|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IV
Cytat:
Cytat:
|
|
#4052 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem coś o tym ![]() Ej, a wie ktoś czy ta promocja w rossmanie jest, czy jej nie ma? Jest taka obrzydliwa pogoda, nie wiem, czy iść, czy darować sobie
|
|
|
|
|
#4053 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe Wydaje mi sie ze jest bo nowa gazetka w ogole nie obejmuje produktow do makijazu |
|
|
|
|
#4054 |
|
Zakorzenienie
|
Natii - u nas czasami są prezenty składkowe, a czasami indywidualne
ale synek też tym rozpieszczony (ale nie zepsuty), chociaż On sie zachwyca zabawka kilka dni a potem to leży, chociaż wraca do nich. Chrzestni i moi rodzice zazwyczaj pytają co kupić, teściowa różnie - czasem sama coś wymyśli (często szwagierka ją sprowadzi wtedy na ziemię ) albo spyta
|
#4055 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie chce mi się malować, pójdę saute może nikogo nie wystraszę ![]() Ale wczorajszy kabaret był mega! Aż mnie brzuch bolał, i się spłakałam się śmiechu - jak u Was będzie Smile grał to polecam |
|
|
|
|
#4056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4057 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej
witam wszystkie brzuchatki i uciekam narazie, wpadne pozniej, buzi
|
|
#4058 |
|
Zakorzenienie
|
Sonia kochana jestem z Tobą
, zamów coś dobrego i humorek będzie lepszy ![]() ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- promocja w Rossmanie jest 2 rzecz gratis ale w tej samej cenie lub tańsza
|
#4059 |
|
Zakorzenienie
|
Ja uciekam mam dziś trochę sprawek muszę kupić żyrandol do salonu i zasłony zamówić i glazurę do kuchni- mąż dał wolną rękę więc jadę z siostrą
|
#4060 |
|
BAN stały
|
Witam w 21 tygodniu wiec na polmetku.
|
|
|
|
#4061 |
|
Rozeznanie
|
Gratuluję
![]() na ryneczku nic nie znalazlam, dlatego skocze do Bialego po poludniu moze tam bede miec więcej szczęścia w poszukiwaniu
|
|
#4062 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gratki
|
|
|
|
|
#4063 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie w 18 tygodniu
BIRD super okazyjnie Wam sie udało z tym wózkiem, gratulacje ![]() Pavlinecka super, ze była fajna zabawa! Pamietam, jak bylismy jakis czas temu z moim na Łowcach B i też pękalismy dosłownie ze smiechu ![]() A ja dalej mysle nad tym swetrem, bo nie usmiecha mi sie go odsylac jak bedzie za duzy. Sonia, a Ty jaki rozmiar nosisz na codzien? ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Dziewczyny co kupujecie na promocji w rossie? Macie jakis fajny bronzer do polecenia z tych firm dostepnych w rossmanie?
|
#4064 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super sprawa a pieniazki zostaja w kieszeni i mozna kupic w to miejsce cos innego np fotelikaaa no i gratuluje kolejenego tygodnia. ba! miesiaca! ![]()
|
|
#4065 |
|
Zakorzenienie
|
ja też chyba do rossmana skocze coś upolować.
Ale to później, teraz idę się zrelaksować w wannie
|
#4066 |
|
Zadomowienie
|
O nie to już 11
![]() Ale my dziś wszyscy w domu więc czas leci jak szalony ![]() BIRD - jaka super okazja Ci się trafiła :p Zazdraszczam! Ja dziś zaraz siadam do allegro, robię listę rzeczy jakich mi brakuje i może coś zamówię ![]() GOSIAK - współczuję wychodzącego zęba ![]() GOSSIP, HANKA, BIRD, SONIA- gratki 5 miesiąca ;* - nie wiem czy dobrze was dziewczyny zapamiętałam HANIA - ja mam z bronzerów jeden z loreala glam bronze??? Czy jakoś tak i drugi to słynna czekoladka z burżusza :pMAJA - ja kiedyś przez przypadek w kasie dowiedziałam się które to wyprzedażowe biedry. W lato to nawet takie duże namioty przed nimi z rzeczami wyprzedawanymi stały - po tym też poznawałam ![]() Uciekam do rosa
|
#4067 |
|
Zakorzenienie
|
Hanka nosze xs/s choc teraz s bo brzuch mam duzy
Blackberry ja sie qlasnie umalowalan Madison o mamo znow nowy avek. Milego rosowania. Ja zagotowalam wlasnie wode na ktos chetny?
|
|
|
|
#4068 |
|
Zakorzenienie
|
SONIA ja właśnie też piję kawkę
![]() MADISON nowy awek widzę
|
#4069 |
|
Zakorzenienie
|
moja stoi obok, wiec wypije z toba
|
#4070 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4071 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry tak w ogole, podczytalam was i moge sie przywitac
dzis razem z brzuszkiem wchodzimy w 21 tydzien ![]() przyszla podusia, pierwsza przymiarka i jest super doszlo tez pare pieluch tetrowych z nadrukiem, gratisowy kocyk, ale problem jest taki ze zamowilam tez dwa soczki aventu (bialy i niebieski) a przyszly dwa rozowe mysle, ze mojemu synkowi to nie bedzie robilo roznicy ale mi to nie pasuje ![]() buziaki dla was
|
#4072 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4073 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratki nowego tygodnia
|
|
|
|
|
#4074 |
|
BAN stały
|
Sylwia moj tez mial rozowy smoczek bo akurat nie bylo innego koloru w sklepie, al byl to jego ulubiony najchetniej ciamkal.
|
|
|
|
#4075 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Sól morska troche pomagala.. Cytat:
Z tego co wim, nie da się wykasowac napisu z avatara :/ automatycznie sie dodaje.. Cytat:
poduche z Motherhood zamowilas?Co do smoczkow, to nie oplaca sie wymienic? |
|||
|
|
|
#4076 |
|
Zakorzenienie
|
tak by wychodzilo
ja nie wiem kiedy nam to zlecialo.
|
#4077 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super! Gratuluje Majka dobrze, ze mlody juz zdrowy! Flight piekny ten wozek i super wam sie trafilo! Matko jaki mam balagan w domu |
|
|
|
|
#4078 | |||
|
Zakorzenienie
|
17 tydzień
witam wczoraj spędziłam cudowny wieczór z tż przyjechał z pracy i wpadliśmy na pomysł kebaba no to poszliśmy spacerkiem do PP i zrobiliśmy zakupy a potem wspólnie przygotowaliśmy kebaba no i wszamaliśmy i siedzieliśmy przytuleni do siebie a wieczorem film razem oglądnęliśmy i było tak milutko no i o dziwo razem posprzątaliśmy cały bajzel po kebabie Cytat:
rozbudzę się i ok 12 pójdę sobie do roska, mam nadzieję, że jak wezmę kosmetyków za 60 zł to zapółacę 60 zł.ej własnie jak np. wezme tusz za 15 i drugi dodatkowy a do tego eyelainer za 10 i drugi to będę musiała zapłacić za dwa tusze ? dobrze rozumiem ? Cytat:
Boleczka jaka dzidzia !!! Soniuska wiesz co, nie przejmowałabym się opinią mamy i jej partnera tylko zadzwoniła aby przyjechał po Ciebie, matko ile razu mój tata po mnie przyjeźdzał jak się pokłóciłam z tż i to było po jakimś roku zwiążku bo wtedy zamieszkaliśmy i też myślałam ze go znienawidza ale nie powiedz mamie, że Cię wkurza i chcesz trochę odpocząć i nie ma drążyć tematu i po sprawie... naprawdę jedź na parę dni do mamy i odpocznij i zobaczysz jak Twojemu pieknemu może się z leksza odmieni tylko nie mów mu nic kartkę napisz a jak zadzwoni z pretensjami to się rozłącz i napisz mu esa że jak się nie uspokoi to nie ma dzwonić :P może, że zadzwoni błagając abyś wróciła i nie wolno się łamać i trzeba stanąć przy swoim i powiedzieć że musisz odpocząć bo w domu masz za dużo stresu a to Ci szkodzi... ot co... przemyśl powaznie u mnie to podziałało kiedyś, wszyscy dobrze Ci radzą, zmień na chwilkę Twoje serce w kamień i ja chcę kawkę !!!! Cytat:
Dajcie pomysł na prezent dla prawie 5 latka bo mamy pustkę w głowie z tż jak już chciałabym coś bardziej edukacyjnego (zboczenie zawodowe ![]() No i jak na złość wstałam dziś z katarem i bólem podniebienia co oznacza u mnie niedługo rozwijające się zapalenie gardła
|
|||
|
|
|
#4079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Alr przeprowadzka to nic fajnego. Musze sie zebrac do rossmanna alr nir mam sily |
|
|
|
|
#4080 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Imię Paula pochodzi od męskiego Paweł i pochodzi już z XIIIw a wielu myśli, że to nowy twór ![]() Cytat:
wystarczy dodać avka np w formacie bmpwróciłam z Rossmana i zahaczyłam o lumpka Kupiłam parę rzeczy dla Małej. Za tydzień jest wystawka odzieży dziecięcej z wagi to pójdę - wtedy idzie perełki za grosze znaleźć |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:15.

Wiem coś o tym
ale synek też tym rozpieszczony (ale nie zepsuty), chociaż On sie zachwyca zabawka kilka dni a potem to leży, chociaż wraca do nich. Chrzestni i moi rodzice zazwyczaj pytają co kupić, teściowa różnie - czasem sama coś wymyśli (często szwagierka ją sprowadzi wtedy na ziemię 

ktos chetny?
Ślubujemy: 21.10.2017