Marcowe Mamy 2015 cz. 3 - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-11, 16:47   #3061
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985
Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 3

Mi przyszły do głowy tylko pestki z dyni wysuszone na grzejniku
Synek tp. 15.03.2015
mordka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 17:00   #3062
anyolek
Zadomowienie

Witajcie mamusie!
Olaboga, ile Wy piszecie! Kilka dni wystarczy i juz nie da rady nadgonic
Ja ostatnio po powrocie do domu padam, wiec staram sie nadrabiac Was szybciutko w pracy, ale nic nie zdazam napisac, bo TZ konczy pol godziny po mnie i razem wracamy do domu...
Czuje chyba, jak znow mnie przeziebienie lapie... a mialam sie zaszczepic przeciw grypie, tylko kurcze jak zwykle wylecialo mi to z glowy
Lesyeux- bardzo fajny komibnezon, gratuluje wygranej aukcji
Mi tez sie udalo kilka sukieneczek (3-6mies) wygrac na aukcjach na Ebayu, bardzo okazyjnie, zdjecia powrzucam jak je wszytko dostane
A i jeszcze sie pozale Wam, ze nie moge tu (w UK) trafic na polspioszki, tzn spodenki ze skarpetkami, juz nie wspominajac o takich na sciagaczu w pasie- te z gumka wydaja sie takie niewygodne... Mam kilka par unisex z Polski, ale w roznych roznmiarach, nie na malenkie dziecko... Moze ktoras z Was wie gdzie ich szukac???
Ktoras z Was mowila o rozkach- tutaj popularne sa tzw 'swaddle'- to taki jakby rozek, ale dziecko elzy w nim mocno opatulone, jak w linku: kilk
Tu sie ponoc takie dziecko kladzie spac w takim kokonie, nie wydaje mi sie to dobre, zeby malenkie dziecko takie scisniete lezalo, no ale doswiadczenia nie mam, wiec nie wiem- co uwazacie?
marcia45- super buleczki
Ja dzis na obiad mam zamiar zrobic lasagne, a juzem strasznie glodna!
Stary 2014-11-11, 17:04   #3063
smv
Zakorzenienie

ja nie czaje, zrobilam na allegro zakupy paski fizelinowe do depilacji za 6 zł + 7 zł przesylka i zadnego kodu rabatowego nie dostałam ;( bezsensu o!:dupa:
Stary 2014-11-11, 17:06   #3064
nouvelle2
Zakorzenienie

smv bo to musisz zapłacic za to z aplikacją allegro w telefonie. Poczytaj tutaj, a jak masz jakieś pytania, to wal
https://kupony.allegro.pl/visa/

we're not in Wonderland anymore, Alice.
nouvelle2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 17:19   #3065
smv
Zakorzenienie

o kurde dziala!!) i teraz cos przyjdzie i juz nie musze placic bo z karty pobrali?> ale czad!
Stary 2014-11-11, 17:22   #3066
Lillkaa
Zadomowienie

Dziewczyny, czy też te pierwsze kopniaki odczuwałyście/odczuwacie jako takie wewnętrzne kopnięcia i szturchańce? Gdy położę rękę na brzuchu to coś tam czuję, ale raczej słabo i niezbyt często. Natomiast wewnątrz czuję dość mocne i wyraźne ruchy, takie jakby kopnięcia do środka. I to się powtarza, więc sądzę, że to mała? Ciężko to opisać, dziwne uczucie heh.

Lillkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 17:26   #3067
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość
gratulacje! (jak masz kartę Visa, to możesz ominąć koszty wysyłki)
Ja przed chwilą wygrałam bluzeczkę dla małej 4,99
I jeszcze kupiłam pilniczek za 1,10 i se zażyczyłam wysyłkę kurierem o wartości dziesięciokrotnie wyższej, a co!

http://allegro.pl/skarpetki-frotte-k...758844735.html tanie skarpeciochy, gdyby któraś chciała
mistrz zakupow na allegro hi hi

---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ----------

Cytat:
Napisane przez mordka_1985 Pokaż wiadomość
Ja dziś byłam na rodzinnym obiadku u rodziców. Mniam!!! A potem ponad godzinę po lesie chodziłyśmy z mamą córką siostrą i siostrzenicą. Wiecie ile grzybów jeszcze było.... Ale w lesie dziś tak stęchło i zgniło
Całe moje ciacho z jabłkami i budyniem wszamaliśmy popijając gorącą herbatką. Jabłka które kupił tż były naprawdę dobre

Przywiozłam chyba z 4 kg dyni i teraz nie wiem co z nią zrobić. Jakieś pomysły?
Nigdy nie robilam nic z dyni zawsze chcialam ja kupic zeby byla tylko po co hi hi

---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ----------

Cytat:
Napisane przez lesyeux Pokaż wiadomość
Huraaaaaaaaaaaa!

wygrałam aukcje

za jedyne 10 zł + 9 zł wysyłka

tadammmm:
Bardzo udany zakup
crystal25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 17:27   #3068
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
o kurde dziala!!) i teraz cos przyjdzie i juz nie musze placic bo z karty pobrali?> ale czad!
dla pewności zobacz sobie w mailu czy sprzedawca dostał kase za przesyłkę. Powinnaś takiego maila dostać o przekazaniu kasy sprzedawcy.
Ja już tak kupiłam ok. 20 rzeczy, tylko płacę za kilka za jednym zamachem, żeby tylko jeden kupon wzięło. Limit- 20 w sumie, ale nie więcej niż 5 dziennie. Ale liczy się nie liczba sztuk tylko liczba zsumowanych płatności.

Stary 2014-11-11, 17:30   #3069
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tout-petit-fille Pokaż wiadomość
crystal a kiedy masz wizytę? ja mam swoją 25-go i już nie mogę się doczekać

Ale zanim do gina, to muszę znów przeżyć 700km podróż powrotną..

A z czym brzucholem, to przdwczoraj rano pięknie się chciałam przeciągnąć z dobrego wyspania się (wreszcie) i tak mnie zabolało po lewej stronie, że aż się skuliłam. Boję się teraz tak mocno prostować.
27 albo 28 musze poszukac kalendarzyka z wizytami Nie moge sie doczekac hi hi chyba wyjde po wizycie z placzem ze szczescia Czasami jak sie obudze boli mnie z lewej strony czy kuje nie wiem jak to nazwac, Ale maluszek czesto sobie siedzi w tym miejscu wiec mysle ze to jego sprawka

---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ----------

Cytat:
Napisane przez Lillkaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy też te pierwsze kopniaki odczuwałyście/odczuwacie jako takie wewnętrzne kopnięcia i szturchańce? Gdy położę rękę na brzuchu to coś tam czuję, ale raczej słabo i niezbyt często. Natomiast wewnątrz czuję dość mocne i wyraźne ruchy, takie jakby kopnięcia do środka. I to się powtarza, więc sądzę, że to mała? Ciężko to opisać, dziwne uczucie heh.
Maluszek cie kopie Tak to czulam i czuje do tej pory, zdarzaja sie dni, ze robi to czesciej o roznych porach dnia, i rzadko ale mocniej
Stary 2014-11-11, 17:30   #3070
rosiek
Zakorzenienie

GG do rosiek

Cytat:
U mnie rzadko czuć przez brzuch mimo, że od środka czuję baaaaardzo wyraźne

Eh, przez Was zaczęłam znów non stop przeglądać allegro
Co prawda zamówiłam dopiero legginsy i wczoraj wylicytowałam ciążową bluzkę ale mam już chrapkę na tyle innych rzeczy niestety aukcje z sukienką i bluzką na które się czaiłam kończą się jutro akurat w czasie kiedy będę wygłaszała prezentację
rosiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 17:32   #3071
crystal25
Zakorzenienie

Wlasnie patrzalam z TZ na kosmetyki ktore dostalismy w prezencie dla maluszka, i chcialam z ciekawosci sprawdzic zapach olejku do masazu dla dziecka, psiknelam na lewa reke, rozsmarowalam i zapach jest niesamowity, czuje sie zakochana, TZ sie ze mnie narywa teraz, a ja mowie ze zakochalam sie, mowie do niego czujesz ten zapach taki maluszkowy, jest mega, lepszy niz najlepsze perfumy hi hi hi

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-11, 17:42   #3072
aneta_s13
Rozeznanie

Co do rozmiarów mam jeden zestaw 50 na sam początek choćby do zdjęć by nie było ubrane w przyduże rzeczy. Potem 56 trochę i teraz kupuję 62. 68 póki co nie zamierzam kupować. Swaddle mam kupione 2 szt w dwóch rozmiarach. Pamiętam jak otulałam tak ciasno średniego syna i tylko wtedy się uspokajał. No i cieszę się, że przechowywanie moich 7 chust nie było na marnę. Już się nie mogę doczekać aż zachustuję maluszka

Edytowane przez aneta_s13
Czas edycji: 2014-11-11 o 17:43
aneta_s13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 17:50   #3073
crystal25
Zakorzenienie

jestem szalona Dopadl mnie niesamowity glod, i zajadalam sie sie wlasnie smazona ryba na tostowym chlebie z keczupem, a do tego paluszki solone, jogurt truskawkowy i papryka czerwona jednoczesnie, i zaraz lece po lody z mc smiecia z czekolada musze boooo musze bo zwariuje jak nie zjem a TZ sie podsmiechuje pod nosem chyba
Stary 2014-11-11, 17:55   #3074
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rosiek Pokaż wiadomość
U mnie rzadko czuć przez brzuch mimo, że od środka czuję baaaaardzo wyraźne

Eh, przez Was zaczęłam znów non stop przeglądać allegro
Co prawda zamówiłam dopiero legginsy i wczoraj wylicytowałam ciążową bluzkę ale mam już chrapkę na tyle innych rzeczy niestety aukcje z sukienką i bluzką na które się czaiłam kończą się jutro akurat w czasie kiedy będę wygłaszała prezentację
ustaw sobie snajpera i on Ci sam wylicytuje

Stary 2014-11-11, 18:14   #3075
rosiek
Zakorzenienie

GG do rosiek

Nouvelle - poproszę TŻ chyba ale i tak mnie ominie ta adrenalinka sprawdzania w ostatniej minucie czy nikt nie przebił uwielbiam to!
rosiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 18:14   #3076
nouvelle2
Zakorzenienie

wklejam aktualizacje brzucholka początek 23 tc

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 10807064_741681775880148_749518680_n.jpg (80,2 KB, 11 załadowań)

Edytowane przez nouvelle2
Czas edycji: 2014-11-11 o 18:21
Stary 2014-11-11, 18:35   #3077
Hottie07
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rosiek Pokaż wiadomość
Nouvelle - poproszę TŻ chyba ale i tak mnie ominie ta adrenalinka sprawdzania w ostatniej minucie czy nikt nie przebił uwielbiam to!
też kocham ten dreszczyk emocji

Cytat:
dla pewności zobacz sobie w mailu czy sprzedawca dostał kase za przesyłkę. Powinnaś takiego maila dostać o przekazaniu kasy sprzedawcy.
Ja już tak kupiłam ok. 20 rzeczy, tylko płacę za kilka za jednym zamachem, żeby tylko jeden kupon wzięło. Limit- 20 w sumie, ale nie więcej niż 5 dziennie. Ale liczy się nie liczba sztuk tylko liczba zsumowanych płatności.
tak samo robiłam w zeszłym tygodniu kupiłam kilka świetnych rzeczy dla małej i płaciłam hurtem , żeby kupony nie przepadły

nouvelle2 cudny brzuszek

zaraz znów poprzeglądam all w poszukiwaniu czegoś.

a wczoraj wylicytowałam spódniczkę jeansową HappyMum za całe 14 zł normalnie przez te różne akcje na all robię więcej zakupów niż kiedykolwiek chyba
Stary 2014-11-11, 18:42   #3078
nouvelle2
Zakorzenienie

polecam Wam takie gwiazdki w klimacie świątecznym: http://allegro.pl/show_item.php?item=4749176487 Kosztują grosze, a naprawdę fajnie wyglądają powieszone na choince, karniszu, żyrandolu, przy kominku
I babeczka sama je wykonuje na zamówienie, także fajniej wspomóc czyjś mały biznesik niż chińskie fabryki

Stary 2014-11-11, 18:44   #3079
ewka5891
Zakorzenienie

Hej

Byłam u teściowej a tam nie ma wifi w związku z tym jestem 10'stron do tylu.
Mam nadzieje, ze u Was wszystko dobrze
Ja wlasnie relaksuje sie, synek rysuje z moją mamą a młody szaleje w brzuchu

Synek

"Wędrówką jedną życie jest człowieka..."
ewka5891 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-11, 18:44   #3080
nouvelle2
Zakorzenienie

jak przeglądam sobie aukcje, to w co którejś jest w tytule 'dla niuni' i od razu mi się z naszą niunią kojarzą niunia_ona wzywają Cie na allegro!

Stary 2014-11-11, 18:56   #3081
niunia_ona
Zakorzenienie

Talking Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 3

Witam Was w końcu

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
niunia_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 19:09   #3082
EdithS
Zadomowienie

Cześć Dziewczyny!
Śliczne brzuszki wkleiłyście!
Ja miałam wczoraj dzień wyjazdowy i wróciłam z siostrzenicą na nockę, bo chciała spać u cioci zrobiłyśmy wczoraj wieczorem sałatkę jarzynową, upiekłyśmy 3 chleby i placek piernikowy z marmoladą. Wieczorem padłam na twarz, plecy już bolały
A dziś mam gorszy dzień i czuję się kiepsko od rana, wstałam jakby opuchnięta, brzusio dziś był większy i oczy podkrążone, a w południe znowu dokuczały mi już plecy. Mam nadzieję, że jutro już obudzę się z nową siłą do działania, bo mam parę misji do spełnienia

Cytat:
Napisane przez aaakarolina Pokaż wiadomość
EdithS czy mogę prosić o rogala?? uwielbiam je a u mnie nigdzie nie ma
oczywiście, mogę Ci wysłać! Te rogale są pyszne, dobrze, że to święto nie trwa cały rok

Cytat:
Napisane przez mon9 Pokaż wiadomość
Wygladowo to też mi się nie podoba + taki kokonik

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ----------

A ja nie wiem co ze szczepieniami zrobić, jakie szczepionki, kiedy.. Wiem tylko na razie że chce wykupić płatny Engerix zamiast Euvax, to w pierwszej dobie podają
ja na pewno będę zamawiać Engerix a temat szczepień jest jeszcze dla mnie nie do końca jasny i będę ten temat dogłębnie drążyć, żeby Maleństwu nie zrobić krzywdy.

Cytat:
Napisane przez Lila_17 Pokaż wiadomość
Hej Mamusie, później Was nadrobię, ale musicie mnie za myśli, byłam dziś u innego gin w Warszawie miałam 3d, filmik nagrany, wszystko dobrze, tak jak mówił mój lekarz, tylko jeden szczegół się nie zgadzał...będzie jednak chłopczyk, chyba róż muszę zamienić na niebieski, pan dr dał pewność na 100%, że synek. Kupiłam przed badaniem piękną sukieneczkę, a po badaniu wymieniłam na ciuszki z działy chłopięcego... tak chciałam uniknąć właśnie takiego już nastawienia, a tu nagle inaczej...jakbym wcześniej nie wiedziała, że dziewczynka to teraz byłaby też super niespodzianka, a tak się nastawiłamna tą wymarzona córeczkę...jestem wściekła na siebie że tak się nastawiłam, zasługuję na : pala::p ala:i trochę mój lekarz, bo wiedział, że wolimy poczekać, a żeby było pewne. Ale cieszę się, że WSZYSTKO dobrze i tej myśli się staram trzymać

---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ----------

najważniejsze, by było zdrowegratulacje

Cytat:
Witam się po wizycie u lekarza Denerwowałam się czy wszystko ok, bo jakoś ostatnio bardzo mało czułam dziecko, a to 22 tydzień leci i jak piszecie o kopniakach, to zastanawiam się jak to jest heh. Ja czułam zaledwie 3 razy puknięcie, a tak to od czasu do czasu takie bąbelki.
Ale na szczęście wszystko ok i ze mną i z dzidzią, wyniki jak najbardziej w normie Poznałam płeć
Niunia_ona pokoloruj mnie proszę na różowo. Kolejna dziewczyna na wątku, będzie Natalia . Tż liczył na chłopaka i trochę zawiedziony, ale oczywiście cieszy się, że dziecko zdrowe. Musi się po prostu przestawić psychicznie. Ja od jakiegoś już czasu czułam mocno, że to będzie dziewczyna, choć z początku byłam nastawiona i chciałam chłopca. Moja mama też jak jej powiedziałam, to stwierdziła "taaaaak? A ja tu tyle niebieskich rzeczy kupiłam. To będziesz miała niebieską dziewczynkę " (w ogóle nic się nie przyznawała wcześniej żeby znowu jakieś zakupy robiła...). Fanką różu też zbytnio z Tż nie jesteśmy, stawiamy bardziej na neutralne barwy z lekkimi akcentami różowego tu i ówdzie.
Ech, dziwnie mi jakoś z tą świadomością płci, muszę chyba jeszcze wyjść z oszołomienia
gratuluję

Cytat:
Napisane przez lesyeux Pokaż wiadomość
kurcze.... awantura jak nic....

Tz ma autobus pracowniczy, ale on wygodny itp. to bedzie autem jezdził. no OK.
i co się okazało wyszedł z domu jak zawsze i dzwoni po 10 min, ŻE POPSUŁAM AUTO !!! ( ostatnim użytkownikiem byłam)
a ja: jakim cudem !!!! po prostu auto nie odpaliło!!! i oczywiście kto winny JA! jestem taka zła po 1, ze nic nie zrobiłam, by auto mogło się zepsuć. po 2. jak zawsze moja wina! mi nic nie szwankowało dzisiaj! a ten mądrała bo inaczje go dzisiaj nazwac nie mogę, będzie tutaj mi wmawiał

i już mam po spaniu.... będę myśleć co tam się zadziało
jaki koszt naprawy itp.
zadzwonił po tatę by go do roboty zawiózł, mam nadzieję, że zdążył.

o jej jak nie urok to skarczka
takie koszty nigdy nie są miłe, ale mam nadzieję, że TŻ już przeszłą złość jesteś mistrzynią w aukcjach na allegro

Edytowane przez EdithS
Czas edycji: 2014-11-11 o 19:11
EdithS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 19:14   #3083
tout-petit-fille
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
Wlasnie patrzalam z TZ na kosmetyki ktore dostalismy w prezencie dla maluszka, i chcialam z ciekawosci sprawdzic zapach olejku do masazu dla dziecka, psiknelam na lewa reke, rozsmarowalam i zapach jest niesamowity, czuje sie zakochana, TZ sie ze mnie narywa teraz, a ja mowie ze zakochalam sie, mowie do niego czujesz ten zapach taki maluszkowy, jest mega, lepszy niz najlepsze perfumy hi hi hi
Jakie kosmetykii?? Pożera mnie ciekawość

niunia nooo ponownie) Bardzo Cię proszę o dodanie do listy mam na pierwszej stonie (wszystko napisałam na priv)

tout-petit-fille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 19:15   #3084
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
jak przeglądam sobie aukcje, to w co którejś jest w tytule 'dla niuni' i od razu mi się z naszą niunią kojarzą niunia_ona wzywają Cie na allegro!
haha miło
oj jak bardzo
dziewczyny mam problem , nie mogę opanować chęci na słodkie.
Drugi problem spać w nocy nie mogę brzuch mnie boli po bokach tak mnie rozciąga że masakra
Już sobie wkręcam że za dużo mała się rusza , a w nocy to aż chcę mi się płakać od tego bólu rozciągania brzucha

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-11-11, 19:23   #3085
tout-petit-fille
Zadomowienie

niunia_ona a to dopiero środek.. teraz się zacznie Do tej pory było wręcz miło.

Aaaale o to właśnie chodzi, żeby dzidzi rosło

Stary 2014-11-11, 19:38   #3086
nouvelle2
Zakorzenienie

fajną sukienusie wylicytowałam

Niunia, ja jak mam niepohamowaną ochotę na słodycze to robie sobie kakao. Kalorii mniej, a równie pyszne co batonik
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 4768196808.jpg (66,6 KB, 0 załadowań)

Stary 2014-11-11, 19:40   #3087
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:

niunia nooo ponownie) Bardzo Cię proszę o dodanie do listy mam na pierwszej stonie (wszystko napisałam na priv)
już Cię dawno dodałam

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-11-11, 19:48   #3088
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:

mustela Sama bym ich nie kupila, ceny sa przerazajace jak dla mnie. ale ten zapach.... nie wiem jak reszta ale olejkiem psiknelam i zakochalam sie i dalej sie utrzymuje ten zapach

---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ----------

Cytat:
Napisane przez niunia_ona Pokaż wiadomość
haha miło
oj jak bardzo
dziewczyny mam problem , nie mogę opanować chęci na słodkie.
Drugi problem spać w nocy nie mogę brzuch mnie boli po bokach tak mnie rozciąga że masakra
Już sobie wkręcam że za dużo mała się rusza , a w nocy to aż chcę mi się płakać od tego bólu rozciągania brzucha
ja tez Pozarlabym TZ gdyby mnie na lody z czekolada nie zabral Ostatnio wlasnie rozmawialam z polozna na temat slodyczy, ale nie da sie tego opanowac, czuje taka potrzebe i koniec!!!! Jak nie zjem bedzie nie za dobrze.
Czasami budze sie w nocy, bo czuje ze maluszek sie wierci.... Ze spaniem to tez koniec z pozycjami jak mi wygodnie, musze sie ukladac tak, zeby nie odczuwac zadnego dyskomfortu. Wogole czuje sie jakas ciezka teraz.... ehh
Stary 2014-11-11, 19:59   #3089
Hottie07
Zakorzenienie

nouvelle2 cudna ta sukienka lubię takie kolorki, a nie tylko róż
Stary 2014-11-11, 19:59   #3090
tout-petit-fille
Zadomowienie

nouvelle brzusio śliczny

niunia_ona no tak.. mówiłam TŻ, że ślepnę na jedno oko przez tą ciążę, ale żeby aż tak..? dziękuję

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości