Marcowe Mamy 2015 cz. 4 - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-22, 12:53   #1141
szkrabeniek
Raczkowanie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 4

Cytat:
Napisane przez kruszynkaa88 Pokaż wiadomość
Laseczki, ale mnie czeka wyżerka dziś wieczorem na tym spotkaniu z rodzicami: krokiety, galareta, sałatka jarzynowa,sałatka gyros, jajka w majonezie
Juz się wieczora doczekać nie mogę
I jak tu nie przybierać na wadze, kiedy ciągle jakieś spotkania
Ale smaka narobiłaś na gyrosa

Idę usmażyć sobie naleśniczki bo chodzą już za mną od kilku dni

II kreseczki 08.07.2014
Mikołajek już z Nami

Edytowane przez szkrabeniek
Czas edycji: 2014-11-22 o 12:54
szkrabeniek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-22, 12:54   #1142
luzna25
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Tepsa Pokaż wiadomość
Witam was laseczki my po glukozie, wypicie tego dziada nie bylo takie straszne, fakt koncowka byla obrzyobrzydliwa no ale raz na jakis czas moge robic takie badanie gorzej ze mi zyly uciekaly inzamiast 3 wkloc bylo 6 i spac mi sie chcialo no ale nie taki straszny wilk i trzymam kciuki za reszte druzyny
Co do zwierzaka to mamy kota 3 miesiecznego, podejrzewam ze bedzie spal z dzieckiem lub probowal tego dokonac, ale mamy dom z ogrodem takze w razie alergii kot bedzie caly dzien na dworze
Widzisz mówiłam, że nie masz się czym stresować Najważniejsze, że masz to już za sobą

---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

Cytat:
Napisane przez szkrabeniek Pokaż wiadomość
Hej Kobietki

Czytałam, że pisałyście o grzybach. Oczywiście wolno ale nie w dużych ilościach. Natomiast dla osób , które mają problemy z wątrobą grzyby nie są zalecane bo są ciężkostrawne. Ja już pogodziłam się z faktem, że w tym roku na wigilie grzybowej jeść nie będę za to po porodzie sobie odbiję

Wrzucam zdjęcia moich ostatnich zakupów trochę tego jest, no ale co ja poradzę jak one takie słodziutkie , malutkie a w spodniach dresowych zakochałam się po uszy Muszę jeszcze znaleźć miejsce na te wszystkie ubranka
śliczne ubranka
Radek- ur. 23 luty 2015 o godz. 10:24

luzna25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-22, 12:55   #1143
mkluke
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
A my właśnie wróciliśmy z wizyty. W 23t 6d mała waży 650g i jest bardzo ruchliwa. USG 3D nie nadążało za nią generować obrazu. Do tego znowu zasłoniła buziunię

Pytałam o te grzyby: można jeść bez problemu, byle były z wiadomego źródła pochodzenia dla pewności. Tzn. że zbierał je ktoś kto się raczej zna i nie chce nas otruć

Wczoraj ulepiłam tęczowy tort z kucykiem, który mi wyszedł jak "srający tęczą pies". No ale liczą się chęci Potem wrzucę zdjęcie.

I zdjęcie brzuszka z dzisiaj.

Lecę was nadrabiać

Tort wygląda smakowicie... Ja takich zdolności chyba jednak nie mam, zazdroszczę

A brzuszek cudny
mkluke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-22, 13:04   #1144
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Alunia79 Pokaż wiadomość
Dzieńdoberek.
Utknęłam na 29 stronie i nie mam jak was nadgonić,póki co. Witam się zaczynając 27 tc
Niestety nastrój mi jakoś zkapcaniał
Jestem nie do życia. Życzę wam miłego weekendu i mam nadzieję, że u was wszystko w pożądku.
za 27 tydzien
Ja swojego nastroju jeszcze nie znam bo budze sie dopiero
mam nadzieje ze wszystko ok

---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ----------

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
Mam nadzieje, że wszystko sobie już wyjaśniliście i jest ok

Kobieto

ja na pewno pozwolę, nie wyobrażam sobie, że miałabym jej zakazać zbliżania się do dziecka. My mamy buldoga francuskiego, także bardzo uczuciowy pies który przez większość czasu zachowuje się jak dziecko

Mi tŻ raz po 23 jechał na stację po zimną pepsi, no takie miałam parcie na nią , że szok, ale wstał z łóżka bez zająknięcia i podjechał

Weszłam wczoraj do pepco i kupiłam półśpiochy w gwiazdki (któraś też takie ma ), dobry materiał mają Do tego dorzuciłam dwa pajace welurowe. Fajne te ciuszki w pepco tylko szkoda, że w niektóre takie słabe gatunkowo niby pisze 100% ale koło bawełny to nawet nie leżało..
Mi sie koty bengalskie marza , ale za marzenia nie karaja hi hi
Moj TZ jak slyszy ze na cos mam ochote to sie ubiera i pyta to co chce, raz w sklepie podczas zakupow uslyszalam kupuj dzis, to co chcesz bo jestes w ciazy, i napewno masz jakies ochoty na cos Kilka razy zabral mnie do MC smiecia przed zamknieciem.... bo mialam ogromna chec na lody, To mile.... ze nasi TZ to rozumieja i nie marudza

---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ----------

Cytat:
Napisane przez EdithS Pokaż wiadomość
Witajcie, ja już od 4.40 wierciłam się w łóżku z otwartymi oczami i w końcu wstałam. Chyba przeżywam, czy dzisiejsza imprezka się uda, wczoraj teściowa jeszcze zadzwoniła, że mamy jej wódkę chłodzić, bo ona na drinka przyjeżdża, ciekawe nigdy nie piła

Biedulka, mam nadzieję, że dziś już lepiej

dziękuję, ból na szczęście ustaje i dziś jest dużo dużo lepiej

moje też już sie chłdziło całą noc w lodówie

śliczny brzusio i mamusia

martunka88 aaakarolina śliczne zakupy!

Kochana, mam nadzieję że TŻ też przemyślał swoje i dziś już będzie dobrze

novelle2 i jak Mała kopała w brzuchu podczas masażyku i nie tylko???
Milego weekendu z tesciami!!
crystal25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-22, 13:08   #1145
ojustyna
Zadomowienie

Cytat:
ja kupiłam bawełniane na gumeczce, a pod położę też ceratkę taką nieprzemakalną bym chciała. jeszcze natomiast nie wiem na jaki materacyk się zdecydować, czytam i czytam i nie wiem siostra mi polecała taki, który można obracać, że z jednej strony jest bardziej miękki, a z drugiej twardszy, żeby dziecko z czasem leżało raz na jednej stronie, raz na drugiej.
pewnie chodzi o kokos-gryka, ten sie na dwie str. stosuje, na ktory ja bylam nakrecona baardzo do czasu az uslyszalam ze robaki w niej i ze gryka kwitnie wtf? chcielismy lateksowy i juz mielismy kupowac a teraz to sama nie wiem im więcej czytam, tym więcej niewiadomych i ja duuurnieje

Edytowane przez ojustyna
Czas edycji: 2014-11-22 o 13:10
ojustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-22, 13:21   #1146
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
A my właśnie wróciliśmy z wizyty. W 23t 6d mała waży 650g i jest bardzo ruchliwa. USG 3D nie nadążało za nią generować obrazu. Do tego znowu zasłoniła buziunię

Pytałam o te grzyby: można jeść bez problemu, byle były z wiadomego źródła pochodzenia dla pewności. Tzn. że zbierał je ktoś kto się raczej zna i nie chce nas otruć

Wczoraj ulepiłam tęczowy tort z kucykiem, który mi wyszedł jak "srający tęczą pies". No ale liczą się chęci Potem wrzucę zdjęcie.

Lecę was nadrabiać
sliczny brzuszek rosnie i za wizyte a torcik piekny ja nawet bym polowy tego co ty nie zrobila nie nadaje sie do robienia tortow ,

---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość
Wiecie co, nie widziałam się z tz pięć tygodni, a dopiero w tym czasie zaczął mi rosnąć brzuch tz jest w szoku i non stop się na mnie gapi wczoraj wieczorem jak się rozebralam, to dostał takiego wytrzeszczu jakby ufo zobaczył, myślałam że się ze śmiechu poplacze
My tego nie widzimy ale nasi TZ tak, moj TZ widzi roznice, ja jestem w szoku jak mi o tym mowi tym bardziej ze spedzamy cale dnie razem przeciez

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

Cytat:
Napisane przez ojustyna Pokaż wiadomość
To radocha dzieciaczka że tata blisko

Trzeba było fotkę cyknąć, jaki tata zdziwiony że Bubcia uroooooosła

Dziewczyny, czy zakup kosmetyków dla maluszka to nie za wcześnie? Daty ważności takich cudów to chyba raczej dłuuugo, co nie ? Bo tak się zastanawiam, hymmm....
mysle, ze nie te co dostalismy w prezencie maja date do 2017 wlasnie sprawdzilam z ciekawosci
Stary 2014-11-22, 13:29   #1147
aaakarolina
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej wam wszystkim
O pieskach się nie wypowiem, bo go nie mamy. Nawet nie mamy tego durnego mieszkania, ja już panikuje że się nie wyrobimy z "wprowadzką" bo ciągnie się ten remont, zachciało się zmieniać wszystko począwszy od kabli i rur trzeba było zamieszkać w takim starym babciowym i bym się nie zamartwiała.
Czy wam też się tak włączyło wicie gniazdka? Ja wczoraj szybko za zakupy, bo nic nie mamy a takie oarcie mam na w pełni skompletowaną wyprawkę że aż strach. I co? Rozczarowana, bo tak mało kupiliśmy ale ze 160 zł poszło w.......... dzisiaj TŻ w pracy, obiecał, że jutro będziemy kontynuować, ale ja aż tyle czekać nie mogę i pobiegne dzisiaj przynajmniej Oby to nie była jakaś intuicja i nie czekał mnie lada moment poród, bo już i takie straszne myśli przez głowę przechodzą.
łączę się z Tobą w bólu jeśli chodzi o remont my mieliśmy zrobić wszystko w 3 tyg, a remont ciągnie się drugi miesiąc no ale też wymieniliśmy całą elektrykę, podłoga, ściany itp...przynajmniej będzie z głowy na lata ale ile nerwów i kasy to szkoda gadać...

Cytat:

Lecę was nadrabiać
za wizytę i brzuszek! śliczny

Cytat:
Super ubranka ja juz się doczekać nie mogę kiedy zamówię busa na paczki z holandii, oj będę miała co prać, prasowac i przebierać

---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ----------

Laseczki, ale mnie czeka wyżerka dziś wieczorem na tym spotkaniu z rodzicami: krokiety, galareta, sałatka jarzynowa,sałatka gyros, jajka w majonezie
ale się najesz jedz póki możesz

szkrabeniek cudne zakupy!! ja też kocham dresiki i mimo, że będzie dziewczyna to też mam już parę takich

ja się przespałam jeszcze 2 godzinki i od razu mi lepiej leniuchuje chyba dziś, a na obiad mam gołąbki w sosie pomidorowym od babci
Stary 2014-11-22, 14:55   #1148
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szkrabeniek Pokaż wiadomość
Hej Kobietki

Czytałam, że pisałyście o grzybach. Oczywiście wolno ale nie w dużych ilościach. Natomiast dla osób , które mają problemy z wątrobą grzyby nie są zalecane bo są ciężkostrawne. Ja już pogodziłam się z faktem, że w tym roku na wigilie grzybowej jeść nie będę za to po porodzie sobie odbiję

Wrzucam zdjęcia moich ostatnich zakupów trochę tego jest, no ale co ja poradzę jak one takie słodziutkie , malutkie a w spodniach dresowych zakochałam się po uszy Muszę jeszcze znaleźć miejsce na te wszystkie ubranka
super zakupy

---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ----------

Cytat:
Ja też tak myślę, że Mon na pewno zajęta i pewnie jeżdżą często do szpitala i wciąż wierzę, że z Helenką jest z dnia na dzień lepiej.

Moja Mała też kopie ostro i jest to cudowne póki mnie te kopniaki nie bolą to niech kopie podobno potem będzie gorzej, bo już kopniaki są mniej miłe, ale najważniejsze, że daje znać o sobie

ja kupiłam bawełniane na gumeczce, a pod położę też ceratkę taką nieprzemakalną bym chciała. jeszcze natomiast nie wiem na jaki materacyk się zdecydować, czytam i czytam i nie wiem siostra mi polecała taki, który można obracać, że z jednej strony jest bardziej miękki, a z drugiej twardszy, żeby dziecko z czasem leżało raz na jednej stronie, raz na drugiej.

piękny brzuszek chudzinko a torcik niesamowity!

ja w końcu się zdecydowałam i założę ochraniacz, ale nie całościowy, tylko częściowy i wybrałam taki nie za gruby, a czas pokaże, czy go zostawię, czy potem zdejmę, zależy jaka Mała będzie, czy bardzo ruchliwa, czy nie

heheh, to pięknie, niech ogląda i się patrzy jakie ma 2 skarby w 1
Ja planuje przescieradlo , i cos ochronnego pod przescieradlo , ochraniacz i kombinezon i to tyle w razie czego bedzie jeszcze kocyk.

---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ----------

Cytat:
Super ubranka ja juz się doczekać nie mogę kiedy zamówię busa na paczki z holandii, oj będę miała co prać, prasowac i przebierać

---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ----------

milego spotkania rodzinnego!! zjadlabym krokieta

---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ----------

Cytat:
pewnie chodzi o kokos-gryka, ten sie na dwie str. stosuje, na ktory ja bylam nakrecona baardzo do czasu az uslyszalam ze robaki w niej i ze gryka kwitnie wtf? chcielismy lateksowy i juz mielismy kupowac a teraz to sama nie wiem im więcej czytam, tym więcej niewiadomych i ja duuurnieje
Ojej, ja nawet sie nie wglebiam w temat materacow Pojde do ikei z TZ i kupimy w miare twardy , jaki uznamy za najlepszy co by nie zmienil swoich ksztaltow po miesiacu, w rozmiarach lozeczka i tyle

---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ----------

Mam nadzieje ze u MON9 z dnia na dzien coraz lepiej, pomimo kryzysow, oby ich bylo najmniej.

---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ----------

Dzis uslyszalam od mojego TZ, ze niedlugo to on bedzie sprzatal w domu a nie ja. Bo jak wyobrazam sobienp. sprzatac lazienke w wielkim brzuchem..... Oczywiscie ja mysle ze dalabym rade, ale normalnie nie wierze w to co slysze....
Stary 2014-11-22, 15:13   #1149
żona_marcina
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość

Ojej, ja nawet sie nie wglebiam w temat materacow Pojde do ikei z TZ i kupimy w miare twardy , jaki uznamy za najlepszy co by nie zmienil swoich ksztaltow po miesiacu, w rozmiarach lozeczka i tyle

Dzis uslyszalam od mojego TZ, ze niedlugo to on bedzie sprzatal w domu a nie ja. Bo jak wyobrazam sobienp. sprzatac lazienke w wielkim brzuchem..... Oczywiscie ja mysle ze dalabym rade, ale normalnie nie wierze w to co slysze....
Ja kupiłam materac Vyssa Skont. W sklepie wydawał się być OK. Na począczątku nastawiałam się na materacyk gryka-kokos, ale pomyślałam, że i tak trzeba będzie zakładać nieprzemakające ceratki i ta gryka może mi spleśnieć. Moje obawy potwierdził pan ze sklepu w programie Ciężarówka (chyba odcinki są na you tube).

Ach moje marzenie - szanowny małzonek sprzątający dom

---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ----------

Chyba faktycznie coś wczoraj było nie tak. Ja też nie mogłam spać, było mi niedobrze i tak "ciężko" na wątrobie.

Dzisiaj nie mam chyba przez to nastroju, a tu jeszcze muszę wieczoerm podejść do teściowej, bo przyjechała siostra męża i chcą sobie wszyscy pogadać. Ach te małżeńskie obowiązki

żona_marcina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-22, 15:13   #1150
87marta78
Zadomowienie

Hej Dziewczyny
Nie idzie Was nadrobić Staram się, ale mam ponad 20 stron
Dzisiaj policzyłam i wyszło, że do TP zostało mi - 97dni
Rany, jak ten czas leci, a po Nowym Roku to nawet nie chce myśleć co będzie
TŻ chodzi codziennie i mówi do mojego brzucha - " Buńka( tak nazwał naszą córę ) wychodź już, tata czeka
Dobra lecę czytać dalej
87marta78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-22, 15:46   #1151
Tepsa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 87marta78 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny
TŻ chodzi codziennie i mówi do mojego brzucha - " Buńka( tak nazwał naszą córę ) wychodź już, tata czeka
Dobra lecę czytać dalej
to już mniej jak sto dni ale ten czas leci
ja po kawie, bo głowa mi na laptopa leciała, pewnie pogoda
Stary 2014-11-22, 15:54   #1152
luzna25
Zadomowienie

Cytat:
Hej Dziewczyny
Dobra lecę czytać dalej
lepiej, żeby "Buńka" na razie nigdzie nie wychodziła

Stary 2014-11-22, 16:06   #1153
aaakarolina
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej Dziewczyny
Dobra lecę czytać dalej
ja dzisiaj sprawdzałam i jeszcze 104 dni niedługo 100dniówka
a Buńka niech nigdzie nie wychodzi, niech jeszcze te 3 miesiące posiedzi

ale tu dzisiaj cisza...TŻtowie się na weekendy zjechali to nie ma czasu na wizaż :P
Stary 2014-11-22, 16:14   #1154
tout-petit-fille
Zadomowienie

87marta78 nieźle.. u mnie jeszcze 100-dniówki nie było

aaakarolina ja na swojego też czekam właśnie, ale będzie dopiero po 20

tout-petit-fille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-22, 16:17   #1155
kruszynkaa88
Rozeznanie

O rany, teściowa na przyjście moich rodziców naszykowała jakby prezydent miał przyjechać i jeszcze panikuje bo jednego talerzyka do kompletu nie ma Ja rozumiem być gościnnym, ale moja tesciowa to ma mistrza w przesadzaniu...

Cisza, bo pogoda taka, że nikomu się nawet na wizaz wchodzic nie chce

Uciekam po rodziców, będę jadła, aż mnie pozbierają spod stołu

Wieczorem Was nadrobię!

---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ----------

Cytat:
Hej Dziewczyny
Dobra lecę czytać dalej
Po nowym roku to zleci strasznie... Raz dwa i na porodówkę pędzikiem będziemy jechać Ja nawet nie wiem ile jeszcze dni mam, później wyliczę
a Buńka niech siedzi w brzuszku i sie do taty jeszcze nie wybiera, jeszcze tatuś zdaży się nią cieszyć
kruszynkaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-22, 17:09   #1156
nusiekowa
Wtajemniczenie

dziewczyny przeżyłam glukoze najprzyjemniejsze to to nie było w smaku jak woda z 10 lyzeczkami cukru-ja ze słodkie lubie wypiłam to bez problemu ale pierwsza godzina masakra-było mi niedobrze I słabo-dobrze że TŻ był ze mną.Po godzinie było lepiej, ale tak sie zle czułam że juz na zakupy nie jechaliśmy! Zaraz sie zbieramy do kina I na spacer po jarmarku światecznym pewnie wszedzie bede czuć grzane winko z przyprawami....ale co tam-ide!

---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ----------

Cytat:
O rany, teściowa na przyjście moich rodziców naszykowała jakby prezydent miał przyjechać i jeszcze panikuje bo jednego talerzyka do kompletu nie ma Ja rozumiem być gościnnym, ale moja tesciowa to ma mistrza w przesadzaniu...
no to miłego wieczorku I najedz sie dobrych rzeczy
Stary 2014-11-22, 17:10   #1157
ojustyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aaakarolina Pokaż wiadomość
łączę się z Tobą w bólu jeśli chodzi o remont my mieliśmy zrobić wszystko w 3 tyg, a remont ciągnie się drugi miesiąc no ale też wymieniliśmy całą elektrykę, podłoga, ściany itp...przynajmniej będzie z głowy na lata ale ile nerwów i kasy to szkoda gadać...

Czyli wiesz jakie to wszystko jest, my tak samo śniany sufity i podłogi i wszystko inne... wrrr i ciągle jak nie castorama to liroy merlin i wybór paneli czy glazury albo koloru farby zamiast po dzieciowych sklepach, ale sobie odbiłam, wczoraj i dzisiaj tylko dla Bubci kupowane były rzeczy i jutro ciąg dalszy powoli się kompletuje wypraweczka

ahh i kosmetyki już zaczelam kupować, teeeeeeeeermi są meeega dłuuugaśne więc już można i krem na sutki kupiony nawet
Stary 2014-11-22, 17:16   #1158
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ----------

niedługo czyli kiedy? kochana nie ma co na siłe sprzątać skoro masz pomoc ja myśle że mógłby zacząć od już czemu mój TŻ na to nie wpadnie ?????????????:p ala:

---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ----------

Cytat:

Lecę was nadrabiać
dzieki srającemu tęczą psu oplułam monitor śliczny tort!!!!!!!! I brzuszek taki łądny krąglutki

---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ----------

Cytat:
Moja Mała też kopie ostro i jest to cudowne póki mnie te kopniaki nie bolą to niech kopie podobno potem będzie gorzej, bo już kopniaki są mniej miłe, ale najważniejsze, że daje znać o sobie
a mój dzisiaj taki spokojny bardzo...pewnie obrażony po glukozie...zamiast dobrego śniadanka dostał jakieś słodkie siki
Stary 2014-11-22, 17:24   #1159
luzna25
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nusiekowa Pokaż wiadomość
dziewczyny przeżyłam glukoze najprzyjemniejsze to to nie było w smaku jak woda z 10 lyzeczkami cukru-ja ze słodkie lubie wypiłam to bez problemu ale pierwsza godzina masakra-było mi niedobrze I słabo-dobrze że TŻ był ze mną.Po godzinie było lepiej, ale tak sie zle czułam że juz na zakupy nie jechaliśmy! Zaraz sie zbieramy do kina I na spacer po jarmarku światecznym pewnie wszedzie bede czuć grzane winko z przyprawami....ale co tam-ide!
ah uwielbiam grzane winko z przyprawami eeeh chętnie bym się napiła

Stary 2014-11-22, 18:29   #1160
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nusiekowa Pokaż wiadomość
niedługo czyli kiedy? kochana nie ma co na siłe sprzątać skoro masz pomoc ja myśle że mógłby zacząć od już czemu mój TŻ na to nie wpadnie ?????????????:p ala:

---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ----------

dzieki srającemu tęczą psu oplułam monitor śliczny tort!!!!!!!! I brzuszek taki łądny krąglutki

---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ----------

a mój dzisiaj taki spokojny bardzo...pewnie obrażony po glukozie...zamiast dobrego śniadanka dostał jakieś słodkie siki
Juz mi pomaga ale to dopiero poczatki, zazwyczaj prosze zeby cos zrobil, to robi, sam lazienke i toalete posprzatal przed przyjazdem mojej rodziny na weekend a to juz cos hi hi hi czeka az bede sie czula jak 80 latka chyba
Te slodkie siki mu nie smakowaly
Stary 2014-11-22, 18:39   #1161
smv
Zakorzenienie

Witajcie dziewczynki o rety dopiero usiadłam. Cały dzień coś robiłam. Rano pranie a jutro 10 byłam u mamy. Przejrzałam ubranka jakie dostalam i w zasadzie na pierwsze miesiące (2) życia mam ubranka.. Skarpetki muszę kupić jakieś niedrapki sweterek na wyjście że szpitala większość ubranek taka unisex więc spoko mam rozmiary 56-68bi długie i krótkie rękawki spodenki kaftaniki jakieś więc źle nie jest
Poszlam dziś pierwszy raz do. Sklepu ciążowego kupiłam jeansy za 55zl ale kurde wszystkie co przynierzykam były poprute na tych bokach na tym panelu i babka mówi że są Spodnie już przexenione i nie może mi znizyc... Ale już spodnie fajne mam i chociaż jedna rzecz nowa a nie używana heh.

Zrobiłam salatke na jutro do brata i robić będę ciasteczka z marmolada bo już rogalikow prawie nie ma;D

O rety zmęczona jestem heh... Dzidek zaczął mnie dopiero kopać bo za dużo dziś chodzilam i chwilą odpoczynku

Nouvelle moja psiurzyca też ma więcej praw niż ja z TŻ he

Edytowane przez smv
Czas edycji: 2014-11-22 o 18:43
smv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-22, 18:45   #1162
crystal25
Zakorzenienie

No to pokaze wam sexi mame xxl, ktora czuje sie coraz gorzej ze swoimi kg

i pochwale sie ze w koncu znalazlam kurtke ciazowa i bedzie mi teraz bardzo cieplutko, bo w swoja sie nie zapinalam juz.... i tunike bialo czarna, a la sukienka do legginsow czy rajstop.....

---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ----------

Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczynki o rety dopiero usiadłam. Cały dzień coś robiłam. Rano pranie a jutro 10 byłam u mamy. Przejrzałam ubranka jakie dostalam i w zasadzie na pierwsze miesiące (2) życia mam ubranka.. Skarpetki muszę kupić jakieś niedrapki sweterek na wyjście że szpitala większość ubranek taka unisex więc spoko mam rozmiary 56-68bi długie i krótkie rękawki spodenki kaftaniki jakieś więc źle nie jest
Poszlam dziś pierwszy raz do. Sklepu ciążowego kupiłam jeansy za 55zl ale kurde wszystkie co przynierzykam były poprute na tych bokach na tym panelu i babka mówi że są. Spodnie juz
TZ chcial zebym popatrzyla dzis jeszcze na spodnie, ale stwierdzilam ze za duzo na dzis, a spodnie jedne ciazowe mam to wystarczy, jeszcze nie zniszczylam chodze codziennie wiec jest ok Poprosze zdiecia ubranek jesli bedziesz miala ochote lubie ogladac he he fajnie!!! Przydadza sie pieniazki na cos innego, bo tyle tego mamy na liscie jeszcze

---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ----------

Cytat:
Napisane przez luzna25 Pokaż wiadomość
ah uwielbiam grzane winko z przyprawami eeeh chętnie bym się napiła
ale mam ochote na winko , a nic nie mozemy
Stary 2014-11-22, 18:46   #1163
smv
Zakorzenienie

Łaaaa crystal ale ślicznie! Ale powiem Ci ze biust masz bombowy

A ja dziś na wagę weszłam i mam już 66,4kg A w tym tyg się wręcz glodzilam zero słodkiego noni cholera skad te kg.... Zła jestem ;/

Ubranka zostawiłam u mamy bo ja miejsca nie mam w domu i musze pomyśleć CO ZROBIC żeby się ciuszki gdzieś zmiescily. Mama chce mi łóżeczko kupić z komoda więc może tam...

Edytowane przez smv
Czas edycji: 2014-11-22 o 18:49
smv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-22, 18:49   #1164
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Łaaaa crystal ale ślicznie! Ale powiem Ci ze biust masz bombowy

A ja dziś na wagę weszłam i mam już 66,4kg A w tym tyg się wręcz glodzilam zero słodkiego noni cholera skad te kg.... Zła jestem ;/
dziekuje biust mi przeszkadza, byl wczesniej idealny wg mnie , akorat cyc do reki sie miescil perfekcyjnie hahahahahaha
to maluszkowe kg napewno ja mam 81 juz na wadze a rozmiary nosze te same i wszystko idzie w brzuch chyba ja nawet herbaty w tym tygodniu nie slodzilam
Stary 2014-11-22, 18:57   #1165
smv
Zakorzenienie

To oto ja sexi bitch momma heheh
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1416679019298.jpg (31,8 KB, 89 załadowań)
Stary 2014-11-22, 19:01   #1166
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
i to jak sexi!!!! a biust idealny nie to co moje dwa cyce hahahahaha
Mamy tydzien roznicy, a moj brzuch wyglada jakbym miala 8 miesiac chyba
Stary 2014-11-22, 19:01   #1167
aaakarolina
Wtajemniczenie

Cytat:
No to pokaze wam sexi mame xxl, ktora czuje sie coraz gorzej ze swoimi kg

i pochwale sie ze w koncu znalazlam kurtke ciazowa i bedzie mi teraz bardzo cieplutko, bo w swoja sie nie zapinalam juz.... i tunike bialo czarna, a la sukienka do legginsow czy rajstop.....

---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ----------

TZ chcial zebym popatrzyla dzis jeszcze na spodnie, ale stwierdzilam ze za duzo na dzis, a spodnie jedne ciazowe mam to wystarczy, jeszcze nie zniszczylam chodze codziennie wiec jest ok Poprosze zdiecia ubranek jesli bedziesz miala ochote lubie ogladac he he fajnie!!! Przydadza sie pieniazki na cos innego, bo tyle tego mamy na liscie jeszcze

---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ----------

ale mam ochote na winko , a nic nie mozemy
Cytat:
dziewczyny co wy gadacie! super brzuchy i super mamy!! gdzieś te nasze dzidzie muszą mieszkać, nie da rady nie przytyć
Stary 2014-11-22, 19:02   #1168
smv
Zakorzenienie

Ja to się dziś poryczalam u mamy że tak mi się słodkiego ciągle chce... Z Resztą kiedy ja nie płacze... Ja ciągle wyje do księżyca a łuuuuuuu
Stary 2014-11-22, 19:05   #1169
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Ubranka zostawiłam u mamy bo ja miejsca nie mam w domu i musze pomyśleć CO ZROBIC żeby się ciuszki gdzieś zmiescily. Mama chce mi łóżeczko kupić z komoda więc może tam...
Lozko z komoda w takim wypadku to genialny pomysl My chcielismy, ale miejsca nie mamy na to.... wiec narazie wszystko w szafie, a tam juz miejsca normalnie nie ma....

---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ----------

Cytat:
Ja to się dziś poryczalam u mamy że tak mi się słodkiego ciągle chce... Z Resztą kiedy ja nie płacze... Ja ciągle wyje do księżyca a łuuuuuuu
Ja tez!! ostatni raz.... wczoraj TZ pod prysznicem plakalam czy bedzie mnie kochal po porodzie, ze kobieta potrzebuje czasu, ze to ciezki okres po porodzie jest dla kobiety i dla jej ciala....itd

---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ----------

Cytat:
Napisane przez aaakarolina Pokaż wiadomość
dziewczyny co wy gadacie! super brzuchy i super mamy!! gdzieś te nasze dzidzie muszą mieszkać, nie da rady nie przytyć
hehe mialam nadzieje 12 kg przytyc jak to pisza w internecie, a tu d..... juz 9 na plusie prawie..... a do marca daleko
Stary 2014-11-22, 19:07   #1170
aaakarolina
Wtajemniczenie

Cytat:
Lozko z komoda w takim wypadku to genialny pomysl My chcielismy, ale miejsca nie mamy na to.... wiec narazie wszystko w szafie, a tam juz miejsca normalnie nie ma....

ja będę miała szafę+komodę z przewijakiem, więc teoretycznie powinnam wszystko zmieścić, ale w tej szafie są na razie takie rzeczy jak pościel, ręczniki więc będę musiała na to znaleźć miejsce w szafie w naszej sypialni coś czuję, że trzeba zrobić przegląd wszystkimch rzeczy i sporo powyrzucać...bo TŻ lubi wszystko zbierać, a bo może kiedyś się przyda
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości