Marcowe Mamy 2015 cz. 3 - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-17, 20:43   #4441
Hottie07
Zakorzenienie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 3

Cytat:
Napisane przez emily863 Pokaż wiadomość
Dokończyłam moje małe dzieło. Wybrałabym teraz materiał z gęstszym wzorkiem, bo niektóre miśki straciły głowy, ale trudno kolejnych robić nie będę. Jeszcze jutro doszyję tasiemki i będą czekać na łóżeczko.
cudne
Stary 2014-11-17, 20:45   #4442
tout-petit-fille
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez niunia_ona Pokaż wiadomość
łydki mnie bolą dziewczyny ;/ co to może być?
przyznam że chodziłam dziś troszkę więcej niż zwykle, ale by aż tak
może czegoś mi brakuję, to uczucie jakby krew mi nie przepływała normalnie;/ boję się.
Przechodziłaś się może i masz "ciężkie nogi". W tym okresie możemy mieć zwiększone problemy z krążeniem, stąd może być ten ból. Oczywiście jak będzie trwać do jutra, to trzeba będzie się tym zainteresować..

tout-petit-fille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-17, 20:46   #4443
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tout-petit-fille Pokaż wiadomość
Przechodziłaś się może i masz "ciężkie nogi". W tym okresie możemy mieć zwiększone problemy z krążeniem, stąd może być ten ból. Oczywiście jak będzie trwać do jutra, to trzeba będzie się tym zainteresować..
oby było ok , mnie już wcześniej lekko taki objaw łapał ale teraz to już przesada

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
niunia_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-17, 20:53   #4444
aaakarolina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość
Według mnie taki jasny róż pięknie wygląda z burgundowym czy tam ciemnym bordo Dzisiaj przyszła mi tiulowa, burgundowa spódniczka dla małej (kupowana na allegro właśnie z darmową wysyłką) i w zestawieniu z jasnoróżowym kolorem wygląda bosko

No i z szarym i granatem też fajnie. Róż nie jest zły sam w sobie przecież, trzeba go tylko fajnie zestawić żeby efektu landrynki nie było

---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------

super
zdjęcia poprosimy

Cytat:
no już ważna sprawa się niestety nie ułoży, chodzi o to, że stracimy z tżtem bezpowrotnie źródło dochodu, ok 1000zł miesięcznie Trochę przeryczałam, bo jednak w skali roku to są nawet duże pieniądze, ale potem mama na mnie 'nakrzyczała', że przecież pieniądze nie są ważne, nie przymieram przecież głodem. No i ma rację, jesteśmy szczęśliwi, zdrowi, rozwija nam się w brzuszku zdrowe dziecko i przeciez to się liczy. No i w sumie ma rację, już się ogarnęłam i jest dużo lepiej
mam bardzo dobrze mówi ! maluszek jest teraz najważniejszy, nie ma się co denerwować razem na pewno dacie radę

Cytat:
ja dziś rozpoczęłam 26 tc , bardzo się cieszę jak wchodzę w kolejne tygodnie
wnet z moją maleńką niunią będę
za 26 tydzień! ale ten czas leci

Cytat:
ja mam pożyczony ręczny Avent Jak będzie się sprawdzał, to super, a jak nie, to kupię elektryczny U przyjaciółki ten sprawdził się super.
też chyba na początek kupię ręczny, a później jakby się okazało, że nie daje rady to kupię elektroniczny, bo to już dużo większy wydatek

Cytat:
mój tż marudzi tylko na dwie potrawy ale mimo że nie przepada to zjada razem ze mną
nawet sok pomidorowy przy mnie polubił
u mnie ważne żeby na obiad było mięsa ale tak naprawdę to TŻ chyba gotuje więcej niż ja

Cytat:
Dokończyłam moje małe dzieło. Wybrałabym teraz materiał z gęstszym wzorkiem, bo niektóre miśki straciły głowy, ale trudno kolejnych robić nie będę. Jeszcze jutro doszyję tasiemki i będą czekać na łóżeczko.
cudne

miałam oglądać top model i zapomniałam ale odrobię na tvn player i tak pewnie do północy przynajmniej nie zasnę za to oglądałam "Uprowadzona 2" bardzo to lubię!
Stary 2014-11-17, 20:55   #4445
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
super
crystal25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-17, 21:00   #4446
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaakarolina Pokaż wiadomość
zdjęcia poprosimy

mam bardzo dobrze mówi ! maluszek jest teraz najważniejszy, nie ma się co denerwować razem na pewno dacie radę

za 26 tydzień! ale ten czas leci

też chyba na początek kupię ręczny, a później jakby się okazało, że nie daje rady to kupię elektroniczny, bo to już dużo większy wydatek

u mnie ważne żeby na obiad było mięsa ale tak naprawdę to TŻ chyba gotuje więcej niż ja

cudne

miałam oglądać top model i zapomniałam ale odrobię na tvn player i tak pewnie do północy przynajmniej nie zasnę za to oglądałam "Uprowadzona 2" bardzo to lubię!
ale nie lubię tej białej małpy wolę już tą Osi bo ona mnie leczy , taka pewna siebie zarozumiała zawsze

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-11-17, 21:11   #4447
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
czytałam że to może być za mało wapnia w organizmie kurcze;/
a często w tyg jem ser, jogurt , kefir i te sprawy
i jeszcze mało.
a w orzechach jest magnez? bo też jadam kilka razy w tyg.
magnezu jest sporo w czekoladzie, gorzkiej

wikipedia mówi tak:
Najbogatsze źródła (zawartość magnezu w 1 kg produktu)[31]:

kakao gorzkie 16% – 4,2 g
kasza gryczana – 2,2 g
fasola biała – 1,7 g
czekolada gorzka – 1,7 g
orzechy laskowe – 1,4 g
płatki owsiane – 1,3 g
ciecierzyca – 1,2 g
groch – 1,2 g
szpinak – 0,5 g
makrela, dorsz – 0,3 g

---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

Cytat:
pięknie

Cytat:
nouvelle2 zostawię już go sobie Będzie jeszcze przez jakiś czas dobry i na koniec karmienia najwyżej:P
Już go sobie ukochałam:brzydal:

Ja jakoś się uchroniłam od top model. Pierwsza edycja jeszcze mnie ciągnęła za oko czasem, ale teraz wolę oglądnąć nawet nudny film ze Stevenem Seagalem
nie dziwię Ci się, bo jest przepiękny!

we're not in Wonderland anymore, Alice.
nouvelle2 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-11-17, 21:11   #4448
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
magnezu jest sporo w czekoladzie, gorzkiej

wikipedia mówi tak:
Najbogatsze źródła (zawartość magnezu w 1 kg produktu)[31]:

kakao gorzkie 16% – 4,2 g
kasza gryczana – 2,2 g
fasola biała – 1,7 g
czekolada gorzka – 1,7 g
orzechy laskowe – 1,4 g
płatki owsiane – 1,3 g
ciecierzyca – 1,2 g
groch – 1,2 g
szpinak – 0,5 g
makrela, dorsz – 0,3 g
no czekolada też jest w moim jadłospisie
jeszcze mało chyba że moja niunia tak ze mnie wchłania że naprawdę jem za mało

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-11-17, 21:23   #4449
nouvelle2
Zakorzenienie

a ja nigdy Uprowadzonej nie obejrzałam, ani 1, ani 2. muszę nadrobić zaległości filmowe

aaakarolina fotki będą, jak już mi wszystkie paczki zejdą

wiecie co, mam głupi problem i potrzebuję rady Otóż mój tż wraca w piątek wieczorem, nie widzieliśmy się całe 5 tygodni. No i z tej okazji wiadomo, że mamy ochotę na jakieś małe fiku miku, jak to któraś z Was nazwała Tylko, że to ewentualne fiku miku miałoby nastąpić koło godziny 22-23, a to są godziny największej aktywności naszej córki w brzuchu Nie wyobrażam sobie sytuacji, że się kochamy, a tu młoda mnie kopie no i tego.... czy da się małą jakoś uśpić czy coś? nie wiem, może bym wcześniej pochodziła dużo, żeby ją ukołysać do snu...?

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

Cytat:
no czekolada też jest w moim jadłospisie
jeszcze mało chyba że moja niunia tak ze mnie wchłania że naprawdę jem za mało
ale musi być gorzka, nie taka pyszniutka mleczna

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ----------

ojejkusiu jakie piękności dla starszaków http://mamabu.pl/producent/kollale

Stary 2014-11-17, 21:25   #4450
tout-petit-fille
Zadomowienie

Cytat:
wiecie co, mam głupi problem i potrzebuję rady Otóż mój tż wraca w piątek wieczorem, nie widzieliśmy się całe 5 tygodni. No i z tej okazji wiadomo, że mamy ochotę na jakieś małe fiku miku, jak to któraś z Was nazwała Tylko, że to ewentualne fiku miku miałoby nastąpić koło godziny 22-23, a to są godziny największej aktywności naszej córki w brzuchu Nie wyobrażam sobie sytuacji, że się kochamy, a tu młoda mnie kopie no i tego.... czy da się małą jakoś uśpić czy coś? nie wiem, może bym wcześniej pochodziła dużo, żeby ją ukołysać do snu...?
Trochę to sobie wyobraziłam
Nie mam bladego pojęcia, bo z moim TŻ też widzimy się dopiero w sobotę po długim niewidzeniu, wracamy do domu w niedzielę wieczorem i jeśli będą siły...

Chyba zaczęłabym się brechtać, albo inna opcja, że maluszek będzie rozkołysany spać..;P

tout-petit-fille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-17, 21:28   #4451
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Trochę to sobie wyobraziłam
Nie mam bladego pojęcia, bo z moim TŻ też widzimy się dopiero w sobotę po długim niewidzeniu, wracamy do domu w niedzielę wieczorem i jeśli będą siły...

Chyba zaczęłabym się brechtać, albo inna opcja, że maluszek będzie rozkołysany spać..;P
kurczę, no nie wiem co mam zrobić wolałabym żeby tż pierwszego kopniaka poczuł w innych okolicznościach niż przy seksie
(bo jak ostatnio się widzieliśmy, to jeszcze ruchów nie czułam)

Stary 2014-11-17, 21:29   #4452
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
a ja nigdy Uprowadzonej nie obejrzałam, ani 1, ani 2. muszę nadrobić zaległości filmowe

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ----------

Nie bedzie kopac jak zaczniecie fiku miku nie powinna, juz taka sytuacje mialam, no ale przeciez nie powiem TZ ze nie ma fiku miku bo maluszek kopie hi hi smiertelnie by sie na mnie obrazil hahahaha hmmm, mi nawet chodzenie by nie pomoglo, jak ma swoj dzien, to robi sobie dyskoteke , nawet jak jestem bardzo aktywna w ciagu dnia, a ma dzien ze poprostu jest spokojniej jak dzisiaj
Stary 2014-11-17, 21:53   #4453
lesyeux
Zadomowienie

Cytat:
kurczę, no nie wiem co mam zrobić wolałabym żeby tż pierwszego kopniaka poczuł w innych okolicznościach niż przy seksie
hihi
ja nie mam pomysłu

od ruchów posuwistych :P niunia zaśnie sobie albo będzie się bujać delikatnie, może wtedy nie kopnie

---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ----------

Uciekam spać

Kolorowych snów

Edytowane przez lesyeux
Czas edycji: 2014-11-17 o 21:40
lesyeux jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-17, 22:06   #4454
aaakarolina
Wtajemniczenie

Cytat:

wydaje mi się, że dzidzia wtedy nie kopie przynajmniej u mnie albo się nigdy na tym nie skupiałam podczas seksu ale na wszelki wypadek może nie jedz słodyczy cały dzień
Stary 2014-11-17, 22:10   #4455
martunka88
Rozeznanie

Cytat:
hehe chyba tak by tego nie poczuł może by nawet nie zauważył
u mnie Jasiek w takich momentach śpi i nic mu nie przeszkadza, a nawet mam wrażenie, że jest jeszcze spokojniejszy przy takim kołysaniu
od siebie mogę tylko polecić byś sprawdziła, które pozycje są lepsze, bo z brzuszkiem już nie zawsze jest wygodnie

chyba zimne powietrze wprawiło mnie w świąteczną aurę, bo zaczęłam robić ozdoby świąteczne i zastanawiam się czy upiec pierniki
martunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-11-17, 22:15   #4456
niunia_ona
Zakorzenienie

dobrej noocy

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-11-17, 22:34   #4457
meganka18
Rozeznanie

Mam pytanie ktoś myślał o tym Łóżeczku ?

Zastanawiamy sie z TZ poważnie nad nim . W cenie 500 zł jest lozeczko materacyk, kołderka, poduszka, pościel, ochraniacz na szczebelki, baldachim.

Co myślicie ?

---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ----------

Cytat:
Napisane przez meganka18 Pokaż wiadomość

Zastanawiamy sie z TZ poważnie nad nim . W cenie 500 zł jest lozeczko materacyk, kołderka, poduszka, pościel, ochraniacz na szczebelki, baldachim.

Co myślicie ?

http://allegro.pl/lozeczko-dostawka-...795466021.html

O linku zapomniałam
meganka18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-17, 22:38   #4458
Hottie07
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meganka18 Pokaż wiadomość

Co myślicie ?

---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ----------

http://allegro.pl/lozeczko-dostawka-...795466021.html

O linku zapomniałam
jakie cudne

ja już myślałam, ale szwagier ze szwagierką chcą nam kupić łóżeczko na prezent dla małej na narodziny ( takie z żyrafką co tu się już pojawiało) więc nam zostanie tylko kupić zestaw do środka
Stary 2014-11-17, 23:16   #4459
mon9
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
Jak się te skurcze braxtona odczuwa? Jak te skurcze się objawiają?
Ja nie wiem czy to to, ale czuje takie bóle jak czasami przy okresie... Zaczynam sie denerwować... Te bóle zaczynaja sie w krzyżu i przechodzą na brzuch, pozniej odpuszcza, chwila przerwy i znowu i tak juz pół dnia wzięłam nawet dwie nospy i to te max i cały czas to jest.."..

I jeszcze mała nawet po cukierku nie chciała sie ruszać.. Ale cos poczułam niedawno, chyba sie ruszyła. Moze powinnam dosmzpitala jechać ale ja nienawidzę szpitali nigdy nie byłam i odsuwam zawsze myśl ze jest cos zle...

Cytat:
Napisane przez ojustyna Pokaż wiadomość
ty to i tak masz cierpliwość, mój jak nie miał ochoty na tort który mu robiłam z całego serca z zaangażowaniem to co zrobiłam? wyrzuciłam z rozpędem do kosza oczywiście płacz jest nieodzownym elementem takich przykrych sytuacji

a na jutro proponuje postawić pusty talerz na stole i powiedzieć "wyczaruj to, na co masz ochotę" szybko zacznie mu smakować

któraś z was pisała o skurczach przepowiadających, i powiem wam szczerzeże dzisiaj miałam w głowie mętlik bo chyba je czułam, dziwnie jest czyuć coś innego niż kopniaki, takie jakby kłucie, ale to było ich ze 3 może 4 i koniec i caaaaaaaaałe szczęście bo bym się zamartwiała że zaczynam rodzić
U mnie na szczęście tz gotuje, a jak mi sie cos zdarzy ugotować, od święta ogórkowa albo pomidorowa tak wcina i zachwala ze szok haha

[QUOTE=nouvelle2;48972010]
Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość

hmm.. tak czytam o tych Waszych problemach 'jedzeniowych' z tżtami i doszłam do wniosku, że ja chyba za krótko jestem jeszcze ze swoim, żeby mi tak wypalił, że coś mu nie pasuje jak coś ugotuję no chyba, że taki wszystkożrący egzemplarz mi się trafił

obecnie też większą radość sprawiają mi zakupy dla małej, a ja jestem zakupoholik koszmarny i minimum raz w tygodniu byłam na zakupach dla siebie Ale teraz w ciąży stwierdziłam, że nie opłaca się inwestować w ubrania, których i tak długo nie ponoszę. Ja kupowałam dla siebie głównie w tych lepszych jakościowo sieciówkach i teraz w życiu nie dałabym np. ok. 200 zł za spodnie, które za rok będą za wielkie

ale wyczaiłam takie rzeczy, z kuponem -20zł wychodzi całkiem spoczi:

http://allegro.pl/spodnie-haremki-al...770988393.html

http://allegro.pl/ciepla-bluza-gladk...773136101.html

Kochana ja to na zakupach byłam nawet 3 razy w tygodniu, jechałam przez centrum z pracy do domu imzawsze cos było po drodze plus klikanie kilku klik hehe

Z zakupami dla małej troszeczkę sie wstrzymuje, nie chce za dużo nakupić bo przeciez mniej wiecej co 3 mc jest zmiana rozmiaru i szkoda mi tyle tego kupowac sobie teraz prawie nic nie kupuje bo brzuch mi preszkadza w ocenie jak cos bedzie pozniej leżeć.a zreszta kto ma siły na zdejmowanie jeansów ciążowych i przymiarki

Cytat:
Napisane przez lesyeux Pokaż wiadomość
No własnie też o tym słyszałam o tych bakteriach

ale mamy je wszędzie i błędne koło

oczywiście mam żelazko nawet by mnie bardziej zachywacło biało-różowe :P i będzie trzeba je odszukać i pokochać prasowanko

kiedyś tak zrobiłam, wycięłam mu z gazetek i kiełbasę, piwko, coca-colę, Michałki , pieczywko i powiedziałam:

Trzymaj, smacznego

ide pichcić grecką sałatkę i oglądac Top model

a już jutro albo po jutrze będzie IV część , tak lecimy

Ja kupiłam ostatnio zelazko z generatorem pary philipsa, idealnie prasuje, wprost sunie po ciuchach i tylko z 1 strony wystarczy prasowanie, nawet jeansów
Cytat:
dziewczyny nadrobiłam Was jakimś cudem i w wielu przypadkach śmiałam się sama do siebie nie mam siły cytować, bo za dużo dobrego napisałyście

Przyszedł mój zamówiony na allegro stanik: http://allegro.pl/elegancki-biustono...699367053.html

i wiecie co... do tego czasu zdążyły już mi trochę piersi urosnąć i gdybym mogła cofnąć czas, to zamówiłabym 70G. Mieszczę się jakoś, ale niedługo już nie będę.. Nałożyłam od razu z nadzieją, że trochę go "rozchodzę";P

Jakość super, materiał extra, bardzo wygodny. I mój pierwszy odpinany do karmienia Polecam

Ale śliczny hmmm tylko ciekawe jaki rozmiar będe miała podczas karmienia..

A teraz lubie chodzić i spac w torach sportowych z hm, jaka wygoda
mon9 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-17, 23:18   #4460
jalouse
Wtajemniczenie

Cytat:

U mnie nawet jak mala kopie przed, to szybko w czasie seksu usypia. Mysle, ze Twoja tez zostanie ukolysana.
jalouse jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 01:03   #4461
mon9
Zakorzenienie

Kurde gdzie w Warszawie mozna jechać na ostry dyżur nocy..? Cały czas mam te skurcze....
mon9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 05:42   #4462
marcia45
Zadomowienie

mon9 moim zdaniem każdy szpital. Na przyszłość:

Warszawska Informacja Medyczna 0 800 777 770 Warszawska Informacja Medyczna jest dostępna pod numerem telefonu 0-800 777 770 i zawiera adresy szpitali warszawskich gdzie można uzyskać pomoc medyczną dla dorosłych, dzieci i młodzieży w zakresie laryngologii, okulistyki i chirurgii urazowej. Warszawska Informacja Medyczna jest bezpłatna dla osób z niej korzystających.

Mam nadzieje, że pojechałaś i to nic poważnego.

Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam

7.7.2012 godz 17
7.3.2015 moje druga miłość

Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
marcia45 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 06:26   #4463
gosiaczek221
Raczkowanie

a ja witam się z rana kolejnego szarego dnia niestety nie będzie mnie przez 2 dni, muszę po dokańczać niektóre sprawy a jeszcze praca więc ciężko będzie...
mon9 mam nadzieje że to nic poważnego, daj znać co u Ciebie

http://www.suwaczki.com/tickers/f2w33e3ky0rofqha.png
gosiaczek221 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 06:28   #4464
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mon9 Pokaż wiadomość
Kurde gdzie w Warszawie mozna jechać na ostry dyżur nocy..? Cały czas mam te skurcze....
Odezwij się co i jak wyszło u z Ciebie. Oby nic złego.

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-11-18, 06:32   #4465
smv
Zakorzenienie

Mon9 odezwij się!

Witam się z rana ja już po śniadaniu... Heh
Stary 2014-11-18, 06:56   #4466
MaMusKA29
Wtajemniczenie

Hej ja też się witam z rana,u mnie dzisiaj wietrznie i pochmurno.

Córka znowu chora tzn kaszel i katar idę dzisiaj do lekarza mam nadzieję że to tylko przeziębienie .

mon9 - mam nadzieję, że wszystko ok, ja też czasami mam takie skurcze ale przechodzą jak się położę, odezwij się
MaMusKA29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 06:58   #4467
smv
Zakorzenienie

A ja to chyba się wezmę za prasowanie bo cóż tu robić abo wyjść bo takie zimno wstrętne ;(
Stary 2014-11-18, 06:59   #4468
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
Mon9 odezwij się!

Witam się z rana ja już po śniadaniu... Heh
My jeszcze daleko do śniadania xd spać nie możesz ze tak szybko śniadanko?

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-11-18, 07:00   #4469
smv
Zakorzenienie

Zawsze tak mialam że pierwsze co robię jak wstanę to śniadanie
Poza tym to wstaje razem z TŻ mu śniadanie zrobić a on wtedy z psem wychodzi
Stary 2014-11-18, 07:01   #4470
crystal25
Zakorzenienie

[QUOTE=mon9;48974972]Ja nie wiem czy to to, ale czuje takie bóle jak czasami przy okresie... Zaczynam sie denerwować... Te bóle zaczynaja sie w krzyżu i przechodzą na brzuch, pozniej odpuszcza, chwila przerwy i znowu i tak juz pół dnia wzięłam nawet dwie nospy i to te max i cały czas to jest.."..

I jeszcze mała nawet po cukierku nie chciała sie ruszać.. Ale cos poczułam niedawno, chyba sie ruszyła. Moze powinnam dosmzpitala jechać ale ja nienawidzę szpitali nigdy nie byłam i odsuwam zawsze myśl ze jest cos zle...

U mnie na szczęście tz gotuje, a jak mi sie cos zdarzy ugotować, od święta ogórkowa albo pomidorowa tak wcina i zachwala ze szok haha

Cytat:

Kochana ja to na zakupach byłam nawet 3 razy w tygodniu, jechałam przez centrum z pracy do domu imzawsze cos było po drodze plus klikanie kilku klik hehe

Z zakupami dla małej troszeczkę sie wstrzymuje, nie chce za dużo nakupić bo przeciez mniej wiecej co 3 mc jest zmiana rozmiaru i szkoda mi tyle tego kupowac sobie teraz prawie nic nie kupuje bo brzuch mi preszkadza w ocenie jak cos bedzie pozniej leżeć.a zreszta kto ma siły na zdejmowanie jeansów ciążowych i przymiarki

Ja kupiłam ostatnio zelazko z generatorem pary philipsa, idealnie prasuje, wprost sunie po ciuchach i tylko z 1 strony wystarczy prasowanie, nawet jeansów

Ale śliczny hmmm tylko ciekawe jaki rozmiar będe miała podczas karmienia..

A teraz lubie chodzić i spac w torach sportowych z hm, jaka wygoda
Posiadam takie zelazko z philipsa i nigdy go nie zdradze, prasuje perfekcyjnie Jesli sie tak martwisz, to moze zadzwon do swojej ginekolog dzisiaj i spytaj co o tym mysli Ciezko mi cos powiedziec, bo nic mnie nie boli, ale jak masz sie stresowac, to lepiej zadzwonic i niech ona powie czy to normalne, czy powinnas przyjechac.
Widze, ze chyba pojechalas. Oby to nic powaznego!!! :/

Edytowane przez crystal25
Czas edycji: 2014-11-18 o 07:02
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości