Marcowe Mamy 2015 cz. 3 - Strona 115 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-13, 09:08   #3421
kruszynkaa88
Rozeznanie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 3

Dzien dobry wysztkim 😘
Kochane!! Dzis w nocy mój synuś w brzuchu zrobił sobie imprezę! Az obudziłam mojego faceta zeby dotknął jak kopie- w koncu to poczuł hura 😀
Zaraz biore sie za obiad, potem fryzjer, spotkanie z kolezanka i pewnie zakupy 😊
Zycze każdej z Was milego dnia! Trzymam kciuki za każde wizyty!!
Odezwę sie wieczorem 😘
Głaszcze wszystkie brzuszki 😀
kruszynkaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 09:10   #3422
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kruszynkaa88 Pokaż wiadomość
Gratulacje 😘 Ja żoną bede 6.12, w Mikołaja 😀 Cywilny poki co, kościelny weźmiemy za jakies 3 lata 😊 Jutro jade poszukać jakiejś sukienki i cos czyje ze bedzie cieżko 😞
dziękujemy!ale macie fajną datę My ślubujemy 17 stycznia, ale to też cywilny tylko ja sukienki trochę się naszukałam i będę miała taką ślubną, do ziemi, ale skromną w stylu empire W takim lokalnym sklepiku z sukienkami wizytowymi swoją znalazłam i będę miała szytą u tej Pani na zamówienie w swoim rozmiarze za naprawdę badzo niewielkie pieniądze- 380 zł już razem z materiałem!

cieszę się, że podobają Wam się zaproszenia!

---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

Cytat:
Napisane przez kruszynkaa88 Pokaż wiadomość
Dzien dobry wysztkim 😘
Kochane!! Dzis w nocy mój synuś w brzuchu zrobił sobie imprezę! Az obudziłam mojego faceta zeby dotknął jak kopie- w koncu to poczuł hura 😀
Zaraz biore sie za obiad, potem fryzjer, spotkanie z kolezanka i pewnie zakupy 😊
Zycze każdej z Was milego dnia! Trzymam kciuki za każde wizyty!!
Odezwę sie wieczorem 😘
Głaszcze wszystkie brzuszki 😀
u mnie też młoda od dwóch dni imprezuje nocami Tatuś musi przeprowadzić rozmowę wychowawczą Ja to bym wolała, żeby ona w dzień była aktywna, ale wtedy odsypia te imprezy pewnie

we're not in Wonderland anymore, Alice.
nouvelle2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 09:14   #3423
agulkat85
Raczkowanie

Post Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 3

Cytat:
Napisane przez lesyeux Pokaż wiadomość
Witajcie

Kurcze wczoraj wieczorem rozbolała mnie głowa i poszłam ok. 22 spać. Zbudziłam sie ok. 4.30 i nie dobrze mi zwymiotowałam ale nie jedzeniem tylko rwało mnie aż dusiłam sie
Po tej akcji poszłam odrazu lulu i dopiero wstałam.

Dzidzia nadal nie dokazuje, aj już [zaczynam mieć tskie same mysli jak smv ..... przepraszam sama siebie za to.... ale jutro już 23t0 czyli zaczne 24tc
Oby to wina mojego tłuszczu a nie najgorsze... co mi sie w głowie ubzdurało. Idzie sfiksować jak każda z Was czuje dzidzie a Ja NIE help me!!!

Auto naprawione, to pojade na miasto do rosmanna po puder i tusz. Obliczyłam że warto
I podskocze na lumpki ...
By nie siedziec i nie myslec o tym....
Tż śpi po nocce, to jade.

A na obiad, nie mam pomysłu. Wczoraj rosołek i lane kluski a dzisiaj?

Co do WAGI TO a utyłam 13kg już wróciłam prawie do swojej wagi sprzed diety
Oststnio pilnowałam sie jak szalona i conwchodze a tam z dnia na dzien 2kg!!!!! wieczorem waga to już kosmos !!!
dostane opieprz od gin.... ale ja naprawde sie ogrsniczam.
A i czuje sie taka napompowana

Ok, ide sie zbierac. Buziaczki
a moze to woda się w Tobie zbiera, pij duzoo ja pierwsze ruchu tez poczułam wieczorem jak zjadłam coś słodkiego i leżałam i czekałam a przez mój brzuszke do teraz tak wyraźnie pod ręką nie czuję ruchów tylko czasmi moja "brzusiowa galaretka " się trzęsie a teraz jak juz nie mogę jesć słodyczy to na moje maleństwo rewelacujnie działa duża szklanka chłodnej wody z duża ilością cytryny - jak wypije to po jakimś czasie malutka lata jak szalona

---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość
odebrałam wczoraj ślubne zaproszenia wciąż to do mnie nie dochodzi, że niedługo będę żoną
Nie wiem czy ta fota to oddaje, ale generalnie zaproszenia są z takiego perłowo białego papieru, ze złotą kokardką. A te napisy i koronka są wycięte

piękne zaproszenia ale zazdroszę tych przygotowań- fajny czas! chętnie raz jeszcze bym to przezyła
agulkat85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 09:37   #3424
Lila_17
Rozeznanie

[QUOTE=mon9;48908298]crystal nie kupuj z Chin, na zdjęciach sa piekne a w realu szmatki do podłogi sie nadające - zazwyczaj
Piękny brzuszek!!!
---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ----------

Uwielbiam lamillou , mamy upatrzone kilka rzeczy

---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ----------

A zdradzisz co?Może jak się pokryje, to ja prędzej zamówię:P

---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

[QUOTE=nouvelle2;48911058]
Cytat:
Napisane przez Lila_17 Pokaż wiadomość

nie do mnie pytanie, ale Ci coś może zasugeruję Na stronie Smyka również są produkty z LaMillou, a do Smyka jest sporo zniżek, np. te akcje gazetowe (kupony w gazetach).
Na Twoim miejscu poczekałabym do Świąt i 'polubiła' profil LaMillou na fb, może przed Świętami zrobią jakąś małą obniżkę, to wtedy tam będą o tym pisać
Dziękuję za odp właśnie do świąt miałam zamiar się wstrzymać, a do smyka mam zniżkę 20zł, dostałam przy ostatnich zakupach, ale liczę na większe promocje
Lila_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 09:40   #3425
EdithS
Zadomowienie

Cytat:
o tutaj: http://pietrus.pl/ ja będę kupowała stacjonarnie, ale sklep internetowy też mają
dziekuję, zaraz sobie pooglądam stronkę

Cytat:
dzień dobry standardowe pytanie- czy u Was też jest taka beznadziejna pogoda? Niedługo się zbieram po mandarynki do biedronki a potem waruję przy drzwiach, bo kurier ma przyjechać z moim wyczekiwany cudeńkiem, pokażę Wam później, bo to do Zosinego kącika.

listopada rusza nowa tura kuponów, ciekawe co wymyślą Mogliby dać teraz coś na dział z kosmetykami albo dział dla dzieci

tout-petit-fille wiem, co czujesz U mnie co prawda nie tata jest przyczyną niewyspania, a kot. W środku nocy złośliwie wlazł na worek foliowy i tak go udeptywał przez 15 minut
u mnie też beznadziejna pogoda, szaro i buro.
Nockę miałam fatalną, jak już poradziłam sobie z bólem żeber i znalazłam pozycję to TŻ mnie co chwilę budził, bo rzucał się we śnie jakby z kimś walczył. Obudziłam się z tak walącym serduchem, nie cierpię tego uczucia. No i potem to ja już przewracałam się do rana z boku na bok

Cytat:
odebrałam wczoraj ślubne zaproszenia wciąż to do mnie nie dochodzi, że niedługo będę żoną
Nie wiem czy ta fota to oddaje, ale generalnie zaproszenia są z takiego perłowo białego papieru, ze złotą kokardką. A te napisy i koronka są wycięte

zaproszenia śliczne, delikatne i mają klasę

Cytat:

Kochana a zamawiałaś kocyk z ich strony? Może są jakieś promocje, czy ceny maja stałe?
kocyk jeszcze nie póki co zakupiłam ten śpiworek i kurę, które Wam wkleiłam wczoraj. Ale miałam na liście kocyk i podusię jeszcze, ale zobaczymy, na razie jestem konsekwentna i nie wchodzę na ich stronkę liczę, że w styczniu będą jakieś wyprzedaże, bo póki co znajduję na ich produkty jedyne 10% zniżki, a to nic w porównaniu z ich cenami.

Edytowane przez EdithS
Czas edycji: 2014-11-13 o 09:45
EdithS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 09:41   #3426
Lila_17
Rozeznanie

[QUOTE=tout-petit-fille;48910766]Ja miałam ambitny plan na początku, że kupię sosnowe łóżko i sama pomaluję na biało. Szybko moje plany się zmieniły jak sobie uświadomiłam ile tych szczebeleczunieczek tam jest

Trzymam kciuki!

Ja mam twardą rękę i jak mi pies zaczyna tuptać paznokietkami po panelach to doprowadzam ją do porządku, że ma wracać na legowisko (mały szczylek- york na szczęście) Razem trzymamy się teraz na "wyjeździe" i ustawiłam jej legowisko koło mojego łóżka, więc czasem w nocy jak się przebudzi mogę ją pogłaskać i dalej ładnie śpi.

W ogóle wiecie co..? Mam niby potwierdzoną kilkukrotnie dziewczynkę i nakupowałam jej dziewczyńskich ciuchów, a ostatnio zaczęłam nabierać wątpliwości co by było, jak teraz na połówkowym okaże się, że to jednak chłopak
Przez to wszystko nie mogę doczekać się wizyty 25-go i chcę z resztą zobaczyć małą mińkę

Moja siostra tak się wczuła w tą ciążę, że zarzuciła mnie dwoma worami ciuszków co prawda chłopięcych, bo ma dwóch synków, ale można wyselekcjonować fajne perełki. Dała też bujaczek, kupiła ręcznik, kocyk, kilka dziewczyńskich ciuszków, mama też trochę dołożyła do pieca:P
Wariatka wczoraj dała mi jeszcze torbę kosmetyków do make up'u, bo jej praca w "służbach" nie pozwala już na poświęcanie czasu na pindrzenie się;P

---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ----------

Ja nie będę Cię straszyć, ale też wierzyłam swojemu gin, zwłaszcza, że usg miałam w 20t2d i moja dziewczynka zamieniła się w chłopca, czekam na koleją wizytę zobaczę wtedy i ewentualnie róż trzeba będzie zamienić na niebieski A zapomniałam dopisać, a że synek okazało się na usg w 21t1d.
Stary 2014-11-13, 09:43   #3427
EdithS
Zadomowienie

Crystal25 i Niunia_ona jak dziś Wasze samopoczucie?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-11-13, 09:43   #3428
Lila_17
Rozeznanie

[QUOTE=EdithS;48911626]dziekuję, zaraz sobie pooglądam stronkę

u mnie też beznadziejna pogoda, szaro i buro.
Nockę miałam fatalną, jak już poradziłam sobie z bólem żeber i znalazłam pozycję to TŻ mnie co chwilę budził, bo rzucał się we śnie jakby z kimś walczył. Obudziłam się z tak walącym serduchem, nie cierpię tego uczucia. No i potem to ja już przewracałam się do rana z boku na bok

zaproszenia śliczne, delikatne i mają klasę

Cytat:

kocyk jeszcze nie póki co zakupiłam ten śpiworek i kurę, które Wam wkleiłam wczoraj. Ale miałam na liście kocyk i podusię jeszcze, ale zobaczymy, na razie jestem konsekwentna i nie wchodzę na ich stronkę liczę, że w styczniu będą jakieś wyprzedaże, bo póki co znajduję na ich produkty jedyne 10% zniżki, a to nic w porównaniu z ich cenami.
A ja wczoraj nie widziałam Waszych zdjęć, ale dziś już widzę Też myślę nad podusią i kurą Ach niech dają promocję 50% to więcej się kupi
Stary 2014-11-13, 09:52   #3429
aaakarolina
Wtajemniczenie

dzień dobry

chwilę człowieka nie ma, a już 5 stron do nadrobienia, ale poszalałyście wczoraj

nie będę wszystkiego cytować, ale widziałam, że była dyskusja na temat słodyczy...dobrze, że mnie nie było, bo na pewno też bym się skusiła a tak to grzecznie poszłam spać

co do ćwiczeń po porodzie, ja też zamierzam się ruszyć. Przed ciążą byłam bardzo aktywna więc mam nadzieję, że dam radę i po urodzeniu myślę, że każda forma ćwiczeń jest dobra, ale trzeba coś robić, a nie leżeć mam tylko jedno super ćwiczenie na pupę- przysiady! naprawdę działają cuda. Jeśli robi się je regularnie już po 10 dniach widać różnicę- więc polecam!

a można też ćwiczyć z maluszkami w domu, widziałam kiedyś taki super filmik, muszę poszukać

Cytat:
Napisane przez morful Pokaż wiadomość
Witam kochane mamusie
obserwuję Was z ukrycia już od mniej więcej 3 miesięcy.
Mam 28 lat i mamą zostanę (już się nią czuję ) po raz pierwszy.
Jestem w 25tc i czekamy z mężem na synka, na razie nazywanego Maleństwem/ Juniorem/ Bąbelkiem. Lista rozważanych imion ciągle jest 'otwarta' .
Termin póki co, od pierwszych wizyt niezmiennie, mamy na 1.03 - w urodziny męża Oczywiście mamy świadomość, że szanse są nikłe na 'wstrzelenie się w punkt', ale i tak miła pamiątka zostanie w książeczce ciąży.
witaj

Cytat:
Napisane przez morful Pokaż wiadomość
Też 7kg przytyłam :P z czego 5 przez październik! Ale u mnie jeszcze na początku października nie było widać w ogóle brzucha, a teraz jest ogromny. Co poza brakiem ciążowego płaszcza na zimę, cieszy mnie ogromnie
Mąż się ze mnie śmieje, bo co wieczór wdzięczę się przed lustrem z brzuchem na wierzchu
u mnie też październik był przełomowy wcześniej nić prawie nie było widać, a teraz pooszłoo... :P

Cytat:
Napisane przez ewka5891 Pokaż wiadomość
Hej kochane

Ja znów z doskoku z przywitać tylko po powrocie na swoje śmieci wracam tutaj

U mnie wszystko ok, wykorzystuje pobyt w pl na maxa, staram sie duzo odpoczywać. Młody w raju, tyle osób i dzieci wokół niego sie kręci az szkoda bedzie wracać

Witam nowe mamnusie

Wasze zakupy i brzuchy rewelacja
Wczoraj chciałam pieluchy flanelowe kupic ale jakość i wzór mi nie odpowiadał.

Pisalyscie o przewidywanych terminach porodow, w poprzedniej ciazy byłam świecie przekonana, ze urodze przed terminem, najlepiej 2 tygodnie przed. Urodziłam tydzien po ciekawe jak bedzie tym razem.

Trzymajcie sie kochane i do podpisania. Jutro ide do teściowej wiec znów bede odcięta od swiata
korzystaj i wypoczywaj ile się da!!

Cytat:

śliczne zaproszenia! takie proste i eleganckie a suknią już się chwaliłaś?
Stary 2014-11-13, 09:53   #3430
EdithS
Zadomowienie

Cytat:
A ja wczoraj nie widziałam Waszych zdjęć, ale dziś już widzę Też myślę nad podusią i kurą Ach niech dają promocję 50% to więcej się kupi
jak będę widziała promocje to dam znać
Stary 2014-11-13, 09:56   #3431
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaakarolina Pokaż wiadomość
dzień dobry

chwilę człowieka nie ma, a już 5 stron do nadrobienia, ale poszalałyście wczoraj

nie będę wszystkiego cytować, ale widziałam, że była dyskusja na temat słodyczy...dobrze, że mnie nie było, bo na pewno też bym się skusiła a tak to grzecznie poszłam spać

co do ćwiczeń po porodzie, ja też zamierzam się ruszyć. Przed ciążą byłam bardzo aktywna więc mam nadzieję, że dam radę i po urodzeniu myślę, że każda forma ćwiczeń jest dobra, ale trzeba coś robić, a nie leżeć mam tylko jedno super ćwiczenie na pupę- przysiady! naprawdę działają cuda. Jeśli robi się je regularnie już po 10 dniach widać różnicę- więc polecam!

a można też ćwiczyć z maluszkami w domu, widziałam kiedyś taki super filmik, muszę poszukać

witaj

u mnie też październik był przełomowy wcześniej nić prawie nie było widać, a teraz pooszłoo... :P

korzystaj i wypoczywaj ile się da!!

śliczne zaproszenia! takie proste i eleganckie a suknią już się chwaliłaś?
dziękuję Suknią chwalić się będę dopiero w styczniu, będzie szyta na ostatnią chwilę, żeby się nagle nie okazało, że za mała

zostałam sama z tatą na kilka dni, więc przejmuję obowiązki Pani domu i robię obiad tzn. najpierw oglądam Na Wspólnej, przy okazji krojąc pieczarki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-13, 09:58   #3432
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez EdithS Pokaż wiadomość
Crystal25 i Niunia_ona jak dziś Wasze samopoczucie?
U mnie dziś lepiej jednak od początku przytyłam 5.6 kg. A od wizyty ostatniej 1.7 także źle nie jest

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
niunia_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 10:03   #3433
EdithS
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez niunia_ona Pokaż wiadomość
U mnie dziś lepiej jednak od początku przytyłam 5.6 kg. A od wizyty ostatniej 1.7 także źle nie jest
a ja sobie teraz pomyślałam, że szkoda, że nie mam wizyty z rana, bo bym na czczo poszła lżejsza
ja nie mam wagi w domu, więc nie wiem. Ale dziś już wstałam z lepszym nastawieniem i zbieram motywację do działania po porodzie, wtedy ruszymy z ćwiczeniami i treningami.

Dziewczyny, mam pytanie, przeglądam sobie listę rzeczy, których jeszcze nie mam do Małej i zakupiłyście już może termometr i aspirator do noska? Jakie polecacie? Bo rozbieg cenowy jest kosmiczny.
Stary 2014-11-13, 10:06   #3434
tout-petit-fille
Zadomowienie

[QUOTE=Lila_17;48911628]
Cytat:
Napisane przez tout-petit-fille Pokaż wiadomość
Ja miałam ambitny plan na początku, że kupię sosnowe łóżko i sama pomaluję na biało. Szybko moje plany się zmieniły jak sobie uświadomiłam ile tych szczebeleczunieczek tam jest

Trzymam kciuki!

Ja mam twardą rękę i jak mi pies zaczyna tuptać paznokietkami po panelach to doprowadzam ją do porządku, że ma wracać na legowisko (mały szczylek- york na szczęście) Razem trzymamy się teraz na "wyjeździe" i ustawiłam jej legowisko koło mojego łóżka, więc czasem w nocy jak się przebudzi mogę ją pogłaskać i dalej ładnie śpi.

W ogóle wiecie co..? Mam niby potwierdzoną kilkukrotnie dziewczynkę i nakupowałam jej dziewczyńskich ciuchów, a ostatnio zaczęłam nabierać wątpliwości co by było, jak teraz na połówkowym okaże się, że to jednak chłopak
Przez to wszystko nie mogę doczekać się wizyty 25-go i chcę z resztą zobaczyć małą mińkę

Moja siostra tak się wczuła w tą ciążę, że zarzuciła mnie dwoma worami ciuszków co prawda chłopięcych, bo ma dwóch synków, ale można wyselekcjonować fajne perełki. Dała też bujaczek, kupiła ręcznik, kocyk, kilka dziewczyńskich ciuszków, mama też trochę dołożyła do pieca:P
Wariatka wczoraj dała mi jeszcze torbę kosmetyków do make up'u, bo jej praca w "służbach" nie pozwala już na poświęcanie czasu na pindrzenie się;P

---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ----------

Ja nie będę Cię straszyć, ale też wierzyłam swojemu gin, zwłaszcza, że usg miałam w 20t2d i moja dziewczynka zamieniła się w chłopca, czekam na koleją wizytę zobaczę wtedy i ewentualnie róż trzeba będzie zamienić na niebieski A zapomniałam dopisać, a że synek okazało się na usg w 21t1d.
Najbardziej zawiedziony byłby TŻ, bo jak mala rozwaliła się nam tyłkiem do monitora i rozkraczyła nogi gin powiedział, że na bank córa. A jeśli nie, to musiałby synek mieć baaaaaaaaardzo małego... )))

tout-petit-fille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 10:15   #3435
Lila_17
Rozeznanie

Cytat:
jak będę widziała promocje to dam znać
Super dziękuję
Stary 2014-11-13, 10:15   #3436
nouvelle2
Zakorzenienie

EdithS aspirator- Katarek do odkurzacza (mam już Fridę po siostrzeńcu, ale ten Katarek wyciąga więcej wydzieliny i krócej trwa cały proces, a dzieci tego nie lubią), termometr- nie mam wybranego konkretnego modelu jeszcze, ale będę kupowała taki co tylko skanujesz czoło i jest wynik One są chyba na podczerwień.

Stary 2014-11-13, 10:15   #3437
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
a ja sobie teraz pomyślałam, że szkoda, że nie mam wizyty z rana, bo bym na czczo poszła lżejsza
ja nie mam wagi w domu, więc nie wiem. Ale dziś już wstałam z lepszym nastawieniem i zbieram motywację do działania po porodzie, wtedy ruszymy z ćwiczeniami i treningami.

Dziewczyny, mam pytanie, przeglądam sobie listę rzeczy, których jeszcze nie mam do Małej i zakupiłyście już może termometr i aspirator do noska? Jakie polecacie? Bo rozbieg cenowy jest kosmiczny.
no ja mam wizytę na 12 teraz także postaram się zjeść lekki posiłek hehe by na wadze mniej było

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-11-13, 10:18   #3438
Lila_17
Rozeznanie

[QUOTE=tout-petit-fille;48912005]
Cytat:

Najbardziej zawiedziony byłby TŻ, bo jak mala rozwaliła się nam tyłkiem do monitora i rozkraczyła nogi gin powiedział, że na bank córa. A jeśli nie, to musiałby synek mieć baaaaaaaaardzo małego... )))
Jakbym słyszała mojego TŻ, jak mówiliśmy, że córeczka to powiedział, jak Twój A jednak siusiaczek się schował i wcale nie jest taki mały, bo porównałam ze zdjęciem usg sąsiadki robionym dokładnie, w tym samym tygodniu i dniu, co ja i tam był mniejszy
Stary 2014-11-13, 10:18   #3439
EdithS
Zadomowienie

Cytat:
EdithS aspirator- Katarek do odkurzacza (mam już Fridę po siostrzeńcu, ale ten Katarek wyciąga więcej wydzieliny i krócej trwa cały proces, a dzieci tego nie lubią), termometr- nie mam wybranego konkretnego modelu jeszcze, ale będę kupowała taki co tylko skanujesz czoło i jest wynik One są chyba na podczerwień.
ja właśnie też myślałam o takim termometrze, ale widziałam takie od 79zł do 250zł i jak zwykle każdy sprzedawca swój zachwalał, a nie chciałabym kupować za 200zł termometru
Stary 2014-11-13, 10:24   #3440
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
ja właśnie też myślałam o takim termometrze, ale widziałam takie od 79zł do 250zł i jak zwykle każdy sprzedawca swój zachwalał, a nie chciałabym kupować za 200zł termometru
moja kumpela ma taki z Biedronki za 80 zł i jest zadowolona. Ja kupię pewnie jakiś w internecie, ale też za ok. 100 zł mniej więcej. Do domowego użytku taki wystarczy

Stary 2014-11-13, 10:24   #3441
agulkat85
Raczkowanie

Cytat:
ja termometr mam wybrany taki http://www.aptekagemini.pl/termometr...-1-sztuka.html moja siostra i szwagierka go maja i jak za tą cene jest naprawdę rewelacyjny
Stary 2014-11-13, 10:26   #3442
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
moja kumpela ma taki z Biedronki za 80 zł i jest zadowolona. Ja kupię pewnie jakiś w internecie, ale też za ok. 100 zł mniej więcej. Do domowego użytku taki wystarczy
a mówili że biedronkowy termometr był do bani że różnie pokazywał , mogłam mieć kupione teraz lipa ;/

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-11-13, 10:26   #3443
aaakarolina
Wtajemniczenie

Cytat:

ja takie zakupy planuję na styczeń, ale też chętnie bym wzięła jakieś z polecenia...
Stary 2014-11-13, 10:27   #3444
nusiekowa
Wtajemniczenie

ja temometr bezdotykowy kupowałam w aptece Gemini-akurat promocja była
Stary 2014-11-13, 10:31   #3445
EdithS
Zadomowienie

novuelle2 no właśnie też przeznaczę około 100zł maksymalnie.

agulkat85, nusiekowa dzięki, to będę patrzeć na gemini, może niebawem promocja się ukaże.
Stary 2014-11-13, 10:34   #3446
niunia_ona
Zakorzenienie

ja też termometr maksymalnie do 100 zł

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-11-13, 10:35   #3447
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
a mówili że biedronkowy termometr był do bani że różnie pokazywał , mogłam mieć kupione teraz lipa ;/
to znaczy wiesz, jak byś chciała mieć jakąś hiper dokładność, to pewnie on takiej nie daje. Ale synek mojej kumpeli był chory, używała tego termometru, dawała leki i dziecko wyzdrowiało, jest całe i zdrowe. A chyba o to chodzi

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-11-13, 10:37   #3448
niunia_ona
Zakorzenienie

nouvelle no masz rację z tym termometrem i o to mi właśnie chodzi
kurde mogłam mieć kupione ;/

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-11-13, 10:37   #3449
mon9
Zakorzenienie

Ja mam taki od kilku miesięcy, polecam. Temp wody do kąpieli w wanience tez zmierzy Microlife nc150
mon9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 10:40   #3450
agulkat85
Raczkowanie

Cytat:
nouvelle no masz rację z tym termometrem i o to mi właśnie chodzi
kurde mogłam mieć kupione ;/
moze jeszcze bedą w bierdonce bo do marca mamy jeszcze troszkę czasu, a zaglądaj do apteki gemini tam czsami są super promocje wiec może akurat coś znajdziesz
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości