Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XIX) - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-19, 08:31   #3571
sylwietta1988
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XIX)

Witam sie znad pracowej kawki w zestawie z bagietką czosnkową :brzyda l:

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość

Mały waży 2200g. Lekarka powiedziała, że urodzę koniec grudnia/początek stycznia.
Jeśli jakimś cudem dotrwam do 20 stycznia czyli terminu z miesiączki to dobije do wagi 4kg Ale ja sama czuję że nie dotrwam tak długo.
Mam anemię i dostałam żelazo.
łoł, ale facecik rosnie a jak sie czujesz?

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość

Jak lezalam tu z Leosiem w tym samym czasie urodzil sie chlopczyk Szymon nigdy go nie zapomne to 4 dziecko matka palaczka pijaczka ojciec w wiezieniu nie bylo dnia bym o nim nie myslala dzis zapytalam o niego- matka go oddala ponoc chlopczyk mial farta i zostal szybkp adoptowany i ma cudnych rodzicow

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
dobrze, ze chłopczyk miał szczęście i ma teraz kochających go rodziców pomysec ile dzieci nie ma tyle szczęścia

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość

odnośnie bałamucenia to sylwietta jak tam żołnierze?

---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ----------

meneq Kuba już potroił wagę urodzeniową i dalej ciumka i w dzień i w nocy do zaśnięcia uu musi być, jak się przewróci i bardzo boli też, ogólnie w dzień bardzo dużo razy i w nocy różnie dziś np 6 razy
o Jezusie, szesc razy? szacun kobieto

co do żólnierzy to matko kochana, jakie ciacha, mezczyzni tacy ze och i ach, az pozałowałam ze jestem męzatka ale z Przemysla chłopaki byli niestety

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość

Z wizyty dowiedziałam się o tym że mam nadżerke. P. Doktor zrobiła cytologie i czekamy na wyniki-ale podobno nie mam spodziewać się niczego groźnego. Zobaczymy

Poza tym byłam w carrefourze po zabawki na święta i jestem zła jak diabli. Wszystko to co chciałam wybrane/przebrane NIE MA Z lego duplo zostały tylko pociągi które kosztowały 69 zł a mi zależało na tych zestawach za 30 zł.
Parking z samochodami to w ogóle jakieś widmo bo nawet ceny po nim nie znalazłam. Wzięłam książkę ale potem ją odniosłam bo nic więcej nie braliśmy a bez sensu było stać w kilometrowej kolejce tylko po to. No i zła jestem. Książki też były przebrane,a ich ceny były inne jak w gazetce (oczywiście wyższe).

Poza tym zgubiłam telefon,ale mąż poszedł go szukać i okazało się że jest w samochodzie na podłodze (nie wiem jak to się stało i kiedy). A jeszcze później chodziłam z otwartą torebką w markecie i zauważyłam to dopiero przy kasie
Jestem dziś zakręcona jak słoik ogórkow.

Zakupy uważam za nie udane
Cóż pozostaje mi teraz allegro bo nikt mi nie będzie z dzieckiem non stop zostawał. Dziś zakupy były przy okazji które nie wyszły :/

Za to Oskar ma dwie paki świątecznych pampersów Ale żeby nie było... I tu nie obyło się bez atrakcji. Policzono nam za trzy! Po odejściu od kasy sprawdziłam rachunek i oczywiście było źle nabite. 50zł byłoby już nie nasze gdybym nie miała głowy na karku.
trzymam kciuki za dobre wyniki ja na all tak zaszalałam , ze cała wypłate z tego miesiąca przehulałam na jakies popierdółki do domu i dla siebie i dla tzta i dla małego.... powiedział M., ze jak jeszcze raz go kurier obudzi tyle co sie po nocy położy to namiot za domem rozbije
Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość

Moje dziecko zjadlo dzis w zlobku wszystkie posilki
Sniadanie (platki z mlekiem), zupke, drugie i podwieczorek.
W domu dziubie po 2-3 lyzeczki...

W ogole mam wrazenie, ze tam jest zupelnie innym dzieckiem.
Ladnie chodzi za weza (z nami za reke nie chce), zasypia po poglaskaniu (w domu nie da rady, od razu schodzi z lozka), je....

A wybieganie z sali z "mamaaaaaa" na ustach i rzucanie sie w ramiona jest po prostu rozwalajace

Dzis byl ponad 7h.
Gdyby nie te placzki przy przyprowadzaniu go to byloby idealnie!
Zuch chlopak mnie sie wydaje, ze to po prostu wpływ innych dzieci- Kubuś "małpuje" ich zachowania i dlatego tak pieknie wszystko ogarnia
Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość

Ej, ja tylko w tych kupuję W mieście są dwa chińczyki i śmigam co jakiś czas, tylko jedne jegginsy mam z tesco
ja sobie ostatnio taką bluzeczke tam kupiłam, ze jarałam sie cały dzien zakupem jeszcze przecena była na wszystko minus 30%
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-19, 08:38   #3572
ewulkaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Zaczynm rodzic!!!!!!

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaa!!!!!!!!normalnie aż mnie ciary przeszły i łezka w oku pojawiła. Jestem taka podekscytowana!

Marinka - czekamy na ciebie!!!

Marsi - powodzenia!!!

ps. aż z wrażenia zalogowałam się w pracy, ciekawe czy burę dostanę

najszczęśliwsza
Anulka 2.02.2013
ewulkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-19, 08:42   #3573
hope01
Zakorzenienie

Marsi kciukasy!!!!!!
MArinko czekamy wszystkie!!!!

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-19, 08:44   #3574
Debrah
Zakorzenienie

Ma ktoś taki egzemplarz dziecka które nie trawi spinek (często) i gumek (zawsze) i chodzi z rozwianym wlosem? Czesanie lali itp nie pomaga. A długie ma już i taki fajny kucyk by był... no i ciągle nic nie widzi przez to.

Nawijka: o Kurde ta zabawa może faktycznie zabić naklejki: P
Inna rzecz ze trudno je zniszczyć w sensie rozerwać, myślałam że porwie połowę od razu A póki co żyją wszystkie
Chociaż w sumie u nas nigdy nie było fazy np na darcie książek, raz utrwala stronę i nie była zadowolona.
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-19, 09:29   #3575
hope01
Zakorzenienie

o, się naprawił...

Stary 2014-11-19, 09:30   #3576
misiaeel
Wtajemniczenie

dzień dobry

marsi czekamy na Marinkę

szaja możesz mi polecić jakąś kasę sklepową (zabawkową;p) bo mój siostrzeniec sobie zażyczył

gojka straszne to taki młody człowiek:/

mika też czytałam o tej dziewczynce to był 26 tydzień chyba

Aniołki[*][*]25.01.2012
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-19, 09:33   #3577
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
hej!
Sylwietta - mamy identyko tor policyjny i identyko sokowirowke

pytanko:
Kuba od jakiegos czasubawi sie "na niby", mowi np ze bedziemy wozic na przyczepie bałdy słomy i idzie gdzies w kat, przynosi te wyimaginowane baldy i je wozi. albo teraz "sypie" pszenice na przyczepe albo zbiera do koszyka grzyby... itp. normalne to?
no i co z tym torem- bawi sie?
co do pogrubionego to mam nadzieje, ze tak bo Bartulo rozmawia ze zwierzetami - jak je ulozy do spania to po kolei nachyla sie nad kzdym "tawaj dryyyyyyn" (w wolnym tłumaczeniu:wstawaj bo ci budzik dzwoni), podaje mi wirtualne jablka znalezione na dywanie, poi zwierzeta niesistnieaca w pasnikach wodą i takie tam
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;48988847]Nawijko, aros ma opcję dostawy do kiosku ruch-u za 3zł [/QUOTE]a ja na poczte zamowiłam kolo pracy za 4 zł

Cytat:
kubson dopiero zasnal
jak mnie ktores jutro zapyta czy sprawdzialm klasowki/kartkowki itd to zatłuke na miejscu

nagram jeszcze plytki na probny sprawdzian i spylam na arosa
mlody wczoraj buszował do 22.45, az mnie spanie zmoglo kolo niego i w opakowaniu sie obudziłam po polnocy i dopiero wtedy poszłam sie obrabiac do lazienki
Cytat:
Napisane przez YellowSheep Pokaż wiadomość

Iffonka gratulacje! Aż wspomnienia wracają...

No i kciuki dla marsi

U nas do bani. Dalej nie znaleźliśmy rozsądnego mieszkania, z tż wszystko się sypie (chociaż już nie bardzo jest co) do tego moja rodzina niby jest po mojej stronie ale mnie obwinia za zaistniałą sytuację więc wsparcia zero, nawet pogadać nie mam z kim

T. ostatnio wparowali celem malowania mieszkania (sprzedają) i nie rozumieli dlaczego ja się nie zgadzam. Niestety ale chyba niespełna dwuletnie dziecko nie powinno wdychać farby? - obrazili się. Kupili Młodemu prezent, jeszcze z tekstem "jak rodzice zobaczą co kupiliśmy to nas zabiją". Nie chce któraś mega dużego traktora z przyczepą, takiego na pedały? Nie wiem co z tym robić, karton zajmuje pół kuchni, przecież mi dziecko nie będzie po mieszkaniu jeździć... a kosztował 3 stówy wiecie, nie, żebym była wybredna ale przecież takie coś nie nadaje się do mieszkania. Takie fajne rzeczy można kupić i wcale nie aż takie drogie, ale oni muszą pokazać że kasę mają niech sobie ją w tyłek wsadzą...

Przepraszam, że ja tak wpadam z czymś od siebie tylko czasem, czytam na bieżąco. Nie mam nic sensownego do napisania na moim obecnym życiowym zakręcie
trzymam mocno kciuki za wyprotowanie sytuacji okolodomowej
a z prezentem to fakt- przykozaczyli jak dzik w sosne..... pokazówka sie liczy......
Cytat:
e

czyli moje dziecko jest jedna wielka chodzaca prochnica
no leże i kwicze, niezawodna
Cytat:
Zaczynm rodzic!!!!!!

kochana trzymam kciuki za szybką akcje, Marinko uwijaj sie
Stary 2014-11-19, 09:35   #3578
litllesweetangel
Lurker ;)

Cytat:
Napisane przez ewulkaaa Pokaż wiadomość
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaa!!!!!!!!normalnie aż mnie ciary przeszły i łezka w oku pojawiła. Jestem taka podekscytowana!

Marinka - czekamy na ciebie!!!

Marsi - powodzenia!!!

ps. aż z wrażenia zalogowałam się w pracy, ciekawe czy burę dostanę
Nigdy nie logowalam sie w pracy ani nie wchodzilam wizaz :P Zawsze mialam schiza, ze panowie z IT pozniej beda sobie czytac moje posty

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
Witam sie znad pracowej kawki w zestawie z bagietką czosnkową :brzyda l:

łoł, ale facecik rosnie a jak sie czujesz?

dobrze, ze chłopczyk miał szczęście i ma teraz kochających go rodziców pomysec ile dzieci nie ma tyle szczęścia

o Jezusie, szesc razy? szacun kobieto

co do żólnierzy to matko kochana, jakie ciacha, mezczyzni tacy ze och i ach, az pozałowałam ze jestem męzatka ale z Przemysla chłopaki byli niestety

trzymam kciuki za dobre wyniki ja na all tak zaszalałam , ze cała wypłate z tego miesiąca przehulałam na jakies popierdółki do domu i dla siebie i dla tzta i dla małego.... powiedział M., ze jak jeszcze raz go kurier obudzi tyle co sie po nocy położy to namiot za domem rozbije

Zuch chlopak mnie sie wydaje, ze to po prostu wpływ innych dzieci- Kubuś "małpuje" ich zachowania i dlatego tak pieknie wszystko ogarnia

ja sobie ostatnio taką bluzeczke tam kupiłam, ze jarałam sie cały dzien zakupem jeszcze przecena była na wszystko minus 30%
Ja ogolem nie zwiazalabym sie nigdy z munudrowym ale przyznam, ze na wojskowych lubie sobie popatrzec tez

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Ma ktoś taki egzemplarz dziecka które nie trawi spinek (często) i gumek (zawsze) i chodzi z rozwianym wlosem? Czesanie lali itp nie pomaga. A długie ma już i taki fajny kucyk by był... no i ciągle nic nie widzi przez to.

Inna rzecz ze trudno je zniszczyć w sensie rozerwać, myślałam że porwie połowę od razu A póki co żyją wszystkie
Chociaż w sumie u nas nigdy nie było fazy np na darcie książek, raz utrwala stronę i nie była zadowolona.
U nas zrobienie kitki graniczy z cudem. Jak juz sie uda to albo sama zdejmuje gumke albo tarza sie tak, ze wszystko rozwalone. W zlobku np. jest zakaz spinek na glowie, niewygodnych kitek, kolczykow.

Aaaa Marsi kciukasy za Marinke! Sie pospieszyla jeden dzien dziewczyna :P

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-19, 09:43   #3579
sylwietta1988
Zakorzenienie

A ja dzis w biedrze widzialam kuchenki dziewczynskie i wydawały sie naprawde solidne, ale stwierdziłam, ze genderowac Bartula nie bede

No i co- wchodze w alejke a tam pamperów w promo do sufitu- polowa w romiarze 5 a ja bez kasy a w domu wczorajsza paczka kupiona po normalnej cenie nosz kuwa, moje skąpstwo wlasnie dostało pstryczka w nos

---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ----------

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
Nigdy nie logowalam sie w pracy ani nie wchodzilam wizaz :P Zawsze mialam schiza, ze panowie z IT pozniej beda sobie czytac moje posty
a ja sobie brykam bezkarnie zresztą, jak wszyscy tutaj sie odwali to co jest do zrobienia a potem hulaj duszo zyc nie umierac w tym muzeum, szkoda tylko ze zadnej szansy na zatrudnienie nie ma juz teraz wiem, ze od 1 stycznia mam umowe zlecenie na miesiąc tylko- za takie pieniądze ze dobrego prezentu Bartulowi nie kupie no ale to warunek odbywania stazu jest

---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------

a moja znajoma wlasnie dała córce na imie Irenka

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ----------

Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość
Uff, łóżka odpadają, bo nie mają szuflad Ale szukam jakichś pudeł(ek) (mimo że mamy chyba 6)
Ja na wiosne bede młodemu pokoik robic, ale o klita jest 2x3m wszystko na wymiar bedzie robione bo chce zeby mial przestrzen do zabawy (przestrzen ) a jednoczesnie gdzies musze upchac jego graty i ciuchy
Stary 2014-11-19, 09:44   #3580
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:

Moja córa.
Grzywkę podcinam więc coś widzi.

Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-19, 09:50   #3581
ezzo
Zadomowienie

Aaaaaaaaaaa marsi kciuki za was obie !!! Czekamy na wieści.

gojka dzieki za odpowiedz, tez tak wlasnie mysle, ze zrobimy dla niej albo laurke i do tego jakieś czekoladki.
ezzo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-19, 09:50   #3582
sylwietta1988
Zakorzenienie

HJE, a jak sprawa Waszego samodzielnego mieszkania? Bo chyba cos ucichło? albo ja przegapilam w czasie nieobecnosci.....

Cytat:
Napisane przez gojka24 Pokaż wiadomość

Paulina coraz gorszy ma kaszel, bez lekarza sie chyba nie obędzie, oby tylko do szpitala nie trzeba było iść.
zdrówka

Cytat:

no prosze Cie, przecie to bylo godpodarstwo! GOSPODARSTWO!!! czyli cos czego Kubson nie przepusci!
musialy byc wszystkie, co do ostatniej kaczuszki
by sie nasze chłopaki zgadali mlody wczoraj do łozka zniósł cztery krowy, barana i gumową kąpielową kaczke oswiadczajac mi, ze "pią Bambuniem" (spią z Bartuniem), rozłozył na poduszce i w gescie bezradnosci załamał rece bo "Bambun nie ma pac" (Bartus nie ma dzie spac), wyłozyłam sie ze smiechu

Edytowane przez sylwietta1988
Czas edycji: 2014-11-19 o 09:51
Stary 2014-11-19, 09:53   #3583
jakajakaja5
Raczkowanie

Hej Marsi urodziła zdrową Marinkę 3800 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jakajakaja5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-19, 09:54   #3584
Ultra81
Rozeznanie

Cześć dziewczyny!

Nasza kochana niezawodna Sylwietta przyniosła mi dziś rano na fb piękne newsy - Iffonka, gratulacje!!! Marsi - trzymam kciuki!!!

Przepraszam, że Was zaniedbuję ostatnio
U nas spoko, udało się sprzedać jedno mieszkanie, dogrywamy umowę przedwstępną, tak więc będzie za co urządzić chatę Jak tylko mam chwilę, buszuję w necie i wybieram - z grubsza koncepcję już mam.

W pracy posypało się zlecenie za zleceniem, sporo na etapie wyceny dopiero, ale ogólnie sama w szoku jestem. Oby się to tylko fajnie przełożyło na kasę

Mycha szaleje - skacze, robi fikołki i szpagaty oraz się wspina. Na dłużej zatrzymują ją książki, więc zrobiłam ostatnio zakupy za stówkę w Arosie (widziałam, że Wy też ). Ogólnie ma chyba z 70 książek już. Lubi, jak się jej czyta, sama "czyta", lubi kolorować (a raczej gryzmolić).

Troszkę Was nadrobiłam, więc widziałam, że była dyskusja na temat zabawek - Młoda ma naprawdę dużo, ale połowa nieużywana, a raczej używana od wielkiego dzwonu. Jak się będziemy przeprowadzać, zrobię czystki i kupię jej jakieś fajne skrzynie na zabawki.

Debrah - co do gumek i spinek to moja tak ma, że nie znosi - ściąga od razu. Na szczęście jeszcze jej włosy nie włażą do oczu, więc jakoś dajemy radę. Toleruje jedynie opaski, a i te najlepiej wtedy, kiedy ja tez mam. Wtedy pokazuje na mnie i mówi "mama ma" oraz na siebie i mówi "mam", z taką dumą Oczywiście opaski nakłada sobie sama i wygląda wtedy jak Sylwester Stallone w Rambo 1.

Spadam, o 10:00 spotkanie mam. Buziaki!!!

MARSI - GRATULACJE!!!

Edytowane przez Ultra81
Czas edycji: 2014-11-19 o 09:57
Ultra81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-19, 09:55   #3585
sylwietta1988
Zakorzenienie

Aha, z Ultrą rozmawiałam (hmmm, chyba zbyt szumnie powiedziane- wymieniłam kilka zdan, tudziez rownowazników zdan) na fb, przekazuje pozdrowienia, stara sie podczytac jak ma chwile a rzadko ma chwile bo:
stara sie o kredyt, dogrywa umowe przedwstepną na dom, jest zawalona projektami w pracy, sprzedaje mieszkanie a Mycha szoguni jak to Mycha. W kazdym razie obiecała, ze wróci jak sie uspokoi ten kolowrót wokół niej.

Mam wrazenie, ze sama do siebie gadam Do roboty by sie szło, do roboty

---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

Cytat:
Napisane przez jakajakaja5 Pokaż wiadomość
Ja pierdziele, ale sie uwinęłą!!!!! GRATULACJE dla Marsi i czekam na foto malutkiej klask i:

Ha, Ultra, ale sie zdublowałysmy
Stary 2014-11-19, 09:56   #3586
jakajakaja5
Raczkowanie

Wybaczcie że nic nie pisze ale tak mnie wkurza ten tel. I internet ledwo co chodzi

Ale jak juz piszę to GRATULUJĘ IFFONKA ŚLICZNEGO SYNUSIA
Stary 2014-11-19, 09:58   #3587
sylwietta1988
Zakorzenienie

.
Stary 2014-11-19, 09:59   #3588
jakajakaja5
Raczkowanie

Marsi pewno nie ma teraz głowy do dodawania zdjęć wiec pewno nie obrazi się jak ją wręcze :p
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20141119_090809.jpg (76,1 KB, 87 załadowań)
Stary 2014-11-19, 10:03   #3589
misiaeel
Wtajemniczenie

marsi GRATULACJE, Marinka cudna:l ove:

Aniołki[*][*]25.01.2012
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-19, 10:05   #3590
nafiyqa
Zakorzenienie

Pedze z zakupow, zeby Wam info sprzedac, a tu widze, ze mnie JAKA ubiegla!

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-19, 10:07   #3591
litllesweetangel
Lurker ;)

Cytat:
A ja dzis w biedrze widzialam kuchenki dziewczynskie i wydawały sie naprawde solidne, ale stwierdziłam, ze genderowac Bartula nie bede

No i co- wchodze w alejke a tam pamperów w promo do sufitu- polowa w romiarze 5 a ja bez kasy a w domu wczorajsza paczka kupiona po normalnej cenie nosz kuwa, moje skąpstwo wlasnie dostało pstryczka w nos

---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ----------

a ja sobie brykam bezkarnie zresztą, jak wszyscy tutaj sie odwali to co jest do zrobienia a potem hulaj duszo zyc nie umierac w tym muzeum, szkoda tylko ze zadnej szansy na zatrudnienie nie ma juz teraz wiem, ze od 1 stycznia mam umowe zlecenie na miesiąc tylko- za takie pieniądze ze dobrego prezentu Bartulowi nie kupie no ale to warunek odbywania stazu jest

---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------

a moja znajoma wlasnie dała córce na imie Irenka

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ----------

Ja na wiosne bede młodemu pokoik robic, ale o klita jest 2x3m wszystko na wymiar bedzie robione bo chce zeby mial przestrzen do zabawy (przestrzen ) a jednoczesnie gdzies musze upchac jego graty i ciuchy
Ej no co Ty, myslalam, ze masz taki staz z gwarancja zatrudnienia

Wiesz, u mnie to byla firma elektroniczna, panowie z IT mieli dostep do wszystkiego wlacznie z moimi rozmowami z Tz na poczcie

Cytat:
Marsi pewno nie ma teraz głowy do dodawania zdjęć wiec pewno nie obrazi się jak ją wręcze :p
Slodka O ktorej urodzila? Kurde ale to szybko poszlo!

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
Stary 2014-11-19, 10:12   #3592
Delicjanka
Zakorzenienie

Huurraas gratulacje ***)))))) ach

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-19, 10:15   #3593
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
Ej no co Ty, myslalam, ze masz taki staz z gwarancja zatrudnienia
ja tez tak myslałam i zeby bylo jeszcze śmieszniej nie mam stazu z Eures gdzie od kwoty 997 zł nie odbijają ani złotówki tylko normalny z pupu, w tamtym miesiacu dostałam 853zł i 47 groszy :brzyda l:

MARINKA, jakaś Ty słodziutka
Stary 2014-11-19, 10:21   #3594
hope01
Zakorzenienie

MArsi gratuluję!
Cudooowna Marinka

Stary 2014-11-19, 10:24   #3595
litllesweetangel
Lurker ;)

Cytat:
ja tez tak myslałam i zeby bylo jeszcze śmieszniej nie mam stazu z Eures gdzie od kwoty 997 zł nie odbijają ani złotówki tylko normalny z pupu, w tamtym miesiacu dostałam 853zł i 47 groszy :brzyda l:

MARINKA, jakaś Ty słodziutka
Lool to gdzie Ty oczy mialas jak papiery podpisywalas

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
Stary 2014-11-19, 10:29   #3596
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
Lool to gdzie Ty oczy mialas jak papiery podpisywalas
Wiesz, dla mnie dobre i to, siedze sobie tu spokojnie jak u Pana Boga za piecem, do ludzi wyszłam, od małego troche oddechu złapałam ( bo czasami nerwy na postronkach były), takze nie załuje, Tż mi finansuje dojazd takze w plecy nie jestem za bardzo.
Stary 2014-11-19, 10:36   #3597
litllesweetangel
Lurker ;)

Cytat:
Wiesz, dla mnie dobre i to, siedze sobie tu spokojnie jak u Pana Boga za piecem, do ludzi wyszłam, od małego troche oddechu złapałam ( bo czasami nerwy na postronkach były), takze nie załuje, Tż mi finansuje dojazd takze w plecy nie jestem za bardzo.
Niby tak ale lipa, ze pozniej wracasz do punktu wyjscia.
A maz jak? Grzeczny? Nie pyskuje?

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
Stary 2014-11-19, 10:38   #3598
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
Zaczynm rodzic!!!!!!

Relacja na zywo. Powodzenia dziewczyny!
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-19, 10:41   #3599
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:

Moj co prawda w spinkach nie gustuje (choc malpuje mnie i opaske naklada czasem :P ), ale uczesac sie nie da. A ze wlosy ma dluuugie to...

Co do naklejek - tak, porwac je ciezko, ale przez Kubusiowe zabawy sa pogiete i tak ladnie juz nie przylegaja. Zwlaszcza ze synek czesto powtarza swoj nowy sposob na zabawe ale ja je dzielnie "prasuje

Cytat:

by sie nasze chłopaki zgadali mlody wczoraj do łozka zniósł cztery krowy, barana i gumową kąpielową kaczke oswiadczajac mi, ze "pią Bambuniem" (spią z Bartuniem), rozłozył na poduszce i w gescie bezradnosci załamał rece bo "Bambun nie ma pac" (Bartus nie ma dzie spac), wyłozyłam sie ze smiechu
O mammmoooo

MALA, taaak, wtedy mnie w biegu lapalyscie
wczoraj przy przewijaku wiec stad to pisanie na raty.

Swoja droga jak my rodzilysmy to nie mialam super wypasionego smartfona z internetem i znalezc wtedy natychmiastowy (co byscie za dlugo nie czekaly ) dostep do neta to bylo wyzwanie

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-19, 10:45   #3600
meneq
Zakorzenienie

Cytat:

Gratulacje!
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości