Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IV - Strona 115 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-07, 14:11   #3421
gosiak0512
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IV

ROSARIO zrobisz jak zechcesz ja tylko polecam mi sie osobiscie camarelo nie podoba, spacerowka paskudna. Na 4 pietro wniesc na rekach wozek to mordega chyba ze masz szerokie schody bo ja bym tak nie dala rady bo waskie byly

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-07, 14:14   #3422
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
o własnie o takie mi chodziło ale bałam sie zamawiać od tego samego zamawiałaś co link podałaś ? Bym na dniach jak przyjdzie kasa zamówiła sobie
Tak dokładnie z tej stronki i list ekonomiczny wybrałam, wiec zamawiaj smiało ! Tylko zwróc uwagę ze te stronki sa podane juz z konkretnym rozmiarem wiec poszukaj od tego samego sprzedawcy z Twoim rozmiarem.

A poza tym mam pytanie dziewczyny, czy miałyscie już kiedys taka sytuacje, ze kupilyscie cos i placiłyscie za to kartą a potem zwracałyście, bo cos nie pasowało? Czy zawsze wyglada to tak, ze jak placisz karta, to zwrot tez otrzymujesz na konto? Bo ja w biedronce ostatnio sweter kupilam i poszlam go oddac wczoraj i wlasnie zrobili mi zwrot na karte i do tej pory nie mam tej kasy na koncie

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-07, 14:15   #3423
gosiak0512
Zakorzenienie

KOPERCIO mi sie wydaje ze zle je pierzesz dlatego ci leca. Ja rzadko kiedy mialam takie przecieki a jak byly to poprostu od mega konkretnego sika ale to max 5 takich przypadkow na cale uzytkowanie

Stary 2014-11-07, 14:15   #3424
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
z tego co czytałam to chyba stelaż:4,9 a gondola: 4,1 kg albo na odwrót
ale to bez kół, z tego co widziałam to z kołami waży 11,5 kg

http://www.dudekdladzieci.pl/pl/p/Ca...ARELO-2w1-/391

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-07, 14:16   #3425
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
ROSARIO zrobisz jak zechcesz ja tylko polecam mi sie osobiscie camarelo nie podoba, spacerowka paskudna. Na 4 pietro wniesc na rekach wozek to mordega chyba ze masz szerokie schody bo ja bym tak nie dala rady bo waskie byly
stelaż mam zamiar składać i pod pachę a gondolę w rękach wnieść albo znieść dzięki za polecenie Zobaczę może znajdę u mnie w komisie jakiś wózek, który nie będzie cieżki, będę składać i rozkładać w sklepie i sprawdzać hihi

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-07, 14:18   #3426
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
Tak dokładnie z tej stronki i list ekonomiczny wybrałam, wiec zamawiaj smiało ! Tylko zwróc uwagę ze te stronki sa podane juz z konkretnym rozmiarem wiec poszukaj od tego samego sprzedawcy z Twoim rozmiarem.

A poza tym mam pytanie dziewczyny, czy miałyscie już kiedys taka sytuacje, ze kupilyscie cos i placiłyscie za to kartą a potem zwracałyście, bo cos nie pasowało? Czy zawsze wyglada to tak, ze jak placisz karta, to zwrot tez otrzymujesz na konto? Bo ja w biedronce ostatnio sweter kupilam i poszlam go oddac wczoraj i wlasnie zrobili mi zwrot na karte i do tej pory nie mam tej kasy na koncie
kochana bo ten zwrot to do kilku dni - max 14
ale do tygodnia powinnas miec
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-07, 14:19   #3427
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:

ok zapisuję stronę i za tydzień powinna przyjść kasa to zamówię
hmm... jak ja kupiłam z biedry raz coś i zwróciłam a płaciłam kartą to kasę zwrócili mi do ręki w sklepie nie na konto

Stary 2014-11-07, 14:21   #3428
_Madison_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Dobry!

Boleczka trzymam za Ciebie kciuki!

Ja wczoraj odebrałam wyniki badania moczu i CRP i są w normie, ufff
A teraz robię urodzinową tartę dla mężusia z karmelem i czekoladą
Tarta! Mniam
Super, że wyniki ok
Cytat:
Napisane przez kordelka85 Pokaż wiadomość
Juz slyszalam ciekawe komentarze po co sobie robilam dziecko skoro nie moge go wykarmic
Chociaz dziewczyny co maja drugie i ktores dziecko czesto pisza ze lepsza laktacja u nich i latwiej niz przy pierwszym, nie wiem ile w tym prawdy, ale zobaczymy.
Nie mowie zebym nie chiala, bo wiadomo ze zdrowo i ze taniej no i wygodniej, nie trzeba sie z butelkami ciagac, ale nie mam jakiegos parcia i jak sie nie da to mm pojdzie w ruch i tyle,
To życzę Ci by się udało i kp było bezproblemowe
A głupie, złośliwe komentarze trzeba olewać i tyle
Cytat:
Napisane przez aagatrycze Pokaż wiadomość
wiesz co ja tak sobie myślę, że czasem chyba kupić lepszy wózek jakościowo a używany. Myślę, że raczej rzadko się korzysta z gwarancji gdy wózek jest nowy. Często zdarza się, że gondolka była używana tylko 2-3 miesiące (znam takie przypadki ), więc co ona się zniszczy przez ten czas? Ja sama gondoli używałam 4,5 miesiąca, bo młoda z niej szybko wyrosła i jest praktycznie w stanie idealnym. Spacerówki z tych zestawów też często są zmieniane na parasolki, bo wygodniejsze a te z zestawów często nie spełaniają oczekiwań, bo przy kupnie często patrzy się głównie na gondole. Moim zdaniem nie jest to taka głupia opcja gdy $ jest troszke mniej

też mam dzień zapełniony pracą dobrze że mam chociaż obiad z wczoraj muszę tylko młodej coś sklecić

Dołączam do rozkminek z kp tyle, ze ja przez 2 pierwsze tygodnie będę miała Tż w domu i mam nadzieję, ze mi pomoże, bo jak nie to

Miłego dzionka dziewczyny
Miłego dnia! I szybkiego pracowanka
Cytat:
Ja bym chciała karmić piersią jeśli będę miała możliwość. Przemawiają do mnie korzyści zdrowotne, plus wygoda a i ekonomia Mam nadzieję że się uda.
Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Rosario jak Ci maluch zrobi porządną kupę 6 razy dziennie to nie wprowadzisz wielorazowych
Dla mnie nobla dla wynalazcy jednorazowych, choć żal środowiska. Mi szkoda by było czasu i siły na pranie wielorazowych

Wózek używany jest ok imo

A ja chcę karmić piersiá drugie , właśnie dla wygody i tak trzeba trzymać butelkę a potem tracić czas na mycie, wygotowanie. Już nie powiem o kosztach mm. Co tydzień mogłabym za to kupić wypasioną zabawkę
O jakiej wygodzie piszecie??? Kp jest wygodne wtedy gdy wszystko jest cacy. A gdy, a to dzieć nie chce ciągnąć, a to brodawka nie taka, a to małe lubi wisieć przy cycu tak różowo już nie jest.
I co do tej wypasionej zabawki co tydzień w cenie mleka to raczej nie... Co innego w miesiącu wtedy na pewno zabawka będzie full wypas
Cytat:
No wiesz, jak to przebiega bezproblemowo to rzeczywiscie jest wwygodniejsze.Ale jak sa problemy i musisz przystawiac co chwile, albo pobudzac laktatorem albo i jedno i drugie to wlasciwie nic nie jestem w stanie robic tylko karmic.Ja przy jednam dziecku nie dalam rady, a co dopiero przy dwojce.
O tuż to dokładnie tak jest
Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Zazdroszczę samozaparcia, mi by się nie chciało

Oczywiście, że nie jest to głupi pomysł jak jest troszkę mniej pieniędzy. A z tym na ile czasu ten wózek się przyda to też bardzo indywidualna sprawa. Jednak większość dzieci jeździ w gondoli do 5-6miesiąca.
Ja z kolei znam przypadki że dzieciaki jeździły w spacerówce długo mimo że rodzice kupili parasolkę, bo ona jest dobra jak koniecznie mało miejsca się potrzebuję i nie chce się dzwigać, a w prowadzeniu juz niekoniecznie. Jak nie ciąga się wózka po schodach i ma się pojemny bagażnik to raczej spacerówka posłuży trochę. Mojej szefowej córcia do 2 lat jeździła. Koleżanki syn był na tyle duży i ciężki że nie kupili parasolki bo większość miała limit kilogramów na który mały się zaraz by nie łapał i jeździł tą z 3w1. Każdy musi sobie pomyśleć co mu potrzeba, na ile ko stać i wtedy dokonać wyboru. Sama myślałam nad używanym wózkiem.
Moje dziewczyny na dalekie podróże jeszcze czasem z wózkiem jadą. A synek to narazie nie ma zamiaru z nim się rozstać. Więc faktycznie spacerówki uzywa się długo.
Cytat:
Napisane przez boleczka93 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jestem po. Pisze dopiero teraz bo odrazu po pojechalismy zalatwiac ciasto na wesele i wstapilismy do Pepco.
Z dzidzia wszystko ok ale znowu wypiela sie dupa i plci nie znamy. Ma podobno w calosci juz ok 16 cm. Slyszalam serdusko. A najbardziej sie ciesze bo waga mi ruszyla o 2 kg
Dzieki za kciuksy
Super, że jest ok szkoda, że dzidzia płci nie pokazała.
Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość
Zaraz Was nadgonię. Wróciliśmy z USG. Fasolka wciąż jest dziewczynką i już taka pozostanie wg. lekarza
Wykryli w serduchu tzw. "bright spot" ale mam nadzieje że zniknie i wszystko będzie ok. W sumie to chyba powinnam się tym przejąć ale jakoś nie bardzo. Zwłaszcza że reszat wymiarów i pomiarów jest w punkt. Będzie wysoka bo ma długi tułów, nogi i ręce (chyba że się propocje jeszcze pozmieniaja). Lece czytać co i jak u Was.
Ale fajnie, że jednak dziewczynka. A bright spotem się nie martw. Będzie dobrze
Cytat:
Man spodnie są idealne ładne jak nowe i za 40 zł
Super!
Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
ja z doskoku tylko... padł nam net w domu, na kom mam resztki pakietu neta

proszę o kciuki za wizytę dziś od 17:40

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

trzymam kciuki za wizytę boleczki i cieszę się, że u Koperco został dziewczynka i oprócz bright spota wszystko ok
12.2012- MARCELEK
07.2014 - IVF
_Madison_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-07, 14:22   #3429
kordelka85
BAN stały

Cytat:
KOPERCIO mi sie wydaje ze zle je pierzesz dlatego ci leca. Ja rzadko kiedy mialam takie przecieki a jak byly to poprostu od mega konkretnego sika ale to max 5 takich przypadkow na cale uzytkowanie
To chyba bylo do mnie.
Wiesz, ja te wklady bambusowe, mikrofibrowe, majtki z PULU wypralam kiedys w dzieciecym proszku i lezaly tak ponad rok nieuzawane, dopiero jak porzadnie mial tylek czerwony to wyciagnelam no i mi te przeciekaly.A tetre i flanele to piore normalnie i plyn mam tez i troche lepiej bylo, ale tez mialam te majtki z welny.
kordelka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-07, 14:27   #3430
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
kochana bo ten zwrot to do kilku dni - max 14
ale do tygodnia powinnas miec
Mówisz? To mnie uspokoiłaś, bo już myślałam o tym ze bede musiała tam leciec i sie wykłócać

Tarta z karmelem i czekoladą mmmmmmniamucha! Choć osobiscie teraz mam smaki raczej owocowe i zjadłabym taka z owocami pokryte cienko galaretką a pod spodem krem budyniowy. Takie w auchan sprzedaja i sa pychaa!

Stary 2014-11-07, 14:44   #3431
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:
A tak poza tym dzisiaj przyszły do mnie te legginsy ciazowe,które zamówiłam 3 dni temu, sa fajnej jakości, zamówiłam grafitowe i jeansowe i powiem Wam ze nie różnią się dużo od siebie. Te jeans sa troche jasniejsze i wpadaja troche w niebieski, a grafit to po prostu grafit. Ale ogólnie jestem zadowolona, tylko brzuszek troche zbyt mały jeszcze wiec troche nie uklada sie ten panel na nim tak jak powienien, ale to kwestia miesiaca mysle i bedzie w sam raz. Rozmiarowo poza tym ok, zamówiłam rozmiar taki jak nosze, czyli M.
ja tez dostalam 30min temu i są fajne

---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ----------

Cytat:
no właśnie to chyba do kordelki było
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-07, 14:46   #3432
madzixx88
Zakorzenienie

Bird-powodzenia na wizycie, kciuki
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-07, 14:47   #3433
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
ja byłam 2 h na relaksie u kosmetyczki, miałam mikrodermabrazję i maskę z alg no i jeszcze hennę brwi i rzęs sobie strzeliłam, mam dziś i jutro imprezy to muszę się jakoś prezentować
Uuu super, tylko pozazdrościć!!

Cytat:
Ja tak miałam mnóstwo razy Nie ma powodów do obaw, w ciągu kilku dni roboczych $ wrócą Ci na konto.

Ja właśnie skończyłam robić sałatkę na wieczór którą zażyczył sobie mąż, idę wyjąć pranie i ostatni etap produkcji tarty przede mną Nie wiem jak ja wytrzymam do wieczora żeby jej nie zjeść

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-07, 14:52   #3434
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:

Ja tak miałam mnóstwo razy Nie ma powodów do obaw, w ciągu kilku dni roboczych $ wrócą Ci na konto.

Ja właśnie skończyłam robić sałatkę na wieczór którą zażyczył sobie mąż, idę wyjąć pranie i ostatni etap produkcji tarty przede mną Nie wiem jak ja wytrzymam do wieczora żeby jej nie zjeść
Jaka sałatke zrobiłas? Moze podrzucisz jakis fajny przepis którego nie znam? kurde narobilas mi ochoty na sałatke taka z majonezikiem

---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ----------

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
ja byłam 2 h na relaksie u kosmetyczki, miałam mikrodermabrazję i maskę z alg no i jeszcze hennę brwi i rzęs sobie strzeliłam, mam dziś i jutro imprezy to muszę się jakoś prezentować
Oj ja też myślę, zeby się wybrać na taka mikro, sama jestem kosmetyczką i do tej pory to ja wykonywałam takie zabiegi moim klientkom, ale z chęcią odwróciłabym teraz role

Edytowane przez Hanka20
Czas edycji: 2014-11-07 o 17:30
Stary 2014-11-07, 14:54   #3435
boleczka93
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
Super kochana

Dzis dokladnie ktory dzien i ktory tydzien? bo chce sobie wyobrazic ile cm moze miec moj dzidziolek
Wedlug om 16t0d a wedlug usg 16t2d

Cytat:
Boleczka super że wszystko dobrze! Upolowałaś coś w Pepco?

Tak kupilam sobie dwie pary legisnow po 20zl za szt, spiochy, 2 pary bodziakow, jedne pol spiochy, 2 pary niedrapkow, rajsopy i skarpetki bo mialam juz deficyt. Zrobie zdj to wam pokaze i dzidzie tez

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Boleczka ma w suwaczku 16t2dzien

nasze też mają około 15cm. Takie duże już, co? jak mała laleczka <3 aż dziw że tych ruchów nie czuć albo czuć ale pewne nie jesteśmy ;p

Ja czekam na siorke ma zaraz być u mnie, 15lat bedzie konczyć w marcu i chciałabym żeby została chrzestną ale nie wiem czy się uda załatwić bez bierzmowania

Strasznie juz duze, jak mi doktor powiedziala ze ok 16 cm to mialam wytrzeszcz oczu mysle ze ruchy to kwestia czasu..

Cytat:
Ja dziś też zaczęłam 20 tydzień i Fasolka dość spokojna ale na usg nie spała Fajna taka

gartuluje

Cytat:
Zaraz Was nadgonię. Wróciliśmy z USG. Fasolka wciąż jest dziewczynką i już taka pozostanie wg. lekarza
Wykryli w serduchu tzw. "bright spot" ale mam nadzieje że zniknie i wszystko będzie ok. W sumie to chyba powinnam się tym przejąć ale jakoś nie bardzo. Zwłaszcza że reszat wymiarów i pomiarów jest w punkt. Będzie wysoka bo ma długi tułów, nogi i ręce (chyba że się propocje jeszcze pozmieniaja). Lece czytać co i jak u Was.

To podobno zanika wiec nawet nie masz sie czym martwic

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
ja z doskoku tylko... padł nam net w domu, na kom mam resztki pakietu neta

proszę o kciuki za wizytę dziś od 17:40

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

trzymam kciuki za wizytę boleczki i cieszę się, że u Koperco został dziewczynka i oprócz bright spota wszystko ok

Ja tez czymam za Twoja

Cytat:
Napisane przez _Madison_ Pokaż wiadomość

Super, że jest ok szkoda, że dzidzia płci nie pokazała.

:
No szkoda szkoda ale juz teraz dowiem sie na usg 3d 28.11

I kupilam sobie Simsy 4 jestem przeszczesliwa
Aha i bylismy zamowic obraczki
Ahhh czuje sie naprawde spelniona!

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
boleczka93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-07, 14:58   #3436
czajelka
Rozeznanie

Nadrobilam Was mnien wiecej
przez te bombki nie mam na nic czasu tak sie wciagnelam
boleczka93cieszę sie ze na wizyte wszystko okey

u mnie moja sis wczoraj miala usg i nav90% procent dziewczynka bardzo wszyscy sie cieszymy

u mnie dzis na obiad nie zdrowe ale za to pyszne fryteczki

---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ----------

Cytat:

Simsy 4 fajnie Ci, tez chcialam kupic, ale troche cena mnie powstrzymala..... mam na kompie wszystkie czesci plus dodatki... i dawno dawno nie gralam

II kreseczki 30.07.2014

Czekamy na nasza Malutką Miłość
czajelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-07, 14:59   #3437
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
Jaka sałatke zrobiłas? Moze podrzucisz jakis fajny przepis którego nie znam? kurde narobilas mi ochoty na sałatke taka z majonezikiem [COLOR="Silver"]
mam ziemniaki, marchewke, jajko, a nie mam majonezu i szynki i kiszonych zrobiłyście mi mega smaka i chyba polece do sklepu i kupię te produkty i jak będę wracać to zrobię sałatkę ziemniaczaną matko ale mam chcice ide warzywa gotować ;D

Stary 2014-11-07, 15:09   #3438
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
mam ziemniaki, marchewke, jajko, a nie mam majonezu i szynki i kiszonych zrobiłyście mi mega smaka i chyba polece do sklepu i kupię te produkty i jak będę wracać to zrobię sałatkę ziemniaczaną matko ale mam chcice ide warzywa gotować ;D
Haha no to podziel sie potem, bo mnie sie nie chce jakos stać w kuchni. Jeszcze obiad nie gotowy, ale na szczescie dzisiaj ide na łatwizne, bo robie ziemniaczki, jajko sadzone i do tego fasolka szparagowa z masełkiem i bułeczką. Prosto i smacznie

Na chwile od Was uciekam bo musze leciec do sklepu po ta fasolke i majonezik kupie bedzie chociaz na kanapke z szynką

Stary 2014-11-07, 15:14   #3439
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:

no mow jaka to salatka i podziel sie przepisem na nia i na tarte!
i do klubu wrzuc koniecznie bo inaczej :P
Cytat:
Wedlug om 16t0d a wedlug usg 16t2d

Tak kupilam sobie dwie pary legisnow po 20zl za szt, spiochy, 2 pary bodziakow, jedne pol spiochy, 2 pary niedrapkow, rajsopy i skarpetki bo mialam juz deficyt. Zrobie zdj to wam pokaze i dzidzie tez

Strasznie juz duze, jak mi doktor powiedziala ze ok 16 cm to mialam wytrzeszcz oczu mysle ze ruchy to kwestia czasu..

gartuluje

To podobno zanika wiec nawet nie masz sie czym martwic

Ja tez czymam za Twoja

No szkoda szkoda ale juz teraz dowiem sie na usg 3d 28.11

to czekamy na zakupy i super dzien masz;*
simsy sa super
Cytat:
Napisane przez czajelka Pokaż wiadomość
Nadrobilam Was mnien wiecej
przez te bombki nie mam na nic czasu tak sie wciagnelam
boleczka93cieszę sie ze na wizyte wszystko okey

u mnie moja sis wczoraj miala usg i nav90% procent dziewczynka bardzo wszyscy sie cieszymy

u mnie dzis na obiad nie zdrowe ale za to pyszne fryteczki

---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ----------

Simsy 4 fajnie Ci, tez chcialam kupic, ale troche cena mnie powstrzymala..... mam na kompie wszystkie czesci plus dodatki... i dawno dawno nie gralam
milych bombek

my juz po spacerku z Kaprysinskim
Stary 2014-11-07, 15:15   #3440
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
Haha no to podziel sie potem, bo mnie sie nie chce jakos stać w kuchni. Jeszcze obiad nie gotowy, ale na szczescie dzisiaj ide na łatwizne, bo robie ziemniaczki, jajko sadzone i do tego fasolka szparagowa z masełkiem i bułeczką. Prosto i smacznie

Na chwile od Was uciekam bo musze leciec do sklepu po ta fasolke i majonezik kupie bedzie chociaz na kanapke z szynką
mniam jajko sadzone spoko tylko będzie wieczorem gotowa

Stary 2014-11-07, 15:19   #3441
soniuska
Zakorzenienie

ale pichcicie , no nie wierze

tylko ja mam takiego lenia?
na dzis i jutro mam fasolke
w ndz jem frytki u mamy

a w pon musze cos wymyslic na dwa dni
we wtorek rano szybko rogaliki bo goscie na 16:00 beda
i tyle ..
i zleci do srody,..
Stary 2014-11-07, 15:19   #3442
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Dzięki kojarzę te centra na pewno wstąpie. W domotece też kiedyś byłam ale dawno i wszystko drooogie chyba było ale to i pieniędzy nie zarabiałem i inne czasy - może tym razem coś upoluje. Tej Tosi i Tomiego też poszukam. I tyle pewnie starczy bo wiecej nie zdołamy obskoczyć
super wlasnie wszystko w jednym rejonie jest i wjazd od razu macie ze strony B-stoku

Ja lece po moja Maje, kaszaneczka na obiadek mam nadzieje, ze sie ucieszy, bo raczej lubi Maja i na sale zabaw dzis idziemy
Chyba zajrze do outletu smyka i kupie chociaz jakies skarpeteczki, bo nie mam chlopiecych jeszcze
Flight jeszcze raz kciuki!

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-07, 15:22   #3443
rosarioV
Zakorzenienie

Zrobiłam sobie sadzonki i chyba w jednym miejscu wsypałam za dużo soli szamam !!

Stary 2014-11-07, 15:24   #3444
soniuska
Zakorzenienie

Rosario widze zachcianeczki

Niezawsze kochana obys milo spedzila czas z Maja na placu i w smyku
Stary 2014-11-07, 15:26   #3445
kordelka85
BAN stały

Ale ja mam zachcianke.Mam ochote na taka czekolade swiateczna piernikowa
kordelka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-07, 15:26   #3446
czajelka
Rozeznanie

Dla mnie ostatnio sis przyniosła smaczna salatke

salata lodowa
ser feta
płatki migdaly
żurawina suszona
sos jagurtowo czosnkowy

dla mnie bardzo smakowala slony smak i slodki w jednym

II kreseczki 30.07.2014

Stary 2014-11-07, 15:29   #3447
gosiak0512
Zakorzenienie

A ja jem wlasnie budyn czekoladowy
Mialam polezec ale za dynie sie wzielam i dziubie na sloiki.

Stary 2014-11-07, 15:30   #3448
rosarioV
Zakorzenienie

Soniuska to przez was te zachcianki piszecie o tym i aż mi ślinka leci i musze zrobić :P hehe
zjadłam dwa jajka sadzonki i jeszcze bym zjadła ale nie będzie jajek do sałatki

Stary 2014-11-07, 15:34   #3449
soniuska
Zakorzenienie

Kordelko nie jadlam czekolady piernikowej

Czajelka smaczna musiala byc

Gosiu no!
mialas odpoczac

Rosario hehe ja nic nie mowilam o salatce :P
Stary 2014-11-07, 15:34   #3450
czajelka
Rozeznanie

Cytat:
Ale ja mam zachcianke.Mam ochote na taka czekolade swiateczna piernikowa

Ja ostatnio przegladalam przepisy świąteczne, takie były ciasteczka miodowo cynamonowe

II kreseczki 30.07.2014

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości