|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Rossmann cz. XXIV
Cytat:
Ok, karm dalej swojego yorka karmą bez mięsa, z piór drobiowych i zbożami. Zgadza się, każdy pies jest inny, ale psy jako gatunek - z natury powinny jeść mięso, a nie zboża. Zbóż psy nie trawią - co zostało potwierdzone w wielu badaniach - nie wymyśliłam sobie tego ![]() Oczywiście, że nie każda karma służy każdemu psu, bo jak już zauważyłaś każdy pies jest inny. Dlatego właśnie należy dobierać karmę indywidualnie pod psa - z marek premium masz dość duży wybór. Ale skoro wolisz karmić psa piórami i zbożami Skoro twój pies miał problemy to powinnaś dołożyć wszelkich starań, aby odnaleźć składnik, który mu szkodzi. Właśnie spojrzałam na skład royal gastro - na pierwszych miejscach ryż, mąka drobiowa, tłuszcz zwierzęcy i kukurydza. Rewelacja - karma składająca się głównie z ryżu Edytowane przez 201605061000 Czas edycji: 2014-11-22 o 00:10 |
|
|
|
|
#4112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tak mi wyszedł odwyk od rossmanna
|
|
|
#4114 | |
|
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°
|
Cytat:
![]() U mnie były tylko "Hydro" i zastanawiałam się czy żółtego tylko nie ma w asortymencie, czy może coś przegapiłam i go wycofali ze sprzedaży.
|
|
#4115 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oho widze, ze problem mojego yorka z brzuszkiem dość zbudził zainteresowanie ![]() mój je od paru dni Royal i nic mu nie jest jak Twojemu(oczywiscie musze też mu dawać co innego ale na pewno nie kurczaczka bez skóry bo wtedy ma biegunke niestety) Cytat:
|
|
#4116 | ||
|
Makeup challenge winner
|
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...am.html&next=1 Einstein Lip Therapy, niestety w słoiczku http://ezebra.pl/product-pol-3021-EI...AM-DO-UST.html Lovely, Natural Lip Stick https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...em.html&next=1 Cytat:
Dotychczas jeszcze nie wynaleziono zastępnika dla soli aluminium (ałun to nic innego jak ich mineralna wersja).
Art is never finished, only abandoned. Leonardo da Vinci Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2014-11-22 o 08:29 |
||
|
|
|
#4117 | |||
|
luckygirl
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4118 |
|
Konto usunięte
|
Skład deo Natur Vital:
water, glycerin, triethyl citrate, cetearyl olivate, cetearyl alcohol, calendyla officinalis flower extract, salvia officinalis leaf extract, dipotassium glycyrrhizate sorbitan olivate, etylhexylglicerin, carbomer, citric acid, parfum, alpha-isometyl ionone, farnesol, limonene, linalool, sodium benzoate, potasium sorbate. Kurcze zdawało mi sie że skład jest krótszy |
|
|
|
#4119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawe od kiedy cena produktu odnosi się do jego wartości. Tak samo jak len mielony odtłuszczony - produkt pozbawiony najważniejszego składnika odżywczego jakie posiada siemię lniane czyli tłuszczów - cena: prawie 2x wyższa od zwykłego, nie odtłuszczanego siemienia lnianego. Ale na tym lepiej skończmy ten offtop.
|
|
#4120 | ||
|
Zadomowienie
|
no pewnie że tak, też uwielbiam
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
---- Dzięki dziewczyny za pomoc
|
|
#4121 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4122 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez bleuclair Czas edycji: 2014-11-22 o 10:44 |
|
|
|
|
#4124 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
U mnie sprawdza się pomadka z lovely w sztyfcie (żółta i niebieska leży zawsze na samym dole w dziale z pomadkami ochronnymi) oraz neutrogena z maliną nordycką ( grubsza warstwa na noc i rano jest dużo lepiej). Niezła jest też zwykła wazelina oraz zwykły krem nivea ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#4125 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;49033347]O, naprawdę?
Ostatnio każda forma relaksu ułatwiającego zasypianie jest mi potrzebna, niestety [/QUOTE]To wez fioletowego johnsona tylko chyba zniknęly zele i plyny dla doroslych. Wiec ja kupuje dla dzieci
|
#4126 |
|
Przyczajenie
|
a ja mam pytanie trochę z innej półki
![]() możecie mi coś polecić z rossa na prezent dla chłopaka? jakiś balsam/perfum? dużo funduszy nie mam i z tym problem. |
|
|
|
#4127 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4128 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Polecam la rive cash, la rive hitfire, la rive cabana. To sa odpowiedniki oryginalnych perfum, a w naturze dorwiesz tez zestawy za ponad 20zl a w biedrze ten cabana jest za 18
|
|
|
|
|
#4130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4132 |
|
Przyczajenie
|
Nie ma w mojej okolicy natury:-/ a kupowanie takich podrob to chyba nie za dobry pomysl
|
|
|
|
#4133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jego kolega jak wywachal jedne z nich to myslal ze tz ma jakies ze stanow i poprosil zebym tez temu koledze kupila Tztowi bratu kupilam tez tylko inny zapach ale tez jest zadowolony. Ja w sumie tez a mam 3flakony z la rive. Mamie chcialam kupic na swieta odpowiednik euphorii bo 100zl za perfumy nie widzi mi sie ale jednak kupie co innego ![]() A jak juz chcesz jakies oryginalne to ladne sa bruno bannaniego tylko hmm takie w zielen wpadajace Edytowane przez Czekoladowe_Serce Czas edycji: 2014-11-22 o 12:07 |
|
|
|
|
#4134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Możesz też sięgnąć po Ave - w Biedrze będą zestawy (deo i żel) po 20 zł niecałe od 27 listopada
|
|
|
|
|
#4136 |
|
luckygirl
|
byłam, kupiłam ten isanowy płyn do kąpieli. Capnelam tez ostatnie isanowe mydelko z pingwinem
|
|
|
|
#4137 |
|
Rozeznanie
|
Jakiś czas temu zachwalałyście tutaj jakieś serum do twarzy chyba z Bielendy ?
Jesli Ktoś kojarzy to jak ono si dokładnie nazywało?
|
|
|
|
#4138 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
|
|
#4139 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:40.

Skoro twój pies miał problemy to powinnaś dołożyć wszelkich starań, aby odnaleźć składnik, który mu szkodzi. 

tp

Ciekawe od kiedy cena produktu odnosi się do jego wartości. Tak samo jak len mielony odtłuszczony - produkt pozbawiony najważniejszego składnika odżywczego jakie posiada siemię lniane czyli tłuszczów - cena: prawie 2x wyższa od zwykłego, nie odtłuszczanego siemienia lnianego. Ale na tym lepiej skończmy ten offtop.

[/QUOTE]

Jesli Ktoś kojarzy to jak ono si dokładnie nazywało?