Czerwcowe Mamusie 2015, cz. II :) - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-22, 08:47   #751
mycha_818
Zadomowienie

Dot.: Czerwcowe Mamusie 2015, cz. II :)

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
Jestem wściekła na siebie bo zrobilam cos czego nie powinnam. Wczoraj było mi tak zimno ze twlepalam się w dwóch swetrach i zrobilam sobie dość ciepła kąpiel choć wiedziałam ze jest nie zalecana. Efekt jest taki ze od kąpieli do teraz boli mnie brzuch i boje się czy cos złego się nie wydarzyło. Mam zle przeczucia.
Może to tylko taki zbieg okoliczności. Przecież brzuch często boli w ciąży i nie jest to zły objaw. To w miarę normalne.
Z drugiej strony uważam, że nie powinno się bagatelizować własnych odczuć i lepiej to sprawdzić. Kto wie lepiej niż kobieta. Tym bardziej taka, która już rodziła i potrafi odczytać niektóre sygnały.
mycha_818 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-22, 09:08   #752
gabisun
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Soleil_Rouge Pokaż wiadomość
Hej laski!
Zaraz będą mnie kły - standardowe ciążowe badania + markery.
Nic jeszcze nie jadłam bo trzeba zbadać cukier na czczo i w głowie mi się kręci i zaczyna mnie mdlić

Wiesz, to nawet nie było takie trudne. Wiedziałam że ją zostawiam w dobrych rękach, dobrze jej u niani - spędza czas z innymi dziećmi. A ja jak tylko zaczęłam pracować to pierwsze kilka minut było dziwnie a potem to już pełna satysfakcja i radość zresztą jak wracasz do pracy i wszyscy klienci traktują cie jak długo nie widzianego członka rodziny i przychodzą z prezentami dla dziecka to radość jeszcze większą się pojawia
to super, że tak dobrze to wspominasz kontakt dziecka z innymi dziećmi to bardzo fajna sprawa, dziecko się wiele uczy.

Tassia ja bym akurat nie łączyła tego bólu z kąpielą brzuch będzie bolał, macica się rozciąga. Mnie czasem boli jak małą podniosę, no ale tego nie uniknę.

gabisun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-22, 09:15   #753
rybkaa90
Zakorzenienie

Ja w nocy miałam silne skurcze żołądka myślałam, że zwymiotuje! coś okropnego! aż mi tchu zabrakło.

Kąpię się w wannie, nie mam prysznica. Woda jest raczej ciepła, nie wrzątek, ale wydaje mi się że siedząc pupą w zimnej wodzie byłoby jeszcze gorzej.

06.09.2014
rybkaa90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-22, 09:15   #754
tassia
Zakorzenienie

Tyle ze to taki dziwny bol. Przypomina mi ten w 9 miesiącu. Takie parcie na pęcherz. To nie żadne skurcze ani nic tylko to parcie plus bol w miejscu gdzie jest dzidziuś.
Mam nadzieje ze to moja psychika tak działa i wszystko jest ok.

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-22, 10:16   #755
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Soleil_Rouge Pokaż wiadomość
Hej laski!
Zaraz będą mnie kły - standardowe ciążowe badania + markery.
Nic jeszcze nie jadłam bo trzeba zbadać cukier na czczo i w głowie mi się kręci i zaczyna mnie mdlić

Wiesz, to nawet nie było takie trudne. Wiedziałam że ją zostawiam w dobrych rękach, dobrze jej u niani - spędza czas z innymi dziećmi. A ja jak tylko zaczęłam pracować to pierwsze kilka minut było dziwnie a potem to już pełna satysfakcja i radość zresztą jak wracasz do pracy i wszyscy klienci traktują cie jak długo nie widzianego członka rodziny i przychodzą z prezentami dla dziecka to radość jeszcze większą się pojawia
Z takie pracy to na pewno jest satysfakcja. Wspaniali ludzie

Tassia uspokoj się najlepiej, poloz na chwile i nie myśl o tej kąpieli. Może to stres, który sama sobie wkrecasz. Jak nie to jedz do lekarza, po co się denerwować cały weekend.

Witam w sobotę jedziemy dzisiaj oglądać mieszkanie, może nawet dwa, trzymajcie kciuki

Edytowane przez Marei
Czas edycji: 2014-11-22 o 10:17
Marei jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-22, 10:27   #756
poldzik
Zadomowienie

czesc dziewczyny!

Cytat:
Napisane przez cowie Pokaż wiadomość
Hej, wybaczcie, że bez nadrabiania, ale na telefonie piszę.
Chciałam tylko zameldować się po genetycznym.
Z dzieckiem wszystko jak najbardziej ok, jest określone mianem "uparte", bo nie chciało dać się zbadać
No, ale jakoś poszło
5,6 cm. Zdrowiutkie.

Kamień z serca, bo przeszliśmy etap, kiedy ostatnio straciłam ciążę
cowie jaki ladny dzidzius!!!! ja sie nie moge doczekac wizyty w piatek bo jesli jest wszystko ok to dokladnie tak jak ty - przeszlismy etap w ktorym rok temu poronilam.

---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość
Za to potem się jadło Był cheesburger i kurczak w tajskiej panierce w azjatyckiej restauracji a dzień zakończyłam śledziem w occie I po tym ostatnim mam mega wyrzuty sumienia, bo chyba nie wolno nie Jakoś mi na mózg padło i zapomniałam, ze to surowa ryba jest... Ech.. już nie będę...
sie nie stresuj, ocet dezynfekuje!!!!! serio mowie!!!

---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------

Cytat:
Tyle ze to taki dziwny bol. Przypomina mi ten w 9 miesiącu. Takie parcie na pęcherz. To nie żadne skurcze ani nic tylko to parcie plus bol w miejscu gdzie jest dzidziuś.
a moze zadzwon do gina zeby sie uspokoic? masz taka mozliwosc?
ten bol brzucha nie musi sie laczyc z ciepla kapiela...

a ja spalam od 21.30 do 7 rano maz sie smieje , ze nie mam w brzuchu zadnego robalka/kalmara/krewetki/kijanki tylko SUSLA
poldzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-22, 10:39   #757
Cos_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cowie Pokaż wiadomość
Hej, wybaczcie, że bez nadrabiania, ale na telefonie piszę.
Chciałam tylko zameldować się po genetycznym.
Z dzieckiem wszystko jak najbardziej ok, jest określone mianem "uparte", bo nie chciało dać się zbadać
No, ale jakoś poszło
5,6 cm. Zdrowiutkie.

Kamień z serca, bo przeszliśmy etap, kiedy ostatnio straciłam ciążę
Super

Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość
Hej

Prawie cały dzień byłam dziś poza domem i padam na pysk...
Rano spotkanie z muszlą (o dziwo pozwoliło mi to dotrwać na czczo do 9:30 i zrobić ładnie badania). Za to potem się jadło Był cheesburger i kurczak w tajskiej panierce w azjatyckiej restauracji a dzień zakończyłam śledziem w occie I po tym ostatnim mam mega wyrzuty sumienia, bo chyba nie wolno nie Jakoś mi na mózg padło i zapomniałam, ze to surowa ryba jest... Ech.. już nie będę...
Nie umówiłam się na genetyczne usg, bo pomyliłam godziny rejestracji

To teraz nadrabiam wątek
Niby ryby powinny być podane obróbce cieplnej. Sama już niewiem. Tż kupił mi śledzie w oleju i pomidorach ale nie zjadłam w ostateczności

Cytat:
Jestem wściekła na siebie bo zrobilam cos czego nie powinnam. Wczoraj było mi tak zimno ze twlepalam się w dwóch swetrach i zrobilam sobie dość ciepła kąpiel choć wiedziałam ze jest nie zalecana. Efekt jest taki ze od kąpieli do teraz boli mnie brzuch i boje się czy cos złego się nie wydarzyło. Mam zle przeczucia.

Tasia jak coś cie niepokoi to jedź na ip.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-11-22, 10:42   #758
rybkaa90
Zakorzenienie

Ciężko mi się zebrać do sprzątania. Ale mam lenia wrr...
U mnie w lodówce właśnie stoją śledzie w occie i dumam nad nimi czy wolno czy nie wolno Ale w sumie jeden śledzik chyba nie zaszkodzi?

06.09.2014
Stary 2014-11-22, 10:45   #759
pszczoua
Zakorzenienie

Cytat:
Tassiu, mnie też ostatnio tak właśnie brzuch pobolewał jak to opisujesz, ja mam wrażenie parcia na szyjkę (właśnie jak w 9 miesiącu ciąży). Byłam u gina i rozmawiałam na ten temat, on mówił że to tylko takie wrażenie, po prostu w drugiej ciąży często inaczej odczuwa się to całe rozciąganie. Zbadał i z szyjką nic się nie dzieje. Także pewnie nie ma się co martwić, choć jeśli miałoby Cię to uspokoić, to może lepiej spotkać się z ginem?
Stary 2014-11-22, 10:50   #760
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
Tassiu, mnie też ostatnio tak właśnie brzuch pobolewał jak to opisujesz, ja mam wrażenie parcia na szyjkę (właśnie jak w 9 miesiącu ciąży). Byłam u gina i rozmawiałam na ten temat, on mówił że to tylko takie wrażenie, po prostu w drugiej ciąży często inaczej odczuwa się to całe rozciąganie. Zbadał i z szyjką nic się nie dzieje. Także pewnie nie ma się co martwić, choć jeśli miałoby Cię to uspokoić, to może lepiej spotkać się z ginem?
Dzięki.
Najgorsze ze jestem w stolicy ....chyba ze matal mnie tu jakimś lekarzem poratuje.
Nawet karty ciąży nie wzielam o ja głupia.

[/RIGHT]
Stary 2014-11-22, 10:50   #761
lubiekawe5
Rozeznanie

cześć dziewczyny
COWIE - jaki piękny dzidziuś, już nie moge sie doczekać żeby swojego zobaczyć. To ciekawa sprawa bo pomimo iż to moja już 3, a w zasadzie 4 ciąża to nadal zadziwia mnie cud poczęcia i rozwoju dziecka .............. natura jest niesamowita. Za kazdym razem przeżywam to jakby było po raz pierwszy. I niby mam poczucie, ze prawie już wszystko wiem o ciąży i dzieciach, że niewiele rzeczy byłoby mnie w stanie zaskoczyć, mam świadomość dużej wiedzy, a jednak ciągle coś mnie zaskakuje...............c zegoś sie ucze.
To całkiem miłe uczucie bo w takich chwilach zapominam ile mam lat.
Choć przyznam, że przy Was czuje sie jak dinozaur ................... i momentami zadaje sobie pytanie: i co ja robie tu....uuuuuuuu, co ja tutaj robię?????
Anulka - lipiec 2012
Anastazja - czerwiec 2015
lubiekawe5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-22, 11:03   #762
kejtiCe
Zakorzenienie

Witam w sobotę
Ja leżę jeszcze w łóżku

cowie dzidziuś prześlicznyyyyy : love:
kejtiCe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-22, 11:04   #763
Cos_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kejtiCe Pokaż wiadomość
Witam w sobotę
Ja leżę jeszcze w łóżku

Gdzieś była jak cie nie było.? :P

Stary 2014-11-22, 11:08   #764
rybkaa90
Zakorzenienie

Cytat:
Witam w sobotę
Ja leżę jeszcze w łóżku

właśnie gdzie byłaś?

06.09.2014
Stary 2014-11-22, 11:15   #765
Irmusia81
Zakorzenienie

Cześć
Ja mam jak zwylke ciężki poranek Ciągle mnie mdli...

Cytat:
Ja juz zapisała się dwa tygodnie temu. Nie ma W. Cały grudzień bo ma wolne czy cos. I umowilam się do yyyy tez trenera USG a ich tam tylko trojka jest wiec nie wiem

---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ----------

Irmusia takie male dzieci nic nie wymuszają tylko potrzebują. Łatwiej ci będzie jak zaakceptujesz to i dasz mu to co chce niż będziesz na sile walczyć. Mój tez miał we wrześniu tak ze spał z nami ale po tygodniu mu się znudzilo i poszedł do siebie. Czasem to może trwać dłużej ale to tylko dziecko.
Rozumiem. Ja będę dzwonić w poniedziałek dopiero. Mam nadzieję, ze do któregoś lekarza uda mi się umówić

Ja to niby wiem, że takie dziecko ma swoje potrzeby i to niespanie to taki etap jest, ale chwilami nie mam już siły... I nie chcę, zeby przyzwyczaił się do spania z nami. Nie ma mowy. On ma swój pokój a za kilka miesięcy będziemy dzielić sypialnię z nowym maluchem, by jak najmniej noworodek przeszkadzał w nocy starszemu bratu a w dzień starszy brat dzidziusiowi.
Poza tym moje dziecko śpi w różnych pozycjach, wierzga i zwyczajnie się boję, że mnie kopnie w brzuch

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
mi wszystko jedno, może spać i ze mną, byle spał a nie skakał po mnie przez 2 godziny jakoś na samym początku tej ciąży bardzo zapragnął bliskości (wtedy przestałam go nosić), przystawiłam jego łóżeczko maksymalnie do naszego łóżka dłuższym bokiem, miał cały czas wyjęte szczebelki, potrafił ok północy już przyjść i spać dalej ze mną, przy mnie, jak najbliżej. przychodził cichaczem, ja często nie wiedziałam kiedy, spał dalej i było ok, a teraz... jak się wybudzi to 2-3 godz potrafi nie spać, w środku nocy, tak od 23 do 2 to co to za robota przy budziku ustawionym na 5.20 na prawdę nie mam cierpliwości do takich "imprez". nie chce spać i koniec, ani z nami, ani sam, chce się bawić, gadać albo płacze jak nie pozwalamy mu latać po mieszkaniu. nie daje się ugłaskać, ululać, nie chce pić ani jeść, nawet jeśli wybudza go jakiś ból to nie widać później, żeby był cierpiący.
ojej to rzeczywiście problem... Współczuję... Może trzeba poradzić się pediatry

Cytat:
Mam nadzieję, że nic złego się nie dzieje
Brałaś nospę może? Ja bym wzięła. Moja gin mówi, że jak bardzo boli to brać nawet maksymalna dawkę dobową. Tyle, że ona nie zaleca nospy tylko Buscopan.

Cytat:
Napisane przez Marei Pokaż wiadomość
Witam w sobotę jedziemy dzisiaj oglądać mieszkanie, może nawet dwa, trzymajcie kciuki
Trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez Cos_ Pokaż wiadomość

Niby ryby powinny być podane obróbce cieplnej. Sama już niewiem. Tż kupił mi śledzie w oleju i pomidorach ale nie zjadłam w ostateczności

.
A ja sobie sama kupiłam i sama zeżarłam
Mężowi się to nie podobało i to on zasiał we mnie te wyrzuty sumienia
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-22, 11:25   #766
gabisun
Zakorzenienie

Cytat:
Z takie pracy to na pewno jest satysfakcja. Wspaniali ludzie

Tassia uspokoj się najlepiej, poloz na chwile i nie myśl o tej kąpieli. Może to stres, który sama sobie wkrecasz. Jak nie to jedz do lekarza, po co się denerwować cały weekend.

Trzymam kciuki!!!! macie plan kupić?

Cytat:
Napisane przez poldzik Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny!

cowie jaki ladny dzidzius!!!! ja sie nie moge doczekac wizyty w piatek bo jesli jest wszystko ok to dokladnie tak jak ty - przeszlismy etap w ktorym rok temu poronilam.

---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

sie nie stresuj, ocet dezynfekuje!!!!! serio mowie!!!

---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------

a moze zadzwon do gina zeby sie uspokoic? masz taka mozliwosc?
ten bol brzucha nie musi sie laczyc z ciepla kapiela...

a ja spalam od 21.30 do 7 rano maz sie smieje , ze nie mam w brzuchu zadnego robalka/kalmara/krewetki/kijanki tylko SUSLA
to ja jestem lepsza, bo spałam od 21 do 8

Właśnie dziwnie z tymi sledziami, bo przecież jest masa anegdot o tych śledziach i kobietach w ciąży i masa kobiet ma na nie chęć w ciąży

ja jadłam i nigdzie nie czytałam, że nie wolno

Stary 2014-11-22, 11:30   #767
Cos_
Zakorzenienie

Czytałam że owszem można śledzia ale lepiej żeby był po obróbce termicznej bo w gruncie rzeczy to surowa ryba. aaa bo najlepiej to chleb i woda i tak całe 9 msc :P
Wczoraj pojadłam kiszonej kapuchy

Stary 2014-11-22, 11:30   #768
gabisun
Zakorzenienie

Coś ciekawego znalazłam :

Wśród ryb zawierających mało rtęci, a więc bezpiecznych dla płodu, znajdują się: łosoś, anchois, sardynki oraz śledź.
Śledź a depresja poporodowa

Badanie przeprowadzone przez naukowców z University of Connecticut School wykazało, że spożywanie ryb takich jak łosoś lub śledź w czasie ciąży wyraźnie zmniejsza objawy depresji poporodowej. Ponadto przyczynia się do lepszej kondycji dzieci w chwili urodzenia.

Stary 2014-11-22, 11:34   #769
kejtiCe
Zakorzenienie

Cytat:
Gdzieś była jak cie nie było.? :P

Cytat:
Napisane przez rybkaa90 Pokaż wiadomość
właśnie gdzie byłaś?
Byłam cały czas, podczytywałam na bieżąco, ale nie miałam czasu pisać.. Ale już jest sobota, dzięki Bogu i mogę trochę poleniuchować

Jak tam? Jak się czujecie mamuśki?
Stary 2014-11-22, 11:41   #770
rybkaa90
Zakorzenienie

Cytat:
Czytałam że owszem można śledzia ale lepiej żeby był po obróbce termicznej bo w gruncie rzeczy to surowa ryba. aaa bo najlepiej to chleb i woda i tak całe 9 msc :P
Wczoraj pojadłam kiszonej kapuchy

Przecież chleba też nie wolno! Zawiera sól, a sól niezdrowa! Tylko woda pozostaje!
Moja mama robi dobre smażone śledzie, a później dodaje zalewy octowej i w słoiki.

Cytat:
Napisane przez gabisun Pokaż wiadomość
Coś ciekawego znalazłam :

Wśród ryb zawierających mało rtęci, a więc bezpiecznych dla płodu, znajdują się: łosoś, anchois, sardynki oraz śledź.
Śledź a depresja poporodowa

Badanie przeprowadzone przez naukowców z University of Connecticut School wykazało, że spożywanie ryb takich jak łosoś lub śledź w czasie ciąży wyraźnie zmniejsza objawy depresji poporodowej. Ponadto przyczynia się do lepszej kondycji dzieci w chwili urodzenia.
Ciekawe czy faktycznie pomaga ten śledzik na depresję... Jeden, raz na jakiś czas nie zaszkodzi

Cytat:
Byłam cały czas, podczytywałam na bieżąco, ale nie miałam czasu pisać.. Ale już jest sobota, dzięki Bogu i mogę trochę poleniuchować

Ciężko... Mam mdłości i nic mi się nie chce A sprzątać trzeba.

06.09.2014

Edytowane przez rybkaa90
Czas edycji: 2014-11-22 o 11:43
Stary 2014-11-22, 11:48   #771
kejtiCe
Zakorzenienie

Cytat:

Ciężko... Mam mdłości i nic mi się nie chce A sprzątać trzeba.
Ooo, to tak jak u mnie Zastanawiałam się ostatnio kiedy w końcu te mdłości przejdą, bo mam już ich dość.

A sprzątać też mi się nie chce, wczoraj po pracy ogarnęłam na szczęście, tylko schody muszę pozmywać.. Ciężko się do tego zabrać.
Stary 2014-11-22, 11:57   #772
poldzik
Zadomowienie

Cytat:
C najlepiej to chleb i woda i tak całe 9 msc :P

w chlebie jest GLUTEN, wiec jest niezdrowy. najzdrowsza sama woda. tylko kupowana w szklanych butelkach bo z plastiku przechodza do wody rozne swinstwa takze moze wody lepiej nie pic, dla swietego spokoju.

przyszla mama to ma ZYC MILOSCIA DO DZIECKA. o.
Stary 2014-11-22, 12:01   #773
rybkaa90
Zakorzenienie

Cytat:
w chlebie jest GLUTEN, wiec jest niezdrowy. najzdrowsza sama woda. tylko kupowana w szklanych butelkach bo z plastiku przechodza do wody rozne swinstwa takze moze wody lepiej nie pic, dla swietego spokoju.

06.09.2014
Stary 2014-11-22, 12:04   #774
poldzik
Zadomowienie

Cytat:
no co, ja chleba nie jem ani makaronu ani pierogow. ale wedzonego ZUEGO lososia wsunelam pare dni temu i jeszcze bym chciala
Stary 2014-11-22, 12:05   #775
gabisun
Zakorzenienie

Cytat:

no tak z domu też lepiej nie wychodzić, bo w powietrzu masa syfu

U mnie z mdłościami dzisiaj już lepiej nawet parówkę udało mi się zjeść, a nie od 4 tygodni tylko bułki z serem

nawet chęci na sprzątania mnie naszły tylko siły nie mam, przeziębienie jakieś mnie rozkłada jak nie urok to...

Stary 2014-11-22, 12:08   #776
poldzik
Zadomowienie

Cytat:
w domu zamkniete pomieszczenia wiec na pewno jest pelno, kurzu, ROZTOCZY i innych alergenow! ale bron boze nie wietrzyc, bo sie przeziebisz

dlugo tak moge wymyslac, wyspalam sie dzisiaj to mam wene
zaraz sobie pojde na silownie moja gimnastyke dla ciezarnych /straszych pan uskuteczniac
Stary 2014-11-22, 12:20   #777
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
Trzymam kciuki!!!! macie plan kupić?
:
Dziękuję Wam za kciuki. Kupić? Chciałabym, ale my dopiero na dorobku może kiedyś. Póki co wynająć, bo to które mamy jest ok, ale położenie nie sprzyja spacerom, tak stromo, że dziecko by mi się z gondoli wyslizgiwalo no pod nami mieszka właścicielka, która czasem narzekała, że nasz kot hałasuje.... )) a co dopiero dziecko. dzisiaj mamy jej powiedzieć o ciąży, ciekawe jak zareaguje sama wychowała piątkę dzieciaków.
Cytat:

Eeee gluten nie jest ogólnie niezdrowy. Niezdrowy tylko dla tych z alergią i nietolerancją, wykluczając go ot tak, można sobie ponoć zaszkodzić.
Stary 2014-11-22, 12:41   #778
tassia
Zakorzenienie

Marei ponoć .....
Ponoć niestety szkodzi bo pszenica mocno modyfikowana....

[/RIGHT]
Stary 2014-11-22, 12:52   #779
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Irmusia - pediatra raczej nie pomoze, z wielu powodow bywamy dosc czesto. Syn mial juz takie fazy przed zebami ze budzil sie dzien w dzien o polnocy, potem przeszlo a teraz to jakas masakra. Zeby ida koszmarnie wolno, powinien juz miec wiecej. Poki co mamy znowu zbadac poziom wit D i zobaczymy ale rozwazam jeszcze prywatna wizyte u pediatry.
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-22, 13:15   #780
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
ciążowo bardzo

Cytat:
w domu też- radzę nie oddychać

Cytat:
Dziękuję Wam za kciuki. Kupić? Chciałabym, ale my dopiero na dorobku może kiedyś. Póki co wynająć, bo to które mamy jest ok, ale położenie nie sprzyja spacerom, tak stromo, że dziecko by mi się z gondoli wyslizgiwalo no pod nami mieszka właścicielka, która czasem narzekała, że nasz kot hałasuje.... )) a co dopiero dziecko. dzisiaj mamy jej powiedzieć o ciąży, ciekawe jak zareaguje sama wychowała piątkę dzieciaków.
.
a dlaczego macie mówić sąsiadce o ciąży? To ktoś bliski?

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
Irmusia - pediatra raczej nie pomoze, z wielu powodow bywamy dosc czesto. Syn mial juz takie fazy przed zebami ze budzil sie dzien w dzien o polnocy, potem przeszlo a teraz to jakas masakra. Zeby ida koszmarnie wolno, powinien juz miec wiecej. Poki co mamy znowu zbadac poziom wit D i zobaczymy ale rozwazam jeszcze prywatna wizyte u pediatry.
oby tylko był zdrowy! Z reszty wyrośnie
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości