Marcowe Mamy 2015 cz. 3 - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-16, 11:08   #4141
kruszynkaa88
Rozeznanie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 3

Cytat:
Napisane przez mon9 Pokaż wiadomość
Zobaczcie jaka kulkę mam z boku jak sie przekręcam na bok alien Załącznik 5839833
o ja cię ale to fajnie wygląda hihi
kruszynkaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-16, 11:09   #4142
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rosiek Pokaż wiadomość
Nouvelle, porwałam się na ten kupon 20 zł z aplikacji mobilnej ale trafiłam na problem kliknęłam sobie już przedmioty na kup teraz, mam 9 artykułów od jednego sprzedającego, kwota powyżej 50 zł ale jak wchodzę w aplikacji na moje kupione rzeczy to nie mam pojęcia co kliknąć, żeby za nie zapłacić? Mam tylko ich listę a jak klikam w pojedynczą rzecz to wyskakuje mi tak jakby jej strona i utknęłam

Edit: dobra, już wiem co robiłam źle
Musisz dodać później rzeczy do jednej płatności, aplikacja sama ci to zasugeruje jakby. Dałaś rade?

we're not in Wonderland anymore, Alice.
nouvelle2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-16, 11:17   #4143
rosiek
Zakorzenienie

GG do rosiek

Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość
Musisz dodać później rzeczy do jednej płatności, aplikacja sama ci to zasugeruje jakby. Dałaś rade?
Mnie właśnie nie zasugerowała bo kup teraz klikałam sobie na komputerze i za daleko zabrnęłam bo wybrałam już sposób dostawy itp. tylko nie dokonałam płatności. I na telefonie musiałam to anulować i później poszło ok Rabacik wskoczył
rosiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-16, 11:19   #4144
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie właśnie nie zasugerowała bo kup teraz klikałam sobie na komputerze i za daleko zabrnęłam bo wybrałam już sposób dostawy itp. tylko nie dokonałam płatności. I na telefonie musiałam to anulować i później poszło ok Rabacik wskoczył
No to dobrze, że się udalo ja właśnie te wszystkie opcje dostawy robie zawsze już na telefonie co zamowilas?

Stary 2014-11-16, 11:22   #4145
rosiek
Zakorzenienie

GG do rosiek

Cytat:
No to dobrze, że się udalo ja właśnie te wszystkie opcje dostawy robie zawsze już na telefonie co zamowilas?
Rożek ten, który Ty masz tylko fioletowy w kropki i od tego sprzedawcy jeszcze trochę pierdółek: pieluchy tetrowe (białe i dwie kolorowe), flanelowe dwie, idąc za ciosem kliknęłam też jakieś podkłady poporodowe i do przewijania jak przyjdą to się pochwalę
Stary 2014-11-16, 11:24   #4146
asiulek8
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
Dziekuje za opinie Mowilam TZ zeby zamowic komplet body na probe, najbardziej boje sie ze nie przyjdzie ja wchodze na ta strone, bo u nas tez nie ma ww.mothercare.com. a po zdieciach widac ze jakosciowo powinny byc dobre Pokaz co kupilas
Coś kojarzę, że Twoja mama miała być w PL, to mogłaby zajrzeć wtedy do tego sklepu. Ja też się wybieram bo mam kupon na 40%, a niedługo straci ważność.

Cytat:
Napisane przez kruszynkaa88 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Oj dziewczyny, nóżki mam jak mały słonik, byłam z ukochanym na weselu, wróciliśmy o 3, potem oczywiście mojemu włączyły się amory poszłam spać chyba kolo 5 nawet nie wiem kiedy padłam, dawno nie byłam taka zmęczona. Ale nawet nam należy się troszkę poruszac bioderkami
Ech, jak pomyślę że w przyszłym roku czeka nas weselny maraton - 8 od czerwca do listopada, odechciewa mi się wszystkiego...

Wrzucam fotki sukieniuni.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg CAM00277.jpg (85,6 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CAM00278.jpg (97,2 KB, 13 załadowań)

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-16, 11:28   #4147
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Rożek ten, który Ty masz tylko fioletowy w kropki i od tego sprzedawcy jeszcze trochę pierdółek: pieluchy tetrowe (białe i dwie kolorowe), flanelowe dwie, idąc za ciosem kliknęłam też jakieś podkłady poporodowe i do przewijania jak przyjdą to się pochwalę
Ja właśnie też chyba wykorzystam ten kupon na jakieś rzeczy typu podkłady, smoczki do butelek itd

---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ----------

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
Coś kojarzę, że Twoja mama miała być w PL, to mogłaby zajrzeć wtedy do tego sklepu. Ja też się wybieram bo mam kupon na 40%, a niedługo straci ważność.

Ech, jak pomyślę że w przyszłym roku czeka nas weselny maraton - 8 od czerwca do listopada, odechciewa mi się wszystkiego...

Będzie mała elegantka

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-11-16, 11:40   #4148
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość

zakochac sie mozna w takich sukieneczkach piekny komplecik
Dobrze kojarzysz I to wlasnie ona by mnie ratowala, chcialam tez kupic w Polsce wozek i wiekszosc rzeczy ze wzgledu na ceny, ale okazalo sie ostatnio ze nie dostanie urlopu niestety wiec nie pojedzie Z takim kuponem to mozna zaszalec troszke

---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ----------

Cytat:
Napisane przez ewka5891 Pokaż wiadomość
Nadrobilam, jestem z siebie dumna

Crystal tym razem kupiłam kosmetyki z hippa, zobaczymy czy przypasują najmlodszemu
mam chusteczki z hippa dostalam z jakiejs gazetki napewno je wykorzystam

---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ----------

Cytat:
Napisane przez lesyeux Pokaż wiadomość
Hej
Wczoraj byłam na imprezce, u osóbek z dawnej pracy. Pozajadałam sie pysznosci, a potem rweolucje wzdeciowe i musiałam pozapinac pasy na toalecie hihi

Juz we wt wizyta aj j aj ale odkad corcia mnie kopnie, już nie czuje takiej presji na wizyte. Czuje sie bardziej komfortowo z mysla, że mnie kopie

A my już wybraliśmy imie na 100%
Tż nie był zdecydowany czy Hania czy Zosia.
Kazał mi zrobic losy, na jednym napisałam Hania, na drugim Zosia a na trzecim nic. By było wiecej losow. Pierwsza losowałam i Zoia, tż rozpoczoł losowanie i wylosował Zosia i już bedzie Zosieńka

Dzis zero pomysłów na obiad

Buziaki
Kolejna Zosienka bedzie Jak ja lubie to imie
Super, ze czujesz juz malenstwo to najwazniejsze
Moje chyba uroslo ostatnio sporo, bo zaczelo kopac codziennie coraz mocniej, czuje je prawie caly dzien co jakis czas, nie twierdze ze przez to, ale ostatnio chodze bardziej wymeczona, a specialnie wiecej nic nie robie hihi

Edytowane przez crystal25
Czas edycji: 2014-11-16 o 11:42
crystal25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-16, 11:45   #4149
anyolek
Zadomowienie

Nouvelle- cudowna szafa~
Mon9- wow, jaka wielka kula! Cudna!!! Ja nic takigo nie mam, jak się położę na chwilę na plecach (staram sie tego nie robić), to brzuch mam praie płaski Dziewczyny, w ogóle macie piękne brzuszki Mój jakoę tak powoli rośnie, tzn ja nie widzę różnicy i się martwię, czy aby z malutką wszystko jest ok... Tym bardziej, że mam łożysko na przedniej ścianie macicy i ruchy czuję bardzo słabiutko, a często wręcz wcale
Rosiek- ja zazwyczaj na śniadanie jem owsiankę- na ciepło nie lubię, więc jem na zimno Płatki owsiane zalewam gorącą wodą, dodaję jogurt (najbardziej smakuje mi brzoskwioniowy do takiej owsianki), banana i jakiegoś owoca najczęściej sezonowego- teraz pomarańczę Uwielbiam takie śniadanka
smv- życzę zdrówka Twojej psince
W zeszłym tygodniu przybyła większość moich zakupów z Ebaya, czekam jeszcze tylko na jedną sukieneczkę Pochwalę się zdjęciem łupów, bardzo jestem z nich zadowolona

Edytowane przez anyolek
Czas edycji: 2014-11-16 o 11:57
anyolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-16, 12:16   #4150
rosiek
Zakorzenienie

GG do rosiek

Cytat:
Ja właśnie też chyba wykorzystam ten kupon na jakieś rzeczy typu podkłady, smoczki do butelek itd

---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ----------

Będzie mała elegantka
Ja mam jeszcze jeden kupon z konta mojej mamy, ona bardzo rzadko korzysta z allegro i teraz się zastanawiam na co go wykorzystać
Stary 2014-11-16, 13:54   #4151
EdithS
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
Hej hej Czy ktoś mnie tu jeszcze pamięta? Byłam przez tydzień u teściów bez neta, tż miał urlop, nawet fajnie było, a efekt taki, że mi przybyło 2 kg w tym czasie Kupiliśmy w końcu samochód, tż w poniedziałek zaczyna nową pracę, ogólnie dużo się dzieje, a w czwartek zaliczyliśmy wizytę na IP, bo nam Ola spadła z narożnika na głowę i straciła przytomność Ale zdjęcie nic nie wykazało, więc została tylko śliwka na czole na szczęście A poza tym dzisiaj byłam w szkole i tak mi czas leci szybko. 4 miechy zostały do porodu, w poniedziałek mam wizytę Brzuch mam normalnie jak w 9 miesiącu i cyce też taaakie wielkie
jak dobrze, że nic się Oli poważnego nie stało. Ale się pewnie strachu najadłaś powodzenia dla tż w nowej pracy pochwal się autkiem? My szukamy wciąż i już mi się odechciewa, a tż wciąż w ten temat wkręcony.

Cytat:
Napisane przez mordka_1985 Pokaż wiadomość
Ja bede pracowała do końca grudnia. Na razie wszystko jest ok.

Ja sie wieczorem za pichcenie zabrałam i w stroju kuchareczki do 23 przy garach. Usmażyłam kotleciki mielone, nagotowałam kapusty z przepisu Edith ale z sosem pomidorowym i koperkiem, zrobiłam paste z jajek na chlebek i zagniotłam ciasto na tarte z karmelizowanymi gruszkami z mojewypieki.
mmm pyszności

Cytat:
Dzień dobry
Wczoraj wieczorem TŻ został zaszczycony serią kopniaków od córki, mała dawkuje mu takie atrakcje
a mnie chyba wczoraj coś zaszkodziło bo od rana byłam już chyba ze 4 razy w toalecie mam nadzieję, że mi niebawem przejdzie bo czeka mnie dzisiaj trochę jeżdżenia.

Co jecie najczęściej na śniadanie? bo ja od dłuższego czasu wciskam w siebie kanapki ale chcę coś zmienić w tym temacie i szukam inspiracji
ja tak miałam wczoraj po zjedzeniu franfurterki...
a na śniadania ostatnio jadam owsiankę na ciepło lub kaszkę mannę, bo jakoś też musiałam zmienić chleb na coś innego.

Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
Kurcze moja sunia od rana kuleje na łapkę tylnia, tak mnie to stresuje że masakra aż głową mnie boli;( i nie wiem skąd ta kulawa lapusia ;( jak do jutra jej nie minie będę musiała jej zrobić rentgen bo przecież to nienormalne ;/

Zosia bardzo ładne imię a ja zastanawiam się nad Cezarym Adamem i Szymonem... I Szymus mi się bardzo bardzo podoba!
a ja chciałam Czarusia
EdithS jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-16, 13:54   #4152
aaakarolina
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja mam jeszcze jeden kupon z konta mojej mamy, ona bardzo rzadko korzysta z allegro i teraz się zastanawiam na co go wykorzystać
dziewczyny a do kiedy ten kupon jest ważny?? wiem, że już to pisałyście, ale nie chce mi się szukać

ale tu dzisiaj cisza...ja się lenię od rana, pogoda taka, że nic się nie chce ale trzeba by było się ruszyć i zjeść jakiś obiad
Stary 2014-11-16, 14:13   #4153
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Coś na pewno znajdzieszostatecznie nawet pampersy można zamówić
Cytat:
Napisane przez aaakarolina Pokaż wiadomość
dziewczyny a do kiedy ten kupon jest ważny?? wiem, że już to pisałyście, ale nie chce mi się szukać

ale tu dzisiaj cisza...ja się lenię od rana, pogoda taka, że nic się nie chce ale trzeba by było się ruszyć i zjeść jakiś obiad
Ten na 20 zł? To chyba zależy kiedy go wygenerujesz mój jest do 28 listopada

Edytowane przez nouvelle2
Czas edycji: 2014-11-16 o 14:14
Stary 2014-11-16, 14:20   #4154
Tepsa
Zakorzenienie

Cytat:

o rany ja leże po obiedzie, pranie czeka, prasowanie czeka i praca czeka a mi się nic nie chce dobrze że obiad TŻ ugotował
Stary 2014-11-16, 14:21   #4155
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tepsa Pokaż wiadomość
o rany ja leże po obiedzie, pranie czeka, prasowanie czeka i praca czeka a mi się nic nie chce dobrze że obiad TŻ ugotował
A ja właśnie stoję przy kuchence i smaze kotlety

Stary 2014-11-16, 14:26   #4156
Tepsa
Zakorzenienie

Cytat:
A ja właśnie stoję przy kuchence i smaze kotlety
fiu fiu tez bym spróbowała u nas placki po węgiersku także olejem daje na cały dom
Stary 2014-11-16, 14:30   #4157
EdithS
Zadomowienie

my już po obiadku, była pyszna ryba w wykonaniu tż
ale teraz to już mam ochotę na jakiś placek do popołudniowej kawki
Stary 2014-11-16, 14:37   #4158
Tepsa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez EdithS Pokaż wiadomość
też bym cos słodkiego zjadła, ale wciagnełam całą paczke ciastek i TŻ mnie dziś opierdzielił no to jem mandarynki ze stonki, a co będę załować
Stary 2014-11-16, 14:57   #4159
tout-petit-fille
Zadomowienie

Ja znów wykorzystałam kupon 20PLN Tym razem na szampony i odżywki w super promocji, z moich ukochanych serii:
http://allegro.pl/zestaw-megahit-ole...790759387.html
http://allegro.pl/zestaw-szampon-nee...733145082.html

mon9
nie jesteśmy przyzwyczajone jeszcze do takiego widoku i jakbym zobaczyła u siebie, to na początku bym się wystraszyła zanim bym sobie przypomniała, że to dzidzia;P

---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ----------

Cytat:
Mój tata przywiózł właśnie karpie ze stawu wujka. Zrobili sobie dziś dzień łowienia. Nie znoszę tych ryb to raz, a dwa (i najważniejsze) ryby przywiózł już wypatroszone i bez głów, a one się ruszają

Nigdy już nie zjem karpia

tout-petit-fille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-16, 15:09   #4160
mon9
Zakorzenienie

Jest jeszcze dostawa za darmo przy płatności karta visa z aplikacji Allegro ! To tez jest spoko, ja zamówiłam kocyk lamillou cupcakes

A wiecie co ja jestem jakaś dziwna chyba nie chce ubierać sukieneczek mojej Helence na początku, nie wiem moze przez to ze nastawiałam sie na chłopaka myśle ze pozniej ok, będe ja stroić jakoś, ale teraz stawiam na wygodę i szybkość przebierania ale kto wie czy to sie nie zmieni pozniej

Ja wcinam winogrona bezpestkowe z biedry, pyyyycha

Aaa i oglądałam dzisiaj wozki na żywo Joolz day, boskie sa! Na pewno kupuje, tylko musze jeszcze zdecydować jaki kolor, czy szary czy granatowy. Podobno maja duża gondole, jedna z większych , i oglądałam tez śpiworki bo nie byłam pewna czy warto w komplecie brać, ale warto bo sa duże i pasują pozniej tez do spacerówki.

---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ----------

Nouvelle podalabys linka do rożka? Chyba kliknę, dostałam jakis ale taki sobie, błękitny w jakies misie a wolałabym jakies grochy czy cos aby mała ładnie na 1 fotach wygladała hehe
mon9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-16, 15:12   #4161
EdithS
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tout-petit-fille Pokaż wiadomość
Mój tata przywiózł właśnie karpie ze stawu wujka. Zrobili sobie dziś dzień łowienia. Nie znoszę tych ryb to raz, a dwa (i najważniejsze) ryby przywiózł już wypatroszone i bez głów, a one się ruszają

o jaaaa, ale to musiał być widok
my mieliśmy tuszk z pstrągów, nie ruszały się
Stary 2014-11-16, 15:13   #4162
aaakarolina
Wtajemniczenie

Cytat:

dzięki!

Cytat:
Ja znów wykorzystałam kupon 20PLN Tym razem na szampony i odżywki w super promocji, z moich ukochanych serii:

mon9
nie jesteśmy przyzwyczajone jeszcze do takiego widoku i jakbym zobaczyła u siebie, to na początku bym się wystraszyła zanim bym sobie przypomniała, że to dzidzia;P

---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ----------

ja też nie lubię karpi, a jakbym zobaczyła coś takiego to bym chyba umarła bleee
Stary 2014-11-16, 15:23   #4163
rosiek
Zakorzenienie

GG do rosiek

Cytat:

Oo, do moich urodzin mój kupon jest ważny do 30 listopada, więc to faktycznie zależy kiedy się wygeneruje

Właśnie pomyślałam, że kupon mogę wykorzystać na prezent dla przyjaciółki, i tak miałam na niego przeznaczoną kwotę a za to będę mogła jej jeszcze jakiś drobiazg za te dwie dyszki dorzucić
Stary 2014-11-16, 15:33   #4164
aaakarolina
Wtajemniczenie

właśnie wygenerowałam kupon, ważny do 30 listopada, więc teraz nic tylko kupować chyba wykorzystam go na rożek + rzeczy typu podkłady, szczotkę, nożyczki itp... macie może jakiegoś sprawdzonego sprzedawcę od takich rzeczy??

niedługo kolejną część naszego wątku trzeba będzie stworzyć ;D piszemy, piszemy
Stary 2014-11-16, 15:33   #4165
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tepsa Pokaż wiadomość
fiu fiu tez bym spróbowała u nas placki po węgiersku także olejem daje na cały dom
wpadaj, jeszcze zostały

Cytat:

mon9

ja mam ten pierwszy olej- amla, ale nie jestem w stanie tego używać, bo mi to wali uryną A ja jestem raczej odporna na brzydkie zapachy... Ale używam Vatikę, mieszankę kokosowego z czymś tam

Cytat:
Napisane przez mon9 Pokaż wiadomość
Jest jeszcze dostawa za darmo przy płatności karta visa z aplikacji Allegro ! To tez jest spoko, ja zamówiłam kocyk lamillou cupcakes

A wiecie co ja jestem jakaś dziwna chyba nie chce ubierać sukieneczek mojej Helence na początku, nie wiem moze przez to ze nastawiałam sie na chłopaka myśle ze pozniej ok, będe ja stroić jakoś, ale teraz stawiam na wygodę i szybkość przebierania ale kto wie czy to sie nie zmieni pozniej

Ja wcinam winogrona bezpestkowe z biedry, pyyyycha

Aaa i oglądałam dzisiaj wozki na żywo Joolz day, boskie sa! Na pewno kupuje, tylko musze jeszcze zdecydować jaki kolor, czy szary czy granatowy. Podobno maja duża gondole, jedna z większych , i oglądałam tez śpiworki bo nie byłam pewna czy warto w komplecie brać, ale warto bo sa duże i pasują pozniej tez do spacerówki.

---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ----------

Nouvelle podalabys linka do rożka? Chyba kliknę, dostałam jakis ale taki sobie, błękitny w jakies misie a wolałabym jakies grochy czy cos aby mała ładnie na 1 fotach wygladała hehe
darmowa wysyłka jest dziś do północy, to jeszcze można coś kliknąć
Ja tego śpiworka oryginalnego do joolza raczej nie będę brała, bo czytałam że wcale nie jest taki rewelacyjny jak na tą cenę i warto sobie coś innego dopasować Podobają mi się śpiworki elodie details, ale nie widziałam ich jeszcze i nie wiem jakie maja wymiary
http://allegro.pl/rozek-becik-niemow...745732097.html bierz, póki darmowa wysyłka jest tylko on jest taki nieusztywniany, to raczej kołderka zapinana na rzep ale jest duzo mniej wzorów do wyboru teraz,np. tego szarego w gwiazdki, co ja brałam, już chyba nie ma...

Edytowane przez nouvelle2
Czas edycji: 2014-11-16 o 15:38
Stary 2014-11-16, 15:45   #4166
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985

Hej. Ja na obiadzik kotlety z kapustka. Właśnie skończyłam robić tartę i prawie wylizałam patelnię po karmelizowaniu gruszek .
Spijam kawkę i lecę się szykować na spotkanie z psiapsiółami
Wrócę późno....

Mój kupon z all wykorzystałam na tort urodzinowy play doh dla córki.
Synek tp. 15.03.2015
mordka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-16, 15:54   #4167
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mordka_1985 Pokaż wiadomość
Hej. Ja na obiadzik kotlety z kapustka. Właśnie skończyłam robić tartę i prawie wylizałam patelnię po karmelizowaniu gruszek .
Spijam kawkę i lecę się szykować na spotkanie z psiapsiółami
Wrócę późno....

Mój kupon z all wykorzystałam na tort urodzinowy play doh dla córki.
a podasz później przepis na tartę? może bym zrobiła jakoś w tym tygodniu, jakieś ciacho bym upiekła

Stary 2014-11-16, 15:56   #4168
tout-petit-fille
Zadomowienie

Cytat:

ja mam ten pierwszy olej- amla, ale nie jestem w stanie tego używać, bo mi to wali uryną A ja jestem raczej odporna na brzydkie zapachy... Ale używam Vatikę, mieszankę kokosowego z czymś tam
Mi też bardzo śmierdzi, a smrodu wręcz nie znoszę, ale oleje te mają tak dobroczynny wpływ na moje włosy, że na siłę zaprzyjaźniam się z zapachem

Cytat:
dzięki!

ja też nie lubię karpi, a jakbym zobaczyła coś takiego to bym chyba umarła bleee
Akurat jadłam sobie mandarynki z biedry ( a jakże;P) i słyszę jak mama brechta, że się ruszają.
Oczywiście MUSIAŁAM zobaczyć, chociaż nie cierrrrpię takich widoków. I prawie te wszystkie zjedzone mandaryny poszłyby na marne ;PP

Cytat:
o jaaaa, ale to musiał być widok
my mieliśmy tuszk z pstrągów, nie ruszały się
Takie tuszki z chęcią bym wciągnęła. Już uświadomiłam ojca, że wujek powinien zacząć hodować halibuty i łososie, wtedy sama będę z wędką stać ;P

tout-petit-fille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-16, 16:13   #4169
aaakarolina
Wtajemniczenie

Cytat:
wpadaj, jeszcze zostały

darmowa wysyłka jest dziś do północy, to jeszcze można coś kliknąć
Ja tego śpiworka oryginalnego do joolza raczej nie będę brała, bo czytałam że wcale nie jest taki rewelacyjny jak na tą cenę i warto sobie coś innego dopasować Podobają mi się śpiworki elodie details, ale nie widziałam ich jeszcze i nie wiem jakie maja wymiary
http://allegro.pl/rozek-becik-niemow...745732097.html bierz, póki darmowa wysyłka jest tylko on jest taki nieusztywniany, to raczej kołderka zapinana na rzep ale jest duzo mniej wzorów do wyboru teraz,np. tego szarego w gwiazdki, co ja brałam, już chyba nie ma...
a ja chciałam właśnie ten szary w gwiazdki no trudno poszukam innego, albo kupie po prostu tych pierdoł wszystkich, na pewno 50 zł się uzbiera
wychodzę teraz na spotkanie z koleżankami, ale jest tak zimno, że się normalnie boję wyjść

jak wrócę to chyba usiądę na allegro, żeby wykorzystać jeszcze darmową dostawę. Jakby ktoś miał sprawdzonego sprzedawcę to bardzo proszę o pomoc
Stary 2014-11-16, 16:25   #4170
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
a ja chciałam właśnie ten szary w gwiazdki no trudno poszukam innego, albo kupie po prostu tych pierdoł wszystkich, na pewno 50 zł się uzbiera
wychodzę teraz na spotkanie z koleżankami, ale jest tak zimno, że się normalnie boję wyjść

jak wrócę to chyba usiądę na allegro, żeby wykorzystać jeszcze darmową dostawę. Jakby ktoś miał sprawdzonego sprzedawcę to bardzo proszę o pomoc
Taki rozek szary w gwiazdki na pewno będzie też na innej aukcji. Albo napisz do sprzedającego czy maja jeszcze

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości