała rodzina też.

Cytat:
Napisane przez fashionaddicted Pokaż wiadomość
Właśnie znalazłam jak to wygląda w moim mieście- jedyny szpital
"Oddział dysponuje traktem porodowym podzielonym na 5 boksów i salą jednoosobową." - także jeszcze lepiej... 5 boksów... skoro jest jedna sala jednoosobowa to ciekawe jak tam wybierają kto tam trafia bo tutaj na 100% rodzi o wiele wiecej kobiet na raz:P
Daleko nam do pełni cywilizowanych krajów:P
pewnie która pierwsza ta ma salę jednoosobową

Cytat:
Napisane przez allgoodthings Pokaż wiadomość
Właśnie "nietykalni" lecą w tv, ze śmiechu zadławiłam się orzechami
uwielbiam

Cytat:
Napisane przez kleo111 Pokaż wiadomość
Ciekawe, ale przy wybranym przeze mnie szpitalu jest błąd w opisie, że sala porodowa podzielona jest na boksy. A na 100% są pojedyncze Jeszcze nawet ostatnio na SR położna opowiadała nam jak wyglądają interesujące nas porodówki i też mówiła, że akurat w tym szpitalu sale są pojedyncze
u mnie też błąd bo nie ma mowy o znieczuleniu a wiem że jest. więc jakieś niepoaktualizowane wiadomości są

Cytat:
Napisane przez Montanka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, co sądzicie o stawianiu baniek. Macie jakieś doświadczenie?
U nas niestety zamiast lepiej, to jest coraz gorzej. Wczoraj wieczorem mąż był u lekarza z synem. Zanosi się na kolejny długi tydzień w domu, a ja już nie mam sił.
Lekarz kazał bańki kupić i stawiać przez trzy tyg. Średnio mi się chce za to zabierać, bo nigdy tego nie robiłam, ale jeździć codziennie też nie mam zamiaru, bo to mi nie pomoże, a dziecko ziębić po bańkach to kiepski pomysł.
ja słyszałam że to dobry pomysł. kupuje się teraz te bezogniowe. są bezpieczne i łatwe w stawianiu. nie bolą. może warto spróbować. tylko dziecko nie może potem przewiać się więc trzeba uważać

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
Cześć
za mną też chodzą mandarynki i pomarańcze jem codziennie
a ja mam fazę na pomelo uwielbiam

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
ale odnalazłam swój szpital i tak piszą
" Trakt porodowy z 3 stanowiskami, podzielonymi na boksy. Do dyspozycji rodzących: worek sako, piłka, drabinki."
sprawdź sobie bo to jakieś stare dane są.

Cytat:
Po wizycie czwartkowej. Maleństwo leży główką w dół (co dla mnie jest jakąś anomalią, bo przez moją bliznę ruch jest niemożliwy, a jednak się udało). Szacowana waga ok. 1300-1350g. Wymiary ok., chociaż usłyszałam, że nóżki ma długie. Mam odpoczywać – brać nospę, bo kłucia są trochę niebezpieczne i wysłano mnie już na L4 (wychodzi ze mnie pracoholik bo chciałam jeszcze popracować ). Dostałam też zakaz biegania po grobach. Lekarz widzi też opcję porodu SN, ale nie daje gwarancji. Dostałam skierowanie na kolejne badania. Waga -0,6kg
I gwóźdź programu, mój chłopczyk zrobił się dziewczynką Lekarz stwierdził, że nie widzi jajek. Czyli czekam do rozwiązania, bo to bez sensu teraz iść na usg i potwierdzać płeć poza tym znowu mogę usłyszeć coś innego. Do takiego wniosku doszłam z mężem. Już się przyzwyczaiłam, bo z córką od początku nie było wiadomo.
Tak więc dziewczyny, robię zakłady: kto na jaką płeć stawia Jakieś
dziękuję
ja też zakupiłam magne b6. jest jakby troszkę lepiej minimalnie.

dobrze że wszystko ok. w szoku jestem z braku jajek faktycznie chyba się dowiesz po porodzie

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-31, 10:18   #4210
fashionaddicted
Zakorzenienie

Cytat:

o kurde no pięknie :wow: z tą płcią...
Ty odpoczywaj, naprawdę skoro lekarz stwierdził, że kłucia są niebezpieczne i już nie możesz pracwać, to musisz to jakoś przyjąc do wiadomości dla maluszka Przyzwyczaisz się, naprawdę:cmok :
Stary 2014-10-31, 10:19   #4211
AsiaW**
Zakorzenienie

ja z praniem i pasowaniem jeszcze się wstrzymam, planuję w grudniu dopiero, termin mam na koniec stycznia więc spokojnie powinnam zdążyć (odpukać w niemalowane)

qrcze dziewczyny wstałam rano i przy oddawaniu moczu zaczęło mnie delikatnie piec, wyczułam też zapach amoniaku w moczu, wygląda na infekcję prawda? robiłam 1.5 tyg temu badania moczu i było ok. Jak mi do poniedziałku nie przejdzie to idę do lekarza, a co mogłabym stosować z "domowych sposobów"?podpowiedzcie.

AsiaW** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-31, 10:19   #4212
Katerina_00
Zakorzenienie

GG do Katerina_00

Cytat:
Napisane przez heffitka84 Pokaż wiadomość
Ten tusz ma jedną, ale poważną wadę - wysycha
ja mam na to patent, daje kropelke oliwki dla dzieci i mocno mieszam, tak można uratowac jedna tubke nawet i 3 razy, zwłaszcza tusz za taka kasę
Stary 2014-10-31, 10:21   #4213
AsiaW**
Zakorzenienie

Eirene - ja też uwielbiam pomelo mogłabym wtryniać codziennie, ale wczoraj kupiłam sobie i było okropne, takie suche, bez soku, jeszcze na takie nie trafiłam

Stary 2014-10-31, 10:22   #4214
Katerina_00
Zakorzenienie

GG do Katerina_00

Cytat:
Napisane przez AsiaW** Pokaż wiadomość
ja z praniem i pasowaniem jeszcze się wstrzymam, planuję w grudniu dopiero, termin mam na koniec stycznia więc spokojnie powinnam zdążyć (odpukać w niemalowane)

qrcze dziewczyny wstałam rano i przy oddawaniu moczu zaczęło mnie delikatnie piec, wyczułam też zapach amoniaku w moczu, wygląda na infekcję prawda? robiłam 1.5 tyg temu badania moczu i było ok. Jak mi do poniedziałku nie przejdzie to idę do lekarza, a co mogłabym stosować z "domowych sposobów"?podpowiedzcie.
żurawina suszona plus sok z żurawiny (najlepiej bez cukru) plus duzzzoooo wody z cytryną.
w tamtej ciąży caly 3 trymestr bylam na antybiotykach, po ciąży mialam 8 infekcji pęcherza pomiędzy lutym a grudniem 2012r.
Stary 2014-10-31, 10:28   #4215
heffitka84
Zadomowienie

Lilijka, stawiam zatem na dziewczynkę
Stary 2014-10-31, 10:29   #4216
dusiolka
Zakorzenienie

Lilijka 👏 za wizytę Hm nie mam przeczucia co do mieszkańca Twojego brzuszka ;p chyba ze cos mi sie wyśni:p
Stary 2014-10-31, 10:32   #4217
fashionaddicted
Zakorzenienie

Cytat:

Mi osttanio przyszły dwa staniki do karmienia takie zeykłe szmaciaki za 10zł.
Usztywniany mam ten z H&M póki co a do łażenia po domu te mi myślę wystarczą

Ja prałam póki co w proszku sensitive. a tak w proszku dla dziecki i płynie do płukania będę prać pewnie gdzieś w grudniu...
Stary 2014-10-31, 10:34   #4218
Ewka:D:D
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez bajlaga Pokaż wiadomość
Kinqaa następna wizyta 13.11, chyba zaczyna się coraz częstsze chodzenie do lekarza
no tak ja teraz wizyta 3.11 - kontrolnie spr co z ta moja szyjka , nastepna 24.11 a kolejne juz co 2 tyg

Ewka:D:D jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-31, 10:40   #4219
AsiaW**
Zakorzenienie

dziewczyny a nie orientujecie się czy mogę pić herbatę z liści brzozy albo z pokrzywy na ten mój pęcherz? przed ciążą zawsze mi to pomagało, ale teraz się boję.

Stary 2014-10-31, 10:41   #4220
paulineczka182
Zadomowienie

lilijka3 - dzięki była dzisiaj grana latarka, muzyka, podnoszenie miednicy do góry zaraz będę chodzić na czworaka
AsiaW** - a robił Ci ginekolog badanie na czystość pochwy, bo może to nie jest związane z pęcherzem.

Basen jak najbardziej działa relaksująco i rozluźniająco, ale pod koniec ciąży nie jest wskazany ze względu na możliwość złapania infekcji.

Co do tuszy do rzęs ostatnio też nie mogę znaleźć tego wow i tak jak dusiołka uwielbiam teatralny efekt, bez umalowanych rzęs nie wyjdę z domu. Ostatnio zaczełam używać odżywki do rzęs która poprawiła ich kondycje i tym sposobem używam średniej klasy tuszy, zazwyczaj dwóch jeden wydłużający a drugi pogrubiajacy.
paulineczka182 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-31, 10:42   #4221
bajlaga
Zadomowienie

Cytat:
dziewczyny a nie orientujecie się czy mogę pić herbatę z liści brzozy albo z pokrzywy na ten mój pęcherz? przed ciążą zawsze mi to pomagało, ale teraz się boję.
Uwielbiam pokrzywę i przypomniałaś mi, ze dawno nie piłam czytałam kiedyś, że pokrzywa jest nawet wskazana w ciąży i przy karmieniu piersią, ale lekarzem to ja nie jestem ani Dr Google
Stary 2014-10-31, 10:42   #4222
Kinqaa
Zakorzenienie

Bosz...juz druga noc z rzędu mam sny erotyczne :/

Never ignore someone who cares for you
because someday you will realize
you have lost a diamond
while you were busy collecting stones...

Kinqaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-31, 10:48   #4223
charliss
Zadomowienie

Cytat:
Oj chciałabym już prać i prasować ale niestety muszę z tym poczekać

a ten termometr Rossmax - czytałam o nim i zapisałam nazwę wcześniej, na dzień dzisiejszy planuję zakup właśnie tego termometru

ja mam rossmax… nie jest zly ale zdarza mu sie falszywy pomiar. Na pewno jego minusem jest to ze jest glosny tzn glosne jest to pikniecie jak sie wlacza i glosne po pomiarze a jak goraczka to pika na alarm. nie mozna tego sciszyc ani nic i boje sie ze bedzie budzil dziecko niepotrzebnie, zastanawiam sie nad kupnem innego, Microlife. Ostatnio sprawdzalismy nim temperature wody - ale nie wiem czy na 100% mozna mu ufac.

Cytat:
Napisane przez dusiolka Pokaż wiadomość
Teraz kupie sobie jakis ze średniej Polki ale po porodzie sprawie sobie prezent 😍

---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

Lubie efekt teatralnych rzęs

ja tez bo jak juz sie maluje, to sie maluje
i tez po ciazy sprawie sobie chyba tego YSL a teraz jak mi sie wszystkie skoncza co mam to jakis sredni cenowo

Lilijka, to co - bedzie kinderniespodzianka?
zadnego usg juz nie masz zaplanowanego?
to tylko dokupic jakichs uniwersalnych rzeczy bo po corci masz dziewczece, nie?

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ----------

Cytat:
Napisane przez Kinqaa Pokaż wiadomość
Bosz...juz druga noc z rzędu mam sny erotyczne :/
ja tez i to nie z TZtem co gorsza, obudzilam sie przerazona
charliss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-31, 10:48   #4224
AsiaW**
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulineczka182 Pokaż wiadomość
lilijka3 - dzięki była dzisiaj grana latarka, muzyka, podnoszenie miednicy do góry zaraz będę chodzić na czworaka
AsiaW** - a robił Ci ginekolog badanie na czystość pochwy, bo może to nie jest związane z pęcherzem.

Basen jak najbardziej działa relaksująco i rozluźniająco, ale pod koniec ciąży nie jest wskazany ze względu na możliwość złapania infekcji.

Co do tuszy do rzęs ostatnio też nie mogę znaleźć tego wow i tak jak dusiołka uwielbiam teatralny efekt, bez umalowanych rzęs nie wyjdę z domu. Ostatnio zaczełam używać odżywki do rzęs która poprawiła ich kondycje i tym sposobem używam średniej klasy tuszy, zazwyczaj dwóch jeden wydłużający a drugi pogrubiajacy.
miałam robiony posiew z pochwy ok m-c temu, wszytsko było ok, od tego czasu nie robił mi bo nic mi nie dolegało. jeszcze w piątek tydzień temu byłam u lekarza i wszystko było ok,

Cytat:
Uwielbiam pokrzywę i przypomniałaś mi, ze dawno nie piłam czytałam kiedyś, że pokrzywa jest nawet wskazana w ciąży i przy karmieniu piersią, ale lekarzem to ja nie jestem ani Dr Google
wstrzymam się pewnie z tym.

Stary 2014-10-31, 10:50   #4225
Kinqaa
Zakorzenienie

Charliss u mnie tez... az mi tez ciarki przeszły.

you have lost a diamond

Stary 2014-10-31, 10:52   #4226
charliss
Zadomowienie

Ale u mnie z konkretna osoba… boze.. i to co mi sie w ogole nie podoba.
Przed snem liczylam ze nie mielismy sexu tak dlugo i nie bedziemy ze prawie rok abstynencji wyjdzie. Masakra. Toz to powtorne dziewictwo.
Stary 2014-10-31, 10:54   #4227
Kinqaa
Zakorzenienie

Charliss hahahah no u nas tez przerwa,ale przez te sny ,aby się ich pozbyć musze to przerwac bo mój kalafior wykituje. Takiej wyobraźni to nigdy nie mialam

you have lost a diamond

Stary 2014-10-31, 10:56   #4228
charliss
Zadomowienie

no dobra… kieeeedys mi sie troche podobal… przed tztem. ale potem przeszlo.
I najlepsze jest to ze w tym snie bylam w ciazy.

---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ----------

mi sie zdarzaly jakies dziwactwa, do najgorszych zaliczam.. Hindusa 1,50 wzrostu… nie znosze takiego typu urody z ciemniejsza karnacja

---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ----------

oczywiscie o snach mowie dramat… ale to kilka lat temu. Wtedy to sie obudzilam przerazona..
Stary 2014-10-31, 10:58   #4229
Kinqaa
Zakorzenienie

Apropo wizyt na razie nie chce mi się aktualizowac,bo nadal lapka nie naprawilam

Wizyta kolejna u mnie będzie w 31tc czyli za 3 tyg,później 34 później 36... 38tc , 40... a jak będę przeterminowana to 41-42 .
Oby nie!!!!

you have lost a diamond

Stary 2014-10-31, 11:03   #4230
Montanka
Rozeznanie

Dzięki dziewczyny za odpowiedzi w sprawie baniek. Patrzyłam na te bezogniowe, ale sama się boję, nie chcę narobić więcej szkody. Może poszukam jakiejś osoby, która by mnie przeszkoliła, albo przyjeżdżałaby do syna.

Cytat:
Nie wiem, kiedy Was nadrobię, bo tyle się dzieje…. Jestem strasznie rozbita i nie potrafię się pozbierać.

Lilijka
Super, że Maleństwo główką w dół. Łobuziak z tego Twojego Brzdąca!
Cytat:
miałyście robione badanie GBS, na obecność paciorkowca?
Ja już miałam cztery razy robiony wymaz z pochwy. Dziś poznam wyniki tego czwartego właśnie. U mnie to tak cały czas pod kątem tego nieszczęśliwego pessaru.
Cytat:

Ja czekam, aż dojdą moje meble dla młodego i na wykończenie pokoju
Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
hej dziś rekord - nie śpimy od...1.50 synek tak kaszlał jakby miał płuca wypluć. od tej 1.50... rano pojechałam z nim do pediatry na oskrzelach lekkie świsty i charczenia ale na pewno zeszłoby na płuca. dlatego mamy antybiotyk mocniejsze inhalacje i mocniejszy syrop na suchy kaszel.

na dodatek dowiedzieliśmy się dziś że u synka w przedszkolu jakieś dziecko ma glisty i znów musimy odrobaczyć go profilaktycznie i cała rodzina też.
Uwielbiam takie wiadomości.
Czym sie potraktujecie na te glisty? Ty też zażyjesz leku?
U nas noc też kiepska. Tak samo przez kaszel. Wczoraj lekarz wysłuchał jakieś szelesty na oskrzelach
Cytat:

Ja już kiedyś pisałam, że profilaktycznie łykam żuravit. Biorę ze dwa tygodnie i tydzień przerwy i tak w kółko. Jak czuję, że coś nie tak, to zanoszę mocz do badania i zwiększam dawkę. Tak samo robiłam w poprzedniej ciąży i póki co odpukać.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości