Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IV - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-31, 15:21   #1471
rosarioV
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IV

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
moj jest drogi.

no paczki wyprawkowej uniwersalnej czy pojedyncze ciuszki uni?
aaaachodzi o wyprawkowej całej paki nie pojedyncze

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-31, 15:22   #1472
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
dziś szczerze jest spokojnie kurcze to dla dziewczynki :p znajdzcie mi licytacje gdzie są ciuszki uni :P bo ja nie umiem szukać
a co do łóżeczka to prawdopodobnie kupimy to : http://allegro.pl/lozeczko-tapczanik...753013643.html
ale marzy mi sie takie
dla chłopca : http://allegro.pl/lozeczko-140x70-ta...754861919.html
albo dla dziewczynki: http://allegro.pl/lozeczko-140x70-ta...754849880.html
ale z przesyłką ok 450 za tą cenę mam już to łóżeczko wyżej i całe wyposażenie
może gdzieś w sklepach takie znajdziesz, bez przesyłki a i zobaczysz najpierw na żywo bo jednak jakbyś zamówiła, byłoby nie ntakie jak chcesz, to znów odsyłanie kosztuje

my już mamy łóżeczko, moja znajoma sprzedawała nówkę z metracem, bo ich synek śpi z nimi i w łóżeczku nie spał w ogóle ona dała ponad 300zł, a my jej 160zł.

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-31, 15:25   #1473
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
może gdzieś w sklepach takie znajdziesz, bez przesyłki a i zobaczysz najpierw na żywo bo jednak jakbyś zamówiła, byłoby nie ntakie jak chcesz, to znów odsyłanie kosztuje

my już mamy łóżeczko, moja znajoma sprzedawała nówkę z metracem, bo ich synek śpi z nimi i w łóżeczku nie spał w ogóle ona dała ponad 300zł, a my jej 160zł.
ooo to super
mialam też propozycję aby dostać łóżeczko, ale dopiero byłoby to w czerwcu bo kuzyn będzie dziecko przestawiał do łóżka jak skończy dwa lata... nie będę czekać na łóżeczko do czerwca.. gdzie ja dziecko położe nie opłaca sie

Stary 2014-10-31, 15:25   #1474
gosiak0512
Zakorzenienie

Ja mam lozko zwykle http://allegro.pl/lozeczko-klups-rad...716812234.html takiego 2w1 nie bralam pod uwage bo drugie dziecko chcielismy w miare krotkim czasie i potem pietrusa kupilismy i akurat dzieciaki sie wymienily

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-31, 15:29   #1475
Koperco
Zakorzenienie

Obiadkiem chętnie się podzielę- właśnie wstawiłam do piekarnika
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-31, 15:30   #1476
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
Niezawsze no bardzo fajny nawet mamy ze soba swietny kontakt i generalnie on nie pracuje u mnie tylko w moim rejonie bo jest policjantem
hehe takie sny mnie wytracaja z rownowagi czasami

Cytat:
Napisane przez Patusia1711 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Niezawsze- mialam tak samo jak mi lekarz powiedzial, ze chlopiec... jaka ja mialam rozpacz... ale tez szybciutko mi przeszli
Dziekuje kochana, chociaz jedna mnie rozumie, u mnie tez to trwalo chwile i bardziej to bylo zaskoczenie niz rozpacz, teraz sie ciesze juz, szybko mija

Cytat:
Napisane przez czajelka Pokaż wiadomość

niezawsze gratulacje synka
Ciekawe jaka płeć bedzie przeważac na naszym wątku
teraz chyba chlopcy przewazaja
Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
ale słodziak
gratuluję synka! chłopaki są super
dziekuje

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Ja różne rzeczy o nospie słyszałam np.to, że jak ktoś brał jej bardzo dużo i długo w ciąży to dziecko może mieć problem z napięciem mięśniowym, ale czasami nie ma wyjścia i trzeba ją brać, a jak się weźmie od czasu do czasu to na pewno nie zaszkodzi.
ja bralam dlugo i duzo, lekarze tak zalecili mi w szpitalu, ale ok bylo wszystko, wiadomo lepiej nie brac, ale zawsze slyszalam, ze nospa bezpieczna
Cytat:
a ja znów na allegro siedzę.. i chcę córkę! http://allegro.pl/listing/listing.ph...niczki+next+62 jakie one ładne
a co Ci wrozylam? Jak chlopaka, to duze szanse na core

Cytat:
Powiedziałam Tż że ładne imię to Miłosz, a wiecie co on na to - jasne, a może jeszcze Czesław? Normalnie do niektórych na pewno go nie przekonam, a o moim faworycie na razie milczę i muszę jakoś go w końcu przekonać
dobre hehe, ja juz prawie mojego tz na Mikolaja, aczkolwiek powatarza Marek Tadeusz, ale ja na to sie w zyciu nie zgodze

Dobra nadrabiam was powoli, bo od rana pakuje rzeczy i segreguje, bo powoli wywozimy rzeczy do nowego m

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-31, 15:32   #1477
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Black wyrazy wspolczucia.

zezarlam obiad, zrobilam dzis rybe ja rybe i powiem wam, ze nawet mi smakowala dziwne
teraz zrobilam kawe i leze. opadlam z sil.. po tym sprzataniu, obiedzie, pranie tez zrobilam. ale humor cos nie bardzo..

jeszcze jakas mucha mi lata i mnie wkur*wia :/

aaa sluchajcie wywalam posciel na balkon co by sie przewietrzyla i zostawilam otwarte drzwi, weszlam pozniej do stolowego sprzatac a patrze na lawie gowienko:/ jakbyscie widzialy moja mine, pomyslalam ze chyba mucha by tak nie nasrala i zgupialam. ale jak zobaczylam ptaszka na dywanie.. myslalam ze dostane zawalu a on biedny sie o szyby rozbijal, dobrze ze tz wrocil i go wypuscil..

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

Edytowane przez MaŁa_Sylwia
Czas edycji: 2014-10-31 o 15:33
MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-31, 15:36   #1478
gossip_girl21
Zakorzenienie

Zjadłam i usnęłam na 15 minut ale ukochani sąsiedzi wiercą....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-31, 15:44   #1479
aagatrycze
Raczkowanie

Cytat:
Podzwoń po lepszych papierniczych i popytaj, żeby na darmo nie jeździć. Na pewno znajdziesz

Wiecie co Wam powiem, że uwierzyłam ginowi że u mnie będzie chłopak, ale teraz mam przeczucia w druga stronę i boję się kupować rzeczy chłopięce
Jak czytam o ruchach to się dołuję, bo u mnie 19 tydzień, 2ga ciąża i nic, zaczynam się martwić i nakręcać jak codziennie któraś z Was pisze, że czuje a jest w młodszej ciąży niż ja
Ja pisalam kilka dni temu , ze czuje ruchy babla pod reka, ale chyba sie mylilam. Jakas taka cisza teraz to tez moja druga ciaza i koniec 18 tygodnia. Ostatnio ruchy takie 100% poczulam wlasnie w 18tc a teraz jakos tak cicho... i tez sie martwie. A usg dopiero za 2 tygodnie

Co do kosmetykow do kapieli, to ja teraz uzywam tego rossmanowskiego. Na poczatku tez probowalam go uzywac, ale mloda miala po nim bardzo sucha skore i oilatum dalo wtedy rade. Jak miala kilka miesiecy to przeszlysmy na tego z rosska

Niezawsze mozesz mi przypomniec jak sie nazywa ten plyn do demakijazu co go polecalas?
Stary 2014-10-31, 15:44   #1480
gosiak0512
Zakorzenienie

Niezawsze syna mi wrozylas

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-31, 15:48   #1481
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Madison_ Pokaż wiadomość
Ja dziś miałam się sylizować u fryzjera, ale niestety nocne niewyspanie przypomniało o sobie i niedawno się obudziłam Marcel gdzieś z nianiq poszli więc samej tak mi smutno- trochę nie bardzo wiem co się ze mną dzieje..

Na 17:30 jedziemy na imprezę halloween do przedszkolq, a potem zakupy. I jutro z rana w drogę

---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ----------

BLACK - współczuję :-(
Widzę że Ty też na imprezkę
Stary 2014-10-31, 15:50   #1482
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Black przykro mi. Moje kondolencje.

Ta paka fajna ale wiekszosc 56 a ja taka pake to bym 62/ 68 brala jak juz. No chyba ze bym nic z ciuchow nie miala.

Co do cmentarza to my jutro pojedziemy tu do marcina rodziny, a za tydzien do mojej do warszawy bo tam to sajgon bedzie a pod cmentarz nie da sie dojechac a ja za duzo juz nie ujde bo zaraz brzuch ciagnie
no dlatego wlasnie my zrobilismy to wczoraj,zebym jutro nie musiala tyle isc,bo nie da sie podjechac pod cmentarz;/
Cytat:
aaaachodzi o wyprawkowej całej paki nie pojedyncze
ok, szukam
Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość

super sie Wam udalo
Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
hehe takie sny mnie wytracaja z rownowagi czasami

Dziekuje kochana, chociaz jedna mnie rozumie, u mnie tez to trwalo chwile i bardziej to bylo zaskoczenie niz rozpacz, teraz sie ciesze juz, szybko mija

teraz chyba chlopcy przewazaja
dziekuje

ja bralam dlugo i duzo, lekarze tak zalecili mi w szpitalu, ale ok bylo wszystko, wiadomo lepiej nie brac, ale zawsze slyszalam, ze nospa bezpieczna
a co Ci wrozylam? Jak chlopaka, to duze szanse na core

dobre hehe, ja juz prawie mojego tz na Mikolaja, aczkolwiek powatarza Marek Tadeusz, ale ja na to sie w zyciu nie zgodze

Dobra nadrabiam was powoli, bo od rana pakuje rzeczy i segreguje, bo powoli wywozimy rzeczy do nowego m
kochana no nie mow, czyli bede miala chlopca?
jestes pewna?
Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
Black wyrazy wspolczucia.

zezarlam obiad, zrobilam dzis rybe ja rybe i powiem wam, ze nawet mi smakowala dziwne
teraz zrobilam kawe i leze. opadlam z sil.. po tym sprzataniu, obiedzie, pranie tez zrobilam. ale humor cos nie bardzo..

jeszcze jakas mucha mi lata i mnie wkur*wia :/

aaa sluchajcie wywalam posciel na balkon co by sie przewietrzyla i zostawilam otwarte drzwi, weszlam pozniej do stolowego sprzatac a patrze na lawie gowienko:/ jakbyscie widzialy moja mine, pomyslalam ze chyba mucha by tak nie nasrala i zgupialam. ale jak zobaczylam ptaszka na dywanie.. myslalam ze dostane zawalu a on biedny sie o szyby rozbijal, dobrze ze tz wrocil i go wypuscil..
ja tez pije kawusie
biedny ptasiu
Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
Zjadłam i usnęłam na 15 minut ale ukochani sąsiedzi wiercą....
wspolczuje;/

ja kawusie pije, bo Kaprysinski nie mogl sie spaceru doczekac
wiec zrobilam i musialam wyjsc, dlatego teraz dopiero
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-31, 15:53   #1483
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:
Kołdra wyciągnięta i się susy, koce wstawione tak sobie myślałam... że chyba na usg połówkowe umówię się prywatnie... muszę porozmawiać na ten temat jeszcze z tż bo to on będzie na to wykładał ale po ostatnim razie usg genetycznego na NFZ chce mieć chociaż te zrobione dokładnie, będę spokojniejsza i będę mogła zabrać tż bo na nFZ nie można wejść z partnerem ;/ osoby które miały połówkowe ile płaciłyście ?
ja będę miała dopiero 7.11 ale mam płacić 150zł a z nagraniem płyty 200zł
Stary 2014-10-31, 15:55   #1484
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kordelka85 Pokaż wiadomość
:

Dlaczego plczesz?Synki sasuper.Chcialas druga corcie?

Wiesz co ja chcialam drugiego chlopaka i mialam troche problem z akceptacja dziewczynki, ale teraz to juz bym za nic nie chciala, zeby jej cos uroslo.
Bedzie dobrze.

A snilo mi sie pare nocy temu ze mialas synka Cezarego.[

No pod wzgledem ekonomicznym to rzeczywiscie lepiej ta sama plec,.
Ale pomysl, ze jak cie maz bedzie wkurzal to synek mu da manto.
hehe co nie pisalas o snie
ja teraz juz chyba bym nie chciala by siusiak zniknal, ale w razie czego bedzie i tak latwiej mi zaakceptowac jakby sie znow odmienilo
Juz wozek maclarena musimy sprzedac, bo ma wstawki rozowe :/ dzis tz wyrzucil grzechotke kwiatka bright startsa, to wyciagnelam ze smietnika i do pralki wrzucilam

Cytat:
Napisane przez lekkaatletka Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Niezawsze a imię Rafał? Jeśli na M to może Maciej?
Łazienka do remontu, szukanie usterki, gdzie to kapie, zrywanie płytek... masakra
Rafal, nie, ale Maciek ladnie
Wspolczuje, moja sasiadka tak miala, nas zalala, ale nie bylo wiadomo skad kapie i u niej wszystko prawie zerwali dopoki sie nie dokopali do przecieku z rury, robili probe sisnieniowa i bylo tylko wiadomo, ze jest spadek na cieplej rurze

Cytat:

A dwa jakim mydełkiem bd dzieciaczka myć? bo ja się nad szarym zastanawiam ale koleżanka mówi że ona johnsons używać bd ale szare zdrowsze czy nie?
bialy jelen jest ok, ale ja hippa kupie, bo tez dobry, poza tym w plunie wole, nie w kostce

Cytat:
Wiecie co Wam powiem, że uwierzyłam ginowi że u mnie będzie chłopak, ale teraz mam przeczucia w druga stronę i boję się kupować rzeczy chłopięce
Jak czytam o ruchach to się dołuję, bo u mnie 19 tydzień, 2ga ciąża i nic, zaczynam się martwić i nakręcać jak codziennie któraś z Was pisze, że czuje a jest w młodszej ciąży niż ja
ale by bylo

Maciuś
Stary 2014-10-31, 15:56   #1485
lekkaatletka
Zadomowienie

W Wawie jade do specjalistki z certyfikatem FMF na polowkowe 4d za 250 zl z nagraniem filmu DVD.
U mojego gin polowkowe w cenie wizyty 80 zl.
lekkaatletka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-31, 15:59   #1486
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
hehe co nie pisalas o snie
ja teraz juz chyba bym nie chciala by siusiak zniknal, ale w razie czego bedzie i tak latwiej mi zaakceptowac jakby sie znow odmienilo
Juz wozek maclarena musimy sprzedac, bo ma wstawki rozowe :/ dzis tz wyrzucil grzechotke kwiatka bright startsa, to wyciagnelam ze smietnika i do pralki wrzucilam

Rafal, nie, ale Maciek ladnie
Wspolczuje, moja sasiadka tak miala, nas zalala, ale nie bylo wiadomo skad kapie i u niej wszystko prawie zerwali dopoki sie nie dokopali do przecieku z rury, robili probe sisnieniowa i bylo tylko wiadomo, ze jest spadek na cieplej rurze

bialy jelen jest ok, ale ja hippa kupie, bo tez dobry, poza tym w plunie wole, nie w kostce

ale by bylo
hehe ciesze sie ze tez za hippem jestes
Cytat:
W Wawie jade do specjalistki z certyfikatem FMF na polowkowe 4d za 250 zl z nagraniem filmu DVD.
no ja tez mowilam o certyfikowanym to u mnie 150zl +20zl nagranie
Stary 2014-10-31, 16:00   #1487
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
mój gin ma certyfikat FMF
nie ukrywam, że mnie to cieszy
za genetyczne I jak i II trymestru płacimy 190zł nagranie w cenie

Edytowane przez FlightlessBird
Czas edycji: 2014-10-31 o 16:02
Stary 2014-10-31, 16:09   #1488
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
Jak na Warszawę to 250 zł nie dużo

---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ----------

Wiecie co... może jestem głupia... znalazłam lekarza u nas który ma wszystkie certyfikaty i ma ten FMF no i już włącza się moje głupie myślenie... poszłabym do niego na usg połówkowe ale obawiam sie, ze jak powiem o tym mojej gin to może sobie cos o mnie pomyśleć czemu nie u niej itp. itd. a ona zawsze dla mnie taka milutka.. nawet nie wiem czy ona ma jakieś certyfikaty bo nie ma strony swojej, a tamten gin na stronie ma pełno certyfikatów i opisy... myślicie, że jestem głupia i mam się nie przejmować i iść do tamtego na połówkowe ? a tak w ogóle to głupio nie wyjdzie, że pójdę do niego tylko na połówkowe matko ja mam myślenie...

Stary 2014-10-31, 16:13   #1489
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ----------

Wiecie co... może jestem głupia... znalazłam lekarza u nas który ma wszystkie certyfikaty i ma ten FMF no i już włącza się moje głupie myślenie... poszłabym do niego na usg połówkowe ale obawiam sie, ze jak powiem o tym mojej gin to może sobie cos o mnie pomyśleć czemu nie u niej itp. itd. a ona zawsze dla mnie taka milutka.. nawet nie wiem czy ona ma jakieś certyfikaty bo nie ma strony swojej, a tamten gin na stronie ma pełno certyfikatów i opisy... myślicie, że jestem głupia i mam się nie przejmować i iść do tamtego na połówkowe ? a tak w ogóle to głupio nie wyjdzie, że pójdę do niego tylko na połówkowe matko ja mam myślenie...
masz liste lekarzy i szukaj https://courses.fetalmedicine.com/lists/web
Stary 2014-10-31, 16:16   #1490
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
Mojej nie ma... ale tamten jest... eh

Stary 2014-10-31, 16:18   #1491
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aagatrycze Pokaż wiadomość

Niezawsze mozesz mi przypomniec jak sie nazywa ten plyn do demakijazu co go polecalas?
Lancome do tej pory dzialal rewelacyjnie, bo onnymi to bardziej trzec musze :/ https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...-bi-facil.html
Cytat:
Niezawsze syna mi wrozylas
Cytat:
do kogo idziesz?
Ja na 3d ide na Łucka do Makowskiego, mialam isc do Zwolinskiego i z Maja bylam u niego, ale za daleko przyjmuje, bo na wilanowie i sluzewcu :/ kiedys na pradze

Cytat:
hehe ciesze sie ze tez za hippem jestes

no ja tez mowilam o certyfikowanym to u mnie 150zl +20zl nagranie
Ja 200zl bede placila

Blackberry wspolczuje

Madzic licytuj! Super jest i dzieci fajnie wygladaja w nim, ja mialam podobny dla Mai i teraz dla mlodego tez kupie podobny pewnie, bo to nie za gruby, nie za cienki na ta pore roku

My dzis do rodzicow jedziemy na haloween moich

Maciuś
Stary 2014-10-31, 16:18   #1492
gossip_girl21
Zakorzenienie

Ten program co ma lecieć na TLC świeżo upieczeni rodzice ma ruszyć od jutra o 21.00

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-31, 16:19   #1493
rosarioV
Zakorzenienie

Znalazłam na jednym forum, ze za usg połówkowe bierze 250 zł...
muszę pogadać z tż czy uda nam sie tyle kasy ustukać ;/

Stary 2014-10-31, 16:22   #1494
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Mojej nie ma... ale tamten jest... eh
o widzisz..

moim zdaniem wlasnie tacy lekarze powinni mowic ze prosze lepiej isc do kogos z certyfikatem na takie badanie - bo to ich za.sra.ny obowiazek ';/
Cytat:
Lancome do tej pory dzialal rewelacyjnie, bo onnymi to bardziej trzec musze :/ https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...-bi-facil.html

do kogo idziesz?
Ja na 3d ide na Łucka do Makowskiego, mialam isc do Zwolinskiego i z Maja bylam u niego, ale za daleko przyjmuje, bo na wilanowie i sluzewcu :/ kiedys na pradze

Ja 200zl bede placila

Blackberry wspolczuje

Madzic licytuj! Super jest i dzieci fajnie wygladaja w nim, ja mialam podobny dla Mai i teraz dla mlodego tez kupie podobny pewnie, bo to nie za gruby, nie za cienki na ta pore roku

My dzis do rodzicow jedziemy na haloween moich
kochana to podobnie;*
aqle zazdrocha ze idziecie gdzies dzis, my gnijemy w domu ;/
a ja bym gdzies poszla
Cytat:
Ten program co ma lecieć na TLC świeżo upieczeni rodzice ma ruszyć od jutra o 21.00
o, mi sie wydawalo ze od pon
Cytat:
Znalazłam na jednym forum, ze za usg połówkowe bierze 250 zł...
muszę pogadać z tż czy uda nam sie tyle kasy ustukać ;/
no kochana ale warto..
Stary 2014-10-31, 16:25   #1495
rosarioV
Zakorzenienie

A może mojej nie powiem nic na ten temat, że idę do niego na usg chociaż chyba muszę powiedzieć :P bo mi będzie chciała drugie zrobić

Stary 2014-10-31, 16:26   #1496
niezawsze
Zakorzenienie

Rosario ja robie polowkowe u swojego gina 14 listopada, ale tydzien lub 2 pozniej sie zapisuje do innego gina, bo chce miec na plytce usg pamiatke, a moj chyba nie nagrywa, szkoda, ze nie spytalam, bo sprzecior ma swietny jak mi wczoraj przelaczyl na 3d, to moja pierwsza mysl, ze dziecko ladniejsze niz Maja podczas 3d(tak wiem, wiem wazne, zeby bylo zdrowe) tak bylo swietnie widac, zreszra wklejalam zdjecie.

Maciuś
Stary 2014-10-31, 16:28   #1497
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
A może mojej nie powiem nic na ten temat, że idę do niego na usg chociaż chyba muszę powiedzieć :P bo mi będzie chciała drugie zrobić
bedzie chciala tez zrobic badanie
Cytat:
Rosario ja robie polowkowe u swojego gina 14 listopada, ale tydzien lub 2 pozniej sie zapisuje do innego gina, bo chce miec na plytce usg pamiatke, a moj chyba nie nagrywa, szkoda, ze nie spytalam, bo sprzecior ma swietny jak mi wczoraj przelaczyl na 3d, to moja pierwsza mysl, ze dziecko ladniejsze niz Maja podczas 3d(tak wiem, wiem wazne, zeby bylo zdrowe) tak bylo swietnie widac, zreszra wklejalam zdjecie.
no ale siusiaka nie widzialam ;p
bo ucielas;p
Stary 2014-10-31, 16:29   #1498
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:

wielu ginekologów odsyła do tych z certyfikatem, bo boją się podejmować tych badań
a dla ginekologa z certyfikatem to nic dziwnego, że przyjdziesz tylko raz na genetyczne, bo dla nich to norma. Mają wiele takich pacjentek.

Stary 2014-10-31, 16:31   #1499
rosarioV
Zakorzenienie

Nie wiem.. pogadam z nią chyba i prosto z mostu spytam sie czy ma ten certyfikat... głupio mi będzie ale co mam zrobić. Jak powie, że ma to robię u niej, a jak powie, że nie ma to jej powiem, że idę na usg połówkowe do tego i tego jestem pewna, że się znają :P

Stary 2014-10-31, 16:35   #1500
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem.. pogadam z nią chyba i prosto z mostu spytam sie czy ma ten certyfikat... głupio mi będzie ale co mam zrobić. Jak powie, że ma to robię u niej, a jak powie, że nie ma to jej powiem, że idę na usg połówkowe do tego i tego jestem pewna, że się znają :P
No wydaje mi sie ze nie powinna marudzic. Moj sam wysylal mnie do innego bo on nie ma certyfikatu-na luzie.

---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ----------

Ja po obiedzie. Nieskromnie mowiac-ale mi pyszne wyszlo
Leze i dogorywam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości