Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XVI - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-10, 23:34   #1261
AnulaQa
Recenzentka Miesiąca - Sierpień 2017

Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XVI

Witajcie,
jakoś nie po drodze nam było ostatnimi czasy z Rocherem. A przecież tworzyliśmy taki udany związek. Liściki, rabaciki, prezenciki, jeszcze więcej prezencików- no omamił mnie! On wie jak rozpieszczać kobietę. Ale czas wszystko zmienił. W pewnym momencie tak mnie osaczył, że jedyne co mogłam tylko zrobić, to ukrócić kontakt.W dodatku nie byłam jedyna!!! Kategorycznie nie reagowałam na jego zaczepki, choć prosił żebym wróciła. Pisał maile, wysyłał kartki pocztowe z obietnicą prezentu, aż w końcu zamilkł.Ani ja za nim nie tęskniłam, a i on przestał zabiegać o moje względy. Nasze emocje względem siebie opadły, dlatego, zdziwiłam się, kiedy to moje własne nogi skierowały mnie do jednej z wrocławskich stacjonarek. I to w pół roku po rozstaniu.
...
Cały sklep zapraszał do odwiedzin, zapewne wszystkie kosmetyki wyglądały lepiej niż podczas swojego Dnia Ślubu, ale królowa była tylko jedna- Gruszka w karmelu. Przyznam, że zauroczyła mnie od pierwszego spojrzenia. Elegancka, wytrawna szata graficzna, jakże inna od całej reszty. I ten zapach. Zdecydowałam się na zakup żelu- starałam się być rozważna i romantyczna. Mleczek mam od cholery, a myjadła powoli zbliżały się do magicznej liczby zero. Nie mogłam na to pozwolić! Zapach ma dualistyczną naturę. Soczysta nuta gruszki łączy się w uścisku ze słodkim, otulającym karmelem. Czyż to nie jest piękne? Muzyka dla moich zmysłów.

Wiedziona instynktem, odruchowo chwyciłam po jeszcze jeden słodki i gęsty zapach. Migdał z Kalifornii. Kalifornię lubię-fajnie wygląda na pocztówkach, a migdały...ja migdały ty, migdalisz...wiecie o czym mówię. Głodnemu migdał na myśli. Wzięłam. Przyda się. Przez żołądek do serca.

I już miałam iść do kasy, kiedy okazało się, że już całkiem niezły ogonek się zrobił. Żeby nie stać tak bezproduktywnie, zaczęłam rozglądać się po sklepie. A wtedy, eureka!Znacie to? No właśnie przypomniałam sobie o nowej wodzie perfumowanej i palecie cieni. Perfumy, no nie bardzo, nawet nie pamiętam jak pachniały- chociaż dziewczyna obok mnie piszczała, że ona je chce! Ale cienie, wpadły mi w oko. Pozwoliłam sobie użyć paluchów i obmacałam jeden z testerów. A, że lubię metale, skupiłam się na brązach. Zaskoczyła mnie aksamitno-kremowa konsystencja, dobór kolorów w palecie. Cienie świetnie wygladały na mojej dłoni, ładnie komponowały się z odcieniem skóry, niwelując zasinienia. Ciekawe czy takie cuda robią też i na twarzy, a w zasadzie na oczach, a jeszcze jaśniej- powiekach. Jedno wiem, świetnie podkreślą niebieskie oczy.

Co prawda zakupy skończyłam na 2 żelach, ale w moim sercu zakiełkowała już myśl, że paleta brązów jest mi pisana.
AnulaQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 00:04   #1262
Pollinaa
Zakorzenienie

Ręce opadają mi na paybacka - nowy kupon 9x więcej punktów za zakupy od 189:-/
Pollinaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 00:30   #1263
mamaAmelka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
Czy któraś z Was zwracała coś do YR? Jest jakiś formularz odstąpienia od umowy? Czy muszę odesłać im cały rachunek czy wystarczy tylko ten wąski pasek z boku z drobniejszym drukiem?
Ja kiedyś zwracałam
perfumy. Wysłałam na własny koszt z kartką, na której napisałam dlaczego ich nie chcę oraz moje dane. Nie chciałam kasy, tylko inny zapach i przysłali mi go.

