Miłośniczki Zary - część XLVI - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-18, 23:02   #3661
a34
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki Zary - część XLVI

Ja płaciłam 700 + rachunki za pokój w Krk.
Stary 2014-11-18, 23:04   #3662
Kamila96
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez assicka Pokaż wiadomość
No tutaj jest pewien dość skomplikowany aspekt niestety i dodatkowa komplikacja ze strony państwa ... ale nie miałam na myśli kredytów we frankach szwajcarskich branego przez ludzi zarabiającego w złotówkach - bo to dla mnie było nieporozumienie
ja też nie mówię o frankach.. zawsze istnieje spore prawdopodobieństwo i nie jesteśmy w stanie przewidzieć jak będzie zmieniać się, na przestrzeni lat, kurs waluty, w której zaciągniemy kredyt.
Kamila96 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 23:05   #3663
anciaahk
kosmitka

Cytat:
Napisane przez monimyszek Pokaż wiadomość
Wszystko zależy od metrażu, lokalizacji mieszkania etc itp.
Czyli jednak nie mam tylko pokoju? Uff kamień z serca.
Cytat:
Napisane przez martitkaa Pokaż wiadomość
Ancia nie musisz się tłumaczyć kto chciał to dobrze zrozumiał
Ja pamiętam jak pisałaś że jesteś z Olsztyna i mam świadomość że ceny są tam inne.
Dziękuję .

Też myślę, że kto chciał, to zrozumiał, już nie umiem ani jaśniej napisać, ani wyjaśnić.

U nas 1100-1200 zł to jest często jedna pensja, to nie wiem, gdzie by ludzie mieszkali. Polska C.

Oczywiście jak ktoś wynajmuje, to płaci dużo więcej, nie ma porównania, bo za 48m2 płacą mi z opłatami ok 1700 zł, ale mają w tym garaż.

Posłuchaj, jak mi prędko bije Twoje serce...
anciaahk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 23:07   #3664
assicka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kamila96 Pokaż wiadomość
ja też nie mówię o frankach.. zawsze istnieje spore prawdopodobieństwo i nie jesteśmy w stanie przewidzieć jak będzie zmieniać się, na przestrzeni lat, kurs waluty, w której zaciągniemy kredyt.
Doprecyzowałam w poprzednim poście, ale wkleję Takie zmiany teraz weszły w życie
Podam przykład - pilot zatrudniony powiedzmy w Lutfhansie chce kupić mieszkanie w Polsce na kredyt. Zarabia w Euro, więc w chwili obecnej nie dostanie kredytu w złotówkach - może jedynie w euro. I tu się zaczynają schody, bo musi mieć 40% wkładu własnego (podejrzewam, że przy jego zarobkach to pikuś), ale musi mieć współkredytobiorcę w Polsce, który zarabia w złotówkach więcej od pilota - to dla mnie paranoja...
Stary 2014-11-18, 23:12   #3665
sskers
batonik

=
Cytat:
Napisane przez teja1 Pokaż wiadomość
Za całe mieszkanie?! Mega taniocha, moi znajomi płacą po 550 za miejsce w dużym pokoju dwuosobowym, od 700zł za pokój pojedynczy, co uważam za masakrę. Kawalerka 1200-1500zł.
Ale ja mówię o własnościowym, nie wynajmie. Zaznaczyłam, że za dwie osoby, bo wiadomo że opłaty rosną wraz z liczbą lokatorów.

A, a jeśli chodzi o to mieszkanie sąsiada, to też miałam na myśli opłaty, bo ogólnie czyli wynajem + 450 zł czynszu + chyba prąd i woda. I to wychodzi właśnie ok 800 zł za dwie osoby. A za wynajem bierze chyba 1000zł. Ale spoko, ostatnio nabył nowych lokatorów, długoletnich..i po miesiącu zamordowali męża, żona z córką udają że tam nie mieszkały (na umowie był tylko on wpisany) i mieszkanie stoi puste, bo sprawa w toku

A powiedzcie mi, ten kredyt odnośnie walut dotyczy każdej kwoty? Jestem ciekawa, czy jak tato, który zarabia w euro będzie mógł wziąć jakiś niewielki kredyt (załóżmy na 5tys,), albo coś np. na raty?

Edytowane przez sskers
Czas edycji: 2014-11-18 o 23:21
sskers jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 23:13   #3666
fantastic
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iwonalodz Pokaż wiadomość
Ja kupowałam w aptece zmielone nasiona kozieradki, często apteki nie mają i wystarczy poprosić żeby sprowadzili, taniutkie to jest chyba ok. 3 zł. ja zalewałam łyżkę stołową nasion, 3/4 gorącej wody i odstawiałam do wystudzenia pod przykryciem. Potem przelewałam przez sitko i trzymałam w lodówce kilka dni aż do zużycia, choć często jeszcze było, to już po 3, 4 dniach wylewałam. Kozieradka bardzo fajnie też łagodzi wszystkie podrażnienia na skórze głowy czy na buzi. Niestety na dłuższą metę wysiadłam, rosół kojarzy mi się z jedzeniem, a ja pachnąca rosołem to już nie tego rosół wokół mojej buzi mnie przerósł

To widzę, że mamy podobne doświadczenie z tym, że dom mniejszy. Dopóki nie zmarł mój dziadek to posiadanie domu wydawało mi się fajne a potem to koszenie, grabienie liści oraz odśnieżanie ogrodu o powierzchni 1150 metrów jednak nie sprawia radości
Nikt z rodziny po tych "atrakcjach"nie chce tam mieszkać, a i sprzedać ciężko

Też tak myślałam, że domy się fajnie sprzedaje od ok. 3 lat szukamy kupca na zgrabną działkę w centrum miasta z domem, ale w strefie ciszy i w zamkniętej ulicy i posucha może teraz jakiś deweloper to kupi, bo się budują w pobliżu, ale zasadniczo, jak ktoś mi ze znajomych mówi, że fajnie mieć domek i go sprzedawać to nawet tego nie komentuję, bo działa mi to na nerwy

Gabi kochana czy to Ty pisałaś gdzieś, że ta bluzka Cię gryzie??

http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/ko...6p2345511.html

mierzyłaś ją gdzieś w Łodzi? czy on line zamawiałaś??
Dziękuję za wyczerpująca odpowiedź spróbuję jutro kupić i sprawdzę co zrobi z moimi włosami

jeśli chodzi o bluzkę to na każdego działa inaczej, mnie np. Nie gryzie

29.02.2016 - NOWY POST

założyłam Instagrama

fantastic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 23:16   #3667
user_k
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sskers Pokaż wiadomość
Słyszałam ostatnio o tym, że domagają się pomocy od Państwa, dopłat. A ja się pytam jakim prawem? Te miliony osób, które wzięły kredyty w złotówkach, spłacają dużo więcej niż Ci wyżej wymienieni i spłacą najpewniej więcej..czemu im nie pomagać? Biorąc kredyt w obcej walucie trzeba liczyć się z tym, że może podskoczyć rata.
Dokładnie tak myśleli wtedy, że są cwani

---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ----------

Cytat:
Doprecyzowałam w poprzednim poście, ale wkleję Takie zmiany teraz weszły w życie
Podam przykład - pilot zatrudniony powiedzmy w Lutfhansie chce kupić mieszkanie w Polsce na kredyt. Zarabia w Euro, więc w chwili obecnej nie dostanie kredytu w złotówkach - może jedynie w euro. I tu się zaczynają schody, bo musi mieć 40% wkładu własnego (podejrzewam, że przy jego zarobkach to pikuś), ale musi mieć współkredytobiorcę w Polsce, który zarabia w złotówkach więcej od pilota - to dla mnie paranoja...
To jest pokręcone gdzie on w rodzinie znajdzie Polaka z wyższą pensją
user_k jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 23:16   #3668
anciaahk
kosmitka

Cytat:
Asiu, może mieć nawet 5% wkładu i nie jest wymagany współkredytobiorca. Wszystko zależy od banku
Cytat:
A powiedzcie mi, ten kredyt odnośnie walut dotyczy każdej kwoty? Jestem ciekawa, czy jak tato, który zarabia w euro będzie mógł wziąć jakiś niewielki kredyt (załóżmy na 5tys,), albo coś np. na raty?
Zmiany dotyczą hipotek. Gotówki z tego co kojarzę bez zmian, ale o ratach nie wiem.

Stary 2014-11-18, 23:17   #3669
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

Cytat:
Aniu a co zawarte jest w tym koszcie?

A Ty mieszkasz w domu i nie masz żadnych opłat? Wodę, prąd, gaz, ścieki, masz za darmo?
1000 zł czynsz, 116-130 woda + śmieci ( czasem 9-10 kubików wody idzie ) 135 zł prąd miesięcznie ( płacę co 2 miesiące 270 zł ) no i od 90-650 zł za gaz w zależności od zużycia ( miesiąca ).

Stać nas na te opłaty, mój mąż się "gruntował" na rynku ( 5 miesięcy przed ślubem dostał wypowiedzenie ) po założeniu firmy więc nie chcieliśmy brać kredytu na 30 lat, bo nie wiedzieliśmy na czym stoimy a kredyt w sumie łatwo wziąć, gorzej spłacać.

Monia pisze, że wolałaby płacić ratę kredytu niż płacić taki czynsz. Owszem, też byśmy tak woleli, tylko jest jeden zasadniczy problem- 30 lat BEZWZGLĘDNEGO PŁACENIA. A nie mieliśmy stabilności finansowej. Jakby nie daj Boże coś się stało i ktoś z nas straciłby pracę/zdrowie to w najgorszym wypadku po prostu wyprowadzilibyśmy się do teściów i nie byłoby problemu- bez 30letniego długu i zlicytowanego domu. A nie chcieliśmy kupować klitki za 200 tyś jak może będzie okazja w przyszłości ( wtedy tak myśleliśmy ) kupić za 300-350 tyś dom. A dom to dom i nie ma dyskusji.

Jesteśmy 4 lata po ślubie, mamy plany z teściami, mamy mieszkanie na sprzedaż i cieszę się, że te 4 lata wynajmowałam mieszkanie i może wyrzucałam w błoto pieniądze, ale dzięki temu, że jest to przemyślana sprawa może obędzie się bez kredytu albo max 100 tyś- a za taką kasę na Śląsku ( w ładnym miejscu )kupisz 30 m2 kawalerkę a nie ukrywam, że nie nadajemy się do małego metrażu- teraz mieszkam w 100m2 i miejsca na styk
Bo kupować za "grosze" większe mieszkanie na zadupiu albo z widokiem na hutę, hałdę albo coś innego to żadna przyjemność mieszkania.

Edytowane przez UNIKALNA1983
Czas edycji: 2014-11-18 o 23:23
UNIKALNA1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 23:19   #3670
assicka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anciaahk Pokaż wiadomość
Asiu, może mieć nawet 5% wkładu i nie jest wymagany współkredytobiorca. Wszystko zależy od banku

Zmiany dotyczą hipotek. Gotówki z tego co kojarzę bez zmian, ale o ratach nie wiem.
Aniu, piszę PW
Stary 2014-11-18, 23:22   #3671
sskers
batonik

Cytat:

sskers jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 23:23   #3672
assicka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez user_k Pokaż wiadomość
Dokładnie tak myśleli wtedy, że są cwani

---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ----------

To jest pokręcone gdzie on w rodzinie znajdzie Polaka z wyższą pensją
Dokładnie
Stary 2014-11-18, 23:29   #3673
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

Cytat:
Dokładnie
Asia masz najzgrabniejsze nogi na wizażu i insta

Edytowane przez UNIKALNA1983
Czas edycji: 2014-11-18 o 23:30
UNIKALNA1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 23:37   #3674
anciaahk
kosmitka

Cytat:
Aniu, piszę PW
odpisałam
Cytat:
Powiem Ci zabiłaś mnie tym 800 zł za opłaty za mieszkanie własnościowe. To my jesteśmy z opłatami 1000 lat za murzynami na szczęście. U mnie wynajmujący 36m2 mają właśnie taką opłatę, ale to już z odstępnym dla mnie. I marudzą, że drogo. Ale to chyba jeszcze kwestia zarobków.

---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ----------

Cytat:
Napisane przez UNIKALNA1983 Pokaż wiadomość
1000 zł czynsz, 116-130 woda + śmieci ( czasem 9-10 kubików wody idzie ) 135 zł prąd miesięcznie ( płacę co 2 miesiące 270 zł ) no i od 90-650 zł za gaz w zależności od zużycia ( miesiąca ).

Stać nas na te opłaty, mój mąż się "gruntował" na rynku ( 5 miesięcy przed ślubem dostał wypowiedzenie ) po założeniu firmy więc nie chcieliśmy brać kredytu na 30 lat, bo nie wiedzieliśmy na czym stoimy a kredyt w sumie łatwo wziąć, gorzej spłacać.

Monia pisze, że wolałaby płacić ratę kredytu niż płacić taki czynsz. Owszem, też byśmy tak woleli, tylko jest jeden zasadniczy problem- 30 lat BEZWZGLĘDNEGO PŁACENIA. A nie mieliśmy stabilności finansowej. Jakby nie daj Boże coś się stało i ktoś z nas straciłby pracę/zdrowie to w najgorszym wypadku po prostu wyprowadzilibyśmy się do teściów i nie byłoby problemu- bez 30letniego długu i zlicytowanego domu. A nie chcieliśmy kupować klitki za 200 tyś jak może będzie okazja w przyszłości ( wtedy tak myśleliśmy ) kupić za 300-350 tyś dom. A dom to dom i nie ma dyskusji.

Jesteśmy 4 lata po ślubie, mamy plany z teściami, mamy mieszkanie na sprzedaż i cieszę się, że te 4 lata wynajmowałam mieszkanie i może wyrzucałam w błoto pieniądze, ale dzięki temu, że jest to przemyślana sprawa może obędzie się bez kredytu albo max 100 tyś- a za taką kasę na Śląsku ( w ładnym miejscu )kupisz 30 m2 kawalerkę a nie ukrywam, że nie nadajemy się do małego metrażu- teraz mieszkam w 100m2 i miejsca na styk
Bo kupować za "grosze" większe mieszkanie na zadupiu albo z widokiem na hutę, hałdę albo coś innego to żadna przyjemność mieszkania.
Aniu bardzo fajne podejście , szkoda że ja na takich wynajmujących nie mogę trafić, zmieniają mi się tak średnio co roku

Stary 2014-11-18, 23:42   #3675
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Cytat:
Aniu bardzo fajne podejście , szkoda że ja na takich wynajmujących nie mogę trafić, zmieniają mi się tak średnio co roku
studenci?
ja za studenckich czasów też zmieniałam często mieszkania, a później jakoś się zasiedziałam
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 23:48   #3676
Kamila96
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez a34 Pokaż wiadomość
Ja płaciłam 700 + rachunki za pokój w Krk.
to jak na Krk to mało.. moja znajoma za dwuosobowy pokój w Krk płaci podobnie.. w Katowicach jedynka kosztowała ją jakieś 200 zł mniej.
Stary 2014-11-18, 23:50   #3677
a34
Zakorzenienie

Cytat:
to jak na Krk to mało.. moja znajoma za dwuosobowy pokój w Krk płaci podobnie.. w Katowicach jedynka kosztowała ją jakieś 200 zł mniej.
Mało, a w samym centrum, bo byłam z polecenia No ale mieszkanie nie było w najwyższym standardzie
W centrum czyli 10 minut spacerem na rynek i na Wawel.

Edytowane przez a34
Czas edycji: 2014-11-18 o 23:52
a34 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 23:54   #3678
Kamila96
Zakorzenienie

Cytat:
Mało, a w samym centrum, bo byłam z polecenia No ale mieszkanie nie było w najwyższym standardzie
W centrum czyli 10 minut spacerem na rynek i na Wawel.
ona akurat pod samym Wawelem mieszka, ale mieszkanie też o niskim standardzie.
Stary 2014-11-18, 23:56   #3679
a34
Zakorzenienie

Cytat:
ona akurat pod samym Wawelem mieszka, ale mieszkanie też o niskim standardzie.
700 za miejsce w pokoju to sporo. Ja kojarzę, że ludzie płacili około 500 mniej więcej. Ale przyznaję, że się specjalnie tematem nie interesowałam, bo przez całe studia mieszkałam w jednym miejscu.
Stary 2014-11-19, 00:09   #3680
assicka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez UNIKALNA1983 Pokaż wiadomość
Asia masz najzgrabniejsze nogi na wizażu i insta
Aniu, kochana jesteś
Ale na żywo mam chude szczypiory, które na dodatek nie łączą się w łydkach a podobno to źle

---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ----------

Cytat:
odpisałam
Stary 2014-11-19, 00:11   #3681
a34
Zakorzenienie

Cytat:
Aniu, kochana jesteś
Ale na żywo mam chude szczypiory, które na dodatek nie łączą się w łydkach a podobno to źle
Mnie się tylko w kostkach łączą i nikt mi nie wmówi, że to źle
Stary 2014-11-19, 00:28   #3682
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Ja kupowałam w aptece zmielone nasiona kozieradki, często apteki nie mają i wystarczy poprosić żeby sprowadzili, taniutkie to jest chyba ok. 3 zł. ja zalewałam łyżkę stołową nasion, 3/4 gorącej wody i odstawiałam do wystudzenia pod przykryciem. Potem przelewałam przez sitko i trzymałam w lodówce kilka dni aż do zużycia, choć często jeszcze było, to już po 3, 4 dniach wylewałam. Kozieradka bardzo fajnie też łagodzi wszystkie podrażnienia na skórze głowy czy na buzi. Niestety na dłuższą metę wysiadłam, rosół kojarzy mi się z jedzeniem, a ja pachnąca rosołem to już nie tego rosół wokół mojej buzi mnie przerósł

To widzę, że mamy podobne doświadczenie z tym, że dom mniejszy. Dopóki nie zmarł mój dziadek to posiadanie domu wydawało mi się fajne a potem to koszenie, grabienie liści oraz odśnieżanie ogrodu o powierzchni 1150 metrów jednak nie sprawia radości
Nikt z rodziny po tych "atrakcjach"nie chce tam mieszkać, a i sprzedać ciężko

Też tak myślałam, że domy się fajnie sprzedaje od ok. 3 lat szukamy kupca na zgrabną działkę w centrum miasta z domem, ale w strefie ciszy i w zamkniętej ulicy i posucha może teraz jakiś deweloper to kupi, bo się budują w pobliżu, ale zasadniczo, jak ktoś mi ze znajomych mówi, że fajnie mieć domek i go sprzedawać to nawet tego nie komentuję, bo działa mi to na nerwy

Gabi kochana czy to Ty pisałaś gdzieś, że ta bluzka Cię gryzie??

http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/ko...6p2345511.html

mierzyłaś ją gdzieś w Łodzi? czy on line zamawiałaś??
Iwonka tak, kupilam ja w manu i tam.tez robilam zwrot.....gryzla mnie :-(
Stary 2014-11-19, 00:33   #3683
a34
Zakorzenienie

Asiu, zerknęłam i stwierdzam, że masz baardzo ładne nogi
Stary 2014-11-19, 01:43   #3684
Iwonalodz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fantastic Pokaż wiadomość
Dziękuję za wyczerpująca odpowiedź spróbuję jutro kupić i sprawdzę co zrobi z moimi włosami
Na pewno fajnie będzie Ci je odbijać od skóry i wyrosną nowe załagodzi jakieś krostki i ewentualne swędzenie, które czasem bywa od chemii, to zioło, więc sama natura ja bardzo lubiłam kozieradkę, ale smarowałam skórę wieczorem (nie przetłuszcza, nie obciąża włosów), ale potem ten zapach rosołu czułam na poduszce, przy twarzy hehe, no nie dałam rady przez zapach, a szkoda. Powodzenia!

Cytat:
Napisane przez fantastic Pokaż wiadomość
jeśli chodzi o bluzkę to na każdego działa inaczej, mnie np. Nie gryzie
O! Dziękuję to muszę w takim razie przymierzyć.

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
Iwonka tak, kupilam ja w manu i tam.tez robilam zwrot.....gryzla mnie :-(
Ech, dziś byłam i nie widziałam tylko czarną wersję bez wełny taka cieniutka i milutka i ją sobie kupię na pewno na %, ale tą szarą też bym chciała, bo cieplejsza ale gryzienia nie zniesę

Izunia kiedy będziesz w manu?? Może kawka w końcu?

Cytat:
Asiu, zerknęłam i stwierdzam, że masz baardzo ładne nogi
Ja też tak uważam
Dużo dziewczyn na tym wątku ( i nie tylko) to zgrabniachy ze ślicznymi nogami jednak moją ulubienicą bezkonkurencyjną jest Gabi posągowa figura i nogi idealne

NA PEWNO piszemy NA PEWNO oddzielnie!
NAPRAWDĘ piszemy NAPRAWDĘ łącznie!

Edytowane przez Iwonalodz
Czas edycji: 2014-11-19 o 01:44
Iwonalodz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-19, 06:24   #3685
martita_26
Zakorzenienie

Dzień dobry..

Cytat:
Napisane przez user_k Pokaż wiadomość
Od stycznia będzie sklep online HM.
Ale fajne.. Nareszcie!
martita_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-19, 08:12   #3686
Forget_me
Zakorzenienie

Hej
U Was też tak zimno? Chyba zima nadchodzi powoli
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-19, 08:13   #3687
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Na pewno fajnie będzie Ci je odbijać od skóry i wyrosną nowe załagodzi jakieś krostki i ewentualne swędzenie, które czasem bywa od chemii, to zioło, więc sama natura ja bardzo lubiłam kozieradkę, ale smarowałam skórę wieczorem (nie przetłuszcza, nie obciąża włosów), ale potem ten zapach rosołu czułam na poduszce, przy twarzy hehe, no nie dałam rady przez zapach, a szkoda. Powodzenia!

O! Dziękuję to muszę w takim razie przymierzyć.

Ech, dziś byłam i nie widziałam tylko czarną wersję bez wełny taka cieniutka i milutka i ją sobie kupię na pewno na %, ale tą szarą też bym chciała, bo cieplejsza ale gryzienia nie zniesę

Izunia kiedy będziesz w manu?? Może kawka w końcu?

Ja też tak uważam
Dużo dziewczyn na tym wątku ( i nie tylko) to zgrabniachy ze ślicznymi nogami jednak moją ulubienicą bezkonkurencyjną jest Gabi posągowa figura i nogi idealne
mnie akurat zapach kozieradki nie przeszkadza - uwielbiam rosol ;-) ale czuc gonpotem kilka dni w domu

Iwonka wiesz ze baaardzo ccetnie na kawe z Toba zawsze!!!!! moze w weekend mi sie uda cos.wygospodarowac, zostawic chlopakow samych
no i ogromnie dziekuje za meeega komplement :-*:-* to baaardzo mile tak od rana

dzien dobry wszystkim w te paskudna pogode - pada szaro buro i ponuro na dodatek dziec minpol nocy nie spal :-\
Stary 2014-11-19, 08:37   #3688
monimyszek
Zakorzenienie

Witajcie

aż się bałam dziś tutaj wchodzic, miłego dnia, lece do pracy
Stary 2014-11-19, 09:32   #3689
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monimyszek Pokaż wiadomość
Witajcie

aż się bałam dziś tutaj wchodzic, miłego dnia, lece do pracy
Dobry Monia
Dlaczego się bałaś?
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-19, 09:35   #3690
monimyszek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Dobry Monia
Dlaczego się bałaś?
Wczoraj Kochana tu było gorąco

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości