|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2015, cz. VI
Poczytałam o pokrzywie i wszędzie piszą, że MOŻNA, więc sobie zaparzyłam
![]() Przyznam się, że też miewam sny erotyczne i Tżta w nich brak a u nas seks jest częsty od początku ciąży, więc nie wiem skąd te "fantazje" Edytowane przez bajlaga Czas edycji: 2014-10-31 o 11:06 |
|
|
|
#4232 |
|
Zadomowienie
|
AsiaW, tak jak pisze Montanka zurawit albo ja tez stosowalam Urinal Intense.
Ale czym predzej badanie moczu bo powaznej infekcji sama ziółkami nie wyleczysz.. |
|
|
|
#4233 |
|
Zakorzenienie
|
hej.
spałam wcz0raj od 21 do 9 dzisiaj.. a mimo to czuję się jakby czołg po mnie przejechał, chyba się zdrzemnę jeszcze, bo o 18 mamy jechac dziś do mnie do domu na weekend, a ja taka nie do życia ;/ co do rzęs to mam bardzo ciemne i gęste, ale praktycznie każdy tusz strasznie mi je skleja... nie znalazłam takiego, co w 100% by mnie satysfakcjonował. patrzę, że macie wizyty co 2-3 tyg, ja mam 6.11 i potem 8.12, kpina jakaś. chyba pojde jeszcze gdzies prywatnie, dla swojego spokoju. już powiedziałam tż, że przy nastepnym dziecku bede chodzic prywatnie. kurcze, Wy macie terminy pozniej niz ja w wiekszosci i już prać chcecie ?:P ja się narazie wstrzymuję, chcę żeby ubranka były jak najświeższe, a nie, że mi 2 miesiace bedą leżeć ;P zacznę prać koniec listopada zapewne a naprawdę sporo tego u mnie jestw listopadowych 11 rozpakowanych... Edytowane przez ewka555 Czas edycji: 2014-10-31 o 11:11 |
|
|
|
#4234 |
|
Zadomowienie
|
Prac? to ja bede kolo gwiazdki/sylwestra najwczesniej… poki co trzeba cos miec zeby uprac a ja ciagle nic
|
|
|
|
#4235 |
|
Zakorzenienie
|
qrcze biorę cały czas Żurawit od około m-ca, wszytsko było ok, aż do dzisiaj, no nic poczekam do poniedziałku i zobacze jak się będę czuła, tak czy siak zrobię badanie moczu żeby wiedziec na czym stoję.,
|
|
|
|
#4236 |
|
Zakorzenienie
|
Z praniem jeszcze się zdąży
szczególnie te które mają pod koniec stycznia termin. Świeże ciuszki są lepsze niz maja leżeć.
|
#4237 |
|
Zadomowienie
|
Ja CHCIAŁABYM już zacząć pranie i prasowanie, bo teraz jeszcze mi się chce
ale i tak wszystkie ciuchy leżą w workach i czekają na przeprowadzkę, więc po co miałabym je prać obawiam się, że w grudniu to mi się już nic nie będzie chciało ale będę miała dużo czasu więc będę prasowała po jednym ciuszku świeże, nieświeże, wiadomo, że najlepsze są takie zaraz po wyschnięciu a u mnie w szafie niektóre ciuchy leżą nieużywane np. od zimy i potem ich nie piorę przed kolejną zimą, więc miesiąc, dwa ciuszki i tak mogłyby sobie odpoczywać wyprane pod ręcznikami
Edytowane przez bajlaga Czas edycji: 2014-10-31 o 11:15 |
|
|
|
#4238 |
|
Zadomowienie
|
AsiaW to moze od razu posiew?
|
|
|
|
#4239 |
|
Zakorzenienie
|
co do wizyt, ja mam kolejną 22.11 więc 4 tyg po poprzedniej, ale będę wtedy w 31 tc więc pewnie wtedy zaczną się częstsze wizyty. Dopytam o to.
|
|
|
|
#4240 |
|
Zakorzenienie
|
Moja gin mówiła ze posiew w kierunku GBS po 34tyg bo wcześniej moze wyjsć zafałszowany wynik,jakos to tam tłumaczyła,ale juz nie pamietam;p
|
|
|
|
#4241 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4242 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
może na kolejnej wizycie się wyjaśni. Ja przed każdym usg trzymam kciuki, żeby Ala była Alą. Kupiłam tyle dziewczęcych ubranek...Cytat:
Cytat:
Cytat:
musisz rozładować emocje. ![]() Cytat:
Dziś poród mi się śnił hehe. Nie było tak źle.
|
|
#4243 |
|
Zakorzenienie
|
tak zrobię, już dzwoniłam do lekarza rodzinnego poprosiłam o skierowanie, w poniedziałek zaniosę mocz do badania. Zobaczymy co wyjdzie.
|
|
|
|
#4244 |
|
Zakorzenienie
|
Jak przyjemne to tylko się cieszyć
![]() Ja ostatnio też mam, może takie działanie hormonów:P
|
#4245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi albo się nic nie śni albo po prostu nie pamiętam ![]() a co do snów erotycznych ...nie mam, ale jak tylko popatrzę na mojego męża to mam ochote się na niego rzucić tyle postu za nami![]() ale właściwie od początku ciąży coś jest nie tak, albo infekcja, pobyt w szpitalu, później zalecona 3-tyg wstrzemięźliwość, moje kiepskie samopoczucie i tak w kółko.
|
|
|
|
|
#4246 |
|
Zadomowienie
|
Allgood jesli jest stwierdzona obecnosc warg sromowych to dziewczynka jest dziewczynka.
Bo jak lekarz mowi ze dziewczynka na tej zasadze ze "nic nie widzi miedzy nozkami" to faktycznie nie wiadomo, plec stwierdza sie po obecnosci narzadow plciowych zenskich lub meskich, a nie po ich braku ![]() wiec nie ma sie o co obawiac wg mnie
|
|
|
|
#4247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiedział, że wszystko jest w porządku i narazie nie ma potrzeby częsciej,a gdyby coś się działo to mam dzwonić o każdej porze dnia lub nocy
|
|
#4249 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i nie biegać mi tam po grobach! ja chyba nie pojadę, bo nie wytrzymam bez WC tyle mnie wyszedł przypadkowo, bo ogólnie gin sprawdzała, czy to nie przez infekcję miałam skurcze Cytat:
Cytat:
Dziewczyny-widziałyście gdzieś chusty pod szyję dla dzidziusia, ale z polarku? Wszędzie tylko takie cienkie widzę |
||||
|
|
|
#4250 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na wydruku wyniku usg zreszta tez mam na ten temat adnotacje. ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- Tomorrow: http://www.smyk.com/cool-club-szalik...a-dla-dzieci-p Edytowane przez charliss Czas edycji: 2014-10-31 o 11:43 |
|
|
|
|
#4251 | |
|
Zadomowienie
|
Pojechałam rano z mężem na zakupy - specjalnie z samego rana, żeby uniknąć tłumów, a w sklepach masakra!
kupiłam ten ręcznik z biedronki, bo cena rzeczywiście atrakcyjna, a teraz zabieram się za obiadek ![]() Cytat:
Kiedyś kupowałam drogie tusze, a teraz za tą samą cenę mam kilka tańszych równie dobrych i takie rozwiązanie bardziej mi odpowiada. Lilijka o kurczę, a to niespodziankę Ci maleństwo zrobiło A Ty pracusiu korzystaj teraz i odpoczywaj ile możesz Bajlaga ja jeszcze nie miałam robionego, miałam na ostatniej wizycie poruszyć temat i zapomniałam ![]() Eirene ale ten Twój synek się męczy mam nadzieję, że szybko mu przejdzie.U Ciebie pomelo a u mnie kaki teraz króluje ![]() Kinga ja ostatnio cały czas mam takie sny i to takie pokręcone, że głowa mała, Nie umiem za długo pościć, a znów zmagam się z infekcją
|
|
#4252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4253 |
|
Zakorzenienie
|
Akrolowa
ah te infekcje. Ja mialam pamiętacie ciągle pisalam ,ze cierpię. .. teraz opuściły. Aż jestem w szoku Ja to dzisiaj młoda do babci na weekend wysyłam i muszę dosiasc swego pana
|
#4254 |
|
Zadomowienie
|
Czy ktoras z Was wybiera sie jutro na groby?
|
|
|
|
#4255 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie zaatakował znowu katar (dopiero początki )- mam nadzieje ze sie nie rozwinie na całego;/
---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Ja ,ale tylko do rodziny meza bo stwierdziłam ze na wycieczkę w moje strony w tak krótkim czasie nie mam siły i pojedziemy za tydzien. Tyle ze maz zabrania mi stania podczas mszy na cmentarzu to stwierdziłam ze posiedzę w aucie :d |
|
|
|
#4256 |
|
Zakorzenienie
|
ja jutro idę na groby w moje strony, ale tylko na cmentarz, na mszy nie ustoję.
tż idzie w gdańsku na "swoje" groby z teściową w niedziele, ja chyba w domu wtedy zostane, bylam tu rok temu i człowiek na człowieku, najwiekszy cmentarz w gdansku, wiec sobie odpuszcze wycieczke.. dusiolka a ja po katarze i cały nos mam czerwony i skóra mi schodzi od ciągłego wycierania. wyglądam jak rudolf. ratuje sie zwyklym kremem nivea, ale nic nie daje. Edytowane przez ewka555 Czas edycji: 2014-10-31 o 12:03 |
|
|
|
#4257 |
|
Zakorzenienie
|
Ewka wkoncu zejdzie
mozesz sprobowac alantanem plus posmarować
|
|
|
|
#4258 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja odpuszczam sobie cmentarz w tym roku - nie będę jechała 200 km żeby potem nie mieć gdzie iść siku
|
|
#4259 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() padłam![]() ja planowałam, ale przez ten pęcherz pewnie odpuszczę, tzn zrobimy krótka wycieczkę po grobach, zapalić znicze itp, ale na mszy na cmentarzu nie zostanę. Cytat:
oj niedobrze kuruj się
|
||
|
|
|
#4260 |
|
Zadomowienie
|
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:38.

a u nas seks jest częsty od początku ciąży, więc nie wiem skąd te "fantazje" 

a u mnie w szafie niektóre ciuchy leżą nieużywane np. od zimy i potem ich nie piorę przed kolejną zimą, 

glukozę też mi robili wcześniej, teraz ten posiew...
Jestem strasznie rozbita i nie potrafię się pozbierać.
Jakieś propozycje 
narobiłyście smaka 
ale mam kiepski nastrój
za wizyty !
teraz używam Eveline srebrny Volumix Fiberlast razem z Volume Celebrities, z początku takie połączenie tworzyło na moich prostych, rzadkich, krótkich rzęsach niezłą mieszankę, a teraz