Scent Bar LIV - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-16, 00:02   #3391
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar LIV

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Miałam się nie przyznawać,ale niech się i inni pośmieją: wczoraj przez pomyłkę zjadłam kawałek mydła poczęstowali mnie taką marmoladką na którymś stoisku w Tarasach i oczywiście wetknęłam do gęby - a to chyba jednak kąpielowe było

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość

---
całkiem fajny u mnie dzień dziś tak fogle, miałam sentymentalny spacer z przyjaciółką po powiślu, czyli okolicach biblioteki uw, gdzie na godzinę utknęłyśmy w księgarni z książkami po taniości i wiem już chyba jak czują się dziewczyny lubiące mejkap przy promocji -50% na kolorówkę "oooo, wcale nie potrzebuję tej knigi ale kosztuje tylko 16 zeta" zanabyłam 4 - w tym jedną dziecką po 2,50 była a potem poszłyśmy na kawę i bezglutenowe-wegańskie ciacho i pogadałyśmy, a właściwie ona głównie słuchała a ja ryczałam ale miała rację, fajnie z siebie do kogoś wszystko wyrzucić
fajnie tak
Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
snad zmarznięcia i nietoprego marcepanowego cappuccino o wątpliwej dacie ważności - albo 16.06.2013 albo 2016.06.13 opcja do wyboru bo jest 16.06.13 na opakowaniu
skoro niedobre to może jednak ta data z 2013
Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Macham znad spontanicznego zakupu butów na zimę - miałam kupić bluzkę, zrobiłam rewię przed lustrem i stwierdziłam, że jednak to butów mi trzeba
poka buty
Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Dam YR mają bez alumów ale za mokre te ich kulki, nie lubię
Ja lubię krem/sztyft
oo a ja lubię kulki, to obczaję te z YR
Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
To mi przypomniało, jak wetknąłem sobie do buzi garść petów na pewnych andrzejkach Siedzielim sobie przy świeczkach, w romantycznych ciemnościach, na stole paczka chipsów, więc nurkuję ręką i heja zajadać... tylko nikt mi wcześniej nie powiedział, że opróżniali do tej paczki popielniczki

Cytat:
Napisane przez tricolor Pokaż wiadomość

Kiedyś prawie małego pendrive zjadłam, bo myślałam po ciemku, że to jedna z przekąsek, które stały obok Poważnie.

Cytat:
Niech mnie ktoś zastrzeli, poza własnym strzałem w kolano.

Tyraj misiu wyszło pięknie, robiłam to sto lat, użyłam składników zacnych, a w smaku jest ohydne Lepszy gotowiec z biedry. Jutro chyba muszę skołować wersję awaryjną, jakiś sernik ale nie mam składników Ten sernik to była chyba wersja dla niepełnosprawnych jak ja, mogłam robić

W ogóle siadło mi dziś wszystko, z humorem na czele Wszystko jest do dupy

ano do dupy.....

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-16, 00:11   #3392
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
No piękne i wbrew temu co sugeruje cena, jakość też fajna

Jednak uznałam ,że czegoś potrzebuję z tej promocji i jestem posiadaczką kolejnych 6 lakierow do paznokci, tym razem z Wibo wlaśnie

Ale jeszcze potzrebuję jakiejś czerwieni fajnej jednak ....
tez mam kilka

ale zawsze omijałam piaskowce, a odkąd zostałam posiadaczką pierwszego nie mogę wyjść z szoku
czemu nikt mnie wcześniej nie uświadomił, że piaskowym pomaluje się za pierwszym podejściem bezbłędnie nawet takie beztalencie jak ja
w dodatku trzyma się trzeci dzień pomimo zmywania i innych czynności
do struktury trzeba się przyzwyczaić i do tego, że błyszczy jak bomka choinkowa oblepiona brokatem
ale nieziemsko mi się podoba
Stary 2014-11-16, 00:40   #3393
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość

Rejcz, wyślij do mnie te tiramisu
Taa, chyba tylko wrogowi podałabym chłam. Mam mówi, że trza odczekać, że za szybko spróbowałam, jak rano nie będzie się dało tego zjeść ( a śliczne są w tych szklankach, jak z bloga mi wyszły) to zasuwam po wiadro sera i piekę sernik bez mąki, sprawdzony przez Mam i potem tortille, i nie wiem kiedy się umyję i w ogóle.
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

oo a ja lubię kulki, to obczaję te z YR .

bez alu jest tylko chyba ta bawełna, blady róż. Ona mi czasem śmierdzi, a czasem pachnie. Nie czaję tego. Ale mokrość u mnei przegrywa, wykańczam, i nie ponowię zakupów.

Widzę, że nie tylko mi dodoopnie. W tzw kupie raźniej Nie no żart, wiadmomo, że nie

Ale najgorsze jest to, że jutro kolejna rocznica największej tragedii wśród moich przyjacioł, i zbiega się z urodzinami, i w ogóle abstrakcja, kosmos, nie ogarniam pasma nieszczęść. No nie mogę mieć nosa na kwintę tylko hop do przodu. Trochę sobie pękłam dziś Lżej ociupinkę. Ale na jutro muszę stwardnieć. I zapomnieć o moich problemikach. Tak się zbiegły okoliczności że nei wiadomo jak sie zachować.

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2014-11-16 o 00:48
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-16, 00:51   #3394
Betty83
Zakorzenienie

Polly , jupiter ostrzy od 1,2m
najlepiej by było przetestować przed zakupem, niektórzy sprzedawcy dają taką możliwość
Stary 2014-11-16, 00:52   #3395
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko nie zadania z treścią, mój matematyczny koszmar sprzed lat!

"Ilonka ma brata Krzysia, który jest młodszy od niej o tyle lat, ile wynosi iloraz wzrostu wujka Henia i cioci Jadzi, której waga stanowi 3/4 łącznego wieku całej rodziny, podzielonego przez iloczyn ilości arów i pogłowia owiec dziadka Józefa, jest jednak mniejsza niż suma wzrostu mamy Ewy i taty Adama, ale jednocześnie większa niż pierwiastek kwadratowy ze średniego miesięcznego wynagrodzenia brutto kuzyna Filipa. Ile lat ma Ilonka?"

Ja, ja znam rozwiązanie
-315 i 1/17 ?

Cytat:

Wracam z plotkowego wątku o imionach dla dzieci (nie, nie ma czego gratulować) Strasznie mnie wkurza popularność Leny, od dobrych 15 lat planowałem dać tak córce na imię, bo inne i rzadkie takie i od zawsze mi się strasznie podobało, a teraz zewsząd Leny atakują, zupełnie jak Beaty w '70, albo Mateusze na początku '90
Cytat:
Spoko loko za kolejne 15 znów będzie oryginalne
Chciałam napisać to samo co Rejcz , ino mnie uprzedziła

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość
to mnie nie było ledwo 4 dni a Redzia już w cionsze zaszła?

Cytat:

a w szpitalu to się chyba nie ma za bardzo głowy na przejmowanie pierdołami, przynajmniej ja w mojej dotychczasowej szpitalnej "karierze" tak miałam
Chyba, że się jest Redzią

Cytat:
U Was też tyle osób "znikąd" kandyduje we wyborach? Pytam, bo jak sobie ulotki przeglądam i widzę gówniarzy (no sorry) lat 19, albo 20, to pytam samego siebie - z czym do polityki? Z hasłami typu "aby w gminie było lepiej"?

Ech na te kilka postów odpowiadam od piątku Dobra lecę Was szybko przelecieć, jak w ogóle jest o tej godzinie jeszcze kto dostępny do przelecenia

Fogle dziś tj. wczoraj naprawialiśmy odkurzacz (tak wspólnymi siłami, bo inaczej nie dało rady) i Tż zapytał coś w stylu "co za idiota wymyślił taki mechanizm? ", na co ja odpowiedziałam, że na pewno podobny do tego co wymyślił żelazko Potem jeszcze Tż rozkręcił piekarnik, który padł 3 dni temu Także no mam nadzieję, że na ten i następny rok limit rzeczy psujących się został wyczerpany... Aaa jeszcze lampka dziś padła tzn wczoraj. Didka zaświeciła i się spsuła lampka, ale ona stara już była, lampka ta, nie Didka.

Ooo jeszcze przed chwilą mi błąd na wizażu jakiś wyskoczył Plus napisali mi, że moja sesja wygasła, bo minęło zbyt wiele czasu od ostatniego logowania, phi no jasne od piątku do niedzieli to jest kupa czasu, rzeczywiście, foch no

teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-16, 01:12   #3396
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:

Miałam się nie przyznawać,ale niech się i inni pośmieją: wczoraj przez pomyłkę zjadłam kawałek mydła poczęstowali mnie taką marmoladką na którymś stoisku w Tarasach i oczywiście wetknęłam do gęby - a to chyba jednak kąpielowe było

Cytat:

Była tak wściekła, że aż piany na ustach dostała!

Cytat:
całkiem fajny u mnie dzień dziś tak fogle, miałam sentymentalny spacer z przyjaciółką po powiślu, czyli okolicach biblioteki uw, gdzie na godzinę utknęłyśmy w księgarni z książkami po taniości i wiem już chyba jak czują się dziewczyny lubiące mejkap przy promocji -50% na kolorówkę "oooo, wcale nie potrzebuję tej knigi ale kosztuje tylko 16 zeta" zanabyłam 4 - w tym jedną dziecką po 2,50 była a potem poszłyśmy na kawę i bezglutenowe-wegańskie ciacho i pogadałyśmy, a właściwie ona głównie słuchała a ja ryczałam ale miała rację, fajnie z siebie do kogoś wszystko wyrzucić
Jakie knigi? O Japonii już doczytałam

Cytat:
To mi przypomniało, jak wetknąłem sobie do buzi garść petów na pewnych andrzejkach Siedzielim sobie przy świeczkach, w romantycznych ciemnościach, na stole paczka chipsów, więc nurkuję ręką i heja zajadać... tylko nikt mi wcześniej nie powiedział, że opróżniali do tej paczki popielniczki

Cytat:

Kiedyś prawie małego pendrive zjadłam, bo myślałam po ciemku, że to jedna z przekąsek, które stały obok Poważnie.

Cytat:

chyba Tri wygrywa pendrivem, ale w sumie go nie zjadła, to nie wiem....
Może jeszcze kiedyś zje

Cytat:

Stary 2014-11-16, 03:07   #3397
gryx82
BAN stały

Cytat:
ja się mogę pochwalić tylko mega słoną kawą, którą lata temu sobie wyprodukowałam, pomyliwszy sól z cukrem, i wypiłam, byłam wtedy baaaaardzo spragniona kawy po dużej liczbie drinków
Nieee!

O fuuuj! O bleee!
Cytat:
Tyraj misiu wyszło pięknie, robiłam to sto lat, użyłam składników zacnych, a w smaku jest ohydne
Ale jak to jest możliwe?
Cytat:
Wpadłam Wam napisać,że krem Biały Jeleń jest genialny
Mydłem w płynie BJ myję pysk od ponad 4 lat

Ale reszta jak najbardziej kusi
Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
Ja, ja znam rozwiązanie
-315 i 1/17 ?
To je już abstrakt zupełny!
Cytat:
Chciałam napisać to samo co Rejcz , ino mnie uprzedziła

---

Ryszard mnie obudził darciem się pod oknami

Edytowane przez gryx82
Czas edycji: 2014-11-16 o 08:17
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-16, 09:01   #3398
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Niech mnie ktoś zastrzeli, poza własnym strzałem w kolano.

Tyraj misiu wyszło pięknie, robiłam to sto lat, użyłam składników zacnych, a w smaku jest ohydne Lepszy gotowiec z biedry. Jutro chyba muszę skołować wersję awaryjną, jakiś sernik ale nie mam składników Ten sernik to była chyba wersja dla niepełnosprawnych jak ja, mogłam robić

tylko czemu w smaku złe? ja nigdy nie robiłam, ale nie wydaje mi się tiramisu łatwe do skopania może faktycznie potrzebuje się przegryźć?

Cytat:
Ja, ja znam rozwiązanie
-315 i 1/17 ?

Chyba, że się jest Redzią

Fogle dziś tj. wczoraj naprawialiśmy odkurzacz (tak wspólnymi siłami, bo inaczej nie dało rady) i Tż zapytał coś w stylu "co za idiota wymyślił taki mechanizm? ", na co ja odpowiedziałam, że na pewno podobny do tego co wymyślił żelazko Potem jeszcze Tż rozkręcił piekarnik, który padł 3 dni temu Także no mam nadzieję, że na ten i następny rok limit rzeczy psujących się został wyczerpany... Aaa jeszcze lampka dziś padła tzn wczoraj.Didka zaświeciła i się spsuła lampka, ale ona stara już była, lampka ta, nie Didka.
1.

2. a ja myślę że niekoniecznie, tzn. czasem się koncentruje człowiek na bzdetach, które nie wiedzieć czemu, wydają się ważne.. np. parę miechów temu pod poradnią sm jedna pani mi opowiedziała jak to była w szpitalu, a zamiast zdrowia najważniejsze było dla niej to, że nie wzięła do tego szpitala pęsety i w lusterku wciąż widziała niedźwiedzie brwi... i ja wierzę że tak może być częściej niż się nam wydaje...

3. pogrubione fogle to nieźli jesteście, naprawienie własnymi ręcyma

Cytat:
Jakie knigi? O Japonii już doczytałam
jedna to S. Koper "prywatne życie elit drugiej rzeczypospolitej" czyli kolejna do kolekcji, bardzo fajnie mi się te jego knigi o międzywojniu czyta, i żałuję trochę że nie wzięłam od razu jeszcze jednej, a druga to trzecia część dzienników Simone de Beauvoir, przeceniona z 69 na 20 oczywiście nie tylko dla ceny kupiłam
i jeszcze kupiłam dziecką małą książeczkę o chłopcu co chciał być czterema zwierzętami naraz, bo była piękna wizualnie już przeczytałam a jak mi się znudzi to będzie na prezent dla jakiegoś dida

Cytat:
Nieee!

O fuuuj! O bleee!
taaaak! najśmieszniejsze, że byłam w takim stanie, że nie załapałam, i tylko coś mi lekko nie pasowało, więc dałam do spróbowania towarzystwu z pytaniem czy aby nie wydaje się im jakoś lekko słona? a były tam w tej kawie ze dwie, trzy łyżeczki soli bo wtedy jeszcze słodziłam.
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-16, 10:41   #3399
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Macham znad bolącego kolana, chyba idzie zmiana pogody

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-16, 11:13   #3400
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
bez alu jest tylko chyba ta bawełna, blady róż. Ona mi czasem śmierdzi, a czasem pachnie. Nie czaję tego. Ale mokrość u mnei przegrywa, wykańczam, i nie ponowię zakupów.
dzięki, jak będę w YR to sprawdzę
Cytat:
Widzę, że nie tylko mi dodoopnie. W tzw kupie raźniej Nie no żart, wiadmomo, że nie

nom, u mnie tak cały czas, a dziś szczególnie nie mogę tego wszystkiego zdzierżyć. Nie tak miało być po prostu.
Życie jest gupie
Cytat:

Ooo jeszcze przed chwilą mi błąd na wizażu jakiś wyskoczył Plus napisali mi, że moja sesja wygasła, bo minęło zbyt wiele czasu od ostatniego logowania, phi no jasne od piątku do niedzieli to jest kupa czasu, rzeczywiście, foch no

Cytat:
taaaak! najśmieszniejsze, że byłam w takim stanie, że nie załapałam, i tylko coś mi lekko nie pasowało, więc dałam do spróbowania towarzystwu z pytaniem czy aby nie wydaje się im jakoś lekko słona? a były tam w tej kawie ze dwie, trzy łyżeczki soli bo wtedy jeszcze słodziłam.
przypomniało mi się jak moja koleżanka robiła kiedyś pancakes, które miały być na słodko i wsypała do nich jakieś 6 łyżeczek soli nie nadały się do jedzenie niestety
Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość

Znad soku i placka owsianego

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2014-11-16, 11:20   #3401
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Ale jak to jest możliwe?
No widzicie,w moich rękach wszystko jest możliwe

Ale dziś już jest zjadliwe. Biorę. Tylko no nie ma orgazmu rozumiecie sami nie?
Jak nie ma łał to lekko wstyd

Cytat:

tylko czemu w smaku złe? ja nigdy nie robiłam, ale nie wydaje mi się tiramisu łatwe do skopania może faktycznie potrzebuje się przegryźć?
No przegryzło się.

A łatwe do skopania jak każdy przepis jest inny. Inne proporcje, inne składniki, inny alkohol, inny rodzaj cukru, ze śmietaną lub bez, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Mówię Wam ja się tak zestresiłam że dziś wstałam rano i miałam jechać po ten ser na sernik, ale jakoś ujdzie. Bo sił nie mam. Czasu, ani weny. Taki mam zły dzień, do tego koszmary nocne, że najchętniej bym dziś została w domu, w samotności. Poza tym na gębie mam wypisaną żałość, więc jak tu robić dobrą minę ?

Cytat:
Ano idzie. Ale tym razem mnie to zgrzewa
Stary 2014-11-16, 11:20   #3402
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Ewuś, tu też życzę wszystkiego najlepszego

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-16, 11:23   #3403
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

nom, u mnie tak cały czas, a dziś szczególnie nie mogę tego wszystkiego zdzierżyć. Nie tak miało być po prostu.
Życie jest gupie
Wiem, Ale myślę sobie, tak szczerze zupełnie, że jeszcze będzie przepięknie

No nic lecę sobie coś relaksacyjnego pooglądać, choć nie mam pojęcia co, potem pryszniol, potem do garów.
Stary 2014-11-16, 12:39   #3404
gryx82
BAN stały

Znad i pysznego ciasta z kremówką i kajmakiem
Cytat:
jedna to S. Koper "prywatne życie elit drugiej rzeczypospolitej"
O! Ta brzmi interesująco
Cytat:

Na samą myśl mi słabo --->
Cytat:

Cytat:
Życie jest gupie

Cytat:
No widzicie,w moich rękach wszystko jest możliwe

Ale dziś już jest zjadliwe. Biorę. Tylko no nie ma orgazmu rozumiecie sami nie?
Jak nie ma łał to lekko wstyd
Eeee, jesteś dla siebie zbyt surowa po prostu
Cytat:
Taki mam zły dzień, do tego koszmary nocne, że najchętniej bym dziś została w domu, w samotności. Poza tym na gębie mam wypisaną żałość, więc jak tu robić dobrą minę ?
Stary 2014-11-16, 12:54   #3405
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

Mówię Wam ja się tak zestresiłam że dziś wstałam rano i miałam jechać po ten ser na sernik, ale jakoś ujdzie. Bo sił nie mam. Czasu, ani weny. Taki mam zły dzień, do tego koszmary nocne, że najchętniej bym dziś została w domu, w samotności. Poza tym na gębie mam wypisaną żałość, więc jak tu robić dobrą minę ?

Cytat:
Ewuś, tu też życzę wszystkiego najlepszego
dziękuję
Cytat:
Wiem, Ale myślę sobie, tak szczerze zupełnie, że jeszcze będzie przepięknie

Cytat:
Znad i pysznego ciasta z kremówką i kajmakiem

Cytat:

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2014-11-16, 14:12   #3406
tricolor
Wtajemniczenie

Nie wiem, jaka okazja, ale też życzę Ewusi najlepszego (i żeby się marzenia spełniały, po kolei ).

O kremie Jelonkowym kiedyś Neska pisała, że dobry i skład też, więc zanabyłam, też chwalę

---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ----------

Miłej niedzieli całemu Baru

---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ----------

A pendrajwik taki był, malutki, pojedynczy, tylko okazał się za twardy

Stary 2014-11-16, 14:26   #3407
gryx82
BAN stały

Cytat:
O kremie Jelonkowym kiedyś Neska pisała, że dobry i skład też, więc zanabyłam, też chwalę
Kusicielki
Cytat:

---

Ewie marchewie wszystkiego naj życzę
Stary 2014-11-16, 15:18   #3408
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Dobry

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
tez mam kilka

ale zawsze omijałam piaskowce, a odkąd zostałam posiadaczką pierwszego nie mogę wyjść z szoku
czemu nikt mnie wcześniej nie uświadomił, że piaskowym pomaluje się za pierwszym podejściem bezbłędnie nawet takie beztalencie jak ja
w dodatku trzyma się trzeci dzień pomimo zmywania i innych czynności
do struktury trzeba się przyzwyczaić i do tego, że błyszczy jak bomka choinkowa oblepiona brokatem
ale nieziemsko mi się podoba

Piaskowce są super, uwielbiam
Zwłaszcza te ciemne
https://www.google.pl/search?q=wibo+...brO_s-A9LE4%3D
Cytat:
Mydłem w płynie BJ myję pysk od ponad 4 lat

Ale reszta jak najbardziej kusi

Ryszard mnie obudził darciem się pod oknami

1. Ja mam zamiar kupiś jutro i przetestować. Myjadła już wykańczam inne dopaszczowe, więc ...

2. Bierz, naprawdę świetny jest. Troche juz mi sie tych kremow przewinęło rożnopółkowych, trochę czeka na swoją kolej i naprawdę dawno żaden nie zrobil na mnie tak dobrego wrażenia jak teń tani jeleniowy

3. Ty się ciesz,że za oknem. Moje futra ostatnio urządzają obie regularne bitwy u mnie w sypialni, około 4 - 5 nad ranem....dobrze,że dziala na nie ryknięte spokoj koty bo wylecicie na dwor
Ale i tak je kocham i nie miałąbym sumienia wywalić dziadów. Nawet nie chciałoby mi się złazić z nimi na dol
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-16, 15:37   #3409
gryx82
BAN stały

Cytat:
1. Ja mam zamiar kupiś jutro i przetestować. Myjadła już wykańczam inne dopaszczowe, więc ...
Ja sobie bardzo chwalę BJ w płynie Fakt, że czasami trafi się dziwna, glutowata i uciekająca z dłoni konsystencja, ale działaniu to niczego nie ujmuje
Cytat:
2. Bierz, naprawdę świetny jest. Troche juz mi sie tych kremow przewinęło rożnopółkowych, trochę czeka na swoją kolej i naprawdę dawno żaden nie zrobil na mnie tak dobrego wrażenia jak teń tani jeleniowy
Najpierw powinienem moje dwa ruskie serumy wykończyć, a z moim używaniem czegokolwiek "jak mi się przypomni", jest dość ciężko
Cytat:
3. Ty się ciesz,że za oknem. Moje futra ostatnio urządzają obie regularne bitwy u mnie w sypialni, około 4 - 5 nad ranem....dobrze,że dziala na nie ryknięte spokoj koty bo wylecicie na dwor
Ale i tak je kocham i nie miałąbym sumienia wywalić dziadów. Nawet nie chciałoby mi się złazić z nimi na dol
Tak się jakoś złożyło, że gdy wróciłem do domu koło 2 w nocy, Ryszard postanowił iść na dwór, a Fruźka z tego dworu wróciła Zazwyczaj w sezonie jesienno-zimowym obydwa śpią sobie w suszarni, mają tam posłania na półce pod kaloryferami
Stary 2014-11-16, 15:49   #3410
Katty_p13
Piers do przodu

Cytat:
Nie mogę,pety zamiast chipsów są the best!

Mojemu dywanu też się należało. W poprzednim mieszkaniu leżał parę lat,tu po przeprowadzce już parę miesięcy - a razem z dojazdem do i z pralni wyszło 90zł. Nie żałuję.

Ale mam lenia,nawet gotować obiadu mi się nie chciało,tylko schab upiekłam.
Ja tak kiedyś łyknęłam piwa z puszki tylko puszki pomyliłam i padło na peciałę
Stary 2014-11-16, 16:13   #3411
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Katty_p13 Pokaż wiadomość
Stary 2014-11-16, 16:15   #3412
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

[/COLOR]A pendrajwik taki był, malutki, pojedynczy, tylko okazał się za twardy
Oesu
Cytat:
Aaaaaa no tak, imprezowy standard
Stary 2014-11-16, 17:24   #3413
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:

3. pogrubione fogle to nieźli jesteście, naprawienie własnymi ręcyma
Ja tylko pomagałam Tj Tż mówił mi co robić Ale powiem Ci, że mój Tż bardzo dużo rzeczy potrafi naprawić (taka duża jego zaleta pośród wad ), no nie wiem skąd on to wszystko wie Jakiś uzdolniony w tym kierunku, wiele rzeczy sam sobie potrafi stworzyć/zrobić/zbudować (patrz np. puszka/pojemnik do e-papierosa, sam to wymyślił, coś tam podłączył, pokombinował, szkoda, że nie opatentował ), naprawić

Cytat:

Może by się go dało zmiękczyć jakoś następnym razem?

Stary 2014-11-16, 19:06   #3414
gryx82
BAN stały

Spełniliście swój obywatelski obowiązek? U nas wybory na burmistrza to decyzja pomiędzy złym a gorszym w sumie A mnie się kandydatki pomyliły i zamiast na panią A, zagłosowałem na panią B (żadnej nie znam, ale ta, którą wybrałem okazała się, cytując moją siostrę "głupią kosmetyczką, co nawet paznokci zrobić nie umie, a co dopiero miastem zarządzać")

Tak w ogóle przypomniało mi się referendum unijne z 2003, byłem podówczas przewodniczącym komisji (), a nasz lokal wyborczy znajdował się w wiejskiej szkole. Przyszedł raz taki moment, w którym poczułem potrzebę udania się w ustronne miejsce. Wchodzę, patrzę, a tam taka mała porcelana sanitarna, dostosowana pewnie do didów z klas 1-3 Gdy już usiadłem, z pewną taką nieśmiałością (bo myślę sobie "a co, jeśli pęknie?"), kolana miałem niemal przy brodzie Później odkryłem, że w kabinie obok stoi sobie pełnowymiarowy kibel
Stary 2014-11-16, 19:16   #3415
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem, jaka okazja, ale też życzę Ewusi najlepszego (i żeby się marzenia spełniały, po kolei ).

Cytat:

Cytat:
Ewie marchewie wszystkiego naj życzę

Cytat:

Cytat:

Może by się go dało zmiękczyć jakoś następnym razem?

Wiecie że w tym roku nie sprzedają w sklepach płaszczy? są same kurtki puchowe, dłuższe i krótsze, ale kurtkę mam, chciałam płaszcz materiałowy (z domieszką wełny) płaszcz i ni ma było tylko kilka sztuk dosłownie, ale wszystkie jakieś workowate i bez sensu

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2014-11-16, 20:08   #3416
Spoora
Zakorzenienie

Ewusiu najlepszego - zdrowia, spełnienia marzeń, spokoju

Myślałam, że napisałam w poprzednim poście życzenia

---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ----------

Cytat:
Tak w ogóle przypomniało mi się referendum unijne z 2003, byłem podówczas przewodniczącym komisji (), a nasz lokal wyborczy znajdował się w wiejskiej szkole. Przyszedł raz taki moment, w którym poczułem potrzebę udania się w ustronne miejsce. Wchodzę, patrzę, a tam taka mała porcelana sanitarna, dostosowana pewnie do didów z klas 1-3 Gdy już usiadłem, z pewną taką nieśmiałością (bo myślę sobie "a co, jeśli pęknie?"), kolana miałem niemal przy brodzie Później odkryłem, że w kabinie obok stoi sobie pełnowymiarowy kibel

Głosowałam

Stary 2014-11-16, 20:40   #3417
gryx82
BAN stały

Jestem genialny! Tatuaż Kristen Stewart, który ma na przedramieniu, od zawsze coś mi przypominał... dzisiaj mnie olśniło, że to przecież żarówka z "Guernica" P. Picasso
Stary 2014-11-16, 20:50   #3418
Polly_
grozi wypollizowaniem

Betty
mam pytanie:
o co chodzi z tymi adapterami m42 ze są w wewrsji z blokadą bolca i bez? jaki mam kupic?
cos mi sie wydaje ze moja zabawa tym sprzetem bedzie jedna wielka porazką
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-16, 22:11   #3419
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
Betty
mam pytanie:
o co chodzi z tymi adapterami m42 ze są w wewrsji z blokadą bolca i bez? jaki mam kupic?
Ja zamowilam srebrny z potwierdzeniem af. Wazne zeby nie byl pomalowany niczym odpryskujacym co zasyfi aparat. Blokade bolca soboe

---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
Betty
mam pytanie:
Ja zamowilam srebrny z potwierdzeniem af. Wazne zeby nie byl pomalowany niczym odpryskujacym co zasyfi aparat. Blokade bolca sobie sama mozesz dorobic
Stary 2014-11-16, 23:09   #3420
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Spełniliście swój obywatelski obowiązek? U nas wybory na burmistrza to decyzja pomiędzy złym a gorszym w sumie A mnie się kandydatki pomyliły i zamiast na panią A, zagłosowałem na panią B (żadnej nie znam, ale ta, którą wybrałem okazała się, cytując moją siostrę "głupią kosmetyczką, co nawet paznokci zrobić nie umie, a co dopiero miastem zarządzać")
1. Oczywiście

2. No u nas nie było aż tak zle, na wójta , bylo z czego wybierać

3. Ale taka prawdapewnie..często tak jest...

U nas na poprzednich wyborach do Rady Gminy wygral wiejski glupek i jeden z pijaczkow podsklepowych i to doslownie...na liście był ,żeby zapchać dziurę , dal się wciągnąć na ta listę, bo i tak go przeciez nikt nie wybierze, kilka groszy jeszcze dostal za to.... Ale go wybrali Każdy chyba na niego z wioski glosował

Wystawili go jako slupa
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości