|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2371 | ||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wystarczająco Dobre Panie Domu - część II
Cytat:
myślę, że Adaś może zjeść ale raczej powybierałabym mu same mięsne kulki w sosie pomidorowym bo jednak pieczarki (dzieci w ogóle nie powinny jeść grzybów ze względu na ciężkostrawność ale czy pieczarek też?) , papryka konserwowa i ogórek kiszony/konserwowy to chyba lepiej odpuścić ![]() ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2372 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2373 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2374 |
|
Rozeznanie
|
Nam jak tak zaczęła się psuć, to kupiliśmy nową. Nie pamiętam co było do naprawy, ale wiem, że nie opłacało się.
|
|
|
|
#2375 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2376 | |
|
Komplikatorka
|
Cytat:
Z firmy ubezpieczeniowej
|
|
#2377 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2378 |
|
Zakorzenienie
|
Co za pokręcony dzień... ja chce już weekend.
Rozwalił mnie TŻ. U niego w pracy chcą aby przyszedł w sobotę do pracy i mnie pyta czy może pójść. No małe dziecko! |
|
|
|
#2379 |
|
Rozeznanie
|
W sobotę wybieramy się na przyjęcie urodzinowe do szwagra. Bluza z lidla byłaby ok? Czy lepiej kupić coś w innym sklepie. Widziałam, takie fajne grube. Szwagier lubi biegać.
|
|
|
|
#2380 |
|
Zakorzenienie
|
Molise, ja mam wolne od dzis, a ide dopiero w srode
![]() Rise, czuje ze niedlugo bede cierpiec razem z Toba, bo wczoraj przyszly nasze multisporty ![]() Jutro podjade na silke podpytac co i jak ![]() Ja czekam u gin ale chyba o 15 wejde, taka kolejka.. I nie wyspalam sie bo halny wieje a do tego pelnia byla. Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2381 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc dziewczyny, ja tylko wpadam na chwilke. Wlasnie wrocilam z pracy (prawie 22!) bo dzis zamykalam cafe, a CH otwarte jest AZ do 21
Alez byly tlumy.Jutro zaczynam wczesnie, bo mam piec muffiny juz od 7. Takze zmykam spac
|
|
|
|
#2382 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też do gin idę, ale umówiłam się jako pierwsza, na ósmą rano żeby uniknąć opóźnień ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2383 |
|
Zakorzenienie
|
Wystarczająco Dobre Panie Domu - część II
Rise raczej tych talerzy jakos specjalnie nie plukaja ( dla mnie juz to ze płukać przed i tak trzeba to na minus bo jak mam je płukać to niewielka rozńica umyć. tak kolega kiedys mowil zeby płukać to tak robiłam i u niego działało . Jak spytałam jednej znajomej czy nie pluka to stwierdziła ze ma taki program ze nie trzeba) . Oni tu po prostu zgarniają resztki do smieci i tyle i efekt jest jaki jest.
Dzis spróbowali znowu włączyć i co? Płyn na szufladce od płynu, talerze owszem domyte , szklanki w miare ale kilka kubków i jakis plastikowy pojemnik klapa. Jak ktos lubi i mu to działa to super. Dla mnie to żadne must have. Jak kto lubi. Moze od typu zmywarki zalezy czy jak sama niewiem. Choc z drugiej str jak mam płukać kazdy talerz to nie widze sensu używania zmywarki ( chybaże na szklanki jedynie bo jest rozńica ) . Jak to mowia każdemu wedle potrzeb. Moze sie kiedys przekonam jeszcze Tylko wyrażam swoje zdanie i obserwacje . Sobota przeprowadzka. Cisza spokoj. Tego mi trzeba. A potem wszystko od nowa.,. Znowu Sent from my iPad using Tapatalk Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2014-11-06 o 12:47 |
|
|
|
#2384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja musiałabym sie zapisać do gin, ciągle to odkładam na później
|
|
#2385 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2386 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dorzucicie mu jakieś czekoladki i będzie happy
|
|
|
|
|
#2388 | |||
|
Zakorzenienie
|
Nadal pięknie, dosłownie wiosna cały dzień. Cytat:
Nie lepiej łagodniej i trwalej w jednym i drugim wypadku? Cytat:
Cytat:
Tym bardziej jeśli szwagier lubi biegać i wiecie, że mu się przyda. Ja też ostatnio lidla zaatakowałam. Obczaiłam też jednak inne rzeczy i kupiłam sobie.. kurtkę. Teoretycznie jest dedykowana na narty (ma np. takie wszyte rękawki do założenia na kciuka - które bez problemu można schować).Na narciarską jednak zdecydowanie nie wygląda (nawet mało sportowa jest mi się wydaje) i mam zamiar w niej chodzić tak o. ![]() Powiem tylko tyle: co za dzień! ![]() Dobrze, że jutro piątek, a zaraz po nim długi weekend.
|
|
|
#2389 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2390 |
|
Zakorzenienie
|
Ooooo, przyszło mi do głowy, że Was zapytam, bo pewnie bardziej oblatane zakupowo niż ja jesteście, a jak poczytałam o lidlowej kurtce to mi się przypomniało - oglądam ostatnio często Kuchenne rewolucje i strasznie mi się podoba styl Gesslerowej - te różne bluzki, tuniki, wisiory, fajnie wygląda mimo swoich kg - też bym tak chciała. Często ma bluzki z bardzo długim rękawem i dziurą na kciuk - kojarzycie jakiekolwiek sklepy, gdzie znajdę coś takiego??? Chyba w życiu tego w sklepie nie widziałam... Kupno wysyłkowo odpada, bo ja muszę mierzyć wszystko, a nie chce mi się bawić w przysyłanie i odsyłanie.
|
#2391 |
|
Konto usunięte
|
Scarlett muszę Cię zmartwić bo czytałam, że ona nosi markowe ciuchy od projektantów,często widzę że ma jakieś rzeczy z Burberry
oraz szyje ciuchy u krawcowej Tu fajny post o jej stylu: http://ubierajsieklasycznie.pl/styl-magdy-gessler/
Edytowane przez 201604250957 Czas edycji: 2014-11-06 o 20:25 |
|
|
|
#2392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki za linka, poczytam
|
|
#2393 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja taką bluzkę i też bluzę kupiłam kilka dobrych lat temu z New Yorkerze. Otwieram poranną piątkową zmianę! Dzien dobry! |
|
|
|
|
#2395 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Pewnie odezwę się w niedzielę, a już teraz życzę wszystkim miłego weekendu! ![]() Ps. Dziś mokro ale ciepło - założyłam czółenka (w panterkę!)
|
||
|
|
|
#2396 |
|
Komplikatorka
|
Widzę, że temat Magdy Gessler był poruszany
Pamiętacie jej sweterek z reniferem? Jejku jak ja na niego chorowałam Melduje się pierwsza zmiana Tylko że... zasypiam. Spałam 4 godz, a dlaczego ? Bo przecież najlepiej jest wybierać obrączki o 12 w nocy
|
#2397 |
|
Blond forever!
|
Hej.
Ja dzisiaj nie mam humoru. Miałam wczoraj dyskusję z TŻ (nie kłóciliśmy się) i jakoś tak mi to siedzi w głowie... Poza tym musimy dopłacić do rachunków za mieszkanie i szlag mnie trafia... Musimy szybko znaleźć mieszkanie.
|
|
#2399 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Pakowanie , pakowanie , a jutro kolejna przeprowadzka Juz ziewam co chwile z tego niewyspania w tym domu Młoda znowu mi rano do pokoju wleciała i obudziła Ostatnia noc ![]() Musze jeszcze po jakies worki ( mamy mało kartonów a tak to chociaz ciuchy co do walizki nie wejdą to w worek wladuje) i torbę na rzeczy z lodówki. Sent from my iPad using Tapatalk |
|
|
|
#2400 |
|
Zakorzenienie
|
Irenka oj jak ja Cie rozumiem z tym pakowaniem..
Blondi, a o czym dyskusja? Co do torebek to ja nie mam ambicji na jakies markowe Prady czy buty od Blahnika itp. Zupelnie mnie to nie kreci i nigdy nie wydam paru tysiecy na torebke czy buty Ja dzid zaleglam na kanapie z kubkiem herbaty, psem u boku i ksiazka, wlasnie skonczylam, wciagnela mnie szybko, bo zaczrlam wczoraj wieczorem. 'Zupa z ryby fugu' Szwai. Zaraz ogarne obiad i moze do miasta pojade. Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:44.

myślę, że Adaś może zjeść ale raczej powybierałabym mu same mięsne kulki w sosie pomidorowym bo jednak pieczarki (dzieci w ogóle nie powinny jeść grzybów ze względu na ciężkostrawność ale czy pieczarek też?) , papryka konserwowa i ogórek kiszony/konserwowy to chyba lepiej odpuścić 

fajnie to zabrzmialo