Cytat:
Napisane przez agtx Pokaż wiadomość
Niestety nie było testerów, chyba że powinnam się o nie upomnieć czy co
Testery w mojej stacjonarce są na widoku i nie trzeba o nie pytać. Może w twojej jeszcze ich nie wystawili, albo mają schowane w szafie.
Stary 2014-11-11, 09:08   #1264
z_sal_z
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Pollinaa Pokaż wiadomość
Ręce opadają mi na paybacka - nowy kupon 9x więcej punktów za zakupy od 189:-/
Mam i ja :\ mimo, że roś mnie kusi średnio raz na 2 miesiące jednorazowo do kwoty 120zł. Raz jeden jedyny wykorzystałam kupon i numer karty mojego taty i na jego koncie od tej pory też tylko takie progi (170 no i teraz 189), więc ja już nic nie rozumiem...

Edytowane przez z_sal_z
Czas edycji: 2014-11-11 o 09:11
z_sal_z jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 09:39   #1265
KiLaNeCzKa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AnulaQa Pokaż wiadomość
Witajcie,
jakoś nie po drodze nam było ostatnimi czasy z Rocherem. A przecież tworzyliśmy taki udany związek. Liściki, rabaciki, prezenciki, jeszcze więcej prezencików- no omamił mnie! On wie jak rozpieszczać kobietę. Ale czas wszystko zmienił. W pewnym momencie tak mnie osaczył, że jedyne co mogłam tylko zrobić, to ukrócić kontakt.W dodatku nie byłam jedyna!!! Kategorycznie nie reagowałam na jego zaczepki, choć prosił żebym wróciła. Pisał maile, wysyłał kartki pocztowe z obietnicą prezentu, aż w końcu zamilkł.Ani ja za nim nie tęskniłam, a i on przestał zabiegać o moje względy. Nasze emocje względem siebie opadły, dlatego, zdziwiłam się, kiedy to moje własne nogi skierowały mnie do jednej z wrocławskich stacjonarek. I to w pół roku po rozstaniu.
...
Cały sklep zapraszał do odwiedzin, zapewne wszystkie kosmetyki wyglądały lepiej niż podczas swojego Dnia Ślubu, ale królowa była tylko jedna- Gruszka w karmelu. Przyznam, że zauroczyła mnie od pierwszego spojrzenia. Elegancka, wytrawna szata graficzna, jakże inna od całej reszty. I ten zapach. Zdecydowałam się na zakup żelu- starałam się być rozważna i romantyczna. Mleczek mam od cholery, a myjadła powoli zbliżały się do magicznej liczby zero. Nie mogłam na to pozwolić! Zapach ma dualistyczną naturę. Soczysta nuta gruszki łączy się w uścisku ze słodkim, otulającym karmelem. Czyż to nie jest piękne? Muzyka dla moich zmysłów.

Wiedziona instynktem, odruchowo chwyciłam po jeszcze jeden słodki i gęsty zapach. Migdał z Kalifornii. Kalifornię lubię-fajnie wygląda na pocztówkach, a migdały...ja migdały ty, migdalisz...wiecie o czym mówię. Głodnemu migdał na myśli. Wzięłam. Przyda się. Przez żołądek do serca.

I już miałam iść do kasy, kiedy okazało się, że już całkiem niezły ogonek się zrobił. Żeby nie stać tak bezproduktywnie, zaczęłam rozglądać się po sklepie. A wtedy, eureka!Znacie to? No właśnie przypomniałam sobie o nowej wodzie perfumowanej i palecie cieni. Perfumy, no nie bardzo, nawet nie pamiętam jak pachniały- chociaż dziewczyna obok mnie piszczała, że ona je chce! Ale cienie, wpadły mi w oko. Pozwoliłam sobie użyć paluchów i obmacałam jeden z testerów. A, że lubię metale, skupiłam się na brązach. Zaskoczyła mnie aksamitno-kremowa konsystencja, dobór kolorów w palecie. Cienie świetnie wygladały na mojej dłoni, ładnie komponowały się z odcieniem skóry, niwelując zasinienia. Ciekawe czy takie cuda robią też i na twarzy, a w zasadzie na oczach, a jeszcze jaśniej- powiekach. Jedno wiem, świetnie podkreślą niebieskie oczy.

Co prawda zakupy skończyłam na 2 żelach, ale w moim sercu zakiełkowała już myśl, że paleta brązów jest mi pisana.
Cudowna jesteś, wiesz?
KiLaNeCzKa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 09:50   #1266
cosmetix
Makeup challenge winner

Cytat:
Ale cienie, wpadły mi w oko. Pozwoliłam sobie użyć paluchów i obmacałam jeden z testerów. A, że lubię metale, skupiłam się na brązach. Zaskoczyła mnie aksamitno-kremowa konsystencja, dobór kolorów w palecie. Cienie świetnie wygladały na mojej dłoni, ładnie komponowały się z odcieniem skóry, niwelując zasinienia. Ciekawe czy takie cuda robią też i na twarzy, a w zasadzie na oczach, a jeszcze jaśniej- powiekach. Jedno wiem, świetnie podkreślą niebieskie oczy.
Trochę dziewczyn już relacjonowało te palety i są bardzo nierówne w zależności od koloru. Mam wszystkie oprócz paskudnych zieleni. Wychwalałam Brązy i Róże, ale szarości już gorzej, a matowe Pastele bardzo tracą kolor przy rozcieraniu. Żałuję, że dokupiłam tę ostatnią paletę, nawet za te 2 dyszki. Zmarnowana kasa.

AnulaQa, Jak lubisz taką kolorystykę jak w palecie Brązy, to zobacz sobie w Rossmanie paletę Eveline Quattro nr 4 (biały ecru mat, piaskowy satyna, złoty satyna, brąz satyna). Kosztuje w regularnej cenie 17,99, więc teraz przy promocji 1+1 gratis można wyhaczyć za 8,99 zł. Szkoda, że nie ma całkowitych matów, tak jak w tej z YR.

Edytowane przez cosmetix
Czas edycji: 2014-11-11 o 09:59
cosmetix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 09:57   #1267
ewelciaz
Rozeznanie

AnulaQa pięknie to ujęłaś
ewelciaz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 10:50   #1268
201604251028
Konto usunięte

Dziewczyny, sa jakies fajne kody na "male" kwoty? Potrzebuje kupic doslownie kilka rzeczy i korzystajac z kodu -100zl musialabym dobierac "na sile", zreszta moje zamowienie chyba 109zl nie przekroczy
201604251028 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 11:24   #1269
pysiak103
Zakorzenienie

Dziewczyny macie kody na pastyle i pompkę? Bo mi w wysyłkowej

pastylka lawendowa do stóp (5g) za 3,5 zł kod 44719 wchodzi za 5 zł
pysiak103 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 11:45   #1270
AniaKW
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez yonce Pokaż wiadomość
Dziewczyny, sa jakies fajne kody na "male" kwoty? Potrzebuje kupic doslownie kilka rzeczy i korzystajac z kodu -100zl musialabym dobierac "na sile", zreszta moje zamowienie chyba 109zl nie przekroczy
Oj YR się wypiął na małe zamówienia.

---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ----------

Cytat:
Napisane przez pysiak103 Pokaż wiadomość
Dziewczyny macie kody na pastyle i pompkę? Bo mi w wysyłkowej

pastylka lawendowa do stóp (5g) za 3,5 zł kod 44719 wchodzi za 5 zł
A one nie były zawsze po 5 zł?
Stary 2014-11-11, 11:54   #1271
201604251028
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez AniaKW Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ----------

No to chyba bardziej oplaca mi sie isc do stacjonarki
201604251028 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 12:18   #1272
pysiak103
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AniaKW Pokaż wiadomość

Jest na nie kod za 3,50
pysiak103 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 12:32   #1273
Rapsodia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anekania Pokaż wiadomość
Ale jestem zła był dzisiaj listonosz z przesyłka z kosmetykami z YR i była do sprawdzenia, ale z wrażenia nie sprawdziłam i co się okazało? oczywiście , ze nie ma żelu gruszkowego i nie mam nawet jak tego zareklamować
oj pachnie mi pisaniem do N.Droździk
Współczuję, mój odwyk był spowodowany 4paczkami z brakami pod rząd.
U mnie tez przegieli z progiem paybacka. Mam ich ... a zwłaszcza nienaliczania punktów

Edytowane przez Rapsodia
Czas edycji: 2014-11-11 o 12:33
Rapsodia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 12:48   #1274
anicaf
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Chantell Pokaż wiadomość
Ja chciałam jeszcze zapytac czy mozna otworzyć listę wszystkich produktów 2in1 czy niebardzo?

http://www.yves-rocher.pl/swiateczne...2-bd9fcec80359
Stary 2014-11-11, 13:15   #1275
GOśka T.
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez basia296 Pokaż wiadomość
Moje zostało nadane w piątek o 16.07 w Zabrzu i nadal w Zabrzu sobie siedzi. Poczta się obija.
moje od piątku wieczór czeka w Zabrzu myslałam,że wczoraj moze bede miec u siebie a tu zonk.

Cytat:
Witajcie,
...

nie, no ja kocham Ciebie i Twoje opisy
GOśka T. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 13:21   #1276
mamaAmelka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez yonce Pokaż wiadomość
No to chyba bardziej oplaca mi sie isc do stacjonarki
A nie lepiej skorzystać z oferty wysyłkowej? Np z aktualnej świątecznej? Gdzieś jest nr oferty gdzie darmowa dostawa jest od 70 zł a w prezencie do wyboru krem przeciwzmarszczkowy lub męską woda toaletowa.
Stary 2014-11-11, 13:48   #1277
smerffie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fenomeno2000 Pokaż wiadomość
Eee, jak Ci nie brakuje cieni to nie kupuj nowych, ja już się nauczyłam, że nie dokupuje jak mam inne bo potem wyrzucam, nie używam jak już jest dłużej po terminie, szkoda oczu a juz miałam nie raz problem i leczyłam długooo
Chodzi za mną od dawna paleta TheBalm ale jakoś się nie daję i nie zamawiam, przynajmniej na razie
The Balm sa piekne. I makeup revolution tez kuszą. Powstrzymuje mnie tylko to, ze wszystko mam. a to nie to samo co zele pod prysznic czy balsamy zeby robic zapasy

INSTA
smerffie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 14:46   #1278
minniem
Raczkowanie

pytanie do Dziewczyn, które zamawiały z oferty listopadowej-świątecznej i wybrały prezent dla mężczyzn:
Czy w potwierdzeniu miałyście wybór męskiej wersji prezentu jakoś zaznaczony?
Bo ja mam tylko, że "Twój prezent niespodzianka", a przy kolejnych krokach podczas zamawiania pomimo wybory prezentu męskiego (ze złotą wstążką) grafika zmieniła się na tak jakby damską wersję (z różową wstążką).
minniem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 14:57   #1279
umman
Zadomowienie

Odebrałam pierwszą paczkę z zestawami i jak na razie szału nie ma. Gruszka w karmelu-niezła, chyba najlepsza limitka od lat. Ale owoce rozczarowanie. Nie moje klimaty. Mam ochotę na świeczkę gruszkową, ale jak na złość nie kupiłam. Czekoladka ok po pobieżnych testach, po czeko z bingospa dłużej poużywam i zrecenzuje. Wyczekuje mojego drugiego zamówienia z serią hammam, zwnou myjołów mam pod sufit
umman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 18:35   #1280
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mamaAmelka Pokaż wiadomość
Ja kiedyś zwracałam
perfumy. Wysłałam na własny koszt z kartką, na której napisałam dlaczego ich nie chcę oraz moje dane. Nie chciałam kasy, tylko inny zapach i przysłali mi go.
Dziękuję.
Stary 2014-11-11, 18:47   #1281
Beata963_
Raczkowanie

Czy wie ktoś może jakie rabaty są w stacjonarce z okazji urodzin?
Beata963_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 18:59   #1282
fenomeno2000
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez umman Pokaż wiadomość
Odebrałam pierwszą paczkę z zestawami i jak na razie szału nie ma. Gruszka w karmelu-niezła, chyba najlepsza limitka od lat. Ale owoce rozczarowanie. Nie moje klimaty. Mam ochotę na świeczkę gruszkową, ale jak na złość nie kupiłam. Czekoladka ok po pobieżnych testach, po czeko z bingospa dłużej poużywam i zrecenzuje. Wyczekuje mojego drugiego zamówienia z serią hammam, zwnou myjołów mam pod sufit
O matko, prawie wszyscy rozczarowani limitkami owocowymi, jedyne co mnie jeszcze pociesza, że zapach owoce leśne co był jakiś czas temu bardzo mi sie podobał i jak ten będzie choć trochę podobny to będe zadowolona. Gruszkę w karmelu też zamówiłam i to razem z balsamem ale oczywiście z tej euforii, że -100 była zapomniałam o pompce I teraz mam tylko jedną starą to nakręcę na balsam a żel pod prysznic będę musiała zakręcać. Zamówiłam jeszcze krem do ciała i puder pachnący czarne owoce, ciekawe...Niech ten kurier się pospieszy i dowiezie do końca tygodnia bo teraz to już nie moge się doczekać.
Stary 2014-11-11, 20:10   #1283
AnulaQa
Recenzentka Miesiąca - Sierpień 2017

Do wszystkich jednostek, do wszystkich jednostek!
Jako, że raczej ( to dobre słowo) ograniczam zakupy kosmetyczne, zdecydowałam, że zaopatrzę się tylko w te kosmetyki, które nie dołączą do grona Na Zapas, lecz zajmą zaszczytne miejsce Tu i Teraz. Oczywiście wyłączając promo 2w1. Tam, siłą rzeczy, jakby nie patrzeć, jest na zapas. No chyba, że się podzielę. Idą przecież Święta.
Co kupiłam?
TdH mój ukochany orientalny peeling, którym ja namiętnie zdzieram martwy naskórek dłoni. Do tanich nie należy ale w promo i z kodem -100 zł ,da się przeżyć. W razie czego wmówię sobie, że mam go za darmo. Jedno opakowanie starcza mi na około pół roku, a efekty ba-je-czne.
Paleta cieni do powiek, brązy- co poradzić, miłość
HV żel do mycia twarzy- zawsze się przyda. Jest delikatny, ładnie pachnie, idealny przy kuracji z kwasami.
Dwufazowy płyn do demakijażu oczu- ostatnimi czasy zaczęłam eksperymentować z makijażem, a i cienie nowe kupiłam, patrz wyżej, przyda się do skutecznego acz delikatnego oczyszczania oczu.
Świeczka zapachowa Karmelizowana gruszka- a co? umilę sobie czas wyczekiwania na Święta tym bardziej, że zapach hipnotyzuje.
SV, tonik przywracający blask- cena zabójcza, ale dla mnie to tańszy odpowiednik Clinique. Świetnie działający produkt.
Gratisy?
Dwufazówka, HV żel do mycia twarzy, RC krem na zmarszczki i... kubeczki. Ja lubię takie małe,zawsze miałam słabe ręce.

---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ----------

Cytat:
Napisane przez KiLaNeCzKa Pokaż wiadomość
Cudowna jesteś, wiesz?
Oj tam, oj tam. Ale od dziś postaram się sobie to codziennie powtarzać. Zobaczymy co z tego wyniknie? No dobra, niech będzie- od poniedziałku!
Cytat:
Napisane przez cosmetix Pokaż wiadomość
Trochę dziewczyn już relacjonowało te palety i są bardzo nierówne w zależności od koloru. Mam wszystkie oprócz paskudnych zieleni. Wychwalałam Brązy i Róże, ale szarości już gorzej, a matowe Pastele bardzo tracą kolor przy rozcieraniu. Żałuję, że dokupiłam tę ostatnią paletę, nawet za te 2 dyszki. Zmarnowana kasa.

AnulaQa, Jak lubisz taką kolorystykę jak w palecie Brązy, to zobacz sobie w Rossmanie paletę Eveline Quattro nr 4 (biały ecru mat, piaskowy satyna, złoty satyna, brąz satyna). Kosztuje w regularnej cenie 17,99, więc teraz przy promocji 1+1 gratis można wyhaczyć za 8,99 zł. Szkoda, że nie ma całkowitych matów, tak jak w tej z YR.
Mam ochotę tylko li i jedynie na te brązy... ewentualnie fiolety. Pamiętam, że kiedyś zachwalałaś, a i wiele dziewczyn również. Byłam, zobaczyłam, obmacałam i JEST MOC.
Co do Eveline, za późno doczytałam, ale będę mieć na oku.

Cytat:
Napisane przez ewelciaz Pokaż wiadomość
AnulaQa pięknie to ujęłaś
A dziękuję. Moja wrodzona skromność nie lubi braw, ale ja nie mam nic przeciwko.

Cytat:
Napisane przez GOśka T. Pokaż wiadomość
moje od piątku wieczór czeka w Zabrzu myslałam,że wczoraj moze bede miec u siebie a tu zonk.
nie, no ja kocham Ciebie i Twoje opisy
Haha, co za wyznanie. Ale, miłości nigdy dość!

Cytat:
Napisane przez smerffie Pokaż wiadomość
The Balm sa piekne. I makeup revolution tez kuszą. Powstrzymuje mnie tylko to, ze wszystko mam. a to nie to samo co zele pod prysznic czy balsamy zeby robic zapasy
Oj, też mnie kusiły te palety, ale na jedna YR mi starczy- na razie.

Cytat:
Napisane przez fenomeno2000 Pokaż wiadomość
O matko, prawie wszyscy rozczarowani limitkami owocowymi, jedyne co mnie jeszcze pociesza, że zapach owoce leśne co był jakiś czas temu bardzo mi sie podobał i jak ten będzie choć trochę podobny to będe zadowolona. Gruszkę w karmelu też zamówiłam i to razem z balsamem ale oczywiście z tej euforii, że -100 była zapomniałam o pompce I teraz mam tylko jedną starą to nakręcę na balsam a żel pod prysznic będę musiała zakręcać. Zamówiłam jeszcze krem do ciała i puder pachnący czarne owoce, ciekawe...Niech ten kurier się pospieszy i dowiezie do końca tygodnia bo teraz to już nie moge się doczekać.
Też bardzo lubiłam Owoce leśne.
AnulaQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 20:46   #1284
201703061208
Konto usunięte

AnulaQa dołączam do Twoich fanek (ale Ty już dobrze o tym wiesz
Wpadłam z pytaniem czy ten kremowy żel Karmelizowana Gruszka pieni się pod prysznicem, czy ma taką bardziej aksamitną konsystencję? Któraś z Was pisała, że dodatkowo nawilża skórę, jeśli tak byłoby super.
201703061208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 21:17   #1285
nicctakiego
Raczkowanie

Moja paczka z zamówieniem czeka w paczkomacie, nie mogę się doczekać aż ją odbiorę! a z drugiej strony lenistwo wzięło górę i po nią nie poszłam
nicctakiego jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-12, 08:10   #1286
anicaf
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aisha21 Pokaż wiadomość
AnulaQa dołączam do Twoich fanek (ale Ty już dobrze o tym wiesz
Wpadłam z pytaniem czy ten kremowy żel Karmelizowana Gruszka pieni się pod prysznicem, czy ma taką bardziej aksamitną konsystencję? Któraś z Was pisała, że dodatkowo nawilża skórę, jeśli tak byłoby super.

żel karmelizowana gruszka
ma konsystencje mleczka, fajnie się pienie i roztacza boski zapach wokół. Niestety tylko wokół, bo niewiele go zostało na mnie po prysznicu. Sądzę, że lekko nawilża.
żel pomarańcz+czekolada też ładnie się pieni, raczej nie nawilża, ale pozostaje na skórze na długo

Jakby połączyć zapach i nawilżenie Gruszki i trwałością zapachu Pomarańczy+czekolady to miałabym limitkę idealną
Stary 2014-11-12, 09:50   #1287
betist
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez GOśka T. Pokaż wiadomość
Moje pierwsze zamówienie z czwartku, też niby na kilka dni utknęło w Zabrzu według monitoringu i niby wczoraj (w święto) nagle ruszyło do Warszawy i dzisiaj już jest przekazane do doręczenia. Często mam błędny status przesyłki w śledzeniu, przestałam się już tym sugerować.
Natomiast w sprawie drugiego zamówienia z piątku, którego do dzisiaj nie miałam w historii, dzwoniłam rano i okazało się, że wogóle nie zostało zarejestrowane mimo, że dostałam potwierdzenie

PS Ale musze ich pochwalic, kwadrans temu wyslalam im potwierdzenie zamowienia i juz mam w toku

Edytowane przez betist
Czas edycji: 2014-11-12 o 10:00
betist jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-12, 11:13   #1288
jadoreparis
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Beata963_ Pokaż wiadomość
Czy wie ktoś może jakie rabaty są w stacjonarce z okazji urodzin?
Z ulotką -40% na dowolny,-40% na makijaż,-50% na jeden zapach (50ml lub więcej) i w prezencie żel kwiatowy. Z sms -50% na dowolny kosmetyk.
jadoreparis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-12, 11:20   #1289
AniaKW
Zadomowienie

Bombki to najbardziej żenujący prezent... tandetne, malutkie, plastikowe szkaradztwa. Wzięłam, bo syn chciał misia... brak słów.
Mydło w płynie limitkowe ma w tym roku 200 ml pojemności - malutkie.
Torebka z tego zestawu jest pogrzebowa - fioletowa, a nie złota i na tyle duża, że trzeba by dopakować co najmniej tabliczkę czekolady, bo te 2 rzeczy się w niej kompletnie gubią:

Mega rozczarowanie...
Stary 2014-11-12, 11:38   #1290
ew23ona
Raczkowanie

Orientujecie się może w jakiej cenie są waciki w stacjo i czy obejmują je jakieś zniżki?
ew23ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości