Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IV - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-08, 00:24   #3631
_Madison_
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IV

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Maddy też nigdy nie byłam u kosmetyczki :P pochodzę z Twojej planety :P:
A no więc ... słyszałam o tym że w ciąży niektóre dolegliwości działają z podwójną siłą ale do cholllllllerci żeby aż tak? Chodzić nie mogę Tż musiał mi pomóc wyjść z wanny bo moje ukochanych kolana które odzywają się na zmiany pogody postanowiły mnie powalić promieniuje ból dosłownie na całą nogę aż w czterech literkach czuję. ... masakra to się wyzalilam boliiiii

---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ----------

Czy któraś orientuje się czy można używać maści altacet? Albo czy jest jakas maśc przeciwbólowa która jest dozwolona? Bo znając życie jutro nie wstane z wyra jak czegoś nie zaaplikuje :/
Mnie też kolana strasznie bolą
Jak nic będzie zmiana pogody

Posmarowałam je maścią rozgrzewającą, wzięłam antybiotyk i sól emską i uciekam już spać,
Postaram się jutro od rana zajrzeć, ale nie wiem czy dam radę. Jak nie to wpadnę wieczorkiem lub w niedzielę więc nie skrobcie za dużo

Miłego weekendu kochane i spokojnej nocy ;*
12.2012- MARCELEK
07.2014 - IVF
_Madison_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-08, 05:47   #3632
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
No coż, staram sie na lewym boku ale nie zawsze wychodzi. Ok, ja spadam pomalu bo TŻ kręci nosem, co ja tyle czasu siedze przy tym kompie. Dobrych kolacyjek i miłych snów kochane. Do juterka!!

---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ----------

Super! Gratulacje, bo chyba chciałas?
ja nie miałam preferencji żadnych, ale cieszę się z wizji sukieneczek
Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Gratulacje!
W końcu jakaś odważniejsza dzidzia i pokazała co ma między nóżkami
i to od razu
gin po pół minuty już wiedział, ale się z nami droczył, że lepiej niespodziankę, bo ostatnio nikt sobie niespodzianki do dnia porodu nie chce zrobić
Cytat:
Napisane przez kamilove Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny można się przyłączyć?
Jeszcze jedna mamusia kwietniowa ;-) Termin wstępnie mam na 9 kwietnia. Najbliższe badanie pod koniec miesiąca, może w końcu bejbus się ujawni, chciałabym juz zacząć kupować ciuszki :-D
witam nową mamusię
Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Czajelka ja robie tez salatke z zurawina, ale z rukola i serem plesniowym pycha

Hehe, a nie wrozylam chlopca?

Flight gratuluje!!!!!

Bylam dzis w smykowym outlecie i w hm i nic mi sie prawie dla chlopcow nie podoba
no tym razem się nie pomyliłaś

powiem Wam, że było imię wybrane, ale jakiś mały dylemat pojawił się i u mnie i u TŻ. Musimy siąść jeszcze raz to obgadać nadal proszę o kciuki do południa dziś powinno się wyjaśnić

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-08, 07:59   #3633
soniuska
Zakorzenienie

Kciuki Bird

Ja od 5 nie spie bo Kaprys wymiotowal a terwz nq dworze z nim jestem. Dzis jedzie do weterynarza...
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-08, 08:12   #3634
gosiak0512
Zakorzenienie

Hej
Zjadlam dwa paczki i dopchalam sie kremem z kury knora i poszlam spac
A teraz mi sie wstac nie chce a musze chalupe ogarnac i potem do mamy jedziemy

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-08, 08:17   #3635
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
Hej
Zjadlam dwa paczki i dopchalam sie kremem z kury knora i poszlam spac
A teraz mi sie wstac nie chce a musze chalupe ogarnac i potem do mamy jedziemy
Fajnie kochana

Ja ledwo zyje ...ledwo tomna chodze bo o 1 poszlam spac.

I w ogole czuje dyskomfort w brzuchu,mozliwe ze przez fasolke po bretonsku czy jak.
Ogolem ooki co mega zly dzien.ide dospac
Stary 2014-11-08, 08:19   #3636
gosiak0512
Zakorzenienie

SONIA oby z Kaprysem to bylo nic zlego i ja tez tak czasem mam ze brzus jakis taki dziwny. Dospij kochana

Stary 2014-11-08, 08:20   #3637
niezawsze
Zakorzenienie

Rosario wspolczuje

Flightless kciuki! Jakie imie?

Ja na uczelnie ide wlasnie

Soniuska moze fasolka?

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-08, 08:24   #3638
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
SONIA oby z Kaprysem to bylo nic zlego i ja tez tak czasem mam ze brzus jakis taki dziwny. Dospij kochana
No wlasnie,niby nie boli ale dziwnie tak jest.
Oby,przeszlo i Kaprys dostal zastrzyki i tabletki i zeby byl spokoj,bo mecze sie tym ze on sie meczy.

Dzieki za wsparcie.

Wymiotuje slina z wlasnymi klakami,ogolem lata wesoly itd.ale co sie liznie i umyje to wymiotuje..to juz od 4-5dni..a dzis to juz 3razy,bo zawwsze tylko raz.
To nie jest normalne

---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ----------

Cytat:
Rosario wspolczuje

Flightless kciuki! Jakie imie?

Ja na uczelnie ide wlasnie

Soniuska moze fasolka?
Oo kochana podziwiam i wiem co to za bol,w weekendy sie uczyc..ja robilam w 2013/2014 podyplomowke i rok dojezdzalam 120km w jedna strone do szkoly jednoczesnie pracujac i to byla masakra..bo mialam tak jakbym pracowala dwa tyg bez przerwy:/
Wstawalam gdzies po 4 i w droge,jeszcze autkiem sama jezdzilam..ciemno..szaro. .masakra..mgly..snieg..:/ podziwiam sama siebie po czasie hehe.

Nie to nie fasolka moja,raczej fasolka po bretonsku albo te placki z jablkami o 23
Odczuwam taki dyskomfort.
Buzka
Stary 2014-11-08, 08:25   #3639
gosiak0512
Zakorzenienie

SONIA Teraz po prochach to juz powinno byc mu lepiej.

Stary 2014-11-08, 08:28   #3640
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
SONIA Teraz po prochach to juz powinno byc mu lepiej.
Jak Marcin wstanie i zje to ich wysle..niech pojada..bo ja sie tylko tam stresowac bede ..
A ze M wrocil o 6 rano to pewnie do 12pospi.
Stary 2014-11-08, 08:45   #3641
niezawsze
Zakorzenienie

O niezle tyle km ja na szczescie mam ok.20km i jeszcze jestem podekscytowana szkola po tylu latach przerwy i mam zamiar dalej isc na mgr.
Sonia idz do weta Sisco jak wymiotowal 3dni to poszlismy. Na rtg bylo widac, ze cos zjadl i mu siedzi w brzuchu. Rtg musi Twoj tz zrobic razem z nim. Siscowi grozila operacja lub lapparoskopia , ale wet kazal kupic kapuche kiszona , zaaplikowalismy mu do gardla pozniej cos do picia dziwnego dal mu i Sis zwymiotowal kapucha z tym czyms, bo mu sie owinelo

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-08, 08:52   #3642
Majka232
Zakorzenienie

Dzień dobry w ten mglisty pochmurny dzień

Już ugotowałam rosołek, jeszcze muszę ogarnąć moje włosy i później do znajomych

Sonia - pewnie Kaprysek linieje i ta sierść mu podrażnia żołądek. Mój psiak też dziś zwymiotował., ale jemu to sie zdarza co jakiś czas

rosario - wydaje mi się, ze maści przeciwbólowych nie można, ale taką zwykłą ziołową rozgrzewającą pewnie tak
Stary 2014-11-08, 09:16   #3643
czajelka
Rozeznanie

Fligh gratulacje córeczki)

ja dzis mialam cudowny sen synek tak mocno mnie kopał w brzuszku te ruchy juz takie wyraźne byly ach.....

---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ----------

Co to tematu kosmetyczek, to i ja nie bylam za częstym gosciem u nich

Ostatnio chyba przed slubem swoim poszlam na depilacje nog, pach wasika i okolic brazylijskich
a tak to sama w swoim zakresie i potem kupilam sobie wosk i sama sie depilowalam i nawet tz raz mi sie udalo na wosk namowic w tych okolicach intymnych

II kreseczki 30.07.2014

Czekamy na nasza Malutką Miłość
czajelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-08, 09:45   #3644
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Znalazłam dwa wózki na razie w przystępnej cenie... nie tak lekkie ale stelaż 9 kg więc chyba nie tak źle już z kołami. Wiecie może, czy w te wózki można wpiąć adaptery i fotelik ?
http://allegro.pl/komeko-5-color-pro...743087406.html
http://allegro.pl/coneco-elmo-2w1-no...734837319.html
Bardziej mi się podoba coneco
Witam się porannie

Rosario fajny ten coneco elmo, mnie sie też podoba taki zgrabny jest, musze pokazac mojemu TŻ. Choć on to sie nastawia raczej na cos uzywanego, no zobaczymy jeszcze. Wózek i tak planujemy kupic na samym koncu.

Ja wlasnie wsunelam sniadanko kanapki z serkiem smietankowym i konfiturą i inka do tego, i zaraz musze sie wybrac na zakupy, a tak mi sie nie chceeee. Pogoda do bani deszczyk pada, u Was też?

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-08, 09:59   #3645
czajelka
Rozeznanie

Cytat:
Witam się porannie

Ja wlasnie wsunelam sniadanko kanapki z serkiem smietankowym i konfiturą i inka do tego, i zaraz musze sie wybrac na zakupy, a tak mi sie nie chceeee. Pogoda do bani deszczyk pada, u Was też?
Smacznego u mnie jeszcze nie pada....ale bardzo pochmurno jest i nieprzyjemne i nic sie nie chce

II kreseczki 30.07.2014

Czekamy na nasza Malutką Miłość
czajelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-08, 10:13   #3646
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Macie tak, ze juz byscie chcialy by byl kwiecien/ marzec? Bo ja juz nogami przebieram
Ja jeszcze nie, ale mogłoby już być Boże Narodzenie

Cytat:
ROSARIO zrobisz jak zechcesz ja tylko polecam mi sie osobiscie camarelo nie podoba, spacerowka paskudna. Na 4 pietro wniesc na rekach wozek to mordega chyba ze masz szerokie schody bo ja bym tak nie dala rady bo waskie byly
Własnie naraziłaś się kilku osobom na wątku które chcą camarelo
Mi się tam podoba ta spacerówka, tym bardziej że jest bodajże największa na rynku (a wcale nie najcięższa), a do tego w sevilli masz rozsuwaną przedłużkę w daszku która na zimę jest super

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Dla mnie wózek Camarelo bardzo się podoba - taki zgrabniusi jest, zwłaszcza gondola. Ale nie wyobrażam sobie wnosić codziennie wózka po piętrach Wykończyłabym się chyba - mieszkamy na 3 piętrze. Można niby w piwnicy zostawiać ale ja mam zamiar poprostu do auta pakować po spacerze - tak moja koleżanka robi - tylko tym sposobem niema wózka w domu, ale sobie dobrze radzi.
Na początku można stelaż zostawiać a gondolkę z dzidzią wnieść, póki nie urośnie dzidzia

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
no to super! ach te nasze dzidziolki!

---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ----------

pewnie zalezy od ksiedza, jak dobrze zagadacie to moze sie uda znam taki przypadek, wiec trzymam kciuki!
No mój ksiądz to ciężka sprawa, jak nie da rady to albo poczekam rok do bierzmowania siorki albo bede szukać nowej chrzestnej... nie wiem.

Cytat:
rosario - to jest bardzo lekki wózek, spacerówka z tego wózka jest super coś jak Maclaren http://allegro.pl/cybex-wozek-callis...764164765.html
Koła piankowe... slabe. Po za tym rosario chyba mówiła coś o 1000zł a ten jest prawie 2xdroższy

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Dziewczyny zapomniałam Wam pokazać mój dzisiejszy łup z allegro, za całe 1.25
Super!

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
Kciuki Bird

Ja od 5 nie spie bo Kaprys wymiotowal a terwz nq dworze z nim jestem. Dzis jedzie do weterynarza...
Jak sliną z kłakami to pewnie zapalenie gardła... antybiotyk i powinno być ok. Jak na zielonkawo to mógł coś zeżreć biedny piecho ;*

Rosario ja też miałam na początku coneco elmo upatrzony ale babka w sklepie mówi że słaby i ma małe kółka z przodu. A że waga nie robiła mi różnicy to chyba jednak wezmiemy camarelo. Ale fajny jest ogólnie, nawet na youtubie jest prezentacja poszukaj sobie

Witam sie z Wami, wczoraj najpierw była u mnie siorka, potem pojechałyśmy do miasta i kupiłam body na długi rękaw i niedrapki w textil market za całe 12,5 zł ;p
Po powrocie szybki obiad i pojechaliśmy z tż do sąsiedniego miasta po brata tż na dworzec, a że mieliśmy dużo czasu to tesco i pajaca kupiliśmy z bamboszkami za 24,5zł i mindimonki klementynki
na rozmiar 56 mam prawie wszystko potrzebuje skarpetek i jakiejś bluzy tylko. i cieplejszej czapuni.
W smyku były promocje ale ceny i tak powalające... W tx maxx nic ciekawego... wróciliśmy o 23.30 dopiero.

Dziś na obiad jajo sadzone i albo fasolka albo marchewka z groszkiem, jeszcze nie wiem ;p
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-08, 10:37   #3647
soniuska
Zakorzenienie

Niezawsze dzieki

Majka no mozliwe,ale musi cos dostac zeby wlasnie odbudowac flore w zoladku,bo to nie jest normalne.

Czajelka a my z M maszynka sie golimy

Blackberry nie , bez zielonego.
Slina z klakami od kilku dni i trzesie dupka czesto z zimna. ALe zachowuje sie jakby nie byl chory.. o kurcze,dzieki za pomoc...dzis nna bank bedzie u weta,jak M wstanie;*
Uu jakie fajne zakupy!!!
Mindimonki w tesco mowilam najlepsze klementyneczki
Mmm.

Wstalam dopiero!
Stary 2014-11-08, 10:43   #3648
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Niezawsze dzieki

Majka no mozliwe,ale musi cos dostac zeby wlasnie odbudowac flore w zoladku,bo to nie jest normalne.

Czajelka a my z M maszynka sie golimy

Blackberry nie , bez zielonego.
Slina z klakami od kilku dni i trzesie dupka czesto z zimna. ALe zachowuje sie jakby nie byl chory.. o kurcze,dzieki za pomoc...dzis nna bank bedzie u weta,jak M wstanie;*
Uu jakie fajne zakupy!!!
Mindimonki w tesco mowilam najlepsze klementyneczki
Mmm.

Wstalam dopiero!
Po moich też nie widać zapalenia gardła bo mają humor tylko kaszlą i na koncu wymiotują. no niech odwiedzi weta bo trzeba sprawdzić co to.

A mindimonki właśnie z twojego polecenia kupiłam
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-08, 10:47   #3649
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Po moich też nie widać zapalenia gardła bo mają humor tylko kaszlą i na koncu wymiotują. no niech odwiedzi weta bo trzeba sprawdzić co to.

A mindimonki właśnie z twojego polecenia kupiłam
Mi wczoraj M dwie siaty zapodal

Hehe no on nie kaszle,ale po poludniu ma taka chwike ze sie trzesieto ja go pod koc..ale nos mokry itd i nie spodziewalam sie..

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

I on tak wymiotuje tylko rano badz nad ranem.

Wstaje zjen i sie ogarne bo norrmalnie wciaz ledwo zyje
Stary 2014-11-08, 10:58   #3650
kordelka85
BAN stały

Cytat:
A ja wam powiem ze mi to sie do kwietnia nie spieszy ja sie delektuje tym czasem, tymi kopniaczkami bo to prawdopodobnie moje ostatnie dziecko i juz nigdy tego nie przezyje. Po za tym lubi ten czas przygotowan wozka, skrecania lozeczka czy prasowania sterty malutkich ubranek
)
Tak naprawede to te chwile juz nie wroca wiec dobrze sie nimi nacieszyc tertaz, bo bedziemy jeszcze tesknic za tym stanem.
Tak samo jak juz jest dziecko.Czlowiek nie moze sie doczekac rozszerzania diety, jak zacznie siadac, raczkowac, chodzic, a potem teskni za chwilami kiedy bylo takie lezace i bezbronne.

---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ----------

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Przeszłam przez problemy laktacyjne i przez 2 tygodnie co 3 h ,,bawiłam'' się laktatorem więc wiem że nie zawsze jest różowo ale i tak moim zdaniem warto spróbować i karmić jak długo się da. Już nie wspominajãc o korzyściach, po 6 tygodniach wróciłam do wagi a potem nawet schudłam a piersi miałam w wakacje 2013 jak Pamela
)

No wiesz, ale mialysmy txylko jedno dziecko, teraz bedzie mnie czasu na ewalke o laktacje.No ja nie dalam nawet przy jednym, ale ja slaba cipa widocznie jestem.

---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

Cytat:
nie no tak, my go niuniamy, to prawda,ale nigdy wiadomo nie zastapi on dziecka
Niestety zgodze sie z dziewczynami, ze za bardzo wlasnie go niuniacie, sama piszesz, ze to wasza dzidzia on jest tak traktowany i sie tak czuje.
Pies w domu powinien byc psem, a nie dzidzia.

---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ----------

Cytat:
Napisane przez Maddy84 Pokaż wiadomość

Nie zlinczujcie mnie ale... sama czasem się zastanawiam gdzie się uchowałam i jakim cudem ale nigdy w życiu nie byłam u kosmetyczki
Ja raz bymal robila mi makijaz do zdjecia na dyplom maturalny.
kordelka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-08, 11:08   #3651
rosarioV
Zakorzenienie

Witam wstałam dzięki za eady co do wózka wczoraj wieczorem pokazałam Tż te co znalazlam a on so mnie przecież znaleźliśmy teb co chciałaś za 1000 zł używany i ten kupimy kurde to wreszcie jak? Nie wiem czy do stycznia będzie ale w razie czego będę oglądać codzień tablicę
U mnie też paskudna pogoda przez co łeb mi pęka i nie ruszam się dziś z domku a dowcipka jak kluła mnie dziś strasznie obudziła mnie :/ ide zjeść salatke na śniadanie

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-08, 11:14   #3652
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Maddy też nigdy nie byłam u kosmetyczki :P pochodzę z Twojej planety :P:
A no więc ... słyszałam o tym że w ciąży niektóre dolegliwości działają z podwójną siłą ale do cholllllllerci żeby aż tak? Chodzić nie mogę Tż musiał mi pomóc wyjść z wanny bo moje ukochanych kolana które odzywają się na zmiany pogody postanowiły mnie powalić promieniuje ból dosłownie na całą nogę aż w czterech literkach czuję. ... masakra to się wyzalilam boliiiii

---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ----------

Czy któraś orientuje się czy można używać maści altacet? Albo czy jest jakas maśc przeciwbólowa która jest dozwolona? Bo znając życie jutro nie wstane z wyra jak czegoś nie zaaplikuje :/
wspolczuje kochana mam nadzieje, ze bol szybko przejdzie

---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ----------

Cytat:
Fajnie kochana

Ja ledwo zyje ...ledwo tomna chodze bo o 1 poszlam spac.

I w ogole czuje dyskomfort w brzuchu,mozliwe ze przez fasolke po bretonsku czy jak.
Ogolem ooki co mega zly dzien.ide dospac
u mnie tez nie najlepiej. przez pogode i w ogole wszystko jest do dupy :/

---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

Cytat:
Dzień dobry w ten mglisty pochmurny dzień

Już ugotowałam rosołek, jeszcze muszę ogarnąć moje włosy i później do znajomych
dzien dobry, rany to o ktorej ty wstalas ze rosolek juz masz zrobiony?

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-08, 11:16   #3653
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
wspolczuje kochana mam nadzieje, ze bol szybko przejdzie

---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ----------

u mnie tez nie najlepiej. przez pogode i w ogole wszystko jest do dupy :/

---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

dzien dobry, rany to o ktorej ty wstalas ze rosolek juz masz zrobiony?
u nas mega slonce swieci, ale nie jest cieplo ..
za to wydaje sie przez slonce przyjemnie

Rosario przeciez do stycznia/lutego jak bedziesz kupowac mozesz znalezc jeszcze fajniejszy
Stary 2014-11-08, 11:22   #3654
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:

u mnie jest tragedia, niby bardzo zimno nie jest ale siąpi i siąpi i siąpi..

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ----------

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
No mój ksiądz to ciężka sprawa, jak nie da rady to albo poczekam rok do bierzmowania siorki albo bede szukać nowej chrzestnej... nie wiem.

p
to nie ciekawie z tym ksiedzem :/ ale warto by sprobowac, zobaczysz co ci powie ksiezulo..

JAŚ

Stary 2014-11-08, 11:24   #3655
soniuska
Zakorzenienie

dojadam placuszki z wczoraj
Stary 2014-11-08, 11:30   #3656
Nati_kk
Zakorzenienie

Cytat:
Co sądzicie o wózku na kołach piankowych ?
Mój jest na piankowych, i wydaje się być super na pierwszy rzut oka Ale też czytałam ze w Cameleonie ta pianka jest rewelacyjna,nie wiem jak w innych...

FlightlessBird gratuluję córci

RosarioV ten coneco (ale chyba inny model) miała szwagierka przy Tżta chrzesnicy,ale jak tylko mała wyrosła z gondolki to poszedł w odstawke, bo ciężki jak cholera był... I fotelik mieli wózkowy do tego

Widzę,że znowu temat Kaprysa się pojawił...Ja już się wypowiedzialam na ten temat,uważam że będziecie mieli z nim duży problem jeżeli już teraz nie zmienicie podejścia i nie zaczniecie go oduczać,ale to jest oczywiście Wasza decyzja bo to Wasz problem będzie w razie czego a nie nasz My tylko możemy dobrze radzić...A zdawać sobie sprawę z problemu,a coś z nim zrobić to też dwie różne kwestie...

Ja już po wizycie w laboratorium na badaniach i ploteczkach, mieszkanie prawie że sprzatniete (Tz ma pomyc podłogi jeszcze tylko),pranie się wypralo, zmywarka chodzi, więc tylko obiad i z głowy ;-)
Wieczorem idziemy do szwagra,obiecałam im przerobić maliny na soki w końcu,a wcześniej jeszcze musimy odebrać nasz film z wesela,bo już gotowy podobno

---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

U nas leje i ogólnie jest szaro,buro i ponuro

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Nati_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-08, 11:31   #3657
soniuska
Zakorzenienie

Komu placuszka i herbatki z miodem i cytryna?
Stary 2014-11-08, 11:31   #3658
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
u nas mega slonce swieci, ale nie jest cieplo ..
za to wydaje sie przez slonce przyjemnie
zazdroszcze ci tego sloneczka. u mnie sie zyc nie da :/

JAŚ

Stary 2014-11-08, 11:31   #3659
gold-fish
Zakorzenienie

U mnie słońce, zupa warzywna ugotowana, byłam już z dżuniorem na spacerze po osiedlu bo u nas ostatnio ścinajã gałęzie na dźwigu i mały zafascynowany
No i uczę go spokojnego chodzenia za rãczkę bo on tylko by wolno biegał a za pół roku nie dam rady

Dzisiaj jedxiemy po fotelik samochodowy dla dżuniora i trzymajcie kciuki że kupimy, bo te które typujė kosztują koło 1400 a mąż wolałby dać jak najmniej ....

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-08, 11:32   #3660
soniuska
Zakorzenienie

Moge sie tez sloncem podzielic bo normalnie tak daje w oczy ze nic nie widze
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości