|
|
#2911 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIV
Cytat:
, jak będziesz piekła? Cytat:
Cytat:
ad1. a dziękuję, dziękuję niemoc czuję , a tu ogrom prac domowych , ale chyba oleję i otworze jakieś pifo
|
|
|
#2912 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Zamierzam tak:
http://kuchnialidla.pl/product/piers...usow-z-gnocchi przy czym kopytka niekonieczne, moze jakaś zielenina zamiast
|
#2913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wyjątek to odnóża kurczęce z cytryną i szalotkami w białym winie
|
|
|
#2914 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Dziękować, to mogę wyrzucić tą starą Odebrałam pachnące woski z paczkomatu, idę użyć pinacolady I pachnę Hot Couture, słodko mi ![]() Flo, wziąć Sensei i She na jutro, żebyś se wąchnęła?
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2915 | ||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Czyli ponad 10 PLN za jedno zdjęcie, pomnożone przez liczbę uczniów w szkole, pomnożone przez liczbę szkół w gminie/powiecie/województwie (i tak co roku), biznes się kręci ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Serio?! No to łaaaaał! Super! Świetna jest, gratki!!!
|
||||||
|
|
|
#2916 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Znowu mi cytowanie nie działa
![]() Gryx, u nas ze zdj w szkole jest inaczej- tydzień wcześniej jest lista jakie będą do wyboru, podane ceny i rodzic sam wybiera. My bierzemy tylko grupowe i jedno indywidualne. I wystarczy.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2917 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
|
|
#2918 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Robię się głodna przez te przepisy ale to dobrze, od środy mi się marynują w sosie chili, może je wreszcie zjem zanim same z lodówki wyjdą....Kasia, może i zamarynuję, i tak maja być na niedzielę. Wreszcie mi sięudało Dorotę na ploty namówić to chcę zrobić coś dobrego.
I wanna hurt you just to hear you screaming my name Edytowane przez Margot45 Czas edycji: 2014-11-07 o 16:47 Powód: gęś |
|
|
|
|
#2919 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
weź chętnie niuchnę ![]() Cytat:
ad2. ![]() Cytat:
a co ci się marynuje?
|
|
|
#2920 |
|
BAN stały
|
Cytowanie siadło
Muszę siostry dopytać, jak to u nas z tymi zdjęciami, tzn. informacja jest na pewno, ale czy stawiają przed faktem dokonanym z ceną? Na pewno wszystkie te zdjęcia są dobrowolne, ale moi siostrzeńcy za każdym razem przychodzili z dwoma, tj. klasowym i indywidualnym, z info od wychowawczyni, że albo kasa, albo zdjęcia do oddania
|
|
|
|
#2921 |
|
Zakorzenienie
|
ano nie cytuje
![]() pod Katty chciałam tylko dodać, że można jeszcze w maślankę na 24 wrzucić
|
|
#2922 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Hi hi hi, żeberka
|
#2923 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Moje dziecko nie ma pędu na zdjęcia
![]() Za to ostatnio byli z klasą w kinie, za bilet zapłacił 12 zł, za popcorn i colę 24 zł
|
|
|
#2924 | ||
|
BAN stały
|
Przez moment zastanawiałem się, o jakiej Niuchnie piszesz
Cytat:
Cytat:
![]() --- Moja mama ma praktykanta, za 50 godz. dostanie 40 zł brutto |
||
|
|
|
#2925 |
|
Zakorzenienie
|
mama czy praktykant?
![]() a ten ser tz zdalnie rozpoznał jako manchego nie wiem czyj on jest, ale dla mnie genialny ![]() czy jest na sali Parabelka?
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2014-11-07 o 17:17 |
|
|
|
#2926 | |
|
Nindżopesz
|
No nie przelece.
Cytat:
|
|
|
|
|
#2927 | |
|
BAN stały
|
Mama
Tzn. nie wiem, czy zgodziła się już ostatecznie, bo chce jeszcze zadzwonić gdzie trzeba i zapytać się, kto ustala te zapierające dech w piersiach stawki ![]() Cytat:
![]() To może chociaż słowo wyjaśnienia na początek
|
|
|
|
|
#2928 | |
|
Zakorzenienie
|
hoho, oby tylko nie zwariowała, od takiego przypływu kasy
Cytat:
|
|
|
#2929 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2930 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2931 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
Bardzo dziękuję Wolne dziś miałam... Po wczorajszej akcji szefa, to był bardzo dobry pomysł. Choć koleżanka mnie zaskoczyła, bo podobno masa ludzi nie szukała i mam na biurku w robocie mini-barek, bo flaszki mi zostawiali Mam nadzieję, że ten bydlak to widział
|
|
#2932 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2933 |
|
niecnotliwa dziewica
|
No to teraz ja mam zagwozdkę: zamiast mieszanki sałat kupiłam jarmuż
wie ktoś,jak to przyrządzić,żeby było jadalne...?
|
#2934 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
przynajmniej u nas , a phptpszopem tak jada ze raz dziecka nie poznalam, serio nie wiem po co retuszowac takie dzieciaki w sposob jakby fotograf chcial z 60 latki zrobic 20 latke ![]() ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- pokazywalam w stosownym wątku i chyba sie nie zniemila od tamtego czasu..bo ostatnia flaszke to nupilam z 1,5 roku temu ![]() ![]() Cytat:
ale co opisac? cała kolekcje? co do zapachu lesno itd to ja dalej szukam,choc cotsica furiosa sie fajnie sprawuje ale to nie jest lesnokadzidlane ani lesno ziemne, ani gałonska ,ale fajny zapach, jakby zamiast cytrusów dali mokrą glebe to by był ideał ![]() jednak nie jest aktualna ta kolekcja https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2345 nie mam Teoremy i prady, a mam Blacka CDG i Ouazazate
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2014-11-07 o 19:59 |
||
|
|
|
#2935 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
(aż poszlam dokładniej obejrzeć )Za jakieś 89 zł chyba ![]() A niedawno kupiłam jesienny płaszczyk w Lidlu, fajowy Cytat:
Znad przelatywania Was tak trochę ![]() Chciałam obejrzeć jakiś film i nie ma co ![]() Tj. na kompie nie w tv ofkors
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||||
|
|
|
#2936 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratuluję ! ![]() Cytat:
Nie wiem czemu, ale zawsze!! mam ochotę na kopytka Chyba muszę je kiedyś jeść przez tydzień ![]() ![]() Cytat:
![]() Napaliłyście mnie na tę gęś ![]() Flo a Ty jak robisz? Daj przepisa ![]() ![]() Co do zdjęć, moja Didka ma w następnym tygodniu właśnie. W przedszkolu było tak, że pani pokazywała zdjęcia rodzicom i rodzice decydowali czy biorą.
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#2937 | |||||
|
Panaroja
|
snad zdechu
![]() ale tesz piękne nie każdy , niektórzy najpierw muszo w latarnie kamieniem walnąć i dopiero gaśnie ![]() Cytat:
Murszafku 100 lat , uśmiechu od rana i niebolących pleców Cytat:
ludzie to bydlęta ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() najpierw przemrozić a potem jakoś podobnie do szpinaku się robi .
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#2938 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Znaczy,smażony z jajkiem albo ze srem pleśniowym do makaronu? Chyba prędzej jakiej kozy poszukam...
Względem kopytek,to takie jak moja Mama robiła,mogłabym jeść ciurkiem do wypęku. Sama też bym umiała,ale mi się nie chce a gotowe mi nie smakują. Mdłe i sama mąka,zero kartofli. Napchałam się żeberkami,dobre były
|
#2939 |
|
To ja :)
|
Oby się spełniło, wielkie dzięki ![]() Bezę do piekarnika wrzuciłam właśnie :-D
|
#2940 |
|
Zakorzenienie
|
Murszafko Kochana
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:19.

, jak będziesz piekła?
,

, a tu ogrom prac domowych 

) upolowałam i skrobię go do wszystkiego 

Muszę siostry dopytać, jak to u nas z tymi zdjęciami, tzn. informacja jest na pewno, ale czy stawiają przed faktem dokonanym z ceną?
Na pewno wszystkie te zdjęcia są dobrowolne, ale moi siostrzeńcy za każdym razem przychodzili z dwoma, tj. klasowym i indywidualnym, z info od wychowawczyni, że albo kasa, albo zdjęcia do oddania 

wie ktoś,jak to przyrządzić,żeby było jadalne...?
Tj. na kompie nie w tv ofkors