Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXIV - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-02, 11:38   #4381
Kucyk_Truskawkowy
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXIV

Berbie a co to za okazja to Kinder party?
Maks idzie dzisiaj pierwszy raz do sklepu z zabawkami hehe
Rehabilitacja była przerwa półtora tygodnia bo miała urlop ta kobieta. W domu trochę odpuściłam ćwiczenia Np wczoraj mieliśmy gości i jakoś dzień zlecial bez ćwiczeń. Ale już dużo osiągnął. Jesteśmy w połowie drogi. Bo robi obroty (świadome) z pleców na brzuch i z brzucha na plecy (pięknie zgina jedną nóżkę w tym celu i chowa rączkę pod siebie) plus prostuje pięknie rączki jak leży na brzuchu (jak do raczkowania). Ale obroty robi tylko jedną stroną.... Więc to nie dobrze.
Kucyk_Truskawkowy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-02, 11:52   #4382
wadera4
Wtajemniczenie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXIV

Cytat:
Napisane przez Kucyk_Truskawkowy Pokaż wiadomość
Wadera a monitor oddechu masz? To naprawdę ułatwia życia
Niestety nie mam myślałam o tym, ale powiedziano mi, że to tylko w wyjątkowych przypadkach się stosuje.

Cytat:
Napisane przez anitaxas Pokaż wiadomość
Do mokrych staników polecam wkładki laktacyjne - u mnie niezastąpiona rzecz od początku kp.
Dziękuję mam wkładki, tylko wtedy nie założyłam, nie spodziewałam się potoku

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Waderko świetnie sobie radzisz
Dziękuję

Agatka jak tam, gotowa? To już pewne, że jutro startujesz?

Jak patrzę na Wasze ciąże, np. Jojli albo Hope to wierzyć się nie chce, że ten czas tak szybko leci

Gryziu piękne dzieło moja mama też latami dłubała krzyżyki, i ja za młodu trochę w tym siedziałam

---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

Cytat:
Napisane przez BERBIE Pokaż wiadomość
waderka jak KP?

my dziś idziemy na pierwsze Kinder Party Krzysia. będzie najmniejszym szkrabem, ale dla mnie okazja spotkać się z innymi mamami.
A co to za okazja?

My się karmimy, godzinami, ile wlezie są lepsze i gorsze chwile, ale myślę, że jesteśmy na dobrej drodze.

A czemu tak jest, że jak karmię jedną piersią to z drugiej leci mi mleko? większość dnia spędzam bez stanika i trochę mnie to.. hmmm.. rozprasza

A propos staników, pisałyście o swoich rozmiarach, to ja Was zaskoczę przed ciążą miałam 75 I. Teraz do karmienia kupiłam miseczkę J i jest dla mnie za mała

Są groby uwiecznione tylko wspomnieniem, na których wciąż tli się płomień rozpaczy.
wadera4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-02, 11:58   #4383
BERBIE
Zakorzenienie

Krzyś idzie na urodziny do swojej 4 letniej koleżanki[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;48767990]Co do budowy to czekamy na decyzję ws. podatku od nieruchomości, na wypis i wyrys z planu zagospodarowania przestrzennego, kupujemy projekt, złożymy wniosek o pozwolenie i myślę, że jak będzie słaba zima to w styczniu wylejemy fundamenty [/QUOTE]
za tempo

waderko a czemu spędzasz prawie całe dni bez stanika? to chyba niedobrze dla piersi. ja też tak mam, że jak karmie jedną z drugiej też leci. teraz już mniej niż przedtem.
Stary 2014-11-02, 12:07   #4384
201704210903
Konto usunięte

berbi bawcie się dobrze

Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2

---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------

[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;48767990]Berbie sto lat dla Krzysia - nie wiem kiedy to zleciało.

Co do budowy to czekamy na decyzję ws. podatku od nieruchomości, na wypis i wyrys z planu zagospodarowania przestrzennego, kupujemy projekt, złożymy wniosek o pozwolenie i myślę, że jak będzie słaba zima to w styczniu wylejemy fundamenty

Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka [/QUOTE]

jak szybko :p

201704210903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-02, 12:43   #4385
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wadera4 Pokaż wiadomość
Może martwi się o Ciebie, widząc jak bardzo przeżywasz swój ból? Może nie chce, żeby to co roku wracało na nowo?
druga strona medalu...

Cytat:

panika jak Michaś? jak ty? kiedy teraz wizyta?
Michał łobuzuje, że ho-ho. ale jutro żłób.
a ja jutro wizyta u mojego gina, we wtorek połówkowe w klinice. dygam

cóż za okazja?! bawcie się dobrze

Cytat:
Ale obroty robi tylko jedną stroną.... Więc to nie dobrze.
dobrze-nie dobrze. robi po swojemu. w swoim tempie. T. też był prawoskrętny, ale nadrobił. ciut mu pomagaliśmy (aktywizowaliśmy lewą stronę).
T. totalnie olewał system. trakcji nie trzymał, w nosie miał obroty. wolniej, ale osiągnął wszystkie etapy motoryczne (często w kolejności alogicznej). potem wręcz przyśpieszył. na bank nie odstaje od rówieśników.
nie stresuj się, że czasem odpuścisz rehab.
stymulujesz, wpierasz - Maks na bank sobie poradzi

Cytat:
A czemu tak jest, że jak karmię jedną piersią to z drugiej leci mi mleko?
taki system
dla mnie obłędem była kwestia patrzenia na foto T. i, w efekcie, posiadanie mokrego stanika.

Kubek, a Wy? pszczółkowe i biedronkowe kreacje? nie mogę się fot doczekać

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-02, 13:05   #4386
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f
Konto usunięte

Szybko, bo chcielibyśmy za rok na Boże Narodzenie się wprowadzić

Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-02, 13:23   #4387
201704210903
Konto usunięte

pani kciuki za badanie

201704210903 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-11-02, 13:30   #4388
h0pe
Wtajemniczenie

GG do h0pe

Nooo Gryzia tempo niesamowite to przegonisz nas jak nic.

Berbie
Kochana udanej imprezki no a nasz dach jeszcze chwila, moze w tym tyg drewno wrzuca.

AGATKA MELDUJ SIE !!!
h0pe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-02, 14:03   #4389
Kucyk_Truskawkowy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
druga strona medalu...

dobrze-nie dobrze. robi po swojemu. w swoim tempie. T. też był prawoskrętny, ale nadrobił. ciut mu pomagaliśmy (aktywizowaliśmy lewą stronę).
T. totalnie olewał system. trakcji nie trzymał, w nosie miał obroty. wolniej, ale osiągnął wszystkie etapy motoryczne (często w kolejności alogicznej). potem wręcz przyśpieszył. na bank nie odstaje od rówieśników.
Ja uważam że i tak robi bardzo dużo. Niektóre dzieci w jego wieku nie robią obrotów wcale. Maks skręca na jego lewą stronę. Na prawą muszę mu pomóc. chociaż jednym palcem lekko popchnąć. A ma/miał asytemtrie prawostroną.

Kciuki za żłobek, żeby już żadne chorobsko się nie przyplątało. No i za usg
Kucyk_Truskawkowy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-02, 14:37   #4390
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
druga strona medalu...

cóż za okazja?! bawcie się dobrze

taki system
dla mnie obłędem była kwestia patrzenia na foto T. i, w efekcie, posiadanie mokrego stanika.

Kubek, a Wy? pszczółkowe i biedronkowe kreacje? nie mogę się fot doczekać
Na pewno wszystko będzie dobrze

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-02, 14:43   #4391
Konto usunięte

Pani za wizytę

d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-02, 14:49   #4392
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
my dziś idziemy na pierwsze Kinder Party Krzysia. będzie najmniejszym szkrabem, ale dla mnie okazja spotkać się z innymi mamami.
Bawcie się dobrze

Cytat:
Napisane przez h0pe Pokaż wiadomość
Moj tz wczoraj tak zapil... Byli znajomi i pili. Ja troszke sievrozerwalam, sympatycznie bylo, ale to jaka gimnastyke w nocy zaserwowal mi tz w zwiazku ze swoim stanem... Sama dzis czuje sie jak na kacu. Az sie balam zeby mi sie nie udusil pacan jeden... Ech...
To Ci TŻ zapewnił atrakcje odpoczywaj teraz

Cytat:
Jak patrzę na Wasze ciąże, np. Jojli albo Hope to wierzyć się nie chce, że ten czas tak szybko leci
Mi tak zleciała Twoja ciąża ale fakt, że cudze ciąże biegną dla mnie tempem ekspresowym

Super, że coraz lepiej z kp

Cytat:
za wizytę i za połówkowe - choć na pewno wszystko jest pięknie
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;48769131]Szybko, bo chcielibyśmy za rok na Boże Narodzenie się wprowadzić

Trzymam kciuki za realizację planów

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-02, 15:06   #4393
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Nie, dziewczyny, to nie tak. On to po prostu chce wyprzeć z pamięci i tyle. Niby nie moja sprawa, a jednak mi przykro. W końcu to nasze dziecko. Było, istniało.

Cytat:
Berbie a co to za okazja to Kinder party?
Maks idzie dzisiaj pierwszy raz do sklepu z zabawkami hehe
Rehabilitacja była przerwa półtora tygodnia bo miała urlop ta kobieta. W domu trochę odpuściłam ćwiczenia Np wczoraj mieliśmy gości i jakoś dzień zlecial bez ćwiczeń. Ale już dużo osiągnął. Jesteśmy w połowie drogi. Bo robi obroty (świadome) z pleców na brzuch i z brzucha na plecy (pięknie zgina jedną nóżkę w tym celu i chowa rączkę pod siebie) plus prostuje pięknie rączki jak leży na brzuchu (jak do raczkowania). Ale obroty robi tylko jedną stroną.... Więc to nie dobrze.
Fajnie, szybko. Artek też czerwcowy, a obracać zaczął się w lutym (i wtedy też zaliczył pierwszy upadek ).

Cytat:

A czemu tak jest, że jak karmię jedną piersią to z drugiej leci mi mleko? większość dnia spędzam bez stanika i trochę mnie to.. hmmm.. rozprasza

A propos staników, pisałyście o swoich rozmiarach, to ja Was zaskoczę przed ciążą miałam 75 I. Teraz do karmienia kupiłam miseczkę J i jest dla mnie za mała
Bo piersi to najmądrzejszy system na świecie i produkują mleko w czasie opróżniania Wtedy dostają sygnał, że jest tam ktoś, kto go potrzebuje i rusza produkcja. Dlatego tak ważne jest w pobudzeniu laktacji częste przystawianie.
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-02, 15:18   #4394
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Dziewczyny, losowanie bylo, ale wczoraj taki dzien ze juz nie wysylalam.. dzis poznym wieczorem wysle jak z pracy wroce bo nie mam przy sobie kartki.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-02, 18:23   #4395
Wika28
Zakorzenienie

Cytat:
A może chciałby tylko się boi? Może nie chce się rozkleić przy Tobie i synku? Ja myślę, że wciąż pamięta i to, że nie stanął przy grobie wcale nie znaczy, że nie ma Dawida w pamięci i w myślach. Ja też tyle razy chciałam iść na Grób Dzieci Utraconych, ale bałam się, że się rozkleję. Może Twój Tż czuje to samo? Może martwi się o Ciebie, widząc jak bardzo przeżywasz swój ból? Może nie chce, żeby to co roku wracało na nowo?
też tak myślę i może mnie uznacie za wyrodną, ale - patrząc z boku - to mam podobne podejście jak tż Perse. Spojrzałam wczoraj na tablicę z imieniem Jaś i nie byłam w stanie tego wytrzymać, tablicę zastawiłam kwiatkiem i odeszłam od grobu. Nie potrafię stać nad grobem i rozdrapywać tej rany, wolę stanąć z boku. I wcale to nie znaczy, że nie pamiętam i że mnie to nie obchodzi. Dlatego ja trochę rozumiem tż-ta Perse, choć tak naprawdę nie wiem, z jakich powodów nie podszedł.
Na Mszy za rodziców Dzieci Utraconych też nigdy nie byłam, bo nie mam odwagi

Cytat:
wika jak tam kwestie mieszkaniowo-pracowe?
dziękuję, wszystko idzie do przodu Prawdopodobnie od stycznia już będziemy razem. Teraz jeszcze remont małego pokoju mnie czeka i nie bardzo mam pomysł jak to niewielkim kosztem zrobić, ale może jakoś się uda

Cytat:
Napisane przez dwakolory1 Pokaż wiadomość
Termin zgodnie z kpa (kodeks postępowania administracyjnego) to 30 dni, To jest termin podstawowy.
Cytat:
Napisane przez Alfahelisa Pokaż wiadomość
Generalnie kodeks postepowania administracyjnego mowi o 1 mcu a w sprawach bardziej skomplikowanych 2 mce, ale np w przypadku gdy organ występuje do innego o interpretacje itp to ten czas sie zawiesza do czasu ich otrzymania

No i standard (ale dla osob nieobytych nie zawsze oczywiste) pisma sporzadza sie w dwoch egzemplarzach, jeden do urzedu a drugi z potwierdzeniem i data przyjecia zostawia sie sobie (jest to dowod dla interesanta ze taki pismo skladal i kiedy)
a to nawet nie wiedziałam, że aż tyle

---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ----------

Pani, ja też mocno kciukam będzie dobrze, choć stres rozumiem

Gryzia, szybko to wszystko. Ja chcę na to Boże Narodzenie jeden pokój "zrobić" i boję się, że nie zdążę

Berbie, szałowej imprezy Krzysiowi życzę
Wika28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-02, 18:52   #4396
dwakolory1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Wika28 Pokaż wiadomość
też tak myślę i może mnie uznacie za wyrodną, ale - patrząc z boku - to mam podobne podejście jak tż Perse. Spojrzałam wczoraj na tablicę z imieniem Jaś i nie byłam w stanie tego wytrzymać, tablicę zastawiłam kwiatkiem i odeszłam od grobu. Nie potrafię stać nad grobem i rozdrapywać tej rany, wolę stanąć z boku. I wcale to nie znaczy, że nie pamiętam i że mnie to nie obchodzi. Dlatego ja trochę rozumiem tż-ta Perse, choć tak naprawdę nie wiem, z jakich powodów nie podszedł.
Na Mszy za rodziców Dzieci Utraconych też nigdy nie byłam, bo nie mam odwagi
Każdy ma swój sposób radzenia sobie z tym i trzeba to uszanować. Choć jak mój tż nie chciał o tym nigdy ze mną rozmawiać to było mi przykro, nie powiem.

17.02.2013 r. [*]- 10 tc
15.11.2013 r.[*]- Ania 16tc

dwakolory1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-02, 19:17   #4397
BERBIE
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wika28 Pokaż wiadomość
Teraz jeszcze remont małego pokoju mnie czeka i nie bardzo mam pomysł jak to niewielkim kosztem zrobić, ale może jakoś się uda
co chcesz tam zrobić? jak odmienić? kręcą mnie takie rzeczy.
Stary 2014-11-02, 19:57   #4398
Wika28
Zakorzenienie

Cytat:
co chcesz tam zrobić? jak odmienić? kręcą mnie takie rzeczy.
mnie też ale tu mam problem. Mam mebelki ponad 10-letnie z Bodzia, jeszcze z czasów studenckich - wszystkie w kolorze olchy. Później robiłam do nich na wymiar biurko z półeczką wiszącą, szafę w przedpokoju z wieszakiem i szafkę na buty - tez w kolorze olchy. Teraz chcę wyrzucić te stare meble z Bodzia i zrobić szafę zabudowaną i komodę - głownie na rzeczy męża. Chcę też łózko typowo sypialniane. Wypadałoby to wszystko w kolorze olchy, albo podobnym, tak by pasowało do biurka i łączyło się jakoś z przedpokojem, ale podoba mi się coraz bardziej kolorystyka brązowo-waniliowa, trawa morska lub typowo szara (z naciskiem jednak na tę pierwszą). Mam nawet upatrzone takie szafy. No i wtedy musiałabym raczej wyrzucić wszystko co jest w kolorze olchy. I biję się sama ze sobą, bo robiąc tak jak chcę, wydam mnóstwo kasy a mieszkanie będziemy kiedyś zamieniać na inne - 3-pokojowe, więc tego nie zabiorę. Z drugiej strony dosyć mam już takiej tymczasowości i nie wiem czy nie zaszaleć
Wika28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-02, 20:43   #4399
BERBIE
Zakorzenienie

wika czyli chcecie typową sypialnię zrobić? zawsze możesz spróbować sprzedać wszystkie meble w kolorze olchy na olx itp. myślę, że jak już macie robić to róbcie tak jak wam się będzie podobało.
Stary 2014-11-02, 22:16   #4400
Konto usunięte

Dzięki dziewczyny, że dałyście mi inne spojrzenie na tę sprawę. To dla mnie bardzo cenne.
Dziś rano mu o tym powiedziałam, że mnie to zabolało. Na spacerze normalnie podszedł do grobu i pozapalał nowe wkłady, postał chwilę. Ale teraz rozumiem, że nie powinnam naciskać. Już nigdy nie będę.
Jeszcze raz dziękuję

Tylko chciałam Wam napisać, że spotkałam dwie rodziny (dość świeżych) AM i obie z wózkami Każda AM doczeka się swojego ziemskiego szczęścia!
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-02, 22:32   #4401
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Nie mogę się ostatnio wbić w wątek..

Biorę się za rozsyłanie wyników losowania.

---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ----------

Dwakolory, nie mogę wysłać do Ciebie pw. wyskakuje mi taki komunikat: dwakolory1 zdecydował(a), że nie chce otrzymywać PW lub też może nie mieć takiego uprawnienia. Z tego powodu nie możesz wysłać jej wiadomości.

ps. nie mam wszystkich adresów....

Edytowane przez moni_ka.g
Czas edycji: 2014-11-02 o 22:36
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-03, 04:04   #4402
Konto usunięte

Monia a jak się czujesz? jak J.?

Stary 2014-11-03, 06:57   #4403
wadera4
Wtajemniczenie

Hej! Zaczynamy dzień od newsa, odpadł nam pępuch!

Cytat:
Otototo mi cieknie jak tylko pomyślę, że zaraz będę karmić

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;48770487]
Bo piersi to najmądrzejszy system na świecie i produkują mleko w czasie opróżniania Wtedy dostają sygnał, że jest tam ktoś, kto go potrzebuje i rusza produkcja. Dlatego tak ważne jest w pobudzeniu laktacji częste przystawianie.[/QUOTE]

Tak, tylko trochę boli, że tyle pokarmu się marnuje

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;48776186]
Tylko chciałam Wam napisać, że spotkałam dwie rodziny (dość świeżych) AM i obie z wózkami Każda AM doczeka się swojego ziemskiego szczęścia![/QUOTE]

bo to prawda, chociaż sama jeszcze rok temu w to nie wierzyłam

Berbie nie wiem, tak mi jakoś wygodniej. Ale staram się przynajmniej w godzinach urzędowych chomąto zakładać

Pani Ty już połówkowe? Przecież tuż przed moim porodem chyba test robiłaś

Rena kiedy dokładnie wizyta?

Agatka jak tam???

Dziewczyny jak to było u Was z krwawieniem po cc? U mnie trwało kilka dni, potem zaczęły się takie wodniste lekko zaróżowione wydzieliny, potem wszystko zaczęło ustawać, a teraz znów pojawia się krew
Czy to normalne?

Są groby uwiecznione tylko wspomnieniem, na których wciąż tli się płomień rozpaczy.
wadera4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-03, 07:09   #4404
jojla
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;48776186]
Tylko chciałam Wam napisać, że spotkałam dwie rodziny (dość świeżych) AM i obie z wózkami Każda AM doczeka się swojego ziemskiego szczęścia![/QUOTE]

i tak będzie!

Cytat:
Hej! Zaczynamy dzień od newsa, odpadł nam pępuch!
pięknie!

Nienawidzę tego, że przez hormony czasem nad sobą nie panuję - zdenerwował mnie dziś kierowca autobusu i się poryczałam i nie mogłam przestać płakać po prostu paranoja, ludzie w autobusie to pewnie mnie za wariatkę wzięli teraz mi się chce z tego śmiać ale wkurza mnie to, że nie umiem czasem nad emocjami zapanować i zrobiła się ze mnie taka beksa...

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-03, 07:10   #4405
Konto usunięte

Waderko super wiadomość

Jojla ja jestem dopiero na początku a już mi się coś z głową porobiło aż się boję jak będzie dalej...

Stary 2014-11-03, 07:11   #4406
iza243
Zakorzenienie

Witam

U nas nic ciekaego,nocka spokojna.

Domiś wczoraj dostał chodzik od teściów

Stary 2014-11-03, 07:13   #4407
Konto usunięte

Iza dobrze, że nocka ok kiedy UP ma Ci odpowiedzieć?

Stary 2014-11-03, 07:26   #4408
iza243
Zakorzenienie

[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;48777439]Iza dobrze, że nocka ok kiedy UP ma Ci odpowiedzieć?

Nie powiedzieli kiedy

Stary 2014-11-03, 07:48   #4409
Konto usunięte

Iza i co, będziesz go używać?

Waderko to nadstawiaj butelkę, zbieraj z całego dnia i mroź!! Kiedyś dodasz do kaszki albo coś

---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ----------

Albo spraw sobie muszle laktacyjne
Stary 2014-11-03, 08:37   #4410
dwakolory1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość

[/COLOR]Dwakolory, nie mogę wysłać do Ciebie pw. wyskakuje mi taki komunikat: dwakolory1 zdecydował(a), że nie chce otrzymywać PW lub też może nie mieć takiego uprawnienia. Z tego powodu nie możesz wysłać jej wiadomości.

ps. nie mam wszystkich adresów....
Wiesz, ja tam ma cos namieszane. Wyślij mi na e-maila:
dwakolory@op.pl

17.02.2013 r. [*]- 10 tc
15.11.2013 r.[*]- Ania 16tc

dwakolory1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